CEMEX Polska Sp. z o.o.

Adres: łopuszańska 38 D, 02-232 Warszawa

NIP: 9511496432 KRS: 0000037375

CEMEX Polska Sp. z o.o.
2 289 5 1

Opinie o CEMEX Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Hankes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam?czy pracował ktoś na stanowisku laborant kruszyw?czy praca jest wymagająca ?czy jest szansa przez z agencji pracy pod samą firmę ?na jakie zarobki można liczyć ?pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hankes 07.05.2019 17:04

jesli myslisz o kopalni Jaroszowiec to nie pchaj sie tam

Pomocna?
Tak1Nie
Hankes
 Opinia
@Mario 13.05.2019 19:09

Właśnie tak, dlaczego ?

Pomocna?
TakNie
Aleksander
 Opinia
@Mario 13.05.2019 19:09

Też chętnie dowiem się, dlaczego nie polecasz, aby starać się o pracę w firmie CEMEX Polska na tym konkretnym stanowisku? Chodzi o to, że praca jest ciężka fizycznie? Czy może zupełnie inne czynniki wpływają na wyrażenie przez Ciebie takiej opinii? Jeżeli możesz, to podziel się z nami również tym, co dobrego spotkało Cię w trakcie Twojego zatrudnienia u tego pracodawcy. Liczę na to, iż odpowiesz rzeczowo na moje pytania.

Pomocna?
TakNie2
Gorol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Aleksander 17.05.2019 15:11

Panie marjo poinformuj pan swoich kierowców żeby niewyjerzdzali z betoniarni na konopnickiej w siemcaxh tymi ciężkimi naładowanymi betonem betoniarkami ostatnio jeden cwok wyjechał mi w prost pod auto jechałem z małym dzieckiem i co baran by nas pozabijał

Pomocna?
TakNie
ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

tragedia organizacyjna ludzie bez wiedzy

Pomocna?
Tak4Nie1
Oszukany
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Wczoraj ustaliłem z firmą cemex warunki zatrudnienia tak jak w ogłoszeniu praca 2 zmianowa pracownik wagi w przemialowni wszystko fajnie z płacą też się dogadaliśmy. Dziś dzwoni do mnie pani z agencji pracy i informuję mnie ze będę zatrudniony przez nich. Oddzwaniam do pani z cemex u zeczywiscie potwierdza ta wiadomość a ja się pytam czemu nikt na początku rozmowy ani w ogłoszeniu o tym nie poinformował.

Pomocna?
Tak5Nie
witold
 Opinia

czy pracuje ktoś w Centrum uslug Księgowych Cemex? jak sie tam pracuje? jaka atmosfera? sa szanse rozwoju?

Pomocna?
TakNie
Rozżalona
 Opinia

Byłam na rozmowie w Warszawie. Pan (usunięte przez administratora) z działu HR zapewnił, że niezależnie od wyniku, uczciwie skontaktują się ze mną do dwóch tygodni. Minęły dwa tygodnie i w piątek zadzwoniłam (usunięte przez administratora) aby zapytać o wyniki. Dowiedziałam się, że przełożony jeszcze nie podjął decyzji i wszystko wyjaśni się w poniedziałek. Niestety nie doczekałam się telefonu. Nie jestem rozżalona tym, że nie dostałam tej pracy, lecz podejściem firmy. Nie wiem czy to wina pana (usunięte przez administratora) czy jego przełożonych, ale na pewno nie świadczy to o nich dobrze, zwłaszcza, że sami prosili o informację ode mnie, w razie gdybym zmieniła decyzję.

Pomocna?
Tak18Nie
Katarzyna
 Opinia
@Rozżalona 14.12.2018 13:36

Rozumiem, że jesteś niezadowolona z braku informacji, a czy próbowałaś jeszcze raz skontaktować się z działem rekrutacji firmy CEMEX Polska? Niestety czasem zdarzają się takie sytuacje, dlatego też warto samodzielnie dowiadywać się o wynikach. Mogłabyś jeszcze powiedzieć, jak ogólnie Twoja rekrutacja przebiegała? Czy przedstawiono Ci wszystkie warunki pracy i rekruter odpowiedział w rzeczowy sposób na zadane pytania?

Pomocna?
TakNie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Łukasz
 Opinia

Rozumiem, że jesteś rozczarowany współpracą z firmą i relacjami z przełożonym, ale czy mógłbyś napisać, na jakiego rodzaju umowy mogą liczyć nowo przyjęci pracownicy? Zlecenie, czy na czas określony? Firma szuka pracowników na stronie https://www.cemex.pl/kogo-szukamy.aspx Jest kilka interesujących ofert oraz opis, jak wygląda rekrutacja.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Marta
 Opinia

@Jurek, zamieszczając swoją opinię na forum Gowork zaakceptowałeś regulamin, który mówi, że pisząc swoją wypowiedź nie można nikogo obrażać, a także podawać danych personalnych innych osób po których mogliby być rozpoznani. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Proszę, żebyś go przestrzegał.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
ksz
 Opinia

chłopie toś ty na Jarku nie był

Pomocna?
TakNie
Mięta
 Opinia

Nie to Ty nie jesteś w temacie. To wszystko przez to że w betonie na śląsku nie rządzi ani dyrektor ani menadzer, tam rządzi kostka, a raczej rodzina kostków! Pracowałem przez wiele lat na wytwórni cięgle nie doceniany i dyskryminowany. A kolega (usunięte przez administratora) który jest szwagrem(usunięte przez administratora) zarabia 2 razy więcej i nikt z tym nic nie zrobił. I gdzie tu jaka etyka , regulaminy a przecież wszyscy wiedzą. Masz rację (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie
Marcin
 Opinia

A Jankowski siedzi cicho i kręci sobie lody dalej...

Pomocna?
Tak8Nie
Marta
 Opinia

@Kurp, jesteś zainteresowany pracą w firmie? Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować? Uważasz, że samozatrudnienie jest lepsze niż praca na etacie, czy po prostu w Twoim rejonie są tylko takie oferty pracy w Cemexsie? Obecnie firma szuka pracowników w różnych lokalizacjach na stanowiska: operator wytwórni betonu w Mysłowicach i Kostrzynie nad Odrą, dyspozytora w Warszawie, a także osoby na płatny staż w dziale wsparcia strategii rynkowej także w Warszawie. Pracodawca gwarantuje Pracę w dużej i stabilnej firmie, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość rozwoju i nauki, szeroki pakiet świadczeń dodatkowych. Może, któraś z tych ofert rekrutacyjnych Cię zainteresuje?

Pomocna?
TakNie
Kurp
 Opinia
@Marta 11.09.2018 11:17

Inżynier Utrzymania Taboru http://www.pracuj.pl/praca/inzynier-utrzymania-taboru-ostroleka,oferta,6274934

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak214Nie
Przyjaciel z klubu GoGo
 Opinia

Oj a ja bym jeszcze sprawdził jak pan dyrektor pieniążki firmowe wydaje i jak fakturki rozlicza, tak tylko by się upewnić czy wszystko Ok i zgodnie z etyką firmy, popytałbym dyskretnie tu i tam, może ktoś coś wie lub coś słyszał....

Pomocna?
Tak168Nie
Krzysztof Krawczyk
 Opinia

Ja już poza tą łajbą więc się nie obawiam chęci odwetu pana dyrektora. Jestem z Wami i jesli potrzebujecie pomocy to możecie na mnie liczyć. W ankiecie oceniającej tą postać uwzglednijcie byłych pracowników nawet tych którzy są już poza organizacją bo ich nic niepstrzymuje od prawdy. Kto za ankietą ten "lajkuje" ????????

Pomocna?
Tak108Nie
Luz psychiczny
 Opinia

Myślę, że Cemex będzie musiał stworzyć komisję tak jak to robi rząd. Jeśli tego nie wyprostuje, to daleko od tego pracodawcy.

Pomocna?
Tak56Nie
Ktoś
 Opinia

Ta komisja etyki to też niezłe ziółko. Mają dylemat jak załatwić swojego jak sami są nie lepsi. Z tego to można będzie niezłą książkę zrobić. Później ekranizacja i sprzedawać firmą szkoleniowym. Jako przestrogę. Może Sandler byłby tym zainteresowany. Taka droga firma szkoląca i taki materiał. Kto wie …..

Pomocna?
Tak74Nie
Nowy
 Opinia

Mam nadzieje, że w Cemexie sie zorientują, że to nie kolejny sukces, tylko porażka. Bo pewnie już dyplomy drukują.

Pomocna?
Tak69Nie
AMOK
 Opinia

Żeby dodać nam wszystkim otuchy i nie twierdzić tylko, że jest aż tak źle, oto kilka pytań stawianych przez pracowników innej firmy w podobnej sprawie, o których ktoś kiedyś mi wspominał. Nie pamiętam kto, ale podobno tak było, choć wierzyć się nie chce. Tam też podwładni stawiali zarzuty przełożonemu. Zespół był rozbity, brak wyników, zero zaufania. Kiedyś spotykali się często przed meetingami by pogadać, pośmiać się. Mimo wielu wad, jak wszędzie zresztą, oni naprawdę lubili swoją pracę. Teraz z nowym „szefem”, każdy przyjeżdżał najlepiej bezpośrednio na meeting, a jeśli już byli wcześniej to kilka minut na kolacji, a potem spać, albo w małych grupach do swoich pokoi – bo nie było już wiadomo z kim co można. Wcześniej wprowadzali różne strategie i choć różnie o nich myśleli był „fan”. A jak po połowie roku trzeba było naprawiać do naprawiali i to jak naprawiali! Nawet premia była! Zgłosili sprawę, ale jakoś nie tak wszystko szło… Zastanawiali się jak dalej będą pracować i czy prowadzi to ich firmę do sukcesu czy porażki? Czy będą jakieś działania wobec nich? Jak można poprowadzić tą sprawę, by służyło to firmie? Nawet swoje propozycje złożyli. Oto kilka kluczowych pytań tlących, a raczej palących się w głowach tych ludzi: 1. Czy nie powinien wywoływać odpowiednich działań zarządu fakt, tak zgodnej oceny przełożonego przez jego obecnych jak i byłych pracowników? Czy dopuszczalny jest widok płaczących ludzi, opuszczających meeting czy też pokój przełożonego? Czy każdemu odebraniu dzwoniącego telefonu czy też przychodzącego emaila powinien towarzyszyć stres? Czy skuteczne jest notoryczne omawianie spraw firmy o dowolnej porze, nawet podczas wyjazdu, który miał być nagrodą za wyniki, na tylnym siedzeniu autokaru podczas gdy inni pracownicy, innego działów „świętują sukces” ze swoimi przełożonymi? Czy normalne jest notoryczne nieodpowiadanie na emaile, wycofywanie się z danego słowa i podjętych decyzji? 2. Czy można mówić o przywództwie, tak ważnym dla każdej firmy, wobec fakt braku zaufania do przełożonego, braku zdolności spajania grupy, braku wyznaczania jasnych celów i dawania motywacji do ich wykonywania? Co zrobić, jakich technik użyć, by nie stracić klienta po wizycie dyrektora? Czy w takiej sytuacji można mówić o szansie na osiąganie wyników przez zespół? 3. Czy dobrym i zgodnym ze standardami firmy sposobem na załatwianie sprawy jest konfrontacja w jednym pokoju przełożonego z podwładnymi? Czy zgodnym ze standardami firmy jest inne „spotkanie”, na którym zamiast badać i rozwiązywać problem dochodzi do jego eskalacji poprzez groźby spraw karnych osobom wypowiadającym się. Nawet jeśli część, zamieszczanych przez nich stwierdzeń i opinii była niepotrzebna, to czy można przykrywać tym pierwotny problem? Przecież on nadal istniał, a tu jakby uciekał na drugi plan. Zastanawiali się, czy powinni przestać działać na czas załatwienia sprawy na co nawet byli wstanie przystać? Tylko, że jak się okazało nie tylko oni wyrażali swojego uwagi, a nad resztą kontroli jakoś nie mieli. Ktoś się przykleił bo okazja była. Tak to bywa jak się w porę nie reaguje. Dodatkowo powiedziano im, że co prawda sprawa będzie załatwiona, ale już widać że to zamierzony i karalny atak na ich „szefa”, że podobno ktoś i już wiadomo kto, chciał osiągnąć korzyści z tej sytuacji. Tak więc niby dostali obietnicę załatwienia sprawy, ale równolegle z groźbą konsekwencji, a to wszystko stawiane przez tych którzy mieli tą sytuację rozwiązać. Potem kogoś zwolnili i się rozlało. Tu już milczenie było niemożliwe… Jak widać z powyższego w tamtej firmie całkowity brak profesjonalizmu, empatii, woli porozumienia i rozwiązania sprawy z korzyścią dla firmy. Nie to co u nas. Więc zanim znowu coś napiszecie to pomyślcie, że inni pracują w gorszych warunkach!!! Ps. Był jeden pozytyw tej walki! Ludzie od nowa się zjednoczyli. Postanowili nie odpuścić. Pogadali tu i tam, pozbierali opinie specjalistów i puścili sprawę dalej.. Mieli wsparcie innych zespołów. Odezwali się byli pracownicy ich obecnego „szefa”. Poparły ich rodziny. Znów można było dumnie iść po korytarzu. Nie wiem jak skończyła się ta historia, ale zapytam jak znowu spotkam tego kogoś, kto mi to opowiadał.

Pomocna?
Tak62Nie
Rudy
 Opinia
@AMOK 28.10.2017 11:57

Tak, też słyszałem o tej historii. Tam podobno podwładni otwarcie i jawnie zakomunikowali swoje problemy prezesowi krajowemu i chyba też centralę koncernu. W razie gdyby to nie pomogło, mieli plan wykorzystania mediów, bo mieli całkiem ciekawy materiał. Między innymi forum takie jak to okazało się bardzo pomocne. Ale chyba jednak to zostało załatwione lokalnie.

Pomocna?
Tak42Nie
Zatroskana
 Opinia
@Rudy 28.10.2017 17:34

Dla przypomnienia - rok temu na tym forum pojawiło się kilka wpisów nt. mobbingu w dziale sprzedaży cementu w workach. Takie same informacje zostały wysłane anonimowo do Komisji Etyki w Cemexie (Polska i Meksyk). Wskazany został dyrektor tego działu Michał Ł. jako przyczyna problemów, podane zostały również przykłady nieetycznego zachowania. "Rudy" z wcześniejszego wpisu miał nadzieję, ze sprawa zostanie potraktowana poważnie i załatwiona z poszanowaniem praw pracowników. Sprawa została potraktowana poważnie - dyrektor pionu sprzedaży Rafał G. wymyślił sobie, że pracownicy nie mają prawa się skarżyć, broń boże nie mogą pomyśleć, że mogliby mieć wpływ na decyzje organizacyjne i personalne. A tak naprawdę to jest spisek na niego i pracownicy próbują się go pozbyć. Wspólnie z firmowym prawnikiem Włodzimierzem H. oraz szefową HR Kamilą S. urządzili polowanie na czarownice. Jednocześnie powstał plan obrony Michała Ł. Powstała komisja, która przesłuchała pracowników. Na porządku dziennym było zastraszanie (łącznie z tym, że mają dane osób wpisujących komentarze na tym forum lub wysyłających anonimowo informacje do komisji etyki), grożenie prokuraturą (sic!), szantaż (wiemy wszystko od twoich kolegów, ale jak się przyznasz to zostaniesz w pracy). Dokładnie sprawdzono wszystkie maile i bilingi komórek. W międzyczasie okazało się, że nie wszystkie wydatki w sprzedaży worków były prawidłowe. To stało się formalną przyczyną do zwolnień. Dyrektor odszedł za porozumieniem stron i z odprawą. Kierownicy i Handlowcy zostali zwolnieni dyscyplinarnie. Łącznie wyrzuconych zostało 5-6 osób. Ale to nie koniec, okazało się, że lista "zamachowców" na Dyrektora Rafała jest dłuższa i ciągle jest a niej kilka nazwisk. Nie wiem czy chcielibyście pracować w firmie, która toleruje takie rzeczy. Pion Sprzedaży jest przeżarty chorobą. Jest co raz gorzej.

Pomocna?
Tak28Nie
Kubus Puchatek
 Opinia
@Zatroskana 02.09.2018 16:58

Ta sama szefowa hr swojego czasu publicznie oświadczyła ze ona i pozostali „ szefowie” hr celowo inicjują konflikty pomiędzy członkami zespołu, żeby zobaczyć kto jak się będzie zachowywal. Szczyt finezji i managerskiego profesjonalizmu. No i szacunku oczywiście. Jaki hr taka cała firma. No bo jakiej jakości zarządzania i szefów oczekujecie jak hrowi brakuje podstawowych standardów, wiedzy i umiejętności? Zreszta o tym zespole to w branży i w światku agencyjnym krążą legendy. Sęk w tym ze to niestety rzeczywistość, żadna legenda. Okropnie szkoda tych młodych ludzi pojawiających się co chwile, na chwile, dla których to pierwsze doświadczenie zawodowe . Nie zasłużyli sobie na takie wejście w zawodowe życie.

Pomocna?
Tak30Nie
Kurp
 Opinia

A jak jest z tym samozatrudnieniem w Cemexie? W moim rejonie jest taka oferta z Cemexu.

Pomocna?
Tak9Nie
z neta
 Opinia

paluli pa 2017-07-06 19:01:21 NORMALNIE STRZYŻENIE BARANÓW ~lulilapa 2017-07-14 20:28:16 Czy Owiec? ~Ben 2018-05-20 20:47:50 Ci właściciele tych firm obsługujacych powinni wszyscy siedzieć. Jakim cudem zgadza się zeby kierowcy jezdzili ile wlezie? jakim cudem płacą od kursu kiedy jest to zabronione w ustawie? jakim cudem rejstruja na najniższą krajową nie płacąc zusów od zarobionej kwoty i nie płacą podatków? Płacą tylko od kursu. Pod stołem.

Pomocna?
Tak5Nie
Mario
 Opinia

Firma ma kilka plusów - zatrudnia ludzi bez doświadczenia (świeżo po studiach, bądź przebranżawiających się) i to wcale nie na głodowych czy śmiesznych stawkach - więc młodzi, ambitni ludzie, którym jeszcze się chce, mają gdzie zacząć i zdobyć fajny papier (bo menadżerowie rosną jak grzyby po deszczu :)) ), w dużej i rozpoznawalnej firmie. Na temat HR, umów i zarobków można długo dyskutować, ale faktem jest, że wszystko odbywa się na piśmie - awanse, podwyżki itd. Każdy pracownik ma opracowany indywidualny plan "rozwoju" - oczywiście, gdy przychodzi do jego negocjacji to nie ma za bardzo opcji coś ugrać, ale chociaż wiadomo, czy - i kiedy - dostanie się awans. W samej pracy można nauczyć się bardzo dużo, bardzo szybko, bardzo różnych rzeczy - co przyda się potem w innych firmach albo nawet w życiu codziennym (o ile po powrocie do domu nie padniesz na twarz ze zmęczenia). Jeżeli na stanowisku dostaje się auto służbowe to można go używać do celów prywatnych i nie jest to w jakiś szczególny sposób rozliczane ani monitorowane (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku). No i to tyle z plusów. Od momentu, gdy parę lat temu zmieniła się kadra dość wysokiego szczebla, zaczęła się gonitwa - przysłowiowe bieganie „jak szczur w kołowrotku”, robienie rzeczy tylko po to, żeby coś robić, ciągle mało, ciągle źle, ciągle niewystarczająco. Brak decyzyjności i brak odpowiedzialności za podjęte decyzje. Mnóstwo nietrafionych decyzji, które zbierają czas, generują (ogromne) koszty i z których NIKT nie jest rozliczany, a przez które "lecą" pracownicy fizyczni (nie od dzisiaj wiadomo, że lepiej zwolnić kilku chłopa, którzy zarabiają po 3,5k brutto, niż jednego niekompetentnego brygadzistę/kierownika/menadżera/dyrektora/itd.). BHP na wysokim poziomie - na pokaz. To, że nosi się odzież z poliestru z długim rękawem (przy >30*C upale) lub obstawi cały zakład tablicami (które zasłaniają widoki) nie oznacza, że jest bezpieczniej, jeżeli jednocześnie ludziom brak odpowiednich uprawnień, przeszkolenia, doświadczenia, gdy brakuje podstawowego zabezpieczenia na maszynach bądź CZASU, żeby przed podjęciem się jakiegoś zadania POMYŚLEĆ jak je zrobić bezpiecznie oraz CZASU, by je w taki sposób zrobić (przykład - ostatni wypadek). Ludzie są zastraszeni, nastawiani przeciwko sobie, bardzo często oszukiwani i okłamywani. Panuje ogólny mobbing, na który jest przyzwolenie... Brakuje specjalistów i osób kompetentnych (co na pewno zauważył ktoś, kto śledzi oferty pracy cmx – ciągle więcej i generalnie ciągle te same) - większość w przeciągu ostatnich 2 lat odeszła z CMX. Jeżeli ktoś składa wypowiedzenie, to jego obowiązki dostanie inna osoba (która już przecież ma swój jeden etat), a proces rekrutacyjny rozpoczyna się prowadzić dopiero wtedy, gdy już wszystko przysłowiowo płonie. Brakuje ludzi znających się na branży, na pracy, na specyfice. W firmie brakuje też ludzi, który po prostu wykonywaliby swoje obowiązki - w działach "wspomagających" (IT, HR, zakupy itd.) nie załatwisz absolutnie nic (choć uważam, że to raczej kwestia braków kadrowych, niż dobrych chęci). Pracujesz na konkretnym programie, który pada po godz. 18 i chciałbyś, żeby ktoś Ci pomógł? Wiesza Ci się sprzęt, bez którego nie możesz pracować? Poradź sobie sam :) chcesz załatwić w kadrach sprawę inną, niż przesunięcie urlopu i wysłanie L4, a do tego potrzebujesz zweryfikować swoje informacje, bądź dowiedzieć się, jak załatwić to zgodnie z procedurami firmy? Domyśl się. Dużym problemem w firmie jest to, że zatrudnia się nowe osoby (często bez doświadczenia) i nie zapewnia się im ŻADNEGO szkolenia wprowadzającego - choćby takiego, dotyczącego obsługi programów, polityki firny, procedur czy zakresu obowiązków na stanowisku pracy. Generalnie przychodzisz do pracy, dostajesz kompa i OGNIA ;) Jeżeli tylko firma zobaczy, że coś ogarniasz i Ci zależy, to wrzucą Ci na głowę wszystko, czego nikomu innemu nie chce się robić (lub tego nie potrafi, lub nie ma czasu), bez względu na to, czy powinno to być w Twoim zakresie obowiązków, czy też nie. Bywa, że dokumenty osobowe z danymi wrażliwymi krążą po firmie, po różnych działach i każdy może w nie zajrzeć (w tym również osoby, które nie są i nie powinny być do tego upoważnione). System pracy i jej specyfika jest mocno wyczerpująca, wszystko zawsze jest na wczoraj, klasykiem są polecenia o 9 rano, dotyczące przygotowania porządnej analizy, deadline to 12:00 (a tu np. cały dzień w delegacji, spotkań z klientem lub cały dzień telekonferencji), ciśnięcie o zrobienie tej analizy, a potem nikt w to nawet nie spojrzy (albo spojrzy - tydzień później). O właśnie, telekonferencje - generalnie w zależności do tego, na jakim stanowisku, jak wysoko i w jakiej strukturze jesteś, rozmawianie o tym, co powinno być zrobione (zamiast robienia tego) zajmuje Ci od 40% do ok. 60% Twojego czasu pracy. Nie zapominajmy o regularnych "szkoleniach", tzw. praniu mózgu - trzeba przyznać, że jest to dość skuteczne, bo osoby trochę bardziej podatne dają się wyprać w sekundę. ;)

Pomocna?
Tak28Nie
Mario - cd.
 Opinia
@Mario 22.05.2018 11:52

Brakuje szkoleń typowo rozwojowych, z kompetencji twardych (dla pracowników każdego szczebla) - na to nie ma ani czasu, ani pieniędzy, a generalnie to "po co". Wśród pracowników morale są słabe, większość myśli o zmianie pracy lub już zaczęli ją zmieniać, odechciewa się im do pracy chodzić, ludzie pracują, bo gdzieś muszą. Zejdźmy najniżej - do pracowników na stanowiskach robotniczych. Rozliczani są z każdej sekundy pracy (np. dlaczego rozpisanie raportu zajmuje im 5 minut, a przecież mogłoby 3). Znam zakłady (a więc można przyjąć to za standard...), gdzie ludzie po kilka miesięcy (!) pracowali codziennie (!) po 12h. O pracy w weekend dowiadują się w piątek. Chyba raz w roku organizowane jest dla nich spotkanie z Dyrektorem/ką Pionu, gdzie mogą wylać swoje i zadać pytania (o ile są odpowiednio grzeczne) – niestety brak na nie odpowiedzi. Traktowani są trochę jak pracownicy „gorszego sortu”, zło konieczne, „CI LUDZIE”, ale wydaje mi się, że gdyby nie ich praca, to menadżerowie nie mieliby jakiej kasy między siebie rozdzielać. Nikt już dawno nie usłyszał w CMX dobrego słowa – klasykiem jest „fajnie to zrobiłeś/łaś, ALE…”. Na niektórych stanowiskach jest nienormowany czas pracy, a więc firma uważa, że masz w niej być (albo chociaż przy laptopie i pod telefonem) 24h/doba – bo nikt sprawdził, że ten system nie ma ścisłych ram godzin pracy od-do, ALE powinien wynosić nie więcej niż 40h/tygodniowo (wszystko powyżej to NADGODZINY). Masz urlop i leżysz 2 tyg. pod palmami – ale na pewno ktoś będzie próbował się z Tobą skontaktować, pomimo, że przekazałeś wszystko. „No fajnie, wiem, ze masz urlop, baw się dobrze, wyślij kartkę, ale mam takie pytanie…” – zero poszanowania do drugiej osoby. A po powrocie potem dostaniesz OPR, że byłeś odcięty od świata (i minimum kilkadziesiąt maili). ;) Jeszcze jedna rzecz – standaryzacja. Czyli, dla przykładu, jeżeli pani Halinka w biurze w Pcimiu wklepuje do komputera dane przez godzinę, a droga z auta do biura zajmuje jej 3 minuty, to Ty masz robić to tak samo (i zostaniesz z tego skrupulatnie rozliczony) – nie ważne, że danych masz 3 razy więcej, a samochodem parkujesz 1,5 km od biura – jeśli Ci się nie uda, to zapomnij o premii oraz przygotuj się na morze maili/telefonów z OPR. ;) Więc generalnie – jak ktoś szuka pracy, ale nie ma doświadczenia –JAK NAJBARDZIEJ. Jeśli ktoś ma fajne stanowisko, posiada już doświadczenie, ale chce przejść do CMX, bo może będzie lepiej – NIE BĘDZIE. Rada na przyszłość – ile sobie wynegocjujesz na starcie, tyle mniej więcej będziesz potem zarabiać – max. 1k brutto więcej. Ja się cieszę, że u pracowałem, bo dzięki temu bardzo doceniam swoich późniejszych pracodawców.

Pomocna?
Tak34Nie
monte
 Opinia
@Mario - cd. 22.05.2018 11:52

Przez ostatnie lata zrobiła się z Cemexu KORPORACJA. Nikt nie ogarnia całości, prezes tylko czeka aż skończy się zesłanie do Polski i będzie mógł wrócić do USA lub Meksyku. Na najwyższe stanowiska awansowali ludzie, który mają słabe charaktery i kompletny brak swojego zdania. Wprowadzają wszystko co przychodzi z Meksyku i nie zastanawiają się czy to przystaje do rzeczywistości. Za wszelką cenę chcą zapunktować i męczą ludzi nadgodzinami, analizami, prezentacjami itd. Takie podejście niestety schodzi na poziomy niżej. Normalnie myślący ludzie sami odchodzą albo są zwalniani, mogą przecież zarazić swoją postawą innych. Generalnie każdy z doświadczeniem musi się zdecydować czy chce robić karierę, czyli zapomnieć o rozsądku i wchodzić w (usunięte przez administratora) szefom, albo odejść, albo udawać głupszego i zarabiać pieniądze. Kasa na boku to cel dużej części kierowników i dyrektorów w betonie, cemencie i kruszywach. Ale to inna historia.

Pomocna?
Tak23Nie
Marta
 Opinia

Czy ktoś z Was może opisać aktualną sytuację występującą w CEMEX Polska Sp. z o.o.? Czy planowane są jakieś zmiany w niej, istotne z perspektywy osób zatrudnionych? Zachęcam Was do wypowiedzi na ten temat. Informacje przez Was podane będą ważnym źródłem informacji dla osób, które chciałyby się zatrudnić w CEMEX Polska Sp. z o.o.

Pomocna?
Tak6Nie
@ciekawski
 Opinia
@Marta 31.01.2018 23:55

Chciałbym zapytać jak wygląda praca w dziale betonu,podobno szukają kogoś nowego ? Ktoś coś wie

Pomocna?
TakNie
Mirek
 Opinia
@Marta 31.01.2018 23:55

W cemexie jest jeden wielki chaos, poczytajce wpisy co sie tam dzieje. Kompetentne osoby są zwalniane a ludzie bez pojęcia próbują rządzić.., atmosfera jak na pogrzebie , wynik ankiety zadowolenia najgorszy w historii firmy poniżej 45 % .

Pomocna?
Tak40Nie
ona 29
 Opinia
@@ciekawski 06.02.2018 11:24

uciekaj z tej firmy Mają najgorszy beton ze wszytskich odbiorców jakich mamy- stożek , powietrze nic nie wychodzi non stop odsyłamy gruchy- ludzie ponoć zwalniają się z węzła- poszukaj w czymś lepszym -

Pomocna?
TakNie
jaro
 Opinia
@ona 29 27.03.2018 22:53

Taka jest teraz opinia na rynku. Podali zły beton na most na Wiśle na S2 w Warszawie no i co im zrobisz.

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

Na stronie firmy Cmetex Polska trwa obecnie rekrutacja i jest duzo ofert pracy na stanowiska: inspektor wsparcia sprzedaży, inspektor logistyki, stażysta do spraw wsparcia operacyjnego, specjalista do spraw analiz jakości obsługi klienta. Firma oferuje pracę w dużej i stabilnej firmie o globalnym zasięgu, możliwość rozwoju, nauki i zdobywania doświadczenia w różnych obszarach biznesu, konkurencyjne wynagrodzenie, szeroki pakiet świadczeń dodatkowych i udział w szkoleniach doskonalących kompetencje trenerskie. Jeśli ktoś z Was będzie aplikował napiszcie na forum jak Wam poszło i czy zostaliście przyjęci?

Pomocna?
TakNie
Marta
 Opinia

@Mario, dziękuję Ci za Twoją szczegółową opinię. Piszesz, że firma przyjmuje pracowników bez doświadczenia. Czy oferuje im kursy dokształcające tak, żeby mogli się wdrożyć do pracy na zajmowanym stanowisku? Można liczyć na stabilne zatrudnienie i umowę długoterminową? Piszesz, że firma jest rozwojowa i inwestuje w pracownika, a osoby z doświadczeniem mogą awansować na stanowisko menadżerskie. To ważna informacja dla osób poszukujących pracy i solidnego zatrudnienia. @lopper, dlaczego masz Taką opinię o firmie? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej o warunkach pracy u tego pracodawcy?

Pomocna?
TakNie
Mario
 Opinia
@Marta 27.07.2018 12:34

Czy oferuje im kursy itd. - nie oferuje. Czy można liczyć na stabilność - i tak, i nie. Pierwsze 3 lata to umowy o pracę, ale na czas określony. Potem można dostać przedłużenie na czas nieokreślony, ale to tak na dwoje babka wróżyła - jedni dostają, inni nie (a na ich miejsce, na to samo stanowisko i w ramach tego samego zakresu obowiązków zatrudnia się stażystę). Z tym, że częstą praktyką jest kończenie stosunku pracy z dnia na dzień, z zaskoczenia.

Pomocna?
Tak1Nie
Mario
 Opinia
@Mario 31.07.2018 12:35

Przynajmniej tak było "za moich czasów" :) może teraz zmieniło się to na lepsze?

Pomocna?
TakNie
lopper
 Opinia

Pracuję w tej firmie jako podwykonawca niecałe dwa miesiące jako elektryk masakra nie polecam

Pomocna?
Tak12Nie
Administrator
 Opinia

Możecie opisać aktualną sytuację CEMEX Polska Sp. z o.o.? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie
zainteresowana
 Opinia

nadal nikt nie napisał ile zarabia kierownik sprzedaży jak to wygląda. Może ktoś w końcu napisze jakiś konkret a nie elaboraty nie związane z tematem pytania. Ponawiam zatem pytanie, ile zarabia kierownik sprzedaży ? podstawa i czy premia jest do osiągalna?

Pomocna?
Tak23Nie
Mario
 Opinia
@zainteresowana 24.05.2018 12:24

Przeczytaj posta użytkownika załamany atmosferą pracy z dnia 13.01.2018 14:36...

Pomocna?
Tak20Nie
orest
 Opinia

pytanie które przewija się od początku konwersacji ZA ILE ?

Pomocna?
Tak15Nie
Mario
 Opinia
@orest 23.04.2018 20:48

ile wywalczysz, tyle masz :) jak na starcie nie podbijesz stawki to potem nie masz już na co liczyć

Pomocna?
Tak12Nie
Cichy
 Opinia

Jak wyglądają zarobki kierowników na wytwórniach betonu? Jaki jest zakres obowiązków?

Pomocna?
Tak40Nie
Michas
 Opinia

Utak

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

Dlaczego poszukują Dyrektora Sprzedaży w Rudnikach i Managera w Chełmie co się stało z poprzednikami i jak to wygląda na tych stanowiskach atmosfera, kasa auto, ludzie z góry dzięki za obiektywne komentarze

Pomocna?
Tak10Nie
zainteresowana
 Opinia
@Ja 13.01.2018 18:32

Czy mógłby mi ktoś z Państwa wskazać na jakim portalu znajdują się ogłoszenia na ww.stanowiska ? pozdrawiam,

Pomocna?
TakNie
Steve
 Opinia
@zainteresowana 14.01.2018 16:11

W pośredniaku w Warszawie. Bo nikt normalny tam nie pójdzie do pracy.

Pomocna?
Tak10Nie
Ja
 Opinia
@Steve 15.01.2018 21:50

Napisz Pan jakieś fakty !!! a nie głupoty nic nie dające !!!

Pomocna?
Tak1Nie
taki jeden
 Opinia
@Ja 13.01.2018 18:32

Nie spotkałem się z ofertą pracy na managera produkcji w Chełmie. Generalnie jest już człowiek na tym stanowisku. Muszę zgodzić się z przedmówcą - nikt normalny tam na takim stanowisku nie popracuje... ewentualnie ktoś nieświadomy wpadnie jak śliwka w kompot. Z drugiej strony nikt obcy nie ma najmniejszych szans na wymienione stanowiska. Dajcie spokój, każdy to wie.

Pomocna?
Tak5Nie
anonymous
 Opinia

A co tu tak ponuro? Cement się nie sprzedaje? Przecież gospodarka kwitnie - kiedy będzie lepiej jak nie teraz.

Pomocna?
Tak3Nie
Steve
 Opinia
@anonymous 20.02.2018 17:55

Cześć jesteś z Cemexu, czy już nie ?

Pomocna?
Tak4Nie
Słoik
 Opinia
@anonymous 20.02.2018 17:55

W Cemexie cement się sam sprzedaje, a służby handlowe mają na to wywalone.

Pomocna?
Tak12Nie
anonymous
 Opinia
@Steve 21.02.2018 22:13

Przesiedziałem w Cemex x lat ale obecnie przebywam na wolności. Czytam, że atmosfera w zakładzie coraz gorsza. Może nowy naczelnik zmieni coś na lepsze...

Pomocna?
Tak5Nie
stotka
 Opinia

Szukają kogoś na stanowisko Specjalista ds. Planowania i Programowania, w pionie cementu. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Jakie są obowiązki takiej osoby?

Pomocna?
TakNie
doinformowana
 Opinia
@stotka 06.02.2018 17:14

Daj sobie spokój, rekrutacja ustawiona, już jest kandydat...

Pomocna?
Tak17Nie
@zainteresowany
 Opinia

Jak wygląda praca w dziale betonu, ktoś coś wie ?

Pomocna?
TakNie
@zainteresowany
 Opinia

Jak wygląda praca w dziale betonu, ktoś coś wie ?

Pomocna?
Tak5Nie
fveveve
 Opinia

po ile wozicie Betonu 9 meterów ?

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o CEMEX Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEMEX Polska Sp. z o.o.