Performance Media Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 552 ocen.

Opinie o Performance Media Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Performance Media Sp. z o.o.

Julita

@x, rzeczywiście na ich facebooku widać, że dość mocno stawiają na integrację i tego typu rzeczy. Piszesz o benefitach, a powiedz jak jest ze szkoleniami i możliwością awansu? Bo tych informacji na forum brakuje, można w ogóle na coś takiego w Performance Media liczyć?

x

Firma sama w sobie super, ludzie bardzo fajni i zgrani. Karta Multisport i opieka medyczna po roku. Grille służbowe, lody i inne atrakcje, pracownika traktują bardzo dobrze. Natomiast sam charakter pracy zależy od działu w którym się pracuje. Ja pracowałem w dziale sprzedaży i to było bardzo wymagające zadanie, a kasa nieadekwatna do włożonego wysiłku. Bywało ze warunki zmieniały się w trakcie gry. Wiadomo w sprzedaży nigdy nie jest łatwo. Firmę polecam, dział sprzedaży niekoniecznie.

PP

A ja polecam:) Praca w oddziale w Warszawie jest ok. Pracuję na razie kilka miesięcy, ale już widzę, że dużo się tutaj nauczę. Atmosfera w pracy dobra i kasa też w porządku. Polecam

elt

Witam, Mógłby ktoś napisać, jak wygląda praca w dziale SEO w PM?

Pragmatyk

@Marcin Wydaje mi się, że po ustaleniu umiejętności kandydata zaczyna się etap typowych negocjacji. Każda strona walczy o jak najlepsze warunki dl siebie to zupełnie normalne. Sprzyja temu ogólny brak fachowców i firmy mimo oporów walczą o dobrych pracowników.

Marcin

Nie pracowałem w firmie, jakiś czas temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko programisty w oddziale w Lublinie. Jako że w branży byłem wtedy od 8 lat i wiedziałem co potrafię i czego chcę, już na pierwszym spotkaniu moje oczekiwania finansowe były nie do przeskoczenia dla firmy. Nie mówię o okresie próbnym bo informowałem że mogę się zgodzić na ich propozycję (rekrutujący nie chciał zdradzić stawki :). Moim zdaniem firma opiera się na studentach i osobach rozpoczynających karierę, którzy po zdobyciu doświadczenia albo szukają dalej lepszych warunków albo się "hibernują". Nie wiem jaka jest atmosfera w pracy więc się nie wypowiem. Bonusy typu grill fajna rzecz ale nieistotna, bo wolę żeby mnie było stać zorganizować wypad z kumplami z pracy wtedy kiedy mamy na to ochotę i w formie jaką lubimy :) Jak napisałem na wstępie jest to tylko moja opinia zbudowana na podstawie rozmowy kwalifikacyjnej (heh dziwnie to dla mnie brzmi bo traktuję to bardziej jak negocjacje niż rozmowę kwalifikacyjną) i dotyczy tylko działu IT w Lublinie.

Poldek

Interesuje mnie praca na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży SEM/SEO. Czy może mi ktoś napisać kilka informacji o firmie? Jaka atmosfera? Jak prowadzi firma rekrutacje? Może jest jeszcze coś co warto wiedzieć przed rozmową? Generalnie świetna firma warto tu pracować.

BK

Dobry pracodawca. Można się dużo nauczyć . Niezależnie czy jest się "świeżym w branży" czy z kilkuletnim doświadczeniem - zawsze można się dowiedzieć nowych rzeczy i zainspirować. Atmosfera najlepsza, jak dotąd najlepsze miejsce, w jakim pracowałam.

Piotrunio

Fajna firma tylko niestety nie wszyscy pracownicy powinni tu pracować. Czasami uda się komuś dostać do firmy a później są tylko problemy z nimi, prawda?

nigdywzyciu!!

najgorsze miejsce do jakiego można trafić! zarobki marne oczekiwania wygórowane! brak wsparcia. nie polecam!

Piotr

Myślę, że ogólna sytuacja na rynku pracy zmusi wielu pracodawców do podniesienia zarobków. Intryguje mnie stwierdzenie, że w firmie brak jest wsparcia. ?

Ed

Jak na start firma ok, niestety w dłuższej perspektywie nie jest już tak fajnie. Średnie zarobki, brak wsparcia to tylko dwa z wielu minusów pracy w PM.

Julita

@Piotr powodów do pisania zawsze jest mnóstwo, forum to miejsce gdzie pracodawca i pracownicy mogą się ze sobą komunikować. Tak jak ma to miejsce powyżej, mało gdzie można znaleźć tak rzetelne informacje dotyczące zatrudnienia, jak tutaj.

Piotr

Szukając pracy trafiłem na Performance Media i wiem, że to świetny pracodawca, taką mają opinię. Nie dziwię się , że tak mało jest wpisów na forum. Jak jest w firmie dobrze to i nie ma powodów do pisania

Julita

Dobrze, na forum można znaleźć rzetelne informacje dodawane przez @performancemedia. Aktualnych jest teraz wiele ofert pracy, część z nich dotyczy Warszawy. W ogłoszeniu nie można znaleźć niestety nic o doświadczeniu, jakie trzeba posiadać żeby dostać się na stanowisko spec. ds. sprzedaży. Czy można prosić o jakieś informacje?

Performance Media Sp. z o.o.
@Julita 03.08.2017 08:12
Dobrze, na forum można znaleźć rzetelne informacje dodawane przez @performancemedia. Aktualnych jest teraz wiele ofert pracy, c...

Pani Julito, Zależy nam na Kandydatach, mających doświadczenie w sprzedaży B2B. Ale dajemy szansę również osobom z pasją, zainteresowanych branżą marketingu internetowego, które będą mogły się uczyć u nas :) Zachęcamy do przesłania CV na rekrutacja@performance-media.pl. Pozdrawiamy, zespół Performance Media

Pragmatyk

Performance Media jest jedną z wielu fajnych firm.

Lukas

Pracuję w Performance Media i jestem z tej pracy zadowolona. Fajni ludzie ze mną pracują , mamy super atmosferę w pracy. Kasa też całkiem w porządku, chociaż wiadomo każdy by chciał więcej. Firma dba o pracowników nie można nic złego powiedzieć, niezadowoleni zawsze będą.

Franki

Bardzo podoba mi się , że firma odpowiada na pytania na tym forum. Niektóre wpisy pozostają w sprzeczności z tym jak reaguje firma na nasze zapytania. Myślę, że praca w tej firmie jest nie dla wszystkich.

Roman

Witam na jaką pensje podstawową może liczyć młodszy specjalista do spraw sprzedaży?

Performance Media Sp. z o.o.
@Roman 31.03.2017 17:11
Witam na jaką pensje podstawową może liczyć młodszy specjalista do spraw sprzedaży?

Panie Romanie, wysokość podstawy zawsze jest uzależniona od doświadczenia kandydata. Jeśli jest Pan zainteresowany powyższym stanowiskiem, zapraszamy do przesłania swojej aplikacji :) Pozdrawiamy, zespół Performance Media

Iza

@TS Potwierdzam Twoją ocenę w całości. Ja myślę, że osoby które nie lubią pracować zawsze będą miały problemy.

Julita

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o pracy w Warszawie na stanowisku stażysta do pracy w reklamie. Taką ofertę pracy zgłosiła Performance Media Sp. z o.o. w marcu

Performance Media Sp. z o.o.
pracodawca
@Julita 09.03.2017 14:04
Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej o pracy w Warszawie na stanowisku stażysta do pracy w reklamie. Taką ofertę pracy zgłosi...

Pani Julito, Prosimy o kontakt rekrutacja@performance-media.pl. Chętnie opowiemy więcej o ofercie :) Pozdrawiamy, zespół Performance Media

pfff

Rekruterka urwała kontakt. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi po wstępnej rozmowie. Brak profesjonalizmu.

Performance Media Sp. z o.o.
@pfff 05.03.2017 21:49
Rekruterka urwała kontakt. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi po wstępnej rozmowie. Brak profesjonalizmu.

Zawsze staramy się w ciągu dwóch tygodni od spotkania wrócić do każdego Kandydata z informacją zwrotną - telefoniczną lub mailową. Jeśli nie otrzymał Pan/Pani z naszej strony odpowiedzi, będziemy wdzięczni za kontakt na adres : rekrutacja.all@performance-media.pl . Postaramy się wyjaśnić tę sytuację jak najszybciej. Pozdrawiamy, zespół Performance Media

Nie nie nie

Byle nie dział SEO! Rotacja jest tu ogromna i wcale nie jest to dziwne. Jedni pracują, bo muszą, (usunięte przez administratora)Przyznam, że opisy z ogłoszeń rekrutacyjnych czytam z zażenowaniem...

Piotr

Mój kontakt z firmą jest krótki bo zaledwie kilka miesięcy. Nie zauważyłem ani nie odczułem takiego traktowania o jakim niektórzy piszą. Firmę postrzegam jako bardzo dobrą i mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Nick

Absolutnie nie polecam. Przynajmniej jeśli chodzi o pracę na zlecenie/dzieło dla nich. Fakt, płacą. Płacą na czas, choć o pewne rzeczy - zlecenia podjęte zgodnie z zasadami, które jednak okazują się "błędem systemu" - trzeba się troszkę powykłócać. Jednak to nie największy problem - a to, że w dziale SEO pracuje kilka osób, których raczej nie mielibyście ochoty bliżej poznać przy kawie, że tak użyję eufemizmu. Firma zaczęła się psuć parę lat temu, może ze dwa. Dawniej było b. dobrze. Teraz Tragedia. Ton, w jaki piszą do pracowników najemnych "liderzy", woła o pomstę do nieba. Podkreślanie wyższości, pogarda, brak wiedzy co się dzieje w dziale/firmie, ciągłe zmiany szefa nad sobą - ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam, mimo dość dobrych stawek, bo szkoda nerwów. Mam takie maile od jednej z pań-szefowych które powinnam wysłać do prezesa firmy, ale mi wstyd za tą panią po prostu. Firma na pewnym etapie dała mi - poprzez brak zleceń - do zrozumienia, że kończy współpracę ze mną, jednak nikt, dosłownie nikt, nie powiadomił mnie o tym. Nawet formalnym mailem z automatu. Powodem były moje zastrzeżenia co do niekompetencji i tonu jednej z pań liderek, oraz żądanie zapłaty za zlecenie podjęte i wykonanie zgodnie z wytycznymi. Do dziś przecieram oczy ze zdumienia, że tak duża i poważna, nagradzana firma tak traktuje pracowników-zleceniobiorców. Na tym skończę - generalnie, NIE. Chyba że praca stacjonarna w biurze i twardy, odporny typ z Ciebie, albo może inny dział niż SEO.

Pragmatyk
@Nick 25.11.2016 22:00
Absolutnie nie polecam. Przynajmniej jeśli chodzi o pracę na zlecenie/dzieło dla nich. Fakt, płacą. Płacą na czas, choć o pe...

Sam napisałeś , że firma jest b. dobra tylko... To wszystko zależy od nas pracowników. Żaden szef czy właściciel nie ma możliwości kontroli człowieka z jego zaangażowania w pracy w momencie przyjmowania do firmy.

TS
@Nick 25.11.2016 22:00
Absolutnie nie polecam. Przynajmniej jeśli chodzi o pracę na zlecenie/dzieło dla nich. Fakt, płacą. Płacą na czas, choć o pe...

witam, z dużym zainteresowaniem przeczytałem komentarz osoby ukrywającej się pod pseudonimem "Nick" (25.11), ponieważ, zdaje się, pracowaliśmy na tej samej zasadzie. Czytając ten wpis sam przecieram jednak oczy ze zdumienia (że tak użyję cytatu) - czy na pewno współpracowaliśmy z tą samą firmą? Krótkie wprowadzenie - z PM współpracuję od lata roku 2014 do dziś. Czasem z większą intensywnością, czasem z mniejszą - ostatnio, niestety, bardziej to drugie, ale do tego zmusiła mnie aktualna sytuacja zawodowa. W każdym razie współpracę z PM traktowałem tak samo poważnie jak każdy etat jaki miałem. I równie poważnie byłem przez osoby z PM traktowany. A teraz trochę się poczepiam :) " Podkreślanie wyższości, pogarda, " Niesamowite - przez blisko 2.5 roku ani razu nie zauważyłem czegoś takiego. A uprzedzam - mam alergię na osoby, które się wywyższają. "brak wiedzy co się dzieje w dziale/firmie" Kurcze, jakoś nigdy nie musiałem wiedzieć, co akurat się dzieje w firmie, by sprawnie realizować podjęte zlecenia :) "ciągłe zmiany szefa nad sobą " Hmm, niech policzę. W ciągu 2,5 roku mój szef nie zmienił się ani razu:) " ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]" Brzmi ciekawie, ale rzekomy chaos panujący w PM jest niczym w porównaniu z tym, co można spotkać w wielu innych miejscach w Polsce i nie tylko. Podsumowując - ja jak najbardziej polecam. Wszystkie te teksty o "złych szefach" jakoś nijak nie przystają mi do rzeczywistości w PM. Nigdy nie miałem żadnych sytuacji konfliktowych, o które przecież nietrudno gdy współpracuje się zdalnie! Powiem tylko tyle - współpracuję z PM dłużej niż zagrzałem miejsce gdziekolwiek na etacie (a dodam, że rezygnowałem z pracy zawsze sam - po roku czy półtorej). To w sumie zamyka temat, IMHO :) PS. Nie chcę tu nikomu kadzić - po prostu, jak to określa pewien dziennikarz "mówię jak jest".

on

Po prostu nie. Nie polecam pracy w dziale SEO, niejasne zasady i wiele niepoważnych osób.

33333

Specjalista ds. sprzedaży reklamy on-line wydaje się ciekawą oferta u was

anonim

(usunięte przez administratora)

imperti

też aplikuje na to stanowisko i może cechesz podzielisz się jakimiś informacjami i odczuciami? :) Jaka atmosfera na rozmowie i o co mniej wiecej pytają i jaką stawkę proponują na stanowisku doradcy klienta biznesowego?

imperti

Też aplikuje na to stanowisko i może zechcesz udzielić mi kilku informacji? :) Jak było na rozmowie, jaka atmosfera i o czym mniej wiecej była rozmowa, oraz oczywiscie jaką stawkę zaproponowali Ci na stanowisku doradcy klienta biznesowego?

klient

Pół roku temu zleciłem pozycjonowanie sklepu Firmie Performance Media, otrzymałem opiekuna, po 4 miesiącach "opiekun" zwolnił się z tej firmy lub został zwolniony, obowiązki przejął drugi, niestety porażka. Jeżeli chodzi o pozycjonowanie to nie w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

aldona

tak, zawsze w terminie

boski

Głównie widzę komentarze kandydatów którzy się nie dostali na którymś z etapów rekrutacji - czyli wylewanie żali lub firmy które sa niezadowolone z usług (zakładam że część z tych kometarzy to oczywiste działania konkurencji). Pracuje w Performance od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Umowa o pracę, pakiet medyczny, cykliczne szkolenia, wsparcie managerów na każdym etapie projektów, od których można się na prawdę dużo nauczyć. Zarobki zróżnicowane - jak ktoś jest dobry w tym co robi to będzie zadowolony - ale oczywiście zawsze mogłoby być lepiej.

superman

Pracuję w Performance Media od kilku lat w oddziale w Warszawie. W każdej pracy można znaleźć dobre i złe strony. Tu głównie przeważają dobre: umowa o pracę, szkolenia i konferencje także zagraniczne, wyjazdy integracyjne, grile firmowe, ciekawe projekty dla dużych firm, zarobki dobre - potrafią docenić pracownika jeśli się stara, fajni ludzie. Ja jestem zadowolony i polecam pracę tym, którzy się zastanawiają.

hhhhhh

Atmosfera w firmie jest fajna tylko na pozór. Marnują pieniądze na grille firmowe na które i tak nikt nie przychodzi (usunięte przez administratora) Szkolenia? Są, z BHP.

mr

Pracuje od lat, atmosfera jest najlepsza, a stali Klienci są z nami od wielu lat - dodam, ze najwięksi gracze na rynku wiec nie wiem skąd takie opinie (zapewne konkurencja;-))

xoxo

Pracuje w tej firmie od pewnego czasu i bardzo dobrze sie tutaj czuje. W zadnej pracy nie spotkalem sie z tak fajna, ciepla atmosfera. Zaskoczeniem sa dla mnie komentarze, ktore tutaj czytam - szkolenia oczywiscie sa (i to platne), czasem trzeba tylko wyjsc z inicjatywa. Brak smieciowek, wynagrodzenie na poziomie, przykladajac sie do pracy mozna dobrze zarobic. Nie przykladajac - mozna prace stracic, co widze, bardzo zaskoczylo i zbulwersowalo wyzej komentujacych :) szkoda, ze nikt nie zechcial podpisac sie imieniem i nazwiskiem.

Performance Media Sp. z o.o.
@Nick 22.12.2016 14:28
brak śmieciówek - chyba sobie żartujesz! Pracowałem dla tej firmy przez około lata, prace mogłem wykonywać zdalnie ale godzin...

W powyższym komentarzu brak podstawowej informacji- jakie prace wykonywał komentujący na rzecz Spółki, co pozwoliłoby wskazać przyczynę, dla której nie był zatrudniony na podstawie umowy o pracę i dokonać osobom postronnym obiektywnej oceny pracodawcy. Spółka zatrudnia swoich pracowników na podstawie umów o pracę i jest to niewątpliwie podstawowa forma zatrudnienia. Co nie znaczy, że nie zleca wykonania różnych prac czy usług (np. tłumaczeń czy pisania tekstów copywriterskich) różnym kontrahentom czy to jednorazowo czy cyklicznie na podstawie innych umów – zawsze dostosowanych do charakteru, zasad, warunków i sposobu współpracy.

Performance Media Sp. z o.o.
pracodawca
@Nick 22.12.2016 14:28
brak śmieciówek - chyba sobie żartujesz! Pracowałem dla tej firmy przez około lata, prace mogłem wykonywać zdalnie ale godzin...

W powyższym komentarzu brak podstawowej informacji- jakie prace wykonywał komentujący na rzecz Spółki, co pozwoliłoby wskazać przyczynę, dla której nie był zatrudniony na podstawie umowy o pracę i dokonać osobom postronnym obiektywnej oceny pracodawcy. Spółka zatrudnia swoich pracowników na podstawie umów o pracę i jest to niewątpliwie podstawowa forma zatrudnienia. Co nie znaczy, że nie zleca wykonania różnych prac czy usług (np. tłumaczeń czy pisania tekstów copywriterskich) różnym kontrahentom czy to jednorazowo czy cyklicznie na podstawie innych umów – zawsze dostosowanych do charakteru, zasad, warunków i sposobu współpracy.

kandydat

Niespełnione obietnice - niestety osoby z HR nie szanują kandydaktów, jak już ktoś tu powiedział, nie informują o negatywnym wyniku rozmowy, a na rozmowie obiecują ,ze dadzą znać nawet w przypadku niepowodzenia i każą czekać. Szkoda.

www.top-maluszek.pl

a ja polecam, :-)

Jane

Nie należy ufać panu z HR - liczy się tylko to, co jest na papierze. Szefostwo ma doświadczenie, ale tylko w tej firmie (to był start-up). Wszyscy siedzą tam od lat i nie znają dobrych praktyk z innych dużych firm w obszarze zarządzania ludźmi, więc trzeba samemu walczyć o swój rozwój. Z technologUa8Wiami branżowymi jest lepiej, ale podejście jest raczej takie, że jeśli coś działa, to lepiej robić coś ręcznie niż inwestować czas i budżet w jakieś usprawnienia. Ogólnie jeśli się nie ma żadnego doświadczenia, to na start jest ok, ale warto od razu szukać czegoś lepszego (zwłaszcza jeśli faktycznie lubi się pracę w tej branży).

looker

Widzę, że HR czuwa nad opiniami o firmie ;) dla formalności dodam, że szkolenia z Google są darmowe i ogólnodostępne...

anonim

(usunięte przez administratora)

raven

Faktycznie, widać tą desperację w każdym słowie.. Nie rozumiem takich ludzi.. Nie wiem jak jest we wszystkich firmach, ale w większości na wynagrodzenie się zgadza lub je negocjuje przed podpisaniem umowy, nie jest ono tajne i nie dowiadujesz się o nim nagle w trakcie pracy. Gdyby ta firma miała 5 zł na kampanie dziennie to chyba by nie istniała, a z tego co widzę mają niezłych klientów i długo są na rynku. Chciałbym mieć darmowe szkolenie z Google'a!!!

IZU

Nie rozumiem na podstawie czego ktoś podejmuje inne decyzje niż miały miejsce wcześniejsze ustalenia , bo jeżeli wszystko jest podpisane, asygnowane na umowie to pracodawca raczej ma słabe szanse w sądzie - nie uważacie. O ile oczywiście zdarza się to nagminnie, bo w pojedynczym przypadku można to różnie interpretować.

Csharp

@taku, a możesz napisac coś więcej o tych atrakcyjnych warunkach zatrudnienia, bo jednak bardziej ogólniej to się chyba nie da. Na ile orientacyjnie można liczyć jesli chodzi o zarobki, co z systemem socjalny, co z benefitami jak multisport, opieka medyczna i inne? Jak w ogóle wyglądają te spotkania integracyjne?

Zadowolony

Ja się mogę wypowiedzieć o pracy w oddziale w Lublinie, w którym pracowałem przez kilka dobrych lat. Atmosfera świetna - dobry i zgrany zespół. Cykliczne integracje w Lublinie + raz w roku wyjazd na 3 dniową integrację z innymi oddziałami firmy. Sama praca dosyć ciekawa chociaż z czasem robi się nudna. Szkoleń raczej brak - od czasu do czasu szkolenia wewnętrzne, które nic nie wnoszą. Bardzo rzadko kogokolwiek zwalniają - chyba, że ktoś kompletnie sobie nie radzi. Wynagrodzenie mocno zróżnicowane w zależności od stanowiska - trzeba walczyć o swoje. Co ważne: każdy pracownik dostaje Umowę o Prace, co w Lublinie wcale nie jest standardem. Do tego po okresie próbnym pakiet ubezpieczenia w LuxMedzie. Z mojej perspektywy firma godna polecenia.

ja

Pracowałam tam krótko. W żadnej pracy tak źle się nie czułam.

gorzka_prawda

Szczerze mówiąc nie dziwie się słabym opiniom o tej firmie. Pracownicy odpowiedzialni za rekrutacje nie mają szacunku do kandydatów. Informują, że bez względu na efekt rekrutacji poinformują o jej rezultacie, co w przypadku negatywnego wyniku jest nieprawdą. Ich oczekiwania względem kandydatów są niewspółmiernie duże do tego, co oferują w zamian. Swoją drogą ciekawe, że w firmie, która nie jest korporacją co chwila prowadzą rekrutacje na te same stanowiska. Daje to do myślenia. Nie polecam.

edith

Analizowałam czy nie złożyć tam swojej aplikacji... (usunięte przez administratora)

majkel
@edith 17.07.2013 15:46
Analizowałam czy nie złożyć tam swojej aplikacji... (usunięte przez administratora)

w sumie też bym cię koleś wyrył - chcesz 3500 koła ZAŁOŻ FIRME I ZARÓB( usunięte przez administratora )

Savrin

Powiem tak, ciężko się tam dostać, kilka etapów rozmów. Generalnie OK

Zostaw opinię o Performance Media Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Performance Media Sp. z o.o.