Contrain Group

• Nowa Gadka
  • Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin
Łódź - Contrain Group Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Contrain Group S.A.

Opinie o Contrain Group Łódź

Nie przegap nowości o Contrain Group S.A.!

szybki

25.06.2025 13:42

Hej.Mam pytanie do Was? Czy ktoś z obecnych na grupie był już lub jest aktualnie w pracy w Nl na produkcji drobiu? można prosić o opinię dzięki z góry.
    Ren

24.06.2025 16:21

Czy pracował ktoś na produkcji sałatek owocowych warzywnych w niemczech? Poleca ktoś? Jak to wygląda i ile płacą?
    P.

22.06.2025 22:51

Czy ktoś pracował przy demontażu sprzętu elektrycznego np Eindhoven , i jest w stanie coś powiedzieć o samej pracy , jak wyjdzie płaca po odtrąceniach , ile za co . Jak mieszkania
    P.

22.06.2025 22:39

Czy ktoś pracował przy demontażu sprzętu elektrycznego Eindhoven i jest w stanie wyrazić opinie . Jak wyglądają realne zarobki po odciągnięciach , jak mieszkania , Ktoś coś o samej pracy jest w stanie powiedieć

13.06.2025 12:24

Czy ktoś był w Venlo na pakowaniu warzyw i owoców? Jak godziny? Jak zakwaterowanie? Może jest ktoś normalny, nie kryminalista czy alkoholik, kto chciałby się ze mną wybrać na przełomie czerwca i lipca? Ja chciałbym pojechać na 2-3 miesiące.
    nina86

05.06.2025 22:16

Witam czy ktoś pracowal przy selekcji porów ( miejscowośc baarlo) pytam o wynagrodzenie i o odległość do miejsca pracy od zakwaterowania
    Michał

30.05.2025 17:49

jest ktoś teraz na ogórkach? Jak to wygląda warto jechać?

18.05.2025 08:00

Chłopak

19.05.2025 12:31

A przy czym pracowałeś, w jakiej lokalizacji mieszkałeś?
    Julka

13.05.2025 17:22

Czy ktoś pracował przez tą agencję na zbiorze pomidorów w Holandii?
    Kasik

09.05.2025 00:42

Czy ktoś może składał formularz do pracy przy sałatkach w Westfalia ????
    @rysiek

12.05.2024 13:02

Pracowałem z contrain trzy projekty i chwałę . Pieniądze się zgadzały, kwatery dobre, chcę jechać jeszcze ale nie odpowiadają na aplikacje a dodzwonić się nie można
    @Contrain

04.06.2024 08:53

Dzień dobry, Ta opinia zawiera bardzo poważne zarzuty, które jako firma zawsze weryfikujemy. Działamy zgodnie z wdrożoną procedurą zgłoszeń wewnętrznych dotyczących ujawniania przypadków nieprawidłowości oraz ochrony osób dokonujących zgłoszeń. W komentarzu jest informacja o zgłoszeniach i braku reakcji ze strony firmy – jednak po dokładnym sprawdzeniu możemy stwierdzić jednoznacznie, że takie informacje, nie wpłynęły żadnym oficjalnym kanałem do tego dedykowanym. Dlatego prosimy o opisanie przytoczonych sytuacji na skrzynkę [email protected]. Opinia wyrażona na GoWork jest obciążona możliwością publikacji pomówień, nie może więc stanowić formalnego zgłoszenia, wzywamy więc do jak najszybszego wniesienia wyjaśnień w opisanej kwestii na wspomniany wyżej adres, który obsługuje powołany do tego przez Zarząd zespół do spraw naruszeń. Pozdrawiamy, Contrain
    Kasik

09.05.2025 00:39

Mi odpowiedzieli dzisiaj na e-mail i na tel …. Dziś złożyłam aplikację

12.02.2025 16:34

Zygmunt

17.03.2025 08:39

Jak mieszkać z jedną parą to jeszcze ok,ale jak z pojedyńczymi osobami,jeszcze lubiących wypić i inne wynalazki to tragedia, już to przerabialiśmy trzeba dopytać,ale gwarancji nie ma,jedno powiedzą a inaczej zrobią.
    Anna

06.05.2025 10:43

Witaj. Czy możesz podpowiedzieć dokąd wyjechałaś?. Czy możesz odpisć mi na email. Będę wdzięczna. [email protected]
    Magdalena

14.03.2025 14:48

Witam, czy ktoś pracował w Eindhoven , praca przy produkcji (• Wklejanie izolacji do rur aluminiowych o różnej wielkości • Opalanie rur w środku • Oklejanie elementów tj kolanka • Przygotowywanie do wysyłki produktów Układanie na palety • Kontrola jakości wytworzonych elementów • Prace porządkowe) Polecacie tą firmę i agencje? Proszę o odpowiedź
    Xxx

21.03.2025 18:13

Na produkcję bobingen, I jestem kobietą
    Nie poleca

05.04.2025 11:05

Dajcie sobie spokój z tą agencja Za pokój dzielony z obca osoba lub dwoma 400 euro Domy w opłakanym stanie naprawy rowerów można porównać cenowo do serwisu aso mercedesa Płacisz za każdą głupotę, która muszą wymienić majstry W dodatku pl umowa
    pracownik szklarni

22.01.2025 09:04

Widzę trochę negatywnych opinii i zastanawiam się ile w tym prawdy , pracuję z Contrain już piąty rok i złego słowa nie mogę powiedzieć . Rzadko kiedy ktoś kto jest zadowolony pisze komentarz, raczej piszą tylko niezadowoleni Fakt, był czas kiedy kontakt był utrudniony ale widzę , że teraz pracują nad tym bo bardzo się poprawiło . Mam nadzieję , że tak pozostanie. Zakwaterowanie ok, wypłaty na czas i pilnują by wszystko się zgadzało. Najważniejsze dla mnie, że jednak ćpunów wywalają szybko z domku Jak na razie zostaję z wami
    gość

26.03.2025 12:24

Cześć.A przyjmują do pracy?Szukam pracy na już.Jestem gotowy do wyjazdu.
    gość

26.03.2025 12:57

Cześć.To chyba jest dobrze jak tak długo pracujesz w jednej firmie.A potrzebują tam do pracy.Pytam bo szukam pracy w NL u dobrego pracodawcy z godnym zakwaterowaniem?

10.03.2025 11:37

Czy ktoś pracował przy kwiatach doniczkowych w NL i może coś o tym opowiedzieć? Jak praca? Zakwaterowanie?
    Konrad

28.02.2025 16:22

Czy ktoś pracował przy zbiorze pomidorów ze szklarni jak z zarobkami i jak praca ogólnie ?
    Kiki

21.02.2025 11:27

Czy ktoś pracuje bądź pracował na magazynie z drobnymi częściami rolniczymi w Strullendorf? Jakieś opinie ?

18.12.2024 20:31

Witam.Moze mi ktoś powiedzieć ile trzeba wziąć ze sobą euro żeby starczyło na miesiąc na przeżycie? Ile można zarobić po wszystkich odtrąceniach? Chciałbym wyjechać w styczniu ale przez niektóre opinie mam obawy.Prosze o jakąś realną odpowiedź i na czasie. Z góry dziękuję.

20.12.2024 08:23

Wielkie dzięki za odpowiedź.A pracowałeś może przez Contrain?Czy to wiarygodna agencja?Ile można zarobić realnie na rękę,da się coś odłożyć?

20.02.2025 17:27

Może polecaszz jakąś agencje pracy ?
    @Ewa

20.03.2024 19:02

Dzień dobry czy ktoś pracował przy kwiatach w Holandii ile mniej więcej godzin jakie wypłaty
    Nieprawda

05.02.2025 19:42

Pracowałam w kilku miejscach i wszędzie patrzą na tempo i normy a w niektorych jest nawet tablica z wynikami, więc nie ściemniajcie.

20.02.2025 17:20

A polecasz jakas agencje ?

12.12.2024 13:07

Witam.Ile się czeka czasu na telefon z Contrain po wypełnieniu formularza?
    Nikola

20.02.2025 09:50

Ja dostałam telefon już na następny dzień

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Contrain Group?

Kontakt - Contrain Group S.A.

3 Maja 14a 93-408 Łódź

Branża główna: Rekrutacja i HR

Zainteresowany

03.02.2025 13:43

Witam . Proszę o opinie na temat pracy przy produkcji sałatek i warunkach mieszkania . Dziękuję za odp
    Nikola

20.02.2025 09:48

Podepnę się pod pytanie
    marcky

16.02.2025 18:58

Witam. czy ktoś pracował w tej firmie przy zbiorze truskawek w ,,Beldfeld,,. Ktoś może powiedzieć cos o ilości godzin pracy , zakwaterowaniu?
    Tobiasz

30.01.2025 19:05

Czy prowadzicie nabór do pracy w Soltau Jawoll lub okolice

30.10.2024 14:23

Serdecznie NIE polecam, bylem 2 miesiace, zakwaterowanie i praca ok koordynator również był ok, ale teraz gdy chciałem się rozliczyć podatkowo w holandii okazuje się że contrain odprowadza minimalnie podatek od dochodu i za dwa miesiące muszę zwrócić do belastingu 1000 euro, znajomi mają te same sytuacje....
    Poszukuje zatrudnienia

31.10.2024 21:46

Witaj, Czy byłeś na umowie holenderskiej czy na umowie Polskiej - oddelegowanie pracownika do pracy za granicą (Polski ZUS)?
    Mietek

15.01.2025 21:02

Oni dają tylko polskie umowy, więc balastingu cię dojedzie jak będziesz się rozliczał w nl. Na tym.polega wałek z contrain
    Contrain

08.01.2025 09:02

Witam, proszę o opinie kto pracował na pieczarkach od agencji Contrain w Holandii, jakie są warunki, czy jest możliwość zarobić!?
    Jarek

05.12.2024 11:14

Witam pracował ktoś na projekcie nature's green group ogórki i pomidory w miejscowości maasbree Holandia ?

18.12.2024 01:14

Tak, nie polecam. Praca z szefami cholerykami a na zakwaterowaniach w Venlo i w Maasbree zimno i pełno pleśni.
    jarek

23.12.2024 21:28

a kiedy byłaś ?
    marek

02.12.2024 16:16

Witam pracował ktoś na projekcie ogórki ,pomidory w miejscowości Maasbree ?? jak z zakwaterowaniem jak ktoś tam był dajcie znać pozdrawiam

18.12.2024 01:20

W Venlo lokalizacja domków fajna ale ich stan pozostawia wiele do życzenia a jak trafisz na patologicznych mieszkańców w innych pokojach albo w twoim bo pokoje są 2 osobowe to strach do domu wracać. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz a przewija się pełno alkoholików i ćpunów do tego pokoje nie są zamykane nie dostajesz klucza więc sobie pomyśl czy warto ryzykować. Na de plaats w maasbre jest zimno zdarzały się myszy i często przewija się dużo ludzi
    Wdek

24.02.2021 09:31

Powiedzcie coś o pracy w Niemczech na Lampach haloo
    Gość

21.10.2021 20:59

Zarobki +-1400euro ale po odjęciu mieszkania?
    Margo

09.12.2024 17:26

Napisz na próba jestem zainteresowana wyjazdem
    Kkkk

18.11.2024 11:04

Dzień dobry, jak długo trwa rekrutacja w agencji contrain podpisanie umowy itp.
    Olkaa

17.11.2024 18:29

Witam, są jeszcze aktualne oferty pracy na magazynie z fajerwerkami w Hamburgu
    kaXX

14.11.2024 11:54

cześc, nie mam aktualnie żadnego doświadczenia, ale szukam pracy. Czy przyjmujecie może do przyuczenia?

15.11.2024 08:39

Dzień dobry! Mamy oferty pracy nie wymagające doświadczenia - zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem +48 600 877 477 lub aplikowania online poprzez stronę contrain.pl
    x

08.11.2024 00:08

Widziałem 2 ogłoszenia na komisjonera w Bawarii. Co to za magazyny i w jakim miejscu? Jak z zakwaterowaniem - mieszkanie czy hotel?
    [email protected]

30.10.2024 13:51

Jakie zarobki przy zbieraniu pieczarek
    Malgos

29.10.2024 16:07

Kolejny udany wyjazd. Zadowolona z pracy i płacy.
    ola

30.10.2024 10:24

przy czym pracowałaś?
    Kacper

18.10.2024 21:58

Podpisałem umowę z agencją contrain miałem już datę wyjazdu dzwonią do mnie w piątek że niestety muszę przełożyć wyjazd na kolejny tydzień myślę okej... W następnym tygodniu w piątek dzwonią ponownie znowu przełożony wyjazd już lekko zdenerwowany zmieniłem projekt w którym miałem uczestniczyć jedna z pań mówiła że nic nowego nie będę podpisał że wszystko się zgadza w następnym tygodniu w piątek będzie do mnie dzwonił/pisał przewoźnik z informacjami o której godzinie przyjedzie. przychodzi piątek godzina 10 dzwoni do mnie jakiś pan z contrain i mówi że muszę rozwiązać poprzednią umowę i podpisać inne warunki umowy ponieważ zmieniłem projekt i coś się nie zgadza mówię okej... miał wysłać mi nowe warunki e-mailem niestety się nie doczekałem sam zadzwoniłem i dopiero po moim telefonie się mną zainteresowali a jak wyjazdu nie było tak nie ma przełożony na następny tydzień. Firma moim zdaniem nie jest godna zaufania straciłem przez nich czas i nerwy zobaczymy w następnym tygodniu.
    Tatiana

14.10.2024 22:41

Mam pytanie.Czy istnieje mozliwosc zatrudnienia osob z posa UE(Ukraina) powiedzmy na podstawie vizy?

15.10.2024 08:32

Dzień dobry! Tak, jak najbardziej zatrudniamy osoby z Ukrainy i innych krajów na podstawie wizy/z pozwoleniem na pracę w Polsce. Zapraszamy do aplikowania przez stronę www.contrain.pl

08.10.2024 13:14

Ile można dostać na rękę za miesiąc pracy?

08.10.2024 13:25

Wszystko zależy od wybranej oferty pracy, po szczegóły zapraszamy do kontaktu z naszymi rekruterkami pod numerem +48 600 877 477
    Wxxk

23.08.2024 11:26

Praca w Niemczech jako komisjoner- nikt nam nie wspomniał że będzie obowiązywała wysoka norma w tej pracy, pracodawca ostatnio podkreślił iż nie będą trzymać ludzi którzy jej nie wyrabiają. Jako Polacy odczuwamy kompletnie negatywne nastawienie do nas, ze strony reszty pracowników czy przełożonych. Lokacja zapewniona przez agencję jest fatalna (w opuszczonym hotelu). Za takie pieniądze powinny być zapewnione warunki w których chociaż trochę chciałoby się przebywać! Jako sam pokój z łazienką są nawet w ostateczności do przeżycia, zaś kuchnia, części wspólne, pralnia, kwadrat zieleni to totalna masakra. (usunięte przez administratora) brak osoby zajmującej się sprzątaniem części wspólnej, a kuchnia dzielona jest koszmarem- nic nie można tam trzymać bo inni od razu zabierają i niszczą, totalny brud, znajdą się i w środku (usunięte przez administratora) ptaki czy myszy. Co do godzin pracy na obecną chwilę nawet tygodniowego standardu nie są w stanie nam zapewnić. Lekka porażka. ????
    gośka

30.08.2024 03:46

A Ty robisz na umowie polskiej czy ich? Może różnia sie warunki , pewnie polska agencja ciśnie, żeby im się opłacało rodaków wysyłać, moze trzeba przejść na firmę?
    Wxxk

31.08.2024 11:22

Ja pracuje na polskiej umowie, aczkolwiek agencja tu o normie nic nie wspominała (przynajmniej narazie). To na magazynie firma właściwa oznajmiła taki wymóg do pracowników. Aczkolwiek będąc n bieżąco w tej chwili ta norma narazie (chyba) nie jest brana pod uwagę, ponieważ ich system logistyczny coś zaczął szwankować i niemożliwe jak wyrobienie normy przez bardzo długie czekanie n towar, który masz zebrać. Ale jak to ogarną to ta norma ma obowiązywać.
    Nowa

21.04.2023 17:52

Hej czy może ktoś się wybiera na sortowanie kukurydzy do Kessel od maja? Fajnie byłoby się z kimś (kobieta) dogadać... razem będzie raźniej...
    Iza

30.04.2023 12:39

Hej czy ktoś się wybiera w czerwcu i co najlepiej wybrać chciałam jechać pierwszy raz zobaczyć jak to faktycznie wygląda i może będzie ktoś kto też w czerwcu jedzie to razem będzie raźniej

02.08.2024 00:01

Mogłabyś dać znać jak tam ta praca przy kukurydzy?
    Contrain

29.07.2024 14:37

OŚWIADCZENIE W związku z pojawiającymi się nieprawdziwymi informacjami, oświadczam, że wszystkie zobowiązania finansowe Contrain, w tym wynagrodzenia pracowników, zobowiązania wobec US i ZUS, są wypłacane terminowo i prawidłowo, tj. zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa i zawieranymi umowami. Potwierdzeniem tego są nie tylko pozytywne wyniki kontroli i audytów, którym regularnie podlegamy, ale też opinie samych pracowników, którzy terminowość i solidność Contrain często wymieniają jako jeden z głównych atutów firmy. Pojawiające się tu pomówienia godzą w dobro firmy. Mamy uzasadnione podejrzenia, że te negatywne komentarze są elementem nieetycznych działań konkurencji, która od kilku miesięcy próbuje zdyskredytować nas w oczach naszych pracowników i kandydatów do pracy. Tomasz Balcerski, Członek Zarządu
    Bohdan

30.07.2024 20:56

PYTANIE uzasadnione podejrzenia to takie ktore sa potwierdzone jakimis dowodami, czy uzasadnione waszym zdaniem, bo pojawiaja sie negatywne komentarze i uwazacie, ze nie sa prawdziwe? Konkurencyjnej firmy nie wyrzucie bez slowa wyjasnien, wiec sprawa nie jest tak prosta jak zwykle

Zostaw merytoryczną opinię o Contrain Group S.A.