Contrain Sp. z o.o.
3 425 6 1

Opinie o Contrain Sp. z o.o.

777

Witam. Czy ktos pracuje na magazynie z artykułami CD bądź artykułami dla zwierząt przez firmę Contrain? Jak tam jest z zakwaterowaniem oraz wynagrodzeniem? Proszę o szczerą odpowiedź. Pozdrawiam :)

pawel_stron
@777 16.11.2018 10:46

Chodzi o prace w Niemczech? Jezeli tak to ja pracowałem i jak najbardziej moge polecic. Bylem tam trzy razy, za kazdym razem zawsze zadowolony z pracy. Mieszkalismy wtedy w hotelu, ja z kolega w pokoju dwoosobowym. Wynagrodzenie mielismy zawsze uczciwie wyplacone, co miesiac i na czas wszystko bylo zawsze.

777
@pawel_stron 19.11.2018 23:58

tak o prace w Niemczech :) Jezeli chodzi o warunki mieszkaniowe w hotelu pracowniczym to jak to wygląda? lazienka kuchnia pokoje dwu osobowe itd.? Internet jest ? :)

PAWEL_STRON
@777 21.11.2018 12:37

Ja byłem w pokoju 2 osobowym, ale pamiętam że były też 3 osobowe albo ktoś miał np. sam pokój. Internet mieliśmy. Na początku trochę gorzej działał i musielismy z niego korzystać w holu, ale pozniej nam to naprawili i internet byl juz w kazdym pokoju :) ogolnie to dobrze wspominam mieszkanie tam i prace :)

777
@PAWEL_STRON 21.11.2018 15:22

jednak nie napisałeś nic więcej na temat warunków kuchni łazienki pokoje itd jak to wygląda wizualne :)

777
@PAWEL_STRON 21.11.2018 15:22

no dobrze ale jezeli chodzi o kuchnię łazienkę i pokoje ? jak to wygląda wizualnie ? bo o to mi chodziło konkretnie. Prosze o szczerą odpowiedź i na temat :)

PAWEL_STRON
@777 21.11.2018 20:16

Lazienka byla osobna na kazdy dwuosobowy pokoj, wiec spoko. Na naszym zakwaterowaniu byla tez osobna kuchnia, ale wiem ze tam jest tez inne i wtedy jedna kuchnia przypadala na kilka pokoi. Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz.

777
@PAWEL_STRON 26.11.2018 13:19

super :) Dzięki za info :) jezeli chodzi o zarobki to idzie odłożyć i wgl jakiś dobry grosz zarobić?

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
Zapraszamy do aplikowania na nasze oferty pracy:

Komisjoner - praca w Niemczech


Pracownik magazynowy - praca w Niemczech


Praca w pieczarkarni - praca w Holandii


Praca przy pielęgnacji roślin ozdobnych ze znajomością języka angielskiego - praca w Holandii 


Praca w zakładzie recyklingowym - praca w Holandii


Magazynier (operator wózka wysokiego składowania) - Hajnówka 
   
Anita

A czy ktoś po nowym roku wybiera się ze świętokrzyskiego?

Sebol

Witam poszujuje chetnej kompanki albo kompana na wyjazd przez agencje coutrain do holandii jestem z poznania 23 lata oraz o opinie o biurze :)

Kla
@Sebol 30.11.2018 01:53

21 lat, jestem z okolic Kępna. Obecną umowę o pracę mam do końca grudnia, na etapie poszukiwania pracy od stycznia. Może i Holandia, i z kompanem(-nką) było by raźniej ✌️:)

Bartek
@Kla 02.12.2018 20:33

Witam masz jakieś oferty? Jestem zainteresowany wyjazdem od stycznia

Sebol
@Kla 02.12.2018 20:33

Prosze o kontakt jakiś to mój mail, fifa19campanioncoins@gmail.com :)

Sebol
@Kla 02.12.2018 20:33

Witam mogę prosić jakiś kontakt? :)

Ciekawy

witam. Czy ktoś pracuje może obecnie na magazynie w Niemczech w Rehnusie i może cokolwiek powiedzieć na temat pracy tam jak to wygląda i jak przebiega tam praca ? ☺

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Ciekawy 24.11.2018 14:04

Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy https://www.facebook.com/groups/pracujznami/ i pytania także tam o nasze projekty. Z pewnością inni pracownicy chętnie odpowiedzą na Pana pytania :) Pozdrawiamy!

1234
@Ciekawy 24.11.2018 14:04

Ja pracuje. Praca całkiem spoko tylko przede wszystkim trzeba wziąć swoje buty ochronne bo te co dostaliśmy od contrainu MASAKRA!! Nam w biurze mówili że na dziale THALIA nie ma nocek A robimy już 2 tydzień od 23 do 9:15. (10h). Praca sama w sobie Spoko. Warunki są w miarę nie ma tragedii. Na początku pewnie będziesz spacerować z tzw rakiem czyli będziesz chodzić i realizowac zamówienia. Podobno w tej pracy robi się od 20-25 km dziennie pieszo. Ogólnie moim zdaniem i 90% pracowników praca nudna i monotonne ale kto co lubi. Ale wiadomo są różne dzialy i możesz stać A możesz chodzić. Trzeba tylko pamiętać o wygodnych butach

1234
@1234 29.11.2018 23:22

Plus są dwie przerwy lacznie 45 minut,które trzeba odrabiać i nikt również nam o tym nie powiedział

Bartek
@1234 29.11.2018 23:22

Cześć masz może jakiś namiar na firmę tą w której pracujesz? Jestem chętny do dołączenia się

Ciekawy
@1234 29.11.2018 23:22

Ok a czy wypłacane jest wynagrodzenie i czy jest w miarę przyzwoite by się opłacało tam jechać? I jak tam z warunkami mieszkaniowym? :)

Jowiidan

Z contrain-em współpracujemy od czerwca. Jesteśmy bardzo zadowoleni, jeśli ktoś chce przyjechać posiedzieć to nie tędy droga, trzeba ciężko pracować. Kordynatorzy za granicą chętnie rozwiązują napotkane problemy i pomagają. Podkreśle również że opiekunowie w Polsce również są bardzo pomocni, uprzejmi i dotrzymują słowa my akurat korzystamy z agencji w Łodzi gdzie na prawdę trafiliśmy na bardzo miłe osoby. Co do pieniążków zawsze są na czas i nigdy nas agencja nie oszukała. Także wraz z narzeczonym polecamy, jesteśmy szczęśliwi że trafiliśmy na taką dobra i uczciwą agencje co rzadko się zdarza ! :) polecamy!

Gosiek

Ja pracowałam w Holandii w te wakacje. Praca była fajna, lecz warunki mieszkaniowe nie za bardzo. Po prośbie o przeniesienie wszytko się zmieniło. Najważniejsza sprawa zarobki i wypłaty na czas. Fajna sprawa polecam każdemu na wakacje, czy na dłużej

pablo277
@Gosiek 27.11.2018 20:00

witam ja się wybieram z tego biura do niemiec 7 grudnia czy nie wiesz czego można się tam spodziewać ,podobno jakiś magazyn art.biurowe .I na co trzeba uważać wyjeżdzając ?

Ona123

Opieka koordynatora tragedia. Uważajcie ta firma nie jest za pracownikiem (usunięte przez administratora)

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Ona123 21.11.2018 23:52

Bardzo prosimy o dokładny opis sytuacji, do której odnosi się Pani w opinii. Niestety takie bezpodstawne oceny nie są wartościowe ani dla nas, ani dla kandydatów szukających o nas opinii na portalu Go Work. Bardzo chętnie odniesiemy się do każdej merytorycznej oceny. Opieka koordynatorów jest bardzo dobrze oceniana przez naszych pracowników, wszystkie ewentualne problemy rozwiązujemy zawsze indywidualnie z pracownikami, dlatego aby móc pomóc, musimy poznać szczegóły. Pozdrawiamy!

Izabela Pilny

PRACOWAŁAM NA dwóch PRAJEKTACH i szczerze mówiąc nie mam się czego doczepic. A problemy które powstają to ludzie sami sobie robią. Lubię atmosferę w Contrain Sp. z o.o. za: OFERTA pracy organizacja jasna umowa

Kasia W.

Brak organizacji, brak logiki ,dziwie się jak takie osoby ukończyły wysokie szkoły !!! U Patryka na truskawkach, 7 kobiet w jednym pokoju !! Publika !!! Firma się chwali wysokimi dotacjami z UE a dla ludzi na wode w polu nie mają kasy !!! Masz pracować, ciemnota ma siedzieć cicho, ma nie wiedziec o tym, co jest korzystne.

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Kasia W. 27.02.2018 20:54

Proszę Pani, sprawa z zakwaterowaniem, o jakiej Pani pisze, także dla nas jest problematyczna dlatego staramy się ją aktualnie sprostować. Jest to pierwszy i jedyny taki przypadek na naszych zakwaterowaniach. Naszych pracowników traktujemy zawsze z szacunkiem dlatego dołożymy wszelkich starań, by rozwiązać ten problem jak najszybciej i nie pozwolimy na to, by podoba sytuacja miała miejsce w przyszłości.

Ona123
@Contrain Sp. z o.o. 02.03.2018 14:56

Z szacunkiem pracownika hahah ..

Wujek Adi.

Szanowni Państwo.Pracowałem w kilku agencjach,jednak ciekawi mnie podejście waszej firmy do pracowników.Co agencja inne zasady.Co w przypadku,gdy nie będzie minimum 8 godzin pracy dziennie?Czy będzie wypłacone tzw. postojowe?Czy w przypadku rozwiązania umowy o prace tzw.postojowe trzeba zwrócić,tylko się pytam z czego?

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Wujek Adi. 04.10.2018 21:09

W zależności od projektu wypłacamy wynagrodzenie za minimalną liczbę godzin. W sprawie szczegółów zapraszamy do kontaktu z naszymi biurami.

Były pracownik
@Wujek Adi. 04.10.2018 21:09

Tak, ja miałem zawsze wypłacapne określone minimum - nawet, jeżeli przepracowanych godzin było mniej. Także polecam :)

Anita

Czy ktos wybiera sie z Contrain w nablizszym czasie do pracy? Szukam towarzystwa bo nie chce sama wyjeżdżać.

anonymous
@Anita 18.09.2018 16:05

No ja może się wybiore

Anita
@anonymous 19.09.2018 15:58

Napisz do mnie dydu345@gmail.com

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Anita 20.09.2018 16:48

Zapraszamy także do naszej grupy dyskusyjnej na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/pracujznami/?source_id=664300726992501 Tam także można szukać towarzystwa na wyjazd do pracy z nami :) Pozdrawiamy!

Sebastian
@Anita 18.09.2018 16:05

Ja się wybieram ale też się czaje samemu

Aga
@Anita 18.09.2018 16:05

Ja tez jade sama więc moglybysmy jechać razem 11 październik jechalabym

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Aga 02.10.2018 18:19

Zapraszamy do kontaktu z innymi kandydadami poprzez naszą grupę dyskusyjną: https://www.facebook.com/groups/pracujznami/?source_id=664300726992501

Waldi
@Anita 18.09.2018 16:05

Witam Czytam opinie o tej firmie i nie mam wyrobionego zdania. Może ma pani więcej informacji i nich. Wybieram się z nimi w październiku. Pozdrowionka Waldek

anonymous
@Aga 02.10.2018 18:19

Witam a skąd jedziesz może z łodzi pozdrawiam

anonymous
@Aga 02.10.2018 18:19

Aga 11 października jedziesz i na jaką ofertę na pieczarki bo jestem ciekaw bo sam się zastanawiam

Mariusz
@Anita 18.09.2018 16:05

Witaj mam na imię Mariusz i wyjeżdżam 31 listopada do Niemiec do pracy

wawrzyn75

Nie polecam.Płacisz prawie 300 euro za mieszkanie z 30 osobami ze wspólną kuchnią i łazienką to chyba jakiś żart.Są dużo lepsze agencje.

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@wawrzyn75 13.08.2018 17:20

Proszę Pana, nie mamy zakwaterowań, na których jedna kuchnia i jedna łazienka byłyby dzielone pomiędzy 30 osób. Bardzo prosimy o opinie zgodne z prawdą oraz o pozostanie obiektywnym i nie umieszczanie jednocześnie wielu opinii podpisanych różnymi nickami. Pozdrawiamy!

wawrzyn75
@Contrain Sp. z o.o. 14.08.2018 15:37

Witam,zacznę może od tego że to mój pierwszy komentarz na tej stronie :) A co do zakwaterowania to takie informacje uzyskałem telefonicznie w biurze.Pozdrawiam

anonymous
@wawrzyn75 13.08.2018 17:20

Ja tez place 9euro za dobe ale mam super warunki mieszkaniowe mam nawet swoj wlasny pokoj.

anonymous
@anonymous 27.08.2018 21:50

Proszę o więcej informacji, też chcę jechać ale mam wątpliwości co do pewnych pośredników. jasta39122@wp.pl

wawrzyn75
@anonymous 27.08.2018 21:50

I masz kuchnię na 30 osób

Damian91

Cześć , planuję w na dniach , skorzystać z oferty pracy tej firmy. Jestem z Poznania. Samemu nie do końca mi się uśmiecha. Są tu jakieś ogarnięte osoby które zdecydowałyby się wyjechać ? najlepiej dziewczyny , wiek nie gra roli , pozdrawiam :)

Magdalena
@Damian91 07.11.2018 14:11

hej,mozna wiedziec do jakiej prace sie wybierasz i gdzie?

Gosia
@Damian91 07.11.2018 14:11

Hej.chcesz opinii ,pisz na maila gonia_artdom@o2.pl.pozdrawiam .Pracownica ...

Waldek

Pieniądze są zawsze na czas, mieszkanie firma zapewnia, praca tez jak dla mnie ok. Polecam każdemu kto chce wyjechać za granice!

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Waldek 16.10.2018 23:23

Miło nam czytać opinie zadowolonych ze współpracy pracowników. Dziękujemy!

Klara

Skorzystanie z usług biura contrain było jednym wielkim nieporozumieniem, gdyż po pięknym przedstawieniu warunków współpracy w biurze w Opolu, pojechaliśmy do Holandii. Praca miała rozpocząć się od 1 października, więc na miejsce dojechaliśmy w niedzielę o 8 rano, po telefonie do koordynatorki usłyszeliśmy, że mamy skorzystać z zastępczego pokoju gdyż domek który był dla nas, był zajęty. Pojechaliśmy pod wskazany adres Pani nam powiedziała, że mamy w nim być tylko do południa. W pokoju co zastalismy to śmiech na sali, w domu 12 osób, brud, smród i ubustwo a w pokoju dwa materace, półka na książki i szafka nocna, w czym materace brudne, że brzydzilam się na nich położyć. I teraz pytanie za co miałabym płacić 360 euro? Postanowiliśmy, że poczekamy u znajomych, przesiedzielismy z narzeczonym tam 10 godzin, nie wyspami, po czym Pani koordynator spóźniona przyjechała i zakomunikowała nam, że ona nie ma dla nas domku który miał być do nas przypisany i mamy wrócić do tego syfu!!!!! Więc stwierdziliśmy, że to jest kpina i wróciliśmy do domu. Ale pieniędzy włożonych w wyjazd nikt nam już nie zwróci...... Nie polecam, ludzie zastanówcie się czy chcecie pracować i mieszkać w takich warunkach poniżej swojej godności.

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Klara 02.10.2018 12:52

Pani Klaudio, Państwa przyjazd był zaplanowany na niedzielny wieczór, jednak bez żadnych ustaleń z nami przyjechaliście Państwo wcześniej, rano w niedzielę. Zgodnie z ustaleniami sprzed wyjazdu zakwaterowanie dla Państwa miało być gotowe na wieczór. Zawsze jednak pomagamy rozwiązywać trudne sytuacje i dlatego zaproponowaliśmy Państwu zatrzymanie się na jednym z zakwaterowań (tymczasowo, do momentu gdy Państwa zakwaterowanie nie zostanie przygotowane do zamieszkania). Swój przyjazd do Holandii powinniście Państwo wcześniej potwierdzić u naszego Koordynatora Operacyjnego, czego Państwo nie zrobiliście, mimo iż dane kontaktowe do Koordynatora Państwu przekazaliśmy. O przyjeździe poinformowaliście Państwo będąc już na miejscu, przed umówionym wcześniej terminem. Zakwaterowanie dla Państwa, zgodnie z ustaleniami, byłoby gotowe na niedzielę wieczór. Niestety Państwo nie zdecydowaliście się poczekać, aż Wasze zakwaterowanie zostanie Wam oddane do zamieszkania i wyjechaliście z Holandii.

Xzy

Hejka ☺️ powiecie mi może która ofertę wybrać żeby była w miarę dobra? I czy trzeba jechać podpisać umowę osobiście czy mozna online? Bo daleko mam do ich oddziałów☹️ a i najważniejsze czy jest stawka wiekowa? będę wdzięczna za informację

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Xzy 27.09.2018 17:02

W celu wybrania oferty zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji - nasi rekruterzy pomogą wybrać dla Pana ofertę najbardziej zgodną z Pana kwalifikacjami i umiejętnościami. Umowy podpisujemy wyłącznie osobiście: w naszych oddziałach lub podczas spotkań terenowych. Wiekówka u nas nie obowiązuje. Zapraszamy :)

Paweł

Witam. Ktoś chętny na wyjazd w ten weekend? 3 tygodnie temu wróciłem z Holandii. A W grupie raźniej ???? pracaholandia00@gmail.com

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
Drogi Pracowniku!
Przygotowaliśmy nowe zasady programu rekomendacyjnego. Poleć nam swojego znajomego. Jeżeli polecana osoba przepracuje z nami przynajmniej tydzień, to otrzymasz 200zł na karcie Sodexo! Możesz wykorzystać bon we wszystkich punktach sprzedaży obsługujących płatności kartami MasterCard. To Ty zdecydujesz, na co przeznaczysz swoją nagrodę!
   
Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
Drodzy Pracownicy!
Dobiega końca nasza pierwsza edycja platformy Contrain GO. Jesteśmy jedyną w Polsce agencją pracy tymczasowej, która skorzystała z takiego rozwiązania jak wdrożenie grywalizacji dla pracowników tymczasowych. Chcieliśmy w ten sposób zaangażować Was do komunikacji ze współpracownikami i firmą w formie gier i zabaw. Za poprawne wykonywanie zadań nagradzaliśmy Was punktami, które można wymieniać na nagrody.
Projekt Contrain GO przez te osiem miesięcy cieszył się niespodziewanie dużym powodzeniem – większość z Was wzięła udział w zabawie! Pozwoliliśmy Wam wykazać się umiejętnościami i integrować z innymi pracownikami Contrain. Pokazaliście co lubicie robić poza pracą – a my bardzo cieszymy się, że jesteście w stanie godzić pracę z przyjemnym spędzaniem czasu i rozwijaniem swoich zainteresowań.
Mamy nadzieję, że udział w Contrain GO sprawił Wam dużo frajdy i że udało Wam się zdobyć atrakcyjne nagrody. Dziękujemy za wspólną zabawę!
   
Wujek Adi.

Czy ktoś pracował w firmie Go Fresh w Niemczech na owocach?

AdriannaP
@Wujek Adi. 06.09.2018 18:39

Hej, ja byłam rok temu, ogólnie polecam :) Jak chcesz więcej info to możesz pisać do mnie na maila adrianna.pachnik@op.pl

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
Zapraszam do aplikowania na nasze oferty pracy:


Produkcja sałatek owocowych i warzywnych – praca w Niemczech



Pracownik magazynowy - praca w Niemczech



Praca w pieczarkarni



Pracownik magazynowy
   
anonymous

pracuje od stycznia i jestem bardzo zadowolona. mam super prace i zakwaterowanie. pozdrawiam

Wujek Adi
@anonymous 25.08.2018 08:14

Coś więcej można jak tylko super praca?

Wujek Adi.

Czy ktoś pracuje w Niemczech na tzw.cukierkach?

anonymous

Dlaczego mój komentarz został usunięty,nie napisałem nic złego,nie użyłem wulgaryzmów.Chciałem tylko żeby wszyscy wiedzieli jakie są warunki w tej agencji ale widzę że prawda boli.

Guuusia

Witam czy ktoś wyjeżdża z tej firmy we wrzesniu na magazyny do Tilburga?pytam bo jadę sama A w grupie zawsze raźniej.Jesli jest ktoś to proszę o kontakt gusiagusia36@gmail.com

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
Zapraszam do aplikowania na nasze oferty pracy:

Teamlider – praca na magazynie w Holandii


Pracownik magazynowy – pakowanie elementów elektronicznych – praca w Holandii


Praca w zakładzie recyklingowym – praca w Holandii


Produkcja sałatek owocowych i warzywnych – praca w Niemczech


Zbiór i pielęgnacja papryki szklarniowej – praca w Holandii


Pracownik szklarniowy – pielęgnacja i zbiór pomidorów – praca w Holandii


Praca w szklarni – zbiór i pielęgnacja ogórków – praca w Holandii
   
Marcin

Witam. Pracowałem w Niemczech firma Krebeck. Gorąco polecam pracę w tej agencji. Pani Elżbieta koordynator pełen profesjonalizm. Dziękuję i jeszcze raz polecam

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Marcin 02.08.2018 11:14

Panie Marcinie, dziękujemy za miłe słowa, zostały już także przekazane Pani Elżbiecie :) Pozdrawiamy!

Ciekawski

Witam, czy pracuje/pracował ktoś przy pakowaniu drzewek w Niemczech? Jak z wypłatą, godzinami, zakwaterowaniem... z Góry dziękuję za pomoc :)

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Ciekawski 01.08.2018 10:10

Proszę Pana, zachęcamy, bo skontaktować się z naszym Działem Rekrutacji i dopytać o te kwestie. Polecamy również dołączyć do grupy na Facebooku https://www.facebook.com/groups/pracujznami/?source_id=664300726992501 być może tam uda skontaktować się z kimś, kto ma doświadczenie w pracy, która Pana zainteresowała. Pozdrawiamy!

Gos

Dzień dobry, na jakie oferty można aplikować skoro wszystkie są nie aktywne ( czytam: nieaktualne).. hmmm Poza tym na Waszej stronie zostawiłam 2x prośbę o kontakt w spr podjęcia pracy za granicą. Niestety .. brak telefonu, kontaktu, .. nic.

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Gos 30.07.2018 14:28

Proszę Pani, kiedy i od kogo uzyskała Pani informację o tym, że nasze oferty pracy są nieaktualne? Aktualne oferty pracy znaleźć można zawsze na naszej stronie http://www.contrain.pl jednak ze względu na to, że oferujemy pracę tymczasową, to w przypadku niektórych projektów ich dostępność może się zmienić w bardzo krótkim czasie. W sprawie wyjaśnienia braku kontaktu odnośnie Pani aplikacji proszę wysłać wiadomość na maila rekrutacja@contrain.pl podając swoje imię i nazwisko. Pozdrawiamy! Pozdrawiamy!

Gos
@Contrain Sp. z o.o. 30.07.2018 15:02

Czytając opinie na Go Worku, schodząc na sam dół znajduje się informacja: Contrain Sp. z o.o. 26.07.2018 09:01 pracodawca Zapraszamy do aplikowania na nasze oferty pracy: Po kliknięciu na nie wszystkie sa nie aktualne. Może to błąd serwisu.. nie ważne. Co do kontaktu ze mną- na waszej stronie jest jest informacja: Zostaw swoje dane, znajdziemy dla Ciebie pracę. Wypełniłam ten krótki formularz x2 , niestety kontaktu brak. Pozdrawiam !

Contrain Sp. z o.o.
pracodawca
@Gos 31.07.2018 08:22

Proszę Pani, faktycznie na portalu GoWork pojawia się błąd techniczny. Zapraszam zatem do odwiedzenia naszej strony http://www.contrain.pl - tam znajdzie Pani nasze aktualne oferty pracy. W sprawie braku kontaktu - raz jeszcze proszę o napisanie do nas na adres rekrutacja@contrain.pl - proszę przesłać swoje imię, nazwisko i numer kontaktowy. Zweryfikujemy, co zadziało się z Pani aplikacją. Pozdrawiamy!

Zostaw opinię o Contrain Sp. z o.o. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Contrain Sp. z o.o.