Formel D Polska Sp. z o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 102 ocen.

Formel D Polska Sp. z o.o.
3 102

Opinie o Formel D Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formel D Polska Sp. z o.o.

Zuzanna

@Jaro Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera tylko kilka zdań. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Twoja opinia byłaby wtedy bardziej wiarygodna. Rozwiń proszę swoją wypowiedź. Czy nie polecasz jakiegoś konkretnego aspektu w firmie? Jak długo pracowałeś w firmie Formel D Polska?

   
Erwin

Gratuluję głupoty tym którzy siedzą tam bez umowy. Byłem, podziękowałem, robotę z umową znalazłem. Praca bez umowy o pracę to skazywanie siebie na bezdomność na starość. Dalej róbcie na pasibrzuchów... Ciekawi mnie gdzie jest Państwowa Inspekcja Pracy.

   
Ciekawy
@Erwin 15.06.2016 21:51

No, ciekawy jestem Twojej emerytury, więcej z tego zlecenia odłożę, haha

   
Irytacja

Formel D rozmowa o prace .... Wasze babeczki które siedzą w biurze, i które mają codzienny dylemat co dzisiaj zjeść na obiad są niekompetentne i brak im jakiejkolwiek wiedzy na temat przedstawianych obowiązków. Usłyszeć proste czynności manualne, to bym jeszcze przebolała ... ale kiedy zaczęłam dopytywać się co dokładnie jak to wygląda, babeczka szybko zmieniła temat i przeszła z uśmiechem na twarzy do zdania "Nie bronimy się przed umowami o pracę" padłam mam znajomych w tej firmie i wiem że ta firma żyje z wyzysku. Jedynym miejscem gdzie jest sporo ludzi na umowie jest Opel i to tylko dla tego że GM zażądał aby połowa ludzi na tym zakładzie była pracownikami etatowymi. Gdybym nie przymusowe 13 zł brutto dalej wszyscy mieli by 12 .... Kiedy ktoś zostaje Liderem na umowie o prace i tak dalej widnieje napis "INS". I teraz pracujesz sobie kilka lat jako Lider zwalniasz się i nie wpiszesz sobie tego do CV bo na umowie byłaś, jesteś "INS" o ile w okresie tych kilku lat taką umowę w ogolę dostaniesz :). Robicie wszystko żeby dobrze wyglądać a jesteście na poziomie Exact Systems lub CRS .. Sorry oni przynajmniej dostają paczki na święta czyli jesteście niżej ...

   
Zdziwiony
@Irytacja 26.05.2017 19:33

No nie wiem,u mnie na projekcie wszyscy liderzy pisza SV,nawet Ci którzy.zostali zdegradowani,to dalej mają umowy liderowskie ;) i nie.jestem na Oplu ;)

   
Pracownik

Jakas opinia na temat pracy we Wrzesni??? Chce sprobowac

   
Jaro
@Pracownik 22.03.2018 13:07

Ogólnie firmy nie polecam .

   
Zuzanna

@INS na zleceniu Czy mógłbyś napisać, że jesteś zadowolony z pracy dla firmy Formel D Polska? Jak Ci się współpracuje z pozostałymi pracownikami firmy i czy udało Ci się porozmawiać z działem HR? Takie pytania zawsze możesz zadać bezpośrednio do działu HR. Szczerość i wzajemne zaufanie zawsze wpływają pozytywnie na pracę w firmie.

   
INS na zleceniu

Pytanie do osób z HR które czasami się tu udzielają : - czy firma Formel D myśli że przy takich zarobkach + umowie zlecenie+ braku stabilizacji zatrudnienia w naszej firmie utrzymamy status firmy PREMIUM?? Da się zauważyć kilka odejść osób z różnych stanowisk, a przykre jest to że firma nic nie robi, aby ich zatrzymać. (odchodzą ludzie z doświadczeniem i wiedzą na czym cierpi jakoś naszej pracy)

   
Czarek

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje aktualnie?

   
Przyszły

Formel D Polska ma opinię dobrego pracodawcy, dlatego aplikowałem.

   
Nuter
@Bez Paszportu 07.09.2017 13:20

Tak, inspektor nie ma umowy a to 90% pracownikow firmy, jak juz dostaniesz sie na brygadziste to dostajesz dopiero umowe co ciekawe na inspektora :p ale robisz to co brygadzista i jego odpowoedzialnosc nosisz

   
news

ktos moze sie wypowiedziec o stanowisku kierownik logistyki? https://www.pracuj.pl/praca/kierownik-logistyki-chojnow-legnica-zlotoryja-legnickie-pole-pow-legnicki,oferta,5746272

   
Nuter
@news 01.01.2018 11:13

Ja moge, jak braknie rak do pracy czyli inspektorow to i tak bedziesz sortowal czesci :p tak jak koordynator projektu

   
Przyszły

Czy Formal D ma jakiś social dofinansowanie do wczasow pod grusza, bony na święta itp.?

   
Nuter
@Przyszły 24.10.2017 10:38

Jezeli bedziesz inspekotorem to lipa nic nie dostaniesz na umowie zleceniu ani mutisportu ani gruszy ani na swieta 0 ew. Paczka na tlusty czwartek ale to tez od coor zalezy haha. Jak dostaniesz umowe bo awansujesz na brygadziste szansa 1 do miliona mi sie akurat udalo bo 2 brygadzistow naraz sie zwolnilo i ja tez po jakims czasie. Ale. Mialem grusze itp. Chodz zarobki jak na brygadziste to i tak minimum (prawie tyle co inspektor student ktory nie odciaga skladek)

   
mike

Witam Czy jest możliwość pracy w firmie na pół etatu tzn od godz 15-16 przez 4h tylko na umowe zlecenie lub dzieło jako dodatkowa praca w Bielsku białej/czechowicach?

   
Nuter
@mike 09.02.2018 09:13

Kwestia dogadania chodz watpie ze sie przydasz przez 4h....

   
...

Z tego co widzę nie ma tu żadnych opinii na temat pracy w Formel D w Dabrowie górniczej, więc zwięźle i na temat. 15brutto na godzinę, z czego na rękę wychodzi jakoś 10.80 po odliczeniu składek itp. Umowa zlecenie i na razie niestety nie zapowiada sie umowa o pracę. Składki odliczaja ci od pierwszej wypłaty ale ubezpieczenie obejmuje Cię po trzech miesiącach pracy. Premi uznaniowych nie ma, może sie coś zmieni. W każdym razie nikt kogo pytam nie dostał. Praca na 3 zmiany. Żadnych multisportow, wczasów pod gruszą, ani żadnych dodatków. Jeśli chodzi o ludzi to na plus, fajna atmosfera. Ogólnie przychodzi sie do pracy z uśmiechem. Nikt nie stoi nad Tobą, nie ma wygorowanych norm, idziesz na przerwę ze spokojem nie martwiąc sie że musisz wrócić punktualnie na stanowisko. Oczywiście jest to praca dla ludzi robotnych ale nikt nie będzie was pilnował i stresowal. Jeśli wykonujesz swoją pracę sumiennie i dokładnie to możesz być spokojny. Pracę oceniam na plus, ale mam wielką nadzieję że zmienia coś z ta umowa bo jeśli nie to niestety ale będzie trzeba uciekać...

   
Xxx

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w oddziale w Grójcu?

   
coza nostra
@gość 26.02.2018 13:07

chory człowiek jak ty nie może pracować!

   
Zainteresowana

Hejka, czy do tej pracy mogą ubiegać się kobiety, do kontroli jakości? Kiedy będzie otwarty oddział w Jelcz-Laskowice. Proszę o odpowiedź jak coś ktoś wie.

   
mike

Witam Czy jest możliwość pracy w firmie na pół etatu tzn od godz 15-16 przez 4h tylko na umowe zlecenie lub dzieło jako dodatkowa praca w Bielsku białej/czechowicach?

   
mike

Witam Czy jest możliwość pracy w firmie na pół etatu tzn od godz 15-16 przez 4h tylko na umowe zlecenie lub dzieło jako dodatkowa praca w Bielsku białej/czechowicach?

   
Administrator

Czy dysponujecie informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w Formel D Polska Sp. z o.o.? Od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w firmie.

   
news

ktos moze sie wypowiedziec o stanowisku kierownik logistyki? https://www.pracuj.pl/praca/kierownik-logistyki-chojnow-legnica-zlotoryja-legnickie-pole-pow-legnicki,oferta,5746272

   
qut

a jak jest w Rybniku?

   
Mirek

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

   
john92
@Mirek 11.12.2017 23:14

O jakie miasto pytasz?

   
Tomasz

Chce złożyć cv do firmy znajdującej się w komornik ach. Może ktoś coś. Dodam na wózki wysoki sklad

   
On

A jak jest w Poznaniu? Ktoś może się wypowiedzieć?

   
Leonidas

Jestem pracownikiem Formel D Polska i do tego zadowolonym pracownikiem. Jest jedna prosta zasada , jak się dobrze pracuje i myśli w pracy to zawsze jest wszystko ok. Dla leniuchów nie ma tu miejsca w firmie.

   
Amciu

Nie wiem jak wy ale ja jestem na całkiem innych warunkach w Formel D stawka 15 brutto umowa o prace i dopłata za paliwo oraz full świadczenia typu multisport itp. Pozdrawiam i nie dajcie się je*ac na umowach!!

   
Limonek

Jak widać firmy zaczynają nieśmiało dokładać pracownikom żeby ich zatrzymywać. To się robi problem na rynku pracy. Może ściągną więcej ludzi z innych krajów?

   
Staszek

Ja tu pracuję już jakiś czas i nie narzekam. Jestem pracowity to z pewnością szanuje mnie firma, ale takich jest coraz mniej.

   
Sandra

witam mam pytanie,proszę mi powiedzieć jak ogólnie wyglada praca w tej firmie,dokładnie czym się zajmuje asystentka projektowa i najwazniejsze,po co jest wymagany język angielski?

   
Szpara
@Sandra 24.08.2017 22:07

Wpisywanie raportów do Exela, Kart godzinowych itp .... Asystentki są raczej na kilka miesięcy i odchodzą...

   
Zuzanna

@Pozdro dla Kumatych - usuwane są tylko te komentarze, które nie są zgodne z regulaminem serwisu GoWork.pl - więcej informacji na ten temat znajdziesz w zakładce "Regulamin": http://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z zatrudnieniem w Formel D Polska Sp. z o.o.? Jakie benefity zapewnia pracodawca? Każda merytoryczna i rzetelna wiadomość będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

   
Norbert

Czy mógłby ktoś napisać jak się obecnie pracuje w Gliwicach ? Jak nastroje? Widziałem, że potrzebują kilka osób i aplikowałem na kontrolera jakości.

   
Simon
@Norbert 20.08.2017 17:37

Norbercie wszystko pisze w postach powyżej wystarczy tylko przestudiować posty pozdrawiam

   
Kisza

Można usunąć posta i napisać uzasadnienie, a tu jest tak że pracodawca udostępnia tylko adres biura w odpowiedzi na pytanie na namiary firmy ...

   

Zostaw opinię o Formel D Polska Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formel D Polska Sp. z o.o.