ERBUD

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 283 ocen.

ERBUD
3 283 6 1

Opinie o ERBUD

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERBUD

Hanna

ERBUD stwarza możliwość udziału w praktykach studenckich i stażach. Dla osób zainteresowanych aplikacją dodaję link: http://www.erbud.pl/studenci_i_absolwenci.php Czy ktoś z Was brał w nich udział? Jak wyglądał ich przebieg? Wasze wypowiedzi pomogą osobom będącym na początku ścieżki zawodowej.

Kuba

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

rrr800
@Kuba 14.07.2018 18:55

Na pewno, zwłaszcza jeśli poczytasz opinie na tym forum ;)

Hanna

Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku pracownik ogólnobudowlany? Pojawiła się taka oferta na stronie firmy. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV? Wiecie jak przedstawia się kwestia pakietu socjalnego i wynagrodzeń, czy są nadgodziny dodatkowo płatne? Jak wygląda system czasu pracy? Czy praca jest w przyjaznym środowisku?

MikiRick

Witam, Pojawiła się oferta pracy dla kierownika projektu. Może ktoś powiedzieć jakie warunki panują w firmie jaka płaca dla danego stanowiska oraz jak pozostała część kadry na podobnym szczeblu?

My
@MikiRick 11.06.2018 12:09

Jeden z erbudowcow zdycha na raka jelit jadnak jest sprawiedliwość w niebiosach

Wściekli...

Szkoda że przed podpisaniem kontraktu z firmą Erbud SA nie przeczytaliśmy tych wpisów,jako podwykonawcy (to prawda) trzeba płacić za wszystko-nawet wywóz śmieci z budowy,które są przecież z budowy głównego wykonawcy. Na budowie to prawda- bałagan,nie przygotowany front robót,złe wyliczenia ilości metrów do wykonania prac. Gdy zbliża się termin zakończenia inwestycji to nie płacą w terminie a podwykonawcy ponoszą koszty zakupu materiałów ,zus i wypłat pracowników. Coś jest nie tak z tą Firmą albo zatrudniają niekompetentnych kierowników i inżynierów,którzy partaczą roboty albo robią to z premedytacją- trudno powiedzieć.

Hanna

Jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie ERBUD? W jaki sposób przygotować się do rozmowy? Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? Jakie warunki trzeba spełnić, aby dostać pracę i jakich benefitów może spodziewać się zatrudniony pracownik? Zapraszam do dzielenia się doświadczeniami. Te informacje są szczególnie cenne dla wszystkich osób, które chcą rozpocząć swoją karierę zawodową w tej firmie.

Gość

Jakich zarobków można się spodziewać na stanowisku: Koordynatora ds. Sanitarnych_Warszawa?

Hanna

@Witold, możesz napisać nam coś więcej o pracy w firmie ERBUD? Na jakim stanowisku pracujesz? Jakie pracodawca zapewnia warunki pracy? Czy umowa jest w pełnym wymiarze godzin, czy są nadgodziny dodatkowo płatne? Czy praca jest również w weekendy? Wynagrodzenie połączone jest z atrakcyjnym systemem premiowym? Czy firma oferuje dodatkowe benefity dla swoich pracowników?

Jarek

Praca w Belgi, ciesla szalunkowy, jakie opinie ? Wlasnie dostalem taka propozycje.

Andrzej
@Jarek 17.05.2018 11:32

https://www.facebook.com/groups/647231692313055/ Zapraszamy do dzielenia się opiniami i doświadczeniami

Hanna

@rrr800 moderator nie usuwa wątków, które są nieprzychylne firmie - usuwane są wyłącznie komentarze. Moderator jest osobą bezstronną, chodzi o to żeby wypowiedzi były merytoryczne i dotyczyły konkretnie opinii o pracy. Oczywiście rozumiem że takie informacje o jakich piszesz mogą być użyteczne dla pracowników, niemniej przypominam Ci że w świetle prawa to forum jest miejscem publicznym i prawnie niedozwolone jest oskarżanie tutaj kogokolwiek o popełnienie przestępstwa. Osoba zamieszczająca takie wpisy może zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej, a administracja forum jest prawnie zobowiązana do usuwania takich wpisów.

Witold

Może czas zacząć doceniać pracę w dobrej firmie. Jeśli ktoś jest niezadowolony może odejść!!

Ok

Kierownicy kontraktowi to łapówkarze i sami okradają Erbud np budowa w Katowicach niejaki EGaje wywoził miedź autem prosyste...,Mtrzcin za darmo remont swojego domu pod Olsztynem ,Mkurkow dogaduje zawyżone Fv zebu wyremontować swoją kamienice w Gdyni i tak jeszcze kilku moznaby opisać

Oka
@Ok 29.03.2018 23:24

Potwierdzam niedługo wyjdą brudy na kamienicy w Sopocie z kąd miał pieniążki pan M

rrr800

Potencjalni współpracownicy ERBUDu mogą poczytać, w jaki sposób naliczą im kary umowne: (usunięte przez administratora)

weteran

Co miałem na myśli że nadchodziły święta ,a z zapiepszaniem to kto robi lub robił w erbudzie wie że trzeba zapiepszac , ja po 4 lata erbudu mam już spokój.

rrr800

A tak się robi "BHP" na budowie ERBUDSA: (usunięte przez administratora)

Brzydal
@rrr800 17.04.2018 12:02

A na której budowie?

John2000

Erbud to super firma . Ja mam płatne za każdą minutę przepracowana z urlopami tez nie ma problemu tydzień czy dwa bez problemu dostajesz. Kierownictwo też bardzo w pożądku i bardzo pomocne a do tego wykształcone i posiadające bardzo obszerna wiedzę w każdej dziedzinie (prawo międzynarodowe , sztuka współczesna, religia , muzyka klasyczna itp). Kwatery zawsze z pakietu Premium plus pełne wyżywienie . Naprawdę super firma więc nie wieżę w te kłamliwe komentarze.

John2000
@John2000 01.03.2018 16:34

Wcześniejszy moj komentarze to tylko ironia .

rrr800

Świetnie, że coraz więcej ludzi dzieli się na tym forum swoimi doświadczeniami ze współpracy z #ERBUDSA. To ważne, bo inni mogą to przeczytać i uniknąć ciągania się po sądach czy bankructwa. Bardzo to zaczęło przeszkadzać administratorom strony, co zresztą zrozumiałe, bo w moim przypadku pełnomocnik #ERBUDSA wystosował pismo, w którym wzywa do usunięcia moich wpisów i, jak to ma w zwyczaju, straszy konsekwencjami. „Hanno” czy inny adminie – fakt, że ktoś podaje jakieś dziwne skróty, które nie są nazwiskami, nie oznacza, że podaje jego dane osobowe ;) A samo pisanie o tym, że ten czy tamten coś wywozi i kręci na boku, jest ważną informacją dla potencjalnych podwykonawców. Świadczy o tym, że w kadrze #ERBUDU są ludzie nieuczciwi i krętacze, którzy w razie wpadki znajdą kozła ofiarnego w osobach właśnie tych podwykonawców ;) A i ja mam pewne spostrzeżenia polegające na tym, że naliczane na mój poczet godziny wykonawstwa zastępczego w dziwny sposób zbiegły się z wykończeniem domu jednego z dyrektorów, który pierwszy rwał się do zatrzymania moich pieniędzy. :P GoWork.pl – my wiemy, o czym piszemy, a Wy się nie dajcie zastraszać pełnomocnikom #ERBUDSA. Jesteście chyba dla "ludzi", a nie dla pracodawców, co nie? Więcej:https://www.facebook.com/M%C3%B3j-ERBUD-1991988017713025/?hc_ref=ARQd06xQyhrJ7QkhwFvlCOEUITDutg_qk40_oZrTKXmrGbDDUCmJrJSGYbUI9MAkAZU&fref=nf

Hanna

@kandulski, napisałeś, że masz całkiem inne zdanie niż użytkownik, który wypowiedział się przed Tobą. Zatem, jakie masz doświadczenia, jeśli chodzi o prace w ERBUD oraz jakie masz zdanie odnośnie warunków pracy? I jeszcze zaznaczam, że pojawił się wpis od użytkownika @MK, w ktorym oświadcza, że posługujesz się jego nazwiskiem. Zatem przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Przekazywanie danych osobowych innych użytkowników zgodnie z regulaminem jest niedopuszczalne. Posłużenie się nazwiskiem innej osoby można również potraktować jako przekazywanie danych osobowych. @weteran, co dokładnie masz na myśli? Napisz bardziej merytoryczną wypowiedź oraz sprecyzuj do czego się odnosisz w swoim poście. @Ja, Twój wpis jest właściwie niezrozumiały. Dobrze by było gdybyś wyjaśnił/ła o co w nim w ogóle chodzi i czego dotyczy. @Ok, wpisywanie na forum publicznym, że ktoś coś wywoził z firmy jest bardzo poważnym oskarżeniem. Wszystkie informacje którymi dzielimy się na forum powinny być prawdziwe oraz rzetelne. Jeszcze poruszę kwestię podawania danych osobowych innych osób. Również zapoznaj się z regulaminem do którego link podałam wyżej. Należy pamiętać, że dane osobowe są chronione przez prawo i nie należy wpisywać cudzych danych osobowych w swoich postach. Wpisy niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora.

rrr800
@Hanna 06.04.2018 16:29

Czyli zaczęliście moderować forum w momencie, w którym ludzie zaczęli rzeczywiście dzielić się swoimi doświadczeniami z ERBUDSA? Cyba o to chodzi, żeby się przestrzegać, a nie słodzić, jakim to ERBUD jest fantastycznym pracodawcą ;) Jeśli zaczniecie usuwać niewygodne posty na prośbę mecenasa Kawec. z ERBUDU, to forum pozostanie tylko smutną namiastką tego, czym miało być.

rrr800

Ktoś ma podobne doświadczenia? (usunięte przez administratora)

Waldi

ERBUD ma opinię dobrego pracodawcy. Może trzeba zacząć doceniać to co mamy?

Ja
@Waldi 18.03.2018 23:17

Halat

weteran

To wszystkim wesołych świąt i zapiepszajcie dalej

rrr800

Jeśli pracujecie dla ERBUDSA to przygotujcie się na to, że obciążą Was nawet za... opady. polecam: (usunięte przez administratora)

Kiti

Wielu podwykonawców pyta: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2073406232904536&id=1991988017713025

jastrzab

firma godna polecenia w umilaniu zycia podwykonawcom numer jeden w rankingu głupoty . kierownictwo to bogowie i herosi reszta to smieci pozd dla kier. Krzysztofa w dalszym rozwoju kariery idioty

starszy

nic ciekawego panowie ten erbud pieniadze marne obowiazkow duzo jak niemusis to przemysl dodrze zanim podejmiesz decyzje

Gogol

Ile osób tyle opinii. Ja nie narzekam na firmę, mam jednak zasadę że pracuję z pełnym zaangażowaniem. Może to jest metoda ?

rrr800

W taki oto sposób ERBUDSA próbuje zamknąć usta ludziom, którzy chcą przed nimi ostrzegać. Podwykonawcy - nie dajcie się! (usunięte przez administratora)

rrr800

Na facebookowym profilu powstaje cykl dot. traktowania podwykonawców przez ERBUD SA pozwami wzajemnymi: (usunięte przez administratora) Nie dajcie się!

Inżynier budowy

Nie polecam, firma z tradycją rodzinna nastawiona na własny interes, duża rotacja, (usunięte przez administratora)- brak postawionych celów i zadań pracowniczych- generalnie chaos- bardzo niskie pensje- przynajmniej tak było w biurze w Warszawie.

rrr800

Unikajcie, żebyście nie musieli tak kończyć: (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o ERBUD - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERBUD