MAHLE Krotoszyn

• Roszki
  • Kościelna Wieś
  • Włodzimierka
  • Jaranowo
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

11.12.2022 18:50

Ile można zarobić na tłokach?

14.12.2022 22:57

To idę na te myjki Dzieki
    Jan

15.12.2022 19:49

Na pewno mniej niż ci obiecano
    Jaa

12.12.2022 16:57

Gdzie dostarczyć cv żeby dostać się do pracy?

13.12.2022 13:35

Przynieść do agencji albo na portiernie.
    Bystry

12.12.2022 18:16

Jak wyglada praca na filtrach ? Jaka stawka?
    Robol

13.12.2022 13:27

Czy związki metalowców i solidarności przygotowały bony dla członków
    Nickk

12.12.2022 16:25

Przyjmują aktualnie do pracy? Można cv zostawić gdzieś w biurze czy wszystko odbywa się przez agencje pracy?
    Gogo

10.12.2022 09:35

A ja dostałam 5000 premii świątecznej na kartę prepaid i jestem przeszczęśliwa:)
    P

05.12.2022 23:01

Zapadła decyzja ponoć 700 zł w tym tygodnu bony
    Krzychu z pataraki

07.12.2022 22:34

dostaniecie 700zl na kartę, super :) ale. liczcie się z tym że zaraz wam kilka stówek z wypłaty(usunięte przez administratora)????

08.12.2022 08:58

Jeżeli masz stałą pensje na wypłacie to nic Ci (usunięte przez administratora) nie mogą.
    Xxx

09.12.2022 10:14

Kasą, kasą, kasą... forum Mahle Krotoszyn.

22.11.2022 11:42

Jakie wynagrodzenie na Sap konsultanta?
    hdc

22.11.2022 22:41

5600 na reke nik wiecej ci nie nieda
    nick

07.12.2022 15:34

chyba 10 lat temu...
    A

02.12.2022 20:26

Witam mogę się dowiedzieć kiedy będzie doładowanie karty i ile dają na święta?
    exe

06.12.2022 19:47

Nie pytaj co Mahle może ci dać, spytaj co ty możesz zrobić dla Mahle.
    Monika

07.12.2022 13:12

700 zł ma być i ponoć w tym tygodnu
    M

07.12.2022 11:40

Czy już wiadomo jakie podwyżki zakład szykuje od 2023 ?
    Brak Słów

06.12.2022 02:09

Ludzie zrozumcie wkoncu że puki jesteście w związkach to nie będzie lepiej. Czorny musi odejść ponieważ cały czas nas kłamie i do tego się z nas smieje
    Najlepszy z odlewni aluminium

19.11.2022 11:02

Witam.Słyszeli że brak zamówien.Juz zaczynają straszyć.Wiecie coś więcej?
    nickname

05.12.2022 07:08

Chyba łącznie za 2 lata, siejesz propagandę już wszyscy wiedzą ,że będzie dużo mniej.
    Pan

05.12.2022 23:00

Dziś zapadła decyzja 700 zł w tym tygodnu troszkę cię poniosło 1000 zł ale fajnie by było ☺️
    Kandydatka

30.11.2022 19:51

Witam, mam parę pytań.Czy manpower przyjmuje również w Krotoszynie w mahle? Jaka daje stawkę na start? I czy wszyscy mają u was system 4 brygadowy? Pytam bo jestem z Ostrowa i zastanawiam się nad praca u was? A czy dojazdy z Ostrowa autobusem są nadal? Jak to wygląda.Dziekuje z góry za odpowiedzi.
    Kinga

02.12.2022 20:49

Autobus z Ostrowa jezdzi przez Roszki

04.12.2022 17:27

Z Ostrowa jeżdżą dwa. Jeden prosto przez łąkociny, lamki, smoszew a drugi przez Raszkow Roszki Kobierno
    D

04.12.2022 13:58

Jak tam bony wiecie już ? Kiedy przelewy jaka kwota ?
    Pani

W grudniu

28.11.2022 20:48

Jak przeleją to będą

27.11.2022 09:56

Jakie wynagrodzenie na Network Security Specialist ?
    Minona

27.11.2022 20:44

73000 nik ci wincy nie nawali
    Mad Max

20.11.2022 15:24

Witam. Ostatnio na pracuj.pl pojawila sie oferta pracy na stanowisku specjlasita ds planowania produkcji. Jak wygaladaja zarobki, atmosfera oraz obowiazki ?
    Fridriś

19.11.2022 11:03

Wypłaty mamy naprawdę dobre nie ma co narzekać w innych firmach może tyle samo zarobisz ale praca po 10 godzin i wszystkie soboty

19.11.2022 20:35

Tutaj też robisz wszystkie soboty, no i jeszcze niedziele, święta :D
    Asik

16.11.2022 11:45

Ludzie wypisujcie się z tych związków bo nic się nie zmieni Jak oni mogli się zgodzić na parking rowerowy w takim miejscu, większość nie chce tam parkować a podejrzewam patrząc na zbrojenia które wylewali pod niego że tani nie był. Znając kadrę zarządzająca to teraz będą nas straszyc i zmuszać by tam zostawiać swoje jednoślady bo to im najlepiej wychodzi a co najmniej 50miejsc parkingowych dla samochodów zlikwidowali. Bareja by tego lepiej nie wymyślił. Ja nie mam zamiaru codziennie iść pod aftemarket i trącić co najmniej 5min mojego czasu. Co o tym wszystkim myślicie....?
    brakslow

18.11.2022 10:18

Nie wiem kto mogł wpaść na tak idiotyczny pomysł rowerowni w takim miejcu. Ludzie nie po to jadą rowerem by (usunięte przez administratora) tyle drogi do roboty , nie wspomne o dojściu np na takie tłoki. Trzeba było to zlecić komuś kto chociaż ma rower to by zrozumiał.
    Ktoś

19.11.2022 08:07

Kto wpada na takie pomysły "nasze kochane związki zawodowe" znane lepiej pod szyldem biuro podróży. Za jednym zamachem załatwiły wiatę rowerową i wycieczkę przez cały parking do portierni można?

10.11.2022 12:28

Basior

15.11.2022 19:51

No niestety kolego przez kilka lat na zaworach stawki były większe o 3 zł na h niż na tłokach.A więc wypłaty były wyższe o 300 zł na waszym dziale.Dopiero teraz stawki są na równym poziomie.

18.11.2022 12:04

3800 proszę pana

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branża główna: Maszyny i urządzenia
    Kasia

17.11.2022 19:11

Jak atmosfera na wałkach rozrządu?
    nicki

17.11.2022 13:21

Dzień dobry, jakie są widełki na sap consultant w MAHLE? Mam ponad 5 lat doświadczenia w automotve. Mówię w kilku językach. Roczne doswiadczenie jako konsultant, a ponad 8 lat pracowałem w ostatniej firmie z SAP, ale jako user. Zastanawiam się nad aplikacja do tej firmy. Podzielicie się prosze zarówno widełkami jak i ogólnymi wrażeniami.
    NICK

17.11.2022 08:40

parking

16.11.2022 09:13

fajny parking rowerowy zrobili szkoda że zamiast ktoś głową myśleć o lokalizacji to myślał (usunięte przez administratora)i parking zrobił pod kobiernem gdzie 99% osob jest z krotoszyna

16.11.2022 18:20

Ktoś napewno miał w tym interes i nie jeździ rowerem. Ludzie tak nie będą tam parkować. To pieniądze wyrzucone w błoto.

12.11.2022 22:58

Co tam się dzieje na zaworach ??? podobno ludzi mają przenosić...
    Yeti69

13.11.2022 17:16

Już przenoszą jak za razie do końca roku. Na tłoki aluminium tymczasowo jeśli ktoś chętny na stałe to tłoki stalowe.
    Ona

04.11.2022 21:56

Ja mam takie nie typowe pytanie czy kobietę przyjmują która ma rentę i z grupą też przyjmują ?

05.11.2022 22:59

Tak biorą do pracy nawet tych co mają dwie lewe ręce
    lolek

24.10.2022 02:45

Mechanicy z Tłoków to fajne chłopaki pracują szybko i sprawnie awarie usuwają bez pomylek dziekuje za wasze zaangazowanie
    Inżynier

29.10.2022 20:58

Trafna odpowiedź. Gratuluję wszystkim Odlewnikom i życzę jeszcze większych wypłat!

30.10.2022 10:03

Problem jest taki że Ty nic nie tłumaczysz bo nie masz żadnych dowodów na to co piszesz. Przenosili ale na dzień dzisiejszy nie jest to konieczne bo obsada jest. Odlewnia jest owiana zła opinia niestety .... Nie wiedzieć czemu ? Lesery z dwoma lewymi są przyjmowani i na początku chcą nie wiadomo jakie wypłaty. Tyle w temacie
    Śmietana z kija Włocha

23.10.2022 11:18

Tak się jaracie, że 4900 netto dostaliście na odlewni po raz pierwszy dodajmy w historii i już nocki, popki, praca w weekendy, warunki szkodliwe i PRZEDE WSZYSTKIM strasznie zniszczone uzębienie wam nie wadzą? Idźcie do dentysty i dajcie znać po zakończonym leczeniu ile z tych 4900 wam zastalo, wy moi szczerbaci królowie życia:)

23.10.2022 19:43

Bzdura. Każdy wie że odlewnik nie należy do "zdrowych" zawodów, jednak to co piszecie nijak ma poparcie. Wiara narzeka na warunki, ale to że siedzą w WC pełnym dymu papierosowego to już im wielce nie szkodzi. Zdarzają się przypadki spożywania tam jedzenia, więc nie wymyslajcie głupot. Bardziej szkodliwe jest spawanie aluminium lub jego obróbka, więc Ci po "drugiej" stronie wcale lepiej nie mają nie wspominając o mgle olejowej, chłodziwie itd. przemawia przez Was zazdrość że ktoś ma 5 z przodu. Odlewnia istnieje 20 lat, ludzie robią i nikomu nic nie jest ... Poogladajcie sobie filmy jak kiedyś pracowali w azbeście albo odlewni Ursusa i zobaczcie jakie mieli warunki. Niektórzy żyją do dziś nie ma reguły na to że jeżeli pracujesz na odlewni jesteś skazany na przedwczsna śmierć. Glupota

24.10.2022 12:33

Brawo!!!! Bardzo dobrze napisane!!!! Jak na odlewni mieli 3700 to nikt się o wasze zdrowie nie martwił,a teraz jak 5 to jaka troska.....aż miło.Myslą że na innym dziale robią za mniejszą kasę to ich choroba nie dopadnie.....dramat......
    Młody

21.10.2022 19:55

Nowy kierownik jakoscji na tlokach dzisiaj oglosili. Wreszcie może bendzie porządek w tym dziale bo coraz więcej reklamacji. Powinien być ktoś inny ale i tak życzę powodzenia dla nas wszystkichh
    Ciekawa

22.10.2022 12:56

Mijasz się troszke z prawdą. O temat jakosci wyrobów w tej firmie dbamy wszyscy a nie tylko jakość. Ale cóż, jeśli myślenie w większości zerojedynkowe.
    Xxx

11.10.2022 07:45

Na odlewni 5 koła za za wrzesień jak komuś nie pasuje to niech se idzie w (usunięte przez administratora)
    Andrzej

13.10.2022 10:32

Chłopie....są tacy co w dobrych warunkach pracują,mają 3 koła i też chorują albo już ich nie ma......a cięzko pracować za 3 lub za 5 to jest róznica.....a choroba nie wybiera....
    Hahah

20.10.2022 03:24

No tak tak... Tak se tlumacz.. Ciesz sie z tych 5 kola i pracuj na tej odlewni, wszystkiego dobrego :))
    bamber z klasą

13.10.2022 21:15

i co kaska pasuje? akurat będzie na 1.5t węgla, a co nie jak tak. dobrze że byki w cenie bo słabo bym to widział, pozdrawiam z cieplutkiego domu :))
    Anna

13.10.2022 14:04

Witam.Czy może ktoś mi podać rozkład jazdy autobusu do Mahle z Jarocina i skąd dokładnie odjeżdża.Bede bardzo wdzięczna.????
    Kasia

08.09.2022 19:00

Jak wyglada praca dla kobiet?

10.10.2022 09:25

Ciekawe na jak dziale tak jest?
    Mimi

11.10.2022 23:15

No i w miedzy czasie bajera z facetami ktorzy przychodza na wizualna na liniach do dziewczyn
    Odlewnik

11.10.2022 14:58

Odlewnia aluminium 5 tys wypłaty i to bez nadgodzin. Wkoncu czuje się doceniony. Można jeszcze sobie dorabiać w postaci nadgodzin jak ktoś chce. Inflacja co prawda zjadła część tych pieniędzy ale jak widzimy firma stara się coś tam dołożyć, a przypomne wam że inflacja to nie wina firmy. Ciekawe co byście mówili jakby was zlali ciepłym mo....czem
    Fridriś

07.10.2022 20:15

Cieszmy się że mamy pracę plusy to 8 godzin i około 4 tysięcy wypłaty nigdzie za te godziny tyle w Krotoszynie u prywaciarza nie zarobimy a jeżeli ktoś narzeka nikt tu nikogo siłą nie trzyma nie narzekać tylko jak nie pasuję zmieniać pracę

11.10.2022 09:57

No naprawdę sukces odlewnia aluminium sześć dni w tygodniu świątki piątki i sobota niedziela w pracy zobaczymy latem twoje zadowolenie

11.10.2022 11:43

Czyli 1000 euro za nocki i weekendy szału nie ma , i to jeszcze na odlewni. Na tonę węgla starszy
    Blacha

01.09.2022 13:35

Zobaczymy na jesień chorobowe polecą to 150 zł brutto nic nie da jak maszyny będą stały. Powodzenia życzę im biali będą niedługo na maszynach jechać i robić swoje normy do tego dojdzie. My fizycznie se poradzimy w każdej pracy ....
    Franc

16.09.2022 11:50

Rzad wlasnie przyklepal ustawe o 2krotnym podniesieniu minimalnej w przyszlym roku i wynosic ona bedzie po 2giej podwyzce w lipcu 3600 brutto czyli ponad 2700zl na reke, a w styczniu 24r podniosa kolejny raz i juz na pewno minimalna bedzie kolo lub ponad 3000zl na reke i wtedy sie moze zaczac dopiero cyrk i to jest problem o ktorym uwazam powinnismy zaczac ze soba po ludzku dyskutowac , po ile wtedy bedzie zwykly chleb ? I jak my bedziemy wygladac ze srednimi zarobkami 3500-3600 na reke ? A nie wyklocac sie i obrazac miedzy soba czy urzadzac z forum kolka milosnego choc jesli to prawda to wspolczuje koledze takiej zony i zycze znalezienia ,,normalnej,,
    PLK

09.10.2022 08:08

Odcinek linia kolejowej 281 z Krotoszyna do Jarocina jest remontowana więc pociągi napewno przyspieszą do I z Poznania do Twojej miejscowości. .

06.10.2022 15:12

Ja z takim tematem czy na wszystkich zmianach jest takie kolesiostwo z Mistrzami że nie którzy śpią na nockach przesiadują cała zmianę na spawalni u mechaników najbardziej i najwięcej pracownicy benzyny inni za nich (usunięte przez administratora) jeden temat a drugi to mechanicy nie Roby z rana kto nad nimi ma władze siedza i pierdzą w krzesła nie kiedy cała zmiane jak nie śpią na spawalni to śpią za stołowce i to tak godzinkę minimum .........co wy na to czy ktoś się zgadza z moją opinia ......proszę komentowac

27.09.2022 15:08

Pracownik OW

03.10.2022 15:10

Jak tak mamy dobrze na ow to zapraszam ! Nie wiesz gdzie ręce kłaść tyle pracy dodatkowej doszło przez pracowników za wschodniej granicy . Nasi przełożeni chyba nie chcą tego widzieć albo głupich z nas robią.

06.10.2022 14:58

Pochwal się bo nie na wszystkich zmianach tak jest
    Norek

19.08.2022 18:53

Dużo osób uciekło z zakładu do firmy z Zalesia i co ? Tak miało być fajnie i kolorowo a jak się okazuje to tam zwalniają bo nie mają roboty . Dużo osób położyło wszystko na jedną kartę mając tu umowę na stałe, a teraz oby się nie okazało że zostaną zwolnieni .... Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
    Jesieniara

05.10.2022 15:50

Nie uciekli tylko zaczęli zwalniać, bo roboty nie było.

06.10.2022 14:52

Pouciekali z tłokow stalowych i z aluminiowych z mahle
    Bystry

04.10.2022 04:15

Panowie wypisujcie się ze związków inaczej nie będzie podwyżek ani nic z tym związane. Poprostu czorny musi odejść

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn