MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

kandydat

24.05.2024 11:09

Firma się rozwija - fakt Duża - fakt Ale chyba dział HR ma co robić bo nawet po rozmowie w 4 oczy nie oddzwaniają co z odpowiedzią a jak się z nimi skontaktowałem to kierownik jeszce nie podjął decyzji... to szukają kogoś czy nie?? A najlepsze, że po 2 miesiącach dzwoniła inna Pani czy jeszce jestem zainteresowany pracą? Niezły bajzel!

06.05.2024 19:33

Część. Wiadomo już coś na temat podwyżek, nowych plac itp? Trochę śmieszne jest to że tyle czasu już minęło i nic nie wiadomo.
    .-o-.

21.05.2024 23:23

Chyba dyrekcja nie wie, że za tą samą pracę MUSI być ta sama płaca. Wyliczą ci z tego gdzie robiłeś wcześniej, a praca może być zupełnie inna. Dwie osoby wykonujące tą samą pracę będą miały inne wypłaty. To jest niezgodne z prawem pracy.
    odlewnik

23.05.2024 07:53

Bzdury piszesz, nie ma to nic wspólnego z prawdą, nie musisz mieć takiej samej pensji jak kolega z tej samej linii

24.04.2024 09:36

25.04.2024 17:26

Nowo zatrudniona osoba jak przyjedzie na popołudniową zmianę może się zdziwić brakiem miejsca na parkingu.
    Gzika22

11.03.2024 17:09

Cześć. Jak wygląda praca na filtrach ? Ciężko jest?
    stary

19.04.2024 18:32

Normalna praca , większość kobiet pracuje , starsze i młode i nie narzekają weekendy wolne mają.
    Miś

13.04.2024 19:56

Wczoraj był jaki wypadek na odlewni aluminium coś wiadomo jak z poszkodowanym

12.04.2024 00:07

Witam, czy zrobił ktoś może zdjęcie maila z kartki ze stołówki odnośnie wysłania deklaracji zmiany ceny karty Multisport?
    Anonimowe.

20.10.2023 17:22

Witam, szukam osób dojeżdżających z Jarocina które powiedzą mi jak jeżdżą autobusy i z jakich przystanków (niestety Panie z agencji mówią że wyślą wszystkie informacje prosisz się i zero odzewu radź sobie sam) Od poniedziałku zaczynam dniem szkoleniowym i nie mam dojazdu. Czy są tu ewentualnie osoby jeżdżące prywatnym samochodem?

11.04.2024 07:11

Hej, czy pracujesz tam jeszcze ?

03.04.2024 19:18

Czy jest ktoś może zorientowany w sprawie stałych pensji jakie mają być wprowadzone na produkcji? Jaka by to miała być kwota lub od kiedy by to miało nastąpić.
    Malpa

06.04.2024 18:19

Było na stołówce pismo odnośnie tych wynagrodzeń ... Mają być jakieś narady i spotkanie z pracownikami ! Ale co i jak i kiedy nie wiadomo dokładnie
    XDD

10.04.2024 13:40

Narazie żadnego zebrania nie mieliśmy więc się pewnie dopiero 10-tego dowiemy na ile nas wyceniają. Jedno jest pewne, na kokosy nie licz. Związki zawodowe "podobno" dalej negocjują ale znając te nasze (usunięte przez administratora)związki to bojąc się o ciepłą posadę zaakceptują wszystko co zarząd narzuci i tyle. Czas szukać nowej pracy, zobaczymy czy faktycznie za bramą 10-ciu stoi.

31.03.2024 12:48

Jak wygląda praca na filtrach?
    Polak

31.03.2024 23:16

Normalnie
    Izunia

01.04.2024 21:32

Zależy na jakie stanowisko chcesz iść ?
    Młody

19.03.2024 23:42

Witam czý orientuje sie ktoś jak dlugo trwaja szkolenia w Niemczech? Bo podobno z firmy jest mozliwosć wyjazdu.dzięki za odp.
    Panda_

13.03.2024 23:09

Witam, czy orientuje się ktoś ile wynosi koszt karty Multisport w Mahle, jakie są warianty i gdzie ją można załatwić?
    MK

14.03.2024 15:04

Załatwisz w kadrach w dziale socjalnym. Ja mam kartę i moja odpłatność comiesięczna wynosi 28zł. Mam pakiet 8 wejść w miesiącu i jest dla mnie wystarczający. Pakiet z codziennym wejściem przez cały miesiąc wynosi coś ok. 60zł.
    Obserwer

05.03.2024 19:38

Ludzie, niedługo święta- dlaczego nie ma jeszcze żadnych zapytań o bony? ????????
    kandydat

19.02.2024 09:55

witam jak wygląda atmosfera na odlewni żeliwa gonią ludzi do pracy ?
    Nikt

13.02.2024 06:31

Czy jeśli jestem na dłuższym l4 z względów zdrowotnych a kończy mi się umowa to mi ją przedłuża ?
    Nowy z Wioski

06.02.2024 14:55

Witam pracowników firmy mahle.Mam pytanko jak praca na obróbce tłoków, dostałem ofertę pracy a dokładniej na obróbce wstępnej.Jest tam ciężko, napracuje się czy raczej można trochę się poobijać?Czy są tam obcokrajowcy ?(pytam bo we wcześniejszej firmie miałem doczynienia z ukrainacami i nie wspominam tego najlepiej) Przepraszam za tyle pytań ale wolę dowiedzieć się czegoś od was pracowników fizycznych niż tych na stołkach co nie widzą nic ) Pozdrawiam
    Mat

19.01.2024 13:05

Witam czy warto się zatrudnić na odlewnie żeliwa?
    Odlewnik

01.02.2024 20:03

Warto ! Praktycznie jeden z nielicznych działów z systemem 3 brygadowym
    Nowyyy

15.01.2024 16:28

Jak ocenicie pracę na 4 brygady? Mam propozycje pracy w takim systemie
    Franek

16.01.2024 19:26

Przez 2 lata pracowałem w systemie czterobrygadowym nie wspominam tego czasu najlepiej.

17.01.2024 15:52

Praca na 4 brygady a zarobisz tyle samo co osoby pracujące na 1 lub 2 zmiany. ( jedynie jakieś drobne dodatkowo za nocki)
    Ona94

11.12.2023 17:51

Mam pytanie co do pracy na kontroli końcowej na tlokach. Chodzi o kobiety. Czy ta praca to duża odpowiedzialność? Jak to wgl wygląda ?

06.01.2024 23:23

Tak , szczegolnie kiedy wiekszosc dnia masz kierownika nad glowa bo to koncowa i trafia do klienta.
    Mika

19.12.2023 15:53

Mam pytanie ,czy Mahle finansuje zakup okularów korekcyjnych, dla pracowników kontroler jakości?
    pracowniiik

20.12.2023 17:46

nie polecam psuć sobie wzroku za te pieniądze...

07.12.2023 11:33

ledd

07.12.2023 19:27

Do 14-go lub 15-go. Do lat 3 - tak.

07.12.2023 20:07

Z tego co sie orientuje to chyba do 14 lat. Jeśli jest mniejsze dziecko to dostaje się ekwiwalent za paczkę jako doładowanie karty.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branże: Maszyny i urządzenia
    Olcia

28.11.2023 01:44

Myślałam, że poczytam coś o mniej fizycznych stanowiskach, ale coś nie widzę takich wpisów, to może sama podpytam. Ktoś pracował u nich jako Specjalista ds. Logistyki, jakie ma wrażenia? :) Chciałam aplikować, ogólnie jestem osobą, która ma doświadczenie i bardzo szybko się uczy, także zależy mi na miejscu, w którym będę mogła jednak się bardziej rozwijać, a nie stać w miejscu. Niestety poprzednia firma mi tego nie mogła zaoferować i się rozstaliśmy z tego powodu.
    Joe Black

03.12.2023 20:08

Aplikuj dla odważnych świat należy.Praca spoko ale dla tych co mają chęci do nauki i pracy.Wiekszosc na rozmowach kwalifikacyjnych bajki opowiada o sobie i umiejętnosciach a potem w realu wychodzi ze zlogistyką to niewiele wspólnego mają.
    Alex

12.11.2023 07:58

Mam nadzieję że jak będą palarnie to firma pozakłada czujniki dymu w toaletach i wreszcie człowiek będzie mógł normalnie skorzystać

24.11.2023 17:09

Zapraszam do toalety na tłokach. Geniusze zrobili tak mała toaletę że masakra. Na 50 ludzi dwie kabiny. Przyjdzie z czterech chłopa zapali fajki do do kibla nie idzie wejść. Ciśnie (usunięte przez administratora)to musisz latać po innych kiblach żeby znaleźć miejsce. Co niektórzy to kibel traktują jak własne biuro, bo potrafią siedzieć z 30min. Jak zwracasz uwagę to mówią że zajęte. Powinni ostro się wsiąść za palaczy,
    M

30.11.2023 18:03

Teraz już są palarnie, ale na zewnątrz. Wyglądają jak przystanki autobusowe :D
    Zzz

29.11.2023 13:45

Mam pytanie odnośnie pracy na odlewni żeliwa jaka atmosfera czy praca ciężka no i jakie realne wynagrodzenie na start

25.11.2023 14:17

Pan

26.11.2023 10:37

Co do pracy w świeta to nie masz obowiązku iść ! To jest dzień wolny. Jak nie przyjdziesz to nic tonie nie zrobią. A co do innych spraw to sami sobie winni jesteście!! Zachowujecie się jak byście byli w szkole. Boicie się brygadzistów, majstrów itp. jeśli coś nie pasuje to idziesz do kierownika i normalnie porozmawiaj i tyle

21.11.2023 11:10

Blady.

22.11.2023 15:01

750 zł na kartę plus 400 zł na konto

13.11.2023 11:46

Ja z trochę innym pytaniem niż produkcja. Konkretnie chodzi mi o pracę mechanika, wpadłem na ofertę pracy i się zastanawiam. Dla pracowników produkcji piszecie, że standardowe wynagrodzenie to ok 4 tyś na rękę. A co z mechanikami? Piszecie, że doświadczenie nie jest wymagane a w ofercie jest podane, że jest. Dodatek nocny w jakiej wielkości?

13.11.2023 19:22

Dodatek nocny 20% dniówki z najniższego krajowego wynagrodzenia (z 3600 brutto ) wychodzi koło 4 zł brutto za godzine.
    Ktoś

19.10.2023 15:31

Na dziale zawory to dopiero cuda się dzieją . Działem technicznym zarządza rolnik stolarz akrobata kolega kierownika. Kierownik robi oszczędności na wszystkim. Jego oszczędności przynoszą więcej szkody niż pożytku. Nie ma dosłownie nic. Czy nikt tego nie zauważa???
    JA

02.11.2023 09:47

Mowa o kwocie brutto czy netto ?

11.11.2023 08:42

Uciekają bo myślą,że może na start dostaną sporą kasę i nie będą nic robić. A to tak nie jest. Trzeba się nauczyć obsługi paru maszyn i urządzeń żeby coś osiągnąć. Kasa zawsze na czas więc z tym problemu nie ma.

10.11.2023 13:29

Nie polecam pracy w mahle, atmosfera bardzo zła, kasa niby na czas ale jak masz dużo godzin to dyrektor ucina stawkę żebyś za dużo nie zarobił, w systemie 4 brygady pracujesz 6 dni w tygodniu więc za te pieniądze nie warto bo te marne 4 tys za 6 dni w tygodniu zarobisz wszędzie
    Cypis

06.11.2023 17:15

Hej. Pytanko o autobus pracowniczy z Ostrowa Wlkp. O której godzinie jedzie i na jakich przystankach zatrzymuje się autobus pracowniczy do Mahle Krotoszyn? Czy zatrzymuje się w Ostrowie Wlkp. na ulicy Krotoszyńskiej? Może ktoś ma rozkład jazdy tego autobusu, to prośba o informację. Dziękuję.

20.10.2023 06:21

agus

20.10.2023 06:48

jest na filtrach taka pani psuje atmosfere w zespole pokazuje co to nie ona
    Judyta

29.10.2023 18:07

@aga i po co sianie takiej nieprawdy ... Z tego co wiem wszystkie zmiany chodzą w weekendy dodatkowo
    Anonimowe.

20.10.2023 17:14

Witam ,szukam osób dojeżdżających z Jarocina które powiedzą mi jak jeżdżą te autobusy i z jakich przystanków ( niestety Panie z agencji mówią,że wyślą wszystkie informacje,prosisz się i zero odzewu radź sobie sam....) Mam zacząć od poniedziałku dniem szkoleniowym i nie mam dojazdu . Czy są tu ewentualnie osoby jeżdżące prywatnym samochodem z Jarocina ?
    Gabi

20.10.2023 04:55

Przez jaką agencję najlepiej się zatrudnić? I cz przyjmują kobiety?
    Olom

11.08.2023 19:41

Dlaczego taka duża rotacja jest na walkach ? Co tam się dzieje. Mam tam iść ale z tego co słyszę to nie jest za wesoło. Może ktoś z pracujących tan napisze o co chodzi ?

16.09.2023 23:12

Bo trzeba byc odpornym na stres i krytyke. Praca jest psychicznie ciezka.
    Bezdomny

17.10.2023 03:19

Na walkach jest dużo pracy, większość nowych, oprócz zmiany A i t mistrzowie...... Hmmm.... Ciągle się coś psuje zwłaszcza na dornerach czasem AC, duza brakować, duży (usunięte przez administratora) A wypłata jak w innych działach... Większość z montażu nie robi sobie nawet przyznanej przerwy tylko je przy maszynach... Brakuje ludzi więc czesto jedna osoba obsługuje trzy maszyny... Przyjmują byle kogo bo nikt tam nie chce być i stąd rotacja
    Asia

30.09.2023 07:25

Polecam pracę na zmianie B na walkach. Bardzo miła pani mistrz tam jest

13.10.2023 14:32

Brygada B to była fajna, jak nie najlepsza ze wszystkich aż nie zmieniła się obsada. To co się teraz tam dzieje to jest kosmos.
    Pracownicy Mahle

04.10.2023 21:37

Co się dzieje w firmie Ever, gdzie jest Pani kierowniczka ,oraz Pan brygadzista. Tam jest jeden wielki (usunięte przez administratora) Wszyscy pracownicy mają strach w oczach boją się co będzie jutro. Było wszystko ok kto to zepsuł ? Nikt nic nie wie jakaś kobieta chodzi z zeszytem i nie ma pojęcia o niczym . Sama nie umie sprzątać a ludźmi zarządza. Kpina jakaś. Dyrekcja Mahle nie widzi co tam się dzieje? Za chwilę nikt już nie będzie tam chciał pracować. Otwórzcie szeroko oczy .Z kierownictwem ,oraz brygadzista szlo się zawsze dogadać nawet jak nie było sprawnego sprzętu to zawsze jakoś zaradzili na wyjście z sytuacji. Never Ever!!!!
    Pracownik Mahle

05.10.2023 11:35

Jeżeli chodzi o Panią Magdę to zawsze uprzejma ,uśmiechnięta i służąca pomocą.
    Pracownicy Ever

10.10.2023 11:59

Nie zgodzę się z tą opinią. Teraz jest wreszcie czym pracować, są środki i nie musimy się o nic prosić. Nareszcie jest dobra atmosfera w pracy i miło się do niej przychodzi. Zmiany są na lepsze.

23.09.2023 08:48

Czy jeśli chodzi o badania lekarskie w firmie . Koszty pokrywa pracownik czy firma ?

26.09.2023 17:55

Firma, ale to chyba wszędzie te koszty wraca pracodawcą.
    zetor

29.09.2023 15:01

Na terenie zakładu jest lekarz, wszystko robią bez żadnej mowy o pieniądzach. Po oddaniu krwi i moczu przy wyjściu umawiasz się do lekarza na jakiś dzień.
    Mis

27.09.2023 13:26

Czy na tłokach i odlewni aluminium mniej roboty wiecie coś na ten temat ? Znowu przymusowe urlopy a postojowe od kiedy?

23.09.2023 09:04

Martyna

23.09.2023 22:50

Nie wszedzie,na walkach mnóstwo pracy.
    Volvo

14.09.2023 19:06

Witam polecam prace na tulejach a w szczególności na lini L09 zmiana C. Najbardziej polecam prace na szlifierkach tam już panowie o 2 śpią czy naprawdę nie ma tam mistrza ani kierownika . Widocznie za mała norma to zapraszam na volvo.
    janek

18.09.2023 07:42

Tam sie naprawdę duzo wiecej dzieje, wszyscy wiedzą ale na układy nie ma rady mówie o całej 9
    Pan

21.09.2023 11:59

Jeśli masz problem udaj się o odpowiedniego kierownika, a nie wywalają swoje żale na jakimś forum gdzie żaden kierownik nie czyta tego. A sorry zapomniałem nie masz odwagi iść i to zgłosić.
    Mariola

03.09.2023 00:35

Witam. O której wyjeżdża autobus z Jarocina na zmianę ranną?
    harper

06.09.2023 22:43