MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

male

11.06.2019 08:51

Panowie i Panie no to może w końcu coś z tym zrobimy?
    Rafal

11.06.2019 17:52

Dlatego apeluje aby ludzie sie wypisywali ze zwiazkow zawodowych. Oczywiscie nikomu nic nie narzucam ale chyba sami widzicie ze oni nic nie dzialaja. O temperaturach nie wspomne. Odlewnia zeliwa na hali 52 stopnie. Wnioski o nowe wentylatory odrzucone bo oszczednosci. Czy Was tam do gory po.... ? Puscie jeszcze gaz na na hale I upodobnijcie sie do zachowan z czasow wojny. Zreszta nie na darmo ten zaklad nazywaja obozem. Mysle ze trzeba sie zorganizowac I podjac dzialania moze jakies pismo z podpisami do centrali co te nasze darmozjady z nami robia, ruszmy wkoncu ten temat !
    Mahle 1

11.06.2019 18:31

Szkoda tylko ze oszczędza się na zwykłym szarym pracowniku który na to wszystko musi pracować kierownictwo sobie nie odmówi premi i innych dodatków bo dla nich oszczędności to pojęcie nieznane a to oni powinni dawać przykład !!!najlepiej stanąć ze stoperem podkręcić normę i wszystko gra niech robią!!!ludzie w tym zakładzie są zbyt bardzo zastraszeni żeby cokolwiek zrobić aby mieć lepiej a tylko w kupie siła!!! Pracowałem tam 17 lat i o 17 za długo !!!
    rafi

05.06.2019 22:10

pracowalem na odlewni w roku 2009 . latem jak w piekle tam goraco . zwolnilem sie szybko .to po paru latach dzwonial czy wrócę .robic za te grosze nigdy w zyciu
    Odlewnia

02.06.2019 22:52

Może czas przejść z słów do czynów?

03.06.2019 16:23

Tak trzeba zrobić , innej opcji nie ma tylko jak to widzicie jak to zorganizować wszystko ?

31.05.2019 07:11

Witam , pracuje już 5 lat na Odlewni. To co się wyprawia w tym zakładzie to jest niepojęte.Dostajemy marne grosze za ta prace , szarpiemy w weekendy i nie mamy z tego tytuły ani grosza , czy to jest normalne ?? Brak słów .. O urlop się trzeba prosić i to dosłownie .. LUDZIE MUSIMY SIĘ OBUDZIĆ !! Jak można się tak dać oszukiwać ? NIE POLECAM
    Pracownik ktory odszedl

31.05.2019 16:35

Witam na ktorej odlewni pracujesz ? Jezeli chodzi o aluminium to zostal osiagniety pulap dna na tym dziale. A wszystkiemu winny jest kierownik I psy mu podwladne.

31.05.2019 21:42

Pracuje na Odlewni Aluminium , i masz racje ze pułap dna osiągnęła . A Pan renifer oczywiście nic z tym nie robi
    Szary pracownik

30.05.2019 13:08

Szkoda zdrowia na pracę w Mahle. (usunięte przez administratora)
    Pracownik ktory odszedl

31.05.2019 16:33

To co pisze pracownik wyzej jest jak najbardziej prawdziwe.

29.05.2019 10:10

Zbliza sie 20 lecie firmy w Polsce do tego przypada w miesiacu czerwiec dzien pracownika. Slucham co zwiazki zawodowe wywalczyly z tej okazji ?. Znowu bedzie tylko socjal ktory jest odprowadzany z comiesiecznej pensji ?. Przypomnijmy ze na swieta Bozonarodzeniowe I Wielkanocne nie dostalismy od zarzadu NIC. Jezeli z okazji 20 lecia rowniez nic nie dostaniemy to bedzie to kpina totalna. Przypominam co sie dzieje brak obsad w kazdym dziale. Co wy robicie ?

16.05.2019 11:29

Wszystkie negatywne komentarze są niestety prawdziwe. Ja osobiscie mogę wypowiedzieć się tylko odnośnie pracy biurowej, ale ze słyszenia wiem też jak wyglada praca na fabrykach.. Jest bardzo ciężko atmosfera nieciekawa. Osoby, które posiadają znajomości są lepiej traktowane reszta jest zawalana robotą nieadekwatną do zarobków. Ogolnie nie polecam zwłaszcza ludziom, krótrzy dla tej firmy mieliby rezygnować z innnej w miarę przyzwoitej pracy. Szkoda nerwów. Niestety moim zdaniem były w tej firmie przypadki mobbing????
    ostrow

20.05.2019 22:02

potwierdzam nie warto - szkoda zdrowia - sa inne firmy choc moze nie w krotoszynie - polecam ostrow, tam lepiej
    Jozef

23.03.2019 21:44

Pytam sie co robia zwiazki zawodowe w tym zakładzie ? Panowie jestescie nic nie warci !! Nie robicie nic zupelnie nic dla pracownikow. Kiedy bedzie odpowiedz na pismo z 2018 roku ktore pozbawilo nas dodatku za soboty i niedzele ? Naprawde sadzicie ze nie musicie sie tlumaczyc ludziom ktorzy co miesiac oddawaja z wlasnej wypłaty część wynagrodzenia na wasza bezradnosc ? Chyba pragniecie zeby wkoncu ten (usunięte przez administratora) stanal i ludzie wyszli przed biurowiec. I gleboko w tylku mamy wasze wieczne tłumaczenia jaki to wielki kryzys jest, i nie ma pieniedzy. Jestescie wrecz niehumanitarni w tym co robicie wstyd i rzygac sie chce Wasza rozpusta .
    marudy

02.04.2019 21:00

No to wezcie te sprawy w wasze rece... pewnie znowu skonczy sie tylko na gadaniu
    Małpa

11.05.2019 06:22

Jak nie robią?! Robią wycieczki bo tylko to potrafią!!! Jakoś w Czechach w skodzie potrafili wywalczyć dla pracowników premie i wyższe place!! A tutaj szukają na polaczku oszczędności kabaret normalnie
    Nikt

06.05.2019 15:43

Zero poszanowania dla pracownika, reklamacja zawsze wina pracownika najniższego szczebla, szukanie oszczędności w zakładzie na pracownikach najniższego szczebla. Kierownictwo, białe koszuli i niektórzy mistrzowie "analfabeci techniczni" ale Oni wiedzą najlepiej jak robić koszty w zakładzie remont maszyny i wystawienie jej na plac węglowy. Związki zawodowe to biuro podroży zajmują się tylko organizacją wycieczek a pracownika i jego sprawy mają w głębokim poszanowaniu.

09.05.2019 10:53

Sam wyglad tych dwoch cwaniakow cos o nich swiadczy. Ich tlumaczenia oparte sa o slownictwo Stuttgart to Stuttgart tamto a tym do gory to pasuje. I tak juz raczek do pracy coraz mniej a najgorsze jest to ze nikt nie chce juz przyjsc za te pieniadze. Zreszta pieniadz to nie wszystko ale debilizmy tutaj panujace to najwyzsza forma Polskiej glupoty.
    Xyz

27.02.2019 18:39

Straszna atmosfera w biurach w rozmowie twarzą w twarz niby wszystko ok, słodzenie po czym każdy każdego obgaduje za plecami. Brak pomocy wieczne pretensje od pracowników którzy nie mają pojęcia o twojej pracy ani w żaden sposób w niej nie uczestniczą. Oskarzenia o przesiadywanie w kuchni (podczas gdy robi się w niej tylko herbatę czy kawę i wraca do pracy) to chrzest bojowy dla każdej nowej osoby. Dodam jeszcze że zgłaszały to osoby najwięcej czasu tam spędzające, spowodowało to że herbatę zaparzało się że stojącego obok biurek boilera... Wszechobecne układy grożenie że z niektórymi osobami lepiej nie zadzierać bo mają "większe plecy". W teorii każdy musi znać biegle język angielski, ale w praktyce wymaga się tego tylko od młodych i nowych osób, starsi pracownicy nie są wysyłani na konferencji w języku obcym jeśli jesteś nowy nikt ci się nie pyta czy dasz radę. Wieczna presja by zostawać po godzinach nawet gdy wszystko jest zrobione po to tylko by inni widzieli jak bardzo się "przepracowujesz". A to i jeszcze więcej oczywiście za marne pieniądze. Większość normnych osób już pouciekała.
    Jeszcze pracownik mahle

05.05.2019 18:40

Swieta racja , w dodatku osoby bez jezyka dostawaja wiecej niz ten co umie. 8 godzin snuje sie po hali i ma wszystko gdzies smiejac sie ze na wyplate wleci jak zawsze tyle samo. Czasy tej firmy minely.
    były prac.

26.02.2019 21:27

Potwierdzam - nie warto pracować w krotoszyńskim Mahle - szkoda zdrowia. Moje sugestie dla MAHLE Polska: - Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: -
    Robol

15.03.2019 22:59

Witam. Mam pytanie odnośnie działu Aftermarket. Czy też jest tak źle?,
    sam niewiem

05.04.2019 11:16

jak np tarczyca ?

05.03.2019 15:39

Atmosfera jest fatalna. Brak zrozumienia, wieczne problemy w kazdym mozliwym temacie, brak szacunku, czepianie sie o byle drobnostke ktora nie ma wplywu zupelnie na nic. Pseudo oszczędności tam gdzie nie powinno byc o tym mowy tudziez jakoś ponoc najważniejsza. Zbyt duża rotacja pracownicza, często nowe osoby dlugo nie maja i nie chca miec o niczym pojecia. To tylko wierzcholek gory lodowej. A to wszystko za obnizone juz i tak wynagrodzenie i zero dodatku w systemie 4 brygad.
    Benek

08.01.2019 11:19

Bardzo kiepska atmosfera pracy. Układy i układziki. Rotacja na stanowiskach specjalistycznych. Brak dzielenia się wiedzą, krzyki i żale o drobnostki jednocześnie nie widząc prawdziwych przekrętów. Niskie zarobki, okropna kadra kierownicza. Dziwne stanowiska dla dzieci kierowników i swoich kumplusi. Jak ktoś chce przejść przez szkołę życia to polecam- nauka ograniczonej samodzielności i wielkiej odpowiedzialności w razie niepowodzenia gwarantowana :) Ogólnie - nie polecam.
    Zorro

15.12.2018 09:44

Szary pracownik na święta dostał tylko 350 zł. Mistrzowie premię dostali i po 350 to jest sprawiedliwość.

30.12.2018 18:56

he he zorro skąd te ploty. Żaden mistrz ani grosza nie dostał premi
    yyhhymm

05.01.2019 18:53

Czyżby? :-) :-) :-)
    Mi

27.12.2018 23:16

Zakład pracownika ma za śmiecia , mój mąż od 20 lat tam pracuje i jest coraz gorzej , jest wykończony psychicznie .Wypłata marna bo ciągle niby kryzys , ani wigilii dla pracownika , na święta marne grosze .Brak słów i żenada. Oby coś nieopodal powstało bo ludzie mają już dość tej harówy za szmaciane grosze.
    ech smutne

30.12.2018 17:33

Taaa.. w krotoszynie ci powstanie.... tu ani drog ani polaczen pociagow, autobusow
    ja

09.12.2018 13:55

Fizyczna praca w miare ale tutaj podobno tez coraz bardziej nerwowo - a biurowa F A T A L N I E - az szkoda pisac
    Irek

12.12.2018 23:21

No ewidentnie idzie to wszystko w zlym kierunku. Kazde niepowodzenie odbijane jest w kazdy mozliwy sposob na pracowniku. Apeluje do ludzi zarządzających - obudzcie sie wkoncu ucieka masa ludzi ktorzy cos tam wiedzą ktorzy chcieli pracowac ale wykonczyliscie ich. Za to przy wiekszej produkcji Ci ludzie powoli zastepowani sa degeneratami z ulicy doslownie.
    zawiedziony

13.12.2018 21:52

A w AT czy Dino niby lepiej? Wszędzie źle :-( czas wyjechać

24.05.2018 22:06

Dobra my tu pierdu pierdu a ja jestem ciekaw co bedzie dalej z zarobkami w firmie. Zwiazkowy oprocz brania kasy cos robia ?. Powoli ta praca za te pieniadze staje sie mordega moze dodacie cos pracownikom ? Czy Wasze zoladki nadal sa glodne i ciagle Wam malo.?
    Leon nie Łoś

23.06.2018 19:29

Pierdu pierdu nic z zarobkami nie będzie, jak trzeba dać to zgodę musi dać niemiec. niestety nie doznamy Łaski Niemieckiej. Jak trzeba zabrać z pensji to już Polaczki potrafią zabierać od razu. Związki zawodowe na dzisiaj nie istnieją lub skuteczność tych protez jest pomijalna. Teraz tylko bunt załogi pozostaje.
    czolg

18.11.2018 00:37

Wlasnie dzialacz Jozef Adamiak to typowy prostak praca to nie dla niego ,pojesc nie ma kiedy, i gdzie stanie tam smierdzi fajami .Obnosisz sie prostaku wartosciami chszesijanskimi a nazywasz innych ludzi glupimi (usunięte przez administratora) i glupimi (usunięte przez administratora)
    Tomasz

07.06.2018 09:37

Myślę, że byli pracownicy zasłużyli by takimi być!!!
    Juzfa

07.06.2018 16:40

A Tobie sie wydaje ze z ludzmi mozna robic co sie chce ? Czasy panszczyzniane dawno sie skonczyly. Zaklad powinien sobie tworzyc zaplecze wykwalifikowanych pracownikow technologow i inzynierow tymczasem ludzi jest coraz mniej a zarzad nadal mysli ze gdyby nie mahle to bys nie mial co jesc. Smieszne ale prawdziwe. A jezeli chodzi o pracownikow ktorzy choruja notorycznie i przewaznie w weekendy - czy tak trudno jest takich gagatkow wyeliminowac ? Dlaczego oni nie maja chorowac skoro nie ma zadnej roznicy czy chorujesz czy nie i tak z tego nic nie masz. A jezeli zaczeliby zwalniac tych notorycznie chorujących to na koncu sami by robili.
    dino 83

17.11.2018 02:22

co do zwalnianych osób,to mam swoje spostrzeżenia - większość to osoby zbyt niewygodne dla mistrzów zmianowych! Bo miały taką odwagę aby mówić wprost o tym co się dzieje w pracy
    Norek

12.11.2018 19:07

Dzień dobry czy mahle zwalnia pracowników?

20.11.2017 12:33

Na stronie firmy MAHLE Polska czytam: "MAHLE jako Twój najlepszy pracodawca może Ci zaoferować stabilną i pełną wyzwań pracę, specjalistyczne szkolenia w kraju oraz za granicą, a także wynagrodzenie oparte na wynikach pracy." Skoro firma została uhonorowana tytułem Solidny Pracodawca to czemu pojawiają się takie komentarze. Jak to możliwe, że panuje tam taka atmosfera, o której piszecie?

09.11.2018 23:12

Atmosfera jest tragiczna! To co czytasz na stronie to mowa marketingowa, która mija się z prawdą, ma cię tylko zwabić. Nagrody o których mowa zawsze są opłacane, pamiętaj :-) Nawet jeśli temu ulegniesz to na chwilę. W Mahle Krotoszyn nie zagrzejesz miejsca, no chyba że nie masz do siebie szacunku, w co wątpię. Ale Mahle Ostrów Wielkopolski to już zupełnie inna rzeczywistość- ludzie na poziomie, jakby zupełnie inna firma. Podobnie ludzie z centrali niemieckiej- bardzo sympatyczni i kompetentni, pomocni. Problem jest w Mahle Krotoszyn- tutaj nie szanuje się ludzi. Jest era rynku pracownika, nie pracodawcy, więc nie trać czasu na Mahle Krotoszyn i znajdź pracodawcę, który będzie cię cenił i szanował. Mahle Krotoszyn nie polecam!

09.11.2018 23:13

hahaha, dokładnie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branże: Maszyny i urządzenia
    Capo

13.10.2018 21:20

Taki niemiecki (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla MAHLE Polska: Nie polecam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kadrę kierownicza na ludzką

09.11.2018 22:59

Dokładnie! hipokryzja wycieka z kadry zarządzającej, ludzi traktuje się przedmiotowo, dziś się uśmiechają, jutro z tym samym uśmiechem wręczą ci kopa w 4 litery. Brak szacunku do pracowników, ci są tak zastraszeni, że nawet nie ma przyjaźni, bo jeden na drugiego donosi. Potworne, stanowczo odradzam i biuro i produkcję. Szanujmy się !
    On

21.08.2018 21:37

Czy ktoś ma jakieś info na temat aktualnej sytuacji w najlepszym jak wyglądają zarobki atmosfera ludzie i co ze zmianami to znaczy interesuje mnie praca 2-3 zmianowa mechatronik z doświadczeniem na CNC proszę o jakieś informacje od pracowników
    Cienki

25.08.2018 15:29

4 brygady w 80 %firmy lub biura tam 1 zmiana, nic dobrego, no i te zarobki sanpro max 2000na rękę za 4 brygadowke. Kilka lat, o ile nie podpadniesz.
    Młody

09.11.2018 11:59

Pracowałem na zaworach 2 lata. Po półtora roku mailem już współczynnik 1.0 I wypłatę ( na sanpro) 2900-3200 w zależności od stawki jaka byla i liczby godzin. Jak ktoś jest lewus do roboty to będzie w mahle zarabiał 2000 nawet przez 5 lat, wystarczy pracować i mieć chęci do pogłębiania swojej wiedzy
    adolf

09.10.2018 20:45

z roku na rok coraz większy wyzysk i zastraszanie
    KrotoStrefa

19.09.2018 16:42

Zapraszamy do oglądania na facebooku i you tubie KrofoStrefy wywiadu z przewodniczącym związków zawodowych z Mahle Krotoszyn

30.06.2018 16:31

MAHLE Polska poszukuje Regionalnego Menedżera Sprzedaży w rejonie Polski południowej. Dla zainteresowanych dodaję link: https://www.jobs.mahle.com/jobs/poland/pl/16701-regionalny_mened%C5%BCer_sprzeda%C5%BCy_polska_po%C5%82udniowa Czy ktoś zamierza aplikować? A może ktoś pracuje na podobnym stanowisku i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem z nim związanym?
    Mieszkaniec Krotoszyna

12.07.2018 19:31

A coś może wiadomo jaką oferują wypłaty, albo w jakim wymiarze czasu jest praca?
    Gregor

19.06.2018 10:48

Dlaczego ciągle chcecie zarządzać działaniami firmy? Niech każdy robi to co do niego należy najlepiej jak potrafi!!!
    Hieronim

19.06.2018 12:09

Robimy to co do nas nalezy najlepiej jak sie da (przynajmniej ja tak mam) ale powoli to we mnie wygasa na zyczenie firmy. Zero motywacji i jakiegokolwiek poszanowania pracownika
    Anita

18.05.2018 11:02

Dobry pracownik wszędzie znajdzie swoje miejsce.
    pracownik mahle

04.06.2018 07:43

Ale nie w Mahle w Krotoszynie .
    Leoś

20.10.2017 18:29

Fajna firma ale jak zawsze znajdzie się jakaś maruda!
    Rocky

21.03.2018 19:48

Mądry to Ty nie jesteś!
    Były pracownik obozu

23.05.2018 06:46

Fajna firma kołchoz a nie firma brak jakiegokolwiek poszanowania , pracownicy to jedna wielka chołota brana z łapanki
    pracownik mahle

23.05.2018 06:43

Nie polecam Mahle w Krotoszynie , mistrzowie brak jakielkolwiek kultury ( penery z łapanki), wynagrodzenie marne, maszyny na których sie pracuje wysłuzone . Jeśli chcesz się nawabić nerwicy to jak najbardziej mahle auszwic
    Krotoszynianin

22.05.2018 17:40

Masakra ja według mojej opini moge to miejsce nazwac (usunięte przez administratora). Nie polecam chyba ze ktos ma ochote (usunięte przez administratora) za marne wynagrodzenie i to 4 brygadowka
    Stefan

23.04.2018 10:04

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje nowych pracowników?
    Oprator CNC

23.04.2018 18:57

Potrzebują jak wszędzie, a będzie potrzeba jeszcze więcej. Firma dynamicznie się rozbudowuje;) polecam
    Yhym

29.04.2018 16:56

Nie idź tam (usunięte przez administratora) porażka jebiesz jak beduin brak słów
    ZAPALKA

15.05.2017 19:40

LUDZIE TRAGEDIA. Zdecydowanie przestrzegam przed praca w tej firmie. PRCOWAŁEM NA STANOWISKU BIUROWYM I TAK NIEPRZYJEMNYCH, WDREDNYCH, ZLOSLIWYCH, FAŁYSZYWYCH LUDZI W JEDNYM MIEJSCU TO NIE SPOTKALEM. OCZYWISCIE NIE WSZYSCY, ALE PRZERAZAJĄCE JEST TO, ŻE ZNACZNA, SERIO ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ.
    Andrzej

15.04.2018 13:52

Mistrz po zawodówce ,dlaczego nie ale mądry nie głupi,a w mahle krotoszyn przyjmuje się po zawodówce najlepiej żeby nieumiał pisać ,czytać ,był alkocholikiem i miał tendencje do kapowania i takimi ludźmi można manipulować ,a ty majster jeśli Ci ktoś tego nienapisał to pisać umiesz ale pewnie kapuś bo takich potrzebują.
    Donio

15.04.2018 20:13

Dokładnie w Mahle jak jesteś za mądry to na dzien dobry jestes nie przyjety,choc masz predyspozycje ,oni przyjmuja osoby ktorymi moga dyrygowac,to kwestia ktorej lepiej nie poruszac,bo to jest wrecz komiczne.Wystarczy spojrzec na inne firmy tego pokroju i porownac osoby zatrudniane.Mahle to cyrk.
    DR

27.03.2018 15:02

nie polecam biura konstruktorskiego na tulejach, mobbing w czystej postaci jest tam stosowany a ja się upomnisz o prawa pracownicze to nawet prywatnie po pracy jesteś nękany

21.03.2018 11:26

@tłok w tulei a skąd posiadasz informację, że w MAHLE Polska miał być wprowadzony bonus za niechorowanie? Może jednak nie było określone jak będzie wyglądała sprawa z l4 i firma zdecydowała się na minus, jak ktoś choruje. Czy dużo pojawia się zwolnień lekarskich od strony pracowników, że firma zdecydowała się na taki krok?
    Tlok w tulei

25.03.2018 10:51

Zwiazkowcy łazili i opowiadali czego to nie zalatwia za brak l4
    Olo

22.03.2018 13:45

Ludzie wypisujcie się że związków ,zaoszczedzicie to co wam zabiorą,Nie róbmy na tych dwóch darmozjadów!
    Xyz

21.03.2018 20:59

Jeśli teraz pokażą nam że mogą zrobić co chcą zawsze będziemy mogli marzyć o zarobkach pokroju Vw panowie i panie pora postawic się im i uwierzcie że nie ma 10 na nasze miejsce
    tłok w tulei

14.03.2018 11:58

Teraz jak dostajemy pisma o zmianie wynagradzania to ja nie wiem co z tą kasą będe robić?? Mieli niby dać bonus za nie chorowanie, a wiecie co będzie będzie -5% za chorowanie., Ale co tam KU CHWALE MAHLE. Polecam i zapraszam. hihi
    Po prostu

17.03.2018 04:34

http://www.rp.pl/Kadry/312219984-Weto-zwiazku-zablokuje-zmiane-regulaminu-plac.html Hmmm czytajcie uwaznie te porozumienia.po przestudiowaniu tego tematu.nic nie zrobimy.zwiazki nasze kochane przyjęły regulamin nowy i już jest usrane.wszystko sprowadza się do nich gdyby nie zgodziły się wprowadzenie regulaminu do porozumienia nie byloby możliwe. Gdybym był w związkach z miejsca swignalbym im wypowiedzeniem....A gdyby tak każdy zrobił związki musiałyby zostać zdelegalizowane. Patrzcie im na ręce bo będąc w związkach akceptujecie prawo do reprezentowania was i podejmowania w tym przypadku za Was A mało tego za wszystkich pracowników decyzji.
    Po prostu

17.03.2018 08:38

Żeby nikt źle nie zrozumiał bo tak chaotycznie opisalem ;wyraziły zgodę na zmiany zaproponowane przez pracodawcę,decyzja w naszych rekach. W końcu może dostaniemy dodatek za pracę w dzień wolny tzn soboty niedzielę lub....dni ustawowo wolne od pracy i inne bonusy :) Polecam pracę ,zarobki na dobrym poziomie.
    Julas77

15.03.2018 11:57

Witajcie, czy orientuje sie ktos czy w mahle na stanowisku pracownik produkcyjny jest praca z wolnymi weeknedami? pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
    Flxyz

19.01.2018 21:16

Witam po przerwie. Pragnę wyrazić poszanowanie i wielki ukłon ku zarządowi w tym co obecnie robią. Pozostawienie dodatku za pracę w sobotę i niedzielę według mojej opinii pozytywnie wpłynie na pozyskanie nowych pracowników. Zmiany które dotkną tych co przez weekend chorują rowniez zasługuje na duży plus. Mowa tez jest o dodatku za "niechorowanie" brawo ! Oby tak dalej
    h.m.p.

29.01.2018 15:22

A kto dostaje dodatki za wekendy?
    Leonard

14.03.2018 11:42

A kto ci da dodatek za nie chorowanie???, czy ty widzisz co to piszesz??
    Andrzej

02.02.2018 23:29

Uważam, że przymusowa praca w weekendy jest spowodowana bardzo złym zarządzaniem. Mogłaby tutaj pomóc zmiana kierownika produkcji, być może również pozostałych kierowników i dyrektorów, gdyż obecni nie potrafią dobrze pracy zorganizować i potem pracownicy - niewolnicy na tym cierpią. Na szczęście teraz brakuje ludzi wszędzie, więc nie powinno być problemów z załatwieniem sobie pracy w normalnym, dobrze zarządzanym zakładzie, gdzie pracuje się od poniedziałku do piątku przez regularne 8 godzin.
    pozdro

14.03.2018 11:40