MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

15.06.2019 21:33

Diabeł dawaj te haki (usunięte przez administratora) na te (usunięte przez administratora) bomba bedzie w (usunięte przez administratora)
    Wiesław

15.06.2019 21:05

Proszę was skończyć już ta parodie i wziasc się za robotę
    Robert

15.06.2019 21:25

Sam się wez za robotę

15.06.2019 21:24

A może strajk o podwyżkę 500+ wew środe panowie i kasa lepsza i milej by się pizgało w tym zakładzie A nie jakieś narzekania internetowe dyrdymały kto do kogo źle się odezwał albo że taki sraki owaki. Dobrze mi znane są te osoby myster sprutamen, gołębiarz pacynka, Mateuszek itp. Łajzy. komentaże potwierdzam prawdziwe ale najpierw proponuję kasę dla nas a później zabieżemy im się za (usunięte przez administratora) Kasa (usunięte przez administratora) najważniejsza co nie panowie. To my pracownicy jesteśmy motorem tego zakładu Kasa kasa kasa 500+ dla każdego

15.06.2019 21:23

Tomrk

15.06.2019 21:01

Najlepszych ze zmiany C jest więcej weź patrz na kuki i linie ręczna Masakra
    Gryu

15.06.2019 20:57

Gwiazda Ze zmiany C robota 6 się kiedyś doigra za te normy wszystkie zmiany maja go dosyć ale Diabeł ma haka na tych królów rowów poczekajcie kilka dni
    Kujawa

15.06.2019 20:48

Amelinium nie pomalujesz nie trzeba nikomu mówić ze tam zdrowia sobie nie utrzymasz Zdechniecie tam za psie pieniądze W odlewni Alu zarabia się po 6 / 8 tysi a nie 3100

15.06.2019 20:42

Na zeliwie zostało kilku starych dziadków co już się nie wychylają a ci młodzi to same (usunięte przez administratora)

15.06.2019 20:39

Na Zeliwie tez się panoszą jakby to było ich w (usunięte przez administratora) maja pracowników. Kiedyś mahlowiec zarabiał tyle co dwie wypłaty o prywaciarza a teraz nawet mniej.
    Buta

15.06.2019 20:15

Może dziś coś (usunięte przez administratora) w tym mahle burza jest kable stare zaraz prąd (usunięte przez administratora) i laba
    Fabi

15.06.2019 19:36

Ten sprutamen kuka tez falszywy razem z mateuszkiem liza rowa szymanskiemu
    Adi

15.06.2019 15:25

Linia reczna to wiekszosc wiesniaki co maja tam jakas patarake i pare kur i swinke ale ci co zostali tam zeslani nie beda tak latac za czule slowko melona borocha cielaka i innych Nie damy sie i tak sie wszyscy z nas smieja
    Goral

15.06.2019 15:49

Bo widzisz my cos chcemy osiagnac pokazujac ze bedziemy pracowac wolniej itp z mniejszym zaangazowaniem a wiesniaki nie beda sie wychylac bo po co jak jemu starczy 2800 zus ma oplacony itd
    Pracownik ktory odszedl

15.06.2019 18:53

Szczerze jak zyje nie slyszalem glupszych argumentow I jak tam pracowalem nie zauwazylem zeby jedni od drugich byli w czyms lepsi ;) Pozdro ekipa
    SLachta

15.06.2019 13:32

To forum jest już męczące każdy pisze na każdego bo ten ma wszystko w (usunięte przez administratora) a inny jest ambitny itd sami się klucimy ze sobą a kadra to czyta i kwiczy ze śmiechu. Z tego kasy nie będzie
    Bielawny

15.06.2019 18:04

Do tego sluzy forum glabie tu piszesz co chcesz a ze to nie forum randkowe to kazdy wylewa co go gryzie tu piszemy o mahle i jesli ktos chce sie zatrudnic tu przynajmniej wie czego sie moze spodziewac. A to ze kadra kierownicza jest do bani w mahle to kazdy wie i nie trzeba forum odlwiedzac. Wszyscy wiemy ze dyrektor ma wszystko w (usunięte przez administratora) bo ma juz swoja firme co mahle nabija tylko kase na konto nowego zakladu. Lisek wie co robi a kalak renifer jest jego pionkiem i maz tego kase.
    STORM

15.06.2019 17:50

Teraz widzą, że wiara sie zaczyna burzyć w lipcu dostaniemy na zatkanie ryji 3500 wszyscy bedą zadowoleni a każdy następny miesiąc bedzie kiepski i znowu bedziemy sie nakręcać i tak w kółko. A na rządanie 21.06 to jeden dzień oni wytrzymają jak bedzie szło mało maszyn a my stracimy wolne.
    Sergi

15.06.2019 13:50

Karierowicze to jeszcze nic u nas wloch zaczyna pol godz przed praca i jedzie do bolu zeby byc najlepszy. Jemu wystarczy pochwala od mistrza
    Romek

15.06.2019 16:30

Wloch jest najlepszy w przeciągach no i te RRSO
    Ro x

15.06.2019 14:42

A u nas na zaworak pijanstwo sex i dragi i jest ok kasa lepsza niz na odlewni nikt nikogo nie lubi tylko gale (usunięte przez administratora) i jest git
    Piotr

15.06.2019 13:53

Pseudo zastepca kierownika to dopiero uczony pajac nic nie umie a udaje madrego i ten technolg zywnosci maja co tylko mieszac umie i jak sie uda to sie uda
    Michu

15.06.2019 13:41

Najgorsi są tzw karierowicze co włażą w (usunięte przez administratora) brygadzistom. Z tobą pogada żali się a za chwile na stołówkę z brygadzista i nawija co usłyszał na chali
    Szopa

15.06.2019 13:38

Wiśnia najgorszy
    Szopa

15.06.2019 13:37

Obróbka nie lepsza brygadziści idą na rączkę młodym (usunięte przez administratora) co je posuwają po kiblach a reszta (usunięte przez administratora) za nie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branże: Maszyny i urządzenia
    SLachta

15.06.2019 13:29

A mistrz Zmiany D ma 3 łazików a sam nic nie robi tylko sapie ze sztuk nie zrobiłeś i wyjaśnienia będziesz pisał a ja im kur. ... wszystkim wyjaśnię ze nie jesteśmy niewolnikami tylko pracownikami
    Master of rings and sole

15.06.2019 12:27

Jesteśmy sobie sami winni , przez wiele lat presja narastała ze strony mistrzów/brygadzistów a my jak potulne baranki na wszystko się zgadzaliśmy i przytakiwaliśmy . Mieliśmy zaczynać pracę punk 6/14/22 ponieważ nie pasował im fakt że za szybko maszyny są zatrzymane , tydzień trwał prostest (tak (usunięte przez administratora) nie zaczne pracy wczesniej niz punkt np 14 :00 ) a po tygodniu juz kazdy 13.30 kreci sie po hali a o 13.40 juz wiekszosc na maszynach bo sztuk nie bedzie . Dobrze wiecie że zaczynając prace w punkt nie jestesmy w stanie zrobic normy no chyba ze pacany pojada na tkz. TURBO . Wszyscy przez lata naginaja zasady zeby bylo dobrze a i tak my pracownicy jestesmy traktowani jak szmaty . Wytykaja nam ciągle błędy a ja się pytam kto podliczy tych spacerowiczów z biura ? też palą papierosy też bawią się telefonami na potęgę , większość robionych pomiarów jest robionych na oko czasami jak na nocce jest narzedzie (usunięte przez administratora) to jest wpisywane jako dobre i wtedy jest ok ? , urlopuja kiedy chcą chorobowe też sobie mogą (usunięte przez administratora) kiedy chcą i nie mają za to KAR . Każdy z nas ma zobowiązania finansowe i nie może sobie rzucić pracy od tak ale jeżeli wszyscy razem się postawimy to jest realna szansa coś zmienić bo inaczej to podwyzek bonusow premii nie bedzie predzej dzial zostanie zamkniety badz zmienia tryb na 3 brygady

13.06.2019 18:27

Pan brygadzista nijaki Wieslaw P. Znany jako krol rowow wyliczyl ze na odlewni pracuja po 6 godz haha bo reszte na przerwach sa wiec kasa sie zgadza za 3/4 etatu ha ha a ja sie pytam ile czasu pan brygadzista pracuje bo mi wychodzi jakies 45 minut.
    najlepszy

15.06.2019 06:52

tomaszu z r6 dlaczego ty taki jestes
    Pracownik ktory odszedl

15.06.2019 10:43

(usunięte przez administratora)jest ambitny w imie czego ? W imie tego ze jak kierownikowi cos nie bedzie pasowalo to go zbuczy bo kapselek sobie lezal a Tomeczek zachowuje sie jakby z tego pupciowlazstwa cos mial. Moze on zarabia 10 tysiecy ze mu tak zalezy ?
    Toporek

15.06.2019 00:14

Jestem tylko ciekawy do kiedy będziemy znosić tego napinacza z gorzupi w końcu niech ktoś przejrzy na oczy jak był temat świń to teraz aby gołębie i do każdego pretensje A na siebie nie patrzy trzeba zrobić w końcu porządek
    Koza

15.06.2019 09:10

Wyjatkowo niekulturalny, chamski opryskliwy czlowiek. Jego pasja do golebi mnie nie interesuje ale zachowanie w pracy I owszem. Zero kompetencji do czegokolwiek. Pracuje godzine a reszta to przechadzki po hali a sory na rano wyjatkowo ambitny typ
    Gary

15.06.2019 06:07

Platny weekend wow
    Kopara

15.06.2019 04:49

Wlasnie ide do pracy jest sobota ja zaczynam tydzien koncze w piatek czytam to forum placz i narzekanie a L. Reczna to co ? Ponarzekajmy na Golebiarza melonika pacynke. Albo nie on jest fajny
    Zwiazek niezadowolonych

14.06.2019 20:40

Widze ze jest dosyc burzliwe poruszenie na tym forum wiec moze uda sie nam cos osiagnac w realu. Proponuje jakies spotkanie lub zwolajmy sie przez to forum lub facebook , stanmy produkcja lub wogole nie przyjdzmy do pracy idzmy oddac krew dzwonmy po urlop na zadanie wezmy zwolnienie chorobowe np w pierwszy dzien po bozym ciele.
    Kopara

15.06.2019 04:45

Zwiazki zawodowe jakie zwiazki czy ktos widzial jakies dokumenty potwierdzajace poczynania i starania sie o podwyzki jakis smieszny list Ratajczaka w gablocie i nic. Co roku widzimy w gablocie pisma do zarzadu i zadnej odpowiedzi. Zenada a nie zwiazki zawodowe
    Polowczyk

15.06.2019 00:30

(usunięte przez administratora) ale kultura kalaka to (usunięte przez administratora) na taczce wywieźć (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) za 5zl dziada
    Rudy 102

15.06.2019 00:18

Wiedzę to patologię na tej odlewni Alu to płakać a się nie śmiać, (usunięte przez administratora) o podwyżkach o wszystkim a co jest na wypłacie to samo, aby sztuki sztuki, a zwykły pracownik się nie liczy dla niech, a coraz nas mniej i nikt nie będzie tam robił, a kalak aby kopiuje co miesiąc stawki z Excela, jak ona się nie zmieni to nic więcej nie dostajemy, tak jak zawsze chyba że większe normy i czasy na maszynach, (usunięte przez administratora) sprzedawczyków! (usunięte przez administratora) konfitury!
    Toporek

15.06.2019 00:06

Powiem krótko po co.mu te gołębie hehe pytam.sie
    Jaruzel zawory

15.06.2019 00:03

Andreas kosicki, pucuj berło ty parowozie Drzymały ze zjebanym ogumieniem, niumyty kaloszu, siorbaj druta a związkowcy walom cię w kakałko i hlupajombw twojej pusi
    Producent śledzi

14.06.2019 23:56

Kochani mam dla was gorącą propozycje kto (usunięte przez administratora) mi lisnera ten otrzyma odemnie czupa czupsa i pocałunek w policzek P. S (usunięte przez administratora) kalaka i resztę (usunięte przez administratora) kaloszy!
    Gieniu co śpi na nocce

14.06.2019 23:10

Chciałbym oznajmić że (usunięte przez administratora)B. (Bo RODO) z działu TFM Zawory, miewa często chwilę słabości i preferuje przychodzić do pracy napierdolonym, proszę uważać na tego delikwenta. P.S niezła z niego konfitura
    R2

14.06.2019 19:27

Cala kadra do wymiany !!! I zwiazki na bruk. Ups jakie zwiazki przeciez ich nie mamy
    R2

14.06.2019 19:25

Odlewnia aluminium pamieta jak Kierzek byl mistrzem i stawal za pracownikami byly wspolczynniki dla ustawiaczy problemow z urlopami nie bylo klotnie z kierownikiem w naszej obronie a teraz ??
    Wisnia

14.06.2019 19:18

Czas wziac sprawy w swoje łapy i doprowadzic do wymiany tych wyksztalconych pseudo majstrow i brygadzistow. Wszedzie tak sie panosza na obrobce to im sie w (usunięte przez administratora) poprzewracalo.

13.06.2019 18:30

Proponuje panom pracownikom zadzwonic po urop na zadanie dnia 21.06.2019 wszyscy

13.06.2019 19:42

I tu jest właśnie cały problem pracownicy zastraszeni a kierownictwo się śmieje po co dawać skoro nikt się nie odzywa ludzie zrozumcie ze tylko sami możemy cokolwiek zdziałać kierownictwo i reszta się ani trochę nie liczy z pracownikami my mamy aby robić ile wejdzie !!! A w zamian zero szacunku maja nas w (usunięte przez administratora) Liczą się tylko zyski kosztem kogo ???
    Jeszcze pracownik

13.06.2019 23:42

A może by tak na 20 lecie Mahle złożyć się kochani pracownicy na stopery kamery a nawet podsłuchy bo tego jeszcze na szczęście nie stosują w naszym zakładzie a dużo nie brakuje aby tak było zawsze może wycisną z nas 100szt więcej ????
    Brygadzista

13.06.2019 18:14

Odlewnia aluminium. Panowie zarabiamy tyle co nic. Podkrecili nam normy my nic , przyspieszyli roboty my nic , stawki mamy mniejsze niz zawory czy obrobka my nic , 54 stopnie na hali my nic , czterobrygadowka nie zaplacona my nic , co jest z nami brak szacunk do siebie mamy 20lat mahle swietuje my nic , kosa na wakacjach podwyzek nie da my nic . Wezmy sie w garsc stanmy produkcja to bedziemy wiedziec gdzie tak naprawde nas maja. Pozdr pracownikow
    Rychu

13.06.2019 23:01

A wiec konkretnie robimy z tym cos czy dalej czekamy na cuda ?. Naprawde to do czego doprowadzil ten dzial pan kierownik jest niepojete. Chlopie obudz sie I patrz ile masz na sumieniu !

13.06.2019 18:23

3090 za prace na odlewni w 50stopniowej temp na hali w okrojonym skladzie na robocie bo brak obsady

13.06.2019 18:20

Nie zapomnijmy ze za pare dni zarzad i kierownicy dostana nowe autka czyim kosztem niezaplaconych weekendow czy brakiem kasy na nowe wentylatory na hale bo przeciez oszczednosci sa

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn