MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

Franz

19.06.2019 13:14

Po operatywce na odlewni wiemy ze zamowiena sa do 2024 roku pracy od groma a robimy za malo kierownika nic nie obchodzi maja byc lepsze wyniki. Mistrzowie brac sie za ludzi i porawic wydajnosc.

19.06.2019 15:46

Jechac a nie wariowac

19.06.2019 15:20

Każdy narzeka na pieniądze bo fakt FIRMA strasznie dużo wymaga , ostro jedzie po ludziach , ciągle zastraszaja pracowników. Prawda jest taka ze większość ludzi i tak będzie pracować za te śmieszne pieniądze bo połowa ludzi ma kredyty na mieszkania itp więc wszyscy są mądrzy tylko ma FORUM i taka jest prawda nikt ryja nie odezwie nikt się nie postawi bo boi się o własną (usunięte przez administratora) A kierownicy , mistrzowie w styl zakładzie to nic innego jak PATOLOGICZNE GNOJE BEZ WIEDZY , a poza zakładem pracy taki kierownik jak myszka szara myszka boi się głowę podnieść i spojrzeć w oczy człowiekowi ponieważ poza zakładem pracy jest NIKIM NIKIM
    bojek

19.06.2019 14:07

Łaziki w białych kołnierzykach to dno i pół metra mułu. Nic nie wiedzą, nic nie robią. Wielkie inżyniery po wyższych szkołach w Ostrowie.
    Też chce być łazikiem

19.06.2019 13:27

Jeszcze trochę i kierownik sam będzie między bramkami biegał. Przerwę da mu Uwe z teamu CCC, czoło z potu otrze Gężybar, a po wkładkę i sól poleci karaluch i będzie pieknie jak nie wiem co!
    Sam nie wiem kim jestem

16.06.2019 20:06

Czesc ja kiedys pracowalem na soli ale dzieki ukladom jestem teraz blizej wladzy. Nie wiem nic, nic nie umiem, ale podobno swietny ze mnie fotograf, umiem robic zdjecia rekawiczek ktore byly tu a nie powinny, aaa I swietnie umiem sprzedac innych do kierownika. Sam kiedys spalem na nockach ale teraz jestem odmieniony tacy wiecie piesek na posylki. Wybaczcie mi ale z braku obowiazkow musze Was sprzedawac azeby mnie nie zdegradowano. Pozdrawiam Wasz Karol.
    But na robale

19.06.2019 13:05

Karaluch! Karaluch! Kierownika wierny zuch!
    Realista

19.06.2019 12:54

Czekam z niecierpliwością by zobaczyć wasz bunt 21.06... 5 osób zadzwoni, a reszta godzinę do przodu będzie już dreptać pod portiernią, żeby was wpuścili, bo sztuki, sztuki... Szczekanie kundla nie zatrzyma karawany. Pogadajcie sobie tutaj, bo w mahle jesteście nikim i nic z tym zrobić się nie da. Zakład ma pracownika gdzieś, a brak solidarności załogi tylko ułatwia im zadanie. Na 1 odważnego znajdzie się 10 kapusi i tak się ta łajba buja po oceanie waszych marzeń o godnej pracy i płacy już 20 lat.
    Mahle

19.06.2019 11:33

Związki w tym zakładzie nie istnieją. Jeden zajmuje się tylko wyjazdami i zabawą. Będzie tylko gorzej .
    Gary

19.06.2019 09:30

Na odlewni aluminium nawet zebrania nie bedzie bo kierownik uwaza ze nie musi rozmawiac z robolam
    Trala La

19.06.2019 05:28

Wszyscy jesteście jak małe pieski co dużo szczekają i zaplacami każdego opisywać ale przychodzi co do czego i któryś coś z kierownictwa powie to głowa spuszczona i tak zaraz to zrobie. Aby tylko jechać jechać bo sztuk nie bedzie i co ja wpiszę w raport. Nikt w tej firmie nie jet tak odważny żeby zatrzymać produkcję chociaż z naszą solidarnością sie nie dziwię bo niema żadnej pewności że ktoś stanie za nami, bo jak pisałem już wszyscy dużo gadaja ale co do czego to każdy się wyłamie.

18.06.2019 21:59

A jak tam po zebraniu na odlewni żeliwa, jakieś podwyżki się szykują? A może jakieś inne dobre nowiny?
    Odlewnik

18.06.2019 18:37

Linia reczna brygadzisci tam panuje Analfabetyzm pisać po polsku nie potrafią a ludźmi kierują Kropka widzi wszędzie kropki babole je i z zapytaniem chodzi drapiac się po ręce by odreagować stres a pan Edek katastrofa chodzący brak wiedzy o tym co robi
    Lesław

18.06.2019 15:20

Takie kozaki z Was tutaj, a w pracy co najwyżej po kiblach umiecie pisać na innych. Na odlewni jest źle, bardzo źle i to jest fakt. Atmosfera pracy jak obozie jenieckim - każdy na każdego patrzy donieść - z wyjątkami. Sama praca to też kpina - od 10 lat nie zrobiono nic by zmniejszyć uciążliwość samej pracy latem. Jeśli kierownictwo nie dostrzega zależności między spadkiem wydajności pracownika, a wzrostem temperatury na robotach, to... rządzą nami bezmyślne głąby. Mistrzowie ledwo skończyli szkoły podstawowe, ale to akurat norma: marny, bierny ale wierny. Oni wiedzą, że nigdzie takiej roboty nie znajdą, więc wykonują polecenia góry, byle trzymać się stołka. Z takimi ludźmi nic się ugrać nie da. Zresztą przykład idzie z góry, a gdy kierownik zachowuje się jak prostak i swoim poziomem kultury reprezentuje dno dna, to czego oczekiwać od reszty? Kwiaty jak fan zwiedzania rowów, czy reszta nieuków to zwierzęta, nie ludzie. Zero predyspozycji do zarządzania ludźmi. Zresztą jak można zarządzać podwładnymi, jak się nie potrafi swoim życiem zarządzać i do swojego wyra trzeźwym trafić. Poza nim karaluch, szpruta, maja.... żal patrzeć na tych 'znafcufff' odlewnictwa. Mahle to ubojnia kreatywności, pracowitości i normalności. Zostaną tu tylko desperaci i odpady. Smutne, bo zakład miał potencjał.
    Gary

15.06.2019 22:09

Strajk musi byc jestem za
    haha

18.06.2019 10:46

to strajkujcie a nie konczy sie na gadaniu tylko
    toMasz

18.06.2019 10:45

Tomasz śniadanka z królem już nie smakują? Twoja nadgorliwość to może dlatego że chcesz również brygadzistą zostać? W pewnej firmie podobno kiedyś byłeś a ludzie nie wspominają tego za dobrze.. Czyżby uczeń przerósł mistrza.???
    Kondzio

17.06.2019 20:49

Nie polecam kolesiostwo i plecy kasa żadna przywileje żadne lepiej do Lidla albo AT tam to chociaż płaca Za prace
    haha

18.06.2019 10:42

W AT ? hahahhaha........ Ty tak serio? :-D w krotoszynie nigdzie nie placa dobrze.
    Fruncek

17.06.2019 21:43

Rano bedzie krol a diabel juz ma dla niego niespodzianke
    Artur

17.06.2019 21:39

Zyga nic lepszy nie jestes piszesz o wszyskich a sam palec w (usunięte przez administratora) trzymasz wszyscy wiemy kim jestes !!
    Zyga

17.06.2019 21:37

Wyjezdzac szczury a nie czekacie na pochwalke !! A te fiutki od frunckow juz laza po hali nastepne ciolki od wlazenia w kakao
    Daras

17.06.2019 20:39

Masz racje całość to (usunięte przez administratora) 21 .06 to aktualne ??
    Kutaa

17.06.2019 20:37

Piszecie o różnych kolesiach a sami to fiuty jesteście my mamy spoko mistrza i brygadzistę ale praca nam się już nie podoba za te pieniądze wiec weźmy się w garść i Zalatwmy najpierw kasę a potem się wyZywajmy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branże: Maszyny i urządzenia
    Karol

17.06.2019 20:32

Weź się odjeb od zmiany c nie wszyscy są tacy jak ta pierdoła sami lepsi nie jesteście karierowicze (usunięte przez administratora) mlynki łyse i włochy Milewskie i inne są jak szczury a zmiana b nie lepsza a to samo dno lina ręczna wszystkie zmiany o mistrzach i brygadzistach lepiej nie pisać bo jednemu worek się wkręca drugi (usunięte przez administratora) za granice 3 już uciekł a 4 to pies kalaka szkóda pisać
    Karol

17.06.2019 20:25

A te pajace ze zmiany c znów najebaly sztuk bo szlachta lata jak (usunięte przez administratora) Nie chcemy was gonić weźcie się ogarnijcie
    Nysy

17.06.2019 20:22

A te barany niech już wyjdą z tego biura bo ktoś jest zazdrosny.
    Wałek

17.06.2019 20:10

Dziś pewna cześć pajacy się dowiedziała ze jest to forum i czar prysł. Myślenie ze wszystko było ok poszło się (usunięte przez administratora) Jednak nie jestem (usunięte przez administratora) Ciekawe kiedy reszta głąbów ogarnie internet i zobaczy co się o nich pisze
    Murzyn565

17.06.2019 13:52

kierownik jak to pan kiedys tam na tym swistku napisal miarka sie przebrala. Masz ludzi gdzies nawet z braku argumentow nie umiesz sie z nimi spotkac I porozmawiac jak cywilizowany czlowiek
    A ty co sądzisz

17.06.2019 10:29

Odlewnia aluminium ? Porażka. I tak jak ogólnie kolega napisał, pan melonik to by kazał wyjaśnienia pisać nawet za to dlaczego ktoś puścił jednego braka na tysiące swoich wypracowanych? Czysta parodia aby życie mają tacy którzy wchodzą połową ręki wiadomo gdzie i zaś kończy się pracowaniem za damski hu po godzinach u mistrzów. Ogólnie kwas na hali nie polecam tej firmy.
    Tuleje

17.06.2019 11:17

Odlewnia żeliwa totalna porażka tuleje to samo od czasów panowania dyrektora z odzysku totalny wyzysk pracownika zero szacunku pracownik się nie liczy zniszczyć upodlić do maximum byle się słupki zgadzały !!!

17.06.2019 10:50

Na terenie zakładu różne firmy zewnetrzne pracują, czy to nowa portiernia, kostka brukowa, malowanie elewacji z zewnatrz jak i w środku itp itp kasa jest ale Ogólnie kasa jest Ale dla nas dla pracujących ludzi nie ma nic , ciągle tylko MAŁO, SZYBCIEJ I DOKLADNIEJ
    Zenua

17.06.2019 10:17

Ogólnie nie polecam pracy tam szczególnie na odlewnii aluminium. Problemy z wszystkim np. O urlopie to zapomnij A jeśli zadzwonisz na żądanie to słynny pan melonik jeszcze będzie darł te swoją jape dlaczego wziąłeś. Po chorobowym to lepiej nie przychodz do pracy bo niedługo będzie tak że wyjaśnienia będzie trzeba pisać dlaczego pan chorował :-/ delikatnie żenujące skoro pan deptajacy gołębie skończył OHP A zachowuje się jak by nie wiadomo jaka szkołę skończył
    Edward

16.06.2019 22:59

Siema :)

17.06.2019 09:54

Związki do wymiany , przegonic ich A w szczególności tego pijaka z WĄSEM
    Kuta

10.06.2019 19:58

20 lecie zakladu i (usunięte przez administratora) dla pracownikow zadnej premi dodatkow ba nawet podwyzki a kierownictwo ma klapy na oczach nie widza ze brakuje ludzi do pracy ze na halach brak wentylacji sprawnej a goraczka w (usunięte przez administratora) warunki szkodliwe itp. Ubojnia dla pracownikow a nie zaklad pracy rozwojowy. Brygadzista
    Metalowcy

14.06.2019 20:33

200 z socjala i (usunięte przez administratora) wiecej Kosa nie zgodzil sie na nic i nie ma czasu na spotkanie z niby zwiazkami bo wyjezdza na wakacje Nic nie mozemy zrobic
    KAT 666

17.06.2019 09:51

20 lecie Mahle to obchodzą kierownicy, swoje do kieszonki oni już zagarną. Nie bujcie się oni wiedzą jak to kręcić by było im dobrze . Ja dziwię się tym wszystkim którzy wspierają Związki Zawodowe które nic nie potrafią zrobic dla ludzi NIC A NIC ,ja się pytam dla czego ludzie nie wypisują się z tych związków po Huj...A ich utrzymywac jakieś jeban...e składki kurwa...A mac. To jest śmieszne jake Zwiazki pierdoly opowiadaja obiecują KUR...A w kto to wierzy. Wypisywać się ludzie z tego . Mahle nie dba o PRACOWNIKA ZERO KULTURY tylko doją z nas energię za to jałmużnę. Każdy pracownik sprzedaje swoje 8 godzin z wlasnego życia, bezcenne 8 godzin oferujemy MAHLE ,nasz czas jest przecież bezcenny A my tak TANIO SIE SPRZEDAJEMY. Panowie i Panie w pojedynkę się nic z tym nie zrobi , Tu trzeba działać W ZESPOLE zjednoczyć się jak patrioci i walczyć o swój bezcenny czas
    Tomus

16.06.2019 21:38

Kobiety na soli tez sa tak zastraszone ze strach im na chorobowe isc nawet z goraczka chodza do pracy. Moja woli wziac 3 dni urlopu niz isc na l4. Rzeznia kadra to tyrani
    Xxxxxxx:-)

16.06.2019 22:36

Tomus tylko spójrz na atmosfere jaka same sobie robia podzielone na grupy nosza glowy w chmurach a zwlaszcza (usunięte przez administratora)
    Klup

16.06.2019 18:35

Odlewniki z kuki tez ambitni , linia reczna zastraszona melonikiem , mlodzi pracownicy ambitni bo nasluchali sie ze beda zarabiac 5 tysi , starzy tez w strach bo gdzie oni znajda prace w ich wieku , garstka 30-40 latkow co by chcialo cos zmienic nie ma wsparcia i sie tez nie udziela. Wiec juz tak zostanie
    Xxxxxxx:-)

16.06.2019 22:33

Zazdrość cie zżera ze tam nie jedziesz wez soe postaw w ich miejscu jak musza we trech jechać na dwie maszyny dwa razy pomyśl a pozniej pisz
    Tyg

16.06.2019 22:27

Na tlokach ilu brygadzistow tak kazdy(usunięte przez administratora) na rano to juz masakra
    Bartek

16.06.2019 22:09

Pracuje na odlewni 11lat i od 8 jest inny mistrz myslalem ze jak sie wprawi to bedzie spoko mylilem sie mistrz powinien wybrac sobie brygadziste sam a nie bac sie go i pozwolic mu rzadzic soba i ludzmi a tak sie dzieje to wlasnie przez takich brygadzistow nikt nie chce pracowac na odlewni. Tak tak.
    Mistrz

16.06.2019 22:12

Racja Bartek cala ta atmosfere psuje krol rowow. Czas na eliminacje tego ogniwa. Pewnie to czyta bo forum ostatnio sie poruszylo
    Maras

16.06.2019 21:42

Praca nie jest taka zla oczywiscie nie liczac odlewni aluminium jesli znow by mnie tam chcieli zeslac to pa pa mahle tam to jakis absurd za tak sama kase jak wszedzie. Dziwie sie tym co tam jeszcze pracuja
    Cinki

16.06.2019 21:47

A gdzie niby jest tak dobrze ? Na aluminium to nawet z zeliwa nie chca przyjsc bo warunki jak warunki goraca itp ale atmosfera jest masakra niby ludzie a zachowuja sie jak kojoty a najgorsi to brygadzisci jakies zolniezyki 3 rzeszy albo wartownicy wiezienni tylko bata im dac zdradliwe psy

16.06.2019 21:51

Ja mialem teraz 200 wiecej od kumpla co na odlewni robi za tyle samo godz. Robilem juz na odlewni u faustyniaka potem u kmiety teraz na walkach i jest luz. Calkiem jakby inna firma praca to praca a tamci to sami srali pod siebie
    hiper uper

16.06.2019 20:46

haha mahle praca jest super ,(usunięte przez administratora) kasa jest praca lekka zyc nie umierac :) pozrawiam i zatrudniajcie sie ale prosze (usunięte przez administratora) a nie barany od pluga oderwane i z ryjami jak swinie a pozniej narzekaja na brak zainteresowania(usunięte przez administratora)
    L4

16.06.2019 11:48

Zapisywanie sie na urlopy to mistrzostwo świata idziesz na przód to slyszysz " za wcześnie przy.. przy.. przy.. przyjdź pozniej , za późno te.. te.. te.. teraz mi mowisz , no i najlepsze nie.. nie.. niee.. mammmm ludzi .
    Ludowik

16.06.2019 20:12

Dobra dajcie już spokój mistrzowi bo na piwo nie pojedzie z wami ; -)
    Spuźniony

16.06.2019 20:21

Masz rację... Nie wkur....cie mistrza bo jak się zdenerwuje i wejdzie na to forum, to jeszcze w tych nerwów 3 razy wam się przedstawi... Sła... Sła... Sła... Jestem :-)

16.06.2019 12:15

Podwyżka 500+ dobry pomysł to podajcie wzór takiego pisma a ja podam je tam gdzie trzeba.
    Ludwik

16.06.2019 11:32

Masa niepotrzebnych pajacy jako technolodzy typu (usunięte przez administratora) który gdyby nie matka nadal by szpilkował na soli . Spruta czy jak on sie tam zwie prekursor odlewnictwa a nie nadaje sie do podawania chociażby farby bo i to by robił źle . Każdy z pracowników musi na nich robić .
    Radek

16.06.2019 09:45

Poincormowac zwiazki i robimy strajk a nie wyzywamy sie kto co komu bo ten tego

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn