MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

kibel

02.08.2019 09:53

to jak weszło to CBA do kobierna czy nie?
    No tak

02.08.2019 17:58

Tak ,jest nieciekawie
    Dyr

01.08.2019 18:20

Lisiaka nie wywalaja tylko sam przechodzi z jednej do drugiej firmy sa to firmy ktore zatrudniaja kadre dla mahle polska a kosa odchodZi na emeryture proste ludzie cos slyszeli cos dolozyli poskladali i poszla plotka. Czy wy naprawde myslice ze ktos beknie za przekrety ?? Napewno nie glowy tylko plotki jak juz
    Rychu

02.08.2019 08:48

Podobno na sanpro teraz bedzie robil. Cos slyszalem ze dostal tez 200 na karte
    Lux

01.08.2019 08:49

Oj widzę, że (usunięte przez administratora)zaczynają wychodzić. Ciekawe jak to wszystko się rozwinie, trzeba pewnie czekać do końca postoju. A ptaszki już ćwierkają, że Stuttgard miał wykazywane, że dostajemy dodatek 4-brygadowy. Jak myślicie, ile i do kogo poszły nasze pieniądze? :)
    Od Al

01.08.2019 16:23

Masz pewne info czy ty tylko tak myślisz? Jeżeli tak to pochwal sie co wiesz bo wszyscy są ciekawi. Obyś miał racje.
    Lux

01.08.2019 16:44

Tylko tak słyszałem, więc ta informacja może być tylko wymysłem, a może w niej być ziarnko prawdy, tak jak z informacją o Lisiaku. Po prostu chciałem się tym podzielić, bo może ktoś wie coś więcej niż ja.
    L4

23.07.2019 14:30

Brawo panie Adamie i Panowie z zarządu świetnie wam to wyszło super plan uspokoić pracowników i to czym nadzieją bo to jest najlepszy sposób proponuje wszystkim pracownikom rozwiązanie typu policji od jutra

29.07.2019 18:02

Wszystko znajduje się u Pana Ratajczaka jeśli ktoś chce zobaczyć protokół przekazania to mogę Przesłać na Facebooku tak dla potwierdzenia
    Putii

29.07.2019 22:31

Jak tak namawiasz do strajku i jesteś taki odważny to podaj swoje dane osobowe jak Adam
    JaToja

28.07.2019 17:51

Zawsze Pan Li.. Może złożyć podanie do Mahle Kobierno. Prezes Śnia...jest ale dyrektora brakuje... Nie przejmujcie się oni z głodu nie poumierają????jak nie jedno koryto to drugie, pozdrawiam tych którzy tam jeszcze pracują, dajcie sobie spokój, lepsze życie
    R

23.07.2019 10:02

Ludzie widać że mistrzowie na forum się ładnie bronią że nic nigdy nie dostawaja żadnej premi nagrody rocznej podniesienia współczynników itp wy mistrzowie robicie przecież za najniższa krajowa jak zawsze hahaha banda k......... ???? Pracownicy dostają waszym zdaniem za dużo kasy bo przecież maja płacone dodatki za. 4 zmiany mają 13 pensje socjala zawsze co święta 1000zl premie roczne w wysokości 3 pensji no to naprawdę mistrzowie pracownicy zarabiają a wy bidoki nic nie macie. ????
    R

23.07.2019 10:34

Kolego czytać to jedno a zrozumieć to masz rację uczą w szkole podstawowej a ty musiałeś zakończyć swoją edukację na przedszkolu
    FUFUFU

27.07.2019 23:18

Bronia sie na koniec roku 2018 na calym zakladzie mistrzowie dostali premie tylko na tlokach klamali ze nic nie dostali krecili az im sie z uszu dymilo a na nockach spia w salce konfernyjnej na zmiane jedna nocke jeden drugi nocke nastepna wychodza zaspani a w rece jakies papierki trzymaja ze cos tam robili prze 6h to chyba po panu mistrzu sie nauczyli ktory poszedl na stalowe
    Mateusz

27.07.2019 16:29

O, czyli z tego co czytam szykują się dymy i roszady ??!!! No i dobrze.
    CBŚ

27.07.2019 21:48

I to jakie. Wychodzą wszystkie aferki i przekręty jakie kręcili zarządzający. Nieźle się na tym dorobili na tym wiec mam nadzieje ze ich posprawdzają od A do Z.
    Prac.

25.07.2019 11:12

Naiwnosc ludzka nie zna granic tyle powiem. Przez lata nikt sie nie odzywal a teraz mysleliscie ze z dnia na dzien cos sie diametralnie zmieni. Dajmy czas zwiazkom zawodowym moze cos uda sie wskorac, wiem ze za dlugo to wszystko trwa ale nic wiecej w sumie zrobic nie mozna. Wielkie brawa I podziekowanie dla Pana Adama za fachowe podejscie do sprawy. Teraz druga sprawa odnosnie przelewow po 200 zl. Moze ktos sie okresli co to za ostatni przelew ? To jest ksiazkowe, wakacyjne czy jakie ?. Dezorientacja panujaca jest na wysokim poziomie.... jesli ktos cos wie prosze o informacje.
    nick

26.07.2019 15:10

A książki za co kupię?

27.07.2019 09:53

Olej książki kup se wódzię, ale w sumie to i na wódzię nie ma. Pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów!
    Hdp

26.07.2019 15:44

Panie i panowie, macie jakieś szczegółowe informacje o rzekomej aferze na tlokach dotyczącej lisiaka i kosickiego? Ile prawdy w tym co ptaszki śpiewają że dyrektor tlokow został zwolniony? Piszcie co wiecie
    ....

26.07.2019 22:38

Z tego co ptaszki niektóre śpiewają to prawdopodobnie zaznaczam to co mówią. Przekręt Lisiak podał się do dymisji ile w tym prawdy nie wiadomo...
    ...

26.07.2019 19:52

Jaka afera z tym liskiem i kosą? W końcu coś się ruszyło i zauważyli ich przekręty ? Całą firmę tom.x? Aby pranie pieniędzy i mahle Ś sniatały....?
    CBA

26.07.2019 21:17

Podobno ktoś jakieś przekręty wreszcie dojrzal, i kręci się gruba afera, oj bardzo gruba. Nie wiem na ile te informacje są prawdziwe ale w każdej plotce tkwi ziarno prawdy więc jeżeli jest tak jak mówią to marna przyszłość czeka lisiaka i jego świtę, bo jak wpadnie prawdziwa kontrola to będzie głośno nie tylko na całe mahle ale i cały powiat

26.07.2019 19:15

Jasnowidz widzi że rozmowy które mają sie toczyć w październiku to wychodzi z tego że będą prowadzone z nowym prezesem ps puti na prezydenta

25.07.2019 18:47

A dlaczego mamy czekać do pazdziernika panie Adamie
    Zatrzymanie produkcji

23.07.2019 19:14

Tak dodam na marginesie że rozmawiając z pracownikami 90% jest zgodna co do strajku, więc może zacząć myśleć już o wyborze daty
    Nonameman

24.07.2019 20:56

No to Panie "zatrzymanie produkcji" podasz Pan jakąś konkretną deklaracje czy dalej będziesz pisał że trzeba by było??? Hahahaha jaja trzeba mieć a nie wydmuszki
    KrokNaPrzod

24.07.2019 23:50

Jak robisz w MAHLE to dobrze wiesz że jest postój i sądzę że nikt nie pójdzie teraz na chorobowe, połowa z nas już ma wakacje, też nie chce pisać na forum bo kazdy może wejść i sobie przeczytać, mam nadzieję że dojdzie do spotkania pracowników i wtedy ustalimy datę
    Nikol

22.07.2019 11:42

Bedzie ta kasa jeszcze czy poszla jakas bajka w teren

23.07.2019 08:57

Którzy mistrzowie mają kpina co tu piszecie A jak wiecie kto ma to konkrety!!!!!!!!!
    Malpa

24.07.2019 22:17

Wczasy pod grusza maja w Max Polu wiem bo kumpel pracuje tam i dostali 500 zl na to !!! w Mahle nigdy tego nie bylo !!!
    Były mistrz mahle

24.07.2019 14:35

Ludzie jaki jest problem ze 90% Załogi chce strajk to zawsze można go zrobić ale problemy mogą być wielkie dla wielu waszych pracowników bo jeżeli nie będzie to wszystko zrobione zgodnie z prawem teoretycznie a praktycznie napewno by zarząd tej firmy by się przestraszył że przez godzine już są stratni 5 milionów około ale. To musi stać cała fabryka i w. Jednym miejscu spotkać się i mówić jednym głosem też jest inna opcja zrobić jak policja oraz sądy to dla zakładu będzie jeszcze gorzej tylko znajadz życie i was pracownicy firmy to tak i tak nie zrobicie takiego kroku bo za dużo ludzi się cyka pozdrawiam
    Hwd

24.07.2019 12:37

No i sprawa kryzysu powoli znika, kierownicy dalej będą nas traktować jak śmieci, brać kasę za nic nie robienie a my za ciężką pracę 6 dni w tygodniu, święta i niedzielę jak zwykle dostaniemy g*wno. Brawo związki, brawo wszyscy którzy tak mieli stawać do walki o swoje. Ten zakład, zarząd to jedna wielka (usunięte przez administratora) ręką rękę myje i zwykłego robiła ma tutaj każdy w du*ie.
    Nikt

23.07.2019 16:36

Weszlo 200

23.07.2019 18:37

A następny przelew kiedy. przed chwilą zatankowałem paliwo i nima!

22.07.2019 23:07

Jakby był ten przelew 200 to nie powiem bo się postarali ,zaczyna mi się podobać moja praca
    Czorny

22.07.2019 22:29

Czyli nic z tego nie będzie, w październiku będzie gadka znów o kryzysie wiadomo koniec roku mniejsze zamówienia. I tak w kółko będziemy robieni w Ch... Śmiech na sali, nic się nie zmieni, jedyne co to mahle kobierno urośnie. A dlaczego nie może walczyć o podwyżki w sierpniu, wrześniu? Pytał go ktoś o to? W październiku powie że postulaty straciły ważność. Adamie te 200zl to dodatkowo czy przesunięte to z września żeby ludziom trochę papy zatkać?
    Kaśka

22.07.2019 19:41

(usunięte przez administratora)dlaczego w październiku a nie w lutym a może w czerwcu przecież ten człowiek jeszcze nigdy nic nie wywalczył pamiętaj (usunięte przez administratora)nie będzie gryzł ręki co jeść mu daje i to dwa razy więcej o nas. Powodzenia dla tych co w Cuda wierzą.

22.07.2019 20:27

Już raz obiecywali że będą podwyszki będzie dodatek atu wielkie (usunięte przez administratora) i kłamanie w co wy wierzycie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branża główna: Maszyny i urządzenia

22.07.2019 16:28

Witam wszystkich! W dniu dzisiejszym postulaty z podpisami poparcia trafiły do związków zawodowych. Powstrzymajmy się jednak od nawoływań do zatrzymania produkcji ponieważ może to zaszkodzić nie tylko pracodawcy ale przedewszystkim nam zwykłym pracownikom. Należy uzbroić się w cierpliwość i czekać na rozwój wydarzeń. Powtórzę jeszcze raz to co pisałem wcześniej, jeśli ktoś chce może zapisać się do związków zawodowych i monitorować sytuację tak jak ja będę to czynił. Tyle ile mogłem zrobić, zrobiłem a teraz już wszystko w rękach związków zawodowych. Mam tylko jasna deklaracje od Pana Ratajczaka że będzie walczył o podwyżki w październiku mając na uwadze postulaty i podpisy. Ostatnia prośba jaką do was mam to nie zakładajmy z góry że to nic nie da! Tak na koniec dodam tylko że przelew na kartę 200 zł będzie najpóźniej pojutrze, taką informacje otrzymałem od Pana Ratajczaka.
    H.P.

22.07.2019 16:52

Czyli już jest po sprawie.

22.07.2019 16:56

Brawo Adam..... (usunięte przez administratora) pokażmy że jestemy z Adamem i zapiszmy sie aby nie czuł ze jest sam!

22.07.2019 14:40

Związkowiec znów chodzi po tlokach i odpowiada bzdury o podwyżkach 4 % i że będą walczyć o dodatek cztero brygadowy od października (usunięte przez administratora) bzdury i mydli ludziom oczy. Tylko stop na wszystkich działach coś zrobi.
    Mały

22.07.2019 16:39

A w październiku produkcja będzie zwalniać i będzie mydlił oczy że po nowym roku i tak w kółko. Poza tym co to jest 4%? I to jeszcze brutto.
    Do wyplaty daleko

22.07.2019 14:49

Kiedy beda przelewy 200 ?

22.07.2019 07:31

Tłoki Zwróćcie uwagę na tych w czerwonych koszulkach siedzą sobie pogaduchy śmiechy a my znów na kolejnych nic nirobow szarpiemy ,a tak ludzi za dużo po co to zrobione kolejne podfirmy przykrywki
    JaToJa

21.07.2019 20:34

Prezes już się boi, tworzy nowy zakład mahle w kobiernie.
    KIM

19.07.2019 22:09

Ten pan wielki zwiazkowiec, dostał już wytyczne co ma robić. Czas najwyższy zgłosić to gdzieś wyżej!
    Andrzej

20.07.2019 10:22

Proponuję wysłać informację o sytuacji naszym związku do Federacja Związków Zawodowych Metalowców pod adresem (usunięte przez administratora) lub zadzwonić (usunięte przez administratora)i przekazać temat.
    H.P.

21.07.2019 15:37

Myślę że to jest bardzo dobry pomysł.Porozmawiać z przewodniczacym Federcji,nich się dowiedzą jakich mają związkowców.
    Sławomir

20.07.2019 22:44

Zamiast pisać co byście zrobili proponuję trochę sobie poczytać Ja poczytałem i wiem że tylko i wyłącznie trzeba zapisać się do związków z których Ja myśląc podobnie jak Wy rok temu się wypisałem...Teraz jestem już bardziej oczytany w tej kwestii no i jedynym rozwiązaniem jest zapisanie do związków i zapewniam że jeżeli wszyscy co podpisali listę to zrobią i jako członkowie złożymy wotum nieufności dla obecnego zarządu związków gwarantuje że czarny zacznie się bać o swój stołek A my tym samym będziemy mieli prawo wybrać nowy zarząd...założenie nowego związku natomiast niewiele wniesie...proponuje doczytać, zasięgnąć informacji wszyscy tu wypisują różne rzeczy skoro macie czas czytać to co jest napisane na forum to uważam że Możecie znaleźć chwilę na poszukanie informacji w Internecie i dopiero wtedy się wypowiadajcie.Pozdrawiam!
    Prac.

19.07.2019 21:10

Witam. Adamie w mojej opini zapisywanie sie do zwiazkow zawodowych nie wiele da. Oni tez to czytaja I wierz mi ze staraja sie trzymac reke na pulsie. Lawina przyjec do zwiazkow spowoduje to ze przewodniczacy po prostu zacznie odrzucac wnioski.... Moim zdaniem najlepszym wyjsciem jest napisanie jakiegos pozwu zbiorowego do glownej siedziby zwiazkow z prosba o weryfikacje tego co tu sie dzieje. Nie moze byc tak ze jeden darmozjad ignoruje 2147 pracownikow, takich ludzi wywozi sie na taczkach. Hanba I wstyd !!!!!!!
    XXX

20.07.2019 15:42

Przewodniczacy nie może odrzucić wotum nieufnosci dla zarzadu związków ktory ma prawo złożyć każdy członek związku. Ale żeby wybrać nowy zarzad zwiazku i potem nowego przewodniczącego musimy być w przewadze nad obecnymi czlonkami w zwiazku a będziemy tylko wtedy kiedy masowo sir do nich zapiszmy i bedziemy brac czynny udział w zebraniach... Zrozumcie to w końcu że łatwiej i szybciej jest zrobić rewolte w obecnym zwiazku niz założyć nowy..... Pokażcie ze jestescie za Adamem i zapiszmy sie tak jak on żeby mieć przewagę w glosowaniach.... Jak narazie widze że każdy ma już go w (usunięte przez administratora) i zostawia samego w jego slusznej i prawnej drodze do zmian.... Po co on ma cos robic sam dla siebie jak wy macie to gdzieś żeby sie zapisać i powołać nowy zarzad.... No po co.... Chcecie zmian to pokazcie na co was stać... Chcecie zrobić z niego naczelnego wodza ale pamiętajcie że wódz musi mieć swoje wojsko czyli was! Zapusujcie sie a nie piszecie banialuki o postojach itp... Wszystko musi być zgodnie z prawem.
    Ambulans

20.07.2019 13:59

Osobiście odczuwam ze P.Adam już nic nie zdziała,został pewnie zastraszony itp zwolnieniem jego czy tez jego żony,widać to już po jego wypowiedziach ze mamy zapisać się do związków które od X czasu kompletnie nic nie zrobiło a teraz niby ma się coś zmienić,człowieku odpuść takie nawoływanie,nic się nie zmieni czy będziemy w związkach zawodowych czy tez nie maja nas głęboko w tyłku.Dzieki ze próbowałeś coś zrobić ale nic nie zdziałamy pisaniem postulatów jedynie co ich ruszy to strajka który obróci się w milionowe straty i ewentualnie iść do biegłego z dobrym niemieckim urzędowym i przetłumaczyć pismo na niemiecki i wysłać na Niemcy żeby im naświetlić sytuacje coś się dzieje,jeśli to by wypaliło to uda się zyskać podwyżkę ale nieroby z góry by nas zajechały swoimi dopierd4niem o każde bzdety i tym samym zakładamy sobie pestkę na szyje

20.07.2019 14:48

Tak wszyscy piszecie że trzeba by było zrobić... a narazie jedyną osobą która coś zrobiła jest Pan Adam.! Ja osobiście zapisze się do wiazku bo wiem że bez związków zawodowych możemy sobie pomarzyć o jakiejkolwoek walce o podwyżki, gościu piszesz pierdoly o strajku a straj może być zorganizowany tylko przez związki żeby był legalny i żeby ludzie nie dostali po (usunięte przez administratora) Moim zdaniem droga która wybrał Pan Adam jest najrozsadniejsza i tyle mam do powiedzenia!!!
    Leo

20.07.2019 15:11

Kto cie zajedzie ,oni sie własnie tego boją ze niemcy sie dowiedzą i im tu zamieszają. I wtedy głowy polecą.

19.07.2019 18:47

Witam wszystkich! Ludzie jeśli chcecie i macie ochotę coś zmienić w tym zakładzie a wiem że macie bo pokazaliscie to podpisując się pod postulatami, zapiszmy się do związków zawodowych i wywierajmy presję na Pana Ratajczaka! Niestety dzisiaj nie mogłem oddać postulatów i podpisów ponieważ był na jakimś "spotkaniu" a telefonu niestety odemnie nie odbierał. Więc jeśli mogę was prosić o pomoc to proszę nie bądźcie obojętni i nie zostawiajcie wszystkiego tylko jednej osobie ponieważ ja sam nie będę miał siły nacisku na związki zawodowe ale razem możemy i powinniśmy współdziałać a nie wypisywać brednie lub pomawiać moją osobę bo nie o to chodzi. Musimy mówić jednym głosem inaczej wszystko to o co walczymy przepadnie! Jeśli chodzi o spotkanie to na pewno będzie i będę was o tym informował.
    M a c i e j

20.07.2019 12:16

Panie Adamie jeżeli związki nas ignorują to nie ma co czekać tylko utwożyć nowy związek zawodowy, jeśli nadal tak będzie to postaram się o założenie nowego związku, trzeciej siły w tym zakładzie nie związanej z kierownictwem tego zakładu a myślę że ludzie mają dosyć Metalowców i Solidarności. Daje trochę czasu na określenie się co do pańskiego postulatu jakie podejmie zarząd mahle

20.07.2019 13:03

Maciej, konkretna informacja! Dobrze, że jest tu jeszcze ktoś kto chce pomóc z własnej inicjatywy a nie tylko radzić co można jeszcze zrobić. Dziękuję!

20.07.2019 13:01

Nie lękajcie się zakładajcie nowe związki
    Agnieszka Grabna

19.07.2019 20:02

Adam dziękuję Ci za to że jako jedyny z pośród tak wielu miałeś odwagę stanąć w naszym imieniu w walce o lepsze jutro dla Nas. Mam nadzieję że wielu z Was tu anonimowym nadal będzie walczyć i stanie murem za Adamem.

20.07.2019 12:58

Dziękuję za wsparcie to dla mnie bardzo ważne i niezwykle budujące jeszcze raz dziękuję.
    Leo

19.07.2019 23:47

Proponuję podjąć jeszcze jedną próbę wizyty u pana przewidniczącego,a jeżeli okarze sie ponownie nie udana podiąc inne kroki. Proponuję założyć nowy związek zawodawy , wybrać zarzad, stworzyc status zarejestrować w sadzie, wszystko legalnie. Pozyskac członków,mysle tu o tych którzy podpisywali ten postulat. Wtedy bedziemy mogli legalnie brać udział w roznowach z zarządem i negocjowac. Jak niedojdziemy do porozumienia mozemy ogłosic strajk ostrzegawczy, staniemy na 3-5 gadzin np. A jezeli władza dalej będzie udawac że nie widzi co sie dzieje to legalnie w wyznaczonym terminie staniemy do momentu aż osiągniemy porozumienie. Oczywiscie bedziemy obecni w godzinach swojej pracy na stanowiskach ale nie produktywni. Zobaczymy wtedy czy Mahle stać na przerwe w produjcji skoro mie posiada rzadnego wiekszego zapasu magazynowego a potrzeby klientów trzeba zaspokoić. Mysle ze lepiej wyszli by na spełnieniu oczekiwan swoich pracowników ,niż na karach idących w miliony za zatrzymanie liń montarzowych klientów. A oni sie tego boją, bo jezeli dojdzie do strajku o wszystkim co tu sie dzieje dowie sie Stuttgart. Przeswietlą całą sprawe i przy okazj moze wyjdzie więcej jak np. Mahle Kobierno. Wiec poczekajmy, spróbujmy jeszcze raz spodkac sie ze związkowcem i zobaczymy czy znajdzie dla nas czas. Jestem pewien że ta nasza władza na bieżąco sledzi to nasze forum, wiec serdecznie pozdrawiam i pytam jak długo bedziecie udawac ze wszystko jest OK??!!

19.07.2019 20:44

Czesto nasze przelewy na edenred sa porownywane z vw, ale pamietajmy, ze tam tez nie bylo "kolorowo". Znaczna czesc zakladu nalezy do zwiazkow, zwiazkow ktore sa dla ludzi, u nas zwiazki sa przeciwko pracownikom, a dla zarzadu. Na jednej z hal zawisły kartki z karnym k%@# dla zarzadu, a czarny (usunięte przez administratora) chodzi po całym mahle

19.07.2019 20:41

Panowie składamy podania do Mahle Kobierno

19.07.2019 19:43

Zapisujac sie do zwiazkow, nic nie ryzykujemy. Spojrzcie ile (usunięte przez administratora)dla nas zaryzykowal,on jedyny byl odwazny stawiajac czola tej sytuacji, wszyscy jestesmy anonimowi, on nie. Pracuje tu rowniez jego zona. Konsekwencje moga byc rozne... on sam nie jest w stanie nic zdzialac. Ponad 2000 zlozonych podpisow wiec niech rowniez zadowalajacy wynik bedzie osob wstepujacych do zwiazkow. Dzialajmy i pomozmy naszemu bohaterowi! :)

19.07.2019 18:49

Panie Czorny... i jak pan nas chce reprezentowac skoro nie potrafi pan przyjsc na umowione spotkanie, tylko pojsc sobie na obiad... kpina, lekcewazenie opanowane perfekcyjnie
    Krzysztof

19.07.2019 16:43

Chyba Zmęczyli nas ta obojętnością bo wszystko tak jakby ucichło było poruszenie były podpisy były zebrania teraz znów jest spokój każdy pracuje spokojnie nikt nic nie mówi Majstry dostali wytyczne żeby nas postraszyć ze mahle zamkną produkcje przeniosą i będą zwolnienia. Pan Adam zrobił lub zrobi ten krok a dalej co ? Będziemy dalej pracować za śmieszne pieniądze bez płatnych weekendów itp ? Co robić dalej niech ktoś pokieruje tymi co chcą zmian. Jak nam nie dadzą jakieś odp od zarządu to po postoju się dużo ludzi już nie pokaże w pracy

18.07.2019 13:28

Witam wszystkich jutro podpisy wraz z 2147 podpisami poparcia trafią do Związków Zawodowych. Wszystkim zaangażowanym dziękuję.
    JaToJa

19.07.2019 13:52

Jaki dalszy plan działania? Adam, czy spotkasz się z nami, pracownikami?
    Adik

18.07.2019 19:34

Dzisiaj "pan" ze zwiazkow chodził i mówił ze do postoju przeleja jeszcze 200zl na karte. Chyba chca nam zamknac buzie za 200zl. Tylko sie zastanawiam czy to przypadkiem nie sa te pieniazki co maja byc na nauke (ksiazkowe)...
    arr

19.07.2019 00:08

To we wrześniu przeleją te z grudnia? A na święta co?
    Zbyszek

19.07.2019 09:36

Jak do postoju to dzisiaj powinni dac bo my od pon mamy postoj

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn