MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

Ddd

05.03.2021 02:01

Witam wszystkich człowiek jest tak skonstruowany że zawsze będzie narzekać że za ciepło że za zimno że pada czy nie pada, że za późno wypłata że za wcześnie wypłata więc czekajcie bo 10ty niebawem miłej nocki.pozdrawiam waszych i naszych.
    Jajature

03.03.2021 14:24

Niedługo mam rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie. Na jakie zarobki moge liczyć? Jak z atmosferą w pracy? Czy ludzie są spoko? Jak są traktowani pracownicy przez kadrę zarządzającą?

03.03.2021 14:27

A o jakie stanowisko się ubiegasz? W którym dziale chcesz pracować?
    Tuleja

24.02.2021 20:19

Czy autobusy nie mogą wrócić do wcześniejszych planów odjazdu? Choćby rano i nocka? Jaki sens jest być 40 minut przed rozpoczęciem pracy na szatni?
    poganiacz

25.02.2021 22:58

jakiej szatni na hale i orać pole porzadki panowie sprzątać maszyny a nie siedzieć bezczynnie w szatni
    Michu Gężybara

24.02.2021 10:39

(usunięte przez administratora) Teraz to mam życie... ciepło, wygodnie, jeść dają, a i nocą zawsze ktoś przytuli. To jest życie, mówię Wam. Szkoda czasu na mahle. Przyszłość jest w proszkach - ja stawiam na Persil extra power!
    Ozon

24.02.2021 21:19

Admin może usuwać wpisy, ale cenzura niczego nie zmienia. Mahle to coraz gorsze miejsce do pracy i nikt ogarnięty nie zostanie tu na dłużej. Ładnie wygląda w CV, ale nie w realu. To już nie ta renoma co kiedyś.
    Stalowy

25.02.2021 13:47

Ma kolega racje Mahle kiedyś a dziś to dwa światy kiedyś człowiek był szanowany i doceniany teraz zwykły pracownik jest nikim nie liczy się.Nawet tłumów nie widać pod bramą chętnych do pracy haha ogulnie reżim jak w Korei !!!
    Ddd

20.02.2021 22:05

Ja pracuje w Mahle OSTRÓW 35 lat i czasem czytam te wszystkie wpisy wasze i nasze są racje ale tez i pierdoły nikt nie mówił że będzie łatwo trzeba było się uczyć a nie na szkołę kamieniami więc musimy zaiwaniać pozdrawiam waszych i naszych.
    Piotr

20.02.2021 15:09

Czy przyjmują na weekendy do pracy
    Mała

16.02.2021 16:03

Zawory 4600 , może za parę lat doczekam się takiej wypłaty.

15.02.2021 15:42

Jakie stawki na zaworach?
    Kamil Drukarczyk

14.02.2021 13:21

Kocham pracę na laserze
    100 rzeczy na raz

11.02.2021 18:59

Własnie wychodzi sto rzeczy na raz robione przez jedną osobę... co po chwile jakas nowinka pod tablicą płaczu . O szkoleniach to można zapomnieć bo nie ma na to czasu tylko trzeba jechac i jechac . To teraz macie JECHAC i liczy sie tylko sztuka. W czasie obnizonego zamówienia moze warto bylo by pomyśleć o jakis szkoleniach dla pracownikow- gdy jest na to czas. Bo gdy sie ruszy to wszystko to juz będzie za póżno. Sorka zapomnialem że czlowiek to człowiek przecież lepiej zwolnic niz szkolic gdy nie ma zamówień. . Dziwne podejście... tak jak kiedys straszono 10 na jedno miejsce tak teraz nawet polowa nie wraca po zwolnieniu- ciekawe czemu... pozdro załoga
    Andreas

11.02.2021 09:39

Na stalowych jak w Lidlu, codziennie coś nowego (ulega awarii) :D
    Mała

09.02.2021 15:48

Na o l x od grudnia też oferty pracy . Na 3 zmiany, na 4 zmiany, na odlewnie i na wózki. Gdzie na jesień zwalniali a teraz szukają. (usunięte przez administratora)
    Korzen

09.02.2021 21:56

Na odlewni wstrzymane urlopy bo problem z obsada, ale stwierdzili że 50 nas jest za dużo . Ludzie ....
    Paweł82

07.02.2021 10:38

Chodzą ploty, że nie ma zamówień, ogólnie ciężko na zakładzie i będą kolejne zwolnienia. Ktoś to w ogóle potwierdza? Myślicie, że znowu będą zwalniać tylu ludzi i za jakiś czas znowu zatrudniać?

08.02.2021 13:26

Ja wiem, że teraz rekrutują. Zobacz jak dużo mają ofert pracy na pracuj pl . PS. Słuchaj plotek. Daleko zajdziesz.

09.02.2021 21:55

Jak wygląda taki proces rekrutacji ? Bo widziałem ogłoszenie o rekrutacji wewnętrznej. Na jakiej zasadzie to działa ?
    nowy

31.01.2021 21:41

Co możecie powiedzieć mi na temat tłoków stalowych?
    logo

07.02.2021 19:28

Wow! Sto rzeczy na raz! Jak ktoś jest od wszystkiego, to jest do niczego. Bałbym się używać takiego produktu.
    big

09.02.2021 19:13

A ty z czym masz problem? Bo masz na pewno.
    loko

08.02.2021 18:16

Admin, płacą ci od usuniętego posta?
    ben

08.02.2021 13:10

Fajne forum. Co drugi post censored.
    Bary

07.02.2021 15:05

(usunięte przez administratora)Wie ktoś coś więcej czy to tylko plotki?
    Michał. E

27.01.2021 12:22

Witam, czy w dziale utrzymania ruchu są wolne miejsca pracy? jak stawka ? i atmosfera.... interesuje mnie stanowisko elektryka, czy w tym zakładzie elektryk który pracuje kilkanascie lat też wywyższa się nad innymi ze względu na doświadczenie ? czy dzieli się swoją wiedzą. Wcześniej 3lata pracowałem jako elektryk w budowlance ale jak to mówią - wszystkiego idzie się nauczyć. Proszę o opinię ludzi którzy tam pracują jako elektrycy - dziękuję,Michał.
    UR

02.02.2021 18:08

Zazdroscisz nam co nie? :>
    Kiedyś UR w Mahle

04.02.2021 12:41

A jakie umiejętności mógł złapać w budowlance? Kucie, ciągnięcie kabla i zakładanie gniazdek i włączników. Proszę CIę... DO pracy w UR, nawet takiej firmy jak Mahle to Ci nic nie da. Pracowałem w UR i przychodzili "elektrycy z kilkuletnim doświadczeniem". Tylko tu potrzebny jest elektronik/automatyk. Jeśli chcesz złapać doświadczenie i naprawdę sam z siebie czegoś się nauczyć to mimo opinii Mahle to dobre miejsce bo technologia jest różnorodna i jak się chce to wiedzę się złapie. Jednak stawka taka jak na produkcji i nic Ci nie da że "wiesz i umiesz więcej". Dlatego na start ok ale po 2-3 latach trzeba stąd iść.
    Ursus

28.01.2021 13:11

Witam chialbym zapytać czy nadal znakujecie tłoki waszym logiem mahle?
    Jacek

23.01.2021 15:15

W poniedzialek wybuchnie informacyjna bomba u nas. Ptaszki cwierkaja. O ile ta inf. To nie plotki to będzie grubo i będą bardzo duże zmiany w firmie. Niestety na gorsze dla bardzo wielu pracowników...

25.01.2021 10:18

I nastał nam poniedziałek, jakoś żadnych zmian nie widać. Może są tylko nie sprawdzone informacje jak większość tutaj. ;)
    Slodka

25.01.2021 19:10

Chodzi ci o to że w poniedziałek jest poniedziałek hahaha ale nie wszyscy pracują od pnd

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branża główna: Maszyny i urządzenia
    Żeliwo

23.01.2021 23:12

Ciekawe jak długo pociągnie odlewnia żeliwa. Od miesięcy brakuje ludzi, narzędzi a ostatnio to nawet za metalem trzeba czekać bo oszczędności. Nawet Niedziela uciekł widząc ten bałagan. Być może nowy dyrektor z bałkanów to początek końca.

17.01.2021 11:46

(usunięte przez administratora) ty tego nie lajkuj bo wcale nie jesteś lepszy . Wezna się za Ciebie .....
    Prekursor Odlewnistwa

16.01.2021 20:09

Może ktoś w końcu zrobi z tym porządek bo jak widać wystarczy komuś samochód sprowadzić czy wyklepać aby chodzić na rano i spijac kawę (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)
    Nie pojadę tam

17.01.2021 10:26

(usunięte przez administratora) Zobaczcie ile łazików jest na rano ?. I najlepsze jest to że żaden od niczego nie jest. (usunięte przez administratora)
    Xxx

14.01.2021 22:34

Szkolenia powróciły, patrole również, restauracja otwarta czyli Wirus w odwrocie to może wiec powrócą dystrybutory z wodą i więcej miejsc na stołówce !

15.01.2021 17:01

Nie oni by stołówkę najchętniej zlikwidowali całkowicie.

10.01.2021 19:10

A ci co spali na nockach to spiom dalej albo siedzą przy maszynach na skrzynkach i w telefonie osiem godzin .
    fury

11.01.2021 04:50

i co Ci do tego ? ludzie naprawde niech spojrza na siebie a nie zawistnie oceniają innych
    Czaruś

13.01.2021 16:23

@fury a no to , że takie towarzystwo które jedzie cały czas na tych samych maszynach siedzą 8h na tele a jak mają iść na nowe maszyny to krzywda się dzieje i koncert życzeń, że on tam nie pojedzie - a kase ma tą samą jak ten co (usunięte przez administratora) I nie wyskakuj z hasłem, że trzeba było sie uczyć bo nauka tu ma akurat niewiele wspólnego. Brygadziści też jacyś dziwni , bo powinni zmieniać sami ludzi co pół roku tak aby każdy miał całą linie opanowaną w razie kogoś nie ma - bo później jak nie ma to jest wielka sraczka na linii bo on tam nie jechał... A każdego idzie nauczyć nowych rzeczy tylko tu sie jakoś przyjeło,że jedziesz na jednych i tych samych zbyrach przez cały czas ... Pozdro OPERATORZY CNC którzy nie wiecie , że jestescie tylko guzikowymi ale grunt to sobie wrzucać na fb : cnc maschine operator... xD.
    Kolega

11.01.2021 17:02

Tlokach
    Kolega

11.01.2021 17:01

A jak tam mój kolega Adam O.z aftermarketu który był na krokach brygadzista??
    Dowódca

09.01.2021 18:13

Jak tam (usunięte przez administratora)? Co słychać w pracy?
    Łachudra

10.01.2021 09:48

Jedziemy jedziemy, a ci co leżeli to leżą rok nowy ale (usunięte przez administratora) ten sam

10.01.2021 13:10

Ciekawe na jakim dziale
    Jacek tłoki

20.12.2020 00:19

Informacja z wczorajszego dnia. Będzie dodatkowe zasilenie karty edenreda. Każdy pracownik fizyczny dostanie dodatkowo 250 zł po świętach. Najprawdopodobniej sianko będzie 27 lub 28 grudnia przelane. Pracownicy administracyjni dostaną po 150 zł
    Korzen

24.12.2020 21:44

(usunięte przez administratora) Żaden pracownik nie dostał nic więcej niż 800. Moim zdaniem to dużo ale ile by nie było to wam ciągle malo
    Slodka

28.12.2020 12:56

27 to niedziela jak chcesz kłamać to sprawdź swoje info
    Kowalski

26.12.2020 17:34

Czy ktoś wie czy autobusy jeżdżą do Mahle po świętach?
    Zenek

26.12.2020 23:02

Autobusy zaczną jeździć 4 stycznia.
    Szczery

25.12.2020 22:07

Narzekacie na warunki, kasę itp. A prawda jest taka że nikt nie ma odwagi żeby opuścić ten dołek. Poza tym z drugiej strony. Gdzie w rejonie za 8 godzin pracy, bez tak naprawdę wykształcenia i umiejętności zarobi się prawie 4 tysiące? Tylko narzekać jak Polaczki
    szczerbal

26.12.2020 08:20

nie siej paniki bo prowadnice mają pracy w ujjjjjjjjjjjjj
    Pracownik M.

26.12.2020 14:52

No pewno. Tuleje też.
    Paula

26.12.2020 07:12

Ktoś potwierdzi info o pomyśle o postoju 2 lub 3 tyg w styczniu? Pozdrawiam. Wesołych Świat dla wszystkich
    Kwiatek

25.12.2020 14:17

Co myślicie o pomyśle który krąży po die ie mianowicie 2 dodatkowe tygodnie postoju od 17stego stycznia. Podobno spadły zamówienia i to dość mocno na zawory prowadnice i tuleje. Nie wiem jak sytuacja na tłokach ale tam chyba jest dużo roboty.
    Karol

23.12.2020 18:41

Jaka jest średnia wieku w firmie? Młodzi?

25.12.2020 14:10

Pracują tu ludzie w różnym wieku. Młodzi, osoby w średnim wieku i ludzie przed emeryturą też. Napisz o jaki dział pytasz? Wtedy będzie można konkretniej odpowiedzieć.

19.12.2020 07:03

Co do 500 zł dodatkowych dla brygadzistów. Tak dostaliśmy premię podobnie jak Mistrzowie ale po prostu ona nam się należała. I nie uważam by 500 zł to było coś wielkiego o co trzeba robić szum i kolejna wojenkę.
    Tłoki

11.12.2020 01:58

Na każdym dziale brygadziści dostali na kartę drugi przelew 500zł? T(usunięte przez administratora)
    ?

11.12.2020 16:45

Jak 500 ? Nie obrażaj nas... 1500

13.12.2020 17:57

Witam serio nie zła ściema tylko po to że biedni majstrowie nie wiedzom jak się tłumaczyć więc wymyślili coś takiego bo myślą że pracownicy będą gadać o brygadzistach my wiemy kto dostał premie (usunięte przez administratora)
    Brygadzista

12.12.2020 19:11

No tak dostaliśmy 800 na kartę i drugi przelew a konto zwykle 600zl, myślę że mi się należy za ciężka pracę więc nie wiem czemu się burzycie??? Jestem zmotywowany dzięki temu do ciężkiej pracy, pozdrawiam swoich pracowników
    Norek

09.12.2020 07:45

800 dajom ? Kocham tom firmę !
    Prod

11.12.2020 02:00

A od brygadzista w górę serio jakieś premie dostali?
    Zenek Tłoki

01.12.2020 19:45

Witam mam pytanie co się dzieję z naszym działem informatyki, aktualnie trzeba za nimi czekać nie wiadomo ile jak przyjdą na awarie, masakra jakaś. Wcześniej było widać jakieś zaangażowanie wszędzie można było takich dwóch spotkać i zawsze starali się pomóc a teraz nic zero, a na pewno małych pieniążków nie zarabiają. Po co nam taki dział co nie chce pomóc to już więcej robią nasi elektrycy.
    Zenon Tlok

10.12.2020 23:34

I Jarek nie zrozum mnie źle bardziej mi chodzi o to jak nie ma sztuk nie ma zapotrzebowania na pracownika a sam wiesz jak jest zawsze na koncu roku chociaz teraz wydaje sie ze nie zrobia tak jak zawsze elo znikasz bo grudzień i mniej zamowien bo widac ze mamy zapi...
    wacek

11.12.2020 00:15

Zenobiusz myśli że więcej zarobi.
    Jarek

10.12.2020 07:00

(usunięte przez administratora) Legancko będzie, tak przyzwoicie! Jestem zadowoooolony

10.12.2020 22:23

Takie bony to ja rozumiem! Zgadzam się, że były przyzwoite, leganckie i też zadowolony jestem!

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn