MAHLE Krotoszyn

• Wróżewy
  • Kobierno
  • Tomnice
  • Konarzew
Ostrów Wielkopolski - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.
Wrocław - Mahle Shared Services Poland Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Krotoszyn
  5. Opinie o MAHLE Krotoszyn

Opinie o MAHLE Krotoszyn Krotoszyn

Nie przegap nowości o MAHLE Krotoszyn!

Kiko

13.06.2022 12:50

Wiecie kiedy przelewy na kartę

13.06.2022 10:40

Przestańcie narzekać na Mahle... Który inny zakład da wam 900 zł na kartę podarunkową za spanie na nockach i klikanie paru guziczków ? 16.06 też macie możliwość przyjścia do pracy zarobić extra kasę to nie bo odrazu wszyscy chrześcijanie. Naprawdę wstydzilibyście się. Polakowi wiecznie mało...
    Kolega

10.06.2022 18:44

Proponuję bojkot Bożego Ciała na pójście do pracy!!!
    pol

12.06.2022 20:13

Każdy potrzebuje. Smutne jest to, że ktoś ma w tyle naszą religijną tradycję, a ludzie sprzedają swój wolny czas i wyznaczają "nowy trend" w zarządzaniu.

13.06.2022 07:34

Dla ciebie prosta sprawa dla mnie nie! Też potrzebuje pieniędzy ale wybieram udział w procesji a tobie życzę życzę zrobienia 120% normy w święto Bożego Ciała!!!!!

11.06.2022 21:19

Dzień dziecka w mahle porażka co to za organizacja stanie w kolejce jak za (usunięte przez administratora) to szybciej obsługują w maku jedzenie wyliczone do dzieci...rodzice nie mieli co zjeść bo nic nie było usiąść nie było jak bo brak zadaszenia na słońcu...atrakcji mało...same zamki dmuchane....brak słów
    Ciekawa

12.06.2022 22:00

Tak bo jak z 4 dzieci poprzyjezdzali i myślisz że usiada z piwkiem na ławeczce. Żal. To impreza dla dzieci i dzieci mialy wszystko za darmo. Proste. Regulamin i zasady były znane wszystkim pracownikom. A jak się nie miało ochoty przyjeżdżać aby zas ponarzekać to lepiej było siedziec w domu. A kolejnym razem idź z dziećmi na festyn i zapłać po 20 zł za godzinne skakania na zamku plus Kup dziecku lody i napój i popcorn i nakarm hotdogiemmm bo głodne. Albo najlepiej Kup zestaw w maku za 20 zł. Ot i koniec.

11.06.2022 21:57

Impreza na dzień dziecka w mahle była źle zorganizowana jestem rozczarowana tym co zobaczyłam bardzo mało atrakcji za duży ścisk za długie czekanie za jedzeniem wyliczonym przez organizatora...soczki hot dogi lody popcorn hmm nic specjalnego moje dziecko było głodne a kolejka była długa jak z krotoszyna do warszawy...pani zosia w warzywniaku szybciej obsługuje..
    KIM

12.06.2022 15:17

Jak Twoje dziecko było głodne to mogłaś je do McDonald zabrać

12.06.2022 21:59

Kolejka masakra zeby godzine czekać żeby wejść do srodka po jedzenie a tam co po niektórzy żeby nie stać w kolejce wchodzili drzwiami z napisem wyjscie i cyk ustawiali się do kolejki nie patrząc że ludzie stoją i czekaja na dworze
    Stasiu

09.06.2022 23:14

Ktoś coś wie o 8% podwyżki inflacyjnej? Czy tylko biurowym się należy?
    Jacek prowadnice

11.06.2022 17:24

Biurowi maja od sierpnia dostac 10 procent plus poniedziałki ustawowo wolne
    Ciekawa

12.06.2022 11:09

Hurrraaa już się nie mogę doczekać.

10.06.2022 18:42

Po wypłatach proponuję bojkot na pójście w boże Ciało!!!
    Pracownik Mahle

09.06.2022 13:15

Płacić już nie zaczną bo branża motoryzacyjna produkujaca silniki spalinowe upada zostało pewnie troche ponad 10 lat. Parlament Europejski zagłosował za ograniczeniem dopuszczalnej emisji CO2 przez nowe samochody o 100 proc od 2035r. Drodzy pracownicy komu zostalo kilka lat do emerytury przeciuła, a kto wcześniej znajdzie inna prace ten będzie wygrany a reszta pojdzie potem na bruk. Dobrze że Dino się tak rozwinęło bo Krotoszyn stałby się pewnie opustoszałym bezrobotnym miastem A tak może jest najdzieja. Chociaz pewnie do tego czasu sprzedajny rzad zrobi z nas biedaków żebyśmy potem robili za (usunięte przez administratora) w rolnictwie. Pozdrawiam
    Odlewnik

09.06.2022 19:59

Głupoty piszesz człowieku . To że Unia coś tam ustaliła to jedno i dobrze ale to nie znaczy że mamy pracować za jalomuzne . Mahle nie będzie inwestować w inne tansze fabryki w Meksyku czy gdziekolwiek gdzie produkcja miałaby trwać kilka lat byłoby to nie opłacalne więc lepiej dać jeszcze parę euro na zakład w Polsce i dociągnąć tą produkcję . Poza tym pozostaje jeszcze okres gwarancji i pogwarancyjny dla silników spalinowych a to kolejne 10 lat może w mniejszym nakładzie ale ktoś to musi robić . . Za 4tys nie ma już chętnych do pracy na odlewni . Nie ma odlewni nie obróbki .
    let

10.06.2022 16:22

Elektryczne mrzonki eurokomuchów.
    Tłoki

02.06.2022 20:51

Dopóki nie zaczną porządnie płacić to tak będą mieli, później będzie zdziwienie że zakład do upadłości.
    Kat

08.06.2022 07:30

Mniej jak przed podwyżka haha

09.06.2022 21:05

Jutro się okaże!!!
    Oko

23.05.2022 14:15

I jak się pracuje

01.06.2022 18:12

Myśl pozytywnie!!! Gorzej już być nie może!!!!

07.06.2022 12:48

Czemu ? a ile wywalczyli podwyzek ? a inflacja nadal rekordy ,a minimalna wlasnie oglosili podniesienie rekordowe w przyszlym roku do okolo 2700netto to dopiero bedzie jazda
    Kiki

06.06.2022 10:56

Wie ktoś może kiedy będą przelewy na kartę dzięki za odp
    Brak

02.06.2022 12:21

Mam pytanie gdzie w mahle są 3 brygady (oprócz końcowej obróbki na tłokach)

02.06.2022 18:23

Kuznia

01.06.2022 19:12

02.06.2022 13:17

Jak nie wiesz to poczytaj w Internecie

23.05.2022 09:10

Czy ktoś się orientuje czy na masa kartę medicover można iść do dietetyczki z cer-medik bo ma na ulotce napisane medicover
    Kk

24.05.2022 00:43

Zadzwoń na infolinię Medicover oni ci powiedzą gdzie możesz bezpłatnie skorzystać
    Fridriś

12.05.2022 15:42

Dostaliśmy podwyżki wszystko się zgadza co drugi mówi mam mniej po podwyżce niż w ubiegłym miesiącu tylko że nikt nie wpadnie na wspaniały pomysł że w ubiegłym miesiącu była wypłata za 184 godziny a w tym za 160 godzin Każdy by chciał zarabiać więcej wiadomo ale nie jeden pracował u prywaciarza i nigdy by tam nie wrócił nigdy nie wiesz kiedy kończysz pracę o której wrócisz do domu i wszystkie soboty w pracy Więc proponuję aż tak nie narzekać że źle mamy w Mahle

18.05.2022 15:29

Z tymi godzinami to nas tak w uja robią, co z tego ,ze mniej godzin ? sumarycznie okres rozliczeniowy 3miesieczny czy roczny jest tyle samo godzin.....
    pakr

21.05.2022 13:37

To nie podwyżka tylko częściowe wyrównanie inflacji.
    Qwertg

20.05.2022 22:37

Tu mona się dorobić tylko garba inflacja 12% a wszędzie mowia ze wypłaty poszły w górę o 14% (usunięte przez administratora)
    OLI85

20.05.2022 09:13

Witam czy ktoś z tu obecnych orientuje się kiedy jest postój wakacyjny w tym roku ??

20.05.2022 19:52

Prawdopodobnie w grudniu, jak związki wywalczą!!!!!
    Kiki

19.05.2022 21:02

Witam czy na dzień dziecka będzie coś dawane wiecie może

20.05.2022 11:27

Będzie 500+ jak zawsze
    Janusz I Grażynka

20.05.2022 13:06

Z tego co wiem to przed portiernią będzie stał zarząd i rozdawał cukierki...
    XYZ

13.05.2022 12:21

No najlepiej parking dla rowerów koło Aftermarketu. Ma to jakikolwiek sens???

10.05.2022 15:47

I jak sie podobaja podwyzki ??haha
    Abc

12.05.2022 15:49

A u nas jakoś w wypłacie nic się nie zmieniło, no może z miesiąca na miesiąc jest mniejsza

12.05.2022 22:50

Az tak ? Powiem szczerze, nie tego sie spodziewalismy, jeszcze sie smialismy przed wyplata ile tam wpadnie wiecej, z 2-3 stówki chociaz a tu..... :(

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAHLE Krotoszyn?

Kontakt - MAHLE Krotoszyn

Mahle 6 63-700 Krotoszyn

Branże: Maszyny i urządzenia

03.03.2022 10:40

Podwyżka inflacyjna nie jest obowiązkiem zakładu do podnoszenia. Albo dają albo nie - wolna wola. Związku z wydarzeniami zza wschodu zakłady VW wstrzymuje już produkcję, za chwilę będzie to przekładało się na nasze zamówienia. Nie będzie zamówień - nie będzie pracy, a jak pracy braknie nikt nikomu nie będzie płacić za zamiatanie . Niestety czekają nas bardzo trudne i biedne czasy, ceny dopiero wystrzelą w górę i będzie to spowodowane konfilktem zbrojnym. Teraz należałoby się przyjrzeć kredytobiorcom - współczuję Wam, bo bank nie zaczeka za rata.... Ale w obecnym czasie zmiana pracy może być już nie tak łatwa, bo (usunięte przez administratora) już nadjeżdżają . Pozdrawiam

10.05.2022 10:46

Masz chociaz te 3jke ? Tez robisz na 4 brygady ? Trzymaj sie chłopie
    kadwa

12.05.2022 22:02

4 brygady, i tyle nie mam
    Janusz I Grażynka Pedałowanie

11.05.2022 16:37

Co to za uniemożliwianie pracownikom postawienia rowerow wzdłuż ogrodzenia, sami nas do tego zmusiliscie likwidując wiatę dla rowerów. Traktują nas jak (usunięte przez administratora) robocze. Kiedy ktoś coś w tej sprawie zrobi, nie ma gdzie zostawiać rowerów bo ten parking co zrobili to kilka razy za mały...
    Najlepszy z odlewni aluminium

12.05.2022 00:26

Witam.Dokladnie.Parking już miał być wykonany dla rowerów a tu Co ? Nic .Słońce.deszcz a te rowery dostawa w(usunięte przez administratora).Nikt się nieinteresuje z zarządu.
    kadwa

12.05.2022 21:58

będzie nowy już wszystko pomierzone jest, będzie przy portierni towarowej, koparka stoi więc lada moment będzie budowane
    Najlepszy z odlewni aluminium

11.05.2022 18:13

Witam.Jaka podwyżka.Smiech na sali.Mistrzowie napewno dostali naszą dole.Pozdrawiam.
    Dlugoletni Pracownik Mahle

29.04.2022 21:57

Hiperinflacja nabiera powoli tempa niemartwicie sie pracownicy niedługo najnizsza krajowa nas dogoni także pewnie jakas podwyżka będzie, szkoda tylko że portier czy inny lżejszy zawód zarobi tyle co pracownik odlewni żeliwa. Pozdrawiam jak to mówią niektórzy najwazniejsze ze jest praca.

04.05.2022 12:59

Ale chlopie , nie robmy jaj bo juz dawno po wielkanocy zeby wielkiemu koncernowi samochodowemu na caly swiat jest jak to nazwales ,,ciezko,, ..... ludzie kochani, a mahle tak bedzie musielo podniesc place i to drastycznie bo szykuje sie minimalna na poziomie prawie 3000zl, poczytaj na necie, wiec kto bedzie robil w mahle za 3500-4000zl jak sprzataczka czy stroz bedzie zarabial niewiele mniej......

05.05.2022 11:38

Nigdy nie mialem w namysle nikogo obrazac, a faktem jest i kazdy to przyzna, ze na odlewni za tak ciezka prace zbyt malo zarabiaja i kazdy sie dziwi ,ze nie patrza sie przeniesc na inny dział.

16.04.2022 07:20

Ja jestem bardzo zadowolony z tego co dostaliśmy . Pamiętajmy że inflacja to nie wina zakładu, a mimo to podnieśli pensje o prawie 5 procent. 650 na święta ? Czego chcieć więcej .... Jak ktoś narzeka to jest gl.u.p.i. Robilem u prywaciarza i jedyne co tam było to 50 zł na święta grudniowe
    Felek

02.05.2022 14:58

to idz robić za minimalna :D
    Jo

03.05.2022 14:52

Ja nie muszę
    XYZ

18.04.2022 16:58

A co z dodatkiem czterobrygadowym??????

25.04.2022 19:01

Zgadzam się dajcie sobie spokój z Mahle

29.04.2022 14:49

Związki to fikcja!!! Biuro turystyczne owszem!!!! Pozoranci!!!! Czas na zmiany!!!!!
    Yhy

15.04.2022 06:39

Tloki, nawet na liniach pracuja kolesie ktorzy nie umieja (usunięte przez administratora) suwmiarką wiec nie zrazajcie sie i naoewno poradzicie sobie na tlokach niezaleznie od działu, najwieksza bolączka tej firmy to smieciowe umowy (usunięte przez administratora) a co za tym idzie atmosfere w pracy
    Papiok

14.04.2022 07:39

Witam chciałbym się spytać który dział polecacie do pracy słyszałem że na tłokach stalowych ponoć fajna praca
    Stalowy

14.04.2022 16:19

Robota pewna jak pogoda w kwietniu. Nie licz na stabilna pracę.
    Pit z alum

14.04.2022 09:55

Co to za dóreń o amonach pisze niech sie tak prowadzi aby z tego rancza coś mieć ,a nie do mahle do roboty przyjść i na nawozy robić ,sprzedaj to a nie męcz sie
    Przyszły

08.04.2022 17:08

Byłem na rozmowie.Przyjmuja.Mam iść na tłoki.Dobra praca?Jakie opinie?
    Przyszły

11.04.2022 22:51

Wolę spytać tutaj,bo nie mam znajomych, którzy mogliby coś mi powiedzieć o pracy na tlokach
    Prawda

14.04.2022 08:34

Praca nie jest ciężka a większość zależy od tego, na jaki faktycznie trafisz dział. Obróbka początkowa (wstępna) to zupełnie coś innego niż obróbka powierzchniowa. Niezależnie od tego, gdzie pójdziesz, jeśli masz trochę oleju w głowie i faktycznie chcesz pracować to sobie poradzisz. Nie licz jednak na stabilną umowę bo to akurat największa bolączka tej firmy.
    Krzychu z pataraki

08.04.2022 21:41

Patrzę na kartkę z wypłaty i nie wierzę.. nawet na tonę amonewaj nima.
    Obserwer

12.04.2022 09:00

No niestety kolego, ale mylisz sie. 26 lat juz skonczylem kupe czasu temu
    mm

13.04.2022 14:44

Ciekawe bo ja jeszcze 4 z przodu nie widziałem... i myśle ze wielu moich kolegow takze
    Jozef

11.04.2022 10:53

Kiedy ma być dodatkowy przelew w kwocie 150 ?
    Mahlowiec

12.04.2022 10:08

Dzisiaj nie 150 tylko 200
    Radek.M

12.04.2022 07:14

Praca fajna maszyny tez spoko rzadko się psują dużo młodych chłopaków pracuje (usunięte przez administratora)

12.04.2022 07:20

Ciekawe gdzie pracujesz

09.04.2022 09:52

Dzięki Nasze wspaniałe związki zawodowe zwane też potocznie biurem podróży za wywalczenie podwyżki wynagrodzenie o 4.7% i premi od września za brak absencji w pracy w kwocie 150 zł brutto. W ramach uznania proponuję zorganizujcie sobie wycieczkę w jedną stronę za bramę zakładu

10.04.2022 07:02

4.7% przy nowych cenach nośników energii to ponury żart. Zostaje przesiadka na rower, a na zimę kalesony i sweter.

10.04.2022 14:52

Niestety to nie ponury żart tylko najszczerszs prawda, to wywalczyły Nasze dzielne związki.

09.04.2022 20:26

To w końcu coś jest ustalone czy nie

10.04.2022 09:51

Mask

09.04.2022 05:53

Wypłata lipa, dziękujemy Mahle Polska
    Stary

09.04.2022 22:53

Pracuje 16 lat i jeszcze 4 z przodu nie miałem. Ciekawe skąd Ty 4200 . Pewnie masz nieco ponad 20 lat to zadowolony że Ci bez podatku dają.
    Mask

09.04.2022 23:47

Nie wiem ile ty tam guzików wciskasz ale u mnie gdybym nacisnął 3 guziki to mogą zamykać budę bo nic nie zejdzie. Wykonuje idealny wyrób zgodny z rysunkiem który jest strategiczna częścią silnika, rata wzrosła mi o 700zl więc nie wiem gdzie ty widzisz problem jak proszę o podwyżkę?
    Wstępna S8

05.04.2022 18:25

Były już przelewy na kartę na święta?
    milena

08.04.2022 20:47

to to naprawde dla nas zaszczyt. Co za gościu ....

09.04.2022 13:50

Wypłata na czas to jakiś przywilej czy co ?
    Tomasz k

06.04.2022 14:58

500 + 200 od zarządu + 400 podwyżki która będzie wypłacana co miesiąc . A w lipcu + 800 na wakacje . Teraz niech żałują ci co się zwolnili .
    xyyy

08.04.2022 20:41

Przejdz sobie na forum ostrow , nie wiem co tu szukasz

09.04.2022 10:30

Będzie jeszcze 150 na kartę. Jest pismo w sprawie porozumienia z zarządem.
    Maja

08.04.2022 16:28

Co za bzdury wypisujecie na tym forum

08.04.2022 08:51

ted

08.04.2022 15:12

500 na karte i z wypłaty -300. Super zaklad robi nas jak ten cały (usunięte przez administratora) jedno wezmie drugie da. brak slów

Zostaw merytoryczną opinię o MAHLE Krotoszyn