Elica Group Polska

• Stanków
  • Kopalina
  • Czernica

3. Opinie o pracodawcach Jelcz-Laskowice
  5. Opinie o Elica Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o Elica Group Polska Jelcz-Laskowice

Nie przegap nowości o Elica Group Polska Sp. z o.o.!

06.08.2022 18:13

Hj

06.08.2022 18:25

Siedzą także na stołówkach i innych miejscówkach, tak żeby ich ludzie nie widzieli że nic nie robią. Ale podejście szefostwa ur - bezcenne. To dno. Tak nie powinno to wyglądać.
Mech

06.08.2022 18:33

Ciężko się do nich dodzwonić. Jak przychodzą to oczywiście zaspani
Marcin Opałka

18.07.2022 17:49

Mógłby ktoś z kolegów spawaczy napisać na jakie są zarobki na start i po przepracowaniu kilku lat?

19.07.2022 16:04

Dziękujemy za zainteresowanie Elica Group Polska. W celu poznania warunków zatrudnienia zachęcamy do przesłania swojej aplikacji w odpowiedzi na opublikowane ogłoszenie lub na adres mailowy [email protected]. Kandydat zaproszony na spotkanie rekrutacyjne jest zapoznawany ze stanowiskiem pracy, jak również przedstawiane są dokładne warunki zatrudnienia, w tym wysokość proponowanej stawki. W przypadku pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji pod numerem tel. 71/ 381 04 76.

21.07.2021 10:14

Riba

19.07.2022 15:49

Tak
Elsa

07.07.2022 14:52

Proszę o sprawdzenie telefonów służbowych na magazynie hub.prwcownicy wykorzystują je do rozmów prywatnych.Czesto nie można się do nich dodzwonić.
Mira

06.06.2022 15:51

Witam mam pytanie jaki jest aktualny numer do kadr bo ten co widnieje na stronie nie odpowiada. Dziekuje

06.06.2022 15:58

Dzień dobry, dywizja okapów: tel. 71/ 381 04 78 lub 71/ 381 04 74 Dywizja silników: tel. 518 755 241

03.12.2021 20:06

Pytanie ile da się na waszej produkcji zarobić z nadgodzinami
Widłak wózkowy

30.03.2022 01:33

Pomocna odpowiedź, bez dwóch zdań.
Zełeński

01.05.2022 17:03

A dużo macie nadgodzin? Widziałem ostatnio że ludzie w sobotę jechali na drugą zmianę?
Asd

04.04.2022 07:08

Wypowie się ktoś na temat zarobków na stanowisku lider/młodszy lider produkcji? Widziałem ostatnio ofertę na młodszego

06.04.2022 10:48

W celu poznania warunków zatrudnienia zachęcamy do przesłania swojej aplikacji w odpowiedzi na ogłoszenie lub na adres mailowy [email protected]. Kandydat zaproszony na spotkanie rekrutacyjne jest zapoznawany ze stanowiskiem pracy, jak również przedstawiane są dokładne warunki zatrudnienia. W przypadku pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji pod numerem tel. 71/ 381 04 76 lub 71/ 381 04 77.
Pieskowy

30.03.2022 01:43

Warto próbować tutaj? Chodzi mi o stanowisko magazyniera z udt. Najbardziej się boje, by po trzech miesiącach nie dostać kolejnej umowy, bo zamówien nie ma czy jeszcze jakieś wymowki.i szczerze mam dosyć swej pracy i szurniętych przelozonych, ale jest chociażby stabilnie więc...
Józek

15.03.2022 17:14

Czy silnik które kiedyś mieściły się w Elice to nadal ta sama firma czy osobna ? Jak wygląda rekrutacja?Czy można się tam przenieść z okapów ? Czy trzeba się zwolnić i tam zatrudnić ?
Elf

16.03.2022 12:08

Trzeba sie zwolnic i przyjac na dzoal silniki bo tak zribilam bo mialam disc pracy na okapach

22.03.2022 11:31

Dziękujemy za zainteresowanie Elica Group Polska. Fabryka produkcji silników w dalszym ciągu jest częścią Elica Group Polska. Zachęcamy do przesłania swojej aplikacji w odpowiedzi na opublikowane ogłoszenie lub na adres mailowy [email protected]. Po zapoznaniu się z nadesłanymi aplikacjami, rekruterzy kontaktują się z wybranymi kandydatami, którzy są zapraszani na rozmowę kwalifikacyjną. Następnie kandydaci są zapoznawani ze stanowiskiem pracy, jak również przedstawiane są dokładne warunki zatrudnienia. Każdy przypadek przesunięcia wewnętrznego między działami jest analizowany indywidualnie. W celu uzyskania jakichkolwiek informacji związanych z obecnym lub przyszłym stanowiskiem w EGP rekomendujemy skontaktować się z przełożonym. W przypadku pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji pod numerem tel. 71/ 381 04 76 lub 71/ 381 04 77

10.02.2022 12:34

Czy osoby, który były na rozmowie kwalifikacyjnej, mogłyby podać jakieś rady odnośnie rekrutacji do Elica Group Polska Sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do rozmowy na stanowisko Brygadzista Produkcji?

13.02.2022 00:18

Jak masz doświadczenie to wystarczy. Nie jest lekko jak na Produkcji, ale idzie wszystko ogarnąć. Bądź sobą i to wystarczy!
Mati

05.01.2022 13:40

Witam czy ktoś podpowie co u was się spawa bo chciałem się przyjąć do pracy
polo

07.01.2022 20:31

norymy sa wszędzie dostaniesz na poczatek najniższa krajowa 3010 zl brutto plus dodatki 400 zł

17.01.2022 09:33

Dziękujemy za zainteresowanie Elica Group Polska. Na dziale obróbki mechanicznej spawa się stal czarną i nierdzewną. Grubość w większości przypadków wynosi między 0.5mm - 1mm. W celu uzyskania dokładnych informacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji pod numerem tel. 71/ 381 04 76 lub 71/ 381 04 68.
Ile czasu

11.11.2021 19:08

Ile czasu w tej firmie przeciętnie mija od wysłania CV do podpisania umowy?

15.01.2022 14:50

Dziękujemy za zainteresowanie Elica Group Polska. Czas trwania rekrutacji jest uzależniony od wakatu, na które aplikuje kandydat. W celu uzyskania dokładnych informacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji pod numerem tel. 71/ 381 04 64 lub 71/ 381 0476.

10.01.2022 12:43

Czy Elica w danym momencie przyjmuje nowych pracowników na produkcję?

15.01.2022 14:14

Tak. Zachęcamy do wysłania swojej aplikacji w odpowiedzi na zamieszczone ogłoszenia lub bezpośrednio na adres mailowy [email protected]

Oferty pracy - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Pracownik produkcji na dziale silników

Jelcz-Laskowice

Montażysta na dziale silników

Jelcz-Laskowice

Operator Wózka Widłowego i Pociągu Logistycznego w dywizji Silników

Ebe ebe

03.01.2022 20:55

Czy w elice pracuje dalej tak zwana różowa landyna czy może się zwolniła
Bolo

03.01.2021 10:07

Czy w końcu ktoś zgłosi tæ sytuację ktòra ma miejsce w busie na trasie Niwki Wòjcice bo kierowca nie umie zareagować jest picie alkoholu wrzaski i piski przecież wytrzymać się nie da aż głową pęka
nick

13.12.2021 12:46

a dlaczego pani tak uważa ze ta osoba jest fałszywa bo nie rozumiem aczkolwiek wiem jak pani sie zachowuje w paracy bo pracuje z pania na dziale i jak sie zachowuje pani czekając na busa
nick

23.12.2021 16:54

kryjesz swoje prawdziwe fakty moze zgłosisz je do biura cała prawde to co sie działo w busie

13.12.2021 23:28

Witam jak sie pracuje na dziale silniki, kolezanka.pracowala tam.na lini pamak, ale to byl jakiis rok temu i sobie chwalila prace, wiec chcialbym sie dowiedziec. Jeszcze czy jest transport ze Strzelina i okolic, a i jacy sa kierownicy, da sie z nimi porozmawiac, maja ludzkie odruchy????? Z gory dziekuje za odpowiedz.
"mecenas" Leszek

29.11.2021 20:54

Pod koniec października uczestniczyłem w rekrutacji na stanowisko "Inżynier UR". Zostałem zaproszony na rozmowę i tu pierwsze negatywne "zaskoczenia" 1. Adres spotkania podany w e-mail był inny od rzeczywistego. Co się nakrążyłem w okolicy i naklnąłem, to moje :-( 2. Spotkanie, odbyło się z opóźnieniem z nie mojej winy, pomimo tego, że pomimo trudności z pkt. 1 byłem ostatecznie przed czasem, 3. W trakcie rozmowy okazało się, że poszukują na to stanowisko osoby z doświadczeniem jako mechanika, chociaż z treści ogłoszenia to nie wynikało. (usunięte przez administratora) 5. Odpowiedź zwrotna co do wyników pierwszego etapu rekrutacji, jak mi powiedziano miała być w ciągu maks. 2 tygodni. Do tej pory jej nie otrzymałem, Dodatkowo wykonałem po tym czasie bezskutecznie moich kilki telefonów i SMS do Pani (usunięte przez administratora) 6. Jest to działanie co najmniej nie etyczne, że wprowadza się w błąd co do treści ogłoszenia o pracę kandydata, a następnie się "mieli go" w trakcie rozmowy o pracę i ostatecznie nie informuje o wyniku rozmowy rekrutacyjnej. Nie polecam tej firmy. Żenułła.

23.04.2021 10:33

Witam, czy to prawda jak piszą w ogłoszeniu że szukają do montażu osób na 1 zmiane 8-16 ?

29.09.2021 14:55

Tak to prawda.Na nowej lince tak właśnie tam pracują od 8- 16
yo

15.10.2021 21:30

Idź do domu a nie o nadgodzinach myslisz, trzeba odpoczac he
Pracuś

01.10.2021 17:06

Witam. Jak jest z przyjęciem nowych pracowników na produkcję?
Nowa

26.09.2021 01:29

Witam, piszecie, ze dzial silniki przeniesli do innej firmy, a ja wlasnie wracam z urlopu wychowawczego, czy dojazd jest dalej taki sam, tzn czy ludzie z okapow i silnikow dalej jezdza tym samym busem?

26.09.2021 09:36

Tak, dojazd jest taki sam na tą chwilę. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elica Group Polska?

Nowy

20.01.2021 22:18

Witam czy ktoś się orientuję jak jest z pracą spawacza w elica? Jest ogłoszenie i nie wiem czy warto się tym interesować

08.07.2021 20:51

jest dojazd z janikowa
Bomba

22.07.2021 14:53

Zależy od działu i tego czy jest co robić na Twoim stanowisku. Na mechanicznym stosunkowo często można zostać na 2 lub 4 godziny więcej. Na innych nie wiem.
Lala

16.05.2021 23:52

Witam, piszecie ze pamak przeniesli na intelmetal, czy to inna firma, wJelczu bo sie nie orientuje?
Myszka

18.05.2021 04:19

Jest ta sama firma tylko całe silniki przenoszą na stary italmetalu w starej będą same okapy i mechaniczny
Mech

20.07.2021 14:40

To nie jest ta sama firma, silniki teraz są Fime nie Elica. To pdwykonawca eliki, oddzielna firma. Łączy ich tylko wspólny transport.
Nowy

06.07.2021 01:09

Miłe zaskoczenie atmosferą w pracy.
Hxhchc

27.06.2021 13:00

Dobra A teraz tak na serio jak tam jest dostanę te 3500 brutto są jakieś nadgodzinki

28.06.2021 09:54

proszę jakie 3500 brutto to po paru latach pracy w firmie na początek najniższa krajowa czyli w tym roku 2800 brutto plus dwie premie produkcyjna 200 i za dyspozycyjność 200 zł

19.06.2021 06:56

Czy w elice robią ładne młode dziewczyny ????
Kemil

19.06.2021 13:42

Oczywiście i mądre

19.06.2021 20:40

O a wolne

07.06.2021 13:55

Dzień dobry! Czy zatrudniają Państwo obcokrajowców bez pośredników do pracy na produkcję bądź na magazyn? Czy tylko i wyłącznie przez firmę - posrednika?

Kontakt - Elica Group Polska Sp. z o.o.

Inżynierska 3 55-221 Jelcz-Laskowice

Branża główna: RTV i AGD

27.05.2021 10:59

A czy ktoś z Was dojeżdza od strony Czernicy?
loloa

27.05.2021 15:37

tak wogóle to mamy bezpłatny transport firmowy ale nie z każdej miejscowości dojeżdzaja musialabyś się w biurze spytać o dojazd z twojej miejscowości

27.05.2021 15:40

Wiem, wlasnie od mojej strony nie ma firmowego dojazdu.
Jan

25.05.2021 10:43

Witam sprawie pracy czy są przyjęcia do pracy pakowacz okapów
Niania

25.05.2021 14:05

Tak
N

07.05.2021 18:52

Na czym polega praca montażysta/pakowanie 8-16? Jest ciężko fizycznie i psychicznie? Jakieś normę? Praca na stające?

08.05.2021 12:12

praca na progdyż dukcji na kazdym dziale wygląda inaczej kdyz każdy dział produkuje coś innego ja jako montażysta na okapach montujemy okapy od podstaw czyli od silnika aż po samą blachę a okapy pakują tyko panowie jest to niestety praca stojąca całe osiem godzin.Na każdej lince są ustalone normy produkcyjne jeśli zmiany wyrabiaja miesięcznną normę to mamay za to płaconą premię produkcyjna 200 zł a jeśli wyrobimy mniejszą normę to mamy placone mniej no a jeśli tej normy nie wyrobimy to nie ma żadnej premii jest też premia za obecność jeśli jesteś w pracy cały miesiąc to masz premię 200 zł

08.05.2021 14:54

Cześć, pakowacz -pakuje gotowy okap do kartonu i daje na paletę za pomocą żurawia . Początek nowej linii wszystko na spokojnie się rozkręca także luz
Lala

05.05.2021 13:31

Witam czy na dziale silniki, nadal jest linia pamak,?
Gh3

06.05.2021 08:01

Tak linia pamak dalej jest ale dział silniki przenoszą do intelmetalu
Myszka

07.05.2021 09:26

Pamaku jest przeniesiony już na italmetalu
Nowa

29.04.2021 20:44

Cześć. A co myślicie o kierownictwie na okapach? Słyszałam same negatywne opinie zanim się zatrudniłam... pracuje kilka tygodni i jestem mile zaskoczona.

30.04.2021 19:31

Cześć. Ogólnie z każdym można się dogadać ,także nie ma co narzekać. Będzie raz lepiej raz gorzej, ale wiesz jak to mówią ,, wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma ,,. Uważam , że kierownictwo daje radę. Pozdrawiam serdecznie ????
Magazynier

18.04.2021 19:05

Oczywiście chodzi o produkcję na okapach wiecie o kogo chodzi każdy tą osobę zna
Magazynier

18.04.2021 19:03

Widzieliście mam ròżowa landryne na naszej zmianie
Studentka

31.03.2021 00:34

Czy jest możliwość odbycia praktyki w tym zakładzie? Kierunek studiów: Zarządzanie i inżynieria produkcji, 6 tygodni praktyki od czerwca do sierpnia
Martin

02.03.2021 11:42

Witam, jakie zarobki zaczynając od pracownika produkcji i stanowisko wyżej - brutto? Jak z premią?
Luki

14.02.2021 14:14

Witam. Ile zarabia się netto w tej firmie na stanowisku montera ?
Xxd

14.02.2021 21:05

Ktoś

04.02.2021 23:31

Hej czy moze mi ktoś powiedzieć czy kierownikiem jest Zośka?

05.02.2021 09:44

Nie ona już nie pracuje

05.02.2021 15:43

Zośka nie jest kierownikiem ona już nie pracuje
Bolo

05.02.2021 05:52

Droga Gabrielo już wiesz kim jest ten Bolo to dobrze i Anety się nie czepiać a twoje zachowanie jest krytyczne jak będę chciał to to zgłoszę do biura
@zainteresowana

28.01.2021 16:36

Hej może mi ktoś napisać jaka jest praca na kontroli jakości? To samodzielne stanowisko, czy praca w grupie? I jak z zarobkami?
Betty

25.01.2021 14:26

Witam:) Czy ktoś się orientuje czy jest dojazd do pracy z Janikowa?
Lola

26.01.2021 10:05

Jest dojazd z Janikowa

Zostaw merytoryczną opinię o Elica Group Polska Sp. z o.o.