Shell Business Operations

Adres: Bitwy Warszawskiej 1920 R. 7 A, 02-366 Kraków

NIP: 5261009190

Shell Business Operations
3 252 6 1

Opinie o Shell Business Operations

Filtruj opinie po kryteriach:

Elunia
 Opinia

Wiem tylko jedno .Zona zmieniła prace z podobnej myśląc ze będzie coś lepiej .Trafiła jeszcze w większe (usunięte przez administratora) niż miała .Urlopu nie ma kiedy odebrać ,nadgodzin tyle co urlopu do odebrania tez nie ma kiedy . Dzieci mamy nie widują bo przychodzi ledwo żywa . Tragedia jakaś ,jak można pracować od 7.00 do 24.00 i kolejnego dniac znów to samo . Powinni zarabiać po 20 000 na rękę z tym wykształceniem .Na budowie można zarobić 6000 na rękę po podstawówce za 10 godzin z obiadkiem gorącym .Pip chyba już się tym zainteresuje . Ludzie nie wytrzymują presji i wpadają w depresje . W domu kłótnie dzieci cierpią .Patologia Shell Poland do uwagi się nadaje jak nic . Zbieram i dokumentuje prace żony i zamierzam z tym udać się do odpowiednich władz .Nie po to się żyje by całe życie spędzić w pracy.!!!! Moje sugestie dla Shell Business Operations: Wykorzystywanie pracowników .!!!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zachowanie godzin pracy zgodnie z umowa . By można było korzystać z życia i cieszyć się rodziną.!!!

Pomocna?
Chora sytuacja
 Opinia
@Elunia 25.02.2019 21:11

Wiem o czym mówisz. Ja zmieniłam pracę, ze stanowiska kupca na region w jednym z sieciowych hipermarketów, na pracę w Shell i na prawdę byłam w ciężkiej depresji przez cały okres pracy tam (ponad rok). Mnostwo nadgodzin, dojeżdżałam prawie 40km więc wracałam do domu wycieńczona i rano znowu to samo. Dzień w dzień. Nadgodziny zgadza się - masakryczne ilości. Znam z autopsji to o czym mówisz choć już tam dzieki Bogu już nie pracuje. Wpadałam w paranoje, bóle brzucha ze stresu, anemia i przepracowanie. Skóra szara i napromieniowana od ciągłego patrzenia w ekran. Umknął mi rok z życia mojego dziecka. W ogóle się z nim nie widziałam, a dziecko w wieku przedszkolnym. Byłam tak zestresowana, przynosząc tez prace do domu, ze reagowałam agresją na jakiekolwiek prośby czy uwagi mojego małego synka i męża. Przygnębienie ze świadomością że oczekuje się ode mnie niemożliwych do wykonania w normalnym czasie pracy rzeczy i ich kosmiczne ilości. To był bardzo zły czas. W toalecie nie raz słyszałam płacz innych kobiet, które narzekały na tę chorą sytuację w firmie, bały się odejść a do firmy z której odeszły nie było powrotu. Najlepsze jest to, że pewnie cała rodzina przez tą chorą robotę zaangażowana była w pomoc, teściowa która robiła zakupy co gdy wracałam z pracy wszystko było zamknięte , matka która gotowała, mąż który wychodził wcześniej z pracy by odwieźć dziecko na traningi. Pewnie cała rodzina myślała że gra jest warta świeczki, ze pracując tak ciężko zarabiam jakieś bajońskie sumy, a moja wypłata w stosunku do ilości pracy, to śmiech przez łzy i jałmużna. Najgorszy czas w moim życiu. Zostałam fizycznie i psychicznie SKRZYWDZONA przez tego pracodawcę. Tak wygląda piekło korporacji.

Pomocna?
Przyjęty
 Opinia
@Chora sytuacja 26.02.2019 23:36

w Shellu też pracowałaś w zakupach?

Pomocna?
Chora sytuacja
 Opinia
@Przyjęty 04.03.2019 15:34

Nie.

Pomocna?
TakNie
Vendetta
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Chora sytuacja 26.02.2019 23:36

Pracuję w GL w Shellu od sześciu lat i Shell był i jets moją pierwszą pracę w korporacji. Jeśli chodzi o nadgodziny, to w ciągu wszystkich 6 lat zdarzało mi się zostać na nadgodziny może 7 razy. Natomiast, z tego co zaobserwowałam (jako że w moim teamie to właśnie ja byłam odpowiedzialna za szkolenie new joinerów) mogłam zauważyć jedną, alarmującą rzecz: Mnóstwo osób, które nigyd nie wyrabiały się z pracą, to były osoby które albo nie mówiły biegle w języku obcym albo wiedzowo lub fachowo nie były w stanie ogarnąć 'systemu'. Jeśli ktoś nie jest w stanie skonstruować sobie prostego makra do potrzebnych obliczeń i robi zamiat tego wszytko 'manualnie' to niestety musi sobie odpowiedzieć, czy na pewno jest do takiej pracy odpowiednia. Praca w korporacji NIE JEST dla każdego - żeby ogarnąć wszystkie obowiązki w tak krótkim czasie trzeba być naprawdę biegłym w danym języku (po to aby pisanie trzydaniowego emaila nie zajmowało 6 minut), bardzo dobrym w całym środowisku komputerowo technicznym i co najważniejsze posiadać spryt i żyłkę do wynajdywania nowych rozwiązań a tym samym skracania czasu pracy.

Pomocna?
Anex
 Opinia
@Vendetta 14.03.2019 23:36

Nie zgadzam się z tym co napisałaś jeśli chodzi o new joinerów i widzę, ze ten problem pojawia się u nas od lat. Według tego co napisałaś osoby zatrudniane jako księgowe np.na najniższym ranku, mają być jednocześnie informatykami (tworzyć sobie makra) i biegłymi w języku nieojczystym. Takie osoby z pewnością informowały o poziomie znajomosci tego języka w procesie rekrutacji, były tez w tym zakresie sprawdzane, nie wierzę, że nie bo od 4 lat odkąd tu pracuje i miałam rekrutacje, nic się nie zmieniło, rozmowa w języku angielskim to było 70% całego procesu rekrutacji. Wnioskując albo kuleje obecny proces rekrutacji albo coś jest nie tak z wymaganiami od zatrudnionego pracownika który z reguły jest zatrudniany na niższe stanowisko, a po fakcie wymagania w obec niego są znacznie wyższe. Takie osoby mają same sobie „tworzyć makra” i pisać maile z często dosyć skomplikowaną i specjalistyczną terminologią w 2 sekundy bo „6 minut” to wieczność ? Dodatkowo często nie ma czasu na szkolenie nowego pracownika tylko oczekuje się od niego, że od razu na wstępie będzie wiedział CO i JAK robić, często pytania, które są nieodłącznym elementem szkoleń, tylko teoretycznie są mile widziane, są zbywane, udzielane informacje są niekompletne i często specjalnie mylące, niedopowiedzenia, za każdym razem inna wersja wykonywania danej czynności. W swojej karierze miałam wiele okazji przysłuchiwania się takim „szkoleniom”nowych osób i zauważyłam tę „koleżeńskość” wśród wielu pracowników. Pracując 6 lat powinnaś wiedzieć ze u nas od lat był z tym problem i nie jest to nowość. Albo zatrudnisz SENIORA i masz od niego takie wymagania, za odpowiedne wynagrodzenie albo jak sama nazwa wskazuje juniorów czy „wsparcie”, którego zadaniem jest tylko wsparcie procesów i nauka przy kimś bardziej doświadczonym, ma mieć czas, warunki i zapewnione odpowiednie szkolenie. To jest jedyny alarmujący problem - dostosowywania wymagań i zadać do pracowników. To co nazywasz „prostym makrem”, po 6 latach pracy, niekoniecznie jest takie proste i oczywiste dla osób nowych których zakresem obowiązków nie jest tworzenie makr a inne czynności. Dodatkowo przy ciągłych problemach z markami i systemami w shellu z którymi rozwiązaniem problem maja sami informatycy. Myślę, ze 6 lat temu kiedy sama się uczyłaś, nie wydałabym takiej opini. U mnie akurat jest wiele osób które technicznie są słabe i to bardzo, ale nadrabiają innymi manualnymi umiejętnościami i intuicją, dobrze wykonuj swoją pracę- i to na kierowniczych stanowiskach. Tacy ludzie NIEroboty. Może dlatego jest to takie dziwne. Oczywiście ze najlepiej zatrudnić za małą pensję kogoś zaraz po studiach i liczyć na to, ze będzie znał się na pracy jak osoba z 10 letnim doświadczeniem, będzie tworzył makra, będzie informatykiem, programistą i biegłym tłumaczem z angielskiego. Mile widziany też język holenderski, niemiecki i włoski. To wszystko za 2500zł, a nóż widelec ktoś się znajdzie;) Chocć szczerze wątpię...

Pomocna?
Gość1
 Opinia
@Anex 15.03.2019 12:51

W punkt!

Pomocna?
shellzwyklypracownik8
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Vendetta 14.03.2019 23:36

Co w tym czasie jak jestes zatrudniona w Shellu zrobilas dla innych pracownikow? Zorganizowalas dla nich jakies szkolenie z umiejetnosci technicznych komputerowych lub poszerzajace wiedze z zakresu ksiegowosci? Czy raczej myslisz w kategoriach "ja potrafie, inni mnie nie obchodza"? Wyglada na to, ze traktujesz innych z gory. Nie kazdy mowi po angielsku jak Brytyjczyk (duzo ludzi mowi bardzo dobrze), czy w firmie istnieje szansa na zorganizowanie kursow jezykowych doszkalajacych z tego jezyka?

Pomocna?
Anex
 Opinia
@shellzwyklypracownik8 16.03.2019 16:20

Dokładnie. Powiem tak, że TEORETYCZNIE w Shell, istnieją kursy, komputerowe- językowe już nie, ale umówmy się na to trzeba mieć czas. Nieliczni mogą sobie na to pozwolić. Są działy w których pracownicy siedzą od bladego świtu do późnego wieczora w pracy, ilość priorytetowych obowiązków do wykonania ASAP jest tak duża, że śmieszą mnie opinie takie jak koleżanki vendetty z GL która ma chyba za dużo wolnego czasu, by tworzyć sobie makra i sugerować robienie tego samego innym,czy doskonalić język/ języki. Z pewnością jeśli doba rozciągnie się do 40godzin to oprócz dnia spedzonego w pracy na wykonywaniu swoich obowiązków, często nadgodzin i czasu na sen, znajdzie się jeszcze czas na kursy i doszkolenia. Oczywiście nie ma już czasu na życie i rodzinę, ale to szczegół bo przecież liczy się wydajność a nie życie prywatne pracowników. Takie rzeczy jak znajomość języka, sprawdza się na rozmowie kwalifikacyjnej a nie zatrudnia się bezmyślnie i radośnie a potem liczy się na to ze ktoś nagle zawalony nowymi obowiązkami bedzie się uczył WSZYSTKIEGO prawie sam, w tym dodatkowo informatyki i języka. Oczekiwania nieczawsze ale z tego co widzę często za duże - ponad kompetencje osób które zatrudniacie. Nie można zatrudnić osoby a potem oczekiwać od niej ze przy regularnym trybie pracy i sporej ilości obowiazków będzie dodatkowo uczęszczała na jakieś kursy. Najlepiej jeszcze kursy pierwszej pomocy, ratownictwa wodno- lądowego, kursy elektronika - samouka (w końcu z tym ciagle jest tu problem). Kursy „robienia wielkich biznesów”, kursy mediacji itp.itd. Na kurs informatyczny to niech idą sami informatycy z shella którzy chyba aspirują do matrixa ale jaki kraj taki matrix. Na wszystko potrzebny jest czas nawet żeby problem zgłosić („KEJSY, kejsiki” bez nich nic się nie zrobi trzeba założyć na wszystko), a co dopiero żeby problem rozwiązać. Ja nie mam z tym najmniejszego problemu ale widzę ze wiele osób ma problemy czy to z zacinającym się markami czy systemami. Papierologia zinformatyzowana. Albo szukasz księgowego albo informatyka. Albo dwa w jednym i wtedy też płacisz dwie pensje, albo liczysz ze ktoś taki się pojawi sam. Samo podejście Vendetty, piszącej o tych 2 sekundach zamiast 6 minutach (pisząc o sporządzeniu maila przez new joinera), pozostawię bez komentarza- idealnie obrazuje podejście Shella w obec nowych osób. To pewnie jedna z tych „koleżeńskich” pracownic udających pomocną gdy ktoś patrzy lub słucha a za plecami...Albo pupilka managera która sieje korpo-propagandę by się mu podlizać i umocnić swoją pozycje w teamie swoim pro-shellowskim podejściem oraz połechtać ego, na zasadzie: o rany tyle lat już tu pracuje taka jestem obrotna bo i makro stworze i maila w 2 sekundy wyślę, no niesamowite, i z domu popracuje kilka godzin dobroczynnie, i w święta przyjdę - no Shell sobie by bez niej nie poradził (znam kilka osób zachwalających najgłupsze pomysły wprowadzone w shellu ponieważ praca I przynależność do Shell jest dla nich jak religia). I niestety takie osoby chcą by takie zachowanie u wszystkich było nirmą! Cóż obym ja nie miała przyjemności z Tobą współpracować.

Pomocna?
prawdzie_w_oczy
 Opinia
@Elunia 25.02.2019 21:11

1. Czy mozesz wskazac na ktorej budowie placa 6000 (czego? rubli?) na reke, to chetnie wezme na rok wolne od zycia i sie tam zatrudnie. 2. Wiekszosc stanowisk w rzeczywistosci nie wymaga wyzszego wyksztalcenia. Te rzeczy mozna robic spokojnie ze srednim, czyli jesli twoja zona ma az takie wyksztalcenie, to pracuje duzo ponizej kwalifikacji, czemu pracodawca mialby placic 20k za prace, ktora wymaga skonczonego liceum?

Pomocna?
Smutek
 Opinia
@Vendetta 14.03.2019 23:36

New dżojners, makra by poprawić KPI, maile w 6 minut (aż! karygodne!). Ty koleżanko jesteś robotem czy myślącym człowiekiem?

Pomocna?
Emil
 Opinia
@Smutek 17.03.2019 18:06

@Vendetta skoro jesteś taka „profesjonalna”, dumna i świetnie zorganizowana i oczekujesz takich rzeczy od nowozatrudnionych nie alezmie od stanowiska, przedstaw się z imienia i nazwiska. Jesteś odważna by szerzyć na forum korpo-propagandę i wyimaginowane oczekiwania w obec new joinerów. Albo jesteś managerką która nie ma nic innego do roboty niż rozliczać minuty na pisanie maili wśród pracowników, albo Twój zakres obowiazków jest tak mały (gratuluje), ze masz na te kursy czas (wątpię jeśli faktycznie pracujesz w GL). Sposób w jaki piszesz (z wyższością), świadczy o tym, że jesteś kompletną ignorantką, robotem i „wyznawcą” bez kszty ludzkich odruchów. Przykra osoba...

Pomocna?
Vendetta
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@shellzwyklypracownik8 16.03.2019 16:20

Typowa polska mentalność - jeśli ja cierpię a inni nie to znaczy że wszyscy inni są *******. No proszę,ile ty masz lat? Wyobraź sobie, że w tej firmie są ludzie, którzy a) potrafią napisać emaila w 40 sec bo albo są native speakerami albo skończyli filologie. b) potrafią pisać makra bo ukończyli ekonometrię albo np.AGH c) są new joinerzy, którzy potrafią pracować sześć razy szybciej od starszych stażem pracowników bo mają takie umiejętności albo nie rozpływają się nad każdym błédem ani nie dumają nad każdym przypadkiem tylko robią to co potrafią i koniec I tacy ludzie też mają prawo wypowiadać się na temat pracy tutaj, to że komuś nie udało się znaleźć miejsca w tej firmie, nie znaczy, że nikomu się to nie udało. Tak samo jak znal multum ludzi w tej firmie, którzy nie zostali na nadgodziny ani pół godziny przez lata pracy i nikt ich za to nie ukarał ani nie znalazł.I jest też tutaj multum ludzi, którzy za tą samą pensję co inni pracują 8 godzin, bo z powodów rodzinnych czy dojazdowych nie mogą pracować 8 h 30. Rozwiązywanie problemów naprawdę nie jest trudne, czasami wystarczy pójść albo poprosić albo usiąść i porozmawiać. Proszenie nie jest wyższą sztuką, rozmowa i argumentacja jest domeną ludzi dorosłych, krzyk i bunt nie wiele pomogą, no chyba że jest się wychowywanym pod kloszem zbuntowanym nastolatkiem.

Pomocna?
An
 Opinia
@Vendetta 23.03.2019 22:56

Czy ty się kobieto słyszysz? Wystarczy pójść i poprosić??? Kogo poprosić?? O co prosić??? Usiąść i porozmawiać??? O czym??? Z kim??? Co to da? Doskonale wiesz jak wyglada konfrontacja z problemem w tymfxisle. Jaki klosz? Mam prawie 40 lat i doświadczenia na tyle by wytknąć ci, ze piszesz jakieś brednie i propagandowe frazesy, managerko!

Pomocna?
TakNie
new employee
 Opinia

Mam kilka pytań: 1) jak wygląda praca w Tax VAT? czy jest cieżko? mogłby ktoś obrazować w skrócie prace? 2) jak wyglądają zarobki na I i na II ranku/poziomie? 3) jak z wynagrodzeniem w dziale Tax? czy jest szansa na 6-7k na start z ponad 2 letnim doświadczeniem?

Pomocna?
Hans
 Opinia
@new employee 27.01.2019 20:39

ad. 1. Pracowalem i nie polecam. Sporo manualnego klepania, praca odtwórca, nie masz tam myśleć tylko w razie wątpliwości zbierać "podkładki" aby było, że jest zrobione. Powiedzą, że hejt ale wiedza ludzi jest minimalna, jak wyżej napisałem, odtwarzasz co Ci poprzednik przekazał. Przecież nikt tam nie zna przepisów. ad.2. + 3. Z takim doświadczeniem 5 6-7 k brutto spokojnie do wynegocjowania. Jak pracowałeś w korpo to nawet w HR i jesteś brany pod uwagę. Prsypadkowi ludzie, stąd też co w punkcie 1.

Pomocna?
MMM
 Opinia
@new employee 27.01.2019 20:39

Potwierdzam co powiedział Hans wcześniej. Dodatkowo chyba jakieś czystki się zaczęły w dziale, więc spokojnie możesz negocjować górne widełki, bo dział wydaje się powoli pod ścianą jeśli chodzi o ilość ludzi :)

Pomocna?
Olaska
 Opinia
@MMM 14.02.2019 15:59

porwierdzam, ratuj się kto może z tego działu:) zapraszamy do schdl:)!

Pomocna?
MMM
 Opinia

Jeśli uważasz S. za najgorszego to chyba niewiele tam pracowałaś/pracowałeś. Ma swoje minusy, ale da się z nim żyć w przeciwieństwie do niektórych nic-nie-umiem-ale-jak-będę-biegał-w-kółko-to-może-nikt-się-nie-zorientuje.

Pomocna?
KoszulaNiedzwiadka
 Opinia
@MMM 21.02.2019 15:40

JEZU zaczynam się cieszyć że nie przyjęli mojej aplikacji *__*

Pomocna?
Kolo
 Opinia
@KoszulaNiedzwiadka 21.02.2019 18:57

Szacun już pisałem. Rozumie :) po co przeglądać, inni pokarzą ;)

Pomocna?
Sarson
 Opinia
@MMM 21.02.2019 15:40

oczywiście, ze nie uważam S.za najgorszego choć zabawa w dobrego i złego policjanta z jego prawą ręką jest zbędna. Tak jak ktoś trafnie opisał to wcześniej, są ludzie fajni, a są tacy którzy tylko bywają fajni, by uśpić twoją czujność i uwierz mi, że mam doswiadczene na tyle długie, by móc to ocenić. Owszem są dużo gorsi-(chociażby w moim dziale, w R&A czy ewenementy z BT), jednak pytanie dotyczyło VAT. ps.zgadzam się z tym co mówisz, dodam od siebie, że 90% pracowników shella i to od góry zaczynając, to właśnie przykład „nic nie umiem, ale jak będę biegał w kółko (wśród innych wyznających tę samą zasadę), to może nikt się nie zorientuje” oraz „kiedy będę udawał, że problemu nie widzę to problemu nie będzie”... z doświadczenia wiem, ze w korpo nie da się uniknąć obecności toksycznych ludzi...niestety akurat w SBO jest ich kumulacja....

Pomocna?
OldBoy
 Opinia
@new employee 27.01.2019 20:39

Na prawdę uchował się jeszcze ktoś, kto biorąc udział w rekrutacji nie zna opini o Szelowskim dziale VAT? Proszę popytać znajomych i znajomych znajomych z krakowskich korporacji. Dział jest słynny i to raczej w negatywnym tego słowa znaczeniu.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@OldBoy 24.02.2019 01:51

Zgadza się. Najgorszy dział w całym shellu. Gułag dla zdesperowanych samotnych ludzi. Słynny w firmie. Po każdym przepracowanym tam tygodnu, powinny być wypłacane odszkodowania za szczególne warunki pracy...

Pomocna?
bhaaart
 Opinia

Pracowalam z S. i było całkiem inaczej Przyjc do naszego sektora to zobaczysz co sie dzieje tutaj jest SD operation manager 50 latek chce być wiecznie mlody i udaje przyjaciela wszystkich. Meczy wszystkich puszczaniem filmow na YT ciagle niby zarciki ale jak nie zamkneli dzrzwi do pokoju i było slychac co mowi z innymi managerami to zarty z ludzi z nazwisk wyścig szczurow A Shell podobno tak o nas dba a tutaj calkiem inaczej Znam ludzi ktorzy awansowali i nie sa to ludzie ktorzy nawet raz zrobili cos na co nie zgodzil się SD Wniosek to trzeba byc jego przyjacielem zeby miec awans Wszyscy to widza i gadaja w kuchni ale kazdy boi sie odezwac Nie polecam

Pomocna?
Robcio
 Opinia
@bhaaart 16.03.2019 14:02

To obgadywanie pracowników w kuchniach przez „grupki” managerów w tym managerki, niunie nie mające pojęcia o 70% rzeczy które robi ich team i czy w ogóle robienie ich ma jakoś sens, to masakra i buractwo.

Pomocna?
Katarina
 Opinia
@bhaaart 16.03.2019 14:02

SD nie ma 50 lat, tylko lubi alkohol to twarz się zmieniła. Ja go zapamiętałam szczegolnie po sprawdzaniu biurek, chodzili po openspejsie i z zaciętą miną sprawdzał czy mamy na biurkach dwa kubki czy jeden, zeszyt jeden czy może dwa. Po prostu przedszkole. Nie wspominając, że sam zawsze na biurku ma piętrowe konstrukcje z pudełek, kocyk, itd. Po prostu wzór do naśladowania - człowiek bez życia prywatnego, dla którego Shell i Cracovia są wszystkim.

Pomocna?
LataLeca
 Opinia
@Katarina 20.03.2019 09:03

Nie zgodzę się - SD. ma bardzo bujne życie prywatne a my razem z nim. Przeżyliśmy już ślub, potem płomienny biurowy romans (oczywiście nikt o tym nie wie, może oprócz KBP400), rozwód. Brazylijska telenowela

Pomocna?
VAT
 Opinia
@new employee 27.01.2019 20:39

Daj sobie spokój z tym działem. Szkoła hipokryzji i kłamstwa. Ankietę dla pracowników w skali 1-10 możesz wypełnić tylko zaznaczając 8 jak jesteś niezadowolony, 9 jak jest tak sobie i 10 jak chcesz się podlizać. Jak zespół ma „złe” odpowiedzi, to organizowane są spotkania żeby nam wyjaśnić jak źle głosowaliśmy i jak głosować dobrze. Oczywiście żadnych zmian po tej ankiecie nie ma, bo jej celem nie jest zmiana czegoś co działa źle, tylko pokazanie na spotkaniach jakie mamy super wyniki

Pomocna?
Kris
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@VAT 20.03.2019 19:03

Pewna krzyżówka Pocahontas i Hagrida, mocno nadgryziona zębem czasu, wystrzela ponad skale i punktów dałaby 11, gdyby tylko mogła. Tak jej się wszystko w Shell „podoba”:)

Pomocna?
Realista
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@bhaaart 16.03.2019 14:02

Tyle tutaj się wątków pojawiło, że też dorzucę swoje parę groszy. Po pierwsze trochę empatii, a potem: 1) wiele opinii to personalne wycieczki niestety pewnie spowodowane frustracją (czasem uzasadnioną). Tak czy siak jest to niesmaczne i często skrzywione. Jeśli nie chcesz słuchać żartów, opowieści o dzieciach, czy o tym jak ludzie planują sobie wakacje - załóż słuchawki i dziękuję. Jeśli wkurza Cię, że ktoś inny robi spacery po biurze i filozofuje o wszystkim, kiedy Ty masz zapieprz - trudno, takie życie - może jest na wypowiedzeniu i ma wszystko w *****? 2) co do intencji samych managerów, oni też mają swoje absurdalne cele i pewnie są tak samo wkurzeni, że muszą je realizować. Męczą nas, bo oni sami są męczeni przez swoich przełożonych / audytorów. Wątpię, żeby którykolwiek chciał komuś uwalić awans lub ocenę 'bo tak'. Jest parytet z góry (na poziomie wszystkich BPO z całego Shella) narzucony ile osób może mieć taką, a nie inną ocenę i nie ma (usunięte przez administratora) żeby to zmienić. Inna sprawa, czy warto dawać z siebie 110% z ryzykiem, że żadnych benefitów z tego nie będzie. 3) sama robota może i nie jest zbyt rozwijająca i zdarzają się momenty zapieprzu, ale i taka specyfika (deadlajny na raportowanie, absurdalne procedury itp.). Niemniej za to m.in. nam płacą i jak bierzesz te robotę to na coś się godzisz. W firmach z podobnej działki to niestety standard i się tego nie zmieni - liczą się wyniki, tabelki i to czy komórka C4 w arkuszu ma zielony kolor. Do tego pamiętajcie, wpis w CV o robocie w Shellu, ale i ogarnięcie jak takie firmy działają, dają fajną kartę przetargową jeśli szukacie gdzie indziej. BPO / firmy tax technology rekrutują aż miło, a na przejściach się zarabia (skrzywiony ten system, ale tak jest; rekrutują nowych zamiast zatrzymać 'starych'). 4) należy głośno mówić o tym, gdzie powinny być zmiany: home office możliwy raz w tygodniu, w miarę równy podział pracy, więcej merytoryki podczas pracy, zamiast skupiania się na kolorach komórek. 5) Polska dzisiaj wygra mecz!

Pomocna?
OldOn
 Opinia
@Realista 21.03.2019 19:00

Niestety ale żartem to są chyba tematy o których wspominasz w dziale VAT. Jakie wakacje i jakie dzieci?? Tu nikt przecież prawie ze sobą nie rozmawia, a słuchawki zakładasz żeby nie słuchać ewentualnego pier****a nad głowa i zeby nic on ciebie nie chcieli. Tu nie ma raczej żarcików z dzieci ani wakacji. Chyba ze ze strony przełożonego, pod który traktuje twoją prośbę o urlop w danym terminie jako żart. Pożartować to sobie można ale we własnym zakresie i w myślach, po godzinach pracy. Na przykład z zepsutego automatu do kawy.

Pomocna?
Realista
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@OldOn 21.03.2019 19:31

W MIT jest coś około 100 osób, coś około 10 podzespołów, może siedzisz w innym miejscu. Ludzie naprawdę dużo na open spejsie rozmawiają o codziennych sprawach, co jest wkurzające kiedy Ty robisz po 10 - 11 godzin czasami. Temu napisałem o równym rozkładzie pracy pod kątem różnych zespołów. Jeśli by było podobnie to by wyszli raz na kawę w ciągu dnia i tyle, a nie dzielili się społeczno - filozoficzno - rodzinnymi spostrzeżeniami.

Pomocna?
Ggg
 Opinia
@Realista 21.03.2019 19:45

Specyficzny dział, największym minusem pracy w tym dziale, jest brak plusów.

Pomocna?
MMM
 Opinia
@Realista 21.03.2019 19:00

Cześć (usunięte przez administratora)- trochę nieładnie pisać udając pracownika działu będąc Operations Managerem, ale cóż - nie powiem, że jestem zdziwiony. Jeśli uważasz, że największym problemem działu jest harmider na open space'ie to chyba naprawdę niewiele zrozumiałeś z tych wszystkich wypowiedzi ludzi powyżej. Problemem jest brak traktowania siebie nawzajem jak ludzi, nieszczerość, dokładanie obowiązków w imię bliżej niepojętego rozwoju, presja psychiczna, etc. Serio - jak ktoś będzie głośno gadał o wakacjach to nie będzie nawet w pierwszej dziesiątce problemów tego działu. Fajnie, że uważasz, że skoro godzisz się na uzgodnione w umowie warunki pracy to już nie masz nic do powiedzenia. Ba! powinieneś się cieszyć, bo "Shell". Otóż nie! To nie tylko kwestia tego, że to już nie te czasy - po prostu za pensje nikt nie godzi się na nic więcej niż poświęcenie 8 godzin swojego dnia na wykonanie powierzonych obowiązków. Tylko tyle i aż tyle! Wypłacanie pensji nie uprawnia szefa do poniżania pracowników (w formie psychicznej oraz przemocy symbolicznej), wykorzystywania ani manipulowania. Mów co chcesz ale żadne pieniądze nie są warte tego jak się człowiek czuje pracując w tym dziale...

Pomocna?
Skorpio
 Opinia
@new employee 27.01.2019 20:39

Chciałbym napisać coś merytorycznego, na temat tego działu, ale niestety wszystko co zostało tu już napisane to prawda. Moje wrażenia dotyczące prwcy w taxach są tak złe, ze zastanawiam się , jak to możliwe, że w związku z tym co się tam dzieje (nadgodziny w skandalicznych ilościach nigdzie najczęściej nieraportowane, łamanie praw pracownika, itp.), dziwne że nie ma jeszcze żadnej poważnej afery. To na prawde jest jest temat do PIPu a nawet do telewizji, tym bardziej po ostatniej aferze w krakowskiej korpo spowodowanej łamaniem praw pracownika , choć mając dość długie doświadczenie życiowe w tej kwestii wątpię by gdziekolwiek było tak źle jak tu. W shellowskim VAT, to norma i dzień codzienny. Moja rada jest więc Taka- jeśli masz jakakolwiek inną możliwość pracy i nie masz noża na gardle, oszczędź sobie tego gułagu.

Pomocna?
Watowaty
 Opinia
@Realista 21.03.2019 19:00

Widzę ruch w wątku ale nic dziwnego, na spejsie temat już poszedł w eter. W 100% podpisuję się pod komentarzami. Nie wszędzie jest podobnie tak jak twierdzisz i wcale nie zależy to od specyfiki i charakteru pracy w taxach, mimo takiego samego działu, pracowałem też na Śląsku, i tez w VAT. Nie ma nawet porównania, nie będę pisał co jest nie tak w SBO, każdy to wie i albo siedzi cicho i pcha ten wózek albo się zwalnia. Procedury od początku są bardzo dyskusyjne, profesjonalizm przełożony- podwładny nie istnieje. Zasada work/life balance to tylko slogan i puste słowa. Work/work balance a i owszem. Z plusów stołówka i lokalizacja, biurowiec tuż obok domu, prywatna opieka medyczna chociaż może raz z niej skorzystałem, multisport, nowoczesne biuro choć rozmieszczenie i układ totalnie otwarte (przypomina trochę fermę). Notabene z facetami z działu współpracuje się bezproblemowo, za to kobiety, a szczególnie kobieta kobiecie nie ułatwiają współpracy, ale to już bardziej wina charakteru a nie działu. Praca monotonna, mymagajaca ciągłej koncentracji i szybkich reakcji. Bardzo duża ilość raportów, mało czasu na cokolwiek pomiędzy dedlajnami. Czasami jest na prawde ciężko. Dla pasjonatów tematu.

Pomocna?
Other
 Opinia
@Realista 21.03.2019 19:00

Trochę empatii i mniej personalnych wycieczek? A SD miał empatię i nie używał personalnych wycieczek gdy po kolei wykańczał ludzi pracujących w tym dziale? Ile fajnych osób odeszło mówiąc wprost że odchodzą bo nie chcą pracować z SD od początku jego pojawienia się w tym dziale. Może trzeba jasno napisać ile osób zgłaszało jego zachowania w Shell, zwłaszcza te zgłaszane bezpośrednio do hr - kto był w hr odpowiedzialny za nasz dział i jakie relacje łączyły te osobę z SD? Nie wszystko da się zamieść pod dywan i pracują tu jeszcze osoby pamiętające te wszystkie historie. Ten wątek trzeba wysłać mailem do hr z centrali żeby wiedzieli co tu się naprawdę dzieje

Pomocna?
Alpaga
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czy są stanowiska w firmie Shell Business Operations w Krakowie na których mogę zarobić przynajmniej 10.000 zł brutto?

Pomocna?
MMM
 Opinia
@Alpaga 19.03.2019 23:18

Oczywiście- na wszystkich stanowiskach z Job Group 5 lub wyższą lub na Job Group 6 z dodatkiem językowym.

Pomocna?
TakNie
KK
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@MMM 20.03.2019 08:21

Czy możesz proszę podać przykłady takich stanowisk w podanych JobGrupach?

Pomocna?
TakNie
MMM
 Opinia
@KK 20.03.2019 11:40

Wszystko zależy od działu, a nawet konkretnego teamu. O ile wiem wszyscy Team Managerowie, Senior Team Managerowie i Operations Managerowie są na JG5 i wyżej (bez względu na dział). Ale również Process Experci, Process Architekci, niektórzy Team Leaderzy czy nawet specjaliści z większym stażem.

Pomocna?
Frankie
 Opinia

Hej, zauważyłem ofertę na Wells Planning & Appraisal Analyst. Mam 7-letnie doświadczenie z offshora z Norwegii i UK. Czekam na rozmowę już... Jaka to jest Job Grupa i ile można powiedzieć na rozmowie?

Pomocna?
Strejlau
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Frankie 18.03.2019 22:26

Ale gdzie zdobyłeś to doświadczenie? Na platformie wiertniczej?

Pomocna?
Frankie
 Opinia
@Strejlau 19.03.2019 22:46

Tak, głównie platformy na Morzu Północnym.

Pomocna?
KSEnia
 Opinia

Hej, słyszałam, że SBO wprowadził teraz płatne nadgodziny. To prawda?Ktoś coś?

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia
@KSEnia 10.03.2019 12:30

Być może. O płatnych nadgodzinach tam tylko słyszałam. Jeśli masz zadaniowy czas pracy (tak jak miałam ja i 90% teamu), to zapomnij o płatnych nadgodzinach. Ewentualnie jakiś dzień do odbioru kiedy już wyglądasz jak smierć z przepracowania. Nikogo to nie interesuje jak się wyrobisz, nawalą ci roboty właśnie dlatego, ze nie musza ich wypłacać. Ma być ZROBIONE. A swoimi chorymi formularzami przedstawią ile średnio powinno się wykonywać jakie czynności i wyjdzie na to że choć zapier****sz jak mrówka, to jesteś „niewydajna”. Najgorsze jest to, ze każą jak jesteś dobra (ja byłam), szkolić jeszcze nowe osoby w czasie pracy nie ograniczając wcale zakresu twoich obowiązków. Wtedy nic nie zrobisz i nic nie wytłumaczysz.

Pomocna?
KSEnia
 Opinia
@Gość 10.03.2019 16:33

Czyli tak to wyglada...Ja slyszalam akurat o dziale hr ze wprowadzili..A czy to prawda who knows...Ale jestes kolejna osob a ktora niestety potwierdza to ze pracy Jest masa I ma byc zrobione I nikogo to nie interesuje..

Pomocna?
Kierowca
 Opinia

Jakie są widełki tam w finansach na "pierwszym" i "drugim" stopniu/ranku?

Pomocna?
new empleyee11
 Opinia
@Kierowca 29.12.2018 01:14

proszę o opinie :)

Pomocna?
Erikaa
 Opinia
@Kierowca 29.12.2018 01:14

Czy masz na myśli job grupy ?

Pomocna?
TakNie
majk
 Opinia

Siemanko, czy opłaca mi się aplikować do Shella i pytanie zasadnicze do jakiego działu? Mam już doświadczenie w korpo ale klepanie mnie nudzi, wole zdecydowanie zadania wymagające twórczego myślenia, jestem zaawansowany m. in. w programowaniu w VBA, mogę pisać skrypty do automatyzowania pracy z SAP czy też innych narzędzi jak excel, outlook, cokolwiek będzie potrzeba. Pomóżcie, bo chciałbym szybko załatwić sprawę w miarę szybko. Nie znam niestety osobiście nikogo kto pracuje w krakowskim SBO.

Pomocna?
Erikaa
 Opinia
@majk 09.02.2019 21:41

Hej :) Obserwuj oferty - ostatnio wewnętrznie otwarta była rekrutacja do Process Excellence Teamu - bardzo możliwe że zostanie otwarta na zewnątrz

Pomocna?
TakNie
Przyjęty
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czy ktoś z was dostał ofertę pracy z Shella jednocześnie z zapewnieniem że dostanie umowę przedwstępną do podpisu? Dostałem ostateczną ofertę na maila (zarobki, data startu) z zapewnieniem że umowa będzie jak najszybciej. I tak mija kilka dni a odzewu zero ze strony kadr. Trochę niepokojące jeśli umówione było inaczej.

Pomocna?
new_j
 Opinia
@Przyjęty 04.03.2019 15:22

@Przyjęty, jeśli dostałeś info od konkretnej osoby to napisz do niej. Kiedy ja się rekrutowałem, na każdym etapie odczułem porfesjonalizm HR. Manager z rozmowy kwalifikacyjnej nie rozmyślił się, tylko w HR mają bałagan.

Pomocna?
Przyjęty
 Opinia
@new_j 04.03.2019 15:40

@new_j, dzięki za odpowiedź. Oczywiście napisałem raz oraz ponownie w ramach przypomnienia. I nie ma odpowiedzi od 4 dni, dodatkowo dodzwonić się do Pani nie można.

Pomocna?
new_j
 Opinia
@Przyjęty 04.03.2019 15:43

Nie dodzwonisz się ale całkiem możliwe, że jeśli w końcu ta osoba z HR do Ciebie oddzwoni lub napisze to wytłumaczy się, że to ona nie mogła się dodzwonić i maile nie dochodziły. Rada na start to nie wierz w te wszystkie górnolotne bajki, stąpaj twardo po ziemi, nie daj się zwieść tym, że ktoś jest miły. Od samego początku pokaż charakter, bo później będzie Ciężko zmienić wizerunek i zobaczysz jak Cię zmieszaja z błotem.

Pomocna?
szarykrólik
 Opinia

[PROŚBA] jakieś opinie na temat stanowiska księgowego? ogłoszenie wisi i wisi i jest po polsku jako jedyne. dotyczy wystawiania faktur i jakichś tam pierdół o postepowaniu zgodnie z procedurkami. Mam wrażenie że ta praca może być związana z obsługą samego SBO jako jednostki a nie zadań realizowanych przez SBO więc mogłoby to być całkiem fajne i perspyktywiczne Nie spełniam oczekiwań w pełni ale mam to głęboko w (usunięte przez administratora) jak im nie pasi to mogą mnie cmokać (za chwile Ukraińców którzy umieją liczyć do 10 będą brać) a jak pasi to mają mnie szkolić. Tak to Tak, Nie to Nie. chodzi mi jedynie o poziom zarobków - czy warto w ogóle się wysilać i robić zgłoszenie (lub też czy jest więcej niż w Izbie Celnej gdzie dają 3,5 brutto na start) Głównym atutem jest lokalizacja jak dla mnie - miałbym super blisko i przyznam - to duża duża zaleta. Jak to tam jest - tzn Hala 500m kwadratowych i siedzenie jak kura w hodowli masowej na ubój czy można liczyć na warunki pracy dla ludzi ? jaki proces rekrutacyjny? 194 etapy matematyczno psychiatryczne z zaświadczeniem z watykanu w pokoju z 3 kamerami oraz zadanie wymyślenia leku na raka czy też normalnie jakas rozmowa i tyle PYTAM bo po prostu nie chce tracić czasu, nerwów i marnować energii na głupotę - po doświadczeniach w BNP PARIBAS jestem uczulony i w niekomfortowej sytuacji nie omieszkam wypalić swojego zdania :) Bedę niewymownie wdzięczny za pomoc i informację. Można rowniez skontaktować się na mail: nahimic@o2.pl.

Pomocna?
zatrudniony
 Opinia
@szarykrólik 28.01.2019 15:59

no tak jest jak piszesz

Pomocna?
Marian
 Opinia

Czy ktoś ma jakieś informacje jakie są mniej więcej zadania na Assessment Center, bo w mailu zero informacji na ten temat.

Pomocna?
obserwator
 Opinia

Firma w której panują warunki folwarczno-pańszczyźniane. Lizusostwo... im ciszej siedzisz tym dalej zajdziesz. Idealna dla kobiet na kilkuletni urlop macierzyński. No bo o tym by cos z tej pracy wynieść (wiedza) to raczej nie może być mowy.

Pomocna?
popieram
 Opinia
@obserwator 26.02.2019 13:16

w punkt

Pomocna?
Widz
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@obserwator 26.02.2019 13:16

Z tej pracy wynieść można wiele...chorób oraz złych nawyków. Zanim którakolwiek z kobiet doczeka ciąży, może wylądować na L4 z powodu depresji albo na innym oddziale z powodu przepracowania i nadmiaru stresu. Powodzenia kobietom które będąc w ciąży decydują się spędzać czas w tej fermie robotów.

Pomocna?
KoszulaNiedzwiadka
 Opinia

"...Thank you for your interest in working for Shell Group of Companies and taking the time to apply for the Księgowy/a position. Your qualifications and interests have been carefully reviewed in relation to our current business needs. Unfortunately, we regret to inform you that your application has not been successful for this role. ..." TAK OTO SZUKAJA LUDZI, TAKIE MAJĄ STRASZLIWE BRAKI, NIE MA KOMU PRACOWAĆ .....bla bla bla nic dziwnego że te popaprane ogłoszenia wiszą całymi miesiącami, dla tych ameb ideałem będzie ukraiński banderowiec albo hindus, najlepiej były premier albo minister finansów bo przeciez niższe kompetencje nie wchodzą w gre. nie traćcie czasu na aplikowanie bo nie dość że ich system aplikacyjny to żenada wszechświata to stracicie tylko czas. Dostałem taką informację z bota mailowego (bo widać) po chyba 1,5 - 2h, więc na bank sprawdzili mnie"DOKŁADNIE" wysyłając masę dodatkowych referencji, i innych dokumentów - a dżesika która pewnie ledwo umie czytać ze zrozumieniem nawet nie trudziła się na to spojrzeć, lub też ktokolwiek z HR nie wpadł na pomysł żeby być może skierować mnie na inne stanowisko. Omijać ten kołchoz szerokim łukiem. Szanse mają lizodu3py albo lizoci3py spasionych bab z HR albo po znajomościach - jak wszędzie. Daremna robota, nigdy więcej żadnego aplikowania do żadnej korpo-obory.

Pomocna?
U2
 Opinia
@KoszulaNiedzwiadka 18.02.2019 15:36

Przejrzenie przeciętnego cv nie zajmuje więcej niż minutę. Spokojnie można się zorientować czy ktoś ma chociaż kawałek umiejętości których szuka firma.

Pomocna?
Simon-a
 Opinia
@U2 19.02.2019 09:00

A jakie to umiejętności których tak skrupulatnie szuka firma SBO Krakow w CV kandydatów? Umiejetność zliczenia do 20 i mnożenia przez 6? Umiejetnosc kopiowania i wklejania? A może umiejętność zwalania swoich obowiązków na innych pracowników tak, by nie czuli,że są wykorzystywani? Preferowane cechy charakteru: brak własnego zdania (obligatoryjnie!), brak charakteru, brak przejawiania asertywności i kreatywności, postawa służalcza, brak życia osobistego, odporność na stres i pracę 14h/d, lojalność w obec kierownika, donoszenie na kolegów (tzw.raportowanie postępów i ich braków oczywiście nie swoich). Brak poczucia humoru (również obligatoryjnie ponieważ szef go nie ma). Preferowane Kierunki studiów : Wyższa szkoła ekonomiczna w Psiej wólce oddział w Tarnowie lub Akademia Teatralna oddział w Nowej Wsi k.Nowego Targu- patrząc na niektóre (usunięte przez administratora) w zespołach, próbujące wejść bez wazeliny w tyłek przełożonemu w celu osiągnięcia własnych korzyści (pochwała ze strony przełożonego na 10 minutowym lunchu, nobilitacja w postaci siedzenia z nim przy stole, poczucie bycia pupilkiem szefa ;) np.smutne jak mops stare panny, próbujące mocnym makijażem, botoksem i sztucznym usmiechem zakamuflować swój przykry los niewolnika. Karma wraca...

Pomocna?
Simon-a
 Opinia
@Simon-a 20.02.2019 01:02

Inną kwestią dlaczego być może się nie dostałeś jest fakt, ze stanowisko przygotowane jest już pod kogoś innego, a prowizorycznie widnieje takie ogłoszenie, by było w zgodzie z procedurą „przetargu” na najlepszego kandydata. W rzeczywistości czeka na żonę, kuzynkę, kochankę, brata albo siostrę np.team lidera innego niż księgowość działu (żeby nie było, ze w tym samym dziale zatrudnia się osobę spokrewnioną lub spowinowaconą a bez kompetencji). Wiele znam takich przypadków, gdzie szef wszystkich szefów na korytarzach mija się z niektórymi z pracowników, po czym wszyscy wiedzą, ze jest rodziną z tą osobą lub się przyjaźni z jej mężem/bratem ( mają nawet na portalach społecznościowych wspólne zdjęcia z wakacji a na korytarzu w pracy się nie znają! ). Najczęściej w ten sposób zatrudniane są żony pracowników shella. Kury domowe które przez lata nic nie robily ewentualnie oprócz wychowywania dzieci, często są tylko po jakimś podrzędnym TECHNIKUM pseudo-Ekonomicznym i szczytem ich marzeń jest uruchomienie przez mężusia co to lepiej trochę liczy, koneksji i załatwienie cieplej posadki. Traktowane są one oczywiście ulgowo. Są to moje spostrzeżenia na podstawie kilku lat obserwacji rotacji.

Pomocna?
KoszulaNiedzwiadka
 Opinia
@Simon-a 20.02.2019 01:37

Dokładnie tak! trafiasz w punkt. Aplikowałem na Księgowego (to ogłoszenie które jest po polsku na ich stronie), popytałem znajomych bo nie mam doswiadczenia korpo więc powiedzieli mi aplikuj na Billing albo księgowego. No więc tak robie, a po 2h dostaje odpał z czapy, po 2h !! NAWET nikt sie nie pofatygował zadzwonić. Widzisz umiejętności szukają tak jak podejrzewam - musisz być mózgiem :) tylko że ja tam w okolicy mieszkam i widzę tych brudnych ukraińców którzy śmiecą petami gdzie popadnie dra japy jakby byli sami w miescie i te niewydarzone lasie które wsiadają do busa i patrzą na kasownik z miną " jak to działa?" dlatego jestem mega wk...., doskonale wiem że jest tak jak piszesz! doskonale wiem, nie tylko w Shell ale np w BNP gdzie jak nie pójdziesz na rozmowę z rozpiętą do pasa bluzką to od razu spadasz w punktacji - tam tez mega odradzam bo oni to już nawet nie ukrywają ustroju szczurów w klatce.

Pomocna?
ZycNieumierac
 Opinia
@Simon-a 20.02.2019 01:02

O matko, spadłam z krzesła. Właśnie tu siedzę i tego doświadczam. Ktoś idealnie podsumował atmosferę tu panującą. Poplułam się jogurtem ze śmiechu haha

Pomocna?
U2
 Opinia
@Simon-a 20.02.2019 01:02

Nie wiem kogo szuka Shell bo tam nie pracuję ale mówię na podstawie swoich doświadczeń. Jeżeli szukam doświadczonego analityka to ktoś kto robił przez pół roku czy rok PTP czy OTC raczej nie spełnia wymagań. Rzeczywiście większość prac w centrach to kopiuj/wklej i teraz gdy zaczynają do Krakowa przenosić bardziej skomplikowane procesy to kandydatów trzeba szukać w innych regionach Polski.

Pomocna?
KoszulaNiedzwiadka
 Opinia

które posady to takie na których się wklepuje? takie typowe bezmyślne wprowadzanie danych, tworzenie jakichś zestawień itp ? własnie taka mnie interesuje posada, im mniej myślenia i zaangażowania tym lepiej, a jak nie ma kontaktu z klientem zewnętrznym to w ogóle niebo. Ciekaw jestem czy możliwe by było 4k na łape (nie mam dośw.)

Pomocna?
Golec
 Opinia

Witam. Czy mógłby ktoś przybliżyć, jak wygląda pierwszy dzień, onboarding w firmie Shell?

Pomocna?
MMM
 Opinia
@Golec 14.02.2019 13:27

Onboarding to dzień zapoznania z firmą + obowiązkowych szkoleń. Dowiesz się oczywiście co wolno, czego nie wolno, jak funkcjonuje firma (wejścia, wyjścia, parking, stołówka, etc). Generalnie jest to dzień gdzie możesz się nie odezwać ani słowem. Jeśli onboarding jest 2 dniowy to poznasz swojego managera w drugim dniu (kiedyś przynajmniej taka była metoda). Jeśli 1 dniowy to na koniec spotkasz się z managerem, zobaczysz swoje biurko, może poznasz zespół, etc.

Pomocna?
Golec
 Opinia
@MMM 14.02.2019 15:57

Dziekuje za informacje.

Pomocna?
Edek sprzedawca kredek
 Opinia

Dzień dobry .Mam pytanie na rozmowy kwalifikacyjne to dzwonią z numerów +47 (Anglia) lub +447 .Bo nie jestem pewny (nie przedstawili się z ramienia jakiej firmy jest przeprowadzana rekrutacja .

Pomocna?
Ola
 Opinia
@Edek sprzedawca kredek 30.01.2019 12:22

dzwonią z +48 - rekrutacja jest prowadzona w Krakowie

Pomocna?
TakNie
Bez perspektyw
Nazwa działu: Zakupy
 Opinia

Firma porażka. polaczki sieją ferment. Fatalna atmosfera. Bardzo dużo fałszywych osób. polaczek ma być niewolnikiem za niską stawkę i robić wszystko co mu każe jego szef z iilandii/Wielkiej brytanii i kolaborant szef polaczek. Jedno wielkie g....

Pomocna?
Ja
Nazwa działu: Zakupy
 Opinia

Nie dość że nie chcieli mi sprzedać parówki do hot dogi to jeszcze oscamowali mnie na 2 grosze stfu nie polecam i zalecam omijać szerokim łukiem

Pomocna?
inżynier
 Opinia

jaka opinia o stanowiskach inżynieryjnych?

Pomocna?
ciekawski
 Opinia
@inżynier 22.10.2018 18:45

halo halo

Pomocna?
sbo
 Opinia
@ciekawski 24.10.2018 19:04

slaba

Pomocna?
ciekawski
 Opinia
@sbo 25.10.2018 11:59

można prosić o rozwinięcie?

Pomocna?
TakNie
obiektywna opinia
 Opinia
@ciekawski 25.10.2018 21:52

to nie jest praca techniczna tylko analityczna, klepanie. Jak odpuszczasz engineering to zapraszamy - jak na razie rotacja na poziomie 50 procent w ciagu 2,5 roku

Pomocna?
spokojny pracownik
 Opinia
@inżynier 22.10.2018 18:45

A mi tam ta praca odpowiada. Nie trzeba za wiele umieć, czasem nawet nie trzeba za wiele robić. Poziom na miarę technikum i na szczęście nie ma wyzwań! Sporo ludzi się zwalnia do bardziej ambitnej pracy więc tych co zostają się szanuje. Nigdy nie byłem ambitny wiec znalazłem swoje miejsce. Jak widać każdy szuka tego co mu pasuje. Jedyne co mnie denerwuje to te plastikowe gwiazdy co hindusi rozdają co roku i biała tablica.

Pomocna?
Francuz
 Opinia

Witam Jak wygląda sprawa z podwyżkami w tej firmie Pierwsza 500zł po 3 miesiącach a potem są jakieś przewidziane ? Po jakim okresie ? np. po roku? Jak wygląda sprawa z premia jakich wartości się spodziewać ? Drugiej pensji ? Czy kilkuset złotych? Dostaje się coś na święta?

Pomocna?
gigi
 Opinia

Zastanawiałam się, czy moja zła ocena SBO nie jest przypadkiem spowodowana rozbuchanym ego i przerośniętym oczekiwaniom. Wiem teraz, że tylko wiernopoddańczość mokłaby być powodem takiego stwierdzenia. Pracuję tutaj niespełna rok i niemal od samego początku mam pewne zastrzeżenia, które obecnie urosły do rangi poważnych zrzutów. Chciałam dać sobie szansę ale ani trochę się nie poprawiło, przeciwnie. W zespole kilka osób serdecznych, kilka fałszywych, takich po prostu złych ludzi, którym tylko czasem przydarzy się ludzka postawa, przez którą usypiają Twoją czujność, po czym szybko zostajesz sprowadzona na ziemię. O tym, że atmosfera jest fajna to mówią Ci, którzy powodują, że dla innych ona wcale nie jest fajna. Pozostali dla świętego spokoju tylko przytakują, choć z pewnością myślą inaczej. Pracy jest za dużo. Dla ludzi ma to taki skutek, że nie mogą sobie pozwolić na dłuższy urlop. Chcesz iść na urlop dwutygodniowy, to musisz miesięczną robotę zrobić w dwa tygodnie. Jak się ktoś nagle zwolni to część zespołu robi na półtorej etatu. Menedżer to osoba, która ma do Ciebie uwagi o wszystko, natomiast w drugą stronę udaje, że problemu nie ma, aby tylko nie ciągnąć tematu. Ja jestem o krok od złożenia wypowiedzenia, nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobiłam.

Pomocna?
Mikołaj
 Opinia
@gigi 02.01.2019 22:28

Jak często zdarzają się takie sytuacje związane ze zwolnieniami, które opisałaś w swoim komentarzu? Wiesz może, co jest powodem tego, że pracodawca wypowiada umowy pracownikom? Brak zaangażowania, błędne wykonywanie powierzonych obowiązków? A może kompletnie inne powody decydują o takich decyzjach podjętych przez firmę Shell Business Operations? Sprecyzuj proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
WiemAleNiePowiem
 Opinia
@gigi 02.01.2019 22:28

Zgadzam się z opinia. Fabryka robotów, procedury i prcedurki jak kampania na rzecz zamykania kubeczków z kawą, zamiast się zajać nadgodzinami. GMka jest opryskliwa, arogancka wobec ludzi i swoją niepewność siebie manifestuje w sposób agresywny wobec pracowników, lubi za to otaczać się głupimi pindami, których jedyną zaletą jest lojalność wobec przywódczyni. Na plus fajne biuro i dobra stołówka, międzynarodowy zespół.

Pomocna?
Buyer
Nazwa działu: Zakupy
 Opinia

Proszę napiszcie jakie widełki dla Buyera? Dzieki! :)

Pomocna?
TakNie
Kraksa
 Opinia

Jakie są widełki na stanowisku Financial Reporting, w podatkach, w HR? Czy Shell jest lepiej płatny niż UBS?

Pomocna?
Kraksa
 Opinia
@Kraksa 22.12.2018 19:50

też się chętnie dowiem o HR? Ktoś coś?

Pomocna?
KSEnia

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Kraksa 02.01.2019 20:20

Tez o to pytałam poniżej i uzyskałam info ze widełki na stanowisku hr associate 4700br

Pomocna?
KC
 Opinia
@Kraksa 02.01.2019 20:20

Mnie interesują zarobki w zakupach, supply chain itd.

Pomocna?
Nik
 Opinia

Nie polecam. Chora atmosfera i nieprofesjonalna kadra menadzerska. Szkoda czasu.

Pomocna?
Mikołaj
 Opinia
@Nik 28.12.2018 23:08

Mógłbyś nieco bardziej szczegółowo wyrazić swoją opinię na temat pracy w firmie Shell Business Operations? Czego konkretnie nie polecasz? Czy na Twoją opinię główny wpływ ma atmosfera, która panuje w tym miejscu pracy, czy również pozostałe aspekty pracy podlegają Twojemu niezadowoleniu? Proszę o przedstawienie bliższych szczegółów i uzasadnienie wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie
HELL
 Opinia

NIE POLECAM

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia

Hej. W przyszlym roku roku wracam do Polski po 10ciu latach w Irlandii. Plan jest taki, zeby szukac pracy w korpo. Czy wg Was 35 lat to nie za duzo na rozpoczecie takiej przygody w PL? W Irlandii wiek nie ma zadnego znaczenia - jedynie umiejetnosci, ale nie wiem jak to wyglada na rynku pracy w naszym kraju. Dodam, ze nie musze od razu zarabiac 10k netto :)Pozdrawiam!

Pomocna?
4U
 Opinia
@Grzesiekk_1982 15.11.2017 15:05

Nie słuchaj frustrata. Jeżeli masz wiedzę i doświadczenie to znajdziesz ciekawą pracę. Najwyżej będziesz dłużej szukał. Oczywiście lepiej trafić do korp a nie do centrum ale do centrów też przesuwają coraz ciekawsze prace. Wiek a przynajmniej Twój przedział nie ma znaczenia. Gybyś był 50+ to już niestety w Polsce wygląda to dużo gorzej niż na Zachodzie. Ale to też się powoli zmienia na lepsze. Zależy zresztą od branży/.

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia

Dziekuje za odpowiedz. Na pewno sprobuje, jak bede sie meczyl to wyjade znowu. Pozdrawiam.

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia
@4U 16.11.2017 12:53

Hej. Dziekuje za odpowiedz. W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak powoli sie pakowac i sprobowac szczescia. Pozdrawiam!

Pomocna?
UK
 Opinia
@Grzesiekk_1982 16.11.2017 13:27

Spokojnie możesz szukać pracy będąc jeszcze w Irlandii Online video interview jest jedną z opcji. Ja tak się do Shella dostałam i tez wróciłam z zagranicy

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia
@UK 17.11.2017 09:47

Wstepne rozeznanie na pewno bede robil jeszcze z Irlandii. Zadajac wczesniejsze pytanie, chialem wiedziec czy nie bede dinozaurem w swiecie krakowskich korporacji. ale po przesledzeniu opinii na kilku forach, jestem optymista :) pozdrawiam!

Pomocna?
noname
 Opinia
@Grzesiekk_1982 17.11.2017 16:26

Obyś nie trafił do typowego wyścigu szczurów...

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia
@noname 18.11.2017 22:08

Jesli trafie, to sie zaraz wypisze ;)

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia
@Grzesiekk_1982 15.11.2017 15:05

Hej. Zlozylem CV i dostalem telefon aby umowic rozmowe z rekruterka. Porozmawialismy po polsku i angielsku na temat mojego doswiadczenia, czemu Shell itp. Natepnym etapem miala byc rozmowa z managerka z UK lub info o nie procesowaniu mojej aplikacji dalej. Mialo sie to odbyc w ciagu dwoch dni. Po tygodniu czekania dostalem tylko lakonicznego maila z automatu, ze nie przechodze dalej. Nie mam pojecia czemu - czy doswiadczenie lub jezyk za slabe, czy oczekiwania wygorowane. Nie mam problemu z tym, ze nie przeszedlem dalej, ale jednak jakis feedback mogliby zapewniac. Nie zrazam sie jednak i szukam dalej :)

Pomocna?
Rebel
 Opinia
@Grzesiekk_1982 04.05.2018 11:30

Nie przejmuj się. Jesteś nie pierwszą i zapewne nie ostatnią osobą, która potwierdza, że proces rekrutacyjny w Shell-u leży i kwiczy.

Pomocna?
Tylko Londyn
 Opinia
@Grzesiekk_1982 04.05.2018 11:30

Najzwyczajniej jestes leszczem, ktory siedzial w Irlandii, czyli gdzie przy szczyzeniu baranow? Jakbys wrocil z Anglii to co innego, no i Twoje 10K netto z czasem buhahaha, obudz sie czlowieku.

Pomocna?
Grzesiekk_1982
 Opinia
@Tylko Londyn 02.08.2018 09:33

Po Twojej wypowiedzi widać, że w Anglii to byłeś ale najwyżej palcem po mapie. Nawet największy burak nabiera ogłady mieszkając za granicą. Ogarnij się.

Pomocna?
Gaga
 Opinia
@Grzesiekk_1982 04.05.2018 11:30

Miałam bardzo podobny scenariusz rekrutacyjny. Obiecanki ze soe odezwa i tak dalej ble ble. Dzieci w HaErach i tyle w temacie. Nie zrazaj sie :)

Pomocna?
KseNiA
 Opinia

Czy orientuje się ktos jakie widelki sa na stanowisku HR Associate level 1?

Pomocna?
Nie ma za co.
 Opinia
@KseNiA 04.12.2018 11:36

4700 brutto.

Pomocna?
KseNIA
 Opinia

@Pracownik HR Wiem,ze ostatnio byla rekrutacja na HR Associate,z tego co widzę juz sie zakonczyla. Czy wiadomo,kiedy Bedzie jeszcze otwarta?spoznilam sie:(

Pomocna?
abc
 Opinia

Credit Debt Collection-czy ktoś ma jakieś informacje na temat tego działu, pracy itd.?