No Limit

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 112 ocen.

No Limit
2 112 6 1

Opinie o No Limit

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Piotrek

Pracuję w Pruszkowie. Dobre miejsce pracy. Płaca na czas, jasne cele i oczekiwania.

Wojtek

W Pruszkowie jak i Warszawie odchodzą ludzie z dużym stażem - brygadziści, mam znajomego , którym tam pracuje ponad 10 lat to powiedział że magazyn dąży do upadku a ludzie odchodzą do lepszych firm.Brak podwyżek od kilku lat, na premie pracuje Ukraina. Odchodzą również agencje pracy , którzy mają dość być popychadłem.

Mariusz
@Tomek NL 08.08.2018 14:53

Chyba raczej ma mydleniu ludziom oczu:)

Maciek

Czy ktoś wie czy nie potrzebują pracowników do IT?

Krzyś

Cześć, Pracowałem w No limit. Dobre miejsce dla ludzi, którym się chce. Praca niezbyt ciężka, ludzie otwarci i pomocni. Jak dla mnie miejsce godne polecenia. Dużo się tam nauczyłem, po wizycie w tej firmie odnajdziesz się wszędzie :)

Krzyś
@Magik 04.08.2018 16:59

Też mam kontakt z ludźmi z NL. Z tym dramatyzowaniem bym nie przesadzał ;)

Grupa

Jeżeli chodzi o współpracę w Szczecinie jako klient firmy, to jest beznadziejnie. Kupujemy co jakiś czas meble w IKEA, a tylko oni są dla nich przewoźnikiem i to jest katastrofa. Kontakt z magazynem beznadziejny, osoby niekompetentne, ogólnie szkoda słów.

Rysiek201

Magazynier Warszawa jak i Pruszków - pracownicy traktowani są jak śmieci. Przy obecnej sytuacji na rynku powinni bardziej szanować pracowników fizycznych. Nawet agencje pracy od nich odchodzą.

Atabe

Dla tych, którzy pracują jak należy i chcą się rozwijać- idealne miejsce

Jaga

Witam .Mam pytanie czy ktos mogl by mi powiedzieć jak sie pracuje w chwili obecnej na magazynie w Pruszkowie . Czy zmieniło się podejście do pracownika . Dziękuję

Zanęta

Robiłem tam kiedyś i się na ten temat wypowiadałem. Ale zapomniałem o jednej rzeczy z innej beczki. Przypomniałem sobie dzisiaj kiedy zobaczyłem na ulicy srebrne kombi marki Toyota gdzie obok loga firmy "Kasprowy Wierch data xx.xx.xx" xD xD xD ludzie, kogo to interesuje co pracownicy robią poza pracą, ma być zrobione i tyle xD totalna cebula, ja bym nie wpadł na taki pomysł. To że samochody eko na gaz czy inny ch_j to jeszcze zrozumiem ale ja też byłem tu i ówdzie ale żebym się chwalił tym publicznie? xD

Narciarz
@Zanęta 24.04.2018 18:29

Ale żal. Piszesz a nie wiesz o czym. To jest reklama zawodów narciarskich których No Limit jest organizatorem - Dla wszystkich nie dla pracowników.

Joanna

@Pat23, dziękujemy za Twoją wypowiedź, niemniej jednak zwróć proszę uwagę na to, że wątek dotyczy pracy w Warszawie. @anonymous, być może to nie leżało w ich zakresie obowiązków? Często jest tak, że firmy oferują transport, ale na przykład usługa wniesienia do mieszkania jest już dodatkowo płatna. Na stronie internetowej No Limit znajduje się kilka aktualnych ofert pracy, głównie dla Warszawy i okolic. Zainteresowanych odsyłam tutaj: http://nolimit.pl/oferty-pracy

xwr
@Joanna 15.03.2018 16:38

górka Szczęśliwicka to akurat w Warszawie!!!

Joanna

@On1234567 - poproszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork.pl. Takie komentarze utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych pracowników, bądź uczestników wątku.

ef
@Joanna 14.09.2017 10:02

a ile Pani płacą za podtrzymywanie dobrego imienia firmy? Co? Oj nieładnie

Jola 2

Czy ktoś z Was wie jaka agencja zatrudnia w NL?

WiecznieBezrobotny
@Joanna 03.05.2018 14:35

Randstad też

Ciekawy

Jak tam teraz w tej firmie ile i w jakim systemie można zarobić?Lepiej tutaj niż w Demotransie np?

Joanna

@Zanęta, ale co w tym złego? Myślę, że wielu ludzi uzna taką "adnotację" za coś ciekawego. Proszę Cię również, abyś wypowiadając się na forum, przestrzegał obowiązującego tu regulaminu i nie wypowiadał się w wulgarnym tonie. Czy ktoś z Was także pracuje lub pracował w No Limit w Warszawie i chciałby podzielić się z innymi użytkownikami forum swoją opinią?

Zanęta
@Joanna 24.04.2018 20:11

Gdyby to było wejście lub dostarczenie przesyłki na Mount Everest albo obsługa takiej wyprawy to faktycznie byłoby się czym chwalić. Wymyślanie na siłę. Z tą ekipą nie chciałbym wejść nawet na Górkę Szczęsliwicką. Amen.

Pat23

Magazynierzy z No -Limit oddział w Poznaniu tam pracują sami (usunięte przez administratora) i ściemniacze nikomu nie polecam tam pracować każdy wchodzi kierownikowi w tyłek

anonymous

Firma współpracuje z firmą Ikea. Moja 18 letnia córka zamówiła łóżko. Panowie przyjechali i zostawili łóżko na klatce schodowej blokując tym samym przejście. Stwierdzili że łóżka nie wniosa bo jest za wąskie wejście. Córka zaproponowała że rozerwie karton i wspólnie z nimi wniesie w częściach do mieszkania. Ta opcja też panom nie pasowała. Zostawili młodą dziewczynę samą z łóżkiem na klatce schodowej. Ja już nawet nie chce mówić o zwykłej empatii do drugiego człowieka bo empatii w tym przypadku nie ma co szukać. Ciekawa jestem zakresu obowiązków tych panów. BO CHYBA JEST NIE DUŻY.

Kolo

Paweł napisz coś więcej jestem ciekaw.

Paweł były

Znam dziewczę To Anka i Maciek chwalą się Jeppem ale teraz jakieś zmiany nikt ich nie lubi żądzą tam a to nie dziewczyna tylko małpisz. On.dobrze że tam już nie robię

Nick

A co powiecie o Racheli pracowała w Demotransach miała xsywke węgorz.Bo w Limicie zrobiła furorę jest nie do ruszenia robi co chce i zarabia ile chce ciekawe co życzliwi mają do powiedzenia o tym wybryku natury.Dajcie info.

spedytor

prosiłbym o numer na magazyn poniewaz nie idzie sie dodzwonic

Pracownik

Jeśli byłoby tak źle to więcej osób pisałoby o tym. Komuś nie odpowiada praca to lepiej będzie jak odejdzie i nie będzie psuł atmosfery w firmie.

Koko

Ja również nie polecam pracy w No Limit w Pruszkowie. Atmosfera jaka tam panuje to masakra. Na dziale miga jest wiele nieuprzejmych osób ,jeszcze gorzej na dziale zwrotów. Tam rządzi Pani Iza wraz ze swoimi "pupilami".Jeśli się nie podlizesz to będziesz pomiatany. Kierownictwo często rzuca wulgaryzmami. Panuje tam chaos, nielad, brygadzisci robią co chcą. Jeżeli ktoś chce tam pracować to tylko o stalowych nerwach.

daniel
@Koko 16.08.2016 06:44

Proszę o kontakt , mam do Pana zapytanie - daniels1985 małpa o2 pl

Ftgb

Magazyn Pruszków Pracowałam tam jakis czas i nie polecam tej pracy ze wzgledu na chamską brygadziatke Katarzynę Cz. Codziennie wybiera sobie nowa ofiare którą gnębi i upokarza przy innych, sypie wyzwiskami i przekleństwami. Z ta kobieta nie da sie pracować i widac ze szykanowanie pracowników sprawia jej przyjemność. Szczególnie "uwielbia" nowych pracowników. Skanery każe naprawiać sobie sama a na każdy problem reaguje agresja. Jedyny człowiek godny polecenia to brygadzista Arek który zawsze pomoże z każdym problemem i z nim praca jest tylko przyjemnością.

daniel
@Ftgb 03.10.2016 17:34

Proszę o kontakt do mnie na email, miałbym do Pana zapytanie Daniels1985 małpa o2 pl

seba

Ludzie pracowałem w tej firmie i nie polecam kłamcy i oszuści, doprosić się o odzież roboczą graniczy z cudem a jak dostaniesz to brudną i nie wypraną buty używane po kimś a na koniec powiedzą że i tak szybko dostałeś ekwiwalent nie wypłacają kierownik oszust i kłamca obiecuje a potem jest inaczej jak było wstępnie ustalane jednym słowem firma krzak ,czas oczekiwania na etat 3 lata nagminnie są łamane prawa pracownika ,głęboko przemyślcie jeżeli chcecie pracować w takiej firmie

Tymon

Zastanawiam się dlaczego niektórzy piszą na forum co chcieliby poprawić w firmie a nie maja odwagi na taką rozmowę z osobą kompetentną w firmie. Jeśli są w firmie osoby niewłaściwe to szefostwo powinno być wdzięczne

Aparacik

Prace w NoLimit w Markach w ikea wspominam bardzo dobrze. Może zarobki nie są wystarczające ale ekipa i atmosfera na luzie po za kilkoma ludźmi... Sam odszedłem bo znalazłem lepsza płatna prace. Jak podniosą zarobki to może tam wrócę

Tymonek

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy przy obsłudze klienta? Mam zamiar aplikować i chciałbym cos więcej wiedzieć. Jaka jest atmosfera w pracy? Opinie na forum są mało zachęcające do pracy.

Rebusik

Słyszałem, że firma potrzebuje sporo osób do pracy? Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji w tym temacie? Czy rekrutacja jest łatwa, ?

Kusy

Magazyn w Gądkach. Kiedys byla to normalna firma (stary magazyn), teraz nie da sie opisać . Firma nie szanuje pracownikow, ma ich w glebokim powazaniu. Tylko wykorzystac, wycisnac jak cytryne i olac, wprowadzili fałszywy akord. Pensje slabe, od wielu lat bez porzadnej podwyzki, dobrzy pracownicy, ktorym kiedys zalezalo na firmie coraz bardziej maja wszystko gdzies jak widza co sie dzieje. Ludzie powoli odchodza, zaczyna sie duza rotacja, co nie swiadczy dobrze o takim pracodawcy. Taki troszke lepszy McDonald\'s.Magazyn polozony jest na totalnym odludziu. Nie polecam , chyba ze desperatom bez zadnych nadziei na lepsza robote.

On1234567

Zgadzam sie z Wami.....kierownictwo jest tragiczne. Osobiscie bardzo lubie ta Czarna z dolu kierowniczke Lukasz i Zenon tez moze byc jak ma dobry humor

Zostaw opinię o No Limit - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Limit