Czy ktoś z obecnych pracowników magazynu w Warszawie może mi powiedzieć jakie są warunki? Czy oferują tam umowę o pracę? Jaki jest system zmianowy i czy pracujecie tam w weekendy? Widzę, że wisi ogłoszenie na magazyniera i zastanawiam się czy nie aplikować.
magazynier
23.03.2016 10:03
pracowałem w NL przez jakiś czas. Praca jak na kazdym innym magazynie, a zarobki takie jak wszedzie- nie ma kokosów, ale trudno oczekiwac kokosów za pracę , która sie tam wykonuje- proste zadania magazynowe. Ogólnie praca idealna dla kogoś , kto chce pracowac i studiowac
Przychody i zysk No Limit
7,8 mln
2020
2021
2022
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
m.
26.02.2016 10:44
Powiem tak pracuje tam już kilka lat bywało raz lepiej raz gorzej umowy o pracę doczekałam sie po 2,5 roku z awansem po 2 miesiacach znowu zaproponowano mi wyższe stanowisko. Wiem, że przez lata które pracuje przemieliło się setki ludzi, ale szczerze mówiąc patrząc z perspektywy czasu po co trzymać kogoś kto nie umie ogarnąć podstawowych rzeczy? okiełznać paleciaka lub liczyć do 100 nie każdy nadaję się do tej pracy były momenty, gdzie rzeczywiście przy wiekszym natężeniu pracy agencje zatrudniały dzięsiątki osób, z czego zostali najlepsi. I na tyle by to było....
Prace w No Limit nie polecam szczególnie na magazynie IKEA na HANDLOWE MARKI.
Pan kierownik wpisuje swoim kolegą godziny za prace a nowy pracownik pracuje za nich. Dodam że jest to praca przez agencje minimum 6 miesięcy na umowie zlecenie
stawka 10 złotych brutto +2 złote premii które ucina. Pomyślcie jaką trzeba być świnią żeby uciąć komuś z 9 złoty netto jakiekolwiek pieniądze świnie a nie ludzie.
janusz z kanapy
18.03.2016 15:26
Kolego cos Ci sie pomylilo pracowalem w tej firmie i sytuacja ktora opisales nie miala nigdy takiego miejsca. Szanujmy sie to nie powod zeby sie mscic na firmie.
dron
07.12.2015 22:42
Jak wygląda obecnie praca w no limit? dalej na śmieciówkach?
Wywiadu udzielił/aBeata Kaługa
09.07.2015 09:26
Co jest potrzebne, żeby odnieść sukces w branży logistycznej?
Niezbędne jest zagwarantowanie najwyższej jakości realizacji usług i obsługi klienta oraz determinacja, gotowość do szybkiego reagowania i podejmowania wyzwań. Sukces może być osiągnięty dzięki konsekwentnemu rozwojowi wyspecjalizowanych usług.
Branża logistyczna kojarzy się pełną organizacją. Atmosfera w firmie też taka jest? Wszędzie musi być porządek?
Porządek i organizacja to warunki konieczne. Pracujemy nad tym aby porządkować wszystkie procesy i działania. Trzeba pamiętać, że jesteśmy bardzo dynamiczną organizacją i bywają sytuacje, kiedy działamy” tu i teraz”, bo najważniejszym celem jest realizacja zadania. Zawsze jednak wyciągamy wnioski i nie popełniamy dwa razy tego samego błędu. Doskonalimy się jako organizacja, jesteśmy świadomi, w jakich obszarach mamy jeszcze sporo do zrobienia w zakresie porządku wewnętrznego i to robimy.
Co składa się na efektywność Państwa firmy?
Gwarancją naszej efektywności jest kompetentny i zaangażowany zespół współpracowników. To dzięki niemu jesteśmy w stanie reagować na potrzeby naszych klientów szybko i zgodnie z ich oczekiwaniami. To jest też gwarancją utrzymania wysokiej jakości świadczonych usług i stwarza możliwość poszukiwania nowych rozwiązań w budowie procesów.
Nieustanny rozwój jest wpisany w działania firmy logistycznej?
Zdecydowanie tak. Stale wdrażamy skomplikowane procesy przy użyciu najnowszych technologii. Nowoczesna flota transportowa, automatyzacja operacji magazynowych oraz zaplecze informatyczne pozwalają na obsługę w trybie ciągłym tysięcy zleceń. W codziennym działaniu dużo czasu poświęcamy na modernizację naszego biznesu, aby oferowane przez nas usługi były konkurencyjne i realizowane z najwyższą jakością.
Co wiąże się z tym rozwojem? Gdzie zaszły największe zmiany i jakie są tendencje?
W 2013 roku w naszym Centrum Logistycznym w Pruszkowie wdrożyliśmy nowoczesną technologię - Sorter PTU (Push Tray Unit), który jest głównym ogniwem w procesie konfekcjonowania zamówień. W związku z rosnącymi potrzebami naszych klientów w czerwcu 2015 rozbudowaliśmy sorter, zwiększając możliwości operacyjne o 80%. W usługach transportowo-spedycyjnych dzięki sprawdzonym programom i nowoczesnym urządzeniom optymalizujemy trasy, nadzorujemy bezpieczeństwo przewożonych towarów oraz dostarczamy Klientom informacje o statusach zleceń w czasie rzeczywistym. Home Delivery i Power Services to nowe usługi oferowane przez naszą firmę. Realizujemy dostawy B2C Home Delivery w branży meblarskiej oraz zarządzanie, montaż i serwis elektrycznych środków trwałych na terenie całej Polski. Serwis dystrybucji wykonywany jest w trybie Same Day i Next Day - każdy z naszych klientów ma możliwość określenia parametrów dostawy w sposób indywidualny, a większość wysyłek doręczanych do odbiorców jest dodatkowo awizowanych w związku ze specyfiką projektów.
Realizujemy usługi w zakresie:
międzynarodowych linii drobnicowych
dostaw B2C i B2B
usług dodatkowych VAS
programów lojalnościowch
W każdym z wymienionych produktów wdrażamy innowacyjne rozwiązania.
Nie każdy odnajdzie się w tak skomplikowanym środowisku. Jakich cech osobowości poszukują państwo u swoich pracowników?
Nasi Pracownicy to ludzie z pasją i zaangażowaniem. Chcemy w swoich szeregach widzieć tych, którzy podejmują wyzwania, są odpowiedzialni, pełni energii do działania. Wiedza wejściowa i doświadczenie jest ważne, ale istotne są również: motywacja, umiejętność nauki i wykorzystanie jej w firmie. Bardzo ważne jest rozumienie biznesu, jaki prowadzimy, i szacunek do wszystkich uczestniczących w nim osób: współpracowników, klientów oraz partnerów.
Czego nie lubi pani u kandydatów? Zdarzyło się, że ktoś powiedział lub zrobił coś co zdyskwalifikowało go jako przyszłego pracownika w procesie rekrutacji?
Lubię kandydatów. Nie każdy jednak pasuje do naszej organizacji lub konkretnego stanowiska. To co jest najważniejsze to właściwe dopasowanie: wymogów stanowiska pracy do predyspozycji i kompetencji kandydata. Czymś nadrzędnym, co się powtarza, na co zwracam szczególną uwagę, jest zaangażowanie Kandydatów, motywacja wewnętrzna i sztuka wymagania także od siebie. To gwarantuje, że osoba, która rozpoczyna współpracę z firmą może się w niej rozwinąć. Odpowiadając na pytanie, zniechęca mnie brak motywacji wewnętrznej, bierność, nieprzygotowanie.
Stawiają Państwo na osoby z doświadczeniem czy wolą uczyć pracy od podstaw?
Z tym bywa różnie, w zależności od stanowiska. Firma dynamicznie się rozwija, mamy wiele procesów rekrutacji w związku z nowymi stanowiskami pracy na wszystkich poziomach zarządzania. Jest to świetna okazja dla Kandydatów, którzy pomimo braku bardzo dużego doświadczenia będą mogli rozwijać się razem z firmą, będą uczyć się i zbierać bezcenne doświadczenie u nas i budować swoją ścieżkę kariery zawodowej. Cały czas jesteśmy otwarci na doświadczonych specjalistów i menadżerów w poszczególnych produktach. Jest to też okazja dla obecnych pracowników, aby budować swoją ścieżkę kariery zawodowej i brać udział w rekrutacjach wewnętrznych. Jestem przekonana, że poznawanie firmy od podstaw i ścieżka zawodowa zbudowana w oparciu o pracę na różnych stanowiskach jest najlepszym doświadczeniem i szansą na rozwój zawodowy.
Jak wygląda staż w No Limit?
Staże i praktyki planowane są dla każdej osoby indywidualnie w zależności od tego, jakie są jej oczekiwania. Najczęściej jednak planujemy je tak, aby stażysta/praktykant mógł poznać firmę kompleksowo. W każdym z działów jest szansa na samodzielne zadania. Ważne dla nas jest to, aby efektem czasu spędzonego w firmie była praktyczna wiedza i doświadczenie.
Dlaczego warto pracować w Państwa firmie?
Ponieważ w tej firmie wszyscy jesteśmy odpowiedzialni za wynik końcowy i tym samym za swoje miejsca pracy. Mamy Zarząd, któremu warto zaufać. Ponieważ firma rozwija się i każdy, kto wykaże się umiejętnościami i zaangażowaniem, ma tu szansę na rozwój. Kiedy analizuję moje wcześniejsze doświadczenia zawodowe, widzę, że praca w średnim przedsiębiorstwie daje możliwość samodzielności, skupienia się na zadaniach i celach o wiele bardziej niż np. w dużej korporacji, gdzie traci się bardzo wiele czasu na sprawy z drugiego planu.
Jak pracownicy spędzają czas po pracy? Organizujecie Państwo imprezy integracyjne, eventy?
Zgodnie ze specyfiką firmy czas po pracy i czas na integracje to również czas aktywny. Stawiamy na integrację sportową. Tradycją są coroczne wyjazdy rowerowe, narciarskie i żeglarskie. Organizujemy także pikniki dla pracowników i ich rodzin. Pasje sportowe i inne są częstym udziałem naszych pracowników. A przykład idzie z góry od właścicieli firmy.
No Limit postawił też na odpowiedzialny biznes. Pracownicy chętnie udzielają się prospołecznie?
Nasza fima wspiera działania w sferze kultury i sportu.Tradycją firmy stało się obejmowanie patronatem corocznych Ogrodów Muzycznych na Zamku Królewskim w Warszawie. Współpracujemy z fundacjami „Wspólna Droga” i „Słoneczna Akademia” wspierając osoby z niepełnosprawnością intelektualną i młodych pacjentów z Oddziału Onkologii Centrum Zdrowia Dziecka. Od wielu lat angażujemy się w działania związane z rozwojem Warszawskiego Klubu Narciarskiego, którego tradycja sięga lat 20-tych XIX wieku. Dzięki wsparciu finansowemu ale również i pracy społecznej Klub odnosi sukcesy w dziecięcych i młodzieżowych zawodach narciarstwa alpejskiego w Polsce. Pracownicy z kolei, od kilku lat inicjują działania w ramach akcji Szlachetna Paczka.
Na zakończenie mamy kilka pytań od naszych użytkowników. pyta jak wygląda praca spedytora w tej firmie? jest okres próbny?
Okres próbny trwa 3 miesiące. W dziale spedycji realizujemy zadania z zakresu spedycji krajowej i międzynarodowej. Celem pracy spedytora jest zrealizowanie kompleksowej obsługi realizacji usługi spedycyjnej dla klientów.
Użytkownik pyta: chciałam pójść na staż do No Limit - bardzo ciężko się tam dostać? Jakie zarobki dają na początku? czy jest szansa na zatrudnienie po stażu?
Na staż przyjmujemy chętnie, Ważne są predyspozycje i zaangażowanie. Wynagrodzenia w naszej firmie są poufne. Najlepsi stażyści otrzymują oferty pracy jeśli tylko są na to gotowi i dyspozycyjni.
Użytkownik pyta: jestem doświadczonym kierowcą samochodów ciężarowych, jakie warunki proponuje firma?
Gwarantujemy umowę o pracę i sprzęt najwyższej jakości. W sprawie szczegółowych zachęcam do kontaktu bezpośredniego z firmą.
Dziękuję za rozmowę.
majster
18.06.2015 17:56
3000 netto czy brutto? Od czego jest zalezna premia? Umowa na czas nieokreslony czy okres probny? Troche slabo jak na spedycje..
majster
30.05.2015 12:58
Witam, mam pytanie jak wyglada praca spedytora w tej firmie ? jaka podstawa i czy sa premie ? jaka umowa na starcie ? jest okres próbny czy odrazu na czas nieokreslony? dzieki
-----
22.05.2015 12:50
Po długim czasie .....
nick_the_prick
12.05.2015 13:51
firma - Nieporozumienie
dzidek
19.03.2015 03:27
No limit jest polskim operatorem logistycznym działającym na rynku europejskim od 1990 roku. To co podoba mi się w tej Warszawskiej firmie ( chociaż widziałem oddziały też w Poznaniu , Wrocławiu czy też Sosnowcu) to fakt , że zatrudniają zarówno starsze doświadczone osoby jak i młodych innowatorów .
pioteksss
05.02.2015 18:25
jak dla mnie ta firma to porażka pracowałem przez agencje oczywiście ludzie traktowani jak parobki aby jak najwięcej kartonów przerobić i jeszcze sa tam tacy co patrzą aby cię pogonić a jak się postawisz to cię oczywiście ci podziękują. Następna kwestia zero jakiś spraw jeśli chodzi o BHP obuwie swoje wspinanie się po regalach bez drabinki i oczywiście polowa jeździ wózkiem widłowym bez uprawienien może jeździć każdy nawet jeśli pracujesz przez agencje. Nie polecam.
gg
31.01.2015 21:36
Bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie (oddział targówek). Ludzie sympatyczni, pomocni. Minusy m.in. najważniejszy jakim jest min. czteroletnie czekanie na umowę o pracę oraz to, że miejsce nie przystosowane dla kobiet. Brak szatni, co wiąże się z przebieraniem w toalecie i trzymaniu rzeczy osobistych bezpośrenio na magazynie.A także to, że zatrudnianym jest się przez agencje która jak wiadomo jak to agencja, zarabia na pracowniku. Praca dobra na krótki okres czasu ale nie na dłuzsza mete, zwlaszcza dla kobiety.
Andrew
22.11.2014 18:32
Nie ma co czarować. Typowa śmieciówka, do dyspozycji na zawołanie i na odwołanie także (przymusowe dni wolne). Firma nie szkoli. Załapiesz sam dzięki kolegom - przetrwasz dłużej, odsuną cię od merytoryki magazynowej - jesteś śmieciem do wymiany w każdej chwili. Możesz być chętny i pracowity - to nic nie zmienia. Umiejętne sterowanie opinią o Twojej przydatności w tej pracy przez liderów teamu w magazynie - raz, gdy przejawiasz inicjatywę - źle, innym razem - jej brak z twojej strony w obliczu dokładnego i ścisłego wykonywania poleceń - też źle. Ma być zawsze "źle" - żeby było wiadomo, że jesteś w każdym momencie zdystansowany. Druga rzecz - podczas nieobecności lidera - można popracować w ludzkiej atmosferze - koledzy nie krzyczą na siebie/ Wspomniano we wcześniejszych postach o "wyścigu szczurów". W stabilnym składzie nie ma chyba czegoś takiego, chyba że przyjmą kilku nowych na raz. Płaca tragiczna. robota dla studenta alba wakacjowicza z telefonem pod poduszką. Odradzam zawodowym magazynierom z uprawnieniami na wózki i długim stażem. Jest chwila oddechu - spadaj w regały, żeby nie było cię widać że stoisz. Kierownictwo lubi niejasne sytuacje - sprzyjają możliwości rotacji i przeczą rozwojowi i karierze. Te pracę należy traktować jak sezonowy zbiór poziomek (co do sztuki z krzaczka). Sama praca jest do ugryzienia, żadna "taśma", trochę solidnego wysiłku z dawką przeciętnego myślenia, atmosfera gorsza - psychiczny nacisk "nadzorcy" niewolników. Najzabawniejszy w tym wszystkim kontrast z jakim biura HR zachęcają niewykwalifikowanych nowych do "prostej, fizycznej, bezstresowej" pracy w nowoczesnym magazynie. :)
maja789
08.09.2014 10:46
Teraz jest znowu ogłoszenie na asystenta spedytora morskiego, biorac pod uwage ze w maju szukali, to wychodzi, że po 3 miesiącach okresu próbnego dziekują.
TwojStary
09.07.2014 23:07
Obecnie pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisali powyzej Jest jeszcze gorzej :D
Strasznie malo placa a wyyyyymagania...
Dorobie sobie troche i stad s......
08.07.2014 22:25
ania
01.08.2014 21:41
Znowu szukają? To już wywalili tę nową dziewczynę?
przew
08.07.2014 13:39
Na 1 rzut pokazac gdzie sa drzwi (usunięte przez administratora)bo wszyscy maja dosc rzadow tego pseudo magazyniera
Stefan
15.04.2014 21:18
- Ile chce Pan zarabiać? - pyta poważny pan kierownik z kilkunastotygodniowym stażem prowadzący rekrutację
- (kwota...)
- A jak Pan myśli, ile my chcemy Panu zapłacić?
- A co ja wróżka jestem?
Po przeczytaniu Waszych opinii przynajmniej się nie stresowałem! :)
szukam
25.09.2013 14:39
podobno za odzież się nie płaci.
z tego co się dowiedziałem sa tam dwa magazyny jeden z wysokim składem mam uprawnienia na wózki czy jest opcja się tam dostać?
jak płacą jak ktoś ma uprawnienia tak samo jak bez?
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w No Limit?
01.09.2013 19:35
anonin
08.07.2014 10:04
Proszę szanownej dyrekcji wziasc się za magazynierów w pruszkowie ,robia co chcą ,ciągle na papierosku i nie ma czasu na przyjęcie interesanta,kartony przygotowane do wysylki są pogięte i podziurawione a oni nic sobie sobie z tego nie robia tylko sie śmieją i granie w karty.gratulujemy takich (usunięte przez administratora) w firmie
Mikuś
29.08.2013 18:22
Ogólnie to jest w tej firmie tak że próbują pokazać profesjonalną firmę a tak naprawdę nie jest to firma tylko (usunięte przez administratora) dla ubogich. Gdy nie wyrobisz 168 h to Ci uwalają premie jeśli jeszcze tego nie zrobili. Często nie jest to możliwe na nie których działach bo wysyłają na bezpłatny urlop najczęściej tydzień. Odzież robocza cóż... niby masz przypisane 3 komplety ale nie każdemu jest dane je otrzymać. Mówią ze jest a jak sie idzie to już nie ma...bo zniknęło lub ukradli.
Kondi
16.05.2013 21:52
Witam,
Co do pracy to cóż zależne jest to od projektu na którym jesteś. Umowa o prace zaczyna sie po ok 5 latach pracy w no limicie < z przysłowia w no limicie całe życie > tak dreptasz w agencji za ok 10 zeta może nawet mniej. Co do zwolnień są podejmowane w przeciągu godziny przychodzisz do roboty i dowiadujesz sie że już tu nie pracujesz. Paczki ..buahaha pakiet socjalny jeszcze wieksze buahahha nie dostajesz nic jedynie śliną w pysk jak na Ciebie morde drą to nie tak to nie tak. Mimo ze zrobisz dobrze ale nie po ich myśli. Nie ważne że musisz poprawić na źle i po rozkmince 2h wracają do twojego założenia. Wynagrodzenie ok 1750 brutto liczysz na wiecej to idz pod kościół co do premii możesz sobie nie liczyć wiec możesz od kwoty odjąć sobie jakies 200 zeta. Pracownicy ok ale są też hieny. Praca dobra dla tych aby złapać coś na szybko a w miedzy czasie szukać czegoś nowego innego jak i również dla tych którzy chcą sie sprawdzić
19.01.2013 22:37
halo halo - 2013-01-12 01:35:49
aa - 2013-01-10 10:28:08
zwalniaja bezpodstawnie, pseudo "kierownicy" sapia sie o wszystko bo sie sami nieogarniaja pownini zatrudnic ludzi kompetetnych na to stanowisko a nie malolackich cwaniakow. Nie polecem pracy tam nawet w czynie desperacji. Przyjmuje 100% ludzi o po tygodniu 70% zwalnija zenada. Zdecydowanie nie polecam.cześć powiedz pracujesz w no limit Warszawa czy pracowałeś chciał bym z tobą pogadać na różne tematy odezwij sieaa-mam do ciebie pytania możesz mi na nie odpowiedzieć ?
są w poniższej mojej wypowiedzi
pracujesz nadal w no limit ?
12.01.2013 01:35
aa - 2013-01-10 10:28:08
aa
10.01.2013 10:28
02.01.2013 10:13
witam chciał bym pogadać z jakimś magazynierem !!!!!!!!!
o pracy o zarobkach o atmosfera
mam pytanie do magazynierów z Warszawy jak tam u was jak sie pracuje
Czy na święta coś dostaliście ? jakieś bony ? coś innego
Czy w lato macie jakieś imprezy ?
Jak są wykorzystywane pieniądze socjalne ?
Na każdego pracownika przypada około 900zł rocznie jeżeli firma przekracza 20 osób to musi posiadać fundusz socjalny
MAM PYTANIE czy u was te pieniądze są wykorzystywane na pracowników czy nie ?
02.01.2013 10:01
anonim1111xxz - 2012-10-15 08:47:33
dobra firmaWitam mam pytanie Jakich zarobków można sie spodziewać na magazynie jako pracownik magazynowy pytam o konkretne wynagrodzenie np.2500 brutto +premia ile? coś koło tego czy mniej czy więcej Ile jest na okresie próbnym a ile po 3 miesiącach
czy na święta dostajecie bony pieniądze czy nić
Co z pieniędzmi socjalnymi są jakieś imprezy firmowe czy coś jest dofinansowane ?
Proszę o konkretne odpowiedzi
Dziękuje z góry
anonim1111xxz
15.10.2012 08:47
dobra firma
TSL
08.10.2012 21:43
A co to za klient ? Wiesz cos wiecej ?
ja
06.10.2012 11:29
zwaliaja?przeciez beda przyjmowac bo maja nowego klienta
03.10.2012 11:32
chyba nie, najsłabsze ogniwa zostają bo nie umieli by sobie poradzić w bardziej wymagającej i ambitniejszej pracy
12.09.2012 20:30
no fakt, ale podobno zwalniają się najsłabsze ogniwa.
26.08.2012 22:36
hehe ciekawe która to osoba, z tego co się orientuje na Helli nic nie jest już jak kiedyś, ludzie się zmieniają każdy się zwalnia
behr
13.07.2012 14:25
a co to przesłuchanie? pracowałem kiedyś w wakacje a ty pracujesz panie "czujnik" tam była tylko jedna osoba która wymyśliła by taki nick :-)
Jak teraz tam jest???
11.07.2012 21:02
no hej a skąd wiesz jak na helli było pracowałeś tam?? bo niedawno sie zwolnił typek stamtąd czy Ty nadal tam pracujesz??/
behr
15.06.2012 13:58
Powiem ci jak było kiedyś na projekcie Hella w Wawie
Ekipa świetna brygadzista spoko wstawiał się za swoją zmianą.
Były utarczki między zmianami wiadomo jak to między ludźmi ale zawsze szło się na piwo i było spoko. Jak trzeba było się sprężyć i zrobić to się robiło jak były luźne dni to się obijałeś. Kasa to różnie zależnie od stanowiska. Niestety kierownicy mają gdzieś magazyn i tam pracujących ludzi. Zawsze coś nie tak i ucięte premie bo np. syf na magazynie :-) co z tego że plan wykonany i nie miałeś czasu się po tyłku podrapać syf i pojazd po premii. Jeśli chcesz wiedzieć więcej to pisz chętnie ci poopowiadam. Pozdro dla ekipy z Helci :-)
11.06.2012 12:48
czy na święta dostajecie bony pieniądze czy nić
Proszę o konkretne odpowiedzi
Dziękuje z góry
sab
09.03.2012 04:38
No włąśnie 7 kierowników...
Spróbuj się czegoś dowiedzieć , pójx do ,któregoś z jakimś problemem będziesz biegał od jednego do drugiego.
Każdy z nich robi minimum i jedzie do domu , wszystko mimimalnym wkładem. Za dużo ich tam jest
praca
24.12.2011 16:47
Akcent tam jest 7 kierowników i na wszystkich narzekasz? mój jest w porządku idzie sie z (usunięte przez administratora) dogadać co do pozostałych to nie wiem jestem tylko u niego i trochę u (usunięte przez administratora).
Zostaw merytoryczną opinię o No Limit Sp. z o.o.