No Limit

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 94 ocen.

Opinie o No Limit

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Limit

Tymon
użytkownik zarejestrowany

Zastanawiam się dlaczego niektórzy piszą na forum co chcieliby poprawić w firmie a nie maja odwagi na taką rozmowę z osobą kompetentną w firmie. Jeśli są w firmie osoby niewłaściwe to szefostwo powinno być wdzięczne

Aparacik

Prace w NoLimit w Markach w ikea wspominam bardzo dobrze. Może zarobki nie są wystarczające ale ekipa i atmosfera na luzie po za kilkoma ludźmi... Sam odszedłem bo znalazłem lepsza płatna prace. Jak podniosą zarobki to może tam wrócę

Tymonek
użytkownik zarejestrowany

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy przy obsłudze klienta? Mam zamiar aplikować i chciałbym cos więcej wiedzieć. Jaka jest atmosfera w pracy? Opinie na forum są mało zachęcające do pracy.

Rebusik
użytkownik zarejestrowany

Słyszałem, że firma potrzebuje sporo osób do pracy? Interesuje mnie stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji w tym temacie? Czy rekrutacja jest łatwa, ?

Kusy

Magazyn w Gądkach. Kiedys byla to normalna firma (stary magazyn), teraz nie da sie opisać . Firma nie szanuje pracownikow, ma ich w glebokim powazaniu. Tylko wykorzystac, wycisnac jak cytryne i olac, wprowadzili fałszywy akord. Pensje slabe, od wielu lat bez porzadnej podwyzki, dobrzy pracownicy, ktorym kiedys zalezalo na firmie coraz bardziej maja wszystko gdzies jak widza co sie dzieje. Ludzie powoli odchodza, zaczyna sie duza rotacja, co nie swiadczy dobrze o takim pracodawcy. Taki troszke lepszy McDonald\'s.Magazyn polozony jest na totalnym odludziu. Nie polecam , chyba ze desperatom bez zadnych nadziei na lepsza robote.

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@On1234567 - poproszę o dodawanie wpisów zgodnych z regulaminem serwisu GoWork.pl. Takie komentarze utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych pracowników, bądź uczestników wątku.

On1234567

Zgadzam sie z Wami.....kierownictwo jest tragiczne. Osobiscie bardzo lubie ta Czarna z dolu kierowniczke Lukasz i Zenon tez moze byc jak ma dobry humor

Tymon
użytkownik zarejestrowany

Mam wielka chęć aplikować na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy ktoś mógłby coś dodać od siebie w kwestii pracodawcy? Może mi pomożecie podjąć decyzję?

Joanna
użytkownik zarejestrowany

@Były Piszesz o oszukiwaniu pracowników. Co masz na myśli? Rozumiem, że nie pracujesz już w firmie. Jak dawno zakończyłeś w niej pracę? Czy możliwe, że nastąpiły w firmie zmiany? @TymianekTy masz pozytywną opinię o No Limit jako pracodawcy. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak pracownicy są doceniani oraz na jakie warunki pracy mogą liczyć.

Joanna
użytkownik zarejestrowany

Jak wygląda staż w No Limit? Użytkownik pyta: chciałam pójść na staż do No Limit - bardzo ciężko się tam dostać? Jakie zarobki dają na początku? czy jest szansa na zatrudnienie po stażu? Na te i więcej pytań odpowiedzi udzieliła nam HR Business Partner firmy No Limit. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,11254,wywiad-beata-kaluga Która z informacji zawartych w treści wywiadu najbardziej Was zaciekawiła?

Tymianek
użytkownik zarejestrowany

No Limit jest firmą dobrą i dbająca o pracowników. Nie doceniają tego osoby którym daleko do pracy wolą odpoczynek zdecydowanie. Czas wystawi im rachunek.

Były
@Tymianek 14.02.2017, 14:25
No Limit jest firmą dobrą i dbająca o pracowników. Nie doceniają tego osoby którym daleko do pracy wolą odpoczynek zdecydowanie...

Ty się kolego chyba z choinki zerwałeś.Totalny syfilis sama nazwa wskazuje , nie ma limitu na krętactwa i oszukańcze traktowanie pracowników.

Były
@Tymianek 14.02.2017, 14:25
No Limit jest firmą dobrą i dbająca o pracowników. Nie doceniają tego osoby którym daleko do pracy wolą odpoczynek zdecydowanie...

Ty się kolego chyba z choinki zerwałeś.Totalny syfilis sama nazwa wskazuje , nie ma limitu na krętactwa i oszukańcze traktowanie pracowników.

Bubus

Kierownictwo to jeden wielki żart.

volvo34
@Bubus 13.02.2017, 10:50
Kierownictwo to jeden wielki żart.

To prawda.Może w końcu ktoś zmieni obsadę kierowniczą i ludzie zaczną tam przychodzić do pracy ,bo problem tkwi nie w pracownikach ,lecz w kadrze kierowniczej,która niestety nie ma najmniejszego pojęcia o zarządzaniu ludźmi .Wszyscy doskonale wiedzą czemu ludzie stąd odchodzą..

Bubus
użytkownik zarejestrowany

CzyNL potrzebują do pracy na stanowisko handlowca -spedycja drogowa? Bardzo zależy mi na zatrudnieniu. Wiem że firma jest super i fajni ludzie podobno pracują. Czy to się zgadza? Prosze o informacje.!!

Darek

Niech ktoś z W-wy zainteresuje się sytuacją w Sosnowcu. Np ile musi dać pod stołem przewoźnik żeby jeździć cztery dni w tygodniu!!! Ciekawe skąd kierownictwo ma forsę na nowe domy ? Tym co tam się dzieje powinno się zająć CBŚP.

Jaca
@Darek 03.01.2017, 13:40
Niech ktoś z W-wy zainteresuje się sytuacją w Sosnowcu. Np ile musi dać pod stołem przewoźnik żeby jeździć cztery dni w tygodni...

A kto tam ma nowy dom?

Tymon
użytkownik zarejestrowany

Mam u nich pracować w Warszawie. Może ktoś wie jak tam jest czy zarobki są ok? słyszałem dobre opinie i dlatego zmieniłem firmę. Mam nadzieję że to nie pomyłka.

piona

Polecam w 100% , szczególnie na strefie sortera. Zorganizowana praca i miła atmosfera dzięki osobom pracujacym na dziale

Cvc

Witam moge sie wypowiedziec na temat kierowcy kuriera na busie jezdzisz przeladowany non stop poza tym jezdzisz po 15 albo 20 godz na dodatek te lodowki pepsi wnosi sie samemu po 100kg 150kg. Kartony porozwalane zgniecione pozniej maja pretensje ze cos brakuje i oczywiscie kierowca ukradl. I za spoznienie na zaladunek 150zl kary daja za brak zdjecia ktore trzeba wykonac po dostarczeniu lodowki 50zl kary

oscar

Fajnych macie kierowców !!!!! Mam nadzieję że tego który zajechał droge autobusowi sami namierzycie i ktoś z nim porozmawia WWL 29620 Takie zachowanie kreuje zagrożenie

...

Jaka Marta ?

Jojo

Marta niech sie lepiej umyje a nie udaje wielka brygadzistke buhahaha

eop
użytkownik zarejestrowany

@aj no jakby się przydali to przecież jest aktualnie takie ogłoszenie o pracę w internetach od nich na to stanowisko na sosnowiec - nigdy nie pracowałeś a jednak skąd w takim razie masz takie info o wynagrodzniu i czy juest mono wiarygodne? odpo proszę

Ftgb

Magazyn Pruszków Pracowałam tam jakis czas i nie polecam tej pracy ze wzgledu na chamską brygadziatke Katarzynę Cz. Codziennie wybiera sobie nowa ofiare którą gnębi i upokarza przy innych, sypie wyzwiskami i przekleństwami. Z ta kobieta nie da sie pracować i widac ze szykanowanie pracowników sprawia jej przyjemność. Szczególnie "uwielbia" nowych pracowników. Skanery każe naprawiać sobie sama a na każdy problem reaguje agresja. Jedyny człowiek godny polecenia to brygadzista Arek który zawsze pomoże z każdym problemem i z nim praca jest tylko przyjemnością.

Ftgb

Magazyn Pruszków Pracowałam tam jakis czas i nie polecam tej pracy ze wzgledu na chamską brygadziatke Katarzynę Cz. Codziennie wybiera sobie nowa ofiare którą gnębi i upokarza przy innych, sypie wyzwiskami i przekleństwami. Z ta kobieta nie da sie pracować i widac ze szykanowanie pracowników sprawia jej przyjemność. Szczególnie "uwielbia" nowych pracowników. Skanery każe naprawiać sobie sama a na każdy problem reaguje agresja. Jedyny człowiek godny polecenia to brygadzista Arek który zawsze pomoże z każdym problemem i z nim praca jest tylko przyjemnością.

Szatan

@Kot ja Ci serdecznie współczuje:) Wygląda na to, że masz konflikt z większością osób zarządzających w NL. I piszesz, że pracujesz, bo musisz. Obecny rynek w Pruszkowie i okolicach jest tak bogaty w oferty pracy, że jak ktoś chce to może ją zmieniać kilka razy w miesiącu. Wydaję mi się, że to nie problem w tych wszystkich ludziach, których tak pięknie wypisujesz powyżej tylko w Tobie.

Bobi

Ile magazynier dostaje na początek krótko zwięźle poproszę w brutto magazyn sosnowiec ?

Rene
@Bobi 05.09.2016, 22:07
Ile magazynier dostaje na początek krótko zwięźle poproszę w brutto magazyn sosnowiec ?

12zl

Koko

Ja również nie polecam pracy w No Limit w Pruszkowie. Atmosfera jaka tam panuje to masakra. Na dziale miga jest wiele nieuprzejmych osób ,jeszcze gorzej na dziale zwrotów. Tam rządzi Pani Iza wraz ze swoimi "pupilami".Jeśli się nie podlizesz to będziesz pomiatany. Kierownictwo często rzuca wulgaryzmami. Panuje tam chaos, nielad, brygadzisci robią co chcą. Jeżeli ktoś chce tam pracować to tylko o stalowych nerwach.

Malabhsbjsbsj

Nie Polecam tam pracy . Pracowałam na magazynie nr 5 masakryczny klimat (osoby które pracują) na drugim piętrze na migu itp są bardzo nie uprzejme (nie wszystkie ) a brygadzista Katarzyna .... czeka tylko na moment żeby się przyjebac nawet o głupotę . Po czym jak się jej postawi idzie na skargę do kierownika Jacka.... więc jeśli uważacie że chcecie tam pracować radzę uważać na ludzi.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ciechocinek
@Kot 12.09.2016, 03:03
Chyba pomyliles zaklady bo zeby tam pracowac trzeba miec stalowe nerwy bo maja cie za smiecia zwlaszcza Marta P Piotr P Katarzy...

Kolejna postawa, która mocno przeszkadza w tym, żeby się czegoś nauczyć to przekonanie o tym, że się już wszystko umie. ignorowanie poleceń i braki zainteresowania tym, co się dzieje w dziale. A jeśli przełożony pokaże takiemu pracownikowi, że jednak zrobił coś nie tak jak trzeba, to reakcją nie jest „o, faktycznie, to pokaż mi jak to zrobić” tylko myślenie „ależ się czepia", . Kluczem jest jednak nauka na tych błędach i nie popełnianie ich cały czas od nowa. Postawa „ja wiem lepiej” nie pozwala uczyć się na błędach.Najlepiej wybielić siebie i swoją osobę kosztem zniszczenia opinii innych .Dla wielu młodych osób każda praca jest żmudnym i nudnym obowiązkiem,ale przecież nikt Was tu nie trzyma...skoro tak tu źle droga wolna. Głównym problemem w relacjach z tymi ,których tu wymieniłeś (-łaś)jesteś raczej Ty sam (-a)..nie potrafisz prawdopodobnie przyjąć żadnej krytyki i Twoją obroną jest odpowiedź w postaci szykan. Tak się składa,że pracuję od kilku lat i doskonale znam osoby,które stawiasz w świetle tych najgorszych i muszę zdementować Twoją opinię . Najwyraźniej nie wykonujesz swoich obowiązków należycie i traktujesz pracę jako zło konieczne.Sama się wk...kiedy muszę wykonywać pracę za takich jak Ty,bo wydaje Ci ,że Tobie należy się wynagrodzenie za sam fakt tego iż tam jesteś! Nic bardziej mylnego(jesteś to pracuj,a nie spędzasz czas na plotach ) nikt nie będzie wykonywał za Ciebie przydzielonych zadań! Na miejscu tej wymienionej "kliki"jak ją nazywasz,bardziej przyjrzałabym się wynikom i efektywności wszystkich pracowników i zrobiła porządek raz na zawsze.Dziwię się,że wiele osób Twojego pokroju jeszcze tam "pracuje" choć to chyba zbyt wyniosłe słowo w stosunku do takich leserów. I jeszcze jedno.....szukają nadal brygadzisty na detalu...może spróbuj i użeraj się z takimi pseudo-pracownikami ,którym nie chce się robić :) Życzę powodzenia ,a następnym razem kiedy będziesz chciał (-ła)zabłysnąć posyp się brokatem ,bo z myśleniem masz ogromne problemy. BUZIAKI

kwhdp.
@Ciechocinek 12.09.2016, 20:59
Kolejna postawa, która mocno przeszkadza w tym, żeby się czegoś nauczyć to przekonanie o tym, że się już wszystko umie. ignorow...

Jednym słowem prawda o tym jak tam jest to Cię boli. Ciekawe czy to nie o Ty jesteś tam opisana.

Jola 2

Czy ktoś z Was wie jaka agencja zatrudnia w NL?

xyz

ktoś wie jak wygląda płaca na magazynie ? Chodzi mi o Pruszków konkretnie. Ile godzinm, a także czy w weekendy też sie pracuje?

ciekawy

Czy ktoś z obecnych pracowników magazynu w Warszawie może mi powiedzieć jakie są warunki? Czy oferują tam umowę o pracę? Jaki jest system zmianowy i czy pracujecie tam w weekendy? Widzę, że wisi ogłoszenie na magazyniera i zastanawiam się czy nie aplikować.

magazynier

pracowałem w NL przez jakiś czas. Praca jak na kazdym innym magazynie, a zarobki takie jak wszedzie- nie ma kokosów, ale trudno oczekiwac kokosów za pracę , która sie tam wykonuje- proste zadania magazynowe. Ogólnie praca idealna dla kogoś , kto chce pracowac i studiowac

m.

Powiem tak pracuje tam już kilka lat bywało raz lepiej raz gorzej umowy o pracę doczekałam sie po 2,5 roku z awansem po 2 miesiacach znowu zaproponowano mi wyższe stanowisko. Wiem, że przez lata które pracuje przemieliło się setki ludzi, ale szczerze mówiąc patrząc z perspektywy czasu po co trzymać kogoś kto nie umie ogarnąć podstawowych rzeczy? okiełznać paleciaka lub liczyć do 100 nie każdy nadaję się do tej pracy były momenty, gdzie rzeczywiście przy wiekszym natężeniu pracy agencje zatrudniały dzięsiątki osób, z czego zostali najlepsi. I na tyle by to było....

ADAM.B

Prace w No Limit nie polecam szczególnie na magazynie IKEA na HANDLOWE MARKI. Pan kierownik wpisuje swoim kolegą godziny za prace a nowy pracownik pracuje za nich. Dodam że jest to praca przez agencje minimum 6 miesięcy na umowie zlecenie stawka 10 złotych brutto +2 złote premii które ucina. Pomyślcie jaką trzeba być świnią żeby uciąć komuś z 9 złoty netto jakiekolwiek pieniądze świnie a nie ludzie.

janusz z kanapy
@ADAM.B 14.02.2016, 00:53
Prace w No Limit nie polecam szczególnie na magazynie IKEA na HANDLOWE MARKI. Pan kierownik wpisuje swoim kolegą godziny za pr...

Kolego cos Ci sie pomylilo pracowalem w tej firmie i sytuacja ktora opisales nie miala nigdy takiego miejsca. Szanujmy sie to nie powod zeby sie mscic na firmie.

dron

Jak wygląda obecnie praca w no limit? dalej na śmieciówkach?

majster

3000 netto czy brutto? Od czego jest zalezna premia? Umowa na czas nieokreslony czy okres probny? Troche slabo jak na spedycje..

majster

Witam, mam pytanie jak wyglada praca spedytora w tej firmie ? jaka podstawa i czy sa premie ? jaka umowa na starcie ? jest okres próbny czy odrazu na czas nieokreslony? dzieki

-----

Po długim czasie .....

nick_the_prick

firma - Nieporozumienie

dzidek
użytkownik zarejestrowany

No limit jest polskim operatorem logistycznym działającym na rynku europejskim od 1990 roku. To co podoba mi się w tej Warszawskiej firmie ( chociaż widziałem oddziały też w Poznaniu , Wrocławiu czy też Sosnowcu) to fakt , że zatrudniają zarówno starsze doświadczone osoby jak i młodych innowatorów .

pioteksss

jak dla mnie ta firma to porażka pracowałem przez agencje oczywiście ludzie traktowani jak parobki aby jak najwięcej kartonów przerobić i jeszcze sa tam tacy co patrzą aby cię pogonić a jak się postawisz to cię oczywiście ci podziękują. Następna kwestia zero jakiś spraw jeśli chodzi o BHP obuwie swoje wspinanie się po regalach bez drabinki i oczywiście polowa jeździ wózkiem widłowym bez uprawienien może jeździć każdy nawet jeśli pracujesz przez agencje. Nie polecam.

gg

Bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie (oddział targówek). Ludzie sympatyczni, pomocni. Minusy m.in. najważniejszy jakim jest min. czteroletnie czekanie na umowę o pracę oraz to, że miejsce nie przystosowane dla kobiet. Brak szatni, co wiąże się z przebieraniem w toalecie i trzymaniu rzeczy osobistych bezpośrenio na magazynie.A także to, że zatrudnianym jest się przez agencje która jak wiadomo jak to agencja, zarabia na pracowniku. Praca dobra na krótki okres czasu ale nie na dłuzsza mete, zwlaszcza dla kobiety.

Andrew

Nie ma co czarować. Typowa śmieciówka, do dyspozycji na zawołanie i na odwołanie także (przymusowe dni wolne). Firma nie szkoli. Załapiesz sam dzięki kolegom - przetrwasz dłużej, odsuną cię od merytoryki magazynowej - jesteś śmieciem do wymiany w każdej chwili. Możesz być chętny i pracowity - to nic nie zmienia. Umiejętne sterowanie opinią o Twojej przydatności w tej pracy przez liderów teamu w magazynie - raz, gdy przejawiasz inicjatywę - źle, innym razem - jej brak z twojej strony w obliczu dokładnego i ścisłego wykonywania poleceń - też źle. Ma być zawsze "źle" - żeby było wiadomo, że jesteś w każdym momencie zdystansowany. Druga rzecz - podczas nieobecności lidera - można popracować w ludzkiej atmosferze - koledzy nie krzyczą na siebie/ Wspomniano we wcześniejszych postach o "wyścigu szczurów". W stabilnym składzie nie ma chyba czegoś takiego, chyba że przyjmą kilku nowych na raz. Płaca tragiczna. robota dla studenta alba wakacjowicza z telefonem pod poduszką. Odradzam zawodowym magazynierom z uprawnieniami na wózki i długim stażem. Jest chwila oddechu - spadaj w regały, żeby nie było cię widać że stoisz. Kierownictwo lubi niejasne sytuacje - sprzyjają możliwości rotacji i przeczą rozwojowi i karierze. Te pracę należy traktować jak sezonowy zbiór poziomek (co do sztuki z krzaczka). Sama praca jest do ugryzienia, żadna "taśma", trochę solidnego wysiłku z dawką przeciętnego myślenia, atmosfera gorsza - psychiczny nacisk "nadzorcy" niewolników. Najzabawniejszy w tym wszystkim kontrast z jakim biura HR zachęcają niewykwalifikowanych nowych do "prostej, fizycznej, bezstresowej" pracy w nowoczesnym magazynie. :)

maja789

Teraz jest znowu ogłoszenie na asystenta spedytora morskiego, biorac pod uwage ze w maju szukali, to wychodzi, że po 3 miesiącach okresu próbnego dziekują.

TwojStary

Obecnie pracuje w tej firmie i nie jest tak zle jak pisali powyzej Jest jeszcze gorzej :D Strasznie malo placa a wyyyyymagania... Dorobie sobie troche i stad s......

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ania

Znowu szukają? To już wywalili tę nową dziewczynę?

przew

Na 1 rzut pokazac gdzie sa drzwi (usunięte przez administratora)bo wszyscy maja dosc rzadow tego pseudo magazyniera

Stefan

- Ile chce Pan zarabiać? - pyta poważny pan kierownik z kilkunastotygodniowym stażem prowadzący rekrutację - (kwota...) - A jak Pan myśli, ile my chcemy Panu zapłacić? - A co ja wróżka jestem? Po przeczytaniu Waszych opinii przynajmniej się nie stresowałem! :)

szukam

podobno za odzież się nie płaci. z tego co się dowiedziałem sa tam dwa magazyny jeden z wysokim składem mam uprawnienia na wózki czy jest opcja się tam dostać? jak płacą jak ktoś ma uprawnienia tak samo jak bez?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anonin

Proszę szanownej dyrekcji wziasc się za magazynierów w pruszkowie ,robia co chcą ,ciągle na papierosku i nie ma czasu na przyjęcie interesanta,kartony przygotowane do wysylki są pogięte i podziurawione a oni nic sobie sobie z tego nie robia tylko sie śmieją i granie w karty.gratulujemy takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie

Zostaw opinię o No Limit - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Limit