Opinie o Inter Marine Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

@Matrax a czy rozmawiałeś z pracodawcą o tym, kiedy będą możliwe jakieś podwyżki? Może warto poczekać. Czy ktoś wypowie się na temat pracy w Inter Marine Sp. z o.o.? Na jakie warunki pracy można liczyć?

Miś Uszatek

Zapraszamy do ,,Balenica'', tam zawsze gra muzyka... :-)

Matrax

Panowie czas zwinąć żagle z firmy Intermarine stawka 34 zł godzina pracy już żadna rewelacja a Funt z miesiąca na miesiąc będzie coraz tańszy A firma nic nie robi chyba czeka aż ludzie się sami wyruszą ja się zawijam narka.

Inter Marine Sp. z o. o.

W związku z pojawiającymi się pytaniami naszym pracowników uprzejmie informujemy, że firma Inter Marine sp. z o. o nie jest w żaden sposób kapitałowo lub osobowo powiązana z firma Ballanic z siedziba w Rumii. W związku z powyższym firma Inter Marine nie jest odpowiedzialna za wypłatę wynagrodzenie z tytułu wyjazdów organizowanych przez firmę Ballenic.

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

Jeśli jesteś pracownikiem firmy to bardzo chętnie usłyszymy więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę. Jakie jest Twoje wrażenie z pracy w Inter Marine?

Chętny_na_wyjazd

Czy ktoś wyjechał z tej firmy w ostatnich tygodniach może miesiącach? Bo widzę iż ostatni komentarz z połowy tego roku a poprzedni jeszcze z zeszłego. Coś się zmieniło? jest lepiej może gorzej?

ojjko
użytkownik zarejestrowany

Jest dosyć duża swoboda w działaniu @big, a przynajmniej jest tak w przypadku osób pracujących jako przedstawiciele handlowi, Target trzeba wyrobić no ale nie ma wielkiej spiny, im lepsze wyniki tym wyższa premia przecież

Tom

witam byłem na rozmowie w sprawie pracy w zeszłym tygodniu poszukuje osób które również były na rozmowach

Tom

witam poszukje osób które były w zeszłym tygodniu na rozmowie w Inter marine jako Safety macie jakieś wieści mieli się odezwać i cisza

Marcin Fortanc Gucio

Co Wy się tak rozpisaliście pod nickami ( lucek frucek itp .) nie stać Was na ujawnienie swoich danych , bo pewnie sami z kwiatami i ciastami łazicie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy wie tak samo jak ja bo mi do tej pory są winni wypłatę około 11000 zł . Kurde płaczki nawet się nie upomnieli o zaległe wypłaty a już prosili o wyjazd , a skąd wiem , bo pare miesięcy później byłem w Falmuth z innej firmy a tam te same mordy które tylko za coś mają kontrakty , ludzie w biurze to patologia i nic więcej nie można powiedzieć , kłamstwo pogania kłamstwem .....

Paro

Może ktoś napisać o aktualnych warunkach i pracy na lotniskowcu w Szkocji?

tomek

burz doświadczenie można szybko zdobyć jeśli pracujesz w zgranym składzie i ktoś może ci coś mądrego podpowiedzieć, z kąt jesteś ja z okolic radomia dzwoniłem do inter ale kazali się odezwać we wrześniu

tomek

czy ktoś może napisać coś o zarobkach spawacza 135 z dziesięcioletnim doświadczeniem, czy opłaci się pracować w inter i jaka tam panuje atmosfera.dzięki

Jacek

Też kiedyś pracowałem z tym Zgredkiem dno i wodorosty,facet nic nie umnie skąd inter go wzioł nie wiem,chyba że z złomowca,monter z niego żaden a z rysunku dno zupełne ale inter ma fachowca .

Zgredek

Ostatnio miałem okazję pracować z panem (usunięte przez administratora) psełdo monterem (kitek,Zgredek,prezęcik,kolczyk.)nie wiem co on wam wozi do biura ,bo na robocie się nieznacznie w ogóle ,trzeba za siebie i za niego robić ,a jak coś zrobi to i tak ktoś musi poprawić,praca z palnikiem tragedia u niego ,oczywiście się nie kryje z tym że do biura coś wozi, a wręcz przeciwnie jeszcze się tym chwali chyba nie ma równo pod sufitem,ledwo chodzi po tym statku a siły nie ma już wcale,to nie jest praca z emerytem tylko męczarniach ,którą trzeba zrobić jacy fachowcy taką opinia o firmie .

qq

dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi

xxx

Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?

xxx

Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?

RIDICK84

AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA

trtr
@RIDICK84 24.04.2015, 07:19
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ B...

No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????

Jozek
@trtr 25.04.2015, 20:03
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????

Płacą 50000tyś miesięcznie

zainteresowany

Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.

iskao
@zainteresowany 14.04.2015, 11:50
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I t...

pewnie jestes jednym z tych nierobów albo lizus byłem nierobów pełno lizusów jeszcze wiecej a firma jak firma wszystko zalezy od ludzi jacy sa.

Nie wiem czy jechać

Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).

Nie wiem czy jechać

Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??

Lxy
@Nie wiem czy jechać 12.04.2015, 21:56
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??

Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.

kjkj

Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno

leszek

kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia standard firmy dasz masz

Zbychu

Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.

miro

dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane czyzby prawda was w oczy kole ???/

Zbychu

Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.

miro
@Zbychu 01.04.2015, 18:35
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było inaczej patologia

wypowiedzenie

W UK nie ma obowiazku podania wypowiedzenia na pismie. Mozna o takie poprosic np z zalaczona notatka o powodzie zwolnienia i referenzjami. Ale nie wiem na co komu zwolnienie na pismie? Zwolnili to zwolnili, trzeba leciec dalej. Jezeli planuje sie dalej pracowac w uk to tylko wlasnie P45 sie moze na cos przydac. Nowemu ksiegowemu bedzie latwiej i nie zaplacisz "emergency tax" w nowej pracy. Praca jest nie typowa. Mieszkasz w PL pracujesz w UK wiec na co szarpac koty, kto czemu jest winien i kto kogo oszukal. Ja wole sie rozliczyc u ksiegowej prywatnie i heja.

nowy

Panowie a znacie taką firmę jak Amia z Gdynia ponoć wysyłają ludzi do norwegi. Ciekawe czy to solidna firma. Jak by kto znał niech się wypowie

Poprawka

P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu. P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na koniec Maja. Wiec nie wiem kto P45 dostal, ale chyba nie sa z tego faktu szczesliwi. Tak mnie ten komentarz rozbawil, ze az mi sie pokielbasilo, ktore jest ktore, ale tak czy siak nie dostaje sie obu jezeli nie zmienia sie pracodawcy. Tyle tu gadania o zlodziejstwie, oszustwach itp. A mnie zastanawia, ilu z was tak naprawde wzielo te wszystkie papiery w lape i poszlo do normalnego doradcy finansowego? Ilu zrobilo rozliczenie z pomoca czlowieka ktory zna sie na rzeczy a nie przy pomocy wujka google? Pewnie zrobila tak wiekrzosc ludzi i nie musi sie oburzac na forum. Naprawde polecam zaplacic 20 funtow za rozliczenie i sie dowiedziec jak sprawy sie maja a nie tu cos poczytac, tam cos doslyszec i ostatecznie nikt nic nie wie. Co roku rozliczam sie przez polskie biuro i mam pewnosc, ze nikt mnie nie oszukal.

gg
@Poprawka 28.03.2015, 03:37
P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu. P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na konie...

No tak a powiedz ile czeka się na wypowiedzenie no ja do dziś nie dostałem. Jak się idzie do biura to te panie nic nie potrafią wyjaśnić taką jest prawda.

Nie znam sie to sie wypowiem

Ziomus, P60 dostaje sie na zakonczenie pracy, np po zwolnieniu. Takie rozliczenie od pracodawcy za caly okres pracy. No, ale w sumie... mam nadzieje, ze je dostaniesz. Pozdrawiam.

do kolo

Pracujesz parę lat Ale na czarno prostaku od listopada dopiero zaczęło się kręcić z umowami kiedy ci dali insurance number tez kilka lat temu nie wiesz o co chodzi to siedź cicho szkoda że jest tu cenzura bo bym ci pojechał a pity pozostawało co niektórzy p45 ado maja masz dostać p60 nara

karol

i bardzo dobrze niech inter was wali rowno

kolo

Co wy p.... za farmazony. jaki pit??? W Angli rok podatkowy trwa o konca marca i nikt nie mogl dostac pitu. Dostaje sie go do konca maja. Pracuje tu kilka lat i wiem. Zwrotu podatku nie ma, tylko jak pracujesz w kolejnym roku to placisz nizszy podatek i tak to jest rozliczane. Nie dostaniesz w Angli zwrotu podatku do reki, chyba ze wrocisz do Polski i przez caly kolejny rok nie bedziesz tu pracowal. Swoja droga zarobiles 6000 funtow i narzekasz na 300 podatku? Facet, o co ci chodzi? Ciesz sie ze masz niski podatek. Masz w lapie payslipa to znaczy e masz wszyztko po legalu zaplacone i nikt cie nie ruszy.

spawacz

Kwota wolna od podatku to jest 10000 funtów więc powinniście jak i ja również dostać 100% zwrotu z podatku szefostwo Inter marnie myśli ze maja takich pracowników co jeszcze w Polsce na koniach jeżdżą i nie mają internetu itd żeby sobie sprawdzić kwotę wolną od podatku w uk .Nie polecam tej firmy pozdrawiam nie pracujacych w Inter marnie i tych co się tam nie dostali nic nie straciliscie

hm

To racja banda złodzieji a te panie w biurze to całkowity brak wychowania i szacunku do drugiej osoby

xxxx

Witam dostałem PIT na którym jest doprowadzone 300 funtów podatku z zarobionych 6000 f gdzie jest reszta

to ja

Witam pracowałem w rosyth zarobiłem około 7000funtow dostałem za to PIT i mam doprowadzone tylko 300 funtów podatku co z resztą ??? Nie pozdrawiam banda zlodzieji

trzesiawa

Ty lepiej za robote sie wez czepialski

trzesiawa

Wiecej dajce jakich koczykow conic nie robia.on powinien byc na emerytrze.dajcie pracowac mlodym.he zebx kolczyk wogulecos robil jeszcze lazi calydzien albo noc.majstrom tez dajesz prezenty?obiadki moze robisz i zakupy chyba ze cos zlota raczka?smiech na sali tak sie ponizac

Licz na siebie
@trzesiawa 23.03.2015, 14:49
Wiecej dajce jakich koczykow conic nie robia.on powinien byc na emerytrze.dajcie pracowac mlodym.he zebx kolczyk wogulecos robi...

Panie o nicu Trzęsiawa,naucz się pan pisać,bo tego bełkotu nikt nie rozumie.Jak coś cie boli,to napisz to poprawnie po naszemu.A nie, ja wim polska mowa trudny jezyk ,my matoły rozumieć co do nas wy mówić,ale tak trocha słabo.Ja wracać do szkoła i uczyć się pilno to moża majstrem zostano hej :-)

hhhh

Zna może ktoś firmę godną polecenia która poszukuje spawaczy?

jhyj

Niby w rosyth jest sie nadal zatrudnionym a w Gdyni mówią co innego o co tu chodzi. Nie wiadomo czy można z innej firmy wyjechać bo półki niema się wypowiedzenia to nadal jest sie zatrudnionym. Może tukktoś napisać kto tak miał i jak to było czy dzwonili do ciebie po jakimś czasie ze masz jechać do pracy czy nie????

jhyj

Czy firma jak zwalnia pracowników to dają wypowiedzenie czy wysyłają pocztą?

były pracownik
@jhyj 20.03.2015, 18:21
Czy firma jak zwalnia pracowników to dają wypowiedzenie czy wysyłają pocztą?

nie ma żadnego wypowiedzenia, jest słowo "wypad z baru"

kole

Z kim trzeba gadać w biurze żeby dali drugą szansę na zatrudnienie.?

były pracownik
@kole 19.03.2015, 15:55
Z kim trzeba gadać w biurze żeby dali drugą szansę na zatrudnienie.?

zapomnij , jesteś numerem statystycznym ,

debil

popdoba mi sie tu bo jest spoko zarabiam takie pieniadze ze h..uj i nic praktyczxnie nie robie i o co wam chodz sie pytam /////

Deny de Vito

wiem na co mnie stac jezeli chodzi o spawanie pracowalem w STARLEMIE gdzie za zapalenie papierosa mozna bylo wyleciec z roboty kazdy z nas musial byc mistrzem w spawaniu o tym wie pan Wacek pierszy p;odpierdalacz tak nie boje sie uzyc tego slowa pracowlem z nim i CHLOPOWI za jedna godzine wchodzil w wdupe to samo robi w ROSYTH panowie uwazajcie na tego faceta

arnold schwarznger
@Deny de Vito 11.03.2015, 22:56
wiem na co mnie stac jezeli chodzi o spawanie pracowalem w STARLEMIE gdzie za zapalenie papierosa mozna bylo wyleciec z roboty...

a ja pracowałem w CRISTcie i tez wiem na co mnie stać, DENY DE VITO DON'T CRY

prezenty

ludzie przestancie nosic prezenty do biura i tak na robocie wyjdzie co potraficie(PAN W KAPELUSZU Z KOLCZYKIEM W UCHU)normalni fachowcy siedza w domu a oni jezdza

były pracownik
@prezenty 10.03.2015, 18:25
ludzie przestancie nosic prezenty do biura i tak na robocie wyjdzie co potraficie(PAN W KAPELUSZU Z KOLCZYKIEM W UCHU)normalni...

o przydatności pracownika decyduje ocena wystawiona przez supervisior-a, a dawanie tzw prezentów to usługa bez gwarancji powodzenia,

bartek

prosze o odpowiedz na ten post-wiele osob ma juz w tym roku podatkowym przekroczone 1000 funtow natomiast na pyslipie widnieje kod podatkowy 1000l/x co oznacza wolna kwote od podatku literka x oznacza placenie podatku od miesiecznych dochodow a nie od rocznych.DLACZEGO?ja dostarczylem wszyskie papiery ktore mialem z poprzedniej firmy i nie chcialbym zaplacic podatku lub doplacac ze swojej kieszeni po obliczaniu mojej skladki jaka firma placi lub NIE wychodzi niedoplata,pracuje w firmie pare dobrych lat i zalezy mi tylko na tym aby OTRZYMAC STAWKE Z UMOWY I NIE DOPLACAC DO SWOJEGO PODATKU MAM GDZIES URLOPY I INNE BZDETY KTORE I TAK NIE BEDA WYPLACANE ,CZY JEST TO MOZLIWE?

były pracownik
@bartek 10.03.2015, 18:15
prosze o odpowiedz na ten post-wiele osob ma juz w tym roku podatkowym przekroczone 1000 funtow natomiast na pyslipie widnieje...

dowiesz się w rocznym rozliczeniu (ja też), nie wierze w zapewnienia firmy,

Deny de Vito
@były pracownik 11.03.2015, 15:34
dowiesz się w rocznym rozliczeniu (ja też), nie wierze w zapewnienia firmy,

Pani Moniko ja bym wziol to sobie do serca rozumiem ze chodzi o bicie godzin ale ten pan z pod tczewa z kolczykiem w uchu oficjalnie powiedzial ze wam przywiozl do biura podarki no sprawdza sie facet na stoczni byl tzw.prawa reka chodzil wymienial zarowki dokrecal krany a dzis robi renome w Rosyth.Panie powidzcie co nalezy wam przyniesc w prezencie aby jechac jako spawacz a nie zlota raczka

keyt

witam -mam pytanie przed zmianą umów a więc wtedy kiedy mąż nie dostawał payslipów to kto płacił podatki i czy to była praca od agencji zatrudnienia nielegalna ?

były pracownik
@Inter Marine Sp. z o.o. 03.03.2015, 11:48
Witam, w początkowym okresie były opóźnienia w przekazywaniu Państwu "payslipów". Kwestie te zostały w większości wyp...

na moich payslip-ch nie ma podatku co w takim razie, jak mam to rozliczyć

Inter Marine Sp. z o.o.
pracodawca
@były pracownik 03.03.2015, 22:11
na moich payslip-ch nie ma podatku co w takim razie, jak mam to rozliczyć

Witam, nie widzę Pańskiego payslipu, stąd ciężko mi sie odnieść do stwierdzenia, że na "payslipach nie ma podatku". Podatek na pewno jest na nim wyszczególniony, może być niewpłacony, jezeli nie był należny. W Polsce należy wypełnić roczną deklarację PIT z podaniem osiągniętych dochodów, także tych za granicą. Wszystkie informacje potrzebne do wypełnienia polskiego PIT są podane na payslipie. Natomiast w jaki sposób wypełnić sam PIT, uzyska Pan informacje w każdym urzędzie skarbowym. W razie indywidualnych pytań, proszę o kontakt z biurem w Gdyni, postaramy się pomóc, aczkolwiek proszę mieć na uwadze, że nasza firma nie prowadzi działalności doradztwa podatkowego. W razie wątpliwości co do rozliczeń podatkowych, zawsze należy się kontaktować z Urzędem Skarbowym.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Mylisz chłopaku pojęcia, do 10000 £ nie płaci się płatków więc kasa sie należy.

aDAM

sorry, z choinki spadłem

Zostaw opinię o Inter Marine Sp. z o.o. - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.