Liga Plus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Liga Plus Sp. z o.o.

Opinie o Liga Plus Kraków

Nie przegap nowości o Liga Plus Sp. z o.o.!

18.12.2018 20:35

Witam czy któryś z kurierowi pracujących w kolonii mógłby powiedzieć coś o warunkach jakie panują w mieszkaniu wynajętym przez firmę? Czy jest na miejscu w-f? Czy pokoje pojedyncze? Itp pozdro

19.12.2018 11:27

Dobra Marus to ile wyciagniesz w miesiąc? Rozumiem że pracujesz jako kurier? Jest wifi w mieszkaniu?
    Darek

02.01.2019 12:58

Tutaj wszyscy mają wiele do powiedzenia tylko w większości same bzdury. Gdybym tam był napisałbym wszystko co możliwe. Podał adres, linka do Google Street View, podał piętro, opisał współlokatorów, sąsiadów, okolice a na emaila wysłał zdjęcia. A tak dowiedz się o co biega
    Andrzej

31.12.2018 17:48

Hejka,pracuje juz 4 miesiac jako kurier w Niemczech’ Polecam!!! Na 2 miesiac znalazlem inne mieszkanie(place wiecej,ale wynajmuje pokoj)
    Magda opieka

28.12.2018 23:43

Polecam.Zawsze wypłata na czas i mily kontakt. Teraz wprowadzili jeszcze polecenia pracowników, bo z ankiet wyszło że dużo pracuje z polecenia kolegów. Mozna zarobić dodatkową kasę.Pracuje juz rok jako opiekunka
    Kar1980

23.12.2018 00:34

Gorąco polecam

18.12.2018 20:36

Poprawka nie w-f tylko wifi (internet) :)
    Rymanowski

16.12.2018 06:56

Zgadzam sie z pozytywnymi opiniami o tej firmie, ja tez jestem zadowolony ze wspolpracy.Pracuje jako opiekun osob starszych.....
    Jolanta1970

17.12.2018 12:18

Polecam!!!
    MartaW

17.12.2018 10:52

Witam, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca kuriera, czy paczki są ciężkie i czy pieniążki wypłacane na czas, jak dużo jest pracy 12h dziennie czy więcej? Czy w mieszkaniach da się normalnie żyć? Opinie na forum są podzielne i nie wiem co mam o tym myśleć, byłabym wdzięczna gdyby ktoś zostawił mi wiadomość na poczcie [email protected], z góry dziękuje!
    teodor

07.12.2018 18:06

Dostałem propozycje pracy jako kurier w Koloni,jakies opinie?
    Niepolecam301971

15.12.2018 01:59

Wykorzystują ludzi. Jednym się uda, drugim nie. Piszą że okres szkoleniowy za 100€ trwa 6 dni. W rzeczyw8stoaci trwa dłużej i pracuje się praktycznie za darmo przez 12h dziennie, nie ma czasu zjeść czy się załatwić
    MateoPL

16.10.2018 20:54

Witam chciałbym się dowiedzieć coś konkretnego o tej firmie ? Polecacie ją? Bo jest ciekawa Praca za fajna kasę piszą ze ciężka lepiej tak niż mieli by kłamać ktoś u nich pracował jak zarobi jak umowa ? Czekam na odp.

12.12.2018 17:52

Siema macie stały rejon? I czy za szkolenie na kuriera normalnie zapłacą ?
    Karol

12.12.2018 23:31

Hey tak
    Kierowca

09.12.2018 12:58

Witam! Na początku przyszłego tygodnia między 14-16 grudnia mam zamiar przyjechać jako kierowca. Chciałbym się zorientować jak jest z tymi "dojazdami" praca nie jest od razu przy budynku zakwaterowania? Trzeba dojeżdżać do pracy srodkami transportu publicznego?

12.12.2018 17:32

Siema mam pytanie odnośnie pracy jako kurier w niemczech w koln praca jest jako skoczek czy macie stały rejon?

12.12.2018 17:49

Macie stały rejon?
    Mateusz92

02.12.2018 15:56

Bardzo dobra firma* Wynagrodzenie na czas
    Karolina Majewska

10.12.2018 07:54

Polecam tez
    Magda

28.11.2018 21:07

Mógłby ktoś bardziej przybliżyć mi Agencje, czy wszystko jest okey, jakie zakwaterowania, czy płacą tyle ile piszą? Interesuje mnie oferta sprzątaczki.
    Aneta

09.12.2018 17:38

tez bym chciała cos wiedziec
    barry

25.11.2018 18:24

Szukam opini na temat pracy kuriera kat.b w kolonii
    stravberry

28.11.2018 19:07

możesz coś więcej napisać w kwestiach mieszkaniowych, dlaczego warto szukać innego? ogólnie jeśli masz wiedzę temat pracy jako kurier, podziel się nią, dzięki!
    Wrobel

28.11.2018 01:42

Pracuje jako opiekunka już 4 miesiąc(Berlin). Na razie wszystko bardzo dobrze!!!
    eliza

27.11.2018 20:37

Witam a jakie opinie o pracy przy sprzątaniu
    Grzeczna1989

20.11.2018 01:20

Pierwsza moja praca w życiu, gdzie czuję się potrzebna.Wszystko co robię jest zauważane i doceniane. Polecam! firma ok
    EwaM

09.11.2018 22:27

Wyjechalam w sierpniu po raz pierwszy, mam super oferte!!!Na drugi dzien dostalam juz telefon czy wszystko w porzadku na steli czy jestem zadowolna czy wszystko mam.Polecam
    Tad89

08.11.2018 12:20

Polecam!
    Babolewicz Mateusz

05.11.2018 18:19

Polecam, ale praca tylko dla facetów, bo paczki czasami naprawdę ciężkie!

29.10.2018 19:06

Liga Plus Sp.z o.o.

31.10.2018 15:29

Witam, Niestety nigdy u nas taka osoba jak Pan Artur Wojtowicz nie pracował Nasz kurier zarabia za cały przepracowany miesiąc po szkoleniu 1700 EUR/NETTO Życzymy miłego dnia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Liga Plus?

Kontakt - Liga Plus Sp. z o.o.

ul. Grunwaldzka 10/10 31-526 Kraków

Branża główna: Wykończenie wnętrz

Sylwia Kowal

19.10.2018 14:26

Witam,pracuje juz rok z nimi rodzina trafila bardzo dobra i pracowala do wrzesnia tam.Niestety babcia zmarla... Za tydzien wyjazd do nowej rodziny,mam nadzieje ze bedzie tez super!
    Dorota69

19.10.2018 14:45

Czy maja oferty w Berlinie?!
    Kierowca Adam

13.09.2018 23:06

Pracuje jako kierowca.Jest Super!Szkoda,ze za dojazd nie ma zwrotu:(
    HalinaK

24.07.2018 11:17

Firma godna polecenia!!!
    Anna1973

05.07.2018 18:19

Super firma!!!Dobrze trafiłam’ rodzina bardzo miła
    Januszek

01.06.2018 22:31

Dają umowę o pracę czy umowę zlecenie ? Odprowadzają składki do ZUS od średniej krajowej (4443 zł) czy niższe ?
    Mateusz

07.06.2018 12:03

Hey.Pracowalem u nich w grudniu.Byla umowa Zlecenia

20.04.2018 10:19

Co sądzicie o wynagrodzeniu w LIga Plus Sp z o.o.? Czy w ostatnim czasie uległo ono zmianie?
    Magda

20.04.2018 12:27

Otrzymalam podwyzke 50 euro!Wszystko super ;-)
    Gabryska

16.03.2018 21:35

pracuje z liga plus i jak d o tej pory nie miałam zadnych problemow. po zalatwieniu formalnosci bardzo szybko otrzymalam pracę panie z biuro sa mile, zawsze slizą wyczerpujących odpowiedzi.
    E.K

20.03.2018 15:20

Chce zaczac prace z firma od 1lipca ,jestem po wstepnej rozmowie czulam szacunek od Pani z ktora rozmawialam !Serdecznie Pozdrawiam..
    Karolina

13.02.2018 21:05

Witam wszystko dobrze!Rodzina trafiła dobra i dostałam już 1 wynagrodzenie
    Renatka

28.01.2018 21:46

Serdecznie polecam firmę. Jestem bardzo zadowolona z współpracy.
    Lidia 54

08.01.2018 15:45

Właśnie przebywam na zleceniu z tej firmy i jestem bardzo zadowolona. W razie problemów zawsze mogę liczyć na pomoc. Podopieczni są dla mnie bardzo mili, rodzina również Cieszę się że tak dobrze trafiłam. Polecam!
    Karolina

08.12.2017 19:12

Wszystko Ok! PolEcam!!!
    Matylda11

24.11.2017 10:44

Bardzo dobra firma polecam! Pomagają w rozwiązywaniu każdego problemu z jakimi można się spotkać przebywając w Niemczech na zleceniu. Koordynatorzy są bardzo mili. Wynagrodzenie otrzymuję zawsze na czas! Gorąco polecam.
    Ela 256

24.11.2017 10:42

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Koordynatorzy regularnie się ze mną kontaktują. Wyjechałam już 3. raz i po raz trzeci jestem bardzo zadowolona. Warunki przedstawione jasno i konkretnie. Nie ma problemu z terminowym wynagrodzeniem. Gorąco polecam! :)
    Matylda

16.11.2017 14:38

MASAKRA!!! Nikomu nie polecam, straszna firma. Wynagrodzenie spóźnione, nie chcą wypłacać zarobionych pieniędzy i finalnie nie zapłacili!! Trzeba dzwonić sto razy i się kłócić co w efekcie nic nie daje. Kłamią i wysyłają ludzi do osób umierających twierdząc, że są w pełni sprawni. Dwa razy!! Nie ufać tej firmie, oszuści.
    Liga Plus

16.11.2017 19:10

Witam, Jest nam bardzo szkoda, ze tak się stało. Pani niedootrzymala 100 Euro, tylko dla tego że, po przyjezdzie wzieła Pani 100 Euro zaliczki od rodziny, a po 12 godzinach Pani zjechala z tej oferty, i nawet nie poinformowala nas o tym! Niemecki koordynator nalozył na nas kare! Także Pani odstępiła od umowy, jesli chodzi o punkt o "7 dni wypowiedzenia". Wszystkie potwierdzenia zjazdu od przewoznika i od rodziny mamy. W celu zapoznanie się z nimi zapraszamy do naszego biura.
    Matylda

23.11.2017 16:28

Witam, dziwne by było jakbym została w na zleceniu bez dachu nad głową, bo do takiej właśnie Państwo mnie wysłali! Jedyne co zastało mnie na miejscu to uciekająca zmienniczka z podbitym okiem, która poradziła mi jak najszybciej uciekać. Jeśli chodzi o zapoznanie się z zasadami to polecam zmienić kadrę, ponieważ nikt nic nie wie, obiecują, ze oddzwonią i nigdy tego nie robią.
    Anna K.

17.11.2017 11:44

Bardzo dobra firma. Rzetelnie podchodzą do każdego klienta oraz indywidualnie dobierają oferty. Gdy już wyjechałam na do Niemiec, zawsze mogłam liczyć na pomoc z ich strony. Pieniądze wpływały na konto terminowo. Polecam!
    Mateusz

17.11.2017 10:52

Bardzo miła koordynator Pani Aneta! :-)
    1965Renia

16.11.2017 23:11

Mam wszystko w porządku! Wynagrodzenie na czas. Dzwoni do mnie mój koordynator Pani Paullina raz na tydzień zapytać czy wszystko w porządku/Gorąco polecam Myślę, ze @Matylda nie pracowała w Promedice i Aterimie, gdzie za nagły zjazd bez żadnego kontaktu z firmą kara nie 100 Euro Moja koleżanka rok temu za zjazd bez telefonu do koordynatora została bez wynagrodzenia w Promedice, a tu 100 Euro Pozdrawiam, Renia
    HalinaK

15.11.2017 22:48

Wszystko dobrze ! :-) Moja ocena 4/5
    Agnieszka Norczewska

30.10.2017 09:38

Jestem już cztery dni na ofercie... nnie jest lekka ale dam radę.... podobał mi się proces rekrutacji w tej firmie... żadnych głupich pytań wszystko szybko i konkretnie... stawiają na doświadczenie i umiejętności a nie tylko na język jak w innych firmach... zaraz po przyjeździe do mnie zadzwonili czy dojechałam i czy wszystko w porządku.... poczekam na pierwszą wypłatę mam nadzieję że mi wypłacą bo już kilka razy się spaliłam na firmach....
    ulka08780

27.10.2017 13:32

ja jestem drugi raz z ta firma. wynagrodzenie na czas, nie oszukali mnie, bardzo mi sie podoba wspolpraca. pracownicy usmiechnieci zawsze mi pomoga znajda czas jak mam problem. a najbardziej podoba mi sie ich numer alarmowy. o kazdej porze moge zadzwonic jak jest jakis problem. mam nadzieje ze nie bede musiala wiecej korzystac bo zdarzylo mi sie to raz. nie wiem jak z przejazdami bo sama sobie zalatwialam ale jak na dzien dzisiejszy to dla mnie wszystko superowo. teraz bede zjezdzac na swieta, juz niedlugo, takze pozdrawiam serdecznie opiekunki na obczyznie, mam nadzieje ze traficie na takie firmy jak ja hehe. milego dnia i pozdrawiam pracownikow tez i szefostwo.

Zostaw merytoryczną opinię o Liga Plus Sp. z o.o.