Liga Plus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Liga Plus Sp. z o.o.

Opinie o Liga Plus Kraków

Nie przegap nowości o Liga Plus Sp. z o.o.!

Porażka

23.01.2019 10:48

Uważajcie bo przyjedziecie na miejsce i nie będziecie mieli gdzie spać . Ta firma jest nie poważna
    BardzoSzkoda

23.01.2019 10:36

Podpisalismy omowe, przed wyjazdem nikt nie odbira telefonu juz 3 dzien. Na stronie jest podany nie prawidlowy adres biura, biuro w ktorym bylem to Grunwaldzka 10, Krakow, ostatnie pietro. Pani Anastazja byla bardzo uczciwa i kulturalna, mam chyba 5-6 numerow do nich i nikt nie odbiera i to jeszcze przed wyjazdem. Nie wyobrazam sobie jezeli bym przyjechal na miejsce pracy do Kolonii i nikt by tam nie spotkal i wogole...
    Makaj

19.01.2019 21:26

Polecam.Pracuje juz rok,wszystko zgodnie umowy
    Makaj

22.01.2019 11:28

Nigdy nie mialem 150-200 stopow Max 100’ 1 stop=1adres(mieszkanie i t.d)(czasami po 2-3 paczki ktos zamawia)
    Nowy

22.01.2019 19:07

Każdy mówi co innego . Byłem nie polecam i już. !
    ElzbietaM

22.01.2019 18:57

Polecam z całego serca. Współpracujemy już parę miesiecy i jestem bardzo zadowolona.
    OpiekunkaSara

22.01.2019 14:07

Firma godna polecenia!!!
    Piotr

21.01.2019 17:01

Nie polecam po przyjeździe nie ma gdzie spać , z tego co rozmawiałem z ludźmi praca ciężka i od 6 do 19 lub dłużej
    Łukasz

21.01.2019 12:00

Witam. Mam pytanko. Jak wygląda kwestia wynagrodzenia jako kurier w Niemczech bez języka. Czy jest wypłacane na Polskie konto , czy na Niemieckie? Dziękuję . Pozdrawiam
    Nowy

21.01.2019 16:29

Najlepiej mieć konto walutowe ale odradzam tej pracy my właśnie wracamy to co mówią nie kryje się z tym co jest naprawde
    MartinMa|

21.01.2019 12:44

MartynaBoguslawska

19.01.2019 14:14

Bardzo Polecam Dobra Obsluga
    Bogusia

11.01.2019 03:13

Współpracuję z tą firmą już od dłuższego czasu,jak na razie współpraca układa się dobrze.Przynajmniej ja tak uważam. Polecam tę firmę wszystkim,którzy szukają pracy jako opiekunki.Polecam z pelnym zaufaniem.A firma "staje"na wysokości zadania aby wszyscy, zarówno z jednej jak i z drugiej strony byli zadowoleni i usatysfakcjonowani. Pozdrawiam cały team firmy Liga Plus! A szczególnie. P.Pauline Pozdrawiam, Bogusia R
    Marek67D

11.01.2019 20:42

Polecam Wynagrodzenie na czas
    Marzenka

18.01.2019 21:02

Potwierdzam
    Renata Tkacz

18.01.2019 18:18

wyjeżdżam któryś raz z kolei i nie narzekam
    JJ12

18.01.2019 14:41

(usunięte przez administratora)Warunki w mieszkaniu straszne.. na co też posiadamy dowód. 120 klientów do rozwiezienia to jest minimum bo to i tak jest za mało jak twierdzili na firmie. (usunięte przez administratora) To jest kpina. (usunięte przez administratora)
    Marekfg

17.01.2019 10:53

Opieka-Polecam.Wszystko bardzo dobrze
    KatarzynaCetnarska

17.01.2019 10:47

Bardzo miły konsultant,wynagrodzenie na czas-)

16.01.2019 13:36

Anonimowy

16.01.2019 18:10

W piątek jedziemy pod ten sam adres . Aż tak źle Tam jest ?
    Keny

17.01.2019 09:12

Nie POLECAM I ODRADZAM Wyjazdu przez tę Firmę do tej pracy Jako Kurier DPD W Koloni....
    HalinaK

17.01.2019 04:27

Polecam Wszystko na czas
    Mirkaw

16.01.2019 20:36

Moja mama pracuje z Liga Plus, wyjeżdża do Niemiec i jest bardzo zadowolona ze względu na fajne premie, dobre płace i to, że nie czuje się tam sama, bo jak coś nie gra to jest stały kontakt z agencją
    Keny

16.01.2019 13:27

TRAGEDIA. TOTALNY Chaos tutaj panuje... Nikt nic nie wie... Koordynator, który miał się nami zająć i pomóc nie odbiera telefonu...! Mieszkania w tragicznym stanie... Nie ma normalnych łyżek. Materacy... ZAMIAST lodówki jest ZAMRAŻARKA. Pralka zardzewiała i nie chodzi... Nic tu nie ma... W pracy nikt nic nie wie gdzie i z kim ma jechać na szkolenie które ma trwać niby 2 tygodnie a po paru dniach zwalniają z byle powodu bez wypłaty i kazują wracać do kraju na własną rękę i grożą że masz natychmiast opuścić mieszkanie... Nie WYPLACAJĄ PUENIEDZY na czas i za wszystko jest kara Pieniężna... A ludzie w Firmie w Krakowie jak się do nich dzwoni to są nie KOMPETĘTNI i nic ich nie obchodzi Ludzka Krzywda...!! Uważajcie na tą Firmę... Odradzam wyjazdu...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Liga Plus?

Kontakt - Liga Plus Sp. z o.o.

ul. Grunwaldzka 10/10 31-526 Kraków

Branża główna: Wykończenie wnętrz

Ewka

15.01.2019 08:09

Bardzo kompetentna firma.Wszystko zgodnie umowy i na czas ;)))
    Karolm

16.01.2019 08:08

Potwierdzam
    Pantiac

14.01.2019 23:35

Dobra firma!Jestem opiekunem już 6 rok i Liga Plus jest najlepsza(pracuje 4 m)
    BarbaraLori

14.01.2019 16:49

Pracuje z Liga Plus od ponad roku jako opiekunka i jest to najlepsza agencja. Liczy się dla nich dobro pracownika, pieniądze są zawsze na czas.
    Emili19_76you

14.01.2019 18:34

+ Polecam
    GosiaOpieka

12.01.2019 18:01

Potwierdzam opinie o solidności pracodawcy.Po pierwszych 6 tygodniach współpracy szczerze mogę powiedzieć że jestem na TAK!
    Mark

13.01.2019 14:13

Kajtus

08.01.2019 21:01

Dzien dobry!Polecam z czystym sumieniem.Najlepsza firma z tej branży z jaką dotąd współpracowałam. Panie mile a przede wszystkim kompetentne. Pieniądze na czas. Wszystkiego najlepszego w 2019!!!
    Katarzynawielkowska

Firma godna zaufania

12.01.2019 12:29

Liga Plus

12.01.2019 14:50

Witamy, Bardzo rzadko wtrącamy sie w opinii o naszej firmie Ale kiedy osoba z konkurencji pisze pod rożnymi pseudonimami jako różne osoby, to nie możemy nie odpisać! 1.Jezeli mówimy o kurierach, to są mieszkania w których nie jest obowiązkowo mieszkać Te mieszkania są wyposażone i prawie tam wszystko jest Może gdzieś nie być jakiś drobnych rzeczy np czajnika ,ale pracownik płaci za to mieszkanie w samej Kolonii 200 Euro. Można na spokojnie zobaczyć ceny w Kolonii i nie znajdziesz za 200 euro w samej Kolonii czegoś takiego. Mieszkania są nowo wyremontowane(rok temu był remont) Każdy pracownik przed wyjazdem może poprosić nas o zdjęcia mieszkania 2.Nigdy nasz pracownik nie może wywozić 150-200 stopów:) to jest niemożliwie codziennie otrzymujemy raporty i jeżeli ktoś z naszych przyszłych pracowników będzie chciał zobaczyć,to będzie w tym zadnego problemu najlepszy nasz pracownik wywoził rekordowo 130 stopów i za to miał premie Ale to jest REKORD 3.Nie możemy usunąć żadnego komentarza, to może tylko zrobić gowork Gowork jest strona gdzie każdy ma prawo na opinie i jesteśmy dumni, ze tysiące pracowników są zadowoleni Oczywiście ktoś ale będzie niezadowolony czymś, to rozumiemy 4.Pane Kamil Szeluga.(Kamil,Piotr,Mvpkurier) Jesteśmy w temacie jaka była u Pana sytuacja. Nam dzwonili pracownice i nie bardzo milo odzywali sie o Panu. Nasz dział windykacji na spokojnie poczytał info o Panu. Okazało sie, ze Pan jest naszym konkurentem i ma firme!Pan ma bardzo długów zgodnie różnych stron internetowych.Pisaniem negatywnych opinii rożnym firmami konkurentem nic Panu nie da.Trzeba rozwijać swój biznes,a nie starać sie zrobić krzywdę innym Jeżeli naprawdę ta osoba która niby pracuje do 20(magazyn pracuje do 18:00 w Niemczech ale to nic:) to prosimy o imie i nazwisko i sprawdzimy info czy naprawdę kilka dziesiąt naszych pracowników pracuje poprawnie i tylko 1 osoba, która pisze w takim samym stylu jak i Pan Kamil na przykład wracam do PL(taki sam skrót wykorzystany) pracuje po 18 godzin:) i najważniejsze za ostatni 3 miesiąca u nas nie było żadnego kuriera Piotra NIP 5562771389 Kamil Szeluga Działalność gospodarcza Młyńska 8, 88-100 Inowrocław Z Poważaniem, Zespól Liga Plus
    Kamil

12.01.2019 17:09

Proszę o nie publikowanie moich danych zamieszkania. W tej sprawie się jeszcze skontaktuje
    Magdaaa

12.01.2019 14:12

Opieka-Polecam
    Piotr

12.01.2019 13:07

Nie polecam, po przyjeździe nie miałem gdzie spać , rano pojechałem z kurierem i on pracuje od 6 do 20 koleś ledwo wyglada , dramat , wróciłem do pl na drugi dzień
    TadeuszK

10.01.2019 01:05

Pracujemy z przyjacielem jako kurierzy. Mieszkanie w porzadku, troche brakuje sprzetu(nie ma czajnika) ale za 200 euro w Kolonii za takie warunki nic nie mozna znalezc:-( Wynagrodzenie na czas. Dojazd blisko praca od 6-7 rano

11.01.2019 16:31

Szukałem prawie miesiąc i tą wydaje się najlepszą . Jak tydz wytrzymałes to nie tak źle było

11.01.2019 20:11

Skoro jedziesz bez języka to nie oczekuj cudów i nie wiadomo jakich zarobków A moim zdaniem 1700euro to dobra kasa A warunki ? Zawsze można coś sobie znaleźć!
    Typowyjanusz

11.01.2019 19:04

Pytanie. Dlaczego 5 osób które poznałem w niemczech nie były zadowolone z pracy i warunków?!?!??!! Jeden chłopak spał na kanapie. Zrobicie jak będziecie uważać ja żeby nie było ostrzegalem
    Typowyjanusz

11.01.2019 14:13

Słuchajcie ludzie nie chce nikomu zaszkodzić. Podobnie jak wy jechałem do Niemiec zarobić pieniądze nie stać mnie na takie wycieczki. Nie chciałem darmowego jedzenia i tv. Jak możecie tak pisać. Nie chcę po prostu żeby kolejny Polak narobił sobie nadzieji tak jak ja i tyle. Wiem że ludzie z ligi plus mówią że wszystko jest fajnie pięknie i nie ma o co się martwić ale fakt jest taki że to tylko kłamstwa. (usunięte przez administratora)
    Michupl

10.01.2019 22:55

Kamil czytam to i musze ci powiedzieć że miałem podobnie tylko że mi wgl nie dali adresu pojechałem i spałem u obcych ludzi dziwię się że Polacy którzy tam są nie napisali na forum co jest tam grane gdy z nimi rozmawiałem nikt nie był zadowolony. Niby 100 stopów Max a tak naprawdę po 100-200stopow warunki jakie panują nie wiem bo nie zdążyłem się przekonać ucieklam podobnie jak ty nie można pozwolić na to żeby tak było

11.01.2019 01:04

Jak mogłeś jechać bez adresu człowieku co Ty tu piszesz pojechałeś byle gdzie ? Śmiech na sali nie dziwię się że wróciłeś jak nawet nie wiedziałeś gdzie jechac????

11.01.2019 01:13

Człowieku jak mogłeś spać u obcych ludzi? I jak mogłeś jechać bez adresu bo nie wyobrażam sobie tego

10.01.2019 15:32

jakub

10.01.2019 15:46

a jako kurierzy po ile godzin pracujecie?
    Tarkus

10.01.2019 15:51

8-12
    Mary

10.01.2019 14:24

2 razy pracowalam jako opiekunka przez Liga Plus bylo super.Calkiem dobra agencja wszystko mi wyplacili nie ma do czego przyczepic

10.01.2019 11:42

Witam wraz z kolegami planujemy wyjazd jako kurierzy może ktoś powiedzieć jak to wygląda każdy ma swój rejon? Jak jest bez języka i czy samochody sami lądujemy
    Trss 91

08.01.2019 06:00

Dobra firma! Polecam
    rzetelny

08.01.2019 17:34

jesteś zadowolony z pracy i wgl ? bo nie chce w ciemno jechać a konkretnie czy firma wypłaca na czas i nie oszukuje
    mariusz

09.01.2019 15:23

jak rozmawiałem przez telefon z panią z agencji mówiła że czas pracy to od 6 do 19. jak to w rzeczywistości wygląda?
    Karol

03.01.2019 12:47

Witam-Witam Pracuje jako kurier : Plusy Wynagrodzenie na czas, zakwaterowanie, miasto Minusy Trzeba rano isc do pracy:-(
    Andrzej93

07.01.2019 08:56

a proszę powiedzieć jak zarobki ?:)
    Karol

07.01.2019 12:58

Hey,wynajmuje pokój osobno’Od firmy otrzymuje 1800 euro
    MagdaKrolewska1970

04.01.2019 17:22

Firma uczciwa i dbająca o opiekunki .oraz konsultant pani Paulina jest super.Jestem zadowolona z wyjazdów z agencją. Dwa razy przechodziłam do innych firm i zawsze wracam.Czasowe i fajne wynagrodzenie Wesołych Świąt.
    Darek

02.01.2019 12:46

O czym wy tutaj piszecie? Polecam nie polecam, zadowolony nie zadowolony, ludzie konkrety a nie bzdury! 1. Zakwaterowanie - ile osób w pokoju, jaki standard, kto tam jeszcze mieszka Polacy, Turasy, Cyganie czy kto? 2. Praca. Stały rejon czy zmienny? Płatne od pierwszego dnia wg stawki czy 100EUR za jakieś durne szkolenie o którym ani słowa w ogłoszeniu? Jakie godziny pracy? 3. Praca zapewniona na cały etat czy zależna od ilosci zamówień? Wolne weekendy czy pracujące? 4. Wynajem innego mieszkania / pokoju- jakie koszy, warunki, wspolokatorzy... Jak nie macie nic mądrego do przekazania to po co piszecie coś z czego nikt nie skorzysta?
    sztywny

04.01.2019 11:24

Bo te odpowiedzi pisze robot ;)
    Danka1

19.12.2018 15:03

Firma godna zaufania! Zawsze miła obsługa w biurze,.Polecam wszystkim opiekunkom.
    Jagiel

03.01.2019 13:00

Potwierdzam!!! Pracuje z nimi już prawie rok! Wynagrodzenie na czas Zmieniłem 3 rodziny i każda była w porządku Szkoda, ze nie maja dodatkowych kursów językowych

Zostaw merytoryczną opinię o Liga Plus Sp. z o.o.