Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski

Racibórz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 10 ocen.

Opinie o Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski

Pracownik

Chyba konkurencja zaczęła działać na forum!!!

AGA

Tragedia. Czekam na lampy od 1.11, mamy dzisiaj 21.12, jestem ciągle zwodzona, że lampy już będą ,a ja na święta zostaję bez lamp. Praktycznie nie ma mozliwości dodzwonienia się pod podane numery, można dzwonić godzinami i jest zajęte.Na maile Pani odpisuje , jak chce i kiedy chce , a i tak nic co pisze, nie jest zgodne z prawdą , bo lamp nie ma nadal. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM (usunięte przez administratora)

kaka

(usunięte przez administratora) nie wplacajcue żadnych pieniedzy! Wplacilam pieniadze przy zamowieniu lampy. Czekalm za nią ponad miesiąc, w końcu anulowalam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaty.Od tego momentu kontakt z firmą się urwał, nie dopisuja na wiadomości i nie odbierają telefonów. Zwyczajni (usunięte przez administratora) Sprawę kieruje do właściwych organow

6lamp

Widzę że wszystkie zamówienia mniej więcej od września nie są realizowane. Również czekałam na przesyłkę 2 miesiące i nic. Aktualnie anulowałam zamówienie i czekam na zwrot zaliczki oczywiście określiłam czas zwrotu. jeśli nie otrzymam zaliczki oczywiście zgłoszę na policję lub do urzędu konsumenckiego oszustwo. Sugeruję nie czekać tylko zgłaszać takie sprawy.

Wacław

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Wysyłka zamówionego towaru w dniu złożenia i opłacenia zamówienia. Następnego dnia kurier dostarczył mi lampę. Lampa bardzo dobrze zabezpieczona na czas podróży. Cena lampy bardzo atrakcyjna. Gorąco polecam ten sklep.

Bogusław
@Wacław 26.10.2017 13:59

Chyba pan kupilnie wtym sklepie ,albo to pana znajomy i pan tak napisal

jam
@Wacław 26.10.2017 13:59

Wacek, puknij się w czoło i poczytaj opinie w necie.

Jolanta

17 września 2017 zamówiłam lampę. Do dzisiaj tj. 29 listopada nie mam ani lampy ani zwrotu zaliczki. Tragedia, przestrzegam wszystkich przed zakupami. Taką samą lampę w tej samej cenie zakupiłam w innym sklepie. Przesyłka za pobraniem doszła po 3 dniach bez potrzeby wpłaty zaliczki.

Daniel

Witam Zamówiłem lampę, na którą musiałem poczekać.Podczas rozmowy tel słyszałem, że jest w dostawie. Po 31 dniach roboczych zadzwoniłem do sklepu i tutaj moje zdziwienie - "lampy producent nie wysłał". Zrezygnowałem i poprosiłem o zwrot kwoty. Przy każdym telefonie słyszałem 1) nie ma osoby odpowiedzialnej 2) szefa nie ma 3) szef ma robić przelewy dziś lub jutro Obecnie wysłałem ostateczne wezwanie do zwrotu kwoty, ale nadal przelewu brak. Pozostaje teraz sprawa w sądzie. Nie polecam.

Anna

Uważam, że jestem oszukiwana przez firmę Ju-mar. W dniu 07.11.2017 już po raz czwarty otrzymałam informację z firmy Ju-mar Adam Podhajski, że moje zamówienie zostanie zrealizowane "POD KONIEC PRZYSZŁEGO TYGONIA". Ten tzw. "PODKONIECPRZYSZŁEGOTYGODNIA" w firmie Ju-mar trwa już ponad 2 miesiące. Oczywiście firma Ju-mar całą odpowiedzialność zrzuca na firmę zewnętrzną, która rzekomo od dwóch miesięcy nie dostarczyła im towaru. Na moje pytanie jaka to firma zewnętrzna i żądanie przedstawienia potwierdzenia, że zamówienie w firmie zewnętrzne przez Ju-mar zostało złożone - nastąpiła CISZA.

Anna

Przedstawię fakty na temat mojej dotychczasowej "współpracy" z firmą Ju-mar Adam Podhajski. Od dnia 12 września 2017 czekam na dostawę 5 lamp, które niestety opłaciłam na wysoką kwotę. Do tej pory przysłano mi dwie lampy. Co do pozostałych trzech lamp jestem zwodzona i zaczynam podejrzewać, że oszukiwana. Zgodnie z informacją przekazaną przez pracownika tej firmy dostawa miała być 13.10., zgodnie z kolejną informacją towar miał być przesłany najpóźniej 04.11. Aktualnie firma już nie odpowiada na moje emaile, co jest bardzo zaskakujące ponieważ na etapie zamawiania i opłaty towaru nie było żadnego problemu z kontaktem poprzez e-mail z tą firmą. To są fakty - czy mam do czynienia z rzetelną firmą (która zwodzi klienta i nie udziela informacji) czy z próbą oszustwa ?

AGNIESZKA

Ostrzegam WSZYSTKICH przed zakupem w tej firmie. Dwa miesiące temu, 21 lipca przelałam pieniądze i właściciel nie ma ochoty dokonać zwrotu przelanych środków. Muszę w sprawę włączyć Sąd Konsumencki, bo wyłudzanie pieniędzy od potencjalnych klientów nie powinno mieć miejsca. OSTRZEGAM: NIE WYSYŁAJCIE PODHAJSKIEMU PIENIĘDZY POD ŻADNYM POZOREM

Bogusław
@Kaśka 17.10.2017 13:55

Popieram tez zostalem oszukany

Bogusław
@Kaśka 17.10.2017 13:55

Popieram zlozenie protestu tez zostalem oszukany

Danuta

Przykro sie czyta negatywne oceny,, moze to wypadek przy pracy.Jestem zadowolona, towar zgodny z opisem , dobrze zapakowany, szybka dostawa, polecam!

oszukana

Moja przygoda z tą firmą skończyła się o doniesienie na policje w sprawie oszustwa

Marek
@oszukana 08.09.2017 17:21

Oszustwa, za co? Przysłali nie to co było zamawiane?

Anna
@oszukana 08.09.2017 17:21

Niestety obawiam się, że moja przygoda z firmą Jumar Adam Podhajski zakończy się tak samo. Od dwóch miesięcy czekam na zamówiony i opłacony towar. Sklep nie odpowiada już nawet na moje emaile.

Donata

Dobry kontakt przez czat na stronie. Czas oczekiwania różny. Ale firma zmieściła się w deklarowanym. To co mogło być szybciej zostało przysłane od razu. Firma kurierska nic nie potłukła (na szczęście!). Jesteśmy z mężem zadowoleni.

Jarek

Wszystko ok, super. POLECAM!!!

Kapitan

Szybka dostawa. Dobrze zapakowane. Jestem zadowolony.

Remigiusz

Dziękuję za szybką realizację. Zamówiłem w czwartek popołudniu, a w piątek lampa już u mnie była. Trafiłem też, na miłego kuriera. Dobrze spakowane, faktura dołączona. Cena zachęcająca. Nic dodać, nic ująć - polecam.

Sylwia

Obsługa na najwyższym poziomie, błyskawiczny i bardzo dobry kontakt, pomoc i fachowe doradztwo. Przesyłka według ustaleń, a towar dobrze zapakowany. POLECAM z czystym sumieniem!

Bartosz

Bardzo solidnie i szybko zrealizowane zamówienie, tego samego dnia przed godz. 11:00 kliknąłem produkt na stronie sklepu i już wieczorem był wysłany. Solidnie zapakowane lampy (małe, a karton dodatkowy ze 4 razy większy z wypełniaczem) i nie uległy zniszczeniu ani uszkodzeniu, Byłem bardzo miło zaskoczony, Polecam serdecznie.

Maria

Sprzedaż przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem - rewelacyjna cena w porównaniu z konkurencją. Długi czas oczekiwania - spowodowany sprowadzaniem lampy od producenta, jednak sprzedawca przy zakupie informuje o tym. Dostawa w zadeklarowanym terminie.

Tomek

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Dostawa w ciągu 3 dni. Przesympatyczna obsługa. Gorąco polecam.

Tadeusz

Dziękuję za sprawne zrealizowanie mojego zamówienia.

Monika

Szybka dostawa.Towar zapakowany odpowiednio,zwłaszcza,że były tam szklane elementy wrażliwe na stłuczenia.zakupiłam lampę zewnętrzną ,wykonanie wydaje się być solidne.Jestem zadowolona z zakupu.

Remigiusz

Transakcja bardzo szybka, opakowanie solidne. Jedyna uwaga (ale to chyba bardziej do producenta) - nie było instrukcji montażu. Całe szczęście, że montaż był łatwy.

Maciej

Markowa lampa w świetnej cenie !

Grzegorz

Polecam zakupy w tej firmie. Kupowałem oswietlenie wewnętrzne w drugim ich sklepie oraz zewnętrzne w tym. Udzielono mi rabatu, nie czekałem długo na realizację zamówienia, a ponadto byłem informowany o przebiegu realizacji. Towar dobrze zabezpieczony do transportu, dojechał w całości. Na pewno skorzystam w przyszłości przy okazji zakupów oświetlenia. Grzegorz.

Edyta

Zakup oceniam bardzo pozytywnie. Towar był wspaniale spakowany, musiał dojechać w całości. W tym sklepie najbardziej podoba mi się możliwość negocjacji ceny i szybka odpowiedź na nią. Wyceny są błyskawiczne.

Wiktor

Polecam zakupy w lampyogrodowe.pl Kontakt telefoniczny mógłby być nieco lepszy, ale poza tym nie mam zastrzeżeń.

Jola

Z czystym sumieniem polecam sklep. W przyszłości pewnie znowu skorzystam.

Bożena

Kupiłam trzy kinkiety w lampyogrodowe.pl i już parę dni później cieszyłam się pięknym światłem na moim ganku. Super kontakt, świetne ceny!!

Gwidon

W lampyogrodowe.pl nabyłem 5 reflektorków Sande. Dotarły do mnie szybciej niż sklep deklaruje w karcie produktu. Przy pełnej przedpłacie zaproponowano mi przesyłkę bezpośrednią z magazynu firmy Norlys i korzystny rabat. Fakturę otrzymałem w pliku PDF oraz listownie za pośrednictwem poczty. Jakość zakupionego towaru jest co najmniej ponadprzeciętna. Jestem bardzo zadowolony z transakcji.

Edyta

Konkretne odpowiedzi na pytania techniczne zawarte w mailu, czas realizacji do zaakceptowania, kontakt telefoniczny do poprawy. Zrekompensował te niedogodności dobry rabat, solidnie spakowana przesyłka i miły kurier.

Janek

Zakupilismy z żoną parę słupków do ogrodu. Po drodze kurier uszkodził przesyłkę. Firma stanęła na wysokości zadania i po otrzymaniu dokumentacji poświadczającej winę przewoźnika szybko wymieniła uszkodzony egzemplarz. Profesjonalne podejście. Żona trochę się obawiała zakupów przez internet. Jak widać niepotrzebnie. Polecam zakupy w tej firmie.

Anna

Najbardziej podoba mi się możliwość negocjacji ceny i szybka odpowiedź na wyceny w tym sklepie. W porównaniu do konkurencji, ta firma wyróżnia się na tym punkcie. Pozostałe aspekty jak najbardziej w normie.

Mistrz ciętej riposty

Trzeżwy, a może Trzewik? Jeśli chciałeś napisać Trzeźwy, to raczej mało kto Ci w to uwierzy po Twoich wpisach, vel Benek, Teresa, Sherlock, Zico, Antek, Monika itd. Zgadzam się, ludzie nie dają się tak łatwo nabrać i widzą mnóstwo pozytywnych opinii od klientów Jumaru tutaj, na Ceneo czy Allegro. Dlatego poznają, że jesteś jakimś niezrównoważonym frustratem usiłującym przekonać wszystkich, że coś jest czymś czym naprawdę nie jest. Masz ludzi za idiotów i to jest Twój problem. Dopóki będziesz kontynuować swoje zachowanie, dopóty będę uzmysławiać odwiedzających ten portal o Twojej bądź co bądź marnej działalności.

Anna
@Mistrz ciętej riposty 12.05.2017 18:59

Mistrzu, a jakiej riposty udzielisz komuś kto od dwóch miesięcy czeka na dostawę OPŁACONEGO w firmie Jumar Adam Podhajski towaru i aktualnie nie ma ani lamo, ani pieniędzy ani nawet odpowiedzi na swoje zapytania o ostateczny termin realizacji zamówienia lub przynajmniej informacji o przyczynach opóźnienia ?

Trzeżwy

Kolejne wpisy własciciela lub pracownika - słabe to. Ludzie już nie dają się tak łatwo nabierać.

Kamil

Polecam. Dobry kontakt e-mailem. Telefonicznie słabiej. Solidnie zapakowane przesyłka. Na plus można wybrać spośród trzech firm kurierskich. I dobrze bo mam złe doświadczenia z lokalnym DHL.

Czesław

Zakup przebiegł bardzo pomyślnie. Szybki kontakt emailem.

Wiesław

ogólnie warto mimo problemów z kontaktem telefonicznym, jako tradycjonalista nie przepadam za e-mail

Grażyna

Przy kupnie kinkietu z czujnikiem ruchu konsultant sklepu służył radą. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo, dostawa kurierska ok. Super jest opcja negocjacji cen. W tym sklepie działa to wyjątkowo przyjaźnie i czytelnie. Pan negocjator odpowiada bardzo szybko.

Iza

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. I bardzo atrakcyjna cena.

Tomek

Transakcja w jak najlepszym porządku, dobry kontakt, sprawnie i fachowo bez najmniejszych zastrzeżeń.

Angelika

Rzetelna firma, wszystko na czas za rozsądną cenę.

Sonia

Lampy świetnej jakości, sposób zamawiania pozwala na wiele wariantów, czas otrzymania towaru bardzo dobry.

Paweł

Bardzo udane zakupy w tym sklepie. Zarówno zakupione lampy jak i szybka, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Polecam w 100%.

Łukasz

Bardzo ładna lampa, zdecydowanie szybka wysyłka, polecam ten sklep.

Kris

Zamówienie otrzymałem terminowo. Polecam sklep.

Mistrz ciętej riposty

Taaa, a po Ciebie już się zbliża personel szpitala w białych kitlach z garścią tabletek.

Obserwator

, nuuuuda...

Benek

Omijać ten tzw "sklep" szerokim łukiem. Potwierdzam - mistrz bajdurzenia na różnych forach. UKS już się zbliża.

Mistrz ciętej riposty

Jeszcze tu jesteś? Miałeś wracać do jednego ze swoich domów - na forum Onetu lub Pudelek.pl

Zostaw opinię o Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski - Racibórz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jumar Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Adam Podhajski