Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski

Racibórz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 17 ocen.

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski
4 17 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski

Oszukany Klient

Ja zakupiłem lampy w marcu, do dzisiaj ich nie otrzymałem. Zwrotu środków również nie otrzymałem. Dostałem również propozycję zakupu innych lamp. Jednak nie byłem tym zainteresowany i kolejny raz poprosiłem o zwrot wpłaconych pieniędzy. Piszę maile do firmy jednak nie otrzymałem na nie żadnej odpowiedzi. Próbuję dzwonić, telefonu nikt nie odbiera. Na tej podstawie uważam, że są to zwykli (usunięte przez administratora) którzy okradają ludzi. Sprawę zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta.

Klientka sklepu

Kupiłam lampy za 750zl w kwietniu, jest październik, a ja nadal nie mam ani lamp ani zwrotu pieniędzy. Sprawa jest u Rzecznika Praw Konsumenta. Ostrzegam przed tym sprzedawca. Moje sugestie dla Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski: Ostrzegam przed nieuczciwym sprzedawca

Ewa

@Bernadeta, to poważne zarzuty względem firmy Jumar. Czy na pewno zrobiłaś wszystko ze swojej strony, żeby tę sprawę wyjaśnić? Może ten towar był po prostu niedostępny. Czy próbowałaś kontaktować się jeszcze z firmą? Jaką odpowiedź usłyszałaś w twojej sprawie? Warto to wyjaśnić, ponieważ takie sytuacje zawsze wzbudzają zaniepokojenie przyszłych klientów, ale także i pracowników.

Szukasz pracy?

Bernadeta

Ja równiez zostalam oszukana przez firme Jumar Adam Podhajski. W maju 2018 wpłaciłam pieniądze za kinkiety i do dnia dzisiejszego - 16 wrzesien 2018 nie otrzymalam ani kinkietow ani pieniedzy. W dniu 12 czerwca 2018 otrzymalam informacje ze sklepu podobnie jak inni z propozycja zamówienia innych lamp z dostępnych w ich magazynach lub aby zaczekac jeszcze 2-3 tyg a zamowienie zostanie zrealizowane. W koncu w dniu 21 sierpnia 2018 otrzymalam informacje, ze zamowienie zostalo anulowane, pieniedzy nie otrzymalam do dzis, brak kontaktu ze strony sklepu. Ostrzegam innych - nie dajcie się oszukać!

anonymous

Ja równiez zostalam oszukana przez firme Jumar Adam Podhajski. W maju 2018 wpłaciłam pieniądze za kinkiety i do dnia dzisiejszego - 16 wrzesien 2018 nie otrzymalam ani kinkietow ani pieniedzy. W dniu 12 czerwca 2018 otrzymalam informacje ze sklepu podobnie jak inni z propozycja zamówienia innych lamp z dostępnych w ich magazynach lub aby zaczekac jeszcze 2-3 tyg a zamowienie zostanie zrealizowane. W koncu w dniu 21 sierpnia 2018 otrzymalam informacje, ze zamowienie zostalo anulowane, pieniedzy nie otrzymalam do dzis, brak kontaktu ze strony sklepu. Ostrzegam innych - nie dajcie się oszukać!

Hubert

Jestem kolejnym OSZUKANYM przez firmę Jumar klientem w lutym wpłaciłem pieniądze i do dnia dzisiejszego ani lampy ani towaru. Proszę uważać w kontaktach biznesowych z tą firmą.

Przedstawiciel firmy Jumar
@Hubert 20.08.2018 11:01

Niestety po otrzymaniu towaru lub środków nikt nie pisze że taka sytuacja miała miejsce. Bardzo prosimy o powstrzymanie się od nazywania nas oszustami. Jest to pomówienie i dosyć ciężki zarzut obarczony kodeksem karnym wobec ewentualnego winnego. Tutaj nie dochodzi do oszustwa. Prosimy o cierpliwość lub o kontakt (najlepiej emailowy) w celu znalezienia alternatywnego rozwiązania sytuacji. Przepraszamy, że dochodzi do takich sytuacji/

Justyna

Zamówiliśmy z mężem lampy, opłaciliśmy i 3 miesiące bez kontaktu w końcu E-mail z propozycja zamówienia innych lamp z dostępnych w ich magazynach. Zażądaliśmy zwrotu kasy i kontakt się urwał. Ostrzegam wszystkich przed wypłacaniem jakich kolwiek środków tej firmie. Za wyłudzenie musza zostać ukarani i tego dopilnujemy. Nie dajcie się oszukać

Ewa

Czy jest na forum pracownik firmy lub inna osoba, która mogłaby się odnieść do ostatnich wpisów o firmie JUMAR? Czy ktoś orientuje się w aktualnej sytuacji tej firmy na rynku, czy ta firma nadal funkcjonuje? Przydałyby się na forum nowe informacje. Ostatnie wpisy pochodzą od klientów firmy. Przydałby się w dyskusji nowy głos.

Paula

Jestem również oszukana przez firmę JUMAR. Zgłaszajcie Państwo reklamacje w swoich bankach (podobno jestem jedyną osobą, która złożyła reklamację dotyczącą oszustwa na numer konta bankowego firmy JUMAR). Poza tym zostaje nam Miejski Rzecznik Praw Konsumentów i zgłoszenia na policji lub poprzez prokuraturę, jak się wszyscy zmobilizujemy i będzie dużo zgłoszeń to liczę, że uda nam się odzyskać pieniądze! Jeśli nie to zostaje nam pozew zbiorowy...

klaudia92
@Paula 02.07.2018 17:13

Dzień dobry, czy udało się odzyskać pieniądze? Jestem w podobnej sytuacji i chcę sprawę zgłosić na policję. Pozdrawiam

Marta
@Paula 02.07.2018 17:13

Dzień dobry, zrobiłam to co Pani - reklamacja przez bank i zgłoszenie na policje. Niezły paradoks, bo stojąc w kolejce na komisariacie jeden pan również zgłaszał skargę na ten sklep więc widać jaka jest skala problemu. Zobaczymy czy to coś da.

Ewa

Ostatnie wpisy zostały napisane przez klientów firmy Jumar. Jeżeli są one zgodne z prawdą, to są one co najmniej niepokojące. Czy ktoś z pracowników tej firmy mógłby się do nich odnieść? Jak wygląda obecna sytuacja firmy Jumar, czy zatrudnia ona nowych pracowników? Te informacje mogą być dla niektórych osób bardzo ważne.

AgaG

Pozytywne opinie wystawia rodzina i przyjaciele p. Podhajskiego. Można wejść na ich stronę na Facebooku pt lampyogrodowe.pl. W komentarzach i lajkach przewijają się wciąż te same osoby i profile. Ja również zostałam oszukana a rownowaznosc zamówienia to 1/4 miesiąca mojej pracy. Nikomu pieniądze z nieba nie spadają. Trzeba sobie wypracować albo ukraść jak w załączonym przykładzie.

Wacław

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Wysyłka zamówionego towaru w dniu złożenia i opłacenia zamówienia. Następnego dnia kurier dostarczył mi lampę. Lampa bardzo dobrze zabezpieczona na czas podróży. Cena lampy bardzo atrakcyjna. Gorąco polecam ten sklep.

Bogusław
@Wacław 26.10.2017 13:59

Chyba pan kupilnie wtym sklepie ,albo to pana znajomy i pan tak napisal

jam
@Wacław 26.10.2017 13:59

Wacek, puknij się w czoło i poczytaj opinie w necie.

Joanna
@Wacław 26.10.2017 13:59

Wreszcie jakaś normalna, wiarygodna opinia! Jakoś mało kto pisze o tym jak pakują paczki. Magazynierzy starannie pakują, kartony grube, nie cieniutkie. A Ty jam sam puknij się w czoło... Skąd się biorą tacy ludzie???

anna
@Wacław 26.10.2017 13:59

Mogę prosić do nich numer telefonu skoro dobry z nimi kontakt?bo ja jokos nie moge sie do nich dodzwonic a nie chce mi zwrócic 170 zł... (usunięte przez administratora)

Ania
@anna 24.04.2018 14:03

Również poproszę skoro jest taki dobry kontakt. Chętnie porozmawiam o zwrocie moich pieniędzy!

Ania

OSZUST!!!! Sprawa zgłoszona do Rzecznika, a jeśli będzie trzeba pójdę i na policję!!!!!! Zwykłe wyłudzenie i TYLE!!!!

Ewa

Witam, wiele informacji na wątku dotyczącym przedsiębiorstwa Jumar dotyczą jakości usług oferowanych przez tę firmę. Mnie jednak, zgodnie z główną przesłanką, dla której forum GoWork funkcjonuje jest obiektywna ocena tego, jakim owe przedsiębiorstwo jest pracodawcą? Jaka panuje tam atmosfera?

zenek m.

Uważajcie na ich inne sklepy lampyvertigo.pl lampyogrodowe.pl lampydomowe.pl ciekawe jak długo będą jeszcze oszukiwać?

Joanna
@zenek m. 24.01.2018 09:10

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

AAA
@zenek m. 24.01.2018 09:10

kolejny sklep to outleteglo.pl

Anna

Na podstawie własnego doświadczenia informuję, że Firma Jumar-Adam Podhajski to (usunięte przez administratora) Wyłudzono ode mnie pieniądze za lampę podłogową, która nigdy do mnie nie dotarła. Ostateczny zwrot kosztów za lampę firma deklarowała na dzień 15 listopada. Pieniądze na moje konto nie wpłynęły. Sprawa o wyłudzenie pieniędzy została zgłoszona do Prokuratury oraz do Powiatowego Rzecznika Konsumenta w Raciborzu.

Joanna
@Anna 19.02.2018 11:06

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

AAA
@Joanna 24.02.2018 12:27

Proszę o kontakt do Pani firmy, może skorzystam z usług. Poszukuję architekta do zaplanowania salonu

Edyta

Ostrzegam przed zakupem czegokolwiek w tej firmie. Żadnego kontaktu, żadnego towaru. Pierwszy (usunięte przez administratora) na jakiego trafiłam w necie. Niestety zabrakło czasu na sprawdzenie. Zamiast uczyć się na cudzych błędach niestety place za swoje. Zglaszam na policje, do rzecznika i nie odpuszczę. Pomimo że to portal do oceny pracodawców to niech ludzie czytają u kogo mogliby pracować. Następna firma tez będzie miała taki sam model biznesowy - zlodziejstwo

Posiadam mózg

TO JEST PORTAL DLA O PRACODAWCACH DLA ZATRUDNIONYCH LUB CHCĄCYCH PRACOWAĆ W DANEJ FIRMIE A NIE DO OPINIOWANIA. CZY KTOKOLWIEK Z OPINIUJĄCYCH MA MÓZG? Jako pracodawca, jest uczciwy, wypłaty są o czasie. W kwestiach urlopu/wolnego można się dogadać, człowiek bardziej elastyczny niż stanowczy. Pracowałem tutaj kiedyś i dobrze wspominam ten czas.

Bartosz
@Posiadam mózg 23.02.2018 14:15

Powiem Panu że prokuratura już weryfikuje Pana pracodawcę za oszustwa, ale jak dobrze wiemy on nigdzie się nie podpisuje tylko pracownicy więc ktoś za to beknie i napewno nie będzie to Pan Adam. Mam nadzieję że daje to trochę do zrozumienia.

Marcin
@Posiadam mózg 23.02.2018 14:15

Posiadasz mózg?Brawo, używaj go do myślenia a nie pisania pod dyktat złodzieja podhajskiego.

Daniel
@Posiadam mózg 23.02.2018 14:15

Jak Podhajski posiadasz mózg to oddaj mi moje pieniądze z zamówienia numer JCXMZAFQU z dnia 12.01.2018! Jesteś zwykłym oszustem i zlodziejem! Motyw działania Twoich pseudo firemek jest taki sam. Przyjąć zamówienie, mydlić oczy klientowi że lampy niesie kurier piechotą przez góry i doliny, oferować gratisy a potem problem z odzyskaniem pieniędzy. Racibórz nie jest na końcu świata - pamiętaj. Słowo do Joanna... to Podhajski podszywa się pod architekta i wystawia sobie dobrą opinię. ŻENADA!

AGNIESZKA

Ostrzegam WSZYSTKICH przed zakupem w tej firmie. Dwa miesiące temu, 21 lipca przelałam pieniądze i właściciel nie ma ochoty dokonać zwrotu przelanych środków. Muszę w sprawę włączyć Sąd Konsumencki, bo wyłudzanie pieniędzy od potencjalnych klientów nie powinno mieć miejsca. OSTRZEGAM: NIE WYSYŁAJCIE PODHAJSKIEMU PIENIĘDZY POD ŻADNYM POZOREM

Kaśka
@AGNIESZKA 21.09.2017 11:37

Ja mam również podobną sytuację, żeby prosić się o swoje pieniądze to już przesada. Zamierzam udać się na policję. Proponuje o zgłaszanie się ludzi oszukanych przez sklep lampyogrodowe.pl , pozew zbiorowy zrobimy!!!

Bogusław
@Kaśka 17.10.2017 13:55

Popieram tez zostalem oszukany

Bogusław
@Kaśka 17.10.2017 13:55

Popieram zlozenie protestu tez zostalem oszukany

Joanna
@AGNIESZKA 21.09.2017 11:37

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Joanna
@Kaśka 17.10.2017 13:55

Czytam i nie wierzę... co tu się dzieje?

Kylo
@Joanna 24.02.2018 12:18

Żenada proszę o kontakt na kylo18@o2.pl to Pani pokaże żenade. Towar zakupiony na 11,500zł. Termin 3 miesiące i nic.

Marcin
@Joanna 24.02.2018 12:18

Widzę że poza "dobrą zmianą" i Putinem swoje trolle ma też pan podhajski. Już wiadomo na co idzie część pieniążków z naszych zamówień. Ile kosztuje jedno ctrl c+ ctrl v? Też sobie kupię. Pisanie pozytywnych opinii o tym sklepie musi być bardzo męczące gdyż wymaga dużo fantazji więc zapewne nie są to małe pieniądze

Pracownik

Chyba konkurencja zaczęła działać na forum!!!

anonymous
@Pracownik 16.01.2018 17:12

Jeśli zaczniecie oddawać ludziom ich pieniadze, to moze złe komentarze znikną.. koszmar!!!

ROBERT
@Pracownik 16.01.2018 17:12

konkurencja ?????? ODDAJ CHAMIE MOJE 500 ZŁOTYCH A POZNIEJ PISZ O KONKURENCJI

anonymous
@Pracownik 16.01.2018 17:12

Zostałam oszukana przez Jumar-Adam Podhajski !! I tego faktu nic nie zmieni. Zamówienie do mnie nie dotarło, zwrot pieniędzy również nie mimo, że pieniądze miały być zwrócone w listopadzie 2017 roku. Sprawa zgłoszona do Prokuratury.

Joanna
@Pracownik 16.01.2018 17:12

Zwracam się do odpowiadających "Pracownik`owi" Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada... Przepraszam za tyle odpowiedzi, ale krew mnie zalewa jak to czytam a moi klienci są zadowoleni z moich usług i kupowania w sklepach tej firmy, czytaj - ja jestem zadowolona ze współpracy z Jumarem. Dla mnie te wpisy to absurd i to jeszcze taka lawina. Jezu, ktoś ma czas...

Bożo
@Joanna 24.02.2018 12:31

Żenada to jest to Pani stronie że zamiast siedzieć i obsługiwać zamówienia to okradacie ludzi i jeszcze podszywając ise pod architektów " wybielacie" swoje winy

Marcin
@Joanna 24.02.2018 12:31

To prawda, TA firma to (usunięte przez administratora) Każdemu, kto nie wierzy, mogę udostępnić korespondencję z tymi perfidnymi złodziejami. Mogę okazać również dowód wpłaty na ich konto i puste miejsca w łazience, które czekają od miesięcy na ich lampy. Jestem bardzo zajętą osobą, dlatego robię zakupy w necie. Tak kupiłem większość rzeczy do nowego mieszkania. I tylko strona LAMPYDOMOWE okazała się bandą naciągaczy. Nie dajcie się nabrać.

kropek

(usunięte przez administratora) i oszust !!! Jestem kolejnym oszukanym przez bandę Podhajskiego. Zamówienie z początku stycznia, kolejne czcze obietnice realizacji,ani lamp, ani pieniędzy! Unikajcie złodzieja, wystarczająco dużo ludzi już wyrolował, nie bądźcie następnymi !

anonymous
@kropek 03.03.2018 15:13

mi sie udalo odzyskac pieniadze od zlodzieja, dziwne ze ta firma jeszcze wogole funkcjonuje.

Oszukany

Właściciel firmy za zgodą współpracowników oszukują klientów wyłudzając pieniądze jestem jednym z wielu okradzionych od września sprawa wyłudzenia pieniędzy ciągnie się do dnia dzisiejszego. Jak już dojdzie do oskarżenia będę domagał się jak najsurowszej kary.

anonymous

Jaka konkurencja!!!!!sami jesteście sobie winni nie oddając pieniędzy ludziom! Uważajcie na ich nowy sklep!!!!

Joanna
@anonymous 22.01.2018 09:46

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Luka

Uwaga!!!! (usunięte przez administratora) Okradają ludzi

Joanna
@Luka 21.01.2018 11:33

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

AGA

Tragedia. Czekam na lampy od 1.11, mamy dzisiaj 21.12, jestem ciągle zwodzona, że lampy już będą ,a ja na święta zostaję bez lamp. Praktycznie nie ma mozliwości dodzwonienia się pod podane numery, można dzwonić godzinami i jest zajęte.Na maile Pani odpisuje , jak chce i kiedy chce , a i tak nic co pisze, nie jest zgodne z prawdą , bo lamp nie ma nadal. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM (usunięte przez administratora)

Joanna
@AGA 21.12.2017 13:11

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

kaka

(usunięte przez administratora) nie wplacajcue żadnych pieniedzy! Wplacilam pieniadze przy zamowieniu lampy. Czekalm za nią ponad miesiąc, w końcu anulowalam zamówienie i poprosiłam o zwrot wpłaty.Od tego momentu kontakt z firmą się urwał, nie dopisuja na wiadomości i nie odbierają telefonów. Zwyczajni (usunięte przez administratora) Sprawę kieruje do właściwych organow

Joanna
@kaka 13.12.2017 16:20

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

6lamp

Widzę że wszystkie zamówienia mniej więcej od września nie są realizowane. Również czekałam na przesyłkę 2 miesiące i nic. Aktualnie anulowałam zamówienie i czekam na zwrot zaliczki oczywiście określiłam czas zwrotu. jeśli nie otrzymam zaliczki oczywiście zgłoszę na policję lub do urzędu konsumenckiego oszustwo. Sugeruję nie czekać tylko zgłaszać takie sprawy.

Joanna
@6lamp 13.12.2017 11:03

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Jolanta

17 września 2017 zamówiłam lampę. Do dzisiaj tj. 29 listopada nie mam ani lampy ani zwrotu zaliczki. Tragedia, przestrzegam wszystkich przed zakupami. Taką samą lampę w tej samej cenie zakupiłam w innym sklepie. Przesyłka za pobraniem doszła po 3 dniach bez potrzeby wpłaty zaliczki.

Joanna
@Jolanta 29.11.2017 22:52

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Daniel

Witam Zamówiłem lampę, na którą musiałem poczekać.Podczas rozmowy tel słyszałem, że jest w dostawie. Po 31 dniach roboczych zadzwoniłem do sklepu i tutaj moje zdziwienie - "lampy producent nie wysłał". Zrezygnowałem i poprosiłem o zwrot kwoty. Przy każdym telefonie słyszałem 1) nie ma osoby odpowiedzialnej 2) szefa nie ma 3) szef ma robić przelewy dziś lub jutro Obecnie wysłałem ostateczne wezwanie do zwrotu kwoty, ale nadal przelewu brak. Pozostaje teraz sprawa w sądzie. Nie polecam.

Joanna
@Daniel 24.11.2017 09:46

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Anna

Uważam, że jestem oszukiwana przez firmę Ju-mar. W dniu 07.11.2017 już po raz czwarty otrzymałam informację z firmy Ju-mar Adam Podhajski, że moje zamówienie zostanie zrealizowane "POD KONIEC PRZYSZŁEGO TYGONIA". Ten tzw. "PODKONIECPRZYSZŁEGOTYGODNIA" w firmie Ju-mar trwa już ponad 2 miesiące. Oczywiście firma Ju-mar całą odpowiedzialność zrzuca na firmę zewnętrzną, która rzekomo od dwóch miesięcy nie dostarczyła im towaru. Na moje pytanie jaka to firma zewnętrzna i żądanie przedstawienia potwierdzenia, że zamówienie w firmie zewnętrzne przez Ju-mar zostało złożone - nastąpiła CISZA.

Joanna
@Anna 09.11.2017 07:29

Czytam te dziwne wpisy o wyłudzeniach, złodziejach i nie umiem w to uwierzyć. Kupuję w Jumarze od paru dobrych lat (jestem architektem) i nigdy nie miałam problemów. Pomyliliście sklep? Konkurencja? Zawiedziony klient robi 'spam'? Żenada...

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski - Racibórz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Jumar Adam Podhajski