Matex Transport

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Matex Transport Sp. z o.o.

Opinie o Matex Transport Kraków

Nie przegap nowości o Matex Transport Sp. z o.o.!

Mały

19.05.2020 20:25

Były kierowca. Pracowałem w tej firmie dwa lata. Właściciele nie dbają o kierowców wykorzystują jak się da,(usunięte przez administratora) na wpłatach nie wypłacają za nadgodziny nie dają ubrań roboczych a każą podpisać że dostałeś. Na dzień dzisiejszy zwolnili około 80 kierowców. Powoli firma się kończy. Teraz będą zasypani pozwami sadowymi o odszkodowania. Zdecydowanie nie polecam tej firmy
    Bodzio

06.12.2019 07:16

pracuje w tej firmie i dobre lata pracy juz sie skonczyly teraz zaczyna sie pozbywanie pracownikow gdyz obroty firmy spadly i to trzeba wyladowc na szeregowych pracownikach Nie polecam nikomu do pracy z dnia na dzien atmosfera sie psuje nagonka na kierowcow potracanie pieniedzy z niewiadomych powodow ogolnie z daleka od tej firmy
    bylkierowca

07.12.2019 11:21

Zaponiales napisać jazda po 30 godzin jak nie pojedziesz to do zwolnienie Oczywiscie jak ci wyplate zrobia po takiej odmowie to nie bedziesz mial na autobus do domu . Kierowcy są tak zmeczeni ze pijany kierowca przy nich to nie stanowi zagrozenia na drodze. Masakr duzo by pisac ale tak w jednym zdaniu ludzie omijajcie tą firmę z daleka .
    Tadek

01.04.2020 19:44

Zgadzam się z Tobą w 100% nie polecam nikomu tej firmy mam nadzieję że jak kilku kierowców założy im sprawy w sądach to wszystkie ich brudy z przed lat wyjdą na jaw z zapłacą za oszustwa
    Kiero

09.03.2020 19:11

Pytanie do kierowców jak oceniacie pracę w Matex kat b
    Obecny kierowca

29.07.2019 23:15

Pracuje w Matexie już kilka lat i jestem zadowolony, gdyby bylo inaczej nie byłoby mnie tutaj.. nie jest źle
    Byla

27.11.2019 06:54

Haha jaka piekna wypowiedz :D
    Kierowca miedzynarodowy

06.01.2020 01:08

Biorą wszystkich jak leci, ponieważ ludzie nie chcą u nich jeździć. Napisalli dlaczego nie chcą u nich jeździć, ale jak to jest mało to najlepiej sie zatrudnić i jak piosence przeżyj to sam:-)
    ktosiek

17.09.2018 10:15

Dla mnie oki, pracuje i jest dobrze. Najlepiej kogoś objechać, może trzeba troche popatrzeć na siebie.

09.07.2019 12:31

(usunięte przez administratora) na busie za troche więcej niż ci, z których szydzisz. (usunięte przez administratora) Odbędą stosunek z (usunięte przez administratora) ugotują coś normalnego w normalnej kuchni, a ty ?.......
    Detektyw

30.12.2018 12:07

Witam firma jak każda inna trzeba pracować żeby zarobić więc powiem tylko tyle nie piszcie takich rzeczy na forum tylko co niektórzy odezwijcie się w firmie jak przychodzicie na rozliczenie co was boli.Anonimowo to każdy potrafi bruździć na firmę. Pracuje tu 8 lat i jak większość was wie bywały łatwe i ciężkie momenty w tej firmie. Odeszło wielu dobrych kierowców z powodu prostych błędów kierownictwa. Zgadzam się z opiniami wielu ludzi że brak kontaktu z właścicielami firmy tworzy bariery. Są ludzie w tej firmie co pracują kilka lat i szefostwa na oczy nie widzieli. Komunikacja z kierownikami zawodzi bo nie odbierają telefonów od świeżych kierowców co powoduje irytację i prowadzi do zwolnień tych kierowców.W firmie pracuje 130kierowcow i 40 osób na spedycji a czasem jest ciężko im odebrać telefon i wysłuchać kierowcę i to jest duży minus tej firmy. Kasa już nie jest tak konkurencyjna jak w innych firmach więc ludzi nic tu nie trzyma. Ci co pracują tu parę lat wiąże tylko przywiązanie do kolegów i systemu pracy do której jestem przyzwyczajony. Od 8 lat przewinęło się to setki ludzi i odeszli i firma powinna zadać sobie pytanie dlaczego?. Pozdrawiam wszystkich którzy odeszli i co jeszcze tu pracują.

09.07.2019 12:25

8 lat na busach, fatum chyba rzeczywiście ma rację bytu. Współczuję..( wraz z rodziną)
    Ktosiek

18.09.2018 10:55

Nie zgodzę się, że umiejętności naszego Menagera sprzedaży są marne, czy też jego angielski jest słaby. Radosław jest bardzo ekspresyjną osobą i bardzo pozytywną oraz jest bardzo dobry w tym co robi. Jeśli chodzi o szkolenia - są to bardzo profesjonalne szkolenia opracowane wspólnie ze specjalistami z branży sprzedaży, z którymi mieliśmy przyjemność się szkolić. Pisząc taki komentarz pokazujesz tylko, że nie powiodło Ci się widocznie i chcesz to zrzucić na inne osoby. Nie wiem być może żal Ci że nadal nie jesteś z nami.

09.07.2019 12:23

Musisz być niezłym intelektualistą, pomijam już twe zdolności oratorskie, bo te za pewne są mistrzowskie. Spedytorek też człowiek...
    Marco

04.06.2019 12:16

Ktoś coś może powiedzieć on stanowisku asystenta spedytora? Jęz. Włoski znam bardzo dobrze ale sama branża jak dla mnie trochę obca :/ zastanawiam się jakie szanse, jak z przyuczeniem...
    Matex Transport Sp. z o.o.

18.06.2019 15:42

Doświadczenie w spedycji nie jest konieczne. Każdy nowy pracownik zaczyna od intensywnego dwutygodniowego szkolenia z logistyki oraz obsługi klienta. Następnie pracuje "pod okiem" doświadczonego spedytora i stopniowo staje się samodzielny na stanowisku :)

16.04.2019 18:08

Stop hejterom

18.04.2019 21:01

Na temat: 1. Skoro nie potrafisz dojść do ludzi, to może ty masz problem z komunikacją i relacjami międzyludzkimi? 2. Ludzie zmieniają się w każdej pracy - jest to zjawisko wszechobecne 3. Nikt nie wymaga "dogadzać" - wystarczy wywiązywać się z obowiązków za które dostaje się wynagrodzenie 4. Określenie, że komuś jest "zawsze mało" trąci lekką hipokryzją - odnoszę się tu do końcowej części wywodu "co do kasy... Hmm Zawsze brakuje". Ktoś tu chyba mierzy swoją miarką 5. Proszę o wskazanie firmy, gdzie nie czuć ogólnej presji, gdy w pobliżu znajduje się GÓRA - również jest to zjawisko wszechobecne i normalne. A i jeszcze jedno - atmosferę w pracy tworzą ludzie, czyli zarówno ja, ty i jeszcze jakieś 25 innych osób, więc nie ma co zwalać winy na innych, może warto popatrzeć na siebie? 6. Kultura w wypowiedziach jest mile widziana - wymyślne określenia na forum na swojego pracodawcę świadczą raczej o braku dojrzałości 7. Wymagania - owszem, każda firma swoje ma, jedna ma mniejsze, druga większe - zjawisko wszechobecne 8. Ilość dokumentów do podpisania jest dyktowana ogólnymi regułami prawnymi - tutaj zażalenia powinny być kierowane do odpowiednich organów 9. Wykazanie się w wykonywanej pracy - od tego są okresy próbne, na które godzi się każdy nowo zatrudniony pracownik. Jeśli nie znasz tego terminu, to śpieszę z wyjaśnieniem. Okres próbny jest zarówno dla pracodawcy jak i pracownika - w tym czasie każda strona ma określony czas na testowanie siebie nawzajem, co za tym idzie, obie strony mają prawo do podjęcia decyzji zgodnej z własnym sumieniem 10. A co do błędnego koła - to raczej cała ta "dyskusja" na forum jest błednym kołem. Wnioski: jeżeli praca Ci nie odpowiada, czujesz się tam źle i nie odpowiadają Ci warunki (na które notabene się zgodziłaś/eś ustalając je przy zatrudnieniu na początku) to znajdź sobie taką pracę, gdzie możesz leżeć i pachnieć, przecież nikt tu nie trzyma nikogo na siłę. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z biura, z którymi potrafię się dogadać :)
    ciekawski

26.04.2019 18:12

Dobra to do konkretów jeśli masz / macie informacje na temat pracy na stanowisku kiero na kat. B bo każdy gada co innego a u źródła najlepiej pytać, ile śmigają chłopaki km w systemie 3/1? 12-15 tys km? Skoro piszesz że jest presja z góry to pewnie spedytorzy też starają się na siłę wyrabiać normę aby być OK, w takim razie ile ładują na auta, max 1.5t czy idą grubsze wały? Jak z jazda w sensie ile wynosi norma spalania i jaka jest średnia prędkość przelotowa? I jedna istotna sprawa, podawajmy sobie konkretne informacje bo po to są tego typu portale aby wzajemnie siebie ostrzegać, choć fakt faktem i tak najlepiej jest się przekonać na własnej skórze bo co jednemu przeszkadza dla innego może być bardzo OK, pozdr.
    Olek

12.04.2019 15:05

Zadowolona

20.02.2019 14:47

Praca w biurze osobiscie bardzo mi sie podoba - atmosfera jest bardzo przyjazna i wesoła a ludzie pomocni :)
    Obserwator

21.02.2019 11:17

Widzę, że bardzo komuś przeszkadza praca w Matex, to po co nadal tam jesteś, przecież pracy na rynku dużo przyjmą Was z pocałowaniem ręki, a jeśli pisze to osoba która się zwolniła lub została zwolniona to widzę, że ciągle męczy Cię temat Matexu być może nie możesz znieść myśli, że Ciebie już tam nie ma. Zastanów się trochę nad tym co piszesz albo zacznij żyć nową pracą bo może zaraz się okazać, że tam jest dopiero BARDZO ŹLE i co wtedy? Jeszcze jedna uwaga do tych co chcą napisać kolejne negatywne uwagi - zamiast pisać może po prostu się zwolnij po co pracować tam gdzie Ci źle i wylewać swoje żale, a do tych co już nie ma i komentują może po porostu zakończcie temat Matexu. Znam osoby w Matex, które pracują tam lata w pracy bywa różnie nigdzie nie jest idealnie, sami wybieracie pracę na spedycji i nikt nigdy nie mówił, że będzie łatwo. Pozdrawiam wszystkich, którzy mimo rozstania z firmą potrafią zachować poziom.
    Geronimo

26.03.2019 10:18

Gdyby tak te dobre rady skierować do wewnątrz firmy? (usunięte przez administratora)
    Jonasz

18.02.2019 09:55

Osobiscie nie mam nic do zarzucenia firmie Matex Transport - wiadomo, zeby zarobic czasem trzeba sie narobic :D kasa zawsze sie zgadza, nie mam wiekszych problemow z przelozonymi - drobne spiecia na linii pracownik-pracodawca zdazaja sie wszedzie, wiec nie ma co sie nad tym rozwodzic zbytnio :D Polecam Matex Transport
    Wladek

29.01.2019 16:55

Nagle koledzy kierowcy macie tak źle? Dziwne... ostatnio nawet kilka powracalo do pracy. To chyba znaczy że wcale tak źle nie jest. Dobrze ktoś wcześniej napisał jak wam źle to zmiencie pracę.
    Kierowca bombowca

10.02.2019 11:00

Pracuje w matexie juz 4 lata i nie mam na co narzekac. Jestem zadowolony z pracy, kasa jest zawsze na czas. Jezdzilem juz w wielu firmach, nigdzie nie jest kolorowo, jest to ciezka praca ale wiem na co sie pisalem wybierajac taka prace. Osobiscie polecam
    Kierowca bombowca

10.02.2019 11:01

AferaDrajwer

30.12.2018 03:01

Podpisując umowę o pracę, dostajesz też do podpisania jej rozwiązanie za porozumieniem stron, bez wpisanej daty, więc firma w każdej chwili może tylko wpisać datę i Cię zwolnić zaocznie. Materiały eksploatacyjne (płyny, żarówki, opony, itp.) dla floty jeżdżącej po europie są z najniższej możliwej półki, mimo że najtańsze sprawia najwięcej problemów i często wbrew pozorom kosztuje najdrożej na dłuższą metę. Wprowadzono rok temu komunikator który daje duże możliwości i może ułatwić zarówno pracę jak i komunikację kierowca biuro , kierowcy byli zmuszani pod groźbami kar finansowych itp. do ekspresowego wdrożenia się w nowy system, ale gdy okazało się że po stronie biura są problemy by to ogarnąć to firma się wycofała rakiem i wróciła do dawnych metod raportowania i komunikacji. Kierowca z góry jest traktowany jak połączenie chłopa pańszczyźnianego ze (usunięte przez administratora) i alkoholikiem, biuro oczekuje zaufania i profesjonalizmu ze strony kierowców, w zamian dając chaos i nieufność. Właściciele firmy unikają kontaktu z kierowcami, zamiast otworzyć się na sugestie z ich strony wolą stawiać kolejne ściany i wyręczać się D&D którzy kierowców zbywają wymówkami a sugestii nie przekazują dalej. Totalny brak komunikacji wewnątrz biura, co rusz trzeba coś powtarzać kolejnym osobom mimo że te siedzą kilka kroków od siebie. I na koniec największy grzech, firma myśli że pieniądze wystarczą by uciszyć kierowców i rozwiązać problemy, a poza pieniędzmi przydało by się nieco szczerego szacunku i zrozumienia, niestety tu ich nie znajdziesz, jesteś tylko częścią zamienną.

25.01.2019 23:54

czescia zamienna zawsze jestesmy i bedziemy tego jak swiat swiatem nie zmienimy ,ALE mozemy duzo zrobic w tym kierunku szefostwo musi popatrzec na pracowników tym innym okiem dobrym a nie patrzec na swoje DOBRA ktore w kazdej chwili pekną jak BALONIK ale oni nie mysla i nie przewiduja ze tak moze sie stac ,a kto pracuje na dobra szefów jak nie KIEROWCY , poniewierani po całym swiecie , niestety trzeba to USZANOWAC przez szefow , papiez powiedzial kiedys , NIE WAZNE JAKIE DOBRA MAMY ALE KIM JESTESMY I JAK SZANUJEMY PRACE INNEJ OSOBY NA DOBRA SZEFOW , nic doda nic ujac , z tym przeciez sie wszyscy zgadzamy

26.01.2019 01:07

szefostwo zadufane w sobie jest i klapki na oczach maja , SZKODA ZE TAK JEST
    BODZIO

25.12.2018 18:56

Na prace w firmie nie można narzekać płaca też ok ale jest jeden mankament kierowcy są nie doceniani w swej pracy przez kierownictwo firmy .Na koniec roku kierownictwo firmy nie uznało kierowców nawet skromną nagrodą pieniężną co w innych firmach jest oczywiste co roku ale chyba zbrakło kasy po zakupie nowego samochodu szefowej.Pomijając już nagrody pieniężne nawet kierownictwo firmy nie złożyło życzeń świątecznych pracownikom chociażby przez SMS .Wobec czego uznaje że kierowcy pozostają nie zauważeni w swojej pracy no cóż pieniądze zmieniają charaktery ludzi.

26.01.2019 00:29

POSZANOWANIE KIEROWCOW W KAZDYM MOMENCIE PRACY , SZACUNEK A TO SIE KIEROWCOM OD SZEFOSTWA NALEZY
    Obcy

20.01.2019 18:28

Ci co narzekają na firmę Matex, niech się zorganizują i założą ZWIĄZEK ZAWODOWY – wtedy będą mieli się gdzie poskarżyć, a także ich interesy również będą w jakimś stopniu chronione.

26.01.2019 00:05

kierowcy niech załoza swoj zwiazek zawodowy kierowców i TO WSZYSTKO I NA TEMAT
    Andrzej

24.01.2019 16:18

Patrząc na najnowsze posty można wyciągnąć wnioski, że komentarze są wystawiane albo przez byłych pracowników, którzy wylewają swoje żale (nie wiadomo z jakiego tak NAPRAWDĘ powodu) albo obecni pracownicy, którzy obrzucają błotem swojego obecnego pracodawcę. Skoro tak się ludziom tam nie podoba, to dlaczego dalej tam pracują? Na siłe chyba tam nikt nikogo nie trzyma - przynajmniej tak podpowiada zdrowy rozsądek. Łatwo teraz hejtować incognito. Nie biorę nigdy za pewnik komentarzy umieszczanych na forum, dlatego pojawię się na umówionej rozmowie nawet po to, aby przekonać się jak to rzeczywiście jest. Pozdrawiam wszystkich hejterów, niech Wam klawiatura będzie miła pod palcami :D
    Kaśka

24.01.2019 08:54

Dlaczego są usuwane posty? Wczoraj było więcej - widać ktoś wyciąga brudy i prawdę pisze a firma pewnie chce, aby ktoś o tym nie wiedział... szkoda bo tak naprawde przez takie coś się traci zaufanie do ludzi. Widać musi być tam źle:/ Widziałam oferty pracy, ale teraz to wole sobie to odpuścić. I chyba każdemu to przekaże - jak dla mnie nieuczciwe!:/ NIE POLECAM!
    Z doswiadczenia

23.01.2019 14:27

Ludzie spieszcie sie czytac opinie, tak szybko sa usuwane ! :) Zwlaszcza te prawdziwe np. O tym ze ta firma to terror psychiczny! Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy ciagle maja sile tam pracowac
    W biurze

23.01.2019 10:57

Witam, No to teraz opowie coś ja. Pracuje... A ile jeszcze popracuje sam(a) nie wiem. Widząc co się tutaj dzieje różnie może być. (usunięte przez administratora)Każdy siedzi przed tym swoim komputerem u szuka zlecen, czy klienta. Tak to jest Nasza praca ale nie za wszelką cene(usunięte przez administratora)-(usunięte przez administratora) Pozdrowienia dla pracujących i tych których już nie ma - a szkoda:( Czy polecam - jeśli masz coś podobnego idz tam... (usunięte przez administratora)
    Anioł

23.01.2019 11:48

Prawdziwy opis firmy i przekaz do ludzi tam pracujących!!! Szacunek za opis na autentycznych faktach!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Matex Transport?

Kontakt - Matex Transport Sp. z o.o.

Jana Kilińskiego 2 30-308 Kraków

REGON:520880671

Branża główna: Usługi wspierające

FacebookIconLinkedinIcon
    Anioł

17.01.2019 14:24

Szczerze nie polecam,(usunięte przez administratora) Ciągle mało, słabe wyniki. P.S. Pozdrawiam Wszystkich Pracujących i Życzę Powodzenia! Jesteście Bardzo Wartościowymi Ludźmi i Pracownikami!
    Dari

15.01.2019 13:48

Pracowałam w Matexie. Czy polecam - NIE! Dlaczego - nie ważne kim jeste i ile robisz. Non stop mało. Dzwonisz mało, piszesz do klientów - mało. Najlepiej jakby siedziec po godzinach w pracy tak by chcieli w firmie. Zbyt często wprowadzane są zmiany i nie są w stanie zobaczyć czy poprzednie przyniosą efekt. Atmosfera - GROBOWA - choć pracowałam z (usunięte przez administratora)i wbrew temu co niektorzy tu piszą wporząku gosc - bardzo wesoły ale niszczy go tu praca. (usunięte przez administratora)System premiowy a tak naprawde premii się nie widzi więc podstawa smieszna:/ zawsze cos bylo nie tak z transportem... no ale cóz na szczescie juz tam nie pracuje!
    kris

15.01.2019 08:38

(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Matex Transport Monika Sobolewska: pomyślcie o pracownikach - to też są ludzie Lubię atmosferę w Matex Transport Monika Sobolewska za: koledzy z pracy
    Karma

10.01.2019 15:41

Fakt ze w zeszlym roku z firmy zostalo zwolnionych okolo 30 osob, i mowie tu tylko o pracownikach biura , powinien dac przyszlym kandydatom do myslenia. A do pracy szukaja kogos bez przerwy . Nie zdazysz sie dobrze przedstawic a juz musisz sie pozegnac hehe. Jak wczesniej ktos podkreslil , kierowcy w zaden sposob nie zostali docenieni pod koniec roku ? pracownicy biura rowniez . Nawet zyczenia swiateczne nie dotarly. Atmosfera wiekszosc czasu jak sie wchodzi jest taka ze mozna siekiere zawiesic ...zobaczymy jak dlugo jeszcze to pociagnie w takim stanie .
    Jezus

01.12.2016 22:53

Grubo się bawicie koledzy. W twarz sobie powiedzcie co leży na sercu, a nie tu i do tego anonimowo.
    haha

30.12.2018 11:46

szkoda że sam byłeś zawsze mocny w gębie ale tylko przy flaszce na parkingu a w biurze podkulałeś ogonek, aż w końcu uciekłeś do konkurencji żeby potem dziadować o gadżety firmowe od matexu, czyżby nowa firma nie dawała prezentów że sępisz w starej ?
    Kamil

07.01.2019 21:07

Jak widać po wpisach na forum, jedynie zawiść tu króluje. Ha ha ha
    Gall_Anonym

08.09.2018 14:20

Manager działu sprzedaży Mr Super Funny to kompromitacja z jego poziomem jezyka angielskiego na poziomie dzieciaka z podstawówki albo kiepskiego polskiego slangu z Londynu. Szkolenia sprzedazowe w tej firmie prowadzone przez tego typa to jest smieszna sprawa. Pozdrawiam pracowników, jest tam wiele fajnych osób, od których można się wiele dowiedzieć.
    Miła

29.08.2018 11:11

Aktualnie pracuje w biurze i jestem zadowolona. Paca w porządku są wymagania wiadomo jak w każdej firmie. Ale jest tez dużo udogodnień. Pensja zawsze na czas, nigdy nie ma opóźnień, nie to co mój były pracodawca gdzie musiałam się o kasę prosić. Więc być może tak jest, że jakiś niezadowolony pracownik i to pewnie zwolniony robi złe opinie.
    stary

24.08.2018 11:30

Jestem byłym pracownikiem Matex i nie mogę złego słowa powiedzieć o firmie. Stanowisko wiadomo wymagające ale jak w każdej pracy. Ja rozstałem się z firmą pozytywnie, niestety zakończenie współpracy było spowodowane przeprowadzką do innego miasta.
    Zadowolona

23.08.2018 12:52

Pracuję w biurze Matex już ponad rok - nie mogę się zgodzić z niektórymi opiniami. Nie spotkała mnie jeszcze żadna niemiła sytuacja, wręcz przeciwnie - doceniają tu moją pracę i pozwalają mi się rozwijać zawodowo. Jeżeli ktoś traktuje prace poważnie, wywiązuje się z obowiązków i gra fair to nie ma powodów do narzekania. Osobiście polecam

22.08.2018 07:31

Nie kumam tych ludzi, narzekać to każdy potrafi pracuje jakiś czas już i spoko jest. Kasa nawet luz , atmosfera tez luz. I po co to pisać jak i tak każdy ma swoje zdanie. Ja polecam

22.08.2018 07:25

Witam, Aktualnie pracuję w biurze i jestem zadowolony. Dobra atmosfera i spoko ludzie. Kasa też ok.

01.08.2018 11:02

HR

08.08.2018 08:59

Jako HR wypowiem się teraz. Nie zgodzę, że do mnie należy zasypywanie pozytywami negatywnych komentarzy. Przykro jest czytać opinie, które nie prawdziwe. Niestety stanowisko menagera wiąże się z dużą odpowiedzialnością i pracą z ludźmi. być może to stanowisko nie było dla Ciebie, aczkolwiek Twoje kompetencje i umiejętności być może sprawdziły by się lepiej na innym stanowisku. Nie ma co obrzucać błotem byłego pracodawcy tylko trzeba stanąć na wysokości zadania i poradzić sobie z daną sytuacją.

01.08.2018 10:56

Przemek

08.08.2018 07:58

Droga Joanno bardzo przykro było mi czytać taką nie na miejscu opinie na temat firmy w której przepracowałaś tylko 6 miesięcy. W każdej pracy na stanowisku managera jest poziom który trzeba osiągnąć i trzeba się z tym liczyć podejmując się wyzwania. Nie prawdą jest droga Joanno że nasza firma stawia cele nie do zrealizowania. Miernikiem sukcesu jest praca z zespołem gdzie nie mogłaś poradzić sobie z zarządzaniem tego poziomu dla tego pisząc ten komentarz który nie uraził firmy tylko każdą osobę z którą miałaś przyjemność pracować. Pracuje z tym zespołem ponad 3 lata uważam że są wyjątkowo kreatywni oraz perfekcyjni w tym co robią. Boli tylko i wyłącznie to że byłaś osobą która stanowiła przyszłość tej firmy a w pewnym momencie sama się poddałaś.
    Gonzo

07.05.2018 18:32

komu sie nie chce pracowac to kazda praca jest zla najlepiej jakby przez tydzien malo bylo jazdy a lykend picie na parkingu taki system wszystkim by odpowiadal.Jak ktos znajdzie lepsza firme to powodzenia firma jest stabilna na rynku pieniadze na czas i jest ok
    zadowolony

25.01.2018 08:07

Jak najbardziej polecam, pracuję chwilę w Matex w biurze i uważam to za moją jedną z lepszych prac. Ludzie są w porządku, obowiązki też. Pensja jak najbardziej ok.
    Paweł

19.06.2017 11:14

Potwierdzam.Nie polecam.Dużo ukrainców jest.
    zonk

18.01.2018 06:59

Nie rozumiem dlaczego to, że są zatrudnieni Ukraińcy ma być negatywem. To tak samo kierowcy jak my.
    zonk

18.01.2018 06:55

Nie zgodzę się z moim przedmówcami, uważam że praca w tej firmie jest bardzo w porządku. Wszystko dobrze funkcjonuje, ja jako kierowca nie mam większych problemów z pracodawcą. Chłopaki w porządku zawsze się z nimi dogadam. Wiadomo napotykamy czasami różne poglądy i sytuacje ale tak jak w każdej firmie, ale najważniejsze to, że potrafimy z nich wybrnąć. Jak najbardziej polecam.
    frt

10.07.2017 18:46

Odradzam !!
    lolek

26.06.2017 21:42

Dramat
    byłaNieJest

24.05.2017 14:12

równiez nie polecam. Minimalne wprowadzenie w obowiązki, pracownik od początku zostawiony sam sobie. Po szczerej rozmowie z przełożonym tekst typu : "po co czekac do końca miesiąca, jak ci sie nie podoba, nie czujesz tego to juz jutro nie przychodz". Umowa zlecenie, jakby celowo, wypowiedzenie przygotowane w 5 min, zero walki o pracownika. Atmosfera kiepska, widać wzajemną niechęć między działami

Zostaw merytoryczną opinię o Matex Transport Sp. z o.o.