Auto-Mix Krystian Klapuch

Adres: Dębowa 14b, 44-348 Skrzyszów

NIP: 6471106764 REGON: 273063635

Auto-Mix Krystian Klapuch
5 17 6 1

Opinie o Auto-Mix Krystian Klapuch

Marcin

W serwisie wszystko przebiega sprawie i szybko jak co roku. Polecam

Mariusz

Na Auto- Mix trafiłem za namową kolegi. Założyłem tam instalację do nowej Hondy CR-V Executive 2.0 150KM w 2017r przy przebiegu 19tyś.km. Obecnie auto ma przebieg 50tyś w tym 30tyś na lpg. Zbiornik 61L . Jestem bardzo zadowolony z instalacji. Posiadam też audi A4 B6 1.8T 210KM do którego również założyłem instalację lpg w tym samym zakładzie :) Jestem zachwycony profesjonalizmem, podejściem do klienta jak również czystością zakładu i dużym zapleczem aut starszych oraz nowych jako zastępcze podczas montażu instalacji. Szczerze polecam. Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Bardzo duża wiedza i doświadczenie mechaników, czystość zakładu, profesjonalne podejście do klienta, miła i uśmiechnięta obsługa w biurze.

Waco
Zweryfikowany użytkownik

Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Polecam ten warsztat, instalacja gazowa działa poprawnie. Konieczny W

Ewelina

Gorąco polecam firmę AUTO MIX! Bardzo dobra obsługa, a instalacja gazowa wykonana z największą precyzją ;) Po roku czasu użytkowania nic się nie dzieje. Jestem bardzo zadowolona z usługi ;)

Edward
@Ewelina 02.01.2019 15:38

Fajnie, że polecasz firmę i jesteś zadowolona z obsługi. Twoja opinia z punktu widzenia klienta jest ważna i wpływa na wizerunek firmy. Prosiłbym jeszcze o więcej komentarzy ze strony pracowników firmy. Jakie są Wasze odczucia względem zatrudnienia? Jesteście zadowoleni ze współpracy i tez moglibyście polecić tego pracodawcę?

Ewelina

Gorąco polecam firmę AUTO MIX! Bardzo dobra obsługa, a instalacja gazowa wykonana z największą precyzją ;) Po roku czasu użytkowania nic się nie dzieje. Jestem bardzo zadowolona z usługi ;) Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: profesjonalna instalacja gazu

Anita Wilkus

Witam. Polecam firmę Auto-Mix ze Skrzyszowa. Zakładali instalację gazową w moim Fordzie Mondeo MK3 2.0 146KM dwa lata temu i jestem bardzo zadowolona jak z montażu tak i z obsługi serwisowej. Zetelna i konkretną obsługa. Polecam!!!

Adam

Instalacja Holenderska zamontowana w Skoda Octavia III spisuje się poprawnie.Wszystko starannie zamontowane dobrze zabezpieczone antykorozyjnie.

Patryk

Fachowe doradztwo, szybki montaż instalacji gazowej, jeżdżę już ponad 40 000 na ich instalacji gazowej i brak jakichkolwiek problemów. Polecam wszystkim Auto Mix Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Dobrze wykonane naprawy/ przeglądy

Mrus

Gaz założony w zeszłym roku. Wszystko działa bez zarzutów!!serdecznie polecam tą firmę!!!☺profesjonalne podejście do klienta .

Klaudiusz Morawiec

Witam. Polecam firmę AUTO MIX ze Skrzyszowa. O firmie dowiedziałem się z reklamy radiowej w Radiu Park FM. Instalację gazową montowałem dwa lata temu w VW Passat 2.0 FSI z 2005 roku i po prawidłowym ustawieniu spalania benzyna/gaz wszystko działa idealnie. Rocznie pokonuję ok. 15-20 tys. km i instalacja zamontowana w AUTO MIX w Skrzyszowie jest sporą ulgą podczas tankowania dla mojego portfela. Fachowa obsługa i specjaliści na najwyższym poziomie powodują, że zawsze będę polecał ich wśród znajomych zainteresowanych instalacją gazową w swoich samochodach. Pozdrawiam.

Asia

Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Pełny profesjonalizm - od wykonania napraw po kontakt z klientem. Polecam :)

Zibi 1964

Firma Auto-Mix Krystian Klapuch dała się poznać jako wpełni profesjonalna, o wys. jakościach wykonywanych usług, co mogłem stwierdzić zakładając u nich 4 lata temu instalację gazowa do Renault Megane II (2007), która działa bez zarzutu do dziś. Pan Kłapuch okazał się na tyle uprzejmy w stos. do mnie , iż umożliwił mi utrzymanie gwarancji na instalację pomimo przekroczonego przeze mnie limitu kilometrów. Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Uprzejmość w stos. do klientów, terminowość i rzetelnośc wykonywanych usług.

Bbaczek

Polecam, bardzo nowoczesny zaklad. Bardzo dobre podejscie do klienta.

romek

Ja, (usunięte przez administratora) niniejszym przepraszam Pana (usunięte przez administratora) za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji na temat prowadzonego przez niego zakładu Auto-Mix w Skrzyszowie oraz prowadzonych przez niego napraw. Jednocześnie zobowiązuję się do zaniechania jakichkolwiek wpisów, oraz proszę o wyrozumiałość gdyż nie wiem jak usunąć wspomniany komentarz, z góry dziękuję. (usunięte przez administratora)

Mihalczyk

Najlepszy warsztat montujący/serwisujący instalacje LPG w okolicy. Indywidualne podejście do klienta, montaż mojej instalacji przebiegał bardzo płynnie, przed zamontowaniem właściciel i pracownicy przeprowadzili dokładne rozeznanie, żeby założyć najbardziej współgrającą z moim autem instalacje gazową. Profesjonalne podejście do klienta oraz wysokiej jakości sprzęt. Na instalacji jeżdżę od 2016 roku, żadnych problemów. Jaguar XJ300 silnik 3.2 Lubię atmosferę w Auto-Mix Krystian Klapuch za: Obsługa klienta, w zakładzie i przez telefon

kari

Witam serdecznie, właśnie zastanawiam się nad montażem instalacji LPG w mojej 500 l. Do tej pory byłam prawie przekonana do automix dlatego że jest dużo pozytywnych komentarzy ale są i negatywnie, chociaż nawet z krytyki można wyciągnąć wnioski w celu polepszenia świadczonych usług. W każdym razie muszę to jescze przemyśleć gdzie montować gaz. Pozdrawiam Karolcia

Mariusz T.

Instalacja wykonana starannie, działa bez zarzutów. Auto jeździ na gazie tak samo jak na benzynie. Sama eksploatacja bez problemów. Raz (po ok 30 tys km) skorzystałem z naprawy gwarancyjnej, uszkodzeniu uległ reduktor. Naprawa była gwarancyjna, dla mnie bez kosztowa. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat.

Mariusz

Bardzo polecam ten warsztat solidny szybki montaż instalacji gazowej miła obsługa i fachowość.To juz 3 samochod do ktorego zalozylem gaz w tej formie i sprawują się bardzo dobrze.solidny serwis gwarancyjny jak i pogwarancyjny,więc mogę polecić ten warsztat.

Romek

Oświadczam że opinia zamieszczona w serwisie Dory mechanik w dniu 20.09.2018 dotyczącej firmy AUTO MIX Nie jest i Nie była celowym działaniem na szkodę firmy AUTO MIX w Skrzyszowie. Kilka słów wyjaśnienia : gdyby w dniu 13.06.2018 uszczelka pod pokrywą zaworów była odrazu prawidłowo założona i nie doszłoby do wycieku oleju cała ta sytuacja nie miała by miejsca a tak wizyta w innym serwisie i dodatkowe koszty kilka dni temu wymiana paska napędowego alternatora i znowu koszty no ale to już moja strata. Pewnie stracę gwarancję ,mòwi się trudno. Przepraszam Pana Krystiana za krytyczną opinię. Z poważaniem już chyba były klient Roman.

AutoMixSkrzyszów
@Romek 24.09.2018 11:31

Panie Romanie, odpowiedzieliśmy już na pańskie oskarżenia w miejscu gdzie pierwotnie raczył Pan nas oczernić. Nie będziemy w tym miejscu ponownie odpowiadać i kopiować wpisu. Zainteresowanych naszą wersją wydarzeń odsyłamy do serwisu Dobry Mechanik w tym miejscu: https://dobrymechanik.pl/mechanicy/skrzyszow/auto-mix-krystian-klapuch/1000/#comments do komentarza z dnia 24/09/2018 dodanego przez użytkownika Roman. Co do utraty gwarancji na instalację LPG informuję, że w żadnym razie jej Pan nie utracił o ile tylko nikt nie wykonywał przy niej żadnych prac, co jest również jasno opisane w książce gwarancyjnej.

roman
@AutoMixSkrzyszów 27.09.2018 13:24

Szanowny Panie Krystianie czy mugł by mi pan podać adres e-mail na który wysłał bym panu fotokopie rachunku oraz potwierdzenie od mechanika o wspomnianej usterce. Z góry dziękuję

AutoMixSkrzyszów
@roman 27.09.2018 21:26

Korespondencję mailową prosimy kierować na adres: biuro@gazautomix.pl

romek
@AutoMixSkrzyszów 28.09.2018 08:48

Szanowny Panie (usunięte przez administratora) wysłałem na e-mail fotokopie, gdyby ewentualnie nie doszło mogę wysłać pocztą. Zobaczy tam Pan że wspomnianą uszczelkę wymieniłem na Własny koszt, a wtej sytuacji tzn. co przeczytałem, nie widzę sensu dalszej współpracy. Śladòw oleju nie było bo po wymianie - silnik został umyty . Z poważaniem (usunięte przez administratora)

romek
@AutoMixSkrzyszów 28.09.2018 08:48

A do głowy mi przyszło żeby wymienić oba paski wraz z pompą wody w dniu 10.10.2017 . Odsyłam do e-mail

S.Martyniak

Jestem posiadaczem instalacji montowanej w tej firmie i jestem bardzo zadowolony, brak jakich kolwiek problemow po montażu jak i w trakcie eksploatacji, a spalanie na poziomie 11-12 litrów gazu przy prawie 2 tonowym samochodzie Renault Espace......jak dla mnie pełne zadowolenie. Naprawdę polecam

anonymous

Auto Mix to firma godna polecenia. Obsługa bardzo miła.Usługi i doradztwo na wysokim poziomie

Marian

Witam Zaproponowano mi wymianę instalacji gazowej. Zgodziłem się i myślałem ze po rozmowie z szefem tejże firmy będę poważnie i profesjonalnie potraktowany. Tylko tle mogę napisać ,profesjonalnie było uregulowanie rachunku , po pierwsze instalacja gazowa została na nową wymieniona nie sprawdzając jakie w starej instalacji gazowej wtryski są do wymiany . Po drugie po zainstalowaniu nowej instalacji gazowej przycisk poziomu gazu nie pokazuje stanu gazu w butli . Chociaż gwarantował mi szef ze będzie wszystko działało . Po trzecie 3 rodzaje filtrów gazu zainstalowano mi do nowej instalacji gazowej i pytam po co ? Żeby rachunek był pełny ? Po tym całej instalacji gazowej pojechałem do firmy znanej w całej Europeie i pokazałem części które mi wymienili i tą nową instalacje gazową, powiedziano mi ze ta stara instalacja gazowa była sprawna i wtryski napewno nie były wszystkie do wymiany tylko 1 góra 2 . A szyt już jest ze poziom gazu nie pokazuje. Ich zdaniem jest ze ta instalacja jest nie sprawna bo zapłaciłem za nową instalacje gazowa i musi być sprawna. Jestem ciekaw czy wogule dostanę tu jakąś odpowiedz no to? Pozdrawiam

AutoMixSkrzyszów
@Marian 25.08.2018 08:46

Panie Marianie, zacznijmy od tego, że internet nie jest dobrym miejscem do rozwiązywania sytuacji spornych ale skoro już zdecydował się Pan na tę drogę to oczywiście chętnie odpowiemy. Zacznijmy od tego, że opublikujemy podpisane przez Pana zlecenie serwisowe wraz z jego zakresem, czyli z tym co zostało zlecone do wykonania naszym pracownikom. Już samo zlecenie wiele wyjaśni, a przede wszystkim zaprzeczy stawianym tu przez Pana zarzutom. Zlecenie można zobaczyć w tym miejscu: https://gazautomix.pl/skan/zlecenie_973.jpg Zjawił się w naszej firmie z obcą instalacją (niemontowaną u nas) oraz szeregiem problemów. W Niemczech, gdzie prawdopodobnie odbył się montaż, powiedziano Panu, że wymiana wtryskiwaczy kosztować będzie ponad 3000,00 zł. Zdecydował się Pan więc na podróż do Polski, by wykonać naprawę taniej. Od razu powiedzieliśmy, że nie mamy komunikacji z obcym sterownikiem LPG i jedyne, co możemy zaproponować to wymiana elektroniki oraz wtryskiwaczy, co jest zgodne z zleceniem. Elementy te nie stanowią, w żadnym razie, całej instalacji jak raczył to Pan stwierdzić. Łącznie za tę usługę zapłacił Pan 2200,00 zł (wtryski, sterownik, robocizna). Kwota ta była z góry wiadoma i ustalona, a warunkiem przyjęcia samochodu do naszego serwisu była pańska zgoda na powyższe, co potwierdza pański podpis pod zleceniem. Naprawa wskaźnika poziomu gazu w zbiorniku nie była w ogóle przedmiotem zlecenia. Poza tym w trakcie programowania instalacji okazało się, że nie ma komunikacji z czujnikiem poziomu gazu w zbiorniku LPG. Aby nie narażać Pana na dodatkowe koszty nie podjęliśmy decyzji o jego wymianie (do dopłaty byłoby około 700,00 zł za zbiornik wraz z wielozaworem). Gdyby, jak Pan twierdzi, została wymieniona cała instalacja to wymianie podległaby dodatkowo również zbiornik wraz z osprzętem oraz reduktor – to tak nawiasem. Jeżeli chodzi filtry to naszym standardem jest montaż dwóch filtrów fazy lotnej. Jeżeli uważa Pan, że to tylko dlatego by podkręcić kwotę rachunku to gratulujemy podejścia. Użycie dwóch filtrów zabezpiecza wtryskiwacze przed zabrudzeniami zawartymi w paliwie LPG, a poza tym wydłuża okres bezpiecznego użytkowania instalacji pomiędzy przeglądami z 10 do 20 tysięcy kilometrów. Jest to nasz standard montażowy z którego nie musimy się tłumaczyć i odsyłamy do galerii naszych realizacji na stronie internetowej aby nie być gołosłownym. Został Pan potraktowany przez nas priorytetowo i przyjęty do serwisu bez kolejki mimo że nie mamy takiego zwyczaju i jak się okazuje w pełni słusznie, bo potem czytamy takie kwiatki. Skoro w tej, jak Pan to określił, firmie znanej w całej Europie stwierdzono iż nasze naprawy nie były konieczne, bo wystarczyłaby wymiana 1-2 wtrysków to nasuwa mi się tylko jedno pytanie... Dlaczego nie pojechał Pan do tej firmy od razu i to im nie zlecił wykonania napraw? Wymienione przez nas elementy są w pełni sprawne i otrzymał Pan na nie gwarancję. Wskaźnik poziomu gazu nie działa i działał nie będzie ponieważ nie ma komunikacji z czujnikiem poziomu gazu w zbiorniku LPG, który należałoby również wymienić. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z zakresem zlecenia przez Pana podanym i podpisanym.

Zibi 1964

Firma Auto Mix Krystian Klapuch odznacza się profesjonalnością oraz wysoką jakością wykonywanych usług. Jeżdżę Renaultem Megane II z założoną przez nich od 4 lat instalacją gazową bez jakichkolwiek problemów. Poza tym pragnę dodać,że pod koniec kwietnia tego roku Pan Klapuch okazał się na tyle uprzejmy,że umożliwił mi utrzymanie gwarancji pomimo przekroczonego przeze mnie limitu kilometrów.

anonymous

STASZEK Wykonywane pzeglądy po zainstalowaniu instalacji gazowej przez kolejne lata z fachową obsługą i z miłym podejściem do klięta.Przejęcie pojazdu do serwisu z omówieniem problemów i odstawienie pojazdu bez problemów.

sla93wek

Z samej instalacji gazowej jestem bardzo zadowolony. Do tej pory nie było żadnych problemów tylko lać i jeździć. Na gazie auto przejechało już ponad 100k km (6,5 roku). Oczywiście należy pamiętać o przeglądach, ale co do nich mam jedno zastrzeżenie. Nie zostałem poinformowany o potencjalnym problemie. Przegląd miałem robiony z lutym, a po kilku miesiącach pod maskę zajrzał znajomy mechanik i kazał mi od razu wymienić przewody płynu chłodniczego reduktora gazu, ponieważ były całe popękane, o czym nie zostałem poinformowany po wcześniej wykonanym przeglądzie instalacji. Przy konieczności wymiany kosztownych części (niezwiązanych bezpośrednio z samą instalacją) warsztat mógłby informować wcześniej i pytać o zgodę, a nie dopiero po naprawie. Ogólnie firmę polecam ze względu na to, że instalacja działa bez zarzutu.

AutoMixSkrzyszów
@sla93wek 19.07.2018 15:42

Panie Sławku, jeżeli rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce to bardzo przepraszam. Jestem jednak przekonany, że przewody układu chłodzenia, które zasilają reduktor, miały co najwyżej mikropęknięcia zewnętrznej warstwy. Przewody układu chłodzenia składają się z wielu warstw i często na tej zewnętrznej warstwie właśnie można zauważyć "małe" spękania, które nie kwalifikują jednak przewodów do wymiany. Proszę pamiętać, że od każdego przeglądu okresowego instalacji gazowej, przez cały rok, to my odpowiadamy za sprawność instalacji i jeżeli w tym czasie doszłoby do pęknięcia tych przewodów to wszystkie konsekwencje z tym związane bierzemy na siebie. Zapraszam do ponownej wizyty w serwisie. Jeżeli będziemy mieć najmniejsze nawet wątpliwości, co do sprawności przewodów zostaną one w całości wymienione na nowe. Proszę jednak wcześniej umówić termin i zaplanować sobie 3-4 godziny na taką wizytę. Przed ewentualną wymianą przewodów musimy wystudzić samochód i stąd potrzebne nam jest więcej czasu. Natomiast jeżeli chodzi o informowanie i pytanie o zgodę na wymianę części to należy pamiętać o tym, że jesteśmy serwisem i pracujemy na zasadach serwisowych. Zlecając nam naprawę, gdzie częst jest to lista różnych usterek i niedomagań, należy pamiętać o tym, że naszym celem jest ich usunięcie. Mimo wszystko jeżeli w czasie naprawy koszty zaczynają przekraczać umowną wartość 1000,00 zł to Klient jest zawsze o tym fakcie informowany i pytany o zgodę na naprawę.

Łukasz

Fachowa obsługa, szybko, sprawnie, znają się na swojej robocie

Krzysztof mazda5

Fachowa i dobra obsługa. Profesjonalne wykonanie swojej pracy, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam.

Lidia

Witam, wszyscy z Was piszą tu o pomyślenie instalacji gazu i ogólnie o usługach jakie świadczy Auto-Mix Krystian Klapuch. A czy znajdzie się na forum osoba, która napisze coś o warunkach pracy jakie oferowane są pracownikom firmy?

Janusz

Profesjonalna obsługa i 5 lat gwarancji na instalację to największe atuty. W tej chwili po 2 latach i 40tyś km. zero problemów z instalacją (Fiat Linea z 2008r.) Polecam!

anonymous

Witam! Jestem w 100% zadowolony z instalacji gazowej założonej w firmie Auto Mix do samochodu Renault Espace! Szybka profesjonalna obsługa! Polecam!

Zostaw opinię o Auto-Mix Krystian Klapuch - Skrzyszów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Mix Krystian Klapuch