Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 12 ocen.

Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo
2 12 6 1

Opinie o Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo

drHaus

Ta firemka nigdy nie była poważna i nigdy nie będzie.Bo firma to ludzie.A ten kto ma trochę oleju w głowie nigdy tam długo nie popracuje.Boją się tam myślących,doświadczonych i mądrych ludzi a stawiają na donosicielstwo i wszechobecny fałsz ,nie mówiąc już o wazeliniarstwie.

Katarzyna
@drHaus 09.11.2018 13:49

Bardzo uprzejmie Cię proszę, abyś mimo wszystko nie wypowiadał się tu w tak nieprzychylny sposób o innych osobach. Nie jest to bowiem zgodne z zasadami panującymi w regulaminie Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam do lektury. A byłeś kiedykolwiek pracownikiem firmy Worwag Pharma GMGH & Co. KG, czy wypowiadasz jako jej obserwator?

DrHaus
@Katarzyna 13.11.2018 16:33

Jeżeli się wypowiadam to wiem co pisze.No chyba ,że ten portal też chce być zakłamany. Czy ma być tu jak w MISIU?....Lubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu...

Marek
@drHaus 09.11.2018 13:49

Czyli od lat to samo. Firma niereformowalna! Przypadek? Nie sądzę.

Rafał

Owa Pani prezes jest ok? Marketing stary pracuje? Bo wybieram się na rozmowę do nich.

Katarzyna
@Rafał 01.11.2018 12:22

@Rafał Szkoda, że akurat ja nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytania. Ale myślę, że z czasem któryś z użytkowników postanowi to zrobić, a zatem musisz uzbroić się w cierpliwość. O jakie stanowisko ubiegasz się w firmie Worwag Pharma GMGH & Co. KG?

Rafał
@Katarzyna 01.11.2018 15:33

@Katarzyna. Jak nie umiesz odpowiedzieć to po co się wcinasz?

Katarzyna
@Rafał 04.11.2018 19:53

Ponieważ jestem moderatorem tego wątku i pilnuję tego, aby wypowiedzi były tu merytoryczne i dotyczyły szeroko pojętych warunków pracy w firmie Worwag Pharma GMGH & Co. KG. Dasz nam znać, jak już będziesz po rozmowie kwalifikacyjnej?

Surma

Nie polecam najgorszemu wrogowi

Katarzyna
@Surma 18.10.2018 12:13

@Surma Czytając Twój komentarz jasno można stwierdzić, że źle wspominasz pracodawcę, jakim jest Worwag Pharma GMGH & Co. KG. Powiedz nam, na jakim stanowisku byłaś tam zatrudniona. Jak wygląda system wynagrodzenia i premiowania w tym przedsiębiorstwie?

Magda

Kota bym tam nie wysłał do pracy a gdzie wroga. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Wchodzisz w d@×÷...to pracujesz. A jak nie to wypad. A z ta zawodowką i maturą to prawda. Ale REPy pracujący w worwag z maturą lub bez to pieski na posylki. Wiedzą że bez wyższego wykształcenia nigdzie pracy nie znajdą w farmacji . Tak że siedzą i nie napiszę co liżą i komu

COOLIO

Widzę, że firma coraz bardziej nędzna skoro zatrudnia "fachowców" po zawodówce i tylko z maturką. Dziwne, że jeszcze istnieje. Normalnie cud!

Katarzyna

@Racjan Jak widać - Twoje zainteresowanie podjęciem pracy w Worwag Pharma GMGH & Co. KG jest bardzo duże. Ale myślę, że stawiasz pytanie, które warto zadać już na etapie rozmowy kwalifikacyjnej. Jeśli jednak chciałbyś wiedzieć wcześniej, to proponuję Ci bezpośredni kontakt z firmą: info(at)woerwagpharma.pl Na tej samej stronie znajdziesz również aktualne propozycje pracy. Powodzenia!

Racjan

Jak mam maturę to mogę aplikować do woerwaga? Inni Repy u was po maturze pracują. Pozdrawiam

Katarzyna

@Mädrala Muszę Cię rozczarować, ale ja nie pracuję w Worwag Pharma GMGH & Co. KG, dlatego nie bardzo rozumiem Twoje zarzuty. Próbowałeś rozwiązać swój problem z Dyrektorem tego przedsiębiorstwa? @Natalka Nikt tu nikomu nie płaci zarówno za dobre, jak i złe opinie o tym pracodawcy. Jeśli chcesz wyrazić tu swoją opinię o nim, to śmiało - pamiętaj tylko, żeby nie naruszała ona regulaminu serwisu.

Natalka

Jej płacą za pisanie dobrych opni? Czy mi się wydaje?

Danielo
@Natalka 03.10.2018 10:01

Im placa za to ze w firmie sie pokazują. A komentarze to z nudow

Katarzyna

@Mądrala Przykro mi, że jesteś rozczarowany jakością usług tej firmy. A jak oceniłbyś jej pracowników - są pomocni? @Irmina Proszę, żebyś jednak nie używała tu danych personalnych swoich współpracowników - dotyczy to także samych imion. Wypowiadasz się z perspektywy pracownika firmy Worwag Pharma GMGH & Co. KG, czy niekoniecznie? Bo Twój wpis nie mówi tego w sposób jasny.

Mädrala
@Katarzyna 28.09.2018 15:09

Tak. Są pomocni. Szczególnie Ci elektrycy po zawodowce co u was pracują jako REPY. Poziom ich wykształcenia pokazuje wartość firmy. Kolejny as budowlaniec. No ale go zwolniliscie. (usunięte przez administratora) Pamiętasz? Ten co was szantazowal. To też chyba coś znaczy. Pisać dalej czy przyznasz mi rację?

Irmina

Widzę ze Michał wchodzi dalej w pupke mimo utraty pracy. Zenada. Łudzisz się ze zatrudnią Cię spowrotem? Zejdz na ziemie. Wez sie w garść. Są lepsze firmy gdzie kolesiostwa nie ma a rksi spod krzaka nie wylatuje. To juz historie chodzą w kuluarach o tej foremce. Pseudo oryginalna ha. Ja sie pytam a co wy macie oryginalnego? No co? Witaminki? Kwas? Bez urazy. To firemka z suplami

Mądrala

Nie polecam. Zero merytoryki. Marketing nic nie robi. A nie no sorki. Jeden z produktów nakazała trzymać w lodówce. Litości. Kpina. A przez 15 lat nie trzeba było? Ręce opadają ze aż szokuje paznokciami po parkiecie między gabinetami. Chociaż z drugiej strony fajnie bo nic nie trzeba robić a kasę płacą bo preparaty same się sprzedają z przyzwyczajenia. A czy leczą? Myślę że to kwestia placebo

Katarzyna

@Mario Dziękuję za Twoją opinię o Worwag Pharma GMGH & Co. KG - zwłaszcza, że od jakiegoś czasu panuje tu cisza. Jak długo i na jakim stanowisku byłeś zatrudniony w tej firmie? Masz o niej dosyć niepochlebne zdanie, ale może orientujesz się, czy prowadzą obecnie procesy rekrutacyjne? Wiele osób mogłoby chcieć tam aplikować, dlatego proszę Cię o odpowiedź.

Mario

Firemka krzak. Produkty z palca wzięte. Merytorycznej od lat ta sama. Marketing zero. Litości. Lizusów od groma. Po technikum bez szkoły wiec samo mówi za siebie. No ale trzymają ich bo jak baranki się słuchają. Kto mądry to uciekł albo go wywalone. Nie polecam.

Katarzyna

@Ło matko A jesteś zainteresowany pracą w firmie Worwag Pharma GMGH & Co. KG? A może kiedyś tam pracowałeś? Zachęcam Cię do aktywnego uczestnictwa w dyskusji. Jeśli ktoś z Was posiada aktualne informacje o tym pracodawcy, to bardzo proszę, żebyście się nimi podzielili z innymi użytkownikami forum, bowiem w ten sposób możecie pomóc sobie nawzajem.

Ło matko

Co słychać w Worwagu teraz? Podobno zmiany zmiany... Ktoś coś? Byle rzetelnie :)

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Zainteresowany

Czy jest jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Anonymous

Pseudo firma handlująca witaminami, których jest w aptekach na metry nie ma konkurencji? No naprawdę jesteś dobry! Chyba dawno nie byłeś w aptekach. Wciskaj cały ten swój kit dalej. Może ktoś go łyknie. Powodzenia!

Michał

Ja chociaż nie pisze anonimowo, wiem ze tak jest łatwiej ale dla mnie to doskonale Ciebie definiuje. Konkurencje to ma polpharma krka itp na rynku generyczny . Jeżeli uważasz ze kwas alfaliponowy czy benfotiamina maja szeroki rynek to ciekawe jakie masz doświadczenie. Nie pracuje bo nie byłem dostatecznie dobry tak jak inne osoby które już tam nie pracują. Sam wiem kto tam pracował i dlaczego już nie pracuje. Najczęściej to przez wyniki lub nieetyczna prace. Jeżeli tam pracowałeś/łas to tez o tym wiesz. Ja mam dobre doświadczenia. Ja obrażam ludzi którzy już tam nie pracują TY tych którzy pracują i zaręczam Tobie ze nie robią tego za karę. Ja mogę polecić ta firmę i to nie anonimowo.

Anonymous

Napisałeś eleborat z błędami z którego niewiele wynika. Jak byłeś taki dobry to dlaczego nadal tam nie pracujesz? Firma nie ma oryginalnych leków tylko generyki. Powinieneś o tym wiedzieć pracując tam trzy lata. To, że firma ma ogromną konkurencję też powinieneś wiedzieć. Tego i pewnie wielu innych informacji nie posiadasz, chociażby o biofaktorach stosowanych w leczeniu neuropatii cukrzycowej. Oczerniasz ludzi którzy tam pracowali i już nie pracują z tych czy innych przyczyn, wogóle ich nie znając. Twój pseudo post wygląda jak robienie dobrego Public Relations - nic więcej.

Michał

Witam niedawno pracowałem w tej firmie i trudno zgodzić mi się z częścią Opinii ,zawsze zastanawiam się kto ma czas na pisanie takich wpisów I najczęściej dochodziłem do wniosku że są to po prostu przedstawiciele którzy zostają wyrzuceni z danej firmy ,naturalnie za tym idzie frustracja i chęć podzielenia się niesprawiedliwością jaką się spotkali ale jest też tak że jak ktoś ma dobre wyniki to nie usuwa się go z firmy dlatego wiem że pracownicy którzy mają dobre wyniki pracę w tej firmie i będą pracować i na pewno będą zadowoleni problem mają ci którzy wyników nie mają i powinni się zastanowić dlaczego już nie mieli. Ja pracowałem w firmie przez trzy lata i wiem że osoby które zostały zwolnione nie zostały zwolnione przypadkiem nie mam pojęcia jak ktoś kto nie radzi sobie w tej firmie może poradzić sobie w innej bo warunki pracy naprawdę nie są złe nie ma wielkiego portfolio leków generycznych wszystko raczej opiera się na oryginałach . Wiem że w firmie można dobrze zarobić pod warunkiem że masz odpowiednie wyniki mam pewien przegląd swoich doświadczeń i w tej firmie naprawdę nie ma złych premii. Jeżeli chodzi o regionalnych kierowników to kwestia gustu ciężko spodziewać się że ktoś kto pracował jako przedstawiciel będzie miał Świetny kompetencje menadżerskie i bogatą wiedzę od takiej osoby można oczekiwać że będzie chciała się uczyć a w tej firmie jest się od kogo uczyć. Samochody mają nadajnik jeep jest więc chyba bzdurą jest że ktoś kogoś śledzi bo nie musi każdy regionalny może w każdej chwili wejść do programu i zobacz gdzie jest przedstawiciel nie trzeba nic nagrywać ani za nikim jeździć, kiedy tam pracowałem większość regionalnych po prostu nie miała czasu na to żeby się w to bawić.produkty Strój się pracuje są fajne raczej nie ma szerokiego rynku konkurencji jeżeli ktoś potrafi pracować i chce dobrze zarobić to wydaje mi się że jest to Firma godna polecenia pomimo tego iż nie jest to wielki koncern a co za tym idzie nie ma też tych wszystkich Unię dogodni

Pogromca szpicli

Firma zajmuje się szpiclowaniem pracowników czy handlem lekami?

Nick

A ten z Opola nadal śledzi ludzi?

Herman

Tutaj nigdy nie doceniano ludzi. To nie jest żadna nowość. : ) No, może lizusów.

wujek

Do tej pory w firmie Woerwag pracowało dosłownie kilku profesjonalistów (policzyć idzie na palcach 1 ręki). Oczywiście nie pasowali to polityki firmy i "reszty" menedżerów (raczej pseudo...). Dwie z tych osób zrobiła bardzo wiele żeby "poukładać" tą firmę na ryku i w środku. Cóż teraz mają wysokie stanowiska w innych firmach. Ta firma nie docenia mądrych ludzi...

Olo

No ale ktoś tego Pajaca musiał zatrudnić. Prawda? To ja się pytam: Kto?

jola

Macie tam przedstawicieli aptecznych albo jakiegoś KAMA. Nigdy nie spotkałam przedstawiciela Worwag w aptece...

hdyj

Do Olek Ten Nowy Regionalny to Pajac Jego wygląd zachowanie to dno Wcześniej przed Woerwag pracował jako handlowiec z chemią szpitalną ( czytaj płyn do podłóg ) Matołek który siedział cicho, awansował, nic nie umie, a nawet nie chce się nauczyć Już nigdy pewnie nie zostanie Regionalnym bo to menda, skoro tak o Nim piszą Pajac tyle w temacie

Olek

Jest teraz nowy kierownik. Facet ponoć jako przedstawiciel pracował tylko w tej firmie i nie ma pojęcia o rynku i jego realiach. Podobno jeździ za przedstawicielami i nagrywa ich na kamerę, tak słyszałem od ludzi z innych firm. Zmowa milczenia, nie wiadomo o co chodzi

Zostaw opinię o Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Worwag Pharma GMGH & Co. KG Przedstawicielstwo