Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Gdańsk

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 4 ocen.

Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony
6 4

Opinie o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Rafał Cichosz

Polecam tą firmę. Pierwszy raz od Nich pojechałem i na prawdę jestem bardzo zadowolony. Rzadko się zdarza by pośrednik tak dbał o pracownika. Opłacony przelot sasem. Na lotnisku dostaliśmy na stan nową cytryne picasso. Hotel cztero-gwiazdkowy. Praca łatwa i przyjemna. No i do tego super stawka. Śmiało mogę polecić tą firmę.

   
wena - MB
@Rafał Cichosz 03.06.2018 12:06

Panie Rafale pomylił Pan firmy. Wpisał Pan swoja opinię na 'stronie" Agencji Ochrony Wena Spółka z o.o. z Gdańska.

   
Grażyna

Czy ktoś posiada informacje odnośnie nowych rekrutacji do firmy Wena? Czy istnieje możliwość dorywczej pracy w firmie, tylko na konkretnych wydarzeniach? Jak w takiej sytuacji wyglądają warunki zatrudnienia? Myślę, że ta informacja byłaby przydatna zwłaszcza dla studentów szukających dodatkowej pracy na okres studiów.

   
wena - MB
@Grażyna 30.05.2018 13:09

Witam Pani Grażyno Istnieje możliwość dorywczej pracy w Wenie np. przy zabezpieczaniu imprez łącznie z imprezami masowymi. Warunki zatrudnienia dostosowane do rodzaju pracy czyli z uwagi na fakt iż jest to praca dorywcza (NAJCZĘŚCIEJ NA KILKA - KILKANAŚCIE GODZIN) zatrudnienie na umowę zlecenie. Przy ochronie imprez masowych konieczne posiadanie zaświadczenia o ukończeniu szkolenia członka służby porządkowej i informacyjne.

   
Maciek

Bardzo dobra firma POLECAM. Pracownicy bardzo pomocni gdy zdążył się jakiś wypadek ( bójka ) w 3 sekundy ochrona uspokoiła sytuacje i wyprowadziła sprawców polecam bardzo serdecznie

   
Maciek

Witam pracowałem w 2017 r w Wenie dorywczo fajna atmosfera wynagrodzenie na czas polecam

   
Dominika

Podoba mi się przejrzystość i jasność powiadamiania o zleceniach. Szefostwo jest wyrozumiałe, o czym niejednokrotnie miałam możliwość się przekonać. Dużo ciekawych imprez. Gdańsk dźwiga muzę podbija moje serce od lat, zawsze czuje się jak prywatna osobą mimo bycia w pracy . Atmosfera pracy bywa różna , zazwyczaj jest miła i sympatyczna. Wypłata na czas , stawka godzinowa dobra.

   
Oburzony pracownik

Wena z Gdańska to średniowiecze pełną gębą!! Tużurki jak na robotach drogowych, niewykwalifikowani pracownicy, pijacy (sylwester w Trojmieście). Belki w swoim oku nie widzą a drzazgę u innych tak. Niewypłacalni co więcej NIE PRACUJCIE U NICH BO OCZERNIAJĄ swoich niewinnych ludzi aby wybielić swój brak profesjonalizmu!! Zamiast udowodnić świetną pracą, że są coś warci to dowartościowują się oczerniając inne firmy!! ŻAŁOSNE

   
anonymous
@Oburzony pracownik 22.06.2017 12:29

Odpowiedz zbiorcza dla nw. „pisarzy” działających jako jedna i ta sama osoba z firmy konkurencyjnej, którą zabolała opublikowana informacja o składanych przez tą firmę ofertach poniżej minimalnej stawki godzinowej. Data 22.06 „wysypała” mnóstwo komentarzy – znamienne!! 1. Oburzony pracownik - 22.06.2017 godz. 12:29 2. Organizatorka imprez w Gdyni - 22.06.2017 godz. 12:32 3. Rafał - 22.06.2017 godz. 12:43 4. Karol - 22.06.2017 godz. 12:48 5. Anka Pawłowska - 22.06.2017 godz. 12:50 6. Olek - 22.06.2017 godz. 12:52 7. Janek - 22.06.2017 godz. 14:34 8. Marek - 22.06.2017 godz. 14:35 9. Anna Jonasz z Sopotu! - 22.06.2017 godz 14:37 10. Lucjan - 22.06.2017 godz. 18:36 11. Olaf - 22.06.2017 godz. 18:40

   
Marek

Ja także nie polecam! Brak profesjonalizmu praca bez umowy, pijani pracownicy NA SŁUŻBIE!!!

   
anonymous
@Marek 22.06.2017 14:35

Odpowiedz zbiorcza dla nw. „pisarzy” działających jako jedna i ta sama osoba z firmy konkurencyjnej, którą zabolała opublikowana informacja o składanych przez tą firmę ofertach poniżej minimalnej stawki godzinowej. Data 22.06 „wysypała” mnóstwo komentarzy – znamienne!! 1. Oburzony pracownik - 22.06.2017 godz. 12:29 2. Organizatorka imprez w Gdyni - 22.06.2017 godz. 12:32 3. Rafał - 22.06.2017 godz. 12:43 4. Karol - 22.06.2017 godz. 12:48 5. Anka Pawłowska - 22.06.2017 godz. 12:50 6. Olek - 22.06.2017 godz. 12:52 7. Janek - 22.06.2017 godz. 14:34 8. Marek - 22.06.2017 godz. 14:35 9. Anna Jonasz z Sopotu! - 22.06.2017 godz 14:37 10. Lucjan - 22.06.2017 godz. 18:36 11. Olaf - 22.06.2017 godz. 18:40

   
Anna Jonasz z Sopotu!

Nie dziwię się ze na pomorzu organizatorzy wybierają firmy z drugiego konca Polski biorąc pod uwagę fakt że ta firma to jedna wielka łapanka i oszczerstwa

   
Mariusz
@Anna Jonasz z Sopotu! 22.06.2017 14:37

Uczono mnie, iż mówi się to co się wie a w Pani przypadku to raczej pobożne i jak na razie nieziszczalne życzenie konkurencji. Ponadto sugeruję poprawić gramatykę bo komentarz jest nieczytelny.

   
Lucjan

Pijani pracownicy w pracy, to jest ich lrofesjonalizm

   
wena - MB
@Lucjan 22.06.2017 18:36

Panie Lucjanie powinien Pan pisac zgodnie z prawda która wyglądała inaczej bo: fakt pijany ale nie w pracy tylko NIE DOPUSZCZONY DO PRACY - hmmm tak myślę że bardzo Pana zabolało to że Pana wyrzuciliśmy za próbę podjęcia pracy w stanie nietrzeźwym ale żeby tak zaraz pisać nieprawdę - wstyd!

   
lubię placki

Dobra firma. Jedyne do czego można się przyczepić to minimalne stawki. Imprezy wyjazdowe itp duży plus i dobrze płatne.

   
Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

   
Crist
@Administrator 11.03.2018 08:28

Firma jest OK nie stosuje kar obniżających wynagrodzenie ani nie wypożycza sprzętu. Płaci zawsze pełne wynagrodzenie.

   
anonymous

Jak dla mnie jedyna firma z którą nie miałam i nie ma problemów.Pracowałam na obiektach i na imprezach. Zawsze pomocni nawet w prywatnych sytuacjach(i nie chodzi mi o pieniądze).Jeżeli ktoś ma coś to powinien powiedzieć tak się rozwiązuje problemy a nie obrabiając tyłek.I nie biję sie podpisać Gosia G

   
Ola

Można im zaufać super firma nie zawiodłam się !!

   
Maciek

Bardzo dobra firma :) polecam każdemu

   
WP

Współpracuję z Agencją Ochrony WENA jedynie w ramach ochrony imprez masowych. Z mojego punktu widzenia jest to firma rzetelna jak i profesjonalna.

   
EK

Z Weną współpracuję jedynie na imprezach masowych jako służba informacyjna. Z mojego doświadczenia firma jest rzetelna i uczciwa. Pieniądze są zawsze na czas, zasady współpracy są jasne, a pracownicy są naprawdę sympatyczni i pomocni. Stawki zależą od imprezy, ale zawsze są podane z góry i często są wyższe niż minimalna nawet jeśli nie jesteś regularnym pracownikiem, a tylko dorywczym (co nie jest normą w innych firmach). Atmosfera pracy jest bardzo pozytywna, jeśli sumiennie wykonujesz swoje obowiązki to wszyscy będą podchodzić do ciebie z uśmiechem i każde zlecenie przebiegnie bezproblemowo ;) Jedyna wada to konieczność odbierania wypłaty w firmie i brak przelewów na konto.

   
Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam wysyłać CV?

   
Adam j

Ludzie walnijcie sie w leb co wy piepszycie to bardzo dobra agencia znaja sie na swojej robocie s pracuje u nich juz 11lat na jmprezach szefostfo jest doswiadczone ibludzio co u nas pracuja znaja sie na robocie a wy jak nie wiecie to nie gadajcie glupot jak nie pracowaliscie u nas.

   
Katarzyna

Pracuję w Wenie krótko bo dopiero 2 miesiące ale po raz pierwszy spotkałam się z życzliwością a pracowałem w różnych firmach ochroniarskich. Miałam problem finansowy potrzebowalam pieniędzy przed wypłatą myślałam ze nie da rady a tu niespodzianka zaliczkę dostałam i nawet nie musiałam jechać do biura bo przywiózł mi pieniądze patrol na obiekt. Fakt są wymagający ale uczciwi.

   
Ula

A jaką imprezę zostałaś firmie?

   
Alvaro

Debilny i kłamliwy komentarz konkurencji

   
pracownik imprez

Na jakiej imprezie pracowałaś na czarno? Nie pisz bzdur bo oczerniasz bezpodstawnie firmę i robisz to tylko dlatego bo firma ta piętnuje praktyki zlecania usług ochrony poniżej minimalnego wynagrodzenia i kosztów. To w Twoim interesie leży aby wszystkie firmy ochrony i zlecający im usługi ochrony stosowali uczciwe zasady.

   
Martyna

Pracuje w tej firmie w ochronie imprez ponad 5 lat i nigdy nie zdążyło się żeby mnie ktoś oszukał. Fakt wypłaty za ochronę wypłacają 10 następnego miesiąca a nie jak fosa czy dsf od ręki po imprezie ale za to nie oszukują i za każdym razem kwitek z wypłaty. A dodatkowo nie robią byle jak i można się dużo nauczyć jak kierować na różnych miejscach ochrona

   
Rafik

Komu zgłasza sie nietrzeźwych ochroniarzy na służbie? Bo uważam że jest to żenujące!!

   
wena
@Rafik 03.07.2017 17:11

możesz rozwinąć swój komentarz bo w takim brzmieniu jest nieczytelny

   
Renia

Jeżeli chcecie pracować na czarno to idealna firma! Ale nie wymagajcie później wypłaty skoro noe macie umowy. Nie polecam

   
wena
@Renia 03.07.2017 17:08

Napisz proszę za jaki okres nie otrzymałaś wypłaty - natychmiast to zweryfikujemy. Do chwili obecnej nikt nie zgłaszał nam jakiejkolwiek reklamacji Zapraszam do kontaktu z firmą 58 306-53-18

   
Konrad

Nie polecam!

   
wena
@Konrad 27.06.2017 15:14

Czy mógłbyś rozwinąć swój wpis pomoże nam dokonać analizy świadczonych usług tak abyś mógł je polecać. Zapraszam do kontaktu z firmą 58 306-53-18

   
Amanda

Wątpliwa przyjemnośc współpraca z tą firmą, są nieuczciwi

   
wena
@Amanda 27.06.2017 00:12

Czy byłbyś tak uprzejmy i rozwinął swoją myśl pisząc co nieuczciwego w stosunku do Ciebie zrobiliśmy? Komentarz stawia w złym świetle naszą firmę i jako tako w swojej ogólności nie pozwala nam na weryfikację zarzutu. Zapraszamy do kontaktu z firmą 58 306-53-18

   
Adel

Zastanawiacie się dlaczego nie robicie imprez w Trójmieście? Macie długi staż ale nie wyciągneliście lekcji. Ząb czasu nadgryzł Wasz profesjonalizm, a ochrona stała się jedynie pracą, pracą nad którą nie potraficie zapanować jakością, jedynie nerwami i szykanami innych, bo przecież jak jest to możliwe, że są lepsi??? Jesteście żałośni i zacznijcie szanować pracowników bo zostaną Wam tylko tacy co suchej nitki na Was nie zostawią. Bez pozdrowień

   
wena
@Adel 26.06.2017 12:44

Pani Adelo drobne sprostowanie w br. realizowaliśmy ochronę ponad 80 różnych imprez w Gdański, Starogardzie Gdańskim i okolicach. Nikogo nie szykanujemy jeżeli już to konkurujemy. Jeżeli może Pani przedstawić nasz brak szacunku w stosunku do Pani to na pewno dokonali analizy zdarzenia i jeżeli potwierdzą się Pani słowa to otrzyma Pani od nas przeprosiny i pieniężną gratyfikację jako formę zadośćuczynienia. Proszę o kontakt.

   
Konrad

Ustanowczo nie polecam!!

   
wena
@Konrad 23.06.2017 12:08

A może wypowie się Pan, szerzej. Pomoże nam to zweryfikować oczekiwania klientów i pracowników.

   
Olaf

Dokładnie a jak to wyszło to tak się spieszyli żeby pracownika z emblematów rozebrać....na alkomat Was nie stać? Czy tylko tacy chcą u Was pracować? Na trzeźwo się nie da????

   

Zostaw opinię o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony