Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Gdańsk

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 1 ocen.

Opinie o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Adam j

Ludzie walnijcie sie w leb co wy piepszycie to bardzo dobra agencia znaja sie na swojej robocie s pracuje u nich juz 11lat na jmprezach szefostfo jest doswiadczone ibludzio co u nas pracuja znaja sie na robocie a wy jak nie wiecie to nie gadajcie glupot jak nie pracowaliscie u nas.

Katarzyna

Pracuję w Wenie krótko bo dopiero 2 miesiące ale po raz pierwszy spotkałam się z życzliwością a pracowałem w różnych firmach ochroniarskich. Miałam problem finansowy potrzebowalam pieniędzy przed wypłatą myślałam ze nie da rady a tu niespodzianka zaliczkę dostałam i nawet nie musiałam jechać do biura bo przywiózł mi pieniądze patrol na obiekt. Fakt są wymagający ale uczciwi.

Ula

A jaką imprezę zostałaś firmie?

Alvaro

Debilny i kłamliwy komentarz konkurencji

pracownik imprez

Na jakiej imprezie pracowałaś na czarno? Nie pisz bzdur bo oczerniasz bezpodstawnie firmę i robisz to tylko dlatego bo firma ta piętnuje praktyki zlecania usług ochrony poniżej minimalnego wynagrodzenia i kosztów. To w Twoim interesie leży aby wszystkie firmy ochrony i zlecający im usługi ochrony stosowali uczciwe zasady.

Martyna

Pracuje w tej firmie w ochronie imprez ponad 5 lat i nigdy nie zdążyło się żeby mnie ktoś oszukał. Fakt wypłaty za ochronę wypłacają 10 następnego miesiąca a nie jak fosa czy dsf od ręki po imprezie ale za to nie oszukują i za każdym razem kwitek z wypłaty. A dodatkowo nie robią byle jak i można się dużo nauczyć jak kierować na różnych miejscach ochrona

Rafik

Komu zgłasza sie nietrzeźwych ochroniarzy na służbie? Bo uważam że jest to żenujące!!

wena
@Rafik 03.07.2017 17:11
Komu zgłasza sie nietrzeźwych ochroniarzy na służbie? Bo uważam że jest to żenujące!!

możesz rozwinąć swój komentarz bo w takim brzmieniu jest nieczytelny

Renia

Jeżeli chcecie pracować na czarno to idealna firma! Ale nie wymagajcie później wypłaty skoro noe macie umowy. Nie polecam

wena
@Renia 03.07.2017 17:08
Jeżeli chcecie pracować na czarno to idealna firma! Ale nie wymagajcie później wypłaty skoro noe macie umowy. Nie polecam...

Napisz proszę za jaki okres nie otrzymałaś wypłaty - natychmiast to zweryfikujemy. Do chwili obecnej nikt nie zgłaszał nam jakiejkolwiek reklamacji Zapraszam do kontaktu z firmą 58 306-53-18

Konrad

Nie polecam!

wena
@Konrad 27.06.2017 15:14
Nie polecam!

Czy mógłbyś rozwinąć swój wpis pomoże nam dokonać analizy świadczonych usług tak abyś mógł je polecać. Zapraszam do kontaktu z firmą 58 306-53-18

Amanda

Wątpliwa przyjemnośc współpraca z tą firmą, są nieuczciwi

wena
@Amanda 27.06.2017 00:12
Wątpliwa przyjemnośc współpraca z tą firmą, są nieuczciwi

Czy byłbyś tak uprzejmy i rozwinął swoją myśl pisząc co nieuczciwego w stosunku do Ciebie zrobiliśmy? Komentarz stawia w złym świetle naszą firmę i jako tako w swojej ogólności nie pozwala nam na weryfikację zarzutu. Zapraszamy do kontaktu z firmą 58 306-53-18

Adel

Zastanawiacie się dlaczego nie robicie imprez w Trójmieście? Macie długi staż ale nie wyciągneliście lekcji. Ząb czasu nadgryzł Wasz profesjonalizm, a ochrona stała się jedynie pracą, pracą nad którą nie potraficie zapanować jakością, jedynie nerwami i szykanami innych, bo przecież jak jest to możliwe, że są lepsi??? Jesteście żałośni i zacznijcie szanować pracowników bo zostaną Wam tylko tacy co suchej nitki na Was nie zostawią. Bez pozdrowień

wena
@Adel 26.06.2017 12:44
Zastanawiacie się dlaczego nie robicie imprez w Trójmieście? Macie długi staż ale nie wyciągneliście lekcji. Ząb czasu nadgryzł...

Pani Adelo drobne sprostowanie w br. realizowaliśmy ochronę ponad 80 różnych imprez w Gdański, Starogardzie Gdańskim i okolicach. Nikogo nie szykanujemy jeżeli już to konkurujemy. Jeżeli może Pani przedstawić nasz brak szacunku w stosunku do Pani to na pewno dokonali analizy zdarzenia i jeżeli potwierdzą się Pani słowa to otrzyma Pani od nas przeprosiny i pieniężną gratyfikację jako formę zadośćuczynienia. Proszę o kontakt.

Konrad

Ustanowczo nie polecam!!

wena
@Konrad 23.06.2017 12:08
Ustanowczo nie polecam!!

A może wypowie się Pan, szerzej. Pomoże nam to zweryfikować oczekiwania klientów i pracowników.

Olaf

Dokładnie a jak to wyszło to tak się spieszyli żeby pracownika z emblematów rozebrać....na alkomat Was nie stać? Czy tylko tacy chcą u Was pracować? Na trzeźwo się nie da????

Lucjan

Pijani pracownicy w pracy, to jest ich lrofesjonalizm

Anna Jonasz z Sopotu!

Nie dziwię się ze na pomorzu organizatorzy wybierają firmy z drugiego konca Polski biorąc pod uwagę fakt że ta firma to jedna wielka łapanka i oszczerstwa

Marek

Ja także nie polecam! Brak profesjonalizmu praca bez umowy, pijani pracownicy NA SŁUŻBIE!!!

Janek

Firma nie jest godna polecenia zarówno biorąc pod uwagę zatrudnienie jak i traktowanie ludzi jak i jakość usług- jednym słowem nie polecam

Olek

Dobrej firmie? Chyba średniwiecznej skamienialinoe której juz nikt nie chce zatrudniać i mają ból xxxxxx z tego powodu, hahahaha

Anka Pawłowska

Brawooo!! Niech świat się dowie o ich "profesjonaliźmie"!!! Sami doprowadzili do tego że nikt! Ale to nikt nie będzie chciał dla nich ani pracować ani zatrudniać, no może ta waria*a GośkaG.- hahahaha patologia!!!! Aaaaa i nie mam obaw przed podpisaniem się! Zapraszam do dyskusji, bo od dziś się zażarcie rozpoczyna!

wena - mb
@Anka Pawłowska 22.06.2017 12:50
Brawooo!! Niech świat się dowie o ich "profesjonaliźmie"!!! Sami doprowadzili do tego że nikt! Ale to nikt nie będzie...

Jeżeli Pani dane są prawdziwe to mam nadzieję Pani Aniu że rumieni się Pani ze wstydu czytając to co Pani napisała w tym komentarzu. Przypomnę iz w ramach ochrony imprez wielokrotnie "przymykaliśmy oczy" na Pani spóźnienia a nawet brak usprawiedliwionej nieobecności i za to chce nas Pani "ukarać" tym komentarzem? Wielokrotnie wyciągaliśmy "pomocną dłoń" do Pani, Pani męża i brata i co w zamian otrzymaliśmy? Jestem osobiście zniesmaczony Pani komentarzem ale życzę wszelkiej pomyślności i zdrowia.

wena - mb
@Anka Pawłowska 22.06.2017 12:50
Brawooo!! Niech świat się dowie o ich "profesjonaliźmie"!!! Sami doprowadzili do tego że nikt! Ale to nikt nie będzie...

Jeżeli Pani dane są prawdziwe to mam nadzieję Pani Aniu że rumieni się Pani ze wstydu czytając to co Pani napisała w tym komentarzu. Przypomnę iz w ramach ochrony imprez wielokrotnie "przymykaliśmy oczy" na Pani spóźnienia a nawet brak usprawiedliwionej nieobecności i za to chce nas Pani "ukarać" tym komentarzem? Wielokrotnie wyciągaliśmy "pomocną dłoń" do Pani, Pani męża i brata i co w zamian otrzymaliśmy? Jestem osobiście zniesmaczony Pani komentarzem ale życzę wszelkiej pomyślności i zdrowia.

Karol

Ja też nie polecam, wiele osób zostało oczernionych przez tych prehistorycznych "ochroniarzy", zamiast się zwiąć za uczciwą pracę to zatrudniają - oj to za duże słowo -ŁAPANAKA- osoby bez doświadczenia a śmiom komentować innych o których nie mają pojęcia!!! To się nazywa bólodupstwo że nie mają imprez bo są po prostu słabi i żałośni! Przekazuję info do innych znajomych, niech każdy się wypowie i prawdę napisze!!!! Bo im się poprzewracało!! A może tak ktoś sprawdzi brak umów? Łapanki?!!!

wena
@Karol 22.06.2017 12:48
Ja też nie polecam, wiele osób zostało oczernionych przez tych prehistorycznych "ochroniarzy", zamiast się zwiąć za u...

Dziękujemy za uwagi Państwowa Inspekcja Pracy - dzięki naszym konkurentom sprawdziła (kontrola 2 miesięczna) zgodność zatrudnienia z obowiązującymi przepisami prawa. Donosy nie potwierdziły się za czego my się cieszymy - niestety konkurencja nie.

Rafał

Wywołali burzę, no noe są Madonną żeby im było wszystko jedno co ludzie gadają!! Ale skoro już nadepneli na odcisk swoim brakiem profesjonalizmu w zachowaniu to wiele osób się wypowie na ich temat!! Nie polecam, zarówno jako pracownik jak i człowiek! Brak profesjonalizmu to komplement w moich ustach pomiędzy innymi słowami które mi się cisną na usta! NIE POLECAM!

wena
@Rafał 22.06.2017 12:43
Wywołali burzę, no noe są Madonną żeby im było wszystko jedno co ludzie gadają!! Ale skoro już nadepneli na odcisk swoim brakie...

Gdybyś był tak uprzejmy i wskazał nam obszar nieprofesjonalizmu będziemy wdzięczni za pomoc. Rozumiemy iz jako pracownik jesteś niezadowolony ale nie jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich i ich spełnić ich oczekiwań. Zawsze określamy rodzaj pracy oraz warunki a to czy dana osoba je przyjmie jest jej decyzją.

Organizatorka imprez w Gdyni

Zgadzam się, wejdźcie na ich fb żeby zobaczyć jak cisną innym firmom zamiast wziąć się do uczciwej pracy!! Jeżeli firma oczernia inną firmę celem uzyskania korzyści to popełnia przestępstwo. A przestępstwo=brak koncesji, czyżby najstarsza i najbardziej skamieniała firemka w Posce zbliżała się do dna???

wena
@Organizatorka imprez w Gdyni 22.06.2017 12:32
Zgadzam się, wejdźcie na ich fb żeby zobaczyć jak cisną innym firmom zamiast wziąć się do uczciwej pracy!! Jeżeli firma ocze...

Nie rozumiemy zarzutów - na naszym fanpagu na FB nie oczerniamy nikogo tylko publikujemy informacje kto jaki wygrał przetarg i za ile - te informacje są ogólnie dostępne dla każdego. Czy to że zastanawiamy się jak można zrealizować ochronę przy stawce 10,-zł dla firmy to oczernianie? Proszę napisać o jaki wpis Pani chodzi to dla dobrej współpracy na pewno go przeanalizujemy i jak będzie nieprawdziwy to go usuniemy. Pozdrawiamy konkurencję

Oburzony pracownik

Wena z Gdańska to średniowiecze pełną gębą!! Tużurki jak na robotach drogowych, niewykwalifikowani pracownicy, pijacy (sylwester w Trojmieście). Belki w swoim oku nie widzą a drzazgę u innych tak. Niewypłacalni co więcej NIE PRACUJCIE U NICH BO OCZERNIAJĄ swoich niewinnych ludzi aby wybielić swój brak profesjonalizmu!! Zamiast udowodnić świetną pracą, że są coś warci to dowartościowują się oczerniając inne firmy!! ŻAŁOSNE

wena
@Oburzony pracownik 22.06.2017 12:29
Wena z Gdańska to średniowiecze pełną gębą!! Tużurki jak na robotach drogowych, niewykwalifikowani pracownicy, pijacy (sylweste...

Napisałeś krzywdzącą opinię ale również stwierdziłeś coś do czego chcemy się odnieść - czyżbyś nie otrzymał wynagrodzenia za swoją pracę ? Zadzwoń do nas na pewno wyjaśnimy ten problem. Do dzisiaj nikt nie zgłosił nam problemu z wynagrodzeniem.

mario

firma dno...żadnych umów...sama lewizna pod stołem. samych siebie przeszli już na zabezpieczeniu miejskiego sylwestra w Gdańsku - karetka zabrała kompletnie pijanego ich pracownika bo dostał ataku, a szefowie latali tylko żeby kamizelkę z nazwą firmy z niego ściągnąć.

tik

wena zatrudnia niekompetentnych ludzi . chyba najgorsza firma na pomorzu z ochrony

anonymous
@tik 15.11.2016 18:24
wena zatrudnia niekompetentnych ludzi . chyba najgorsza firma na pomorzu z ochrony

Czy byłbyś tak uprzejmy i rozwinął swój komentarz bo przy takiej ogólności osądu trudno nam się odnieść do zarzutu.

Gdańsk

"Grudziądz" Pomyliłeś Agencję Ochrony Wena Spółka z o.o. z Gdańska z Agencją Ochrony Wena z Grudziądza to dwie rożne firmy które nigdy nie miały z sobą nic wspólnego. Jeżeli piszesz komentarz to rozróżniaj firmy bo robisz złą reklamę dobrej firmie.

Grudziądz

Firma Wena w miejscowości podanej w nicku to faktycznie firma z doswiadczeniem. Nie przelewają wypłaty na konto bankowe tylko trzeba czekać pół dnia jak za komuny pod króla biurem.Ludzie pracują bez umowy na niektorych obiektach a pan własciciel zwalnia zatrudnia , zwalnia zatrudnia . Stawki 3zł za godzine gdzie 3 razy tyle bierze za człowieka.Oczywiście coś takiego jak umundurowanie nie istnieje. Kompletny brak poszanowania. Nie pozdrawiam,tej firmy.

Michał

Pracowałem w "WENIE" ponad dziesięć lat. Stara Firma, z bogatymi doświadczeniami na rynku ochroniarskich usług. Wypłata zawsze na czas, nie jak w innych, konkurencyjnych firmach ochrony. Poza ochrona na obiektach zawsze można dorobić sobie kilka złotych na zabezpieczeniu imprez masowych. Kierownictwo normalne- potrafiace słuchać i pomagać pracownikowi, co w dzisiejszych czasach nie jest często spotykane. Polecam- może nie jest to kolos z zagranicznym kapitałem, ale na plastikowych nogach ale dobra, solidna Firma ochrony z tradycjami.

Zostaw opinię o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony