Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 10 ocen.

Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy
4 10 6 1

Opinie o Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy

wojtek

Jakość pieczywa bardzo się pogorszyła. Wielu moich znajomych przestało tutaj robić zakupy. A jeszcze parę laty temu było tak smacznie. Pozdrawiam.

Nike

Pani w budce na Tatrzanskiej chyba 101 podaje chleb bez rekawiczki a chwile przed tym rozmawiala przez telefon.(usunięte przez administratora).byla w sobotę 6października.

Fabolous

Witam, pracowałem tam jako kierowca przez krótki okres czasu, dla m nie wystarczająco. Jak komuś podoba się praca od poniedziałku do soboty włącznie, w godzinach 3:30 do 16 to polecam bardzo, nagonka i pieniądze nieadekwatne do wykonywanej pracy. Można te same pieniądze zarobić gdzieś indziej i nie jeździć do domu tylko po to żeby zjeść i położyć się spać... Duża rotacja mówi sama za siebie!

Darek
@Fabolous 22.01.2014 22:39

Witam,jakie mniej więcej pieniądze może zarobić kierowca?

melania

Jestem klientką w cukierni Aleksandrowska-Warecka,moja radość jest tak wielka iż w końcu jest ładnie zaopatrzona,jestem zawsze mile obsłużona przez Panią Halinkę,sam jej uśmiech i mila aparycja sprawia ze zakupy można robić bez przerwy. Zadbała o ta placówkę kobitka i wielkie dzięki jej za to. Myślę ze właściciele to zauważyli.Nie zabierajcie jej Nam na inna placówkę.

Nnnnnnn
@melania 17.05.2015 15:39

Ta pani Halina dobrze ze ja z placówki usunęli masakra chłodząca plotkara

Henry

Podpowiedzcie czy piekarnia potrzebuje może piekarzy? Jaką umowę proponują?

Mr
@Henry 10.08.2018 19:24

Henry zadzwoń tam i zapytaj.

Kandydatka

To jest portal z opiniami o pracodawcy, służy do oceny pracodawcy. Jaka jest firma dla pracowników, jak się tam pracuje, jakie pensje, warunki zatrudnienia, atmosferta? A tu ocena sklepu pieczywa czy ciasta, co to ma do rzeczy. Do tego celu służy inny portal.

Mateusz Sol.

Niestey często się zdarza, że ekspedientki potrafiawcisnać stare pieczywo albo bułki, o czym dowiadujesz sie dopiero w domu. Ciekawostką jest też, że nie każdy rodzaj pieczywa przycodzi codziennie. Najgorsze jest to, że trzba sieczesto pytać czy chcleb któy chcemy jest dzisiejszy. CHyba jedyna piekarnia w któej mozemy dostać stare pieczywo.

Honorata

@Miki, rozumiem, że byłaś zadowolona z pracy w Jaś i Małgosia Piekarnia-Cukiernia Romanowscy? Jedyną słabością firmy w tym czasie były relacje z kadrową, jak piszesz. Natomiast osoby odwiedzające to forum są zawsze zainteresowane relacjami pomiędzy pracownikami tego samego szczebla, relacjami pomiędzy przełożonymi i podwładnymi oraz respektowaniem praw pracowniczych wynikających z Kodeksu Pracy? Jak te aspekty Twoim zdaniem były realizowane w Jaś i Małgosia?

Miki

Witam. Bylam pracownikiem za czasów kiedy to kadrową była slynna p.Kasia - okropne babsko dzięki któremu dużo dziewczyn bezprawnie i bezpodstawnie , dzięki jej intrygom wyleciało z pracy. Wyplaty były zawsze na czas , pracowało się fajnie jednak bynajmniej mnie zatrudniali przez rok na umowę zlecenie ale...podejrzewam że to była zagrywka p.Kasi która ponoć już tam nie pracuje -oby !

Jolanta

Ta cukiernio-piekarnia robi wypieki ze szkodliwych składników, przede wszystkim chodzi mi o tłuszcze, a są nimi utwardzone tłuszcze, oleje roślinne, m.in. olej palmowy. Chałkę zamiast na samym maśle to ładują do niej te trujące tłuszcze i najprzeróżniejsze zbyteczne konserwanty, a na domiar złego, cena jej jest najwyższa w całej Łodzi.

Sympatyczna :)
@Jolanta 04.05.2018 15:01

Żyje Pani jeszcze???? Ps. W dupce się nie poprzewracało?! :) Pozdrawiam :))))

anonymous

sklep na Pruchnika,ide na zakupy a tam nie mają wydac reszty ze 100 zł,brałem 3chleby i 1 bułek.wniosek albo pracownik nie przygotowany lub firma nie traktuje powaznie klijentów.zakupy dziś 29-04-2018 .Andrzej Lacheta

taki tam
@anonymous 28.04.2018 07:13

Kupujący zobowiązany jest do zapłaty ceny, a więc kupujący powinien być przygotowany do spełnienia swojego świadczenia żaden szczególny przepis nie nakłada na sprzedawcą obowiązku do posiadana drobnych do wydania reszty...

Administrator

Opinie dotyczące pracy w Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy to cenne wskazówki dla osób rozważających zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Grażyna

Właściwie to forum jest przeznaczone dla pracowników. Szkoda, że nie piszą , słyszałam, że firma jest super.

Glupi
@Grażyna 29.01.2018 18:30

A ja słyszałem ze Elvis żyje.

Barbara

Oszustwo sklep na Radwańska pani która tam pracuje ciemne włosy pudełka firmowe sprzedaje po 2 złote a w innych placówkach są darmowe jak można okrada klientów sprawa do nagłośnienia

Wandzia

Placowka ul.Obywatelska super wybor polecam wyroby super swiezutkie w poniedzialki w dobrej cenie obsluga zawsze doradzi I stare odradzi pozdrawiam klientka Wandzia

Ewa

SKLEP NA ALEKSANDROWIE ŁÓDŹKIM CO BABA OOKROPNA

Guliwer

Bardzo dobre pączki , a te w papilotkach pychotka tak samo jak rolada bezowa i serniki. Polecam te wyroby.

rk

cukiernia przy wielkopolskiej 09.12.2017 zamowiony duzo wczesniej tort na 18!!!! spierdolony totalnie za maly bez zamowionych dodatkow calkowicie inny niz w zamowieniu ,dziadostwo cholerne ,zepsuli nam impreze, jakim trzeba byc głąbem żeby dopuścic sie czegos takiego OMIJAC ICH Z DALEKA CHYBA ZE CHCECIE ZEBY I WAM ZRABALI ZAMÓWIENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teresa

Super przemiła Pani która jest od niedawno na pojezierskiej . Młoda fajna osoba która zawsze doradzi pomoże zapakować aż chce się robić zakupy . Zawsze czysto , podawane w rękawiczkach ,sweierze wypieki szczere kibitki jak i pani starsza ciemna w okularach tak i nowa dziewczyna też ciemna w okularach młoda ale naprawdę bardzo sympatyczna uczynią, to ni się podoba oby tak dalej

Betti

Sklep Wielkopolska nowa obsluga ktora ma kilo pudru na twarzy ktory sie sypie do produktow prosze zwrocic na to uwage malo towaru u tej pani nic nie ma po co sie przemeczac lepiej porozmawiac przez telefon

Misia
@Betti 28.08.2017 18:29

Nie zgadzam się z Pani opinią każdy ma prawo się malować Pani może się nie maluje a dziewczyna jest bardzo miła .W poniedziałki jest mniej towaru ponieważ są przeceny sobotnich ciast ' ale wybór ciasteczek jest duży zawsze doradzi i się uśmiecha. Więc może z Panią jest coś nie tak

rondo

Często zdarza się, że sprzedawczynie podają pieczywo gołą ręką. Ludzie nie zwrcają uwagi. Ja staram się zwracać choć jestem osobą nieśmiałą. Mamy 21 wiek a higiena pod psem.

Szuka pracy

Witam , mam pytanie do osób które pracują lub miały okazję pracować w cukierni Jaś i Małgosi , jak praca wygląda tzn. Czy wypłata jest na czas czy są wyplacalni pracodawcy ? Czy można liczyć na umowę o prace na pełen etat? Ile mniej więcej wypłata wynosi ? Jaka atmosfera... polecacie warto ? Proszę o mądre odpowiedzi ☺ dzięki

mała mi

Oj to się Pani nachodziła źeby wybrać najlepszy sklep i obsługę!

Emilka

Moim zdaniem, najmilszą ekspedientką jest Pani Ewa z ulicy Kilińskiego 13, przy Pomorskiej. Nigdy nie wciska starych produktów, nie oszukuje. Bardzo lubię u niej robić zakupy :) Stały klient

Piekarnia Jaś i Małgosia

Panie Januszu punkt przy ulicy Telefonicznej nie należy do naszej sieci. Pozdrawiamy ;)

janusz

punkt sprzedaży na telefonicznej - porażka starsza kobieta nie radzi sobie Pani całkowity brak organizacji o braku uprzekmości nawt nie mówię ,zawsze jest zdenerwowana sam asortyment jest ok ! pieczywo smaczne jak jest bo często nie ma ale obsługa obniżą poziom fajnej łódzkiej firmy

prawdziwa pracownica.

Co do wpisu o pani Edycie i panu Jacku to większej bzdury nie słyszałam droga pani przy wyjściu z pracy mamy kontrolowane torby więc techniczne jest to nie możliwe ale mam nadzieję że pani próba wejścia na stanowisko pracy pani Edyty się nie powiedzie....Pani Edyta jest czysta i pracowita osobą czego pewnie nie można powiedzieć o pani skoro Ucieka się pani do takich metod... Zamiast ruszyć dupe i poszukać pracy.pozdrawiam.

Karees

Lubie robic zakupy w sklepie Jaś wszystko świeżutkie i ekspedientki przemiłe

SAAKEMRED

Polecam wyroby Jaś i Małgosia bułeczki są smaczne

PRACOWNICA

MOZE WŁASCICIELKA NIE WIDZI PROBLEMU CUKIERNI MOZE WARTO NA UL STRYKOWSKIEJ ZOBACZYC CO KTO WYNOSI WYSTARCZY SKONTROLOWAC PEWNĄ PARĘ KTÓRA PRACUJĘ NA NOC EDYTA I JACKA J RUDA KRAD JAK SZALONA I BUŁKI SŁABEJ JAKOSCI ZA TO ONA MA WSZYSTKO W LODÓWCE

Zostaw opinię o Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jaś i Małgosia Sp.J. Piekarnia-Cukiernia Romanowscy