Opinie o Stoen Operator Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Stoen Operator Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Stoen Operator Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Handel, dystrybucja i przesył energii elektrycznej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Stoen Operator Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
leszek Nowy wpis

Bardzo fajny pracodawca, dużo benefitów pieniężnych (13,14 wypłata za cele, grusza, dodatkowe pieniądze na święta, dofinansowanie do dzieci), wynagrodzenie na poziomie warszawskim wypłacane terminowo. Rekrutacja przebiegła sprawnie i bardzo profesjonalnie. Miłe kierownictwo i otwarte na nowe pomysły. Polecam

Marek Nowy wpis
@leszek

Jaka 13.i 14 wypłata tego już dawno nie ma

Ja Nowy wpis
@Marek

Pewnie chodziło o dwie premie półroczne

Aleksander Nowy wpis
@Ja

W jakiej wysokości te premie? Dodatkowa wypłata? Każdy dostaje czy jest uznaniowa i zależy do wyników?

Marta

@zainteresowany i jak? Udało Ci się uzyskać jakieś świeże informacje na temat rekrutacji w innogy Stoen Operator? Można aktualnie w firmie liczyć na zatrudnienie? Jeśli tak to jakich konkretnie osób poszukują do swojego zespołu? :)

zainteresowany

Czy aktualnie są prowadzone w firmie rekrutacje, podpowiedzcie coś.

Arek

Myślę, że tylko dobra praca w firmie mogła spowodować, że taki spokój zapanował na forum?

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w firmie innogy Stoen Operator Sp. z o.o.? Które pytanie uznajesz za najciekawsze, a które za najtrudniejsze? Które z zaproponowanych warunków na stanowisku Specjalista Nieruchomości wydawały Ci się najkorzystniejsze?
Czarek

Słyszał ktoś o rekrutacji w firmie? Może ktoś podpowie czy jest praca w firmie?

Iwona
@Czarek

@Czarek, pracy na jakim stanowisku szukasz? Firma aktualnie prowadzi rekrutację a szczegóły znajdziesz na ich stronie :) http://www.innogystoenoperator.pl/pl/oferty-pracy

AA

podają telefon do kontaktu ale nie odbierają żal

Waldi

Zastanawiajaca jest ta cisza. Tak dobrze jest tu pracować i nie piszecie?

Filip

Jest tak dobrze, że boicie się konkurencji nowych osób?

Julita

Jak się pracuje? Szkoda, że nikt nie pisze.

nieznajomy
@Julita

dołączam sie do pytania

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Stoen Operator Sp. z o.o. - Warszawa

• Jak się pracuje w Stoen Operator Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Stoen Operator Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Stoen Operator Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Stoen Operator Sp. z o.o.
4.3/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Piękna 46
    00-672 Warszawa
  • NIP: 5252386094 KRS: 0000270640
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Stoen Operator Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii