Hr Global Group Sp z o.o.

Adres: Rondo Organizacji Narodów Zjednoczonych 1, 00-124 Warszawa

NIP: 8792671859 KRS: 0000483182

Hr Global Group Sp z o.o.
3 63 5 1

Opinie o Hr Global Group Sp z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Janusz
 Opinia

Jeśli nawet nie jest idealnie to doskonale każdy wie, że idealnie nigdzie nie jest. Generalnie jest spoko!

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia

Kompletnie odradzam tą agencje fatalny kontakt, jedno obiecują a drugie robią nie odpowiadają na emaile i telefony a szczególnie pan Grzegorz Z. Pozdrawiam i odradzam!!!

Pomocna?
Tak8Nie
Tomasz
 Opinia
@Damian 19.11.2018 10:33

Zapoznaj się proszę z regulaminem forum GoWork.pl. Na forum nie upubliczniamy danych osobowych lub informacji pozwalających zidentyfikować konkretnego pracownika. Negatywnie oceniłeś kontakt z firmą. Jakie obietnice nie zostały według Ciebie zrealizowane?

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia
@Tomasz 19.11.2018 12:53

Kontaktowałem się z danym biurem odnośnie pracy przez ich agencje dostałem wiadomość ze posiadają prace dla mnie a w zasadzie mają kilka ofert wymieniony wyżej Pan potwierdzal ze będą potrzebować wiele osób do pracy następnie otrzymałem wiadomość o otrzymaniu pracy wiec złożyłem wypowiedzenie w mojej obecnej pracy jeden z pracowników tegoż biura kontaktował się ze mną od kiedy mogę zacząć i nagle kontakt się urwał dzwonie codziennie na adres biura bez skutecznie wysyłam wiadomości email tez bez odpowiedzi pracowników poważna agencja tak nie traktuje swojego źródła dochodu, ja natomiast pozostałem bez pracy z dwójką dzieci na szczęście żona dalej pracuje

Pomocna?
TakNie
Pracujący 74
 Opinia
@Damian 19.11.2018 10:33

Witam . Fatalny kontakt ? Chyba nie chcieli Cię zatrudnić a ty wylewasz tutaj swoje żale .Gosc o którym piszesz zawsze oddzwania , ale jak dzwonisz w godzinach kiedy Tobie pasuje a nie kiedy Agencja pracuje to nie dziw się .Ja polecam Global

Pomocna?
TakNie1
Pracujący 74
 Opinia
@Damian 19.11.2018 14:03

A byłeś w ich biurze ?

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia
@Pracujący 74 26.11.2018 22:21

Oczywiście tak, jednak twierdzą że na obecną chwilę dana firma zrezygnowała z pracowników agencyjnych, spokojnie zawsze dzwoniłem w normalnych godzinach pracy biura, nie rozumiem jednak dlaczego zapewnienia 100% zatrudnienia bez pokrycia składając wypowiedzenie w starej firmie wielokrotnie dopytywalem czy aby na pewno oferta tego biura jest pewna wiec komentarze typu widocznie Cię nie chcieli zatrudnić i wylewanie żali jest nie na miejscu Panie pracujący. ..nie każdy może sobie pozwolić na siedzenie w domu i oczekiwanie łaskawie na telefon lub odpowiedź.

Pomocna?
TakNie
Kostek
 Opinia
@Damian 19.11.2018 14:03

Nie rozumiem Cię, ja zanim zrezygnowałbym z pracy podpisałbym umowę przedwstępną lub przynajmniej list intencyjny z nową firmą. Poza tym, świat w tej firmie nie kończy się na tym jednym facecie, ja np go nie znam i nie wiem kto to jest, a to firma duża więc powinieneś pójść do firmy i prosić o rozmowę z kimś innym w celu wyjaśnienia sytuacji, lub napisać jakieś pismo do kierownictwa tej firmy lub zarządu

Pomocna?
TakNie
Kuba
 Opinia
@Pracujący 74 26.11.2018 22:17

Polecasz... bo jesteś pracownikiem wewnętrznym biurowym- płaca Ci dobrą kasę za nagabywanie ludzi, i trochę wstyd ci sie przyznac ze pracujesz w agencji ktora oszukuje ludzi ale w sumie kasa na koniec miesiaca się zgadza, to po co zmieniac.

Pomocna?
Tak2Nie
Kuba
 Opinia
@Kostek 15.12.2018 20:41

list intencyjny na magazyniera czy operatora maszyny za 2300 brutto ? widziałes kiedys cos takiego ?

Pomocna?
Tak1Nie
ZAPOMNIANY
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Damian 19.11.2018 10:33

Hahaha jak ja dobrze to znam pan (usunięte przez administratora)...nawet podobno to manager tego kurnika z ŻELAZNEJ...obiecywali prace i to u nich w biurze o jak to dobrze ze zna pan język rosyjski angielski itp...nawet pokazali miejsce pracy i tak odkladali spotkania, odkladali rozpoczęcie pracy już pan Grzegorz wykorzystał co się dało operacja syna, pogrzeb w rodzinie...wyjazd służbowy no co by kto chciał to było :) a na końcu już papiery do podpisania w poniedziałek oj ale prezes w Katowicach...:D zadzwonię do Pana w piątek hmmm mija miesiąc pytanie o jaki piątek chodziło? :D czekam na Wielki Piątek to już nie długo :) ja mam dość dzwonienia i chodzenia do tego biura...gdzie nikt nic nie wie, nawet biednemu system padł aby emaila odczytać ech jest teraz co znajomym przy piwku poopowiadać agencja marzeń :)

Pomocna?
Tak2Nie
ZAPOMNIANY
 Opinia
@Pracujący 74 26.11.2018 22:17

Hahaha człowieku co Ty piszesz? Ten pan to legenda :D dzwonisz a on sprawdzę w kalendarzu Oki umawia na spotkanie przychodzisz nikt nic nie wie...dzwonisz do niego on na to: myślałem ze umawialiśmy się na telefon :D no to jeśli ten pan musi w kalendarzu sprawdzać kiedy można dzwonić to masakra :D przykładów setki bo ten pan jak same się panie w biurze śmiały za często nie pojawia...a kiedy będzie nie wie nikt, ech ludzie uciekajcie od nich a jeśli odbierze pan (usunięte przez administratora) pozdrowcie mam jeszcze emaile z października jak to ona ma dla mnie prace :D video rozmowy przyjazd do Polski i zmarnowane 3 miesiące masakra...

Pomocna?
Tak1Nie
Grzegorz
 Opinia
@ZAPOMNIANY 21.03.2019 16:57

Panie M Może na forum ogólnym napisze Pan jak było naprawdę ? Jak to zwodził Pan nas ??? A to powrót do UK aby wdrożyć nowa osobę a to powrót aby zdać mieszkanie ? Umawia się Pan na rozpoczęcie pracy i nie stawia się Pan w wyznaczonym terminie tylko przyjeżdża Pan kiedy Panu akurat pasuje i wszyscy maja się do Pana dostosować ?

Pomocna?
TakNie
Szukaj a znajdziesz;)
 Opinia

Do 25 każdego miesiąca ale za miesiąc poprzedni czyli w grudniu dostaniecie za listopad!!!nikt mi o tym nie powiedział.porzyczyłem kase na jedzenie ,świeta a tu nic dostane okruchy za listopad chciaż przepracowałem cały miesiàc.pani prezes sama przyznała że jest niedopatrzenie w umowie a jej pracownica udawała niewiniàtko,próbowały odwròcič kota ogonem i spowodować ze to jednak moja wina nawet gdy na umowie wyraźnie jest napisane że wynagrodzenie ma być za przepracowany miesiac a nie za poprzedni.katastrofa!mam ochotę napluć w twarz...i to przed świętami....

Pomocna?
Tak4Nie
Martin
 Opinia
@Szukaj a znajdziesz;) 19.12.2018 16:41

Czytam i nie wierzę. Nie wierzę w to, że tak duża firma która na pewno korzysta z opracowanych wzorów umów przez specjalistów ma niedopatrzenie w umowie do którego jeszcze przyznaje się tobie pani (usunięte przez administratora).

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szukaj a znajdziesz;) 19.12.2018 16:41

Ludzie mam tylko prośbę, czytajcie umowę, którą podpisujecie ze zrozumieniem, a nie potem wielkie żale, że wypłata do 25 dnia następnego miesiąca.....

Pomocna?
Tak1Nie
Vlad.kolodinski
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć chłopaki, nie współpracują z tą firmą. Są oszustami. Za pośrednictwem tej agencji pojechaliśmy z przyjacielem do Polski. Byliśmy zniechęceni do przynoszenia telewizorów do każdego pokoju. Rowerem każdy, aby dostać się do pracy. Ale od razu zdaliśmy sobie sprawę, że to zabawne. Ogólnie rzecz biorąc, pracowaliśmy, w związku z tym, jakoś dziwnie było płacić, uważaliśmy, ale nie wyszło tak, jak powinno. Okazało się mniej niż to konieczne. Poszliśmy zrozumieć księgowość w zakładzie. Składają prośbę do agencji i wysyłają do niej odbiorcę (którego nigdy nie wysłaliśmy, poprosiłem ją o przesłanie jej imienia do Iriny). .) Ogólnie. Stwierdziliśmy, że wynagrodzenie nie zgadza się na 600 złotych. Księgowa zapisała Irinę do skrzynki, w której było więcej pieniędzy, ponieważ wzięliśmy i przynieśliśmy wydruk rachunków i nie ma wystarczająco dużo 600 złotych. Irina powiedziała, że ​​mówią błąd w biurze rachunkowym. Cóż, to jest kompletnie przestarzałe. Ogólnie rzecz biorąc, co nazwać Iriną, nie wiem, jak można to zrobić. Był z nami facet z Ukrainy. Dla niego agencja zrobiła wizytówkę. Czekał na nią przez około 8 miesięcy w tym czasie. A on nie przyszedł. Zorientował się, dlaczego i jeszcze raz wymówki. Podobno Tipo nie złożyliśmy odpowiedzi, że jest to brzydka wina. W końcu dotarł do sedna tego, czego nie złożyli. A on stoi przed deportacją, ponieważ jest już spóźniony. I nie poszedł do domu podobno czekając na tę kartę. Na obecnym obrazie był zmuszony pracować dla nich, aby nie mógł nigdzie iść. Ponieważ nikt nie zabrałby go do pracy bez wizy. Zaczęliśmy kończyć wizę, postanowiliśmy przeprowadzić przez nich wojnę. Ale powiedzieli, ważą 700 złotych i to robią. W końcu wszyscy zrozumieliśmy i stamtąd wyszliśmy. W ten sposób Irina zaczęła pisać groźby. Spróbuję zrobić zrzuty ekranu

Pomocna?
TakNie
Takitam
 Opinia

(usunięte przez administratora) i tyle pit nie potrafia wyslac trzeba dzwonic i sie prosic a i tak maja w dupie.Warszawa

Pomocna?
Tak1Nie
Kasia
 Opinia
@Takitam 20.02.2018 16:08

Pracodawca ma obowiązek wystawić PITy zgodnie z terminem przewidzianym w ustawie - najpóźniej do końca lutego.

Pomocna?
Tak2Nie
Natalia
 Opinia
@Takitam 20.02.2018 16:08

Nie ma co się denerwować, rozmawiałam telefonicznie z miłą panią z kadr która wszystko mi grzecznie wyjaśniła. Wysyłają kilka tysięcy pitów i nie robią tego ręcznie tylko jest to proces automatycznt bezpośrednio z systemu, dlatego nie ma co dzwonić i prosić żeby wysłali jednej czy dwóm osobom wcześniej. Pani zapewniła mnie, że wszystkie pity zostaną wysłane w terminie jaki mają czyli do końca lutego

Pomocna?
Tak7Nie
Janusz
 Opinia
@Kasia 23.02.2018 12:23

wysyłanie PIT ?! :D przecież pod wcześniejszą nazwą jaką byli udawali że nie mają z tamtą firmą nic wspólnego, nazwe wykupił ktoś inny, i za któryś tam rok nie wysłali pit 11 w ogóle- pracownikom !!!! nie wiem jak z PIT do ZUS Trzeba było sobie samemu po paskach płacowych liczyc przychód dochód. Więc jestem w stanie uwierzyć w brak wysłanych pit 11. to jest malutka firemka która próbuje wałki robić że hej

Pomocna?
Tak2Nie
Pracujacy
 Opinia
@Janusz 25.01.2019 14:55

Człowieku , o czym ty wypisujesz ? chyba pomieszały sie Tobie Agencje. :)

Pomocna?
TakNie
Pracujacy
 Opinia
@Takitam 20.02.2018 16:08

Facet , o nic nie musisz sie prosić. Ustawa jasno mówi , że PIT możesz odebrac albo osobiście i podpisac ze go odebrałeś, albo idzie listem na wskazany przez Ciebie adres. Nie znasz sie , a wylewasz pomyje nie mając wiedzy

Pomocna?
TakNie
Ksena
 Opinia
@Pracujacy 04.02.2019 13:58

Dostał już ktoś PIT za 2018?

Pomocna?
TakNie
DO: Szukaj a znajdziesz;)
 Opinia

Śmieszy mnie ten komentarz, że w grudniu się dostaje za listopad wynagrodzenie ;) No niesamowite. A kiedy chciałbyś dostać pieniądze za listopad w listopadzie? Chyba to jest oczywiste, że wynagrodzenie dostaje się po PRZEPRACOWANYM MIESIĄCU. Żadnego niedopatrzenia w umowie nie ma. Firma jest w stanie pójść na rękę w takiej sytuacji, trzeba było napisać odpowiednie pismo, że ma się ciężką sytuację finansową, ale lepiej bluzgać po innych... NIE POZDRAWIAM

Pomocna?
Tak5Nie
Kuba
 Opinia
@DO: Szukaj a znajdziesz;) 20.12.2018 09:47

Nie wiem co takiego śmiesznego ? Że za cały listopad wypłacacie pieniądze 25 grudnia ? No jesli ktos zaczął z początkiem litopada to czeka na kasę 2 miesiące prawie 60 dni helooołłłłł ! :D i to jeszcze przed świetami. Tak - są firmy które wypłacają za listopad na koniec listopada, a za grudzień przed świętami żeby ludzie mieli kasę na zorganizowanie świąt.

Pomocna?
TakNie
Małgorzata
 Opinia

złodziejska firma, radzę omijać z daleka! byłam serwisantem, miałam ustalone 4 wizyty w miesiącu - za listopad obcięto mi pensję, bo rzekomo wizyt miało być 5, ze względu na to, że było 5 piątków, a tak mi system wyznaczał wizyty. szkoda tylko, że koordynatorka zapomniała mnie o tym poinformować. ogólnie żenada, śmiesznie płacą za serwisy i patrzą tylko na czym zaoszczędzić. ciesze się, że zrezygnowałam ze współpracy.

Pomocna?
Tak5Nie
Serwisant
 Opinia
@Małgorzata 04.01.2019 12:47

Również dzwoniłem w tej sprawie Chyba się coś pomieszało koleżance a jeśli nie to podaj szczegóły jaka firma gdzie serwis jaka stawka itd

Pomocna?
TakNie
Zbigniew
 Opinia

Mam pytanie do Pani Małgorzaty. O jakiej pracy serwisanta kilka dni w miesiącu Pani pisze? Byłbym zainteresowany taką dorywczą pracą ale dzwoniłem do firmy i pytałem o tą pracę to powiedzieli, że nie mają takiej oferty i nigdy nie mieli żadnej pracy dorywczej na kilka dni w miesiącu lub na wezwania a tym bardziej jako serwisant. Mogę prosić o jakięś szczegóły?

Pomocna?
TakNie
Zbyszek
 Opinia

Wypłaty do 25 każdego miesiąca gdzie normalni ludzie dostają do 15 lub przed 15 - Umowy zlecenie tzw.śmieciówki - Buty robocze BHP chyba za 50zł rozpadają się w rękach - Miały być ubrania robocze do tej pory nie dostałem i raczej nie dostanę - Jedyny + to chyba że w ogóle zatrudniają ale na warunkach śmieciowych nie polecam

Pomocna?
Tak4Nie
Yolo
 Opinia

Pracuje 2 msc w magazynie dużej firmy kurierskiej przez tą agencje. Plusy: Dali za free buty bhp Minusy: -wypłata do 25 dnia następnego miesiąca, gdzie magazyn swoim pracownikom płaci do 15. -Brak premii frekwencyjnych, reszta pracowników (również zleceniówka) dostaje. Jedyny kontakt z agencją to telefon z ofertą pracy. Wypłata chodź późno to w obiecanym terminie.

Pomocna?
Tak5Nie
Kostek
 Opinia
@Yolo 24.11.2018 14:34

Ja premie frekwencyjna otrzymałem. Być może nie spełniłeś warunku jej otrzymania, można mieć tylko dwie nieobecności wcześniej zgłoszone na magazynie gdzie pracujesz. Jeśli masz choćby jedną nieobecność ale nie zgłoszoną wcześniej na magazynie gdzie pracujesz to premia Ci już nie przysłguhe. Wiedziałeś o tym ?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Plytkarz, czy możesz napisać jak wygląda proces przejścia z zatrudnienia pod Agencją na zatrudnienie bezpośrednio pod firmą? Czy wszystko przebiega szybko i sprawnie? Czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy także osoby bez doświadczenia? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.

Pomocna?
TakNie
wałbrzych
 Opinia

na ich stronie pojawiła się informacja że poszukują do pracy w cersanicie w wałbrzychu czy ktoś z wałbrzycha mógłby się wypowiedzieć czy warto ?

Pomocna?
TakNie
Plytkarz
 Opinia
@wałbrzych 08.08.2018 09:46

Pracowałem w 2017 przez tą agencje w cersanicie w wałbrzychu, potem zatrudnił mnie bezpośrednio cersanit. Robota fajna, kasa nie najwyższa ale z premią jest już całkiem nieźle no i umowa o pracę a nie śmieciówka to zdecydowało że poszedłem do hr globala. Moim zdaniem warto pracuje w cersanicie juz 12 miesiecy, przez agencje pracowalem okolo 6 miesiecy

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Kris, chociaż Twoja opinia o firmie Hr Global Group jest pozytywna, to bardzo krótka. Jakie są według Ciebie największe plusy pracy w tej firmie? Warto byłoby o nich napisać coś więcej dla potencjalnych kandydatów. Czy przez ten czas udało Ci się zdobyć jakieś nowe umiejętności dzięki szkoleniom albo poszerzyć swoje doświadczenie zawodowe?

Pomocna?
TakNie
Kris
 Opinia
@Lidia 29.07.2018 21:39

Nie wiem co moglbym wiecej napisac, global to agencja pracy z ktora mam podpisana umiwe i ktora kieruje mnie do pracy do innej firmy. Dla mnie najwazniejsze jest ze placa na czas i ze wszystko jest tak jak mowili nie sciemniali gdy mnie zatrudniali

Pomocna?
TakNie
Kris
 Opinia

Ja nie narzekam, wszystko jest ok

Pomocna?
Tak1Nie1
Bartek
 Opinia

Słyszałem, że agencja ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca!!

Pomocna?
TakNie1
Daniel
 Opinia

Może podpowiecie czy firma potrzebuje handlowca?

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia
@Daniel 08.05.2018 18:41

Mysle ze agencje pracy bardziej potrzebuja teraz osob do rekrutacji niz handlowcow. Jak beda pracownicy to handlowiec nie potrzebny bo z latwoscia znajda Firme do wspolpracy jak beda mieli ludzi do pracy

Pomocna?
Tak2Nie
Lidia
 Opinia

@Kamil, a możesz powiedzieć, czy przed zatrudnieniem w konkretnej firmie agencja organizuje jakieś szkolenia? Czy pomaga w ewentualnej relokacji? Czy Hr Global daje możliwość skorzystania z benefitów pozapłacowych? @Daniel, czy znalazłeś ogłoszenie z interesującą Cię posadą? Widzę na ich stronie, że poszukują rekruterów: http://www.hrglobal.pl/firma/kariera/

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia
@Lidia 10.05.2018 23:33

Hej, Nie wiem jak jest w tej konkretnej agencji pracy ale w innych ewentualne szkolenia zaleza od firmy do ktorej Cie kieruja, jesli ta firma wymaga przed rkzooczeciem pracy szkolen to na pewno Cie skieruja, jesli nie to watpie w to by robili cos takiego. Co innego hesli dotyczy do zatrudnienia do wewnatrz agencji

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia
@Administrator 07.04.2018 11:37

Ciężko pisać o pracodawcy bo to agencja pracy, która Cię zatrudnia do jakiejś firmy i wszystko zależy od atmosfery i relacji jakie tam panują. Jeśli chodzi o agencje to wypłaty mam na czas, wszystko się zgadza, kontakt z koordynatorem mógłby być trochę lepszy

Pomocna?
TakNie
Jaro
 Opinia

Pracuje od stycznia na magazynie, otrzymalem pierwsza wyplate w terminie. Dziekuje

Pomocna?
TakNie1
Ktos taki
 Opinia

Pracowałem przez te agencję w Wałbrzychu, potem zostałem zatrudniony bezpośrednio przez Klienta. Jakbym mógł cofnąć czas, to wolałbym dalej pracować przez agencję. Nie było problemów z uzyskiwaniem co miesiąc zaświadczeń o zatrudnieniu do 500+ jak to teraz ma miejsce. Wcześniej kręciłem nosem ale teraz mam porównanie, to samo miejsce pracy a zupełnie inne podejście do ludzi. Teraz mogę stwierdzić, że w agencji się ze mną liczono w porównaniu z tym co odczuwam teraz :( Przykre, bo pracownik zatrudniany bezpośrednio przez firmę powinien się cieszyć

Pomocna?
TakNie
Magazyn
 Opinia
@Ktos taki 04.02.2018 23:21

Mam takie same odczucia. Pracuje od ponad pol roku na produkcji w miedzy czasie zmienila sie agencja pracy wczesniej nie narzekalem ale teraz pracujac przez globala moge stwierdzic ze poprzednio to byl (usunięte przez administratora) Balem sie bo nigdy nie wiesz co cie czeka, ale zmiana wyszla na duzy plus.

Pomocna?
TakNie
Qq
 Opinia

Jest OK, szału nie ma, ale przynajmniej nie oszukują, dają ciuchy i buty do pracy

Pomocna?
TakNie
Lolcia
 Opinia

Otrzymalam pierwsza wyplate wszystko sie zgadza i kilka dni przed terminem. Koordynator nie zawsze odbiera telefon ale nie moge powiedziec ze nas unika bo oddzwania

Pomocna?
TakNie
Grzegorz
 Opinia

ja mam dobre zdanie o tej firmie. może inni maja zastrzeżenia, ale w moim przypadku było dobrze.

Pomocna?
TakNie
Grześ
 Opinia
@Grzegorz 17.01.2018 10:11

To prawda firma dobra jest. Nie ma na co narzekać.

Pomocna?
TakNie
Ktos taki
 Opinia
@Grzegorz 17.01.2018 10:11

Kolego zgadzam się z Tobą, ja narzekałem nie ukrywam tego, ale teraz mam porównanie i szkoda gadać, jakbym mógł to bym wrócił pracować przez agencję, ale "awansowałem" bezpośrednio do firmy.

Pomocna?
TakNie
Czesław
 Opinia

Płacą w terminie i nigdy jakiejś obsuwy nie zauważyłem na koncie. Praca nawet ok, idzie się przyzwyczaić na tyle, ze po pewnym czasie polubisz ją. :D

Pomocna?
TakNie
T.
 Opinia
@Czesław 17.01.2018 12:48

To prawda nigdy nie miałam tak by nie w terminie wypłacili, wszystko jest na czas.

Pomocna?
TakNie
Romek
 Opinia

Mija kolejny miesiąc jak pracuję dzięki tej agencji, wszystko jest tak jak zapewniali. Idzie się z nimi dogadać

Pomocna?
TakNie
Grzesiek
 Opinia

Powiem krótko:*PRACA: jest jak na umowie, słowni, praca jest, wypłata jest.

Pomocna?
TakNie
pozytywnie nastawiony
 Opinia

narzekają CI, którym sie nie chce robic albo maja jakies olbrzymie wymagania i mysla, ze pojada do pracy to od razu złote góry zarobią. Lepiej zabrać sie za prace i zarabiać, a nie narzekać non stop. to takie cebulactwo

Pomocna?
TakNie
Ona
 Opinia

Miała krótką (nie)przyjemnośc z tą firmą. Mimo dobrych początków wykazali się dużym nieprofesjonalizmem.

Pomocna?
TakNie
Zadowolony pracownik
 Opinia

Po rozpoczęciu pracy trochę się obawiałem, ale były porządnie ogarnięte szkolenia które przygotowują do pracy.

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia

Polecam współpracę z tą firmą. Wypłaty są na czas, więc nie wiem co wy mówicie za głupoty. Pracuje tam od blisko 7 miesięcy i nikt jeszcez mnie nie opierdzielił, czy zmienił warunki umowy podczas zlecenia. Po prostu ludzie czytajie to co wam dają, a nie późniejsz pieszecie głupoty.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Hr Global Group Sp z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hr Global Group Sp z o.o.