Ensono

• Company profile
  • What do we do?
  • What our employees say about us
  • Culture and values
  • Recruitment steps
  • Benefits
  • FAQ
  • Contact

Company profile

What do we do?

What our employees say about us

Culture and values

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Ensono Sp. z o.o.

Opinie o Ensono Gdańsk

Nie przegap nowości o Ensono Sp. z o.o.!

25.01.2020 12:07

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Ensono Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy jest możliwość odbioru godzin?
    dddd

28.02.2020 10:18

na ogół istnieje możliwość wyboru - $ albo wolne
    kij

24.10.2019 17:12

kija ma dwa koncie, cos jest na rzeczy,firma swierza pojawiaja sie konflikty :)
    Combobombo

28.09.2019 09:25

Nie polecam. Kasa słaba jak na Gdańsk przy tak dużych ilościach nocek i pracy w święta. Nie potrafią zrobić porządnego grafiku. Z zarządzaniem ludźmi mają problem. Z jednej strony: sam zapytaj, sam napisz, sam zorganizuj a z drugiej strony jak już to zrobisz sam to leci mail z informacją jak bardzo zły jesteś i nie powinieneś tego robić bo jednak w sumie ktoś sobie przypomniał że ma stanowisko managera i finalnie to jego zadanie. Spokojnie, zostaniesz powiadomiony jak bardzo jesteś beznadziejny. Nocki zazwyczaj samotne, wiec rano telefon lub mail dlaczego zostało tyle pracy na kolejne zmiany - odpowiedz jest prosta - dajcie więcej ludzi na noc. Ogólnie atmosfera w miarę miła, ale z zarządzaniem faktycznie jest problem co sprawia że ta firma funkcjonuje tak jak funkcjonuje - nieciekawie.
    egzo

30.09.2019 22:33

szkoda ze nie ma portalu z opiniami o pracownikach :D
    Combobombo

04.10.2019 21:51

Sfrustrowany-zwolniony?? Kolejny?? Czyli tym wpisem udowadniasz że Twoja kochana firma, której tak zaciekle bronisz zwalnia ludzi na potęgę. Typowe dla miejsc pracy gdzie zarządzanie przez tak zwanych „menagerów” czy też „team leaderów” leży i kwiczy. Typowe.
    Turbo

13.07.2019 15:17

Pracuje się bardzo dobrze zarobki są bardzo konkurencyjne jesli sie nie myle to widełki sa jawne sd 4-6tys,1 linia 6-8 tys, 2 linia 8-10tys, 3 linia 10-12 tys, jest dużo benefitów takich jak karta Multisport opieka medyczna. Młoda firma widac że zalezy na pracownkiach raz w miesiacu sa masaże oraz pizza day, owoce i pewnie cos jeszcze nie pamietam. Jak ktos chce sie rozwijac to mysle ,że Ensono to bardzo dobre miejsce.
    Tutejszy

26.08.2019 07:10

Tak okresla sie stopien doswiadczenia i wiedzy umiejetnosci od posdtawowego do zaawansowanego. W wiekszosci zespołów technicznych jest jakis podzial przyklodowo junior, regular senior.
    Nero

29.06.2019 18:54

Ensono to moja druga praca związana z IT. Dla większości osób z mojego Teamu, to nawet pierwsza. Firma nie jest największą, w związku z czym jest niemal nieustanna możliwość rozwoju, na dalsze linie, czy na zupełnie inny dział. Obowiązków również niemal z dnia na dzień dochodzi, więc nie sposób się nudzić. Zdecydowanie polecam na początek kariery, a potem do zostania na dłużej ;) Zarobki według mnie bardzo dobre, premie uznaniowe, karty lunchowe, dużo punktów w MyBenefit (które można wymienić na Multisport, LuxMed, czy ubezpieczenie na życie - resztę można wykorzystać we własnym zakresie). To wszystko oczywiście poza benefitami comiesięcznymi czy okazjonalnymi w biurze (pizza, lody, masaże, liczne wyjścia) Niektóre z teamów pracują w trybie 24-godzinnym, inne np. do godziny 18, nie ma tu niedomówień, od razu będzie informacja o możliwych zmianach. Nocki i niedziele oczywiście dodatkowo płątne. Parking jest ogólnodostępny na poziomie -1 w budynku, na abonament. Co kwartał jest możliwość wylosowania 3 pilotów z miejscami postojowymi na poziomie -2, dla pracowników oraz mieszkańców. Darmowym popularnym parkingiem są okolice Starego Maneżu, skąd jest dosłownie 3 minuty drogi.

Kontakt - Ensono Sp. z o.o.

al. Grunwaldzka 409 80-309 Gdańsk

Branża główna: Usługi i doradztwo IT

Donald

11.04.2019 20:46

Pracuje od kilku miesiecy i jak narazie nie narzekam. Kasa jak na Gdańsk konkurencyjna chociaz w niektórych firmach mozna wiecej zarobic. Fajne biuro elektryczne biurka,karty lunchowe, pizza day i raz w miesiacu masaże. Możliwosc szkoleń technicznych ,wiec jak ktoś chce sie uczyc to niw widze problemu. Jestem zadowolony.
    Jacek

26.04.2019 20:28

A jakie są godziny pracy. Jak z parkingiem?

03.01.2019 07:00

Co skłoniło cię do tego, aby zostać pracownikiem firmy Ensono Sp. z o.o. w miejscowości Gdańsk? Dodaj komentarz na temat tego pracodawcy i wystaw mu szczerą ocenę.
    Noris

09.04.2019 21:22

Do pracy skłoniły mnie zarobki oraz mozliwosc rozwoju.
    Noris

09.04.2019 21:20

Hej praca jak wszedzie. Pracuje na 3 lini i rozwiazujemy naprawde grube tematy. Kasa nawet jak na Gdansk to uważam że dobra.(usunięte przez administratora) Mamy sporo tooli wiec jak ktos chce to naprawde mozna sie sporo doszkolic. Ogólnie moge polecic pracodawce.
    Black

04.01.2019 18:51

Witam czy jest ktos kto powie jak pracuje sie w Ensono w Gdańsku?
    Cieplueszek

04.04.2019 23:24

Kurde, spoko jest zostać pracownikiem roku w takiej firmie , winszuje !!
    Blazej

05.04.2019 00:59

Zanim wpis zostanie usunięty przez Administratora: totalny stek bzdur.
    Kijanka

04.04.2019 22:13

Jestem na 3 lini od kilku miesiecy i mam inny odczucie. Pracuje mi sie dobrze sama praca ciekawa borykamy sie z różnymi trudnymi cejsami????. W takich firmach nie ma miejsca na mobing wiec jak najszybciej powinniscie udac sie do country menagera. Moze ktos inny sie jeszcze wypowie.

Zostaw merytoryczną opinię o Ensono Sp. z o.o.