IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

3 Dodaj opinię
IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.
3 66 320 5 1

Opinie o IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Państwo, 

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie oraz podzielenie się opiniami na temat naszej firmy. Mamy świadomość, że nie każda zamieszczona w serwisie opinia jest lub będzie dla nas pochlebna, ale jednocześnie jesteśmy wdzięczni za wskazanie obszarów, które wymagają uwagi czy poprawy. 

Widząc rosnące zainteresowanie z Państwa strony postanowiliśmy wykorzystać serwis GoWork.pl by przedstawić rzetelny obraz naszej firmy i odpowiadać na Państwa pytania. 

Prosimy o pozostawianie merytorycznych komentarzy, bo tylko do takich możemy się odnieść oraz zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominamy, że opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora. 

Serdecznie pozdrawiamy,

IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O..
Pomocna?
Tak6Nie28
Łon
 Opinia

Temat Pakietu socjalnego jak i sportowego byl z waszej strony poruszony juz jakis czas temu-tj ponad miesiac temu. Kiedy bedzie cos konkretnego wiadomo bo poki co panie z HR wiedza tyle co ja,czyli nic.

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia
@Łon 03.06.2019 07:58

@Łon Zgodnie z wcześniejszymi informacjami dodatkowe świadczenia będą uruchomione z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych. W miesiącu czerwcu zostanie stworzony preliminarz wydatków z udziałem Komisji Socjalnej, który pokaże, w jaki sposób będą kształtowały się benefity.

Pomocna?
TakNie1
Konkretny
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 03.06.2019 13:38

No ale (usunięte przez administratora)zobligowała się w majlu że do końca maja da znać. I co?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Konkretny 05.06.2019 23:33

@KONKRETNY Do 15.06.2019 pojawi się preliminarz wydatków. Planowane wydatki dotyczyć będą m.in.: działalności sportowo-kulturalnej, dodatków wakacyjnych, świątecznych, zapomóg losowych. Jesteśmy w trakcie spotkań z dostawcami takich usług jak multisport. Trwają ostatnie prace nad Regulaminem ZFŚS z uwagi na dopasowanie do zmian związanych z przepisami dotyczącymi RODO. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Aktualnie do naszego Zakładu poszukujemy pracowników
na stanowiska:


  • Technik Utrzymania Ruchu (Automatyk, Elektryk)


  • Pracownik Produkcyjny


  • Operator CNC


  • Operator CNC Ustawiacz


  • Magazynier


  • Technolog Procesu Produkcyjnego


  • Technolog Programista CNC


  • Inżynier ds. Zarządzania Zmianą


  • Inżynier Procesu ds. Przygotowania Powierzchni i Malowania


  • Lider Obszaru Wsparcia Procesów Produkcyjnych


  • Lider Technologów Obszaru Procesów Produkcyjnych


  • Kontroler Jakości



    Poszukujemy również stażystów do działów:


  • Inżynierii Produkcji, Zakupów, Ochrony Środowiska, HR



    CV prosimy wysyłać na adres: praca@ifa-group.com, podając w tytule wiadomości interesujące stanowisko



    Uprzejmie informujemy, iż kontaktujemy się z wybranymi kandydatami.



    Prosimy o zawarcie w aplikacjach niniejszej klauzuli informacyjnej:
    „Wyrażam zgodę na przetwarzanie podanych przeze mnie danych osobowych przez IFA Powertrain Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Zimnej Wódce,
    ul. Europejska 8, zwaną dalej „Administratorem” na potrzeby prowadzenia obecnego i przyszłych procesów rekrutacyjnych prowadzonych przez Administratora. W każdej chwili mogę wycofać te zgodę.”
     
    Informujemy, że Administratorem Państwa danych  osobowych jest IFA Powertrain Polska z siedzibą w Zimnej Wódce, ul. Europejska 8, 47-143 Ujazd wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000617797. Wszystkie informacje dotyczące danych osobowych prosimy kierować na piśmie do IFA Powertrain Polska Sp. z o.o ul. Europejska 8 w Zimnej Wódce, 47-143 Ujazd lub poprzez adres email:privacy@ifa-group.com

     


     


Pomocna?
TakNie4
Mirek
 Opinia

Poszukuje pracy jako magazynier. Czy praca jest wielozmianowa?

Pomocna?
TakNie
Wózkowy
 Opinia
@Mirek 22.05.2019 22:06

Czterobrygadówka

Pomocna?
Tak1Nie
Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mirek 22.05.2019 22:06

Na magazynie system 3 zmianowy 4 brygadowka owszem jest Ale jest osadzona. Ważne pytanie czy masz uprawnienia UDT

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia

Czy oferty stażowe są jeszcze aktualne? Jaka jest długość odbywania takiego stażu? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Monika 04.06.2019 19:25

@Monika Oferty stażowe są aktualne. W celu uzyskania więcej szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu na adres e-mail: praca@ifa-group.com

Pomocna?
Tak1Nie
Marcin
 Opinia

Pracuję w Państwa firmie od ok roku- od ok 6m-cy 5 osób (moi znajomi) składali u Państwa CV. I były to osoby z doświadczeniem w automotivie- do żadnej z tych osób nikt się nie odezwał! Czegoś tu nie rozumiem- zatrudniacie pracowników z Ukrainy: bez doświadczenia, spora część tych osób nawet nie zna podstaw języka polskiego! Domyślam się że jest to jakaś strategia firmy- z takim pracownikiem jest mniej problemu w razie ewentualnego zwolnienia? Czy o co tu chodzi? Bo tłumaczenie że nie ma chętnych polskich pracowników- wybaczcie ale ciężko w to uwierzyć. Jeżeli uważacie że tacy pracownicy będą fundamentem Państwa firmy- szybko obudzicie sie z ręką w nocniku.

Pomocna?
Tak11Nie

Pracodawca

 Opinia
@Marcin 23.05.2019 14:16

@Marcin W IFA prowadzone są procesy rekrutacyjne na wiele stanowisk do różnych działów. Rekomendujemy wysyłanie aplikacji na adres mailowy: praca@ifa-group.com, co pozwala na sprawne zarządzanie systemem aplikacji. Jednocześnie zachęcamy do korzystania z programu „Poleć Przyjaciela” – zasady programu opisane są na tablicy w kantynie pracowniczej. Dodatkowo zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z działem rekrutacji, przedstawiając rekomendacje, polecenia znajomych. W przypadku wątpliwości odnośnie działań rekrutacyjnych proszę uwagi kierować na adres mailowy: OpinieUJA.Service@ifa-group.com

Pomocna?
Tak1Nie
Otwórzcie oczy....
 Opinia

Przede wszystkim pracownik powinien być doceniany i motywowany...jesli tak nie będzie, co chwilę ktoś będzie się zwalniał a na jego miejsce będzie zatrudniany Ukrainiec który za dużo nie będzie się domagał a będzie miał większe prawa od,, naszego,, pracownika... Jak to jest że Ukraińcy mogą co chwilę przesiadywac na przerwie i co chwilę chodzić na,, fajkę,,... Gdzie sprawiedliwość?! My mamy swoje robić,najlepiej się nie odzywać i nie narzekać..jak to jest z widelkami jeśli chodzi o podwyżkę, skoro na różnych działach są widełki a na niektórych pracownicy od momentu zatrudnienia stoją w miejscu.. Do kogo mają się zwrócić, skoro np. kierownik bądź brygadzista jest ślepy i wystraszony jak ma iść cokolwiek do kadr załatwić a co dopiero prosić o podwyżkę dla pracownika... Śmiechu warte.. A w sumie żenada..jesli pracownik wywiązuje się ze swoich obowiązków, jest sumienny i nie działa na szkodę firmy (są i tacy przez których zakład ma straty choćby w nieumiejętnym poruszaniu widlakiem) czy taki pracownik nie powinien być doceniony? Przede wszystkim budowanie dobrego zespołu i relacji powinno się opierać na odpowiednim motywowaniu pracownika... I moznaby wiele pisać i pisać, poruszając mnóstwo problemów ale tak naprawdę to rzucanie grochem o ścianę... Bo kogo z,, góry,, ruszają problemy pracowników z,, dołu,, skoro i tu nawet widać na każdym kroku nierówność siedząc na kantynie i zastanawiajac się jak długo mają przerwę pracownicy z góry i ile razy dziennie.. Jak podchodzić poważnie do obietnic, słów pisanych przez,, górę,, skoro trudem jest realizacja prostego pomysłu który zapewnilby np większe bezpieczeństwo na hali.... Itd., itp....

Pomocna?
Tak13Nie

Pracodawca

 Opinia
@Otwórzcie oczy.... 16.04.2019 00:54

Dziękujemy za komentarz. W sytuacji kiedy skierowanie problemu do Kierownika Zmiany nie przynosi według Państwa rezultatów, zapraszamy bezpośrednio do działu HR lub do Dyrektora Zakładu. Pytania można również zgłaszać do Przedstawicieli Pracowników, którzy na comiesięcznym spotkaniu będą mieli okazję zadać je Dyrektorowi Zakładu oraz HR Managerowi. Chętnie przyjrzymy się każdemu zgłaszanemu problemowi i spróbujemy znaleźć rozwiązanie. Obecnie trwają prace nad nowymi matrycami kompetencji, które określają stopień zaawansowania określonych umiejętności pracownika. Będą one punktem wyjścia podczas realizacji podwyżek płac pracowników. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
Tak1Nie4
Jakis taki
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 17.04.2019 13:40

A kto jest dyrektorem zakladu i w jakim jezyku z panem dyrektorem sie rozmawia? Pracuje ponad rok a dalej nie jestem pewien.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Jakis taki 18.04.2019 00:16

Dziękujemy za komentarz. Imię i nazwisko Dyrektora Zakładu można znaleźć na dokumentach wywieszonych na tablicy ogłoszeń, która dotyczy informacji od Zarządu (mieści się na kantynie). Z Dyrektorem Zakładu można porozumieć się w języku niemieckim oraz angielskim. W razie potrzeby podczas spotkania zapewnimy obecność tłumacza. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
TakNie
Swój
 Opinia
@Otwórzcie oczy.... 16.04.2019 00:54

A co niedoceniają cię malo krówek dostałeś w tym roku będą dropsy pasuje.

Pomocna?
Tak2Nie
Oko
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kadry powinny się przyjrzeć dla czego pracownicy z różnych stanowisk #kierownicy #ustawiczne z działu montażu się zwalniają ? I nikt z kadr nie rozmawia z nimi dla czego . Ale liczą się tylko sztuki.

Pomocna?
Tak12Nie
turysta
 Opinia
@Oko 11.04.2019 20:34

teraz liczą się ukraińcy, produkcja musi być tańsza

Pomocna?
Tak9Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Oko 11.04.2019 20:34

Oko, dziękujemy za wpis. Z każdym pracownikiem, który planuje zakończenie współpracy staramy się przeprowadzić rozmowę (tzw. exit interview), by wyciągnąć wnioski, udoskonalać naszą firmę i oferować jak najlepsze warunki zatrudnienia dla naszych pracowników. Jeśli jednak zauważył Pan uchybienia w tej kwestii, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: Opinion.UJA.Service@ifa-group.com Adres mailowy będzie aktywny od 18.04.2019 Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O. O.

Pomocna?
Tak1Nie12
Janusz
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 15.04.2019 14:38

"Exit" to już jest zapóźno. 1. Wczasy pod gruszą 2. Premie świąteczne 3. Karta multisport 4. Pożyczki z KZP To jest standard w dzisiejszych firmach wielkości takich jak IFA. Tak więc widzicie jak jesteście w tyle.

Pomocna?
Tak9Nie
Zmienmy cos na lepsze
 Opinia
@Oko 11.04.2019 20:34

Nie powinno byc tak,ze dobrzy pracownicy odchodza bo widza ze nikt ich nie zauwaza. Chyba lepszy jest taki ustawiacz co pracuje dwa lata powiedzmy,niz jakis z ulicy swiezo przyjety. Tak samo ustawiacz ustawiaczowi nie rowny,operator operotorowi tez,jak i wozkowy wozkowemu. Dobrzy pracownicy powinni byc doceniani, mozna by system ocen pol rocznych/rocznych wprowadzic....ale co ja bede wam pomysly podsowal jak i tak z tego nic nie mam,a kilka juz podrzucilem w pracy. Ukraincami tez wszystkiego nie zalatwicie,i nie chce wychodzic na jakiegos rasiste,ale takie sa fakty-sa mniej pojetni,ich argument to to ze pracuja 12 h. A swoja droga na obibokow z Team Prewentu srodki tracicie,a dobrzy pracownicy odchodza bo licho zarabiaja.

Pomocna?
Tak11Nie
Czyny ważniejsze od słowa
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 15.04.2019 14:38

Tak na marginesie.. A Kto będzie odczytywał wiadomości z ww. maila? Proponuję by była to osoba odpowiedzialna i biorąca pod uwagę dobro pracowników ( podobno Takowa osoba na,, górze,, istnieje - hmm.. a może istniała kiedyś) Może niech czyta to Prezes i z pełną odpowiedzialnością za pisane przez Was słowa podejdzie do sprawy... Zamieńcie słowa w czyny a wszystkim będzie lepiej... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie
1
Bart
 Opinia
@Zmienmy cos na lepsze 16.04.2019 00:02

Szkoły ci brakuje system ocen i co bedziesz miał ogromną radość jak wywieszą twoją facjatę na stołówce z napisem pracownik roku.Premia uznaniowa o tym cały czas się mówi ale jak niema się NEUTRALNEGO KK tylko takiego który ma swoje MASKOTKI to nawet na premie można czekać do US .

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Bart 17.04.2019 01:44

Dziękujemy za komentarz. Obecnie pracujemy nad systemem ocen okresowych, który zostanie wdrożony w tym roku. System pozwoli nam jeszcze dokładniej przyjrzeć się kompetencjom naszych pracowników, co będzie przekładać się na poziomy wynagrodzenia. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
TakNie2
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Oko 11.04.2019 20:34

Coś o tym wiem

Pomocna?
TakNie
swoj.
 Opinia
@Oko 11.04.2019 20:34

dlatego ze gdzie indziej lepiej placa. wszyscy o tym wiecie a zdajecie durne pytania bo i tak ich nie zatrzymaja poco maja przerywac se obiad na kantynie.

Pomocna?
TakNie
joker11156
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, pojawiła się oferta na Kierownika zmiany. Co się stało z poprzednim? Zwolnił się czy mu podziękowali? Jaka była przyczyna ? Czy firma się powiększa i zwiększają załogę? Za info bardzo dziękuję.

Pomocna?
Tak2Nie
Noname
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@joker11156 19.04.2019 10:44

Chyba zlewają (usunięte przez administratora)takie zapytania

Pomocna?
TakNie
Pracownik w ifa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pytanie czy mozna i gdzie anonimowo zgłosić pracownikow którzy łamią kodeks pracy swym złym postepowaniem.

Pomocna?
Tak1Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik w ifa 10.05.2019 00:04

@Pracownik w Ifa, prosimy o niezwłoczny kontakt na adres e-mail: Opinion.UJA.Service@ifa-group.com

Pomocna?
Tak1Nie1
Anonim
 Opinia

Ja bylem swiadkiem mobingu przez pracownika i kierownika ktory na to przymykal oko moge zeznawac.

Pomocna?
Tak6Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Anonim 26.04.2019 09:10

@ANONIM Dziękujemy za informację. Prosimy o niezwłoczny kontakt z działem HR, lub przedstawienie szczegółów tej sytuacji pod adresem mailowym Opinion.UJA.Service@ifa-group.com W firmie IFA Powertrain Polska obowiązuje Kodeks Postępowania Etycznego, który reguluje zasady postępowania i komunikacji wewnątrz organizacji. Mobbing oraz dyskryminacja, są niedopuszczalne, nie ma tolerancji i zgody na tego typu zachowania.

Pomocna?
TakNie4

Pracodawca

 Opinia

Raz jeszcze przypominamy, że w takich przypadkach prosimy o niezwłoczny kontakt z działem HR, lub przedstawienie szczegółów tej sytuacji pod adresem mailowym Opinion.UJA.Service@ifa-group.com W firmie IFA Powertrain Polska obowiązuje Kodeks Postępowania Etycznego, który reguluje zasady postępowania i komunikacji wewnątrz organizacji. Mobbing oraz dyskryminacja, są niedopuszczalne, nie ma tolerancji i zgody na tego typu zachowania. Pozdrawiamy, IFA Powertrain Polska

Pomocna?
TakNie1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niestety kompletnie nie polecam firmy. Odradzam osobą na stanowiska ,,inżynierskie” i radzę nie aplikować. W firmie jest bardzo nerwowa i wroga atmosfera. Firma nie ma nic do zaoferowania w przypadku szkoleń i rozszerzania horyzontów. Jest to dobre miejsce dla pracowników produkcyjnych, którzy chcą w świętym spokoju pracować.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik 26.04.2019 01:18

@PRACOWNIK Dziękujemy za komentarz. Zaniepokoiła nas Twoja wypowiedź. Rozwój szkoleń i kompetencji to jeden z naszych celów i priorytetów, nad którym obecnie pracujemy. Jeśli obserwujesz naruszanie zasad dotyczących współpracy i komunikacji zachęcamy do rozmowy o tym z bezpośrednim przełożonym, działem HR, Dyrektorem Zakładu lub przekazaniem ich na adres mailowy: Opinion.UJA.Service@ifa-group.com

Pomocna?
TakNie2
Pracownikifa
 Opinia

Witam. A mam pytanie. Dlaczego ludzie na lakierni maja takie same stawki jak np na ASG, ASW... Przecież Ci ludzie przeżucaja tony.! Najciezejsza praca chyba w całym zakładzie. Dziewczyny się skarżą już na bóle kręgosłupa... Dla mnie to porażka żeby były tam takie stawki....

Pomocna?
Tak7Nie4
Jura
 Opinia
@Pracownikifa 19.04.2019 22:57

To popracuj na Asg i Asw i zobaczysz czy twój kregosup to udzwignie.Chyba ci się pomyliły piasty i koszyki.Bo na wymienionych przez ciebie działach dźwiga się tony z koszy do koszy z pieców itp.To nie są lekkie działy jak podpowiada twoja wyobraźnia.

Pomocna?
Tak3Nie3
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownikifa 19.04.2019 22:57

Jeżeli tak jest ciężko na lakierni to powinii tam mężczyzn dać do pracy a nie kobiety do noszenia takich ciezarow. Sa tacy co podpieraja sciany i sie śmieją z tych co ciezko pracują niewolnictwo i tyle.

Pomocna?
Tak1Nie
robotnica
 Opinia

prawda!

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Opinia
@Jura 20.04.2019 15:09

Szanowni Państwo, Jednym z naszych celów jest ciągłe doskonalenie w obszarze ergonomii i poprawa warunków bezpieczeństwa pracy. To również dzięki Państwa sugestiom wprowadziliśmy na linii lakierni, montażu oraz CVJ ortezy stabilizujące nadgarstki. Obecnie testowane są tzw. maty anty-zmęczeniowe. Jesteśmy otwarci, by w razie potrzeby rozszerzyć dostępność tych rozwiązań ergonomicznych również w innych obszarach, dlatego prosimy Państwa o zgłaszanie propozycji bezpośrednio do działu BHP, za pośrednictwem przedstawicieli pracowników lub kierowników zmian w Państwa obszarach. Pracujemy nad kolejnymi rozwiązaniami poprawiającymi komfort pracy. Pozdrawiamy, IFA Powertrain Polska

Pomocna?
TakNie1
Jura
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 23.04.2019 17:44

Dziekuje za dialog prowadzony ze strony pracodawcy w mediach.Uważam że to krok w dobrą stronę.W dzisiejszych czasach PR jest bardzo ważny i potrzebny.Pracownicy poczują się zauważeni ,faktem jest że niektóre komentarze mówiąc kolokwialnie dysponują niską energią.Fajne było by, gdyby były pisane z zachowaniem minimum szacunku i dorosłego spojrzenia a nie w stylu „portugalskiej telenoweli” czy targu miejskiego w centrum Sosnowca.Jak to się mówi w sieci nie jesteś Anonimowy.

Pomocna?
Tak1Nie1
Zdzichu
 Opinia
@Pracownikifa 19.04.2019 22:57

Nie rozsmieszaj mnie. Ciezka robota????????Non stop wycieczki na fajeczke . a co tam takiego ciezkiego. Zapraszamy na na inne działy . Tam sie lezy i pachnie

Pomocna?
Tak1Nie1
Montażysta
 Opinia
@Pracownikifa 19.04.2019 22:57

Taka ciężka praca, że 24.04 około godziny 19:30 cała lakiernia była na fajce

Pomocna?
Tak3Nie2
Pracownik w ifa.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tam rządzą pracownicy szeregowi co powiedzą mistrzowi ten tak robi jak papuga z kierownikiem tez tak jest smiech na sali.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pracownik w ifa. 24.04.2019 09:19

Dziękujemy za komentarz @ Pracownik w IFA. Zgodnie z naszymi wartościami, Pracownik ma możliwość wyrażenia swojej opinii. Jeśli zauważasz nieprawidłowości w tym temacie, prosimy o zgłoszenie tego faktu Kierownikowi Produkcji lub na adres mailowy Opinion.UJA.Service@ifa-group.com

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Aktualność
Szanowni Państwo, 

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie oraz podzielenie się opiniami na temat naszej firmy. Mamy świadomość, że nie każda zamieszczona w serwisie opinia jest lub będzie dla nas pochlebna, ale jednocześnie jesteśmy wdzięczni za wskazanie obszarów, które wymagają uwagi czy poprawy. 

Widząc rosnące zainteresowanie z Państwa strony postanowiliśmy wykorzystać serwis GoWork.pl by przedstawić rzetelny obraz naszej firmy i odpowiadać na Państwa pytania. 

Prosimy o pozostawianie merytorycznych komentarzy, bo tylko do takich możemy się odnieść oraz zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominamy, że opinie niezgodne z regulaminem forum mogą być usuwane przez administratora. 

Serdecznie pozdrawiamy,

IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O..
Pomocna?
Tak6Nie28
Zadowolony
 Opinia

Propaganda. Szkoda że firma za nią zapłaciła zamiast wynagrodzić rzetelnego pracownika. Ilu osobom kończy się niedługo umowa? Ile więcej dostaną? Pozdrawiam Panią od budowania dobrego wizerunku.

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CzeskiFilmPoNiemiecku
 Opinia
@Zadowolony 09.04.2019 18:31

Niemce zawsze mialy dobra tube propagandowa i zaklamywali fakty. Ale fajna ta IFA, taka nie za profesjonalna, pyta sie cos czlowiek jednej z ksiezniczek z HR o sprawy pracownicze, a ta mu odpowiada,ze ma w kodeksie pracy to napisane. Byki na swiadectwie pracy tez ksiezniczki potrafia zrobic. Od czerwca chcemy produkowac 12 000 polosi na dobe,obecnie jest to 2000, ciekawe jak to sie ma do majowych podwyzek ktore rzekomo maja byc,bo raczej ludziom 6x wiecej nie zaplaca. Pewnie bedzie jak z swiatecznym bonusem obiecywanym przez pol roku. Dostana ludzie 100 zl brutto wiecej i sie maja cieszyc.

Pomocna?
Tak8Nie
Super kadrowa
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@CzeskiFilmPoNiemiecku 11.04.2019 04:30

Chcieć znaczy móc! Do roboty ! Nie marudzić! Będzie awtobus z Prudnika- czego a potem z Kijowa. Czego chcecie więcej?

Pomocna?
TakNie4

Pracodawca

 Opinia
@CzeskiFilmPoNiemiecku 11.04.2019 04:30

Dziękujemy za komentarz. Zaplanowane majowe podwyżki płac zostaną zrealizowane zgodnie z obiecanym terminem oraz zasadami przekazanymi wszystkim pracownikom. W kwestii pracy naszego działu HR Pana/ Pani opinia bardzo nas zaniepokoiła. Chielibyśmy zbadać tę kwestię, dlatego, w celu rozwiania wszelkich wątpliwości i wyciągnięcia ewentualnych konsekwencji, prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem: Opinion.UJA.Service@ifa-group.com Adres mailowy będzie aktywny od 18.04.2019. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
Tak1Nie5
CzeskiFilmPoNiemiecku
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 15.04.2019 14:36

A jaki to termin i jakie zasady, u mnie w dziale nikt nic nie wie,zadnej informacji ? Do kierownika juz dawno nikt nie chodzi pytac o cokolwiek bo zawsze mu sie spieszy i nie udziela odpowiedzi.

Pomocna?
Tak2Nie
Czujny
 Opinia

Ludzie robcie screeny, nie pochlebne opinie sa usowane. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Czujny 18.04.2019 08:00

Wszystkie komentarze, które zawierają treści dotyczące konkretnych osób oraz takie, na podstawie których można w łatwy sposób zidentyfikować daną osobę, zostają usunięte przez administratora - niezależnie od zajmowanego stanowiska. Jest to spowodowane wyraźnym naruszeniem dóbr osobistych pracownika. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
Tak2Nie2
pracownik
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 18.04.2019 12:47

Przecież to mija się z prawdą. W dalszym ciągu są zamieszczone komentarze, po których można zidentyfikować pracowników.

Pomocna?
Tak1Nie
Taki tam
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. 18.04.2019 12:47

No tak na haracz dla #gowork firma posiada . Ale dla pracowników już nie.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@pracownik 18.04.2019 15:52

Dziękujemy za komentarz. Prowadzimy obecnie rozmowy z Administratorem portalu GoWork, celem zarchiwizowania komentarzy naruszających dobra osobiste naszych pracowników, które pojawiły się na stronie przed 8 kwietnia 2019 roku. W najbliższym czasie wszystkie tego typu treści nie będą widoczne. Pozdrawiamy, IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O.

Pomocna?
TakNie
Ped
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zaznaczę, że nie jestem pracownikiem ifa ale czytając te posty odnoszę wrażenie, że w firmie ifa pracuje banda smarkaczy z niewielkim doświadczeniem życiowym jak i zawodowym.

Pomocna?
Tak5Nie
pracownik
 Opinia

Drogi pracodawco! Czy zauważyłeś, że na tej stronie (gowork.pl) jest zły adres zakładu? Sławęcicka 19?

Pomocna?
TakNie
Pracownik z koszykow.
 Opinia

Prosze uwazac na rejce jest kabel ktory wszystko co uslyszy od pracownikow przekazuje mistrzowi ,kompletnie wszystko, w sprawach zawodowych i prywatnych i tym sieje zamieszanie na hali.Gruby z rejki wiadomo kto .Przy nim lepiej nic nie gadac namnie tez nagadal gubas jeden.

Pomocna?
Tak33Nie4
1
Ciekawy
 Opinia
@Pracownik z koszykow. 27.03.2019 20:26

Eee nie tylko na rajce, prosze pamietac o brygadzie C w logistyce jeszcze.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Renegat
 Opinia
@Ciekawy 29.03.2019 10:06

Taa,jest tam taki jeden starszy magazynier co ost rozwalil wozek, donosi na wszystkich dookola by od siebie uwage odwiesc,a goscnawet sapa w kompie nie ogarnia :)

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik z koszykow. 27.03.2019 20:26

Fakt,ale najważniejsze ze sa takie portale ktore moga ostrzec przed takimi typkami.On mi sie od początku wydał ze kombinuje.

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik z koszykow. 27.03.2019 20:26

Popraw sie (usunięte przez administratora)nie ladnie tak robić zamieszania miedzy ludzmi w pracy prywatność jest bardzo ważna.

Pomocna?
Tak1Nie1
1
Były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To jest kłamstwo że strony ifa jak wy możecie tak kłamać ja jak się zwalnialem nikt nawet nie zapytał dlaczego. Kłamstwo wiem po moim przykładzie.

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Ok
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Rozwalił wózek i dostał awans? Dziwne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ok 05.04.2019 08:00

Ja pisze o pracowniku z rejki nie o wozkowym bo gruby stara sie o mistrza i sprzedaje chlopakow.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Tu chodzi o rejke z tym Panem o masie tluszczu.

Pomocna?
Tak1Nie
Fotograf ifa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam spiacych magazynierow którzy przychodzą do pracy spać kto na to pozwala, zdjęcia spiacych magazynierow poszły do góry (biura) zobaczymy co z tym zrobią.? Wiem że nie zwolnia ich bo nie mają ludzi, nikt nie chce przyjść do IFY pracować bo już sobie pracodawca opinie zrobił. Ale kto chce spać w pracy zapraszam do ify ????????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
podpierdziel za 100%punkt.
 Opinia
@Fotograf ifa 07.03.2019 03:29

Kto normalny przyjdzie do pracy w firmie gdzie pracownik- pracownika fotografuje. Kolega kolege podpierdziela do (biura). W domu tez sie tak zachowujesz? Skarzysz na brata i siostre? Takie wychowanie dostales????mimo to zycze zadowolenia z zycia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czas odejść.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Fotograf ifa 07.03.2019 03:29

Popieram dobrze piszesz czlowieku opinia jaka jest jest zaslugą 4 ludzi a najbardziej kierownika ktory doprowadził swoimi decyzjami do buntu ktory trwa kilka miesiecy kazdy w zakladzie wie kogo on kryje najbardziej wystarczy czlonkostwo niech wezmie na rozmowe kilka losowych osob.cdn.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Czas odejść. 07.03.2019 07:59

Jak się nie podoba czas odejść. Za dużo wolnego czasu mają pracownicy na produkcji. Praca nie jest ciężka, to na zabawę w opinie jest czas. Pieniądze też muszą być niezłe bo marudy, wszelkiego rodzaju oskarzycjele amatorzy, reformatorzy firmy gębą własną w szatni i przy kuble z nie dopałkami na zewnątrz jakoś się masowo nie zwalniają. Zamiast durnie gadać i narzekać na wszystko i wszystkich zróbcie miejsce dla osób które chcą uczciwie pracować.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidl
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 18:07

Dobre zarobki haha poczytaj ile w Lidlu dostaje pracownik po roku pracy 4250 brutto w Lidlu powtarzam... To wiecej niż operatorzy maja na maksymalnej stawce w ifa po prostu porażka ale jak ciebie zadowala zarabiać mniej od pracowników Lidla to nie mam pytań...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Lidl 07.03.2019 19:21

Co kolega jeszcze tu robi? Dlaczego nie pracuje na ryneczku lidla lub innej stonki? Acha! Dalej Stenka i narzeka że gdzieś płacą lepiej. Powtarzam_za mało obowiązków, za dużo czasu na zabawę w robocie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidl
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 20:23

Porażka nie.... Doje.... Banie mózgowe... Pracuj sobie tam dalej za te ochłapy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
woda sodowa
 Opinia
@Fotograf ifa 07.03.2019 03:29

Ci panowie kawy napewno nie pili. Dobrze w obliczu ostatnich wydarzen to o nich swiadczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bureczko
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 20:23

Cieżko to ty masz przy biurku leniu.Nawet niemasz pojecia czy praca na produkcji jest ciężka czy lekka bo się 8h opierniczasz i duma cie rozpiera ze to nie ty naginasz.Pamiętaj jak idziesz do góry to się wszystkim kłaniaj bo możesz wracać tą samą drogą.he

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kandydat.
 Opinia

Siema, od maja przychodzi nowy kierownik produkcji. Co się stało z poprzednim? Możecie mi powiedzieć co z tym kierownikiem zmiany? Mam propozycję pracy u was i zastanawiam się czy jest warto? Jakie panują u was relacje pracownik/kierownik? Czy orientujecie się ile się u was zarabia na produkcji i czy są jakieś przecieki ile zarabia kierownik zmiany? Nie chcę żeby mnie oszwabili:). Za każdą informację będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Terminator.
 Opinia
@Kandydat. 30.03.2019 06:51

Jak bedziesz szanowal pracownikow to bedzie ok bo tam sa przyglupy a szczegolnie jeden kierowniczek ktory nie ma szacunku dla pracownikow najchetniej bym mu naplul w morde prosto w oko za to jaką krzywde wyrządził pracownikom ,ale gora z gora sie nie zejdzie,ale ......

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Genek
 Opinia
@Kandydat. 30.03.2019 06:51

Jak nie czisz procesu w którym bedziesz pracował to się niepchaj bo zaczną się wydumane pretesje a o kasie to musisz pogadać z rekruterami bo tu się nie dowiesz to tajemnica służbowa.Juz trzeci raz pytasz o pieniażki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownik
 Opinia
@Kandydat. 30.03.2019 06:51

Stanowisko kieronika. Ała , zobaczysz po 3 miesiacach , bedziesz mogł zostac kierownikiem oddzielu zamkniętego dla niepełnosprytnych.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia
@Kandydat. 30.03.2019 06:51

To nie jest normalne że wykwalifikowani pracownicy z różnych działów ustawiczne czy kierownicy się zwalniają . A firma nawet nie próbuje ich zatrzymać . Co drugi pracownik szuka nowej pracy ale za to jest coraz więcej naszych sąsiadów ze wschodu Poprzedni kierownicy produkcji wytrzymali po kilka miesięcy i sami zrezygnowali.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dziennikarz
 Opinia

czy w tej firmie jest ktoś z PR?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reporter
 Opinia
@dziennikarz 30.03.2019 21:41

Nie ma. 90% ludzi z przypadku.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dziennikarz
 Opinia
@Reporter 31.03.2019 21:24

miałem na myśli Public Realtions. Czy tam ktokolwiek dba o wizerunek firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamerzysta
 Opinia
@dziennikarz 01.04.2019 12:42

Raczej o Publicyty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reporter
 Opinia
@dziennikarz 01.04.2019 12:42

Wiem co to PR. Nie ma, pisałem wcześniej.

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wiecej ukraincow niz Polaków, za nie długo ukrainiec bedzie rządził polakiem tyle i na temat.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prac.koszykow.
 Opinia

Ten kto skarży na drugiego jest to osoba słaba nie morze niczym zaprezentowac siebie to macha jęzorem na prawo i lewo. Tu z tobą ladnie rozmawia a za chwile do mistrza .Takich gadów to trzeba unikać i to bardzo szeroko .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik hali
 Opinia
@Prac.koszykow. 29.03.2019 13:13

(usunięte przez administratora). Pokaż że masz większe kochones i jak ktoś atakuje mieczem, to conajmniej też tym mieczem sie broń. Jesli nie pomaga siegasz po skuteczniejsze srodki aż do sutku . Oj reforma w Wku nie przyniosła nic dobrego. Jedni piszą o złym dotyku drudzy nie potrafia z soba pogadać a myślałem że etap przedszkola sie już zakończył w moim życiu. Brak zajecia i tyle. Ci ktorzy chcą pracować to pracują.A jak wam tak źle to do prywaciarzy. Problem leży w tym , ze ludzie dzis nie sa nauczeni żyć w środowisku. Jak za dlugo ze soba przebywają to skaczą se do gardła jak pitbule .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mami cyc
 Opinia
@Pracownik hali 29.03.2019 15:36

Skuteczne środki aż do sutku.. zawsze chciałem być przy cycku. Duże tam macie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
joker11156
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak wygląda u was praca Kierownika zmiany? Jakie są u was zarobki? Pojawiła się oferta na to stanowisko. Możecie coś opowiedzieć? Proszę nie pisać spamu tylko fakty.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adolf H
 Opinia
@joker11156 24.03.2019 12:58

Polecam goraco linie ASW :)

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, gratuluję firmie IFA pozyskania takiego pracownika jak (usunięte przez administratora)który dzięki swoim wysokim osiągnięciu w dyscyplinie pływania będzie reprezentował IFA.(usunięte przez administratora)życzymy dalszych sukcesów prywatnych jak i zawodowych.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polityczny
 Opinia
@Daniel 22.03.2019 09:18

Nikogo poza soba nie bedzie (usunięte przez administratora)reprezentowal, mysle,ze mu bylo by wstyd by IFE w zawodach reprezentowac. Byl juz chlopek co na rowerze pojechal do Rosji na mistrzostwa w pile w tamtym roku i nikt z IFY sie nim nie interesował.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik w ifa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Po wybijają sie na wzajem i nastanie spokoj dziękuję dowidzenia...

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Neutralna
 Opinia

Wypowiedzi niektórych osób sięgają dna- wiadomym jest że ile ludzi tyle opinii- każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania odnośnie wielu aspektów: warunków pracy, zarobków, atmosfery, itp. jednak czytając wypowiedzi o "złym dotyku"? To jest jakaś żenada- autora tej wypowiedzi sprowadzam do przeczytania definicji czym jest pedofilia-nie będę posługiwała się określeniami naukowymi- zostawiam to Panu/i. Potocznie pedofilia rozumiana jest jako "podejmowanie przez dorosłego aktywności seksualnej z dzieckiem". Nie słyszałam by IFA zatrudniała dzieci- proszę więc zastanowić się następnym razem zanim napisze Pan/i taki tekst- świadczy to tylko i wyłącznie o poziomie inteligencji autora/ki. Jak w każdej firmie są osoby którym zależy na swojej pracy- wywiązują się ze swoich obowiązków (mam tu na myśli wszystkich- począwszy od pracowników fizycznych po osoby za tzw. "biurkami"), ale zawsze znajdą się osoby, które to przychodzą na 8h- którym nie zależy by robić coś dobrze tylko na zasadzie "byle by było". Osoby te wzajemnie się nakręcają- szukają tylko wymówek- toczą się rozmowy jak to im jest źle, powstaje kiepska atmosfera- która to rozprzestrzenia sie jak ospa. Pewnie za chwilę pojawią się komentarze, że jestem osobą z HR czy coś- dlatego uprzedzam te zarzuty- jestem pracownicą linii- pracuje tak jak większość z Was. Praca nie należy do łatwych, mnie również ogarnia frustracja gdy słyszę że w innych zakładach pracy ludzie otrzymują premię na święta, organizowane są różnego rodzaju dodatki itp. Zarząd zachowuje się jakby nie zdawał sobie sprawy że to działa demotywująco na ludzi- liczą się oszczędności- ale ludzie będą się zwalniać- strefa na dzień dzisiejszy oferuje wiele ofert pracy- a jedyne co przyciągnie ludzi to dobre zarobki, premie motywacyjne czy też związane z absencją w pracy ( osoba która ciągle "choruje" dwa razy przemyśli czy opłaca się jej zostać w domu z przysłowiowym katarem- czy też otrzymać dodatek). To rzeczy które nie były przemyślane przez "GÓRĘ" od samego początku a jak wiele mogłoby to zmienić- ludzi trzeba motywować a nie zniechęcać: niech osoby które sumiennie pracują, angażują się, którym zależy- mają motywacje! A może potem osoby które totalnie zlewają przekonają się, że dając z siebie więcej mogą na tym zyskać. Ciągle mam nadzieje, że w tej kwestii coś zmieni się na lepsze: daje sobie czas do końca roku w tej firmie- jeżeli "góra" nadal będzie ślepa i głucha na to w jaki sposób powinni traktować swoich pracowników- nie mam zamiaru wiązać dalszej przyszłości z tą firmą.

Pomocna?
Tak30Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niskie morale
 Opinia
@Neutralna 19.03.2019 11:35

Mądrze napisane. "Góra" jednak twierdzi, że stron z opiniami o firmie jest wiele i nie wiedzą do których opinii się mają ustosunkować. Dalej będą grali przysłowiowego wariata i nie spróbują się nawet pochylić nad twoim postem. Przesłanie jest proste, ludzie są rozgoryczeni, nie zmotywowani do pracy (jakakolwiek by ona nie była). Przecież dzięki zwykłym pracownikom (mniej lub bardziej wyszkolonym) idzie produkcja, jednak na nich nikt nie spojrzy. Każdy potrafi pić kawę, wydawać polecenia, debatować a "robić to nie ma komu".

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lord
 Opinia
@Neutralna 19.03.2019 11:35

Experyment z pracą w firmie do końca roku, witamy w gronie frustracji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pleban
 Opinia
@Neutralna 19.03.2019 11:35

gdyby biurowiec się chociaż trochę zainteresował tym co dzieje się na hali. dla nich suche fakty i tabelki na kaskadzie, a nie maja zielonego pojęcia dlaczego jest złom, dlaczego ludzie zachowują się tak a nie inaczej

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Się Wie
 Opinia
@Neutralna 19.03.2019 11:35

Bynajmniej wypowiedź na poziomie i dosyć trafna .Słyszy się że jest słabo na rynku pracy z pracownikami ale motywacji żadnej być może im nie zależy.Trzeba wziąść to pod uwagę.Przyjadą koledzy i koleżanki mniej roszczeniowi i załatają sprawę na rok a potem Duj i Aufwiederzejn

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A co zwolnili kogoś ze kierownika szukaja.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joker11156
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak wygląda u was praca Kierownika zmiany? Jakie są u was zarobki? Pojawiła się oferta na to stanowisko. Możecie coś opowiedzieć?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Joker11156 18.03.2019 12:41

A co zwolnili kogoś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaniepokojony
 Opinia

Co z tą czterobrygadówką? Co z pracownikami ukrainy? Podobno mają zatrudnić 30 naszych wschodnich przyjaciół.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inzynier po zaocznych
 Opinia
@Zaniepokojony 13.03.2019 22:04

Za duzo pytan. Pracownik nie pyta. On zapierdziela jak mercedesik!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kapitan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@inzynier po zaocznych 14.03.2019 05:28

To bylo dobre padłem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia
@Zaniepokojony 13.03.2019 22:04

Na nie których działach 50% pracowników to przyjaciele że wschodu. A będzie jeszcze więcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
twoj kolega.
 Opinia

To zglos a nie szczekaj. W toalecie na klouzecie bohater. Niezapomnij po sobie splukac wody jak w wlasne gniazdo (usunięte przez administratora) i narzekasz.

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O.O. - Zimna Wódka

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny