Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MAXUS Sp. z o.o.

Opinie o MAXUS Łódź

ReviewUserIconMarcin

12.04.2018 13:01

W opiniach na forum panuje pewien dysonans. Jedni użytkownicy piszą pozytywnie o firmie, inni natomiast zarzucają jej negatywną atmosferę w pracy. Może dodatkowy głos pracownika, który się jeszcze tutaj nie wypowiadał, wniesie coś nowego do dyskusji? Jak Wam się aktualnie pracuje w firmie Maxus Ochrona osób i mienia? Czy polecacie tę pracę osobom bez doświadczenia? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.
    ReviewUserIconPracownik

20.04.2018 08:42

Pozytywnie wypowiedzi Panie Prezesie są napisane przez tę samą osobę W firmie panuje mobbing, wyzyskiwanie oraz traktowanie pracowników przez koordynatorów jak niewolników. Pan przywróci Pana Gryca.
    ReviewUserIconJoila

19.04.2018 12:24

Człowieku co Ty piszesz Gryc w porównaniu z Lewickim to złoty człowiek .Lewicki to gnida i atrapa człowieka ordynarny opryskliwy gbur

18.04.2018 13:11

SPROSTOWANIE. Po rozmowie z Panem prezesem Pyciem sprawa dotyczącą mojego urlopu została wyjaśniona. Urlop marcowy został anulowany. W dniu dzisiejszym po długiej rozmowie z Panem prezesem przedstawiam sprawy które mnie bolą i nurtują. Rozmowa przebiegła sympatycznie i spokojnie. Mam nadzieję, że zmieni się atmosfera w naszej firmie. Że pracownicy będą mogli zabrać głos w sprawie która dotyczy ich samych jak i firmy. Na ten moment jesteśmy przestawiani jak nie potrzebne meble. My pracownicy chcemy też jak najlepiej dla firmy i chcemy ją godnie reprezentować. Ale proszę dać nam szansę do wypowiedzenia się w pewnych tematach. Atmosferę i ogólny porządek chyba tylko jest w stanie przywrócić powrót p. Gryca który pomimo braku wykształcenia potrafił rozmawiać z ludźmi. Czasami marzenia się spełniają. Panie prezesie PYĆ dziękuję za miłą rozmowę. Chyba przywrócił mi Pan wiarę w ludzi. Pozdrawiam

19.04.2018 12:16

Pani Agnieszko z tego wpisu z 18 04 zrozumiałam że pani zawarła ugodę z firmą i wszystko u Pani wróciło do normy ?

16.04.2018 17:46

W w/w firmie zatrudniona jestem ponad pięć lat. Przez ten okres czasu poznałam wielu koordynatorów. Bywało róznie. Raz gorzej a raz lepiej. To co dzieje sie w chwili obecnej dla mnie jest nie do przyjęcia. Ostatni obiekt w którym pracowałam to OPS Bielany. Nadmieniam, że przez okres mojej pracy nie było na mnie nawet jednej skargi. Poprosiłam koordynatora p.Wożnicę o urlop na święta Wielkanocne. W zeszłym roku prcowałam w święta wiosenne oraz w Boże Narodzenie. Pracowałam także 1,3,5 maja, 1 listopada oraz w sylwestra. Prośba moja została odrzucona. Poprosiłam o urlop. Udałam się do biura w celu wypisania wniosku urlopowego. Po napisaniu wniosku usłyszłam, że po urlopie nie wrócę na swój obiekt. Nadmieniłam, że będę szukać nowej pracy. Być może pan Wożnica tak szybko zaaragował usuwając mnie z obiektu w trybie natychmiastowym. A powinien wiedzieć piastując tak wysokie stanowisko że obowiązuje mnie okres wypowiedzenia. Od 29 marca jestem na zwolnieniu lekarskim. W dniu dzisiejszym dowiedziałam się, że w marcu byłam na urlopie 20-23 marca. Nic o tym nie wiem i wniosku nie wypełniałam. Panie z kadr powiedziały, żeby wyjaśnić to z koordynatorem. W biurze nic nie wiedzą. Pani sekretarka z biura w Warszawie uzyskała informację że mam niedogodziny i ktoś sobie wstawił urlop. Zadzwoniłam do kadr i dowiedziałam się że to pan prezes Pyć tak zdecydował. Zadzwoniłam do pana Pycia który oczywiście nic nie wie. Ale obiecał wyjaśnić i jeszcze tego samego dnia oddzwonić.Cisza. Pan Pyć tak jak zawsze nie odbiera telefonów. W dniu dzisiejszym udałam się do Inspekcji Pracy. Zabieranie urlopu za niedogodziny jest niezgodne z prawem. Art 149 par 1 KP stanowi ; pracodawca prowadzi ewidencję czasu pracy pracownika. Pracodawca ustala grafik czasu pracy. Art 94 Pracodawca jest zoobowiazany w szczególności organizować pracę w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy. Zaniedbań ze strony poracodawcy jest ogrom. W zeszłym roku w3 pracy spadłam ze schodów skręcając staw skokowy. Pani inspektor BHP w protokule napisała: ŻE NIE ZACHOWAŁAM OSTROŻNOŚCI PODCZAS CHODZENIA. Dobrze by było gdyby choć jedna osoba przeszła szkolenie BHP. Może na takim szkoleniu pani ispektor nauczyłaby nas chodzić. W ŚRODĘ 18 KWIETNIA 2018 ROKU O GODZINIE 11 UMÓWIONA JESTEM Z PRAWNIKIEM PRAWA PRACY. SKŁADAM OFICJALNE POWIADOMIENIE DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ORAZ POZEW DO SĄDU PRACY. JEŻELI CHCECIE SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO GRUPOWEGO POZWU BARDZO PROSZĘ O KONTAKT POD NUMEREM 536-132-000. ZARÓWNO BYŁYCH PRACOWNIKÓW JAK I PRACUJĄCYCH NADAL W FIRMIE. KOORDYNATOR NIE ZWRACA UWAGI NA TO ŻE JESTEŚMY OSOBAMI CHORYMI. KIERUJĄC NA DANY OBIEKT NIE BIERZE POD UWAGĘ SYMBOLU CHOROBY. KOLEŻANCE KTÓR4A MIESZKA W ŁOCHOWIE P WOŻNICA ZAPROPONOWAŁ OBIEKT W SĘKOICINIE. 3 GODZINY ŻEBY DOTRZEĆ DO PRACY. W ZWIAZKU Z POWYŻSZYM PROSZĘ O KONTAKT OSOBY CHCĄCE DOŁĄCZYĆ SIĘ DO POZWU. POZDRAWIAM
    ReviewUserIconLeszek Staniszewski

17.04.2018 10:43

Pani Agnieszko ma Pani całkowitą rację...jeżeli zajdzie potrzeba chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego...takich osób jak My w tej firmie jest dużo więcej , niestety boją się zaprotestować przeciwko łamaniu Ich praw pracowniczych z uwagi na gloryfikowanie w firmie alkoholików a nawet złodziei przy jednoczesnym gnębieniu Ludzi uczciwych...serdecznie pozdrawiam Leszek Staniszewski.

17.04.2018 11:29

Panie Leszku. Proszę w wolnej chwili o kontakt telefoniczny. Pizdrawiam

13.04.2018 21:29

Józef pracujesz 6 lat? Jak by Ci nie pasowało to byś odszedł. A Leszek nieudacznik sam nie wie czego chce. Proponuję zabrać się do pracy albo won.Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę.
    ReviewUserIconZdalna

16.04.2018 17:16

No trzeba przyznać że pisze prawdę bo Leszek jest gruby jak maciora do uboju.
    ReviewUserIconBogdan

17.04.2018 09:18

Popatrz w lustro. Miss goworka się odezwała ha ha ha
    ReviewUserIconDana

16.04.2018 13:04

Ludzie opanujcie emocje. Jak można tak się opluwać? Przykre to jest, bardzo przykre. A co do firmy to zgadzam się całkowicie z Tymi osobami które twierdzą że jest źle, bardzo źle. Pozdrawiam wszystkich.

12.04.2018 16:21

@zadowolony. Nie wiem czy byłbyś taki zadowolony gdyby z końcem miesiąca rozliczeniowego zginęło 80 godz twojej pracy. Jak wtedy byś się czuł? Ja to właśnie przechodzę. Koordynator Woźnica nie poinformował Łodzi o moim urlopie.I co teraz powiesz?SUPER KOORDYNATOR. SUPER DYREKTOR. Gdzie podziały się pieniądze za moje nadgodziny wiesz? W czyjej kieszeni są ?Woźnica mówi że nie raz takie niedopatrzenie będzie z jego strony. Życzę Ci abyś i ty czegoś takiego doświadczył na swojej skórze. Pozdrawiam i miłych perypetii z Woźnicą i Piórkowskim jako ojcem.
    ReviewUserIconAgnirszka

15.04.2018 11:47

Ja poprosiłam u wolne święta wielkanocne bo w każde pracowałam. Koordynator nie przyjął tego do wiadomości więc poprosiłam o urlop. Po urlopie odrazu inny obiekt. Też tego tak nie zostawię. To nie prywatny folwark Pana Wożnicy.
    ReviewUserIconanonymous

15.04.2018 12:36

A na Wojcickiego na UKSW prywatny folwark Lewickiego i jego przyjaciółki Niny .Ja już składam do sądu pracy bo nawet PFRON nic mi nie pomógł ale ja tego tak nie zostawię

11.04.2018 15:41

Super firma! Wypłacana. Koordynatorzy znakomici. Dyrektor jak ojciec!

13.04.2018 17:59

Widocznie źle wykonywałeś te pracę z tymi uprawnieniami jak Cię posłali w las. Widać tam pasujesz. A leki to sądząc po wpisach to tobie nie pomagają. A przecież w lesie jak w uzdrowisku.
    ReviewUserIconZołza

13.04.2018 20:43

Ty uważaj żebyś sam nie wdepnął w kupę. To gorzej śmierdzi niż zapach lasu. Ja osobiście wolałabym pracować w lesie niz z takim dupolizem jak Ty na jednym obiekcie. A na jaki obiekt Ty Zadowolony pasujesz? Czytając Twoje wypociny to na żaden. Wypociny i kłamstwa. Wszyscy mamy nadzieję że pan prezes PYĆ przejrzy na oczy i odkręci cały ten bałagan. A wtedy komu będziesz tylek lizał? Chyba sam sobie tylko ktoś będzie musiał ci szyję wyciągnąć. Żal mi takich baranów jak Ty chłopie. Chcesz zabłysnąć jednak Twoja inteligencja jest skrajnie niska. Więc nie rób z siebie błazena tylko zacznij racjonalnie myśleć. Dostajesz facet od ogółu. W niedzielę jedź do Sandomierza. Tam jest ojciec Mateusz. Zabierz ze sobą ojca Zbigniewa. Marny z Ciebie komediant.

07.04.2018 19:17

przepraszam - w wielu sprawach celowo zostałem wprowadzony w błąd...ufałem informatorom , pomyliłem się - uczciwie przyznaję się do błędu - osoba która tego dokonała zanim napisze opinie sama niech zrobi rachunek sumienia - niech spojrzy w lustro , bo albo nienawidzi Ludzi albo ma problemy psychiczne bo robienie fotek i nagrywanie rozmówców nie jest normalnym zachowaniem...

08.04.2018 14:47

"Nie wystarczy urodzić się człowiekiem, trzeba jeszcze być człowiekiem..."

08.04.2018 18:53

więc spójrz w lustro a zobaczysz atrapę człowieczeństwa i zacznij się leczyć bo wystarczająco dużo krzywd wyrządziłaś - ja Ciebie nie chcę już znać po tym co zrobiłaś mnie i innym...
    ReviewUserIconNa szczęście były pracownik

25.03.2018 09:18

Ludziska (usunięte przez administratora) z tej pseudo firmy i to w trybie natychmiastowym. Nie dajmy się ubezwłasnowolnić. Nie wiem kim był i jakie stanowisko miał Pan dyrektor (ha ha ha) Piórkowski ale niech nie myśli, że jak złoży koszule krawat i płaszczyk a w rękę weźmie teczuszke to porozstawia ludzi po kątach. Panie Piórkowski proszę zapoznać się z kodeksem pracy a szczególnie z art 55§1 k.p dotyczącego mobbingu. Krótki ma Pan staż w Maxusie a ludzie już Pana mają dość. Z ludźmi trzeba rozmawiać a nie traktować ich jak powietrze. Ludzie z ZGN nie dajcie się nabić w butelkę z godzinami. Jest dużo firm gdzie przyjmują ludzi do pracy i jest normalne traktowanie pracownika. Ludzie nie dajcie sobą pomiatać. Trzeba mieć i zachować godność.

05.04.2018 13:02

Była kontrola PIP na Wójcickiego ale nie na taką kontrolę liczyłam to była farsa nie kontrola nie liczcie kochani że coś się zmieni ja tę kontrolę nasłałam opisałam wszystko co się dzieje i co? Zostałam wezwana do PIP i dowiedziałam się że wszystko jest w porządku a to że Lewicki jego przyjaciółka Nina i dyr Piórkowski tak traktują ludzi to do nich nie należy .Zasugerowali mi to samo co Piórkowski że jak mi się nie podoba praca to mam się zwolnić .Więc o czym mowa .Ale ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa to nie koniec po A powiem B Próbowałam dogadac się z firmą to zaproponowano mi obiekt na bazarze na Bródnie dyr Piórkowski nie zna chyba obiektów i chyba pora aby się zapoznał PANIE DYREKTORZE gdzie ludzkie odczucia gdzie szacunek dla ludzi i jak pan traktuje osoby niepełnosprawne MY pracownicy nie jestesmy zatrudnieni za karę wyrokiem sądu chcieliśmy pracowac a pan nam to utrudnił szkoda ale zapewne spotkamy się w sądzie

07.04.2018 09:18

Jolu apele do tych osobników nie docierają...oni nie chcą słuchać , oni są chorzy na władzę ...uważają że im wszystko wolno - bierność instytucji typu PIP wprost poraża a to rozzuchwala tylko mobberów ...ja osobiście mam dość tego szamba ale cóż zrobić ? trzeba walczyć o swoje prawa , więc życzę wytrwałości , nawet jeśli się nie wygra to pomoże się tym co dziś nie mają cywilnej odwagi przeciwstawić się mobberom...
    ReviewUserIconNa szczęście były pracownik

06.04.2018 17:18

Kontakt - MAXUS Sp. z o.o.

ul. 3-go Maja 64/66 93-408 Łódź

ReviewUserIconDanusia

04.04.2018 22:49

Umówiłam się z NIM na 10.30 tak mi za nim tęskno już. Wezmę sobie od Joli a konto kupię MU bukiecik róż. Potem lasek Sekocin......
    ReviewUserIconBogdan

05.04.2018 17:43

Obecni przełożeni potrafią człowiekowi odebrać zdrowie. Ja przez lata pracy nie byłem na zwolnieniu lekarskim. Teraz owszem. Tak mnie (usunięte przez administratora) Wożnica że wylądowałem w szpitalu. Bez echa to nie pozostanie. Sprawa będzie zgłoszona do prokuratury.

06.04.2018 11:28

witaj w klubie - wiedząc że mam wieńcówkę tak mnie potraktowano że wylądowałem na zwolnieniu lekarskim ze skierowaniem do centrum kardiologi w Aninie - sprawcy czują się bezkarni - życzę powrotu do zdrowia i sił do walki z patologią...
    ReviewUserIconpracownik

02.04.2018 23:36

Jestem pracownikiem tej firmy i sszczerze powiem że nie ma sie do czego przyczepić. Przy przyjęciu mnie do pracy omawiane są warunki pracy i płacy , mogłem wybrać obiekt dostosowany do mojej grupy inwalidzkiej. Trzeba chcieć pracować po prostu. Ludzie dlaczego jak Wam źle to się nie zwolnicie tylko tkwicie w tej firmie? Poznałem dwóch koordynatorów bardzo mili do tego grafik mam ustalony wedle moich potrzeb ( lekarzy , świąt rodzinnych itp.). Wypłata zawsze przed 10 -tym , a obiekty są o różnej specyfice . Trzeba tylko sobie odpowiedzieć na pytanie w czym mogę się czuć najlepiej czy to uczelnia a może jakaś instytucja. Nie każdy człowiek sobie radzi, a ludzie którzy są oddelegowani na inny obiekt to albo się na danym obiekcie nie sprawdzili albo ich umiejętności i wiedza nie zbędne są na innym obiekcie. Ludzie musimy się rozwijać a nie tylko usiąść kasę liczyć i patrzeć na zegarek kiedy minie 24 h i przyjdzie zmiana. Znam ludzi którzy olewają i uczciwie tych 24 godzin nie przepracują ale po kasę to pierwsi do bankomatu lecą . I najważniejsze: firma nie trzyma pijaków tylko sie ich pozbywa albo daje szanse naprawienia swojego życia bo kto im pomoże ? Każdy ma większe lub mniejsze problemy ale nikt na siłę w firmie nie trzyma , istnieją zwolnienia za porozumieniem stron. Ludzie dam Wam radę : dobierajcie obiekty do swoich umiejętności psychicznych i fizycznych. Nie każda osoba niepełnosprawna poradzi sobie w ochronie . Jak zauważyliście firma się rozwija, pozyskiwane są nowe obiekty co raz to bardziej prestiżowe i niestety ale co za tym idzie bardziej wymagające logicznego myślenia i szybkiej reakcji . Nie każdy się sprawdzi. A kto uważa że w tej firmie są pijaki itp to niech nie pracuje z tą patologią bo w końcu skoro takie środowisko wybiera to znaczy że sam nie jest lepszy....

05.04.2018 13:17

Po przeczytaniu Twojego wpisu jestem w szoku.Gdzie jest ta bajka ? Może na UKSW na WÓJCICKIEGO? Człowieku co Ty wypisujesz?Ogarnij się i przestań pisać takie brednie albo zatrudnij się na UKSW i popracuj z Lewickim i jego przyjaciółka Niną to szybko zmienisz zdanie HAHAHAHA

05.04.2018 14:50

Albo wpadnij popracować na UKSW Dewajtis 5 tam dopiero jest cyrk. Ale to już nie mój cyrk i nie moje małpy.
    ReviewUserIconbyły kopordynator

25.02.2018 22:02

Nie ma nic prócz gołej pensji i wymogów jakiś psełdo koordynator pisze że są wczasy pod gruszą ciekaw jestem gdzie sześć lat pracowałem z 1 grupą i nie otrzymałem ani dofinansowania na leki, turnusy, wczasy pod gruszą , a premia jak prezes się zgodzi to jest . Jak zapytałem o podwyżkę to prezes wydarł się na mnie skąd wiem i biednej kadrowej się nie słusznie oberwało . Firma krzak ten sam właściciel i trzech prezesów co tylko sobie kieszeń nabijają , przez osiemnaście miesięcy zatrudniali w trybie niewolniczym pracowników z umiarkowanym bez kodu szczególnego na 240 h przy czym za nadgodziny płacili po 1zł netto, a jak nie chciałeś pracować tyle to musiałeś załatwić zaświadczenie od okulisty z kodem H54 mówiącym że w świetle medycyny jest osobą niewidomą. Dziwne że osoba z upośledzeniem słuchu lub mowy nagle oślepła. Za nadgodziny nie płaca, często było tak że nie było biura a jak już wynajęli to tylko puste pomieszczenie resztę sam kombinuj. Brak zwrotu za paliwo, brak samochodu od dawna na Warszawie( jest tylko jeden) a zarządzających co najmniej 5 osób w tym osoby bez umów stanowiskowych posiadają w umowach pracownik dozoru. Ciekawe pracownik dozoru zarządza pracownikiem dozoru . W tej firmie każdy każdego przezywa, mobinguje i na to jest tylko przyzwolenie. Sami prezesi tacy ale to już koniec ide do odpowiednich iunstytucji zgłosić naruszenie prawa przez prezesów i zarząd. Zapomnieli się o jednym ja mam wszystko na prywatnym komputerze i e-mail
    ReviewUserIconBodyguard

04.04.2018 05:58

Ci, którzy się pytali i cokolwiek chcieli to albo już nie pracują albo są do odstrzału. Poza tym jedyne co można wyciągnąć to 100 zł na kwartał za leki i tylko dla niektórych ochłady za paliwo.

04.04.2018 09:26

W 100% zgadzam się z Piotrem i Lesiostem. Mobbing, nepotyzm, wyzysk oraz hipokryzja to hasła firmy.
    ReviewUserIconRobol

03.04.2018 22:13

W poniedziałek ukazało się ogłoszenie na "LENTO Pani NINY - szatniarki z UKSW ul. Wojcickiego. Owa Pani szatniarka (UWAGA) przyjemnie do pracy w szatni pracowników!!! Hahahahahahahahahaha To się nazywa dobre zarządzanie firmą DYREKTORZE Piórkowski. BRAWO TY !!!!!
    ReviewUserIconRobol

03.04.2018 22:19

Zakradł się błąd mianowicie PRZYJMIE DO PRACY hahahahahaha
    ReviewUserIconKinga

26.03.2018 20:30

Gdzie jest fundusz socjalny dla pracowników w kwocie 1185.66 od 2018 roku Kazdemu przysługuje jesli pracuje sie w firmie która zatrudnia od 20 osob o umowe o prace Gdzie jest ten fundusz ??????????? Czy ktos z was otrzymal cos na Swieta z tego funduszu Czy otrzymal ktos wczasy pod grusza z tego funduszu ? Chyba nie ma watpliwosci ze ta fiirma zatrudnia ponad 20 osób wiec co prezesi robia z naszymi pieniędzmi ????

25.03.2018 16:09

Szanowny Panie Pyć.Szkoda że unika pan spotkania z pracownikami. Podjął pan szereg złych decyzji-zwalniając Gryca.Kaźdy z nas jest tylko człowiekiem.Ma swoje lepsze czy gorsze dni ale TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM. Obecna kadra na czele z dyrektorem Piórkowskim łamie prawa pracowników. Zatrudniając osoby z niepełnosprawnością trzeba widzieć ludzi a nie tylko i wyłącznie kasę z PFRON. Dla Was liczy się utrzymanie obiektu PRACOWNIK NIE MOŻE POWIEDZIEĆ SWOJEGO ZDANIA. Piórkowski boi się nawet administratora.Pytając kadry o wczasy pod gruszą, dofinansowanie do leków odpowiadają "brak funduszy".Kodeks pracy jasno mówi o funduszach.Gdzie to wszystko jest? Liczy się tylko KASA.
    ReviewUserIconHeniek

11.01.2018 21:18

I nadal ten gad - Gryc urzeduje w Warszawie.
    ReviewUserIconKryst

25.03.2018 10:12

I jest jeszcze gorzej.
    ReviewUserIconLove

25.03.2018 12:35

I co z tego że były pracownik MSW?
    ReviewUserIconon

23.05.2017 11:22

tak....pod jednym adresem dwie firmy w jednej umowa o prace dla niepelnoumyslowych w drugiej II zrodlo dochodow ....
    ReviewUserIconGryf

06.03.2018 13:39

Robią wszystko nie tak przenoszą ludzi na gorsze obiekty a na te dobre dają swoich znajomków
    ReviewUserIconKutwa

25.03.2018 09:05

Masakra jakaś w tej firmie. CHCEMY POWROTU GRYCA!!!!!

25.03.2018 08:24

Panie prezesie Pyć.Szkoda że nie możemy spotkać się w Warszawie i unika pan rozmów.Podjął pan złą decyzję zwalniając Gryca.Każdy z nas ma swoje lepsze i gorsze dni, stawiał się do pracy i ją wykonywał najlepiej jak mógł. Obecna kadra na czele z dyrektorem. ZP łamie prawa pracowników. Zatrudniając osoby z niepełnosprawnością trzeba wiedzieć ludzi a nie tylko i wyłącznie kasę z PFRON. Dla Was liczy się utrzymanie obiektu. PRACOWNIK NIE MOŻE POWIEDZIEĆ SWOJEGO ZDANIA. Ludzie omijajcie tę firmę z daleka bo traficie na "Podpierdalacza OPS nr 1" który wyrzuca osoby kompetentne z pracy. O panu Sanockim nie wspominam bo ZP się go boi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAXUS?

ReviewUserIconBartosz

08.12.2017 04:54

brak umowy o prace a zaczalem 1 grudnia. co zrobic jako pracownik szatni na UKSW co zrobic?
    ReviewUserIcondobry

10.12.2017 04:13

zadzwon do koordynatora lub do działu kadr to ci powiedza kiedy umowe na pismie dostaniesz
    ReviewUserIconDuma

15.03.2018 13:01

Zapytać (byłego) szatniarza????????????????obecnie koordynatora UKSW ????????????może oprócz wydawania paltocików coś jeszcze potrafi????????????????????
    ReviewUserIconanonim

26.07.2017 00:24

ReviewUserIconnikt

24.02.2018 16:32

Hahaha!!! Jest, ale nie dla abstynentów i tylko dla prezesów albo dla wyższych rangą. Szary pracownik się tam nie liczy!!!
    ReviewUserIconkoordynator Maxus

25.02.2018 16:39

prosze dzwonić do działu kadr i pytać o dofinansowanie do wczasów pod gruszą bo się takie dofinansowanie należy jak sie nie upomniecie o swoje to wam pieniążki koło nosa przechodzą

Zostaw merytoryczną opinię o MAXUS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAXUS Sp. z o.o.!