Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MAXUS Sp. z o.o.

Opinie o MAXUS Łódź

ReviewUserIcondevil666

24.05.2021 17:21

Witam Mam pytanie czy pracownicy firmy mogą liczyć na dofinansowanie do urlopu we własnym zakresie Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje na ten temat Pozdrawiam
    ReviewUserIconBeti

14.02.2020 12:55

Witam czy ktoś coś wie o zatrudnieniu w Bydgoszczy ?
    ReviewUserIconAndzela

08.04.2021 19:35

Przejęli szpital Jurasza z dniem 1.04.2021. Tam szukaj pracy
    ReviewUserIconWTF.?

19.05.2021 13:14

A robimy dużo godzin i najniższa krajowa.
    ReviewUserIconLublin

01.03.2021 23:19

Firma nie szanuje ludzi. Ma ich za nic . Wzięli uniwersytet medyczny w Lublinie. Zatrudnili pracowników ( większość przejęli z poprzedniej firmy ) na szatni i na ochronie . Po miesiącu jak się jako tako rozkręcili wszyscy pracownicy wylecieli , zostawili tylko tych którzy mają drugą grupę i na ich miejsce zatrudnili osoby z drugą grupą ... Czy tak się traktuje ludzi ?(usunięte przez administratora) Czy firma maxus odsniesie się do tego tak jak od odpowiada na inne opinie ? Wstydźcie się ...
    ReviewUserIconKoczkodan

16.04.2021 09:23

Zgadzam się z opinią w 100% to jest ich motto wykorzystać aby tylko ruszyć tych bez grupy i tak jak szybko znajdą z grupą człowieka tak właśnie potem bez grupy da da da nie dajcie się nabierać ostrzegam ludzie bez grupy nie przechodzić do Maxus to jest pułapka wykorzystują aby tylko ruszyć z obiektem nie dajcie im tej satysfakcji Szanujcie się to jest jedyna Firma Krzak która głównie przyjmuje z grupami czysty pieniądz wchodzi w grę mało tego to jest Cyrk jakiś a nie Firma stale ludzi z obiektu na obiekt przerzucają bawią się w ciuciu babkę jak wygrają dany Obiekt stale przerzucają stale ktoś nowy a grafiki 31 najwcześniej a nawet na początku miesiąca kiedy już rusza następny miesiąc trzeba było dzwonić kiedy się ma służbę nawet bywało że grafiki na tydzień lub dwa były ołówkiem robione to jakaś porażka totalne dno bez dwóch zdań najgorsza ochroniarska firma
    ReviewUserIconWTF.?

19.05.2021 13:10

CHODZI O KONIN?
    ReviewUserIconNejra Chiyurin / Natalia Mol

23.09.2020 19:22

Najbardziej denna firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam. Co prawda pierwszy obiekt na którym byłam bardzo mi odpowiadał i czułam się w nim niemal w 100% komfortowo jednak zmieniło się to w chwili kiedy jeden z pracowników pokazał w końcu swoja prawdziwą twarz(usunięte przez administratora) Ja na początku byłam dla niego miła, tzn rozmawiałam z nim normalnie, mam raczej osobowość taką że nie lubię zbytnio w relacje z kimkolwiek wchodzić i w pracy to tylko przysłowiowe dzieńdobry/dowidzenia. Unikam ludzi ponieważ posiadam zespół Aspergera.(usunięte przez administratora)Najgorsze jednak jest to co w związku z tym uczynił koordynator. Fakt faktem przyjechał do niego i przeprowadził z nim rozmowę ale uwierzył w jego wersję tzn "nic jej nie zrobiłam", ani go nie zwolnił ani na inny obiekt nie przeniósł, wynikło z tego tylko tyle że nie będzie się do mnie odzywać, dobra...Pracuję tam dalej, pewnego dnia nie miałam zbytnio humoru a zamknęłam pewną furtkę 10 minut przed wyznaczonym czasem. Przyszła jakaś kobieta i mówi że mam ją otworzyć no to od niechcenia ją otworzyłam, a ta do mnie na to że na mnie doniesie, mimo tego że furtkę jej otworzyłam i ani słowem jej nie obraziłam. Doniosła, a firma za taką kompletną pierdołę "brak kultury" mnie z obiektu wyrzuciła, komedia po prostu totalna komedia. Biorąc pod uwagę to iż wyrzucili mnie za to samo, przez co mnie przyjęli. https://pl.wikipedia.org/wiki/Zespół_Aspergera "Głównym problemem przy obecności zespołu jest upośledzenie funkcji społecznych" "Najprawdopodobniej zespół Aspergera nie ma wpływu na poziom inteligencji (IQ), jednak osoba z zespołem może sprawiać wrażenie mniej lub bardziej inteligentnej niż inni w zależności od sytuacji, np. w sytuacji wymagającej wysokich umiejętności społecznych może dla osób postronnych sprawiać wrażenie osoby niedojrzałej lub wręcz opóźnionej umysłowo" Zatrudniają chorych a oczekują od nich że będą się zachowywali jak zdrowi, pewnie nawet nie wiedzieli na czym ten zespół polega, po prostu parodia. A co było dalej? Dalej chcieli mnie wysłać na jakieś totalne (usunięte przez administratora), gdzie o 22 miałam mieć szkolenie, ale nie dało się na tą godzinę dojechać tam autobusem, a auta nie posiadam. Tydzień później inny koordynator do mnie dzwoni że mnie w jakimś szpitalu zakaźnym zatrudnia gdzie będę miała stały kontakt z innymi ludźmi których będę musiała obsługiwać, OSOBA Z ASPERGEREM!!! Oczywiście odmówiłam ponieważ nie wytrzymałabym tego psychicznie a co (usunięte przez administratora)na to? Że rozwiązuje umowę o pracę bez wypowiedzenia z winy pracownika, hahaha. Jeszcze zarzucając mi że się zamykam na portierni. Tak, zamykam się ponieważ nie czułabym komfortu psychicznego mając otwarte drzwi, potrzebuję samotności, mam aspergera, helloł! Każdy kto zapukał i kilka/kilkanaście sekund odczekał mógł mnie spotkać przed drzwiami, a jak ktoś od razu uciekł wmawiając potem wszystkim bzdury, że nie wychodzę to co ja na to poradzę? (usunięte przez administratora)I nie polecam tej firmy NIKOMU!!!! A już na pewno nie ludziom aspergerem. Dodam, że na początku w przeciwieństwie do reszty współpracowników miałam o tym koordynatorze bardzo dobre zdanie, i nawet nie interesowało mnie to że zamiast dużych butelek z woda przywiózł nam małe buteleczki lub to że robił grafik na pół miesiąca a potem w jego połowie na kolejne pół, parodia(usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam.
    ReviewUserIconJa

02.02.2021 08:17

Co prawda, to prawda. Moim zdaniem osoba z Aspergerem czy schizofrenią tak się nadaje do ochrony jak niewidomy na kierowcę, głuchy na dyrygenta orkiestry, a amputant do gry w piłkę z Lewandowskim.
    ReviewUserIconKamil

09.04.2021 14:21

Osoba z Aspergerem powinna być dokładna. Jak to można zapomnieć zamknąć? To domu Pani też zapomina zamykać? Za co Pani płacą? No bez przesady.
    ReviewUserIconRadosław

11.02.2021 09:57

Bardzo polecam firmę Maxus! Super szef, pieniądze na czas, ustawowy dodatek nocny, dofinansowanie za leki. Szkoda, że przegrali przetarg na moim obiekcie. Gdybym miał możliwość dalszej współpracy, to bez chwili zastanowienia.

11.02.2021 10:07

Miło się czyta takie opinie... Niestety przepisy Prawa zamówień publicznych są nieubłagane w tej kwestii... Może przy kolejnym przetargu uda się powrócić.
    ReviewUserIconadzeluk

30.01.2021 19:41

Ręce opadają co ludzie potrafią wypisywać . Pracuje w firmie Maxus dwa lata i złego słowa nie napiszę dostałem dofinansowanie do lekarstw co miesiac dostaje dostaje pieniążki za korzystanie własnego pojazdu czego chcieć więcej dodam, że wypłata jest zawsze na czas plus premia. Pani Justyna koordynator to super człowiek - pozdrawiam pracownik z Ostrowa Wlkp.

01.02.2021 08:19

Dziękujemy za ciepłe słowa te w mroźne dni... :)
    ReviewUserIconMarian

31.01.2021 14:25

Najgorsza Ochrona jaka tylko może być zdecydowanie odradzam stanowczo Firma Krzak

21.01.2021 13:18

Jeden plus w firmie Maxus, że pieniądze są na koncie na czas do 10-tego każdego miesiąca. Kto nie lubi ciężkiej pracy, to oto Maxus czeka z otwartymi drzwiami, też zależy jaki obiekt dostaniesz i jakiego będziesz miał koordynatora, ja na swojego nie narzekam, pracujesz, robisz to co do ciebie należy to i z koordynatorem się dogadasz, chcesz iść na urlop lub mieć dni wolne, ustalasz wcześniej i prośba jest spełniona. Umowa o pracę na najniższej krajowej, ale kasa cała jest twoja nikt ci tego nie zabierze ( mówię tutaj o komorniku) z ucałowaniem ręki każdy kto siedzi w czterech ścianach i patrzy się w sufit chciał by przyjść do tej pracy. Szacunek do pracowników bo spotkałem na swojej drodze już wcześniej jak pracowałem w tej firmie wspaniałych i ciepłych ludzi i teraz również jak ponownie wróciłem do firmy są super otwarci i ciepli ludzie. Nie długo nie wiemy co dalej będzie z firmami z powodu covida-19 więc lepiej mieć taką pracę niż żadną, i w tej pracy nikt ciebie nie obrazi ani nie skomentuje czy wyśmieje z powodu twojego wyglądu czy niepełnosprawności, dla każdego niepełnosprawnego człowieka jest praca tylko trzeba chcieć do niej rano przyjść z uśmiechem na twarzy i być życzliwym dla swoich pracowników i klientów, którzy korzystają z różnych instytucji. Każdemu polecam tą prace .Do renty lub emerytury zawsze można dorobić i da się normalnie przeżyć na spokojnie. Wszystkie koleżanki i kolegów z firmy Maxus MMSERVICE Warszawa pozdrawiam i ściskam mocno życząc zdrowia w Nowym Roku 2021❤️

21.01.2021 13:28

Dziękujemy za ciepłe słowa pod naszym adresem. Sobie i Panu życzymy udanej długoletniej współpracy.

21.01.2021 13:38

Sobie i Państwu również życzę samych sukcesów zawodowych w roku 2021 oraz w następnych latach aby nasza współpraca nie zakończyła się i trwała jak najdłużej, bo miło jest przyjść na dyżur i być pomiędzy ludźmi i pracować, nie narzekać tak jak tutaj widzę większość, po prostu nie szukać zaczepek ani trudności dla siebie i innych robić swoje i do przodu. Z miłą chęcią chciał bym aby była praca długoletnia i owocna z Państwem i może, bo jeszcze mi się u państwa w Firmie nie zdażyło na nadchodzące Święta Wielkanocne przywita nas zajączek w postaci bonu lub upominku, z czego myślę, że wszyscy będziemy zadowoleni ????Wszystkiego dobrego, ściskam mocno i gorąco❤️❤️❤️????????????

24.10.2020 22:59

UWAGA !!! Firma postanowiła obdarować swoich pracowników i pracownice " OKOLICZNOŚCIOWYMI BONAMI ŚWIĄTECZNYMI " Bony okolicznościowe (Wielkanoc, Boże Narodzenie).
    ReviewUserIconT. Z.

08.12.2020 16:37

Ale ściema kto wam takie bzdury powiedział pracuję w tej firmie. Fakt pensja jest na czas ale nic poza tym żadnych socjalow ????

21.01.2021 12:37

Szkoda, że nie obdarowali bonami Świątecznymi w roku 2020????Może 2021 przyniesie lepszy rok i jakieś upominki na święta ????
    ReviewUserIconMorgan

28.12.2020 15:24

niepoważna Firma przenoszą z obiektu na obiekt co 2 miesiące w dodatku nadgodzin nie liczą uczciwie jak należy a grafiki 31 zazwyczaj ledwo się wyrabiają (usunięte przez administratora) najgorsza ochrona
    ReviewUserIconMarian

04.01.2021 17:14

Jak sie Tobie praca nie podoba w Firmie Maxus to masz wolną drogę.... Nie musisz pracować... Ja nie narzekam,pracuje mi się bardzo dobrze. Polecam Wszystkim pracę w Firmie Maxus.
    ReviewUserIconMorgan

28.12.2020 13:09

niepoważna firma stale bez powodu przerzucają parodia
    ReviewUserIconNick

02.12.2020 10:20

Jaka firma pładi uczciwie za nadgodziny, nie jako umowa zlecenie???

25.10.2020 00:07

OSTATNIO ZACIEKAWIŁO MNIE TO OGŁOSZENIE...??? CIEKAWE CZY FIREMKA M.... NA TO... MAM SZACUNEK DLA TAKICH FIRM KTÓRE GODNIE TRAKTUJE PRACOWNIKÓW A NIE JAK MASZYNY... NIEMIEC NA FRONCIE DOSTAWAŁ PRZYDZIAŁ SPIRYTUSU I CZEKOLADY A NASZA FIRMA CO TOBIE DAŁA...??? (usunięte przez administratora) Pracownik Ochrony Fizycznej na pół etatu Jesteśmy skandynawskim koncernem ochrony. Pozycję lidera na światowym rynku zdobyliśmy dzięki naszym pracownikom oraz nowoczesnym, zintegrowanym rozwiązaniom technicznym. Obecnie do zespołu poszukujemy kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Fizycznej na pół etatu Pracownik Ochrony Fizycznej - obiekt przemysłowy, 80-100 godzin w miesiącu Poszukujemy osób: niekaranych, posiadających obsługę komputera (wymóg konieczny), potrafiących pracować zespołowo, dyspozycyjnych. umowę o pracę lub umowę zlecenie z odprowadzeniem pełnych składek ZUS , płatne szkolenie, pracę w systemie 24h, gwarancję wypłaty pełnego wynagrodzenia zawsze 10-tego każdego miesiąca, ubezpieczenie NNW (od Następstw Nieszczęśliwych Wypadków), kompletne, bezpłatne umundurowanie, dofinansowanie do karnetów sportowo-rekreacyjnych, możliwość korzystania z funduszu socjalnego w postaci pożyczek zapomóg, dopłat do wypoczynku dzieci (ZFŚS).
    ReviewUserIconEmeryt

24.10.2020 11:41

Pracownik ochrony przechodzący na emeryturę i ja pobierajacy może nadal pracować w tej firmie.
    ReviewUserIconAkajko

08.01.2020 22:32

Pracowałam w Firmie Maxus Sp.z o.o. Ochrona Osób i Mienia przez rok....to był bardzo dobry okres w moim życiu zawodowym. Firma rzetelna,wypłata na czas na koncie, lokalny koordynator zajmował się sprawami socjalnymi i urlopami. Grafiki elastyczne. Dni wolne, np. wizyty lekarskie lub załatwianie innych spraw uwzględniane bez problemu w grafikach pracy. Jeśli moje zdrowie pozwoli chcę wrócić do Maxusa.

17.06.2020 15:23

Pani Aniu firma Maxus także miło wspomina współpracę z Pani osobą. Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby za rok znów zawitać do Szczecina.

05.06.2020 19:13

ReviewUserIconCiekawy

06.06.2020 11:00

Grażyna pokaż proszę w jakiej ustawie jest to napisane i w którym jej artykule. Jestem bardzo ciekawy Twoich słów. Dofinansowanie może i biorą. W innym wypadku nie zatrudniliby Ciebie a kogoś zdrowego... Także cos za coś.
    ReviewUserIconSzczęśliwy

31.03.2020 17:57

Dzwoniłem dzisiaj do działu Kadr. Powiedzieli, że pensja bez problemu wpłynie bo oni dają radę i sytuacja z epidemią na nich specjalnie nie wpływa źle. Także cieszę się że u nich pracuję. Wielu znajomych dziś albo wczoraj dostało wypowiedzenia w innych firmach. A Maxus się trzyma. Także nie ma co narzekać bo uważam, że firma mimo wszystko jest porządna.
    ReviewUserIconPracownik

03.04.2020 00:47

Sam jesteś kszak :D Albo pojdziesz pod kszak jak niedługo nie bedziesz miał roboty... Wszystko ku temu zmierza. Ja tam sie ciesze co mam.
    ReviewUserIconManiek

25.03.2020 22:15

Jeżeli pracodawca nie podejmuje żadnych działań w kierunku ochrony pracowników, a dalsza praca stwarza bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia pracownika, pracownik może powstrzymać się od wykonywania pracy do czasu usunięcia zagrożenia (art. 210 Kodeksu Pracy), za który to czas przysługuje mu wynagrodzenie
    ReviewUserIconOZON

28.03.2020 09:10

PRACOWNIK eśli można... Kto Tobie dał maseczki... Od kogo dostaliście maseczki i w jakiej ilości...?
    ReviewUserIconPracownik

28.03.2020 18:30

Ozon a gdzie pracujesz? Tzn w jakim mieście? U nas w Warszawie dostaliśmy od koordynatorów płyny z takim psikaczem do rąk i maseczki. Także jak mogli to pomogli. Na pewno nie jest tak, że nic nie robią. Myslę ze sukcesywnie dadzą każdemu. Najwazniejsze to dbać o chigienę... Myć ręce i unikać tłumów...
    ReviewUserIconPytanie

16.03.2020 09:13

Jakie wartości są cenione w Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia?
    ReviewUserIconNormalny

21.03.2020 18:57

Hej, z mojej obserwacji wynika, że przede wszystkim trzeba robić swoje... Przychodzić do pracy... Nie spać na służbie... Być miłym dla kontrahenta... Czasem pomóc i zastąpić kogoś :) Mój koordynator np. (usunięte przez administratora)interweniuje tylko wtedy gdy coś sie na obiekcie dzieje złego. Jeśli nie ma takich sygnałów to w zasadzie rzadko się o cos czepia...

27.04.2019 22:17

ReviewUserIconA

04.07.2019 09:39

Żadnych bonów świątecznych nigdy nie było
    ReviewUserIconManiek

18.02.2020 21:21

Weź koleś nie ściemniaj. Nie płacisz żadnych bonusów i dodatków tylko (usunięte przez administratora) i ciemnotę wciskasz... Poza tym jakie Ty na Łodzi masz obiekty? Chyba place budów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAXUS?

Kontakt - MAXUS Sp. z o.o.

ul. 3-go Maja 64/66 93-408 Łódź

ReviewUserIconBeti

17.02.2020 11:43

Dziękuję za informację ☺
    ReviewUserIconNowy 2019

24.10.2019 17:03

Witam. Jaką rolę pełni i kim jest w firmie Jacek M?
    ReviewUserIconNowy 2019

25.10.2019 11:34

Imię można zawsze podawać a nazwisko pierwsza litera jest dozwolona tak jak w przypadku ludzi oskarżonych. Więc wszystko jest ok i na prawie. Postawiłem pytanie i interesuje mnie odpowiedź na nie a nie to jaka umowa.
    ReviewUserIconZadowolony

11.02.2020 22:51

Jest chyba koordynatorem. Bardzo miły Pan

08.09.2019 09:08

Witam Proszę o rozwinięcie i przytoczenie przykładu na stawce najniższej krajowej ile powinny wynieść nadgodziny.

12.12.2019 04:19

Pani M.... to wszystko jest w Kp 151 1 I nie ma mowy o kryciu nadgodzinami w następnych miesiącach. To szwindel firmy. Firma ma obowiązek zapewnić pracownikowi na pełnym etacie godziny pracy a jeśli nie niech zmieni etat. Pracownik gdy nie ma zapewnionych godzin pracy ma prawo do pełnego wynagrodzenia. Nadgodziny mają być wypłacane z umów a nie ze zleceń. Odsyłam do Kp. Proszę poczytać a dopiero pisać bajki I niech pani nie otumania ludzi czytających te brednie. Pozdrawiam NEO.
    ReviewUserIconPRACOWNIK

06.02.2020 17:37

Te reguluje kodeks pracy dla pracowników zatrudnionych na umowę o pracę,natomiast umowę zlecenie reguluje Kodeks Cywilny i ty nie jesteś pracownikiem tylko zleceniobiorcą.To tak wygląda.
    ReviewUserIconKIEPSKI FERDYNAND

05.02.2020 13:00

Firma Kogucik. Przy przyjęciu biorą stare badania lekarskie nie ważne. Kierownik nic nie wie, jakiś (usunięte przez administratora) nominowany do " Dowódcy " stwarza grafik ołówkiem i Ch..j wie co z tego iało być. Zrezygnowałem bo opinie są negatywne a ta firma podejrzana !!! KIEPSKI FERDYNAND ! :) :)
    ReviewUserIconPRACOWNIK

06.02.2020 17:19

Z tymi badaniami z Medycyny Pracy to jest tak.Jeżeli zmieniasz pracodawcę i nie ma przerwy 30 dni oraz zakres pracy jest taki sam,to badania są ważne.Rozporządzenie Ministra Pracy.

23.11.2018 22:50

08.09.2019 09:06

05.02.2020 16:26

,, UMOWE ZLECENIE "... Niech sobie w buty wsadzą... Niech płacą jak należy bez podkładania ,,uz,, to jedna wielka nie prawna ściema... 100% za nadgodziny... Jak masz 20 nadgodzin to muszą tobie wypłacić za 40 godzin z umowy o pracę... A nie ze szmatławego ,, pseudo zlecenia " Mówi o tym kodeks pracy art.151 par.1

01.11.2019 09:26

UWAGA !!! Firma postanowiła obdarować swoich pracowników i pracownice " OKOLICZNOŚCIOWYMI BONAMI ŚWIĄTECZNYMI " Bony okolicznościowe (Wielkanoc, Boże Narodzenie) Ciekaw jestem jak lub czyim kosztem je sfinansują ???
    ReviewUserIconAndrzej

02.12.2019 14:09

Hahahaha pracuję w tej firmie 7 lat Pierwsze słyszę by coś takiego miało miejsce
    ReviewUserIconAndrzej

02.02.2020 22:30

A wiesz że nie boli? Mamy fajną kierowniczkę Gosiaczka Nie jest konfliktowa można bez problemu się porozumieć Mając orzeczenie o pracę nie trudno A wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Wypłata na czas obiekt jest spokojny Czasem tylko akcje by nudno nie było Więc nie boli mnie że mam pracę i całą wypłatę nie na raty. Pozdrawiam
    ReviewUserIconRolek

06.01.2020 19:17

Witam. Chetne osoby ktore chca zatrudnic sie w twj firmie serdecznie nie polecam z podow nie wyplat gotowki. Z poqodu nie czystisci i nie ulozonych papierow zero grafiku. I dzwonia kiedy chca zeby przyjechac . jak jest dobrany obiek to woczas zwalniaja zatrudniaja pijakow. Ostrzegam przed ta firmą uwaga firma w upadlosci
    ReviewUserIconBartek

09.11.2019 01:08

Witam uprzejmie informuję isz ochrona pod logiem Maximus w lokalu chata walichnowska w Walichnowach w trakcie pełnienia służby spożywa alkohol.
    ReviewUserIconchory

16.09.2019 19:19

Informacja dla tych co chcieliby pracować jako koordynator zarejestrowany. Na najniższą krajową reszta umowa zlecenie obowiązków dużo bo ludzi brakuje koorydynatorzy odchodzą bo nie wytrzymują presji ze strony prezesa i nie miłej atmosfery

16.05.2019 11:09

ReviewUserIconPIP

08.09.2019 07:02

Ciekaw jestem jaka to firma która daje lepsze warunki...? Jak możesz to rozwiń i podaj nazwę.

26.08.2019 17:07

ReviewUserIconPracownicy

07.09.2019 09:27

Niestety jest koordynatorem nieodpowiedzialnym, chaotycznym, o niskiej kulturze osobistej, przekazuje błędne sprawozdania z czasu pracy pracowników.
    ReviewUserIconnn

15.06.2019 10:30

Witam Mam pytanie czy firma maxus zwraca kasę za badanie lekarskie ?
    ReviewUserIconXyz

Nie

17.04.2019 19:37

ReviewUserIconKasia

18.04.2019 10:17

No ja czekam do końca marca miałam a tu ani widu ani słychu na ten temat a dalej pracuję jak kontrolę z pip będą mieli to sporą kare zapłacą no i jestem ciekawa czy z pfronu będą mogli się ubiegać o dofinansowanie jak nowa umowa nie podpisana
    ReviewUserIconAdmin

07.04.2019 20:44

Jak tam nowy koordynator w Maxusie ? coś za bardzo nie wyrabia hahaha
    ReviewUserIconPsotnik

11.04.2019 12:29

Co Cię obchodzi koordynator.Równy gość i daje radę na tyle obiektów.Ty byś się pewnie dawno (usunięte przez administratora) jakbyś miał tyle obiektów do ogarnięcia. A co do obiektów to mają ich sporo w Warszawie.
    ReviewUserIconksywka

31.07.2018 00:06

Czy w Warszawie firma ma jeszcze jakieś obiekty? Dochodzą słuchy, że już niewiele.
    ReviewUserIconUpał

02.08.2018 13:51

@Hermenegilda. A czy jego to pracownik wogóle interesował ? Znajdzie się jakiś niedobitek i będzie pracował dla Piórkowskiego i szefostwa z Łodzi. Zadbają aby mieli dojne krowy.
    ReviewUserIconH.mm

25.03.2019 12:33

Mają na Śląsku...
    ReviewUserIconxyz

10.09.2018 17:54

Mam pytanie,czy przy umowie o pracę,nie na zlecenia,firma płaci przy każdej wypłacie dodatek za godz nocne,i czy kwartalnie wypłaca pieniądze za nadgodziny,nadgodziny ponoć tak jak umowa zlecenie liczą,może ktoś opisać i potwierdzić.dzięki
    ReviewUserIconJoachim

27.12.2018 23:14

Za godziny nocne płacą co miesiąc. Za nadgodziny oczywiście kwartalnie, bo taki jest przyjęty okres rozliczeniowy w firmie, ale lepiej pilnować tego we własnym interesie. Na umowie o pracę za nadgodziny muszą zapłacić 100% - nie pozwólcie wciskać sobie jakichś dodatkowych umów zleceń, bo one zawsze będą na inną firmę!
    ReviewUserIconNeron

28.12.2018 21:14

Jak nie dac sobie wciskać dodatkowej umowy zlecenia czekam na poradę taką zeby nie zostać bez pracy
    ReviewUserIconBYLEJAKI

01.12.2018 20:09

Pani Nina z UKSW Wójcickiego:obiecywała pracownikom,nawet jak zmieni,się firma inna powrót do pracy,w Wrześniu, tylko ona wróciła z dwoma pracownikami. Nieeleganckie z Pani strony. Warto nie mieć do czynienia z takimi ludźmi!!!
    ReviewUserIconByly pracownik

18.12.2018 10:34

Po tej osobie mozna sie wszystkiego spodziewac to (usunięte przez administratora)obludna istota dobrze ze juz nie mam z ta kreatura juz do czynienia paskudna malpa
    ReviewUserIconTimnom

18.11.2018 15:34

Pan P i dmuchana lala też widziałem....uważam że nawet do niego pasuje...widziałem też konto na portalu randkowym Pan p szuka kobietki może jakaś chętna ????????????????????????
    ReviewUserIconJuż były pracownik

14.09.2018 20:55

Panie (usunięte przez administratora) zbieraj się do porządnej pracy bo nie zarobisz na swoje utrzymanie. Ludzie cię na taczce gnoju wywiozą. Za wodę , za nadgodziny, za traktowanie pracownika , za wiele przekrętów które zrobiłeś , za ludzi którzy przepracowali po 6, 7 i więcej lat a teraz się ich zwalnia. Chciałabym żeby i ciebie to spotkało. A (usunięte przez administratora) kupcie w prezencie jakąś lalę.
    ReviewUserIconHermenegilda

18.09.2018 15:58

Może planuje nową działalność, tj. otwarcie agencji towarzyskiej i jest to jakaś reklama? XD A nawiasem mówiąc, rzeczywiście wstyd, żeby prezes firmy zajmującej się nadzorem mienia był tak niepoważny.
    ReviewUserIconBYŁY PRACOWNIK

19.10.2018 21:43

BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! BRAK WYPŁAT ZA NADGODZINY TYLKO KOORDYNATORZY MOGĄ DORABIAĆ I MAJĄ WYPŁACANE ZA NADGODZINY ŻADNEJ REAKCJI ZE STRONY DYREKTORA I PREZESA-KOSZMARNA FIRMA POWINNI JĄ ZLIKWIDOWAĆ-JEST JESZCZE DUŻO RAŻĄCYCH SPRAW JEST TO BARDZO PRZYKRE BO PEFRON NA TO PŁACI
    ReviewUserIconKokos

19.10.2018 15:20

Maxus przegrał przetarg na ZGN w Warszawie

Zostaw merytoryczną opinię o MAXUS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAXUS Sp. z o.o.!