Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 43 ocen.

Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia
2 43 6 1

Opinie o Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia

Już były pracownik

Panie (usunięte przez administratora) zbieraj się do porządnej pracy bo nie zarobisz na swoje utrzymanie. Ludzie cię na taczce gnoju wywiozą. Za wodę , za nadgodziny, za traktowanie pracownika , za wiele przekrętów które zrobiłeś , za ludzi którzy przepracowali po 6, 7 i więcej lat a teraz się ich zwalnia. Chciałabym żeby i ciebie to spotkało. A (usunięte przez administratora) kupcie w prezencie jakąś lalę.

Hermenegilda
@Już były pracownik 14.09.2018 20:55

Czemu lalę? Nie ma partnerki? XD

Paulina
@Hermenegilda 14.09.2018 23:03

Bo na swoi profilu fb nasz ukochany prezes Pyć bawi się lalą dmuchaną. Wstyd. Dla pracowników nie ma na premie, na wodę, na wczasy pod gruszą za to jest na lalki z sex shopu. W

Hermenegilda
@Paulina 18.09.2018 15:20

Może planuje nową działalność, tj. otwarcie agencji towarzyskiej i jest to jakaś reklama? XD A nawiasem mówiąc, rzeczywiście wstyd, żeby prezes firmy zajmującej się nadzorem mienia był tak niepoważny.

BYŁY PRACOWNIK
@Już były pracownik 14.09.2018 20:55

BRAK SZACUNKU DLA PRACOWNIKA!!! BRAK WYPŁAT ZA NADGODZINY TYLKO KOORDYNATORZY MOGĄ DORABIAĆ I MAJĄ WYPŁACANE ZA NADGODZINY ŻADNEJ REAKCJI ZE STRONY DYREKTORA I PREZESA-KOSZMARNA FIRMA POWINNI JĄ ZLIKWIDOWAĆ-JEST JESZCZE DUŻO RAŻĄCYCH SPRAW JEST TO BARDZO PRZYKRE BO PEFRON NA TO PŁACI

Kokos

Maxus przegrał przetarg na ZGN w Warszawie

xyz

Mam pytanie,czy przy umowie o pracę,nie na zlecenia,firma płaci przy każdej wypłacie dodatek za godz nocne,i czy kwartalnie wypłaca pieniądze za nadgodziny,nadgodziny ponoć tak jak umowa zlecenie liczą,może ktoś opisać i potwierdzić.dzięki

Koordynator
@xyz 10.09.2018 17:54

Za godz nocne powinni płacić co miesiąc za nadliczbowe nie wiem czy płacą raczej nadliczbowe przerzucaja na umowę zlecenie żeby 100% nie płacić

Były pracownik
@xyz 10.09.2018 17:54

Powinni ale nie płacą. Kwartalnie też nie wypłacą żadnych pieniędzy chyba że poprzez Inspekcje Pracy. Nie pracowałam na umowę zlecenie. Trzeba bardzo pilnować swojego urlopu , bo zginie. Jeśli dojeżdżacie do pracy dolej niż 50 km. piszcie o zwrot za bilety. Firma ma ŚRODKI NA ZWROT . I to co miesiąc.

Xyz
@Były pracownik 22.09.2018 09:03

Nie rozumiem,tzn że jak norma w miesiącu jest np 176h,a przepracowało się np 200h,czyli 24h więcej na umowie o pracę,to za te 24h nie zapłacą,podobno te 24h policzą jako umowa zlecenie,jak koordynator odpisał.

kobra
@Xyz 22.09.2018 10:29

zapłacą dokładnie tak jak piszesz. nadgodziny jako umowa zlecenie

Xyz
@kobra 24.09.2018 13:59

Co miesiąc regulują wszystkie należności,o ile jesteś w temacie,czy nadgodziny kwartalnie,bo takie info ktoś też przytoczył,dzięki za odpowiedz

Ktoś

Prezes Dominika za panny nawywała się BAZYL ?????

były

Ogólnie (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Jakiś nowo bogacki otworzył sobie firmę i jedzie na krzywdzie ludzkiej. Omijajcie ten (usunięte przez administratora) Jest mnóstwo porządnych pracodawców szanujących pracowników.

Hermenegilda

Może tak dodać listę obiektów w Warszawie przegranych u przez Maxus? Zaczynam: - UKSW Dewajtis + szatnie; - biblioteka przy Koszykowej; - Park Kultury i Wypoczynku w Powsinie; -był super obiekt przy Długiej, też już nie ma. To w końcu co jest? Powie ktoś?

Micki
@Hermenegilda 06.09.2018 20:38

I super. Ta firma wogóle nie powinna już istnieć na rynku a prezesi powinni ponieść konsekwencje za wykorzystywanie ludzi niepełnosprawnych.

Już były pracownik
@Hermenegilda 06.09.2018 20:38

A czemu nie ? Szpital Praski

Już były pracownik
@Hermenegilda 06.09.2018 20:38

@Hermenegilda A szpital bielański przecież też przegrał Maxus.

Już były pracownik

Brawo Maxus za przegranie przetargu na obu szatniach na UKSW na obu campusach. Pytaliście o wodę. Nie widziałam wody od pracodawców na obiektach ( chyba że w kranach lub samemu się przyniesie ). Nie warto a nawet odradzam przyjęcia się do pracy do tej firmy. Firma nie chce zwracać pieniędzy za nic. Nawet nie mam wypłaconych za nadgodziny. Za pośrednictwem PIP swojego dopnę.

Luiza
@Już były pracownik 06.09.2018 16:22

Pan prezes stwierdził do inspektora, że każdy obiekt w lato dostaje wodę

Alojzy
@Luiza 06.09.2018 19:22

Hahahaha ja tej wody od 4 lat nie widziałem

Już były pracownik

Brawo panie Piórkowwski . Brawo za rozwalenie firmy . Za brak wody . Za socjalne dla pracownika. Na miejscu głównego prezesa ( nie wiem który to jest czy Pyć czy Myszkorowski ) to na zbity pysk już byś pan wyleciał z tego biura i 4 piętra. Życzę takiego samego potraktowania przez prezesa.

Leszek Staniszewski

jestem pracownikiem ochrony od trzynastu lat , pracowałem w trzech firmach pobierających dotacje z PFRON i z pełną odpowiedzialnością za słowa informuję że ,, Maxus" jest z tych firm najgorsza pod każdym względem...począwszy od prezesa , poprzez dyrektorów , funkcyjnych pseudo koordynatorów a na pracownikach skończywszy...nabór ogranicza się jedynie do posiadania orzeczenia o niepełnosprawności - najlepiej z tą za którą będzie z PFRON największa dotacja...po podpisaniu umowy Ludzie zostają pozostawieni samemu sobie lub co gorsza stają się ofiarami układów na obiektach...w tej firmie prócz gołej pensji w najniższej wysokości nie ma nic , ani refundacji leków , ani zwrotu za dojazdy , ani wczasów pod gruszą...nawet kompletnego umundurowania - za to jest rozpisywanie godzin na 8 przy dyżurach 24 godzinnych oraz bezprawne zabieranie dni urlopowych gdy występują tkz.niedogodziny , przy czym za dni świąteczne i dni wolne ustawowo od pracy nie ma dodatków ...w firmie stosowany jest mobbing zarówno poziomy jak i pionowy o czym prezes wie i taki stan rzeczy toleruje ! Reasumując - kandydatom radzę się dobrze zastanowić nad podjęciem tam pracy a administratorom obiektów nad podejmowaniem współpracy z tą firmą.

Perła
@Leszek Staniszewski 01.09.2018 14:08

Brawo za szczerą wypowiedź. Prezes bezczelnie kłamie Inspekcji pracy o wodzie którą w upał dostają pracownicy o do finansowaniu do leków, okularów i zwrotu kosztów dojazdu do pracy. Z ust prezesa Pycia kłamstwo goni kłamstwo. Ta firma do dno i wyzysk.

Wodnik

Przypominam, że pracodawca ma m.in. obowiązek zapewnienia nieodpłatnie zimnych napojów, gdy temperatura w pomieszczeniach pracy przekracza 28 st. C, a na otwartej przestrzeni 25 stopni C.U mnie na obiekcie momentami temperatura dochodzi od 37 do 46 stopni masakra Napoje powinny być dostępne stale, w ilości zaspokajającej potrzeby zatrudnionych. Przy tzw. pracach brudzących, wykonywanych na otwartej przestrzeni i bez dostępu do wody bieżącej, pracodawca jest zobowiązany zapewnić do celów higienicznych co najmniej 90 l wody dziennie na każdego pracownika. o wode prosze się zwracać do działu kadr lub do koordynatorów

ksywka

Czy w Warszawie firma ma jeszcze jakieś obiekty? Dochodzą słuchy, że już niewiele.

Lump
@ksywka 31.07.2018 00:06

Niewiele. I bardzo dobrze. Pan ZP zniszczył wszystko.

Hermenegilda
@Lump 31.07.2018 22:54

Też odniosłam wrażenie, że ma niskie kompetencje.

Ulaaa
@Hermenegilda 31.07.2018 23:03

Pan Z.P. idzie jak tornado. Niszczy wszystko i wszystkich.

Hermenegilda
@Ulaaa 01.08.2018 10:58

To po co trzymać takiego w firmie skoro nie umie utrzymać obiektów i przynosi straty? Sekretarka z biura też odeszła.

Upał
@Hermenegilda 01.08.2018 13:08

@Hermenegilda. Piórkowski ją zwolnił a nie odeszła. Tak samo Woźnicę zwolnił.

Hermenegilda
@Upał 01.08.2018 14:48

Ludzi zwalnia, obiekty traci. To kim on będzie rządził? Sam sobą?

Romek
@Hermenegilda 01.08.2018 14:51

Może tylko potrafi rządzić sam sobą???? Ja ne wiem czemu prezesi tej firmy na wymarviu nie pogonią go w cholere. Doprowadził firmę do kometnego zgonu. Zarabia jak minister, nic nie robi oprócz picia ławki i jedzenia ciasteczek. Czy prezesi są ślepi i głusi???? Rzygać mi się chce jak mam iść do pracy. A kiedys było inaczej.

Upał
@Hermenegilda 01.08.2018 14:51

@Hermenegilda. A czy jego to pracownik wogóle interesował ? Znajdzie się jakiś niedobitek i będzie pracował dla Piórkowskiego i szefostwa z Łodzi. Zadbają aby mieli dojne krowy.

boa

ostatnie wpisy o nicku ,,lew" spłodzone zostały przez obrzydliwego babochłopa , wyjątkową mendę ukrywająca się za plecami innych , wykorzystała menela ernesta do obrony jej interesów , ta kłamliwa manipulantka i donosicielka jest żywym brakującym ogniwem w teorii Darwina , tam gdzie teraz trafi zniszczy obiekt jak na Dewajtis. Babochłopie jesteś kupą gównaaaa !!!!!!!

Żyrafa
@boa 16.07.2018 21:24

Aż mi Ciebie żal. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Ale przez swój wpis niczego nie zmienisz. Próbujesz dowartościować się przez goworka. Jesteś biednym zakompmeksionym ludzkiem.

boa
@Żyrafa 17.07.2018 17:32

traktuję cię babochłopie tak jak na to swoimi działaniami zasłużyłaś i nawet używając 100 nicków nie jesteś w stanie tego zmienić , karma wraca a teraz niszcz obiekt i Ludzi na Ciołka , bo tylko to potrafisz !

Lisek
@boa 18.07.2018 13:40

Jesteś debilem bo tylko (usunięte przez administratora) może pisać takie brednie. Następny detektyw Rutkowski albo jasnowidz Jackowski. Puknij się pało w łeb i zacznij rzeczowo myśleć. To naprawdę nic trudnego.

boa
@Lisek 21.07.2018 21:16

obrzydliwy babochłopie atlas zwierząt zawiera jeszcze dużo nazw , zmieniaj nicki ale prawdy o sobie nie zmienisz , jesteś wyjątkową kanalią donoszącą na koleżanki i kolegów za parę nędznych judaszowych groszy i możliwość utrzymania się na powierzchni , no ale cóż gównoo zawsze pływa na wierzchu !

Lisiczka
@boa 22.07.2018 11:07

No nie każdy ma figurę beki spermyyy oraz mordę knurra. Genter na fali hahaha a ty zbokuuu do szambaaa.

boa
@Lisiczka 22.07.2018 13:19

wyjesz obojniaku ? szlag cie trafia ? i tak nawet nie wiesz kto wreszcie twoją podłą działalność docenił szambiaro , na zawsze będziesz kupą śmierdzącego obrzydliwego gównaaa ha, ha ha sprzedającego innych za ochłapy z pańskiego stołu ! i leć na skargę bo tylko to potrafisz , donosić i skarżyć !

boa

nie zgadłaś przygłupia kanalioo , graj dalej , ha ha ha.

Spostrzegawczy
@boa 16.07.2018 21:24

Ty się zdecyduj w końcu kto jest pod Nickiem "Lew" bo albo masz rozdwojenie jaźni albo ... No właśnie czy możesz sprecyzować? Pod Nickiem "Lewa" typujesz już trzecia osobę. Może detektywie Leszku sprecyzuj i trzymaj się już jednej wersji.

boa
@Spostrzegawczy 24.07.2018 09:23

to już jest mania prześladowcza wszędzie widzą leszka , wychodzi na to że zacznie się co poniektórym śnić po nocach i straszyć po obiektach , tak pijacy i (usunięte przez administratora) psychole bójcie się sprawiedliwości leszek nadlatuje z PiPem...

Spostrzegawczy
@boa 24.07.2018 10:32

Grzecznie się do Ciebie zwracam a Ty wyzywasz wszystkich od pijaków, złodziei i psycholów. Zastanów się po co to wszystko? Wystarczy poczytać Nicki boa żeby wiedzieć że to Ty Leszek. Nie wiem dlaczego wszystkich masz za imbecyliiii. To pokazuje jakim Jesteś człowiekiem.

Miły

Identycznie jak Ty Swój swojego pozna.

Jola

Dawno nie pisalam ale teraz kiedy juz ochlonelam to chce sie podzielic tym co mnie spotkalo ze strony osob ktore udawalo moich przyjaciol A mianowicie Danuta S Leszek S .Szczegolnie zawiodlam sie na Dance przez caly czas udawala taka serdeczna przyjaciolke a glownie chodzilo jej o to jakie mam planyi ci zamierzam wyciagala ode mnie informacje i przekazywala gdzie trzeba .Mam poad 60 lat adalam sie podejsc jak male dziecko nocoz zycie piszerozne scenariusze moj na dzien dzisiejszy nie wyglada ciekawie ale juz wkrotcei mnie zaswieci slonko.Jedyne co mnie boli to podlosc ludzka ktora nie zna granic czasami myslimy ze jestesmy otoczeni przyjaciolmi a okazuje sie ze to nie to ale dalam sobie rade czekam na dalszyciag wydarzen

Danusia
@Jola 19.07.2018 12:08

Nie wiem jak Leszek S podejdzie do Twoich Jolu oszczerstw, czy w ogóle tu zagląda. Natomiast jeśli chodzi o mnie to ja nie chcę i nie będę komentować Twojego postu ponieważ uważam że ostatni pobyt w szpitalu i Twoja choroba związana z tym pobytem zrobiła spustoszenie w Twojej głowie. Jest mi przykro. Pozdrawiam.

Jola

Mialam inne zdanie ufalam Danusi bezgranicznie no coz takie jest zycie

Jola
@Danusia 20.07.2018 10:39

Broniac swoje imie probujesz zasugerowac ze zwariowalam mozna i tak kazda obrona jest dobra ale gwarantuje ze nie zwariowalam tylko bardzo zawiodlam sie na Tobie to tyle

Danusia
@Jola 20.07.2018 13:22

Zawiodłaś się to tylko na swojej chorej głowie. Nie bronię swojego dobrego imienia bo nie mam przed kim i przed czym. Jolu idź do lekarza potrzebujesz pomocy. Pozdrawiam.

Jola
@Danusia 20.07.2018 14:03

Co Ty chcesz od mojej giowy przestan robic ze mnie wariata bo robisz to publicznie ja Cie od wariatow nie wyzywam wiec sie zastanow co piszesz wczoraj grozilas mi sadem a to chyba Ty zachowujesz sie troche pod sad ja pusze to co mysle i jak sie zachowalas w stosunku do mnie napisalas nawet ze powiesz w sadzie ze Lewicki jest najlepszym przelozonym jakiego mialas to raczej z Twoja glowka jest cos nie tak bo tyle krzyczalas a zreszta co mnie to obchodzi ale od mojej glowy i mijej choroby to wara bo nie masz prawa sie publicznie wypowiadac bo to juz jest pomowienie

Jola
@Danusia 20.07.2018 14:03

Wywlekasz publicznie o mojej chorobie bo czytalas co bylo napisane i teraz ro wykorzystujesz ze ci zaufalam masz racje przez przelozonych i takich osobach twojego pokroju fajtycznie cos sie zlego stalo ale czy jestem wariatka czy nie to nie tobie wydawac publicznie werdykt i stawiac diagnoze od tego beda inni a ty nie pizwalaj sobie za duzo i nie mysl ze jestes bezkarna

Danusia
@Jola 20.07.2018 14:46

Hola hola sama pisałaś tutaj na goworku że miałaś udar. Dlatego pozwoliłam sobie napisać że ostatni pobyt w szpitalu i związana z tym choroba tz UDAR zrobił spustoszenie w Twojej Jolu głowie. Z całym szacunkiem ale to Ty sama robisz z siebie WARIATA. Dlatego nie mam pretensji oraz żalu po prostu rada z serca IDŹ DO LEKARZA BO JEST CI POTRZEBNY.

Jola
@Danusia 20.07.2018 14:59

Szkoda mojego zdrowia to TY IDZ DO LEKARZA nie mam juz ochoty pisac na dzien dzisiejszy nie jestes odpowiednim partnerem do dyskusji .To by bylo na tyle .A jak cie wezwa do sadu a zeznasz inaczej niz mowilas to po rozprawie poprostu napluje ci w twarz i nie mam ochoty dalej z toba polemizowac szkoda mojego zdrowia i moich nerwow to byl moj ostatni wpis do ciebie JESZCZE DOBRA RADA LECZ SIE NA NOGI BO NA GLOWE JUZ ZA POZNO

Iwonka
@Jola 20.07.2018 15:15

A kogo interesuje wasz trójkąt tzn Ty, Danuta i Leszek???? Czemu mają służyć Twoje wpisy na goworku???? To są Twoje prywatne sprawy a Ty wylewasz publicznie gorzkie żale. Robisz z siebie męczennicy. Wczesniej bo Lewicki i Nina teraz bo Danuta i Leszek. A jak to się ma do firmy???? Dyrektora prezesów koordynatorów nie interesują problemy, plotki, romanse, przyjaźnie pomiędzy pracownikami. Przeczytaj regulamin i czego dotyczy ta strona. A Ty wylewasz tu rozgoryczenie i rozpacz za przyjaciółką. Tylko kogo to interesuje???? Może zgłoś się do którejś z redakcji typu Samo życie i opublikują Twoją historie. Z całym szacunkiem ale ostatni Twój wpis to dziecinada i brak honoru.

Jola
@Iwonka 20.07.2018 15:50

Czego sie czepiasz nastepna nawiedzona ja nie rozpaczam za przyjaciolka tylko napisalam co ona potrafi nie nawidze dwolicowcow

Iwonka
@Jola 20.07.2018 17:23

Ale kogo to interesuje???? Właśnie Ty robisz z siebie idiotke pisząc tutaj takie rzeczy. 99 %czytających te opinie nie zna ani Ciebie ani Leszka ani Danuty. Więc po co tutaj smędzisz jaka to jesteś pokrzywdzona.

Iwonka
@Jola 20.07.2018 17:23

I jeszcze napisze Ci, że jak się spotkaliśmy w parku tzn pracownicy to Danuta cały czas Cię wspominała. Opowiadała jak Cię skrzywdzili i upokorzyli. Nawet myśmy jeszcze zostali a ona spueszyła się do Ciebie do szpitala. Ale przyjaciółkę trzeba traktować jak przyjaciela a nie jak służącą. Co za dużo to nie zdrowo.

Bogdan

Weź leki na uspokojenie i zmień kanał.

Zuza
@Jola 20.07.2018 15:15

Myślisz że po tym co tu odstawiłaś to ona albo ktokolwiek pójdzie w Twojej sprawie na świadka? Puknij się w czoło kobieto.

Barni
@Zuza 21.07.2018 08:37

Jeszcze zapłaci"MAXUSOWI"odszkodowanie za bezpodstawne pomówienia.

boa
@Barni 21.07.2018 09:45

śmiech na sali , dyrekcja Maxusa na kolanach na pielgrzymkę z podziękowaniem że mają tak głupich pracowników że jeszcze szykanowani pracownicy ich nie posadzili , a Oni dobrze wiedzą ile mają za uszami.

Kolega
@boa 21.07.2018 11:35

Posadza, posadzą ale Ci normalnie a nie Ci którzy lamentują tutaj jaki to ich los spotkał i opisują kto kogo i za ile. Dla tych malkontentów życiowych (tu zwracam się szczególnie do Jolanty) to do programu " Urzekła mnie Twoja historia " a nie do sądu.

Ela
@Jola 19.07.2018 12:08

Urzekła mnie Twoja historia. Ja pitole co za poziom osobowości. Następna psychiczna?.

Ela

A Ty z autopsji czy z urzędu taką mądra? Zanim coś napiszesz sensownego przeczytaj wszystkie posty p.Joli.

Iwonka
@Ela 23.07.2018 12:09

No właśnie to posty Pani Joli i innym (usunięte przez administratora) do tego co pisze. Zanim ocenisz kogoś spójrz w lustro.

Jola

Danusia S jest najbardziej krysztalowa osoba jaka znamUczciwa do bolu ciekawa jestem czy teraz bedzie juz zadowolona

Limonka
@Jola 19.07.2018 20:33

Bez komentarza. Aż mi Ciebie żal.

Jola
@Limonka 20.07.2018 15:52

Musialam tak napisac bo jak napisalam co mi zrobila to kazala sprostowac bo pozwie mnie do sadu wcale nie jest krysztalowa wrecz przeciwnie wczoraj napisalam jak mnie potraktowala

Iwonka
@Jola 20.07.2018 17:21

Ale to naprawdę nikogo nie interesuje. To nie miejsce na Twoje zażalenie i pretensje. To Wasze sprawy jak się traktujecie.

anonim

(usunięte przez administratora)

leszek

na kolanach przepraszać to możesz ty śmieciu - ja nie mam za co - ty i twoja koleżanka obrobiliście mi (usunięte przez administratora) do D.S....kmiocie mnie nie interesuje umowa zlecenie a tylko taką proponuje B.O.Pantera....cieszę się że kanalio znikniesz z Dewajtis , szkoda mi jedynie takich ludzi jak Wiesiek...a na zakończenie mobberowi Lewickiemu prezes powinien przyznać premię za definitywną stratę obiektu - wszak to przez ochranianie takich śmieci jak ty przy jednoczesnym szykanowaniu Ludzi uczciwych stracili dobry obiekt na własne życzenie...oby tak dalej...

Muniek

Ty najlepiej o tym wiesz bo pełzasz przed wodzami Hi hi hi

Muniek

Ty gorszy patałach i łajza

Muniek

Przejrzyj się w lustrze. Takiej pały jak Ty błażnie to świat nie widział. Już się nie przedstawiaj. Każdy Cię zna pe.... le, że już lepiej nic nie pisz. Przestań chlać denaturat to może zaczniesz normalnie funkcjonować. Na dzień dzisiejszy to jesteś zwykłym bydlakiem i zerem nic nie znaczącym. Żal mi twojej rodziny że muszą się męczyć z takim patałachem

leszek

chwastem to jesteś ty erneście w dodatku zapijaczonym...a teraz (usunięte przez administratora) donosić na innych na obiekcie gdzie ojciec cię skieruje...mogę już dziś współczuć Ludziom którzy tam pracują że będą musieli użerać się z taką kanalią...

Muniek

A cię zaskoczę bo nadal pracuje. A ty cw.. lu weneryczny wkoło to samo. Jeszcze raz pisze denaturacie że to nie pan Leszek. Ale już masz łeb przepity że do Ciebie nie dociera. Jesteś Ernest głupi śmierdzący cw.... El.

Muniek

Lew ja Ernescie Ty lachociągu wróźbito z mordą czerwoną od denaturatu. Ch... j cię strzela wieśniaku, pało nie domyta że ja pracuje a ty juz na zielonej łączce denaturat spijasz. Jesteś frajerem do kwadratu. Obiboku leniu brudasie śmierdzący z wiecznie zapijaczoną mordą. A z ryja wali ci gównem od tego chlanie. Więc zamknij morde bo jedzie na całą Warszawę. Lumpie zdegenerowany. Patologio niedorozwinięta. Tylko wstyd przynosiłeś firmie. Dobrze ze firma pozbywa się takich meneli jak Ty.

Konrad
@Muniek 01.07.2018 18:15

Masz rację. Ernest to wał i (usunięte przez administratora)

Muniek

Ojijijoj ale się robuchałeś. Jak byk rozpłodowy. Mnie nic nie boli. To raczej ciebie przestrzelony drobny pijaczyno. Ch..... ujozo odpiszesz bo byś się zesrał na swój ryj gdybyś nie miał ostatniego zdania. Tylko ha to co piszesz mam głęboko w duuupie. Bo słów takiego przyglupa jak Ty przesiąkniętego denaturatem nikt do siebie nie bierze. Tyle twojego baranie co napiszesz. Boli ze Leszek jest Panem a ty ERNEŚCIKU FIUCIKU zerem. Zdezelowanym menel em bez honoru i ambicji. Idż się nachlaj denaturatu bo tylko tyle potrafisz. I nie pisz słów których nie rozumiesz imbecylu pijacki. Śmierdziuchu. Patologio. Menelu.

Pracownik
@Muniek 01.07.2018 20:27

Ludzki "PAN" Leszek. Ja pitole kolego Tobie naprawdę przegrzaly się styki. Wypisujecie takie bzdury że przestaje to być śmieszne. A słownictwo PANA LESZKA no cóż winszuje i już nie komentuje. Pozdrawiam.

Wiesiek
@Muniek 01.07.2018 20:27

Muniek a u Ciebie z główką to wszystko ok? Może zmień lekarza albo leki.

Kolega
@Wiesiek 02.07.2018 13:22

A Ty juz po zmianie lekarza? Raczej nie. Więc jak znajdziesz lekarza który tobie pomoże to wtedy dawaj rady innym. O lekach nie wspomnę.

leszek

kuuutasie nikt mnie nie wywalił za to ciebie tak jak się obsrałeś po pijaku aż gacie zostawiłeś w kiblu bydlaku...na kolanach z kwiatami dziękowaliście Dorocie że was zostawiła do końca umowy...ale bez ciebie...lepiej mendo trzeba było posprzątać swoje odchody a nie zostawiać żeby Marzena rzygała jak sprzątała...

leszek

na kolanach (usunięte przez administratora) z kwiatami dziękować Dorocie ze pozwoliła zostać wam do końca umowy...po waszych złodziejstwach i pijaństwach...mnie tam nie było od 1 kwietnia...zamiast kłamać obsraną (usunięte przez administratora) wyliż ernestowi...

nowy

Po wpisach widać jacy są ludzie w tej firmie.

kobra
@nowy 03.07.2018 13:47

nie martw się, Ci co tu piszą te swoje mądrości i wykazują się niesamowitą "inteligencją" to już albo nie pracują, albo są na wylocie.

Bogdan
@kobra 03.07.2018 16:28

Tak jak ty.

Limonka
@kobra 03.07.2018 16:28

Bo Ci inteligentni sami odeszli a debile i sługusy nadal zapier......ją.

Ferdek Kiepski
@nowy 03.07.2018 13:47

A jesteś pewien że to wpisy ludzi z firmy??? Następny jasnowidz ????

kobra
@Bogdan 03.07.2018 17:55

Uderz w stół A nożyce same się odezwą

kobra
@Limonka 03.07.2018 17:57

inteligentni z chorą głową? tych masz na myśli?

Monika
@kobra 04.07.2018 14:47

Znam wiele osób z jak to prosyacko nazywasz z chorobą głowy i przewyższają inteligencją niejedną zdrową głowę. Jeśli ktoś ma symbol 02P to nie oznacza tylko choroby psychicznej. Ale tu właśnie trzeba wykazać się odrobinką inteligencji której tobie brakuje. Tobie przez małe t. Każdy twój komentarz jest oznaką twojego niskiego IQ i braku zrozumienia dla drugiego człowieka. Tzw odpad człowieczeństwa. Nigdy nikt nie zna jutra i nie wie co go czeka. A twoja ironia świadczy tylko o Tobie.

Kinga
@kobra 04.07.2018 14:47

Zmień sobie nick na żmija w ludzkiej skórze

Stan...
@nowy 03.07.2018 13:47

Przestańcie wypisywać głupoty...!!!

tre

Ma ktoś do nich jakiś numer? Pilnie potrzebuje!

Ble
@tre 02.07.2018 13:55

Do kogo?

Żabcia

Gdzie podział się " zacny " pan Woźnica? Jakoś cicho o nim. Czy pracuje jeszcze w Maxusie ?

Jola

Nie zagladalam dluzszy czas na goworka myslalam ze te przepychanki slowne juz sie skonczyly ale nie nadal wyzwiskach a oczernianie i opluwanie .Ludzie o co Wy ze soba walczycie o awans pieniadze czy o dobre imie jezeli o cos kolwiek to chyba wybraliscie zla metode nie tedy droga po co to wywlekac kto gdzie kiedy z kim i za ile Dewajtis stracone zaraz straca Wojcickiego a wy sie targacie za lby jak szczeniaki .Wyzywacie sie gorzej niz malolaty Nie wiem moze to wasz sposob na stres c0alkiem mozliwe ale juz przeginacie jest to bardzo niesmaczne i nie przystoi doroslym ludziom Pozdrawiam wszystkich zestresowanych .Sama zyje w ciaglym stresie ale nie obwiniam i nie opluwam wspolpracownikow tylko przelozonych bo coz sa winni ci co ze mna pracowali byc moze cos gadali na mnie ale tego nie wiem wiec sie do nich nie czepiam .

leszek

,,lew" i parę innych nicków to Danuta S. ta sama która nagrywała swoich rozmówców przy pomocy pluskwy...choroba psychiczna się uaktywniła , czynienie krzywdy innym to dla niej dobra zabawa - używa wielu nicków i tworzy przeciwstawne opinie...w Polsce takie osoby się leczy nie karze ( zalecam leczenie przymusowe - to jedyne radykalne rozwiązanie ) a tak na marginesie to wręcz podręcznikowy przykład do czego prowadzi zatrudnianie osób chorych psychicznie - Maxus zatrudniając takie osoby i powierzając im dozór mienia znacznej wartości sam wiąże sobie bat na własną skórę...ale to już Maxusa problem , nie mój ...od 1 lipca ponownie staję się wolnym człowiekiem nie niewolnikiem Maxusa...pozdrawiam wszystkich tych którzy mają odwagę w każdej sytuacji mówić prawdę i walczyć o swoje prawa.

Boy

A Lew pajac bezmózgowy ha ha ha. Przyganiał kocioł garnkowi.

leszek

prosić się to możesz ty - psychiczny pojebie genetyczny...

Lol

Wszyscy jesteście tacy elokwentni i oczytani,wytykacie błędy- lapsusy jezykowe. TO CO WY ROBICIE W TEJ FIRMIE - PRACOWNICY DOZORU CZYLI CIECIE? Jak nie używacie wulgaryzmów to hajtujecie wszystko i wszystkich. Poziom waszych wpisów to żenada. Oczywiście nie wszystkie wpisy są na miarę grafomana ale 80% niestety TAK!!! BANDA ŻALOSNYCH ANALFABETÓW!!!

Luiza
@Lol 26.06.2018 00:05

Ale za to Ty jesteś LOL!!!!! Ha ha ha może warto spojrzeć w lustro zanim strzeli się krytykę innym.???? Polecam w słowniku sprawdzić znaczenie słowa cięć oraz pracownik dozoru. Obowiązki również są zupełnie inne. A co do Ciebie LOL ( beka śmiechu) to idealnie pasuje przysłowie..... Uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia.......

Kokega

Lepiej przeczytaj swoje komentarze i zastanów się jaki jesteś przygłup. Dobrze umyj i zdezynfekuj pysk. A teraz możesz Pana Leszka w (usunięte przez administratora) pocałować. Nie musisz dziękować ha ha ha

Boy

Na Ty prostaku to tramwaj staje a na dzyń, dzyń odjeżdża. Nie jesteś wart Leszkowi butów czyścić. Zazdrość prostaku Cię zżera. A ty jesteś zerem i bencwałem. Nic w życiu nie osiągnąłeś i nie osiągniesz.

Boy

POpaprańcu zainfekowany głupotą i prostactwem. To nie pisze karakanie p. Leszek. Na tyle jesteś debilowaty że nie wiesz kto się kryje pod tym nickiem???? Ha ha ha a jestem tak blisko. Koczkodanie bez szkoły. I nie interesuje mnie wieśniacko pijacka mordo snopek siana bo jestem Warszawiakiem patologio.

Boy

Przy tobie balas to nic. A to że lubisz balasy to wszyscy wiedzą. Takie z Ciebie płytkie (usunięte przez administratora) I nie da się takiej wszy jak Ty niczym wytępić.

Boy

Przy tobie przez małe t pała to inteligentna rzecz. Jeszcze raz podkreślam trutniu bez mózgu, że to nie pisze Leszek. Czepnąłeś się chłopiny i jak (usunięte przez administratora) cały czas bredzisz. Warszawiaków i Warszawianek w firmie Maxus pracuje bardzo wielu. A Ty jak mongoł wkoło to samo. Leszek i Leszek i Leszek. A Leszek ma Ciebie i twoje frędzlu wpisy głęboko w knocie. Jesteś dętym fr.... em.. Masz zrytą pałę sługusie. Mniej denaturatu pij bo to Ci szkodzi. Ale z Ciebie ku.... as, nawet nie domyślasz się kto pisze.

leszek

uważaj bo jak się zgubisz to do kibla nie trafisz a tam jest takiego gówna jak ty miejsce...piszą ci Ludzie że jesteś w błędzie wszędzie widząc Leszka...lecz swoją chorą nienawiść bo to już obsesja...a swoją drogą czytającym ukazuje co poniektórych pracowników w całej okazałości - to też godne przemyślenia czy wart podejmować pracę w takim bagnie ?

leszek

psychopatyczny mitomanie alkoholiku - kutasss to z ciebie i to nasączony denaturatem...umyj obleśny zapijaczony ryj to będziesz mógł mnie cmoknąć w (usunięte przez administratora)

Boy
@leszek 27.06.2018 09:35

Ten Lew to jakiś niedojeb. Cały czas pisze o że to nie Ty Leszku a ten mongoł cały czas swoje. Chory zryty łeb od denaturatu. Leszku zazdroszczą Ci kultury i inteligencji. Nie dorównują ci prostaki w niczym i zżera zazdrość. Maxus też się na nich wypiął. Nie warto odpisywać bo nie ma komu. Szkoda pisania bo i tak te zera nie zrozumieją treści. Pozdrawiam Leszku.

Boy

Nie. O imbecylu to piszemy o Tobie. Leszka to cmoknij w pytona ha ha ha dla Ciebie penisie to Pan Leszek.

Boy

Już przestań się przedstawiać. Wszyscy to już wiemy.

Basia

Chciałam tu na forum podziękować P. Dyrektorowi za okazanie pomocy i życzliwości.

Kuba
@Basia 26.06.2018 19:59

Ha ha ha i tylko tyle.

Marcin

Chciałbym Was prosić o przestrzeganie regulaminu oraz nieobrażanie siebie nawzajem, gdyż do niczego to nie prowadzi. Zamiast tego, zachęcam Was do wyrażania swoich opinii na temat pracy w firmie Maxus. Nie znalazłem w internecie informacji na temat rekrutacji w firmie Maxus. Powiecie, proszę, czy firma prowadzi rekrutacje? Jeśli tak to na jakich warunkach? Zachęcam Was do wypowiedzi.

Pela
@Marcin 25.06.2018 12:23

Drogi Marcinie, wiem, że w Warszawie są obiekty w systemie 24/72. Pracę na dzień dostać b. ciężko, osoby z niektórymi schorzeniami nie nadają się do podjęcia takiej pracy. Biuro w Warszawie jest przy ul. Borowskiego 2 pok. 411. Tam nalezy się dowiadywać.

leszek
@Marcin 25.06.2018 12:23

jeśli masz problemy z alkoholem i lepkie ręce to idealna firma dla Ciebie...znajdziesz tam ploty , pomówienia i psychicznych pracowników którzy gdy tylko zaczniesz być uczciwy w przysłowiowej łyżce wody Cię utopią i będą ochraniani przez dyrekcję...natomiast jeśli jesteś normalny i chcesz po prostu rzetelnie pracować to omijaj tą firmę z daleka bo za wyjątkiem gołej pensji nie dostaniesz nic - nawet dobrego słowa...

Pracownik
@Marcin 25.06.2018 12:23

Witaj, Praca jak każda inna. Jeśli nie będziesz udawał kogoś kim nie jesteś i nie będziesz próbował rządzić za koordynatorów oraz dyrekcję (bo tak próbował Leszek ale mu nie pykło) . To praca jest ok.

Pracownik
@leszek 26.06.2018 12:25

Płoty oraz pomówienia to twoja specjalność Leszek. A co do twojej uczciwości to też mam zastrzeżenia i nie tylko ja. Jeśli chodzi o psycholiiii to ty zajmujesz zaszczytne pierwsze miejsce.

Pracownik
@Pracownik 26.06.2018 18:35

Ploty zamiast płoty sorry.

Jola
@Pracownik 26.06.2018 18:33

Chyba sam do końca nie wiesz co piszesz nie wprowadzaj człowieka w błąd i nie zachwalaj czegoś co nie jest prawdą

Pracownik
@Jola 26.06.2018 23:24

Bardzo Cię proszę mów oraz pisz w swoim imieniu. Ja napisałem tak jak jest jeśli chodzi o moją osobę. Przykro mi że Ciebie spotkały nieprzyjemności że strony pracodawców. Pozdrawiam.

PANTERA

żadnego z cieci Maxusa nie chcę na Dewajtis bo to psychiczne bydło niech się leczy jak jeszcze może , jak ich zwolnią to nigdzie nie znajdą pracy alkoholicy i złodzieje...ha , ha z Maxusem do dna...

Kolega
@PANTERA 26.06.2018 12:01

A ty możesz chcieć???? A po czym pozna bydło bydlo? Po tym jak że sam jest byłem. Jesteś patologią

PANTERA
@Kolega 26.06.2018 12:22

nie chcę a chcą na Dewajtis - ot lapsus - za to Ty wszędzie widzisz patologię choć największą sam/a jesteś !!!!!

Likiki
@PANTERA 26.06.2018 13:44

Jesteś mistrzem prymitywu. Ot takie małe prymitywne coś z Ciebie.Takie nic. Takie zero. Taki pustak.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kolega

A Ty knura.

Kolega

A Ty tępy kołek.

leszek

,,ja" to psi (usunięte przez administratora) !!!!!!!

leszek

Bożeno akurat Ty możesz rzeczywiście być ,,zadowolona" pomimo Twojej wpadki na Nowolipkach , kierownictwo dało Ci szansę na Dewajtis...tu z wdzięczności lub z wrogości do Ludzi zniszczyłaś życie wielu uczciwym pracownikom - Mietek , Paweł , Magda , Lila i mnie...Twoje fałszywe pomówienia i oszczerstwa doprowadziły do tego że Ci Ludzie tam już nie pracują...ale sprawiedliwości poprzez Twoje działanie staje się zadość - Maxus dzięki Twoim wysiłkom stracił definitywnie ten obiekt a wraz z Maxusem z Dewajtis znikasz Ty i również bezpowrotnie...funkcyjni idioci wierzący Ci bezgranicznie mogą Ci i powinni podziękować za stratę dobrych pracowników i obiektu...bezsilność która Tobą miota uaktywniła chorobę psychiczną a obecne wpisy są jej dowodem...to stara metoda przestępców - ucieczka w chorobę psychiczną przed odpowiedzialnością...ciekawe kto w firmie będzie następny z tym scenariuszem ? ja obstawiam kolejność - Robert , Nina , no i ojciec dyrektor...

Zadowolona
@leszek 23.06.2018 15:05

Dlaczego wycierasz sobie twarz Bożeną? To nie ona. Pomyliłeś się kolego. Niech Pan Cię prowadzi. Ja Tobie wybaczam.

Aga G
@leszek 23.06.2018 15:05

BRAWO BRAWO BRAWO pozdrawiam Leszku.

Pela
@leszek 23.06.2018 15:05

Leszek, dlaczego od razu "wiesz" kto to pisze? Kedyś ja napisałam post, a Ty zwaliłeś na inną naszą koleżankę.

Zadowolona
@leszek 23.06.2018 15:05

Nie poddawaj się pod Nick Leszka bo Leszek jest prostolinijny i uczciwy i nie obgaduje oraz nie szydzi z bliźniego.

Lux

(usunięte przez administratora) do kwadratu to Ty jesteś razem z tą zadowoloną tworzycie duet pojebów.a razem z Piórkowskim to trio.

leszek
@Pela 23.06.2018 15:16

Beatko czyżbyś oprócz depresji miała rozdwojenie jażni ? a Maxusa na Dewajtis za tydzień i tak definitywnie nie będzie wraz z Bożeną i Ernestem...zaklinanie rzeczywistości nic już nie pomoże ...szkoda jedynie tych co uczciwie pracowali bo przy większej stracie obiektów zostaną na lodzie bez pomocy lewickich , piórkowskich etc.

Pela
@leszek 23.06.2018 15:36

Przyponinam Ci, że obowiązuje RODO.

Likiki

Ha ha ha jeszcze dopisz starą formułkę, że brak Leszkowi kręgosłupa moralnego. I kto tu jest zerem?????

L
@Pela 23.06.2018 15:39

Przeczytaj co to jest RODO. I nie pogrążaj się.

Pela
@L 23.06.2018 15:53

Ujawnianie chorób i danych jest karalne. A w związku z ochroną danych osobowych nawet na komisję na Andersa wchodzi się po nrze sprawy, dawniej po nazwisku. Leszek zdaje się jest na L4. To niech spokojnie zajmie się swoją, a nie innych chorobą.

Hermenegilda
@leszek 23.06.2018 15:05

Za nieuprawnione przetwarzanie danych wrażliwych (w tym o stanie zdrowia, kodzie genetycznym nałogach czy życiu seksualnym) grozi wyższa kara, a mianowicie kara pozbawienia wolności do lat 3.

Pracownik
@Hermenegilda 23.06.2018 17:26

Kodzie genetycznym???????? Ha ha ha

RODO
@Pracownik 23.06.2018 19:55

Wszystkie dane umożliwiające identyfikację osoby (w tym kod DNA) oraz dane wrażliwe podlegają pod RODO. Doucz się idioto, a potem wyśmiewaj.

Pela

Tu nawet nie chodzi o to, co podlega pod jakie przepisy, tylko o to, że licencjonowany pracownik ochrony w dyskusji na forum ujawnia wrażliwe dane swoich kolegow. Pracownik ochrony ma CHRONIĆ. Również dane.

Bogdan
@Pela 24.06.2018 14:52

Jakie dane Leszek ujawnia????? Imiona???? Puknij się w czereb.

Hermenegilda
@Bogdan 24.06.2018 15:53

Choroby, matole. Nie rób błędów ortograficznych.

Bogdan
@Hermenegilda 24.06.2018 16:27

A gdzie fiucie zrobiłem błąd?????? Zmień lekarza bo ten nie mówi Ci prawdy.

Hermenegilda
@Bogdan 24.06.2018 18:24

Sam się zastanów gdzie. Podstawówkę gdybyś skończył, tobyś wiedział.

Bogdan
@Hermenegilda 24.06.2018 19:43

No skoro ćwieć mózgu wytukasz błędy to je wskaż. Taka właśnie pusta mózgownica z Ciebie że piszesz coś co jest bzdurą. Ty masz szkole ukończoną.ha ha ha specjalną.

Zołza
@Hermenegilda 24.06.2018 19:43

To byś piszemy osobno. Hi hi hi uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia.

Hermenegilda
@Zołza 25.06.2018 08:36

A właśnie, że nie. Jak nie wiesz, nie wypowiadaj się. W tym kontekście nie. A potem mówią, że ochrona to tylko się podpisać potrafi.

Hermenegilda
@Bogdan 24.06.2018 18:24

A " czerep " pisze się przez "p". Zanim zaczniecie obrażać, weźcie słowniki. Potem ochroniarzy wszędzie biorą za (usunięte przez administratora) Bo nie łudźcie się, administracje obiektów czytają te opinie.

Iwonka
@Hermenegilda 25.06.2018 13:29

No właśnie. Polecam słownik. Robisz wstyd na goworku. I od kiedy administracje potrafią czytać????? Raczej administratorzy obiektów czytają wpisy goworka. Ha ha ha wytukasz innym błędy a sama nie potrafisz poprawnie pisać. Administracje czytają...... hi hi hi.

Stefan
@Iwonka 25.06.2018 14:25

Tak samo jak się mówi "dyrekcja zarządziła", tak samo można powiedzieć "aministracja przeczytała". Cały czas się ośmieszacie. W jednym obiekcie post przeczyta jeden administrator, w drogim cała administracja.

Stefan
@Stefan 25.06.2018 17:27

W drugim, znaczy.

Iwonka
@Stefan 25.06.2018 17:27

Pracownicy całej administracji. Przeczytaj znaczenie słowa ADMINISTRACJA. I nie ośmieszaj się.

leszek
@Hermenegilda 23.06.2018 17:26

kara również grozi za szarganie dobrego imienia , oszczerstwa i grożby karalne...to co mam to wszystko zgłosić ? a Lewicki chce być ukarany za mobbing i szykanowanie ?

leszek

przygłupy posługujące się wieloma nickami a opluwające mnie - naprawdę chcecie być ukarani za swoje wyczyny ? mówię wam dość...ja w przeciwieństwie do kanalii nic innego nie potrafiących robić tylko siać ploty i obmawiać innych nie ukrywam się za czyimiś plecami - potrafię zło nazwać złem...a wy co ? brak odwagi na ujawnienie ? czy choroba psychiczna wam nie pozwala ? a może zwykły strach...a tak na marginesie - za działania pracownika zgodnie z art.120 k.p. odpowiada firma w której pracuje - czyżby Maxus miał ochotę zacząć płacić odszkodowania ?

leszek

to śmieciu było ostatnie ostrzeżenie...nigdy nie straszę , jedynie ostrzegam...a z całowaniem w (usunięte przez administratora) to śpiesz się całować wodzów puki ich jeszcze masz...

Zadowolona

Nie dziwię się że firma MAXUS pada mając takie kanalie to nic dziwnego. Biada Wam oj biada. NIECH Was Pan prowadzi.

nieZadowolony
@Zadowolona 23.06.2018 14:34

Najpierw kochany bliźni teraz kanalie. Co za fałszywa osobowość!!!

Jola
@Zadowolona 23.06.2018 14:34

Kogo Ty nazywasz kanalia czy swoich bosow a o to Cie nie podejrzewam wiec kogo? Tych pracownikow co cala dyrekcja doprowadzila do pogorszenia stanu zdrowia i poszli na zwolnienia a sa tez tacy ktorym nerwy tak wysiadly ze trafili do szpitala ja jestem ta ktora z udarem trafia do szpitala teraz mam klopoty z chodzeniem z mowa a pracowalam i dalej chcialam wiec nie pisz o pracownikach ze to kanalie lepiej sie popatrz kto Cie otacza z Twoich podwladnych .Pracuj i badz nadal zadowolona ale nie czepiaj sie tych co stali sie ofiarami pracy Lewickiego Piorkowskiego a prezesi byli glusi i slepi na to wszystko co sie dzialo na obiektach

Zadowolona

Widzę że we wszystko można Was wmanewrować !!! Widać jaki jest wasz poziom intelektualny. Żałosne. Amen.

Pela
@Zadowolona 23.06.2018 18:16

Tylko gorzej, że nie mając pewności co do autora wpisu i nie rozumiejąc, że ktoś robi po prostu jaja, podejrzewa się Bogu ducha winne osoby i przy okazji ujawnia się dane wrażliwe nie przestrzegając netykiety.

Pracownik
@Zadowolona 23.06.2018 18:16

Pomanewruj sobie swoją rodziną. Tak czy inaczej jesteś żałosnym pustakiem. To Ty zrobiłaś z siebie idiotke. Widać jaki jest twój poziom intelektualny skoro zaczynasz takie gierki. Większość piszących wiedziało że ma do czynienia z chorą osobą a teraz tylko to potwierdziła ś. Dalej twierdzę, że po tych chorych wpisach powinnaś wylecieć z firmy z wielkim hukiem i to dyscyplinarne.

Zadowolona
@Pracownik 23.06.2018 19:54

Amen. (usunięte przez administratora) Leszek . Amen

Zadowolona

Alleluja Alleluja Wybaczam Wam kochani Wybaczam...

Kolega
@Zadowolona 23.06.2018 16:58

Mamo ja wariat...... kup mi komisariat.

Zostaw opinię o Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia