Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MAXUS Sp. z o.o.

Opinie o MAXUS Łódź

ReviewUserIconKtoś

18.09.2018 23:48

Prezes Dominika za panny nawywała się BAZYL ?????
    ReviewUserIconbyły

16.09.2018 13:18

Ogólnie (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Jakiś nowo bogacki otworzył sobie firmę i jedzie na krzywdzie ludzkiej. Omijajcie ten (usunięte przez administratora) Jest mnóstwo porządnych pracodawców szanujących pracowników.
    ReviewUserIconHermenegilda

06.09.2018 20:38

Może tak dodać listę obiektów w Warszawie przegranych u przez Maxus? Zaczynam: - UKSW Dewajtis + szatnie; - biblioteka przy Koszykowej; - Park Kultury i Wypoczynku w Powsinie; -był super obiekt przy Długiej, też już nie ma. To w końcu co jest? Powie ktoś?

07.09.2018 07:32

A czemu nie ? Szpital Praski

12.09.2018 12:56

@Hermenegilda A szpital bielański przecież też przegrał Maxus.

06.09.2018 16:22

Brawo Maxus za przegranie przetargu na obu szatniach na UKSW na obu campusach. Pytaliście o wodę. Nie widziałam wody od pracodawców na obiektach ( chyba że w kranach lub samemu się przyniesie ). Nie warto a nawet odradzam przyjęcia się do pracy do tej firmy. Firma nie chce zwracać pieniędzy za nic. Nawet nie mam wypłaconych za nadgodziny. Za pośrednictwem PIP swojego dopnę.
    ReviewUserIconLuiza

06.09.2018 19:22

Pan prezes stwierdził do inspektora, że każdy obiekt w lato dostaje wodę
    ReviewUserIconAlojzy

09.09.2018 17:55

Hahahaha ja tej wody od 4 lat nie widziałem

07.09.2018 07:29

Brawo panie Piórkowwski . Brawo za rozwalenie firmy . Za brak wody . Za socjalne dla pracownika. Na miejscu głównego prezesa ( nie wiem który to jest czy Pyć czy Myszkorowski ) to na zbity pysk już byś pan wyleciał z tego biura i 4 piętra. Życzę takiego samego potraktowania przez prezesa.
    ReviewUserIconLeszek Staniszewski

01.09.2018 14:08

jestem pracownikiem ochrony od trzynastu lat , pracowałem w trzech firmach pobierających dotacje z PFRON i z pełną odpowiedzialnością za słowa informuję że ,, Maxus" jest z tych firm najgorsza pod każdym względem...począwszy od prezesa , poprzez dyrektorów , funkcyjnych pseudo koordynatorów a na pracownikach skończywszy...nabór ogranicza się jedynie do posiadania orzeczenia o niepełnosprawności - najlepiej z tą za którą będzie z PFRON największa dotacja...po podpisaniu umowy Ludzie zostają pozostawieni samemu sobie lub co gorsza stają się ofiarami układów na obiektach...w tej firmie prócz gołej pensji w najniższej wysokości nie ma nic , ani refundacji leków , ani zwrotu za dojazdy , ani wczasów pod gruszą...nawet kompletnego umundurowania - za to jest rozpisywanie godzin na 8 przy dyżurach 24 godzinnych oraz bezprawne zabieranie dni urlopowych gdy występują tkz.niedogodziny , przy czym za dni świąteczne i dni wolne ustawowo od pracy nie ma dodatków ...w firmie stosowany jest mobbing zarówno poziomy jak i pionowy o czym prezes wie i taki stan rzeczy toleruje ! Reasumując - kandydatom radzę się dobrze zastanowić nad podjęciem tam pracy a administratorom obiektów nad podejmowaniem współpracy z tą firmą.
    ReviewUserIconPerła

06.09.2018 19:25

Brawo za szczerą wypowiedź. Prezes bezczelnie kłamie Inspekcji pracy o wodzie którą w upał dostają pracownicy o do finansowaniu do leków, okularów i zwrotu kosztów dojazdu do pracy. Z ust prezesa Pycia kłamstwo goni kłamstwo. Ta firma do dno i wyzysk.
    ReviewUserIconWodnik

12.08.2018 21:47

Przypominam, że pracodawca ma m.in. obowiązek zapewnienia nieodpłatnie zimnych napojów, gdy temperatura w pomieszczeniach pracy przekracza 28 st. C, a na otwartej przestrzeni 25 stopni C.U mnie na obiekcie momentami temperatura dochodzi od 37 do 46 stopni masakra Napoje powinny być dostępne stale, w ilości zaspokajającej potrzeby zatrudnionych. Przy tzw. pracach brudzących, wykonywanych na otwartej przestrzeni i bez dostępu do wody bieżącej, pracodawca jest zobowiązany zapewnić do celów higienicznych co najmniej 90 l wody dziennie na każdego pracownika. o wode prosze się zwracać do działu kadr lub do koordynatorów
    ReviewUserIconboa

16.07.2018 21:24

ostatnie wpisy o nicku ,,lew" spłodzone zostały przez obrzydliwego babochłopa , wyjątkową mendę ukrywająca się za plecami innych , wykorzystała menela ernesta do obrony jej interesów , ta kłamliwa manipulantka i donosicielka jest żywym brakującym ogniwem w teorii Darwina , tam gdzie teraz trafi zniszczy obiekt jak na Dewajtis. Babochłopie jesteś kupą gównaaaa !!!!!!!
    ReviewUserIconSpostrzegawczy

24.07.2018 11:06

Grzecznie się do Ciebie zwracam a Ty wyzywasz wszystkich od pijaków, złodziei i psycholów. Zastanów się po co to wszystko? Wystarczy poczytać Nicki boa żeby wiedzieć że to Ty Leszek. Nie wiem dlaczego wszystkich masz za imbecyliiii. To pokazuje jakim Jesteś człowiekiem.
    ReviewUserIconMiły

24.07.2018 22:45

Identycznie jak Ty Swój swojego pozna.

19.07.2018 12:08

Dawno nie pisalam ale teraz kiedy juz ochlonelam to chce sie podzielic tym co mnie spotkalo ze strony osob ktore udawalo moich przyjaciol A mianowicie Danuta S Leszek S .Szczegolnie zawiodlam sie na Dance przez caly czas udawala taka serdeczna przyjaciolke a glownie chodzilo jej o to jakie mam planyi ci zamierzam wyciagala ode mnie informacje i przekazywala gdzie trzeba .Mam poad 60 lat adalam sie podejsc jak male dziecko nocoz zycie piszerozne scenariusze moj na dzien dzisiejszy nie wyglada ciekawie ale juz wkrotcei mnie zaswieci slonko.Jedyne co mnie boli to podlosc ludzka ktora nie zna granic czasami myslimy ze jestesmy otoczeni przyjaciolmi a okazuje sie ze to nie to ale dalam sobie rade czekam na dalszyciag wydarzen
    ReviewUserIconEla

23.07.2018 12:09

A Ty z autopsji czy z urzędu taką mądra? Zanim coś napiszesz sensownego przeczytaj wszystkie posty p.Joli.

23.07.2018 17:32

No właśnie to posty Pani Joli i innym (usunięte przez administratora) do tego co pisze. Zanim ocenisz kogoś spójrz w lustro.

19.07.2018 20:33

Danusia S jest najbardziej krysztalowa osoba jaka znamUczciwa do bolu ciekawa jestem czy teraz bedzie juz zadowolona

20.07.2018 17:21

Musialam tak napisac bo jak napisalam co mi zrobila to kazala sprostowac bo pozwie mnie do sadu wcale nie jest krysztalowa wrecz przeciwnie wczoraj napisalam jak mnie potraktowala

20.07.2018 18:06

Ale to naprawdę nikogo nie interesuje. To nie miejsce na Twoje zażalenie i pretensje. To Wasze sprawy jak się traktujecie.
    ReviewUserIconanonim

29.06.2018 20:51

12.07.2018 09:34

kuuutasie nikt mnie nie wywalił za to ciebie tak jak się obsrałeś po pijaku aż gacie zostawiłeś w kiblu bydlaku...na kolanach z kwiatami dziękowaliście Dorocie że was zostawiła do końca umowy...ale bez ciebie...lepiej mendo trzeba było posprzątać swoje odchody a nie zostawiać żeby Marzena rzygała jak sprzątała...

12.07.2018 09:38

na kolanach (usunięte przez administratora) z kwiatami dziękować Dorocie ze pozwoliła zostać wam do końca umowy...po waszych złodziejstwach i pijaństwach...mnie tam nie było od 1 kwietnia...zamiast kłamać obsraną (usunięte przez administratora) wyliż ernestowi...
    ReviewUserIconnowy

03.07.2018 13:47

Po wpisach widać jacy są ludzie w tej firmie.
    ReviewUserIconKinga

04.07.2018 15:48

Zmień sobie nick na żmija w ludzkiej skórze
    ReviewUserIconStan...

09.07.2018 09:37

Przestańcie wypisywać głupoty...!!!
    ReviewUserIcontre

02.07.2018 13:55

Ma ktoś do nich jakiś numer? Pilnie potrzebuje!
    ReviewUserIconBle

02.07.2018 15:14

Do kogo?
    ReviewUserIconŻabcia

01.07.2018 19:01

Gdzie podział się " zacny " pan Woźnica? Jakoś cicho o nim. Czy pracuje jeszcze w Maxusie ?

30.06.2018 10:53

Nie zagladalam dluzszy czas na goworka myslalam ze te przepychanki slowne juz sie skonczyly ale nie nadal wyzwiskach a oczernianie i opluwanie .Ludzie o co Wy ze soba walczycie o awans pieniadze czy o dobre imie jezeli o cos kolwiek to chyba wybraliscie zla metode nie tedy droga po co to wywlekac kto gdzie kiedy z kim i za ile Dewajtis stracone zaraz straca Wojcickiego a wy sie targacie za lby jak szczeniaki .Wyzywacie sie gorzej niz malolaty Nie wiem moze to wasz sposob na stres c0alkiem mozliwe ale juz przeginacie jest to bardzo niesmaczne i nie przystoi doroslym ludziom Pozdrawiam wszystkich zestresowanych .Sama zyje w ciaglym stresie ale nie obwiniam i nie opluwam wspolpracownikow tylko przelozonych bo coz sa winni ci co ze mna pracowali byc moze cos gadali na mnie ale tego nie wiem wiec sie do nich nie czepiam .

28.06.2018 09:54

,,lew" i parę innych nicków to Danuta S. ta sama która nagrywała swoich rozmówców przy pomocy pluskwy...choroba psychiczna się uaktywniła , czynienie krzywdy innym to dla niej dobra zabawa - używa wielu nicków i tworzy przeciwstawne opinie...w Polsce takie osoby się leczy nie karze ( zalecam leczenie przymusowe - to jedyne radykalne rozwiązanie ) a tak na marginesie to wręcz podręcznikowy przykład do czego prowadzi zatrudnianie osób chorych psychicznie - Maxus zatrudniając takie osoby i powierzając im dozór mienia znacznej wartości sam wiąże sobie bat na własną skórę...ale to już Maxusa problem , nie mój ...od 1 lipca ponownie staję się wolnym człowiekiem nie niewolnikiem Maxusa...pozdrawiam wszystkich tych którzy mają odwagę w każdej sytuacji mówić prawdę i walczyć o swoje prawa.

28.06.2018 12:52

A Lew pajac bezmózgowy ha ha ha. Przyganiał kocioł garnkowi.

29.06.2018 11:53

prosić się to możesz ty - psychiczny pojebie genetyczny...
    ReviewUserIconLol

26.06.2018 00:05

Wszyscy jesteście tacy elokwentni i oczytani,wytykacie błędy- lapsusy jezykowe. TO CO WY ROBICIE W TEJ FIRMIE - PRACOWNICY DOZORU CZYLI CIECIE? Jak nie używacie wulgaryzmów to hajtujecie wszystko i wszystkich. Poziom waszych wpisów to żenada. Oczywiście nie wszystkie wpisy są na miarę grafomana ale 80% niestety TAK!!! BANDA ŻALOSNYCH ANALFABETÓW!!!

27.06.2018 18:29

Nie. O imbecylu to piszemy o Tobie. Leszka to cmoknij w pytona ha ha ha dla Ciebie penisie to Pan Leszek.

27.06.2018 20:45

Już przestań się przedstawiać. Wszyscy to już wiemy.
    ReviewUserIconBasia

26.06.2018 19:59

Chciałam tu na forum podziękować P. Dyrektorowi za okazanie pomocy i życzliwości.
    ReviewUserIconKuba

27.06.2018 08:43

Ha ha ha i tylko tyle.
    ReviewUserIconMarcin

25.06.2018 12:23

Chciałbym Was prosić o przestrzeganie regulaminu oraz nieobrażanie siebie nawzajem, gdyż do niczego to nie prowadzi. Zamiast tego, zachęcam Was do wyrażania swoich opinii na temat pracy w firmie Maxus. Nie znalazłem w internecie informacji na temat rekrutacji w firmie Maxus. Powiecie, proszę, czy firma prowadzi rekrutacje? Jeśli tak to na jakich warunkach? Zachęcam Was do wypowiedzi.

26.06.2018 23:24

Chyba sam do końca nie wiesz co piszesz nie wprowadzaj człowieka w błąd i nie zachwalaj czegoś co nie jest prawdą

27.06.2018 08:39

Bardzo Cię proszę mów oraz pisz w swoim imieniu. Ja napisałem tak jak jest jeśli chodzi o moją osobę. Przykro mi że Ciebie spotkały nieprzyjemności że strony pracodawców. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconPANTERA

26.06.2018 12:01

żadnego z cieci Maxusa nie chcę na Dewajtis bo to psychiczne bydło niech się leczy jak jeszcze może , jak ich zwolnią to nigdzie nie znajdą pracy alkoholicy i złodzieje...ha , ha z Maxusem do dna...
    ReviewUserIconPANTERA

26.06.2018 13:44

nie chcę a chcą na Dewajtis - ot lapsus - za to Ty wszędzie widzisz patologię choć największą sam/a jesteś !!!!!
    ReviewUserIconLikiki

26.06.2018 14:18

Jesteś mistrzem prymitywu. Ot takie małe prymitywne coś z Ciebie.Takie nic. Takie zero. Taki pustak.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAXUS?

Kontakt - MAXUS Sp. z o.o.

ul. 3-go Maja 64/66 93-408 Łódź

ReviewUserIconanonim

23.06.2018 21:47

24.06.2018 15:52

A Ty tępy kołek.

26.06.2018 13:37

,,ja" to psi (usunięte przez administratora) !!!!!!!

23.06.2018 15:05

Bożeno akurat Ty możesz rzeczywiście być ,,zadowolona" pomimo Twojej wpadki na Nowolipkach , kierownictwo dało Ci szansę na Dewajtis...tu z wdzięczności lub z wrogości do Ludzi zniszczyłaś życie wielu uczciwym pracownikom - Mietek , Paweł , Magda , Lila i mnie...Twoje fałszywe pomówienia i oszczerstwa doprowadziły do tego że Ci Ludzie tam już nie pracują...ale sprawiedliwości poprzez Twoje działanie staje się zadość - Maxus dzięki Twoim wysiłkom stracił definitywnie ten obiekt a wraz z Maxusem z Dewajtis znikasz Ty i również bezpowrotnie...funkcyjni idioci wierzący Ci bezgranicznie mogą Ci i powinni podziękować za stratę dobrych pracowników i obiektu...bezsilność która Tobą miota uaktywniła chorobę psychiczną a obecne wpisy są jej dowodem...to stara metoda przestępców - ucieczka w chorobę psychiczną przed odpowiedzialnością...ciekawe kto w firmie będzie następny z tym scenariuszem ? ja obstawiam kolejność - Robert , Nina , no i ojciec dyrektor...

25.06.2018 18:10

Pracownicy całej administracji. Przeczytaj znaczenie słowa ADMINISTRACJA. I nie ośmieszaj się.

26.06.2018 12:18

kara również grozi za szarganie dobrego imienia , oszczerstwa i grożby karalne...to co mam to wszystko zgłosić ? a Lewicki chce być ukarany za mobbing i szykanowanie ?

26.06.2018 11:10

przygłupy posługujące się wieloma nickami a opluwające mnie - naprawdę chcecie być ukarani za swoje wyczyny ? mówię wam dość...ja w przeciwieństwie do kanalii nic innego nie potrafiących robić tylko siać ploty i obmawiać innych nie ukrywam się za czyimiś plecami - potrafię zło nazwać złem...a wy co ? brak odwagi na ujawnienie ? czy choroba psychiczna wam nie pozwala ? a może zwykły strach...a tak na marginesie - za działania pracownika zgodnie z art.120 k.p. odpowiada firma w której pracuje - czyżby Maxus miał ochotę zacząć płacić odszkodowania ?

26.06.2018 11:55

to śmieciu było ostatnie ostrzeżenie...nigdy nie straszę , jedynie ostrzegam...a z całowaniem w (usunięte przez administratora) to śpiesz się całować wodzów puki ich jeszcze masz...

23.06.2018 14:34

Nie dziwię się że firma MAXUS pada mając takie kanalie to nic dziwnego. Biada Wam oj biada. NIECH Was Pan prowadzi.
    ReviewUserIconnieZadowolony

24.06.2018 07:11

Najpierw kochany bliźni teraz kanalie. Co za fałszywa osobowość!!!

25.06.2018 15:19

Kogo Ty nazywasz kanalia czy swoich bosow a o to Cie nie podejrzewam wiec kogo? Tych pracownikow co cala dyrekcja doprowadzila do pogorszenia stanu zdrowia i poszli na zwolnienia a sa tez tacy ktorym nerwy tak wysiadly ze trafili do szpitala ja jestem ta ktora z udarem trafia do szpitala teraz mam klopoty z chodzeniem z mowa a pracowalam i dalej chcialam wiec nie pisz o pracownikach ze to kanalie lepiej sie popatrz kto Cie otacza z Twoich podwladnych .Pracuj i badz nadal zadowolona ale nie czepiaj sie tych co stali sie ofiarami pracy Lewickiego Piorkowskiego a prezesi byli glusi i slepi na to wszystko co sie dzialo na obiektach

23.06.2018 18:16

Widzę że we wszystko można Was wmanewrować !!! Widać jaki jest wasz poziom intelektualny. Żałosne. Amen.

23.06.2018 19:54

Pomanewruj sobie swoją rodziną. Tak czy inaczej jesteś żałosnym pustakiem. To Ty zrobiłaś z siebie idiotke. Widać jaki jest twój poziom intelektualny skoro zaczynasz takie gierki. Większość piszących wiedziało że ma do czynienia z chorą osobą a teraz tylko to potwierdziła ś. Dalej twierdzę, że po tych chorych wpisach powinnaś wylecieć z firmy z wielkim hukiem i to dyscyplinarne.

23.06.2018 21:19

Amen. (usunięte przez administratora) Leszek . Amen

23.06.2018 16:58

Alleluja Alleluja Wybaczam Wam kochani Wybaczam...

23.06.2018 18:11

Mamo ja wariat...... kup mi komisariat.
    ReviewUserIconJoila

23.06.2018 17:25

O matko i córko dom wariatów to mało powiedziane ludzie co Wy wypisujecie w co Wy się bawicie przecież wiadomo że ta cała zadowolona jest podstawiona przez bosów a Wy wdajecie się z nią w taką pyskówkę i polemikę .Wydaje mi się że szkoda nerwów i dawania się wmanewrować w nic nie znaczącą dyskusję.Ta osoba kimkolwiek jest to zapewne ktoś oddelegowany od góry aby popsuc nam nerwy ja już zupełnie nie reaguję na takie wpisy .Siedzę cicho i robię swoje moje nerwy nie wytrzymały i teraz czekam aż oni będą się denerwowac ja już jestem niespotykanie spokojna Co miałam zrobić zrobiłam i czekam co będzie dalej
    ReviewUserIconLili

23.06.2018 15:18

Zadowolona..... Ty szujo, Ty babo fałszywa i dwulucowa. Jak Ty śmieszy pisać o miłości do bliźniego???? Ty takie ścierwo co ludziom odebrałaś zdrowie i prace. Ty dupo luzie. Jesteś Bożena obrzydiwą kobietą. Czuję do Ciebie wstręt i pogardę. O Ty jeszcze masz czelność pisać takie brednie. Ciebie powinno piekło pochłonąć za krzywdę jaką wyrządziłaś ludziom. Ty fałszywa pokrako.

23.06.2018 15:38

Jeszcze raz powtarzam to nie pisze Bożena.
    ReviewUserIconErni

23.06.2018 16:46

Hahahaha
    ReviewUserIconPracownik jeszcze

23.06.2018 14:07

Zadowolona.w jakim świecie jesteś? Lewicki koordynator? Woźnica dobry człowiek? Piórkowski to jak ojciec Rydzyk. Ciągle mu mało. Wszyscy wiedzą że Maxus upada wraz z tymi osobami a ja pomogę go jeszcze przewrócić. Niech mają te osoby za swoje. Zadowolona wynieś ich na ołtarze i zrób ich świętymi od dewastacji i zamykania oczu. CZEKAJCIE SWOJEGO CZASU A WYJDZIE PRAWDA. P. Pyć zakładaj pan nową firmę.
    ReviewUserIconJs

23.06.2018 14:35

Żebyś sam się nie przewrócił.

23.06.2018 12:53

Nie mogę czytać tych wpisów Pan nasz mi nie pozwala. Pójdziecie do piekła!!! Opamiętajcie się!!! Jeszcze macie czas to wszystko odszczekać. Proszę Was ! Błagam pamiętajcie się . W ogień piekielny zamieniacie wszystko i wszystkich. Hańba. Hańba. Hańba. Kocham Was bo kocham bliżniego swego ale plugawcyyy tak nie można. Wszak to nasz chlebodawca. Niech żyje MAXUS. NIECH ŻYJE MAXUS. NIECH ŻYJE PAN PIÓRKOWSKI. NIECH ŻYJE PAN LEWICKI. NIECH ŻYJE PAN WOŹNICA. NIECHAJ ŻYJĄ NAM.

23.06.2018 13:05

O tak bardzo dziękuję za wsparcie. Bardzo dziękuję. Niechaj Ciebie Pan prowadzi jasną drogą. Chwała Tobie że Jesteś mądra.
    ReviewUserIconWkurzony

23.06.2018 14:11

Chlebodawca??????? To my pracownicy utrzymujemy całe prezesistwo dyrektorstwo sekretarki koordynatorów. A na co idą pieniądze z pefronu?????

23.06.2018 13:33

Już niedługo napiszę kim jestem. Kochani chce wam powiedzieć że wiecie kim jestem. Pracujecie że mną co nie którzy pracowali ....ale już nie pracują. Bardzo mi przykro. A najbardziej lubię Leszka on troszkę zbladził ale już jest na dobrej drodze. Leszku tak trzymaj pokaż wszystkim plugawcą że Jesteś dobrym człowiekiem, Ciebie również opluwano ale prawda wyszła prawda zwycięża i Ty też zwyciężyłeś. NIECH ŻYJE LESZEK. NIECHAJ ŻYJE NAM. Przeszedłeś tutaj piekło i dałeś radę. Dziękuję Tobie. Niechaj żyje Leszek- opluwany szkalowany i co ? Prawdą zwyciezyła !!!

23.06.2018 13:54

Oj a jak Ty biedo zbłądziłaś. Na miejscu prezesów za takie wpisy wyleciałabys na swój zryty łeb. Ośmieszasz firmę i siebie. Mnie jako pracownikowi wstyd za Ciebie.
    ReviewUserIconKtoś ważny

23.06.2018 13:27

Jeśli ktoś z Was domyśla się lub wie kto kryje się pod nickiem ZADOWOLONA niech pomoże tej kobiecie. Ta Pani potrzebuje natychmiastowej pomocy. Zastanawiam sie czy nie zgłosić tych wpisów na policję. Oni szybko zlokalizuj ą autorkę wpisów. Może zdążą pomoc tej kobiecie. A na miejscu pracodawców, wstydziłbym się takich chorych wpisów. To świadczy o firmie Maxus że zatrudnia ludzi poważnie chorych. P. PYĆ niech pan przystopuje tą osobę bo na 199 % wie Pan co to za osoba. Wpisy są śmieszne i pogrążają jeszcze bardziej Pana firmę.

23.06.2018 13:43

A Tobie ważniaku jak nie wstyd coś takiego pisać? Jak możesz mieszać w swoje plugastwa Wielce Szanownego Pana Pycia? Wstyd. Wstyd. Wstyd.
    ReviewUserIconKtoś

23.06.2018 13:51

Wielce szanownego????? Ha ha ha daj już spokój bo płaczemy ze śmiechu. Leki dzisiaj bralas???

23.06.2018 11:37

Pan Dyrektor Piórkowski jak ojciec jak ojciec Dyrektor . Wam wszystkim precz wy gadyyy od tak dobrego i zacnego człowieka. Jest to prawy człowiek. Wy gadyyy w piekle się będziecie smażyć za to. Chwała Jemu. Chwała.

23.06.2018 12:46

Masz rację dziękuję Ci za to. Alleluja Alleluja Niechaj żyje i króluje nam Pan Piórkowski. Nasz Pan.
    ReviewUserIconksywka

23.06.2018 12:51

A Ojciec Dyrektor nr konta już podał żeby przelewac datki na TV Maxus? Obiekty tracą na potęgę, datki się przydadzą.
    ReviewUserIconanonymous

23.06.2018 08:14

Pan Dyrektor Piórkowski, Pan Lewicki, Pan Woźnica najlepsi na świecie!!! To są ludzie honoru!!! Dziękuję ze Jesteście. Dzięki Wam ta firmą się rozwija. Dzięki Wam mam cudowną pracę. Dziękuję!!!
    ReviewUserIconAlbin M

23.06.2018 11:03

Nie ośmieszaj się. Już po wpisie widać że nick Zadowolona i anonymous to jedna i ta sama chora osoba. Tymi wpisami prawdy i stanu faktycznego nie zmienisz. Firma tonie a Ty razem z nią. Może jeszcze napiszesz jak się ta firma rozwinęła dzięki Panu dyrektorowi Piórkowskimu??? Ile obiektów przegranych a ile przetargów wygranych? Ile osób odeszło? Starych sprawdzonych lojalnych uczciwych pracowników????? Masz te dane czy piszesz nie mając o niczym pojęcia????? Problemy firmy dopiero się zaczynają. Chciałbym zobaczyć twoją minę za 2 miesiące. Przedstaw się to podyskutujemy o tych Twoich wodzach pożal się Boże. Smutne że klepiesz brawo tej szajce. Widać jesteś taki sam jak oni. A swój do swojego zawsze ciągnie.
    ReviewUserIconKlusek

23.06.2018 10:39

Zadowolona Ty juz nic lepiej nie pisz. Ludzie mają wyribioną opinie o firmie Maxus i nic nie zmienisz swoimi chorymi i kłamliwymi opiniami. Pozwy skargi i tak są już złożone w odpowiednich instytucjach. A ty zadowolona robisz z siebie idiotke i w dodatku zakłamaną. Przedstaw się napisz w którym obiekcie pracujesz to będziemy wiedzieli gdzie jest taka sielanka i rodzinna atmosfera. Na chwilę obecną to tylko Ty soiewasz sto lat. Dzisiaj jest dzień ojca to nie zapomnij Piórkowskimu złożyć życzenia ha ha ha.

23.06.2018 08:35

Niechaj żyją niechaj żyją NAM! W zdrowiu szczęściu i radości niechaj żyją NAM. Pan Piórkowski Pan Lewicki i Pan Woźnica niechaj żyją NAM!!! To są ludzie godni zaufania. To są ludzie honoru. To są właściwi ludzie na właściwych miejscach!!! Niechaj żyją NAM.

23.06.2018 10:30

Ty serio jesteś pierdolnieta
    ReviewUserIconBasia

23.06.2018 10:34

Ale z Ciebie pustak. Ja p......... le.

23.06.2018 09:20

Pan Dyrektor Piórkowski zacny człowiek. Pan Koordynator Lewicki zacny człowiek. Pan Koordynator Woźnica zacny człowiek. Ci ludzie to wzór i ideał.

23.06.2018 10:28

Dla takiego zera jak Ty to wzory. Ha ha ha pisz dalej. Rozbawilaś wszystkich do łez.
    ReviewUserIconBogdan

23.06.2018 10:31

Hi hi hi. Chyba mało im kasy z pefronu i zaczęli rozprowadzć coś nielegalnego. Zadowolona nie wiem co ci dają ale bierz połowę ha ha ha

23.06.2018 08:38

Pan Dyrektor Piórkowski jest jak ojciec. A Panowie Lewicki i Woźnica jak matka. Dbają o pracowników i są zatroskani ich kłopotami. To ludzie pełni wiary i honoru.
    ReviewUserIconKokos

23.06.2018 07:39

Zadowolona. Firma Maxus jest była i bedziękuję w niepamięci i niebycie. Chyba na jakimś chaju jesteś od Piórkowskiego. Ty szparko sekretarko. Nie masz pojęcia o firmie nawet bladego. To kupa oszustów. Kłamstwa i nierobów z dyrektorstwa i jego świty.

22.06.2018 21:48

100 lat, 100 lat niechaj żyje nam PAN DYREKTOR !!! JEST NAJLEPSZY !!! PAN PIÓRKOWSKI NIECHAJ ŻYJE NAM!!!
    ReviewUserIconksywka

22.06.2018 23:58

A co ty u dyrektora na imieninach jesteś? XD
    ReviewUserIconPan Kracy

23.06.2018 07:27

Już nie rób z siebie idiotki. Beka śmiechu z Twoich wpisów a nikogo tym nie (usunięte przez administratora) Jesteś kukiełką Piórkowskiego tylko co Ci to da? Przestań się ośmieszać. Teraz to już tylko wzbudzasz litość.

Zostaw merytoryczną opinię o MAXUS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAXUS Sp. z o.o.!