Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia
2 45 6 1

Opinie o Maxus Sp. z o. o. Ochrona osób i mienia

Filtruj opinie po kryteriach:

Fotelik
 Opinia

A czy ty nie wiesz że istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych? Za takie operowanie symbolem choroby możesz być podanym do sądu? Piszecie hymny na cześć Piórkowskiego i Woźnicy a nie wiecie że do naszego biura trzeba się zaangażować? Coś załatwić w biurze zostaje wyznaczona data kiedy mogę porozmawiać z dyrektorem. Paranoja. !!!! TO NIE PRZYCHODNIA ANI LEKARZ.Czy ŁÓDŹ nie widziała co tu się dzieje? Dlaczego zamyka na to wszystko oczy ? Obudzą się jak w kasie zabraknie pieniędzy do wypłat a oprócz tego będą musieli płacić odszkodowania.

Pomocna?
Tomasz g
 Opinia
@Fotelik 30.04.2018 15:36

Serio trzeba się umawiać na daną godzinę? Ja myślałem że jak przyjdę do biura to od ręki załatwię sprawę.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Zołza
 Opinia

Napisana szczera prawda. Tylko szkoda, że panowie prezesi nie biorą pod uwagę słów skarg i próśb pracowników.

Pomocna?
Dana
 Opinia

Wpis z dnia 27.04.2018r. godzina 16.30. Tchórzu podpisuj się własnym Nickiem!!! Wiem kim jesteś - porażką i żenadą. Zabrakło odwagi żeby się podpisać?

Pomocna?
Regina Makosiej
 Opinia

Dzisiaj byłam w biurze u p. Piórkowskiego. Niestety nie załatwiłam nic w sprawie moich godzin urlopowych i nadgodzin. Jutro ma być w Łodzi.Potem ma oddzwonić w piątek. Nie ma głównej osoby zamieszania p. Woźnicy. Woźnica nie nadaje się na koordynatora. Przede wszystkim musi nauczyć kodeksu pracy. Nie umie zliczyć godzin wypracowanych i godzin urlopowych. Art 94 kodeksu pracy mówi że to koordynator zobowiązany jest do zorganizowania pracy aby pracownik wypracował obowiązujące godziny w danym miesiącu. Musi wiedzieć o art 149 kodeksu pracy który mówi o ewidencji pracy. Pan Piórkowski zapomniał o art 85 paragraf 5 gdzie jest mowa o udostępnienie dokumentów na których podstawie jest obliczane wynagrodzenie. Piórkowski wysyła mnie do sądu. Za jego radą byłam w Inspekcji pracy a także na policji. Złożyłam doniesienie na firmę za łamanie praw pracowniczych. Panie Pyć pan też o tym wiedział i miał pan zapoznać się z tym i podjąć odpowiednie kroki i w poniedziałek oddzwonić do mnie. JA UPOMINAM SIĘ TYLKO O TO CO MOJE. Niektórzy narzekali na Gryca ale Gryc wiedział jak godziny podliczać. Nie było takiego bałaganu jak to jest obecnie. Mam swoje marzenia i liczę na to że się spełnią i PREZES BĘDZIE DOBRYM PREZESEM.

Pomocna?
Kamila
 Opinia
@Regina Makosiej 18.04.2018 15:07

I bardzo dobrze zrobiłaś. Ciekawe jak Pan Piórkowski będzie tłumaczył się w sądzie? Czy też będzie taki pewien siebie jak do tej pory? Skąd Pan PYĆ wytrzasnął tego człowieka? Zadufany, pewny siebie człowiek który nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa. Kawa herbatka ciasteczka na tym polega jego praca w biurze. Więc działaj i walcz o swoje.

Pomocna?
milka198889
 Opinia
@Regina Makosiej 18.04.2018 15:07

Pani Regino,jeżeli chce Pani spełnić swoje marzenia to proszę podsunąć władzy moją skromną osobę,która jest otwarta na zmiany i propozycje,ale od razu piszę,że nie przyjmuję do wiadomości brzydkich obrażliwych komentarzy,moje wartości i motto życiowe to; ,,Wartości Człowieka nie liczy się tym co posiada lecz tym jakim jest dla innych'',proszę was serdecznie o szacunek dla każdego człowieka.Ściskam Was mocno,wierząc w dobre zmiany w tej Firmie.

Pomocna?
lena
 Opinia
@milka198889 27.04.2018 17:45

mlka 198889 potrzebujesz natychmiast lekarza, dobra zmiano!!! hahaha

Pomocna?
Aga G
 Opinia
@milka198889 27.04.2018 17:45

A kim Ty jesteś dobra zmiano? Czemu ukrywasz się pod nickiem? Posunąć władzy Twoją skromną osobę kiedy nie wiemy z kim mamy do czynienia. Puknij się w pusty baniak zanim coś napiszesz. I naprawdę nie interesują mnie jakimi w życiu kierujesz się mottami. Życie to nie bajka o nie motta. Życie to realne patrzenie na świat.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Aga G
 Opinia

Niesamowite co teraz się dzieje w firmie. Nigdy takich cyrków nie było. Czemu nasi przełożeni nie reagują na takie zachowania pracowników. Dopiero bekną jak dojdzie do tragedii i faktycznie ktoś komuś zrobi krzywdę. Może w takich sytuacjach kiedy owy gość jest pod wpływem i rozrabia należy wezwać policję?

Pomocna?
Dana
 Opinia

podpisuj się swoim nickiem tchórzu...wiem kim jesteś... żenada pl.

Pomocna?
milka198889
 Opinia

Firma Maxus Sp. z o.o. Ochrona osób i mienia z Łodzi.Jestem pracownikiem od Lutego br,przyjemna atmosfera panująca w pracy na stanowisku-szatni,bardzo otwarta i uśmiechnięta na ludzi jest Pani Koordynator Nina oraz Pan Robert.Na czas są wypłacane pensje,również w pracy można liczyć na pomoc Ochrony:Zrobienie herbaty,kawy,porozmawianie na tematy życiowe,chciał bym wymienić w szczególności Panią Jadzie,która jest uśmiechniętą Kobietą i bardzo życzliwą i pomocną w każdej sytuacji.Stanowisko pracy jest dostosowane do niepełnosprawności.Studenci oraz Profesorowie są życzliwi dla pracowników.Szacunek jakim darzą nas tutaj przełożeni jest mało spotykanym,pierwszy raz jestem zadowolony z tą firmą współpracą.Osoby,które wyżej komentowały, wulgarnie,obrażając Koordynatorów oraz Firmę Maxus z Łodzi, proszę nie czytać tych bzdurnych komentarzy bo są nie prawdziwe i wymyślone z zazdrości,do tych ludzi.Napiszę tak miło nie jest drodzy państwo wyżej,którzy pracowaliście w tej Firmie a nie spełnialiście oczekiwań jakie wam przedstawiano i dawano wam szansę nie jeden raz.Szanuj drugiego człowieka,jeżeli chcesz być szanowany,jeżeli tak nie jest,to nie masz szacunku również i do siebie.Wymarzona praca dla każdego,kto lubi kontakt z człowiekiem.

Pomocna?
jola
 Opinia
@milka198889 24.04.2018 15:25

Pani Nina uśmiechnięta trzymajcie mnie bo pęknę ze śmiechu .To najbardziej nadęta osoba z jaką pracowałam .Pani Nina wywaliła mnie z ochrony gdy byłam na urlopie a na moje miejsce wsadziła swoje kumpla z szatni .Nie mając takich uprawnien i właśnie między innymi jej grzeszkami to za to ją i Lewickiego powołałam do sądu pracy .Nina nie jest koordynatorem a już napewno nuie jest koordynatorem ochrony tylko przyjaciółką Lew8ickiego i on robi wszystko co ona mu każe ale to już rozegra się w sądzie .Jak czytam te pochwały i te ochy i achy na ich temat to mi się nóż w kieszeni otwiera .Ciekawa jestem co Wam obiecali za te pozytywne opinie o sobie.Jedyna ptawda to taka że pieniądze wpływają na czas ale to nie jest zasługa Niny ludzie mylicie pojęcia .To firma płaci a nie Nin

Pomocna?
Nadal pracownik
 Opinia
@milka198889 24.04.2018 15:25

Wymarzona praca dla każdego??? Skoro jesteś taki zadowolony i szczęśliwy to czemu ukrywasz się pod nickiem? Proszę się nie ośmieszać. Sami siebie wychowalacie pod niebiosa pisząc kłamstwa i bajki. Ludzie się już na to nie nabiorą. Pani Nina pseudo koordynatorka już z wyglądu przypomina czarownice a jak otworzy usta to istny pustak bez szkoły.A przełożeni no cóż? Trafił swój na swego.

Pomocna?
Krzyś
 Opinia
@jola 24.04.2018 16:10

Przecież nikt inny nie pisał tych bzdur jak czarownica NINA lub (usunięte przez administratora) Lewicki. Czują sąd pracy i że wiszą nad nimi czarne chmury to będą pisać tu bzdury. Ja mam nadzieje ze prokuratura sprawdzi wiarygodność tych wpisów jak również ich twórców. A zasięgnąć informacji w prokuraturze jest to możliwe na wniosek sądu. Czarownica i (usunięte przez administratora) bez kultury tacy nagle kulturalni pomocni i przyjacielscy. No rozbawili mnie tymi bzdurami do łez. Jakim trzeba być oszołomem żeby pisać takie fantasmagorie. Nina z Lewicki powinni przejść do filmoteki. Oni się marnują. Może napisaliby jakbyś scenariusz do komedii. ???? Przynajmniej tu na goworku mogą się dowartościować bo są znienawidzeni przez ludzi. Para prostaków i arogantów którym przyklaskuje Pan dyrektor. Ta firma idzie pod wodę. 21 osób do pozwu zbiorowego.

Pomocna?
Roberto
 Opinia
@milka198889 24.04.2018 15:25

Nina jest lekko uśmiechnięta od urodzenia ha ha ha. Ja pier....e komedia omyłek jest w tej firmie...

Pomocna?
jola
 Opinia
@milka198889 24.04.2018 15:25

Ja mam szanować Lewickiego o nie za moje nerwy i upokorzenie jakiego doznałam od tego człowieka jestem po dwoch udarach a Lewicki przez 20 minut wyzywał mnie od złodziejek wydzierał się na mnie że ukradłam jakies nic nie znaczące gazetki takie życzenia świąteczne złożył mi pseudo koordynator i ja mam go szanowac było wiele innych sytuacji i dlatego podałam sprawę do sądu pracy odpowiedzą za to co zrobili on i ta jego piękna Nina a na szacunek nalezy sobie zasłużuc

Pomocna?
SCORPION
 Opinia
@milka198889 24.04.2018 15:25

MILKA puknij się w głowę piszesz same bzdury,jakie oczekiwania .LUDZIE chcą pracować w tej firmie,bo zależy im na pracy,ale ATMOSFERA i NOWE kierownictwo jest do bani.

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Leszek
 Opinia

Zachęcam do nie zastanawia się tylko przyjścia........ co to za analfabeta pisał??? I od kiedy śmierdząca i arogancka Nina jest koordynatorem????? Puknij się Kowalski w łeb i przestań pisać bzdury i kłamstwa.

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Leszek 25.04.2018 18:35

opinia z 25.04 z godz.18:35 nie jest moją opinią - ktoś podszył się pod mój nick...

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Danusia
 Opinia

Gryc wracaj !!!

Pomocna?
Angela
 Opinia

Grycuś wracaj do nas. Bez Ciebie ta firma to dno i wodorosty.

Pomocna?
Marcin
 Opinia

W opiniach na forum panuje pewien dysonans. Jedni użytkownicy piszą pozytywnie o firmie, inni natomiast zarzucają jej negatywną atmosferę w pracy. Może dodatkowy głos pracownika, który się jeszcze tutaj nie wypowiadał, wniesie coś nowego do dyskusji? Jak Wam się aktualnie pracuje w firmie Maxus Ochrona osób i mienia? Czy polecacie tę pracę osobom bez doświadczenia? Każda z Waszych opinii może przekonać niezdecydowane osoby.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Marcin 12.04.2018 13:01

Pozytywnie wypowiedzi Panie Prezesie są napisane przez tę samą osobę W firmie panuje mobbing, wyzyskiwanie oraz traktowanie pracowników przez koordynatorów jak niewolników. Pan przywróci Pana Gryca.

Pomocna?
Joila
 Opinia

Człowieku co Ty piszesz Gryc w porównaniu z Lewickim to złoty człowiek .Lewicki to gnida i atrapa człowieka ordynarny opryskliwy gbur

Pomocna?
Agnieszka Grądalska
 Opinia

SPROSTOWANIE. Po rozmowie z Panem prezesem Pyciem sprawa dotyczącą mojego urlopu została wyjaśniona. Urlop marcowy został anulowany. W dniu dzisiejszym po długiej rozmowie z Panem prezesem przedstawiam sprawy które mnie bolą i nurtują. Rozmowa przebiegła sympatycznie i spokojnie. Mam nadzieję, że zmieni się atmosfera w naszej firmie. Że pracownicy będą mogli zabrać głos w sprawie która dotyczy ich samych jak i firmy. Na ten moment jesteśmy przestawiani jak nie potrzebne meble. My pracownicy chcemy też jak najlepiej dla firmy i chcemy ją godnie reprezentować. Ale proszę dać nam szansę do wypowiedzenia się w pewnych tematach. Atmosferę i ogólny porządek chyba tylko jest w stanie przywrócić powrót p. Gryca który pomimo braku wykształcenia potrafił rozmawiać z ludźmi. Czasami marzenia się spełniają. Panie prezesie PYĆ dziękuję za miłą rozmowę. Chyba przywrócił mi Pan wiarę w ludzi. Pozdrawiam

Pomocna?
Jola
 Opinia
@Agnieszka Grądalska 18.04.2018 13:11

Pani Agnieszko z tego wpisu z 18 04 zrozumiałam że pani zawarła ugodę z firmą i wszystko u Pani wróciło do normy ?

Pomocna?
Agnieszka Grądalska
 Opinia

W w/w firmie zatrudniona jestem ponad pięć lat. Przez ten okres czasu poznałam wielu koordynatorów. Bywało róznie. Raz gorzej a raz lepiej. To co dzieje sie w chwili obecnej dla mnie jest nie do przyjęcia. Ostatni obiekt w którym pracowałam to OPS Bielany. Nadmieniam, że przez okres mojej pracy nie było na mnie nawet jednej skargi. Poprosiłam koordynatora p.Wożnicę o urlop na święta Wielkanocne. W zeszłym roku prcowałam w święta wiosenne oraz w Boże Narodzenie. Pracowałam także 1,3,5 maja, 1 listopada oraz w sylwestra. Prośba moja została odrzucona. Poprosiłam o urlop. Udałam się do biura w celu wypisania wniosku urlopowego. Po napisaniu wniosku usłyszłam, że po urlopie nie wrócę na swój obiekt. Nadmieniłam, że będę szukać nowej pracy. Być może pan Wożnica tak szybko zaaragował usuwając mnie z obiektu w trybie natychmiastowym. A powinien wiedzieć piastując tak wysokie stanowisko że obowiązuje mnie okres wypowiedzenia. Od 29 marca jestem na zwolnieniu lekarskim. W dniu dzisiejszym dowiedziałam się, że w marcu byłam na urlopie 20-23 marca. Nic o tym nie wiem i wniosku nie wypełniałam. Panie z kadr powiedziały, żeby wyjaśnić to z koordynatorem. W biurze nic nie wiedzą. Pani sekretarka z biura w Warszawie uzyskała informację że mam niedogodziny i ktoś sobie wstawił urlop. Zadzwoniłam do kadr i dowiedziałam się że to pan prezes Pyć tak zdecydował. Zadzwoniłam do pana Pycia który oczywiście nic nie wie. Ale obiecał wyjaśnić i jeszcze tego samego dnia oddzwonić.Cisza. Pan Pyć tak jak zawsze nie odbiera telefonów. W dniu dzisiejszym udałam się do Inspekcji Pracy. Zabieranie urlopu za niedogodziny jest niezgodne z prawem. Art 149 par 1 KP stanowi ; pracodawca prowadzi ewidencję czasu pracy pracownika. Pracodawca ustala grafik czasu pracy. Art 94 Pracodawca jest zoobowiazany w szczególności organizować pracę w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy. Zaniedbań ze strony poracodawcy jest ogrom. W zeszłym roku w3 pracy spadłam ze schodów skręcając staw skokowy. Pani inspektor BHP w protokule napisała: ŻE NIE ZACHOWAŁAM OSTROŻNOŚCI PODCZAS CHODZENIA. Dobrze by było gdyby choć jedna osoba przeszła szkolenie BHP. Może na takim szkoleniu pani ispektor nauczyłaby nas chodzić. W ŚRODĘ 18 KWIETNIA 2018 ROKU O GODZINIE 11 UMÓWIONA JESTEM Z PRAWNIKIEM PRAWA PRACY. SKŁADAM OFICJALNE POWIADOMIENIE DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ORAZ POZEW DO SĄDU PRACY. JEŻELI CHCECIE SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO GRUPOWEGO POZWU BARDZO PROSZĘ O KONTAKT POD NUMEREM 536-132-000. ZARÓWNO BYŁYCH PRACOWNIKÓW JAK I PRACUJĄCYCH NADAL W FIRMIE. KOORDYNATOR NIE ZWRACA UWAGI NA TO ŻE JESTEŚMY OSOBAMI CHORYMI. KIERUJĄC NA DANY OBIEKT NIE BIERZE POD UWAGĘ SYMBOLU CHOROBY. KOLEŻANCE KTÓR4A MIESZKA W ŁOCHOWIE P WOŻNICA ZAPROPONOWAŁ OBIEKT W SĘKOICINIE. 3 GODZINY ŻEBY DOTRZEĆ DO PRACY. W ZWIAZKU Z POWYŻSZYM PROSZĘ O KONTAKT OSOBY CHCĄCE DOŁĄCZYĆ SIĘ DO POZWU. POZDRAWIAM

Pomocna?
Regina Makosiej
 Opinia
@Agnieszka Grądalska 16.04.2018 17:46

Ja też się przyłączam do tego. Mnie za marzec koordynator nie wstawił godz. urlopowych za 10 dni urlopu. Łatwo policzyć że to 80 godzin. Dzwoniłam do p. Pycia. Obiecał zająć się tym i w poniedziałek dodzwonić. Poniedziałek minął a p Pyć milczy. Piórkowski zwala na koordynatora że nie dopilnował godzin na OPS Bielany. Nie pozwolę żeby moje godziny poszły sobie. Nie zostawię tak tej sprawy. Idę na skargę gdzie się da. @ Agnieszka Grądalska przyłączam się do tego. Mamy takie prawo i trzeba skorzystać z tego.

Pomocna?
Danuta Szulawiak
 Opinia
@Regina Makosiej 16.04.2018 18:41

Ja już wcześniej opisywałem jak mnie potraktował Lewicki. Przyłączam się do pozwu zbiorowego. UKSW Dewajtis 6

Pomocna?
Leszek Staniszewski
 Opinia
@Agnieszka Grądalska 16.04.2018 17:46

Pani Agnieszko ma Pani całkowitą rację...jeżeli zajdzie potrzeba chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego...takich osób jak My w tej firmie jest dużo więcej , niestety boją się zaprotestować przeciwko łamaniu Ich praw pracowniczych z uwagi na gloryfikowanie w firmie alkoholików a nawet złodziei przy jednoczesnym gnębieniu Ludzi uczciwych...serdecznie pozdrawiam Leszek Staniszewski.

Pomocna?
Agnieszka Grądalska
 Opinia
@Leszek Staniszewski 17.04.2018 10:43

Panie Leszku. Proszę w wolnej chwili o kontakt telefoniczny. Pizdrawiam

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia

Józef pracujesz 6 lat? Jak by Ci nie pasowało to byś odszedł. A Leszek nieudacznik sam nie wie czego chce. Proponuję zabrać się do pracy albo won.Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę.

Pomocna?
Józef
 Opinia
@Zadowolony 13.04.2018 21:29

Won nawet do psa się nie mówi. Przemawia przez Ciebie (usunięte przez administratora) Jesteś zwykłym brakiem. Pracowałem bo było podkreślam BYŁO jak w rodzinie. Do chwili kiedy WŁADZE objęli pseudo ojciec dyrektor i pseudo koordynator.

Pomocna?
Bogdan
 Opinia

Twoja inteligencja i poprawna polszczyzna poraża. Włącz słownik człowieku bo Twoja ortografia poraża. Dlatego pasuje Ci być pod pantoflem dyrektora i koordynatora, bo kto inny Cię przyjmie do pracy. Siedzisz cicho i przytakujesz bo jesteś zwykłym debilem bez wykształcenia. Osoby które pracują w tej pseudo firmie często mają wyższe wykształcenie od swoich przełożonych. Życie i choroba często zmusza do podjęcia takiej pracy. Ale Ty Zadowolony jesteś zwykłym pospolitym niedouczonym kretynem który w tym miejscu próbuje zabłysnąć. Jesteś odpadam człowieczeństwa pisząc w ten sposób o innych współpracownikach. Więc zamknij mordę i weź do ręki słownik ortograficzny. Zamiast pisać bzdury i kłamstwa lepiej ten czas poświęcić na naukę.

Pomocna?
Bardzo zadowolony
 Opinia
@Bogdan 14.04.2018 17:44

Ty Bodzio bez brokatu błyszczysz hahaha banda trolli i nieudaczników którzy jedno co potrafią to narzekać,narzekać i jeszcze raz narzekać. Dyrektor zły, koordynatorzy do (usunięte przez administratora) praca (najlepiej leżąca i jeszcze żeby żarełko ktoś przyniósł) ciężka etc, etc. Zamiast narzekać Bogdan i Leszek aplikijcie na stanowisko PREZESA.

Pomocna?
TakNie
Bardzo zadowolony
 Opinia
@Bardzo zadowolony 14.04.2018 18:28

Aplikujcie

Pomocna?
TakNie
Bogdan
 Opinia
@Bardzo zadowolony 14.04.2018 18:28

Jesteś pustakiem piszącym naokrągło to samo. Wyuczył Cię OJCIEC DYREKTOR tylko jednej formułki? Czy jesteś taki tępy, że więcej nie jesteś w stanie zapamiętać???? "ha ha ????. Jesteś trolem dyrektora i jeszcze się tym szczycisz???? Za grosz nie masz własnego zdania nie mówiąc o honorze. Zobaczymy jak będziesz aportował za miesiąc. Azorek do nogi ha ha ha koordynator zagwizdał ha ha ha a dyrektor kostkę rzuci.

Pomocna?
Mira
 Opinia
@Bogdan 14.04.2018 18:41

Ha ha ha dobre. Bardzo Zadowolony aport ????????????

Pomocna?
Bardzo zadowolony
 Opinia
@Bogdan 14.04.2018 18:41

Bodzio wal się. To Ty z Leszkiem skomlecie jak bure suki. Jesteście żałośnie. Żenada. Nie odpisuj ćwiklaku bo wali mnie to co piszesz pętaczku.

Pomocna?
TakNie
Bogdan
 Opinia
@Bardzo zadowolony 14.04.2018 22:27

Pętaczka to znajdż sobie prostaku w rodzinie. Walić to możesz się sam, bo zapewne z takim podejściem do życia i takim kretynizmem wrodzonym nie masz żony ani partnerki. Burasie brzydki i prostackie..... Właśnie teraz pseudo szefowie zatrudniają pijak ów, śmierdzichów i trolli nie umiejących pisać. I Ty właśnie do nich należysz skoro taki Ci dobrze. Normalni pracownicy odchodzą z firmy patrząc to tą gromade alkoholików i leni którą przyjął do pracy ojciec dyrektor i pseudo fałszywy koordynator. Także wieśniaku pijaki manelu jak chcesz coś napisać to najpierw wytrzezwiej. Nawet tu czuć od ciebie denaturatem ha ha ha ????. Zamknij pysk i go nie otwieraj bo zanieczyszczssz powietrze łojotoku ????☺️????

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@Bogdan 15.04.2018 07:54

Wieprz zawsze zostanie wieprzem. Amen. A Ty Bodzio to Leszek. Hahahahahahaha

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia

Wieprzku ty masz problem i z głową czubku i z denaturatem bo piszesz że gustujesz w takich trùnkach. Dobrze że takich opasów firma się pozbywa. Hahahaha za Tobą śmieciu idą w parze tumany kurzu i fetoru zgnilizno. Hahahaha

Pomocna?
TakNie
Bio
 Opinia
@Zadowolony 15.04.2018 12:50

Chora głowa. Człowieku..... sorry pseudo człowieku to że ty przez małe masz problem z alkoholem to nie znaczy że każdy ma ten problem. Myślę że ojciec dyrektor ci pomoże. A wiesz brudasie po czym pozna wieprz wieprza? Po tym że sam jest wieprzem. Więc przestań się już przedstawiać bo już każdy ma wyrobione o tobie zdanie. Jesteś zwykłym zerem. Ba.... nawet mniej niż zero. Szambem jedzie co z mordy przygłupie. Zamiast pisać farmazony to sługusie dywany rozkładaj dla ojca Dyrektora. Ty baranie zacofany.Firma pozbywa się pasożycie ludzi myślących którzy walczą o swoje a zostawia meneli brudasów pasożytów i śmierdziuchów takich jak ty. Więc siedź w tej śledziarni i ciesz się czasem. Dni policzone a wtedy zobaczymy jak będziesz skamlał. Więc menelu brudny liż tylek ojcu póki możesz.

Pomocna?
Elżbieta
 Opinia
@Bio 15.04.2018 13:16

Ha ha ha masz rację. Ten ZADOWOLONY to jakiś muł pasiasty.

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Zadowolony 15.04.2018 08:49

mylisz się śmieciu ukrywający swoje imię...jesteś tylko nędznym trollem - z chorobą psychiczną bo tylko chory może wypisywać takie brednie a mnie możesz co najwyżej cmoknąć w pompkę ...

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@Bio 15.04.2018 13:16

Hahahaha żałosny pomiotku nie powtarzaj się bo nadajesz jak radio Maryja penisku. Nadajesz się jedynie do utylizacji. Amen

Pomocna?
TakNie
leszek
 Opinia

i tak ci nie dam obciągnąć , bo mój koń lubi czystą stajnię...

Pomocna?
Luiza
 Opinia

A Ty potrafisz balasie tyłka ha ha ha? I nie zmieniaj prostaku nicku. Jesteś mongołem i będziesz mongołem. Twoje ha ha ha tylko potwierdza że jesteś od urodzenia lekko uśmiechnięty. A w bece spermy to zanurz swój brzydki pysk ponoć sperma wygładza cerę. Będziesz się bardziej podobał ojcu dyrektorowi.

Pomocna?
leszek
 Opinia

tobie śmieciu Maxus uratował życie bo gdzie indziej takiego gówna by nie przyjęli ja gdziekolwiek znajdę pracę ...płyń z prądem tak jak inne gówna i odpady i dalej molestuj Magdę to trafisz tam gdzie ci z (usunięte przez administratora) zrobią jesień średniowiecza...ale ty chyba to lubisz dupolizie ?

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@leszek 15.04.2018 17:41

Chyba obore albo chlew pompeczko.

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia
@leszek 16.04.2018 11:14

Gdzie? Czy cokolwiek? Z twoją posturą opasie to nawet do pchania karuzeli się nie nadajesz.

Pomocna?
TakNie
Grażyna
 Opinia
@Zadowolony 16.04.2018 12:36

Ty nawet do chlewu lub obrory się nie nadajesz. Świnia przy Tobie to miss internetu oraz przykład czystości i kultury. Zadowolony czy ty nie widzisz ze się ośmieszasz tym co piszesz? Próbujesz się dowartościować przez internet? Marna z Ciebie kreatura. Ty nawet nie jesteś godzien świńskich odchodów sprzątać. Twoje odżywki są prostackie chamskie i świadczą o Tobie. Kimkolwiek jesteś nie jest to ani śmieszne a tym bardziej nikt nie bierze tego na poważnie. Ludzie Cię pod pic biorą a ty baranie stawiasz kontrę.

Pomocna?
Zdalna
 Opinia
@Zadowolony 16.04.2018 12:41

No trzeba przyznać że pisze prawdę bo Leszek jest gruby jak maciora do uboju.

Pomocna?
Bogdan
 Opinia
@Zdalna 16.04.2018 17:16

Popatrz w lustro. Miss goworka się odezwała ha ha ha

Pomocna?
Dana
 Opinia

Ludzie opanujcie emocje. Jak można tak się opluwać? Przykre to jest, bardzo przykre. A co do firmy to zgadzam się całkowicie z Tymi osobami które twierdzą że jest źle, bardzo źle. Pozdrawiam wszystkich.

Pomocna?
Fotelik
 Opinia

@zadowolony. Nie wiem czy byłbyś taki zadowolony gdyby z końcem miesiąca rozliczeniowego zginęło 80 godz twojej pracy. Jak wtedy byś się czuł? Ja to właśnie przechodzę. Koordynator Woźnica nie poinformował Łodzi o moim urlopie.I co teraz powiesz?SUPER KOORDYNATOR. SUPER DYREKTOR. Gdzie podziały się pieniądze za moje nadgodziny wiesz? W czyjej kieszeni są ?Woźnica mówi że nie raz takie niedopatrzenie będzie z jego strony. Życzę Ci abyś i ty czegoś takiego doświadczył na swojej skórze. Pozdrawiam i miłych perypetii z Woźnicą i Piórkowskim jako ojcem.

Pomocna?
Mądra kobieta
 Opinia
@Fotelik 12.04.2018 16:21

No to Cię wyrolowali. Zgłoś do prokuratury i do Pipu. W głowie się nie mieści uczciwość Woźnicy i ojca Dyrektora. Tu już nawet Ojcze nasz..... nie pomoże. Nie odpuszczaj im grzechów. Walcz o swoje i to z procentem. Może Twoje nadgodziny wpadły do niedogodzin z ZGN? I Pan Wożnica dostał mniejszy (usunięte przez administratora) od prezesa?

Pomocna?
Jola
 Opinia
@Fotelik 12.04.2018 16:21

Witaj z Woznicą i ojcem dyrektorem już miałam przyjemność się zapoznać.Znajomość ta zaprowadziła mnie do Pipu lecz nic nie zrobili w mojej sprawie teraz ide do sądu pracy nie daruję im tego co mi zrobili bo w mom przypadku to jeszcze jest wmieszany Lweicki ten pseudo koordynator i jego piękna Nina .Ale zaciska im już się pętla bo nie daruję niech nie myślą że są wszechwładni

Pomocna?
Jola
 Opinia
@Mądra kobieta 12.04.2018 17:18

Zgłosiłam do Pipu opisałam wszystko co się dzieje i jak mnie potraktowali na UKSW na Wójcickiego i po kontroli odpowiedz ktorą dostałam to mnie zmroziła z odpowiedzi wynika że jest wszystko ok a to że Lewicki mnie nawyzywał od złodziejek Nina bez mojej wiedzy gdy byłam na urlopie przeniosła mnie na inny obiekt to nie do nich nalezy wyjasnianie takich spraw

Pomocna?
Agnirszka
 Opinia
@Jola 15.04.2018 11:25

Ja poprosiłam u wolne święta wielkanocne bo w każde pracowałam. Koordynator nie przyjął tego do wiadomości więc poprosiłam o urlop. Po urlopie odrazu inny obiekt. Też tego tak nie zostawię. To nie prywatny folwark Pana Wożnicy.

Pomocna?
anonymous
 Opinia
@Agnirszka 15.04.2018 11:47

A na Wojcickiego na UKSW prywatny folwark Lewickiego i jego przyjaciółki Niny .Ja już składam do sądu pracy bo nawet PFRON nic mi nie pomógł ale ja tego tak nie zostawię

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia

Super firma! Wypłacana. Koordynatorzy znakomici. Dyrektor jak ojciec!

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Zadowolony 11.04.2018 15:41

z tego zachwytu uważaj żebyś nie wylądował w Sękocinie ...albo w domu dziecka niewolniku.

Pomocna?
Zołza
 Opinia
@Zadowolony 11.04.2018 15:41

A brałeś dzisiaj leki? Ty chyba od urodzenia jesteś zadowolony? ???? Dyrektor jak ojciec ha ha ha chyba z horroru. ????

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@leszek 12.04.2018 10:48

Tylko nieudaczników albo bumelantów wysyła Pan Dyrektor do Sękocina.

Pomocna?
TakNie
Zadowolony
 Opinia
@leszek 12.04.2018 10:48

Do Sękocina to tylko odpady nie nadające się do pracy. Pewno się nie nadajesz .

Pomocna?
TakNie
Józef
 Opinia
@Zadowolony 12.04.2018 23:09

Jak przestaniesz lizać ojcu dyrektorowi koordynatorowi tyłka i zaczniesz mieć swoje zdanie to też staniesz się odpadam. Póki co pisz pochwalne komentarze to może dostaniesz zwrot za leki raz na rok. Jesteś człowiekiem bez honoru pisząc takie brednie. Więc zamknij buzię i odezwij się np po 4 latach pracy i współpracy z tą firmą. Jesteś laikiem więc zamilcz.

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@Józef 13.04.2018 06:33

Pracuje na tyle długo że mogę się wypowiadać Józefie. Powtarzam nieudacznicy i bumelanci są skuteczni. Dziwne że wypowiadają się Ci co nie chcą pracować bo są na zwolnieniach bo pogorszył się tym nieudacznikom stan zdrowia. Hahaha. Powtarzam koordynatorzy zwłaszcza Pan R.L. oraz Z.W. są sprawiedliwi i fantastycznie. A takiego Dyrektora jak Pan Piórkowski to że świecą szukać. Konkretny i wie co robi.

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Zadowolony 12.04.2018 23:09

z twoich lizodupskich wpisów jednoznacznie wynika że masz problem ze sobą...firma ma status zakładu pracy chronionej a to oznacza że ma obowiązek dbać o pracowników bo za to bierze kasę z PFRON a co do mnie - jak będziesz miał takie uprawnienia jak ja i tak dobrze będziesz wykonywał swoją pracę a za to dostaniesz takie podziękowanie jak ja dostałem , to będziemy mogli polemizować a na razie ...sięgnij po tabletkę bo poprzednia przestała działać lub zmień lekarza bo ten cię oszukuje...

Pomocna?
Józef
 Opinia
@Zadowolony 13.04.2018 10:01

Pracuje w firmie ponad 6 lat. Przetoczylo się przez ten okres wielu dyrektorów i koordynatorów. Jeżeli Ty uważasz, że obecni szefowie są super to albo jesteś jednym z nich albo jesteś człowiekiem który przez internet próbuje się dowartościować. Na logikę wystarczy popatrzeć na wpisy. Jesteś sam jeden któremu tak wszystko pasuje i który piszczy z zachwytu. Nie wiem i nie chce wiedzieć co bierzesz i co Ci obiecał ojciec Zbigniew ale to się skończy. Bądź pewien że ta super dyrekcja popełnia wiele błędów i dyskryminuje pracowników. Ty jesteś podniecony i szczęśliwy a inspektor z Pipu jest w szoku niedbalstwem i poniżaniem pracowników. Może się znamy a może nie. Ale gdybyś powiedział mi to co piszesz prosto w oczy to napluł bym Ci prosto w twarz. Za kłamstwo. Jak można być tak nie szczerym i załamanym pajacem? Żal mi ludzi którzy z Tobą pracują w obiekcie. Nie pisz już i nie kompromituj się. Milczenie jest lepsze niż pieprznie ludziom faraonów wyssanych z palca.

Pomocna?
Zadowolony
 Opinia
@leszek 13.04.2018 10:37

Widocznie źle wykonywałeś te pracę z tymi uprawnieniami jak Cię posłali w las. Widać tam pasujesz. A leki to sądząc po wpisach to tobie nie pomagają. A przecież w lesie jak w uzdrowisku.

Pomocna?
TakNie
Zołza
 Opinia
@Zadowolony 13.04.2018 17:59

Ty uważaj żebyś sam nie wdepnął w kupę. To gorzej śmierdzi niż zapach lasu. Ja osobiście wolałabym pracować w lesie niz z takim dupolizem jak Ty na jednym obiekcie. A na jaki obiekt Ty Zadowolony pasujesz? Czytając Twoje wypociny to na żaden. Wypociny i kłamstwa. Wszyscy mamy nadzieję że pan prezes PYĆ przejrzy na oczy i odkręci cały ten bałagan. A wtedy komu będziesz tylek lizał? Chyba sam sobie tylko ktoś będzie musiał ci szyję wyciągnąć. Żal mi takich baranów jak Ty chłopie. Chcesz zabłysnąć jednak Twoja inteligencja jest skrajnie niska. Więc nie rób z siebie błazena tylko zacznij racjonalnie myśleć. Dostajesz facet od ogółu. W niedzielę jedź do Sandomierza. Tam jest ojciec Mateusz. Zabierz ze sobą ojca Zbigniewa. Marny z Ciebie komediant.

Pomocna?
leszek
 Opinia

przepraszam - w wielu sprawach celowo zostałem wprowadzony w błąd...ufałem informatorom , pomyliłem się - uczciwie przyznaję się do błędu - osoba która tego dokonała zanim napisze opinie sama niech zrobi rachunek sumienia - niech spojrzy w lustro , bo albo nienawidzi Ludzi albo ma problemy psychiczne bo robienie fotek i nagrywanie rozmówców nie jest normalnym zachowaniem...

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@leszek 07.04.2018 19:17

"Nie wystarczy urodzić się człowiekiem, trzeba jeszcze być człowiekiem..."

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Danuta 08.04.2018 14:47

więc spójrz w lustro a zobaczysz atrapę człowieczeństwa i zacznij się leczyć bo wystarczająco dużo krzywd wyrządziłaś - ja Ciebie nie chcę już znać po tym co zrobiłaś mnie i innym...

Pomocna?
Na szczęście były pracownik
 Opinia

Ludziska (usunięte przez administratora) z tej pseudo firmy i to w trybie natychmiastowym. Nie dajmy się ubezwłasnowolnić. Nie wiem kim był i jakie stanowisko miał Pan dyrektor (ha ha ha) Piórkowski ale niech nie myśli, że jak złoży koszule krawat i płaszczyk a w rękę weźmie teczuszke to porozstawia ludzi po kątach. Panie Piórkowski proszę zapoznać się z kodeksem pracy a szczególnie z art 55§1 k.p dotyczącego mobbingu. Krótki ma Pan staż w Maxusie a ludzie już Pana mają dość. Z ludźmi trzeba rozmawiać a nie traktować ich jak powietrze. Ludzie z ZGN nie dajcie się nabić w butelkę z godzinami. Jest dużo firm gdzie przyjmują ludzi do pracy i jest normalne traktowanie pracownika. Ludzie nie dajcie sobą pomiatać. Trzeba mieć i zachować godność.

Pomocna?
były koordynator
 Opinia
@Na szczęście były pracownik 25.03.2018 09:18

masz racje w konsalnecie jest o niebo lepiej inne traktowanie koordynatorzy wporządku zawsze pomocni zero problemów powiem więcęj nawet bony na święta dają dofinansowania do leków za nadgodziny płacą 100% a oni kombinują żęby nie płacić za nadgodziny i pracuje się na dwie umowy Maxus głowna umowa mm service druga zlecenie

Pomocna?
Laky L
 Opinia
@były koordynator 25.03.2018 10:12

No właśnie słyszałem, że w konsalnecie jest bardzo dobrze. Impel też ma opinie spoko. Mam kontakty z ludżmi nadal pracującymi w Maxusie. Masę ludzi będzie się zwalniać przez tego nowego dyrektorka. Myślał że taki jest kul a ludzie mają go dość.

Pomocna?
niepełnosprawni
 Opinia
@Na szczęście były pracownik 25.03.2018 09:18

Pan dyrektor na warszawę o którym piszecie to były pracownik policji z Marek k/Warszawy i uważa pracowników za swoich niewolników,28.03.2018r wreszcie PIP zaczął kontrole na obiekcie UKSW w Warszawie przy ul. Wójcickiego, będziemy się temu przyglądać ,aby móc pomagać zastraszanym pracownikom niepełnosprawny tam pracującym, a na stanowisku koordynatora powinni pracować osoby do tego przygotowane praktycznie i teoretycznie a nie szatniarze którym awans odbija wyższością nad innymi pracownikami niepełnosprawnymi.

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@Na szczęście były pracownik 25.03.2018 09:18

Witaj w klubie????????????przeczytaj proszę opinię na mm service Security. Szatniarz- koordynator, szatniarka (przyjaciółka) nadzorcy ma więcej do powiedzenia niż sam dozorca-nadzorca-koordynator(hahaha). Patrol składający się z byłego szatniarza( z całym szacunkiem do pracowników szatni) oraz pracownicy szatni (UKSW) kontrolujący stan trzeźwości pracowników "ochrony" to jakaś żenada DYREKTORZE Piórkowski. Porażką dla Pana jest fakt że nie szanuje Pan pracowników.

Pomocna?
Jola
 Opinia
@niepełnosprawni 29.03.2018 01:37

Była kontrola PIP na Wójcickiego ale nie na taką kontrolę liczyłam to była farsa nie kontrola nie liczcie kochani że coś się zmieni ja tę kontrolę nasłałam opisałam wszystko co się dzieje i co? Zostałam wezwana do PIP i dowiedziałam się że wszystko jest w porządku a to że Lewicki jego przyjaciółka Nina i dyr Piórkowski tak traktują ludzi to do nich nie należy .Zasugerowali mi to samo co Piórkowski że jak mi się nie podoba praca to mam się zwolnić .Więc o czym mowa .Ale ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa to nie koniec po A powiem B Próbowałam dogadac się z firmą to zaproponowano mi obiekt na bazarze na Bródnie dyr Piórkowski nie zna chyba obiektów i chyba pora aby się zapoznał PANIE DYREKTORZE gdzie ludzkie odczucia gdzie szacunek dla ludzi i jak pan traktuje osoby niepełnosprawne MY pracownicy nie jestesmy zatrudnieni za karę wyrokiem sądu chcieliśmy pracowac a pan nam to utrudnił szkoda ale zapewne spotkamy się w sądzie

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Jola 05.04.2018 13:02

Jolu apele do tych osobników nie docierają...oni nie chcą słuchać , oni są chorzy na władzę ...uważają że im wszystko wolno - bierność instytucji typu PIP wprost poraża a to rozzuchwala tylko mobberów ...ja osobiście mam dość tego szamba ale cóż zrobić ? trzeba walczyć o swoje prawa , więc życzę wytrwałości , nawet jeśli się nie wygra to pomoże się tym co dziś nie mają cywilnej odwagi przeciwstawić się mobberom...

Pomocna?
Na szczęście były pracownik
 Opinia

http://niepelnosprawniwiadomosci.blogspot.com/2018/04/inspektorzy-pip-alarmuja-niepenosprawni.html?m=1

Pomocna?
TakNie
Danusia
 Opinia

Umówiłam się z NIM na 10.30 tak mi za nim tęskno już. Wezmę sobie od Joli a konto kupię MU bukiecik róż. Potem lasek Sekocin......

Pomocna?
Gryf
 Opinia
@Danusia 04.04.2018 22:49

No i jak się udało spotkanie?

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@Gryf 05.04.2018 13:28

Nie dotarłam bo stan zdrowia mi nie pozwolił ????po wczorajszej rozmowie zdecydowanie pogorszył się. Ubolewam no ale cóż jeszcze piłka w grze.

Pomocna?
Bogdan
 Opinia
@Danuta 05.04.2018 14:53

Obecni przełożeni potrafią człowiekowi odebrać zdrowie. Ja przez lata pracy nie byłem na zwolnieniu lekarskim. Teraz owszem. Tak mnie (usunięte przez administratora) Wożnica że wylądowałem w szpitalu. Bez echa to nie pozostanie. Sprawa będzie zgłoszona do prokuratury.

Pomocna?
leszek
 Opinia
@Bogdan 05.04.2018 17:43

witaj w klubie - wiedząc że mam wieńcówkę tak mnie potraktowano że wylądowałem na zwolnieniu lekarskim ze skierowaniem do centrum kardiologi w Aninie - sprawcy czują się bezkarni - życzę powrotu do zdrowia i sił do walki z patologią...

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Jestem pracownikiem tej firmy i sszczerze powiem że nie ma sie do czego przyczepić. Przy przyjęciu mnie do pracy omawiane są warunki pracy i płacy , mogłem wybrać obiekt dostosowany do mojej grupy inwalidzkiej. Trzeba chcieć pracować po prostu. Ludzie dlaczego jak Wam źle to się nie zwolnicie tylko tkwicie w tej firmie? Poznałem dwóch koordynatorów bardzo mili do tego grafik mam ustalony wedle moich potrzeb ( lekarzy , świąt rodzinnych itp.). Wypłata zawsze przed 10 -tym , a obiekty są o różnej specyfice . Trzeba tylko sobie odpowiedzieć na pytanie w czym mogę się czuć najlepiej czy to uczelnia a może jakaś instytucja. Nie każdy człowiek sobie radzi, a ludzie którzy są oddelegowani na inny obiekt to albo się na danym obiekcie nie sprawdzili albo ich umiejętności i wiedza nie zbędne są na innym obiekcie. Ludzie musimy się rozwijać a nie tylko usiąść kasę liczyć i patrzeć na zegarek kiedy minie 24 h i przyjdzie zmiana. Znam ludzi którzy olewają i uczciwie tych 24 godzin nie przepracują ale po kasę to pierwsi do bankomatu lecą . I najważniejsze: firma nie trzyma pijaków tylko sie ich pozbywa albo daje szanse naprawienia swojego życia bo kto im pomoże ? Każdy ma większe lub mniejsze problemy ale nikt na siłę w firmie nie trzyma , istnieją zwolnienia za porozumieniem stron. Ludzie dam Wam radę : dobierajcie obiekty do swoich umiejętności psychicznych i fizycznych. Nie każda osoba niepełnosprawna poradzi sobie w ochronie . Jak zauważyliście firma się rozwija, pozyskiwane są nowe obiekty co raz to bardziej prestiżowe i niestety ale co za tym idzie bardziej wymagające logicznego myślenia i szybkiej reakcji . Nie każdy się sprawdzi. A kto uważa że w tej firmie są pijaki itp to niech nie pracuje z tą patologią bo w końcu skoro takie środowisko wybiera to znaczy że sam nie jest lepszy....

Pomocna?
Bogdan
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

To skoro jesteś taki szczęśliwy i zadowolony to czemu się nie przedstawisz? Ja pracuje w tej firmie ponad 5 lat. O jakich umiejętnościach psychicznych i fizycznych człowieku piszesz? W szczególności o te psychiczne pytam? Które obiekty są prestiżowe? Ha ha ha czy oby nie pomyliłeś firm? Jesteś kompletnym laikiem jeśli uważasz że grafik był układny pod Twoją osobę ale masz kolorowe marzenia. Przestań cukrować i pisać brednie. Na logikę : jeśli na danym obiekcie jest 5 osób nie sposób ułożyć grafiku wedle potrzeb każdej osoby. Zapewne to są dopiero pierwsze dni w tej firmie to nawet nie mamy o czym rozmawiać. Zarówno dyrektor jak i koordynatorzy potrafią robić dobre wrażenie podczas pierwszego spotkania. Więc nie podniecaj się za bardzo. Czym większa podnieta tym większe rozczarowanie. Zapewne tak jak każda pracująca w tej firmie osoba posiadasz orzeczenie i tylko to się liczy. Kasę to góra liczy a nie my. My nie mamy na co i czego liczyć. Goła pensja i amen. Możesz pomarzyć o premii, wczasach pod gruszą, pożyczce czy bonach na święta. Więc przestań pisać brednie i wprowadzać ludzi w błąd. Popracuj w tej firmie rok dwa i dopiero komentuj. Początki w każdej pracy są piękne zwłaszcza kiedy łykają kasę z PFRON. A Ty masz z tego guzik. Włącz logiczne myślenie.

Pomocna?
Sprawiedliwy
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

Pięknie napisane DYREKTORZE szkoda że mija się z prawdą.

Pomocna?
Lola
 Opinia
@Sprawiedliwy 03.04.2018 09:12

Bingo

Pomocna?
Mądry człowiek
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

Inteligencie. My pracujemy W OBIEKCIE. Na obiekcie raczej nie zatrudniają a szczególnie osoby niepełnosprawne. Jak chciałeś zabłysnąć, to było sobie głowę brokatem posypać.

Pomocna?
Gin
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

To na którym obiekcie jest tak bajkowo?

Pomocna?
Fotelik
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

@pracownikony. Widać z tego co pisałeś źe jesteś młodziutkim pracownikiem. To koordynator przydziela ci sami obiekt a nie tylko odbierasz według własnych potrzeb intelektualnych i umysłowych. Każdy ma swoje wady i zalety. Są obiekty ciężkie i bardzo ciężkie, gdzie nie masz na 15 minut tyłka posadzić na całe 24 godz. Krótko pracujesz i mało wiesz. Poobserwuj dokładnie a później zabieraj głos. Od kiedy w Warszawie jest 2 koordynatorów? Jeśli chcesz się rozwijać to istnieją kursy i zabaw się w koordynatora i traktuje ludzi tak jak oni by chcieli. Układaj grafik tak źeby oni byli zadowoleni wszyscy. Patologia to teraz zostaje przyjęta a kiedyś Gryc ją usuwał.

Pomocna?
lesiost
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

dyrektorze pracowniku - łżesz jak pies...mam kilkanaście lat praktyki w ochronie , licencję i niepełnosprawność - w gorszym badziewiu do tej pory nie pracowałem...o mankamentach pracowników dozoru , bo wszyscy mamy umowy na pracowników dozoru - koordynatorzy też...posłusznych podpadniętych chronisz i nie ważne czy kradną , dewastują czy chlają na obiektach - gnębisz tych co chcą uczciwie pracować , ale pamiętaj że niszcząc Ludzi z niepełnosprawnością zniszczysz i siebie - skoro chciałeś zostać dyrektorem w ZPCH to naucz się szanować Ludzi bo gnębieni Ci tego nie zapomną a wiesz że prawnych możliwości jest wiele...i jeszcze jedno dla tych co mają małe rozeznanie w temacie i dla tych co opluwają Gryca - Gryc choć młody to przy Tobie był aniołem...

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@lesiost 03.04.2018 20:29

Pana Gryca nie znam zbyt dobrze ale z Panem Piórkowski miałam tą nieprzyjemności się poznać. Oprócz cytuję " odcinamy białą kreską to co było " nic więcej nie usłyszałam. I cóż...brnie Pan nadal... Kończ Waść Wstydu Oszczędź !!!

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@lesiost 03.04.2018 20:29

Brawo, Brawo, Brawo

Pomocna?
Bodyguard
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

Na dzień dzisiejszy jest koordynator pracujący w firmie od prawie połowy lutego i podobno jeszcze jeden od niedawna na miejsce koordynatora J.G.( który został potraktowany jak śmieć ). Było dwóch wcześniej koordynatorów P.G. i J.G. To byli (moim zdaniem) dobrzy koordynatorzy, mieli swoje wady ale potrafili wspólnie dokonać rzeczy prawie niemożliwych. Co to za koordynator, który nie zna zakresu obowiązków pracowników dozoru w danym obiekcie i nie zna pracowników. Wnioskuję, że pracujesz od niedawna i uwierzysz mi z czasem, że wcale nie jest tak słodko. Ludzie nie odchodzą bo chcą pracować i liczą na to, że wreszcie Pan M.M. przejrzy na oczy kogo zatrudnił na Dyrektora Regionalnego (Z.P.). Mam wrażenie, że Pan Z.P. nie wyszedł jeszcze z nawyków mundurowego i chce dalej działać jak na Komendzie. To jednak nie przejdzie.

Pomocna?
Jola
 Opinia
@pracownik 02.04.2018 23:36

Po przeczytaniu Twojego wpisu jestem w szoku.Gdzie jest ta bajka ? Może na UKSW na WÓJCICKIEGO? Człowieku co Ty wypisujesz?Ogarnij się i przestań pisać takie brednie albo zatrudnij się na UKSW i popracuj z Lewickim i jego przyjaciółka Niną to szybko zmienisz zdanie HAHAHAHA

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@Jola 05.04.2018 13:17

Albo wpadnij popracować na UKSW Dewajtis 5 tam dopiero jest cyrk. Ale to już nie mój cyrk i nie moje małpy.

Pomocna?
były kopordynator
 Opinia

Nie ma nic prócz gołej pensji i wymogów jakiś psełdo koordynator pisze że są wczasy pod gruszą ciekaw jestem gdzie sześć lat pracowałem z 1 grupą i nie otrzymałem ani dofinansowania na leki, turnusy, wczasy pod gruszą , a premia jak prezes się zgodzi to jest . Jak zapytałem o podwyżkę to prezes wydarł się na mnie skąd wiem i biednej kadrowej się nie słusznie oberwało . Firma krzak ten sam właściciel i trzech prezesów co tylko sobie kieszeń nabijają , przez osiemnaście miesięcy zatrudniali w trybie niewolniczym pracowników z umiarkowanym bez kodu szczególnego na 240 h przy czym za nadgodziny płacili po 1zł netto, a jak nie chciałeś pracować tyle to musiałeś załatwić zaświadczenie od okulisty z kodem H54 mówiącym że w świetle medycyny jest osobą niewidomą. Dziwne że osoba z upośledzeniem słuchu lub mowy nagle oślepła. Za nadgodziny nie płaca, często było tak że nie było biura a jak już wynajęli to tylko puste pomieszczenie resztę sam kombinuj. Brak zwrotu za paliwo, brak samochodu od dawna na Warszawie( jest tylko jeden) a zarządzających co najmniej 5 osób w tym osoby bez umów stanowiskowych posiadają w umowach pracownik dozoru. Ciekawe pracownik dozoru zarządza pracownikiem dozoru . W tej firmie każdy każdego przezywa, mobinguje i na to jest tylko przyzwolenie. Sami prezesi tacy ale to już koniec ide do odpowiednich iunstytucji zgłosić naruszenie prawa przez prezesów i zarząd. Zapomnieli się o jednym ja mam wszystko na prywatnym komputerze i e-mail

Pomocna?
pseudo
 Opinia
@były kopordynator 25.02.2018 22:02

z funduszu świadczeń socjalnych trzeba było pytac ludzie nie pytaja to nic nie dostaja tylko gołą pensje

Pomocna?
lesiost
 Opinia
@były kopordynator 25.02.2018 22:02

Piotr życzę wytrwałości - czas na normalność - to co napisałeś to sama PRAWDA...niestety najgorszy jest brak reakcji decydentów z tej firmy a wręcz nepotyzm i kumoterstwo...

Pomocna?
Bodyguard
 Opinia
@pseudo 28.02.2018 20:36

Ci, którzy się pytali i cokolwiek chcieli to albo już nie pracują albo są do odstrzału. Poza tym jedyne co można wyciągnąć to 100 zł na kwartał za leki i tylko dla niektórych ochłady za paliwo.

Pomocna?
Danuta
 Opinia
@lesiost 03.04.2018 11:48

W 100% zgadzam się z Piotrem i Lesiostem. Mobbing, nepotyzm, wyzysk oraz hipokryzja to hasła firmy.

Pomocna?
Robol
 Opinia

W poniedziałek ukazało się ogłoszenie na "LENTO Pani NINY - szatniarki z UKSW ul. Wojcickiego. Owa Pani szatniarka (UWAGA) przyjemnie do pracy w szatni pracowników!!! Hahahahahahahahahaha To się nazywa dobre zarządzanie firmą DYREKTORZE Piórkowski. BRAWO TY !!!!!