Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MAXUS Sp. z o.o.

Opinie o MAXUS Łódź

23.06.2018 00:26

Zadowolonej coś złego się stało wypiła za dużo bądz zjadła za mało chyba będzie potrzebny lekarz oby nie stwierdził że to już przypadek beznadziejny
    ReviewUserIconZadowolona

22.06.2018 18:17

Firma MAXUS jest była i będzie. A wam wszystkim którzy zostali zwolnieni za lenistwo żal dooopy ściska. Ja pracuje i jestem bardzo zadowolona.

22.06.2018 20:07

Bo Ty jesteś lekko zadowolona od urodzenia. Na cis masz to orzeczenie a czytając Twoje wpisy chyba każdy już wie jaki masz symbol choroby. Co do firmy i jej egzystencji to pożyjemy zobaczymy.

22.06.2018 20:46

Ty pracujesz? Gdzie????? W chyba jako szparka sekretarka.
    ReviewUserIconZadowolona

22.06.2018 18:21

Zapomniałam dodać że Pan Piórkowski jest wspaniałym DYREKTOREM. Konkretny, uczciwy i obiektywny.

22.06.2018 20:05

Może warto zmienić lekarza. Skoro tak twierdzisz to jesteś tak samo uczciwa jak Pan Piórkowski. A to oznacza że jesteś fałszywą kłamczuchą i nie pojmujesz znaczenia słowa UCZCIWOŚĆ. Polecam zaopatrzyć się w słownik.

21.06.2018 14:30

Leszek mylisz pojecia bo jezeli sa dwie firmy ale maja jednego wlasciciela isa wspolni prezwsi i dyrektorzy to nie zaleznie od nazwy te firmy pracuja na tych samych zasadach ja tez bylam najpierw zatrudniona w MM serwice przeszszlam pozniej do Maxusa ale na jednym obiekcie pracowali ze mna pracownicy MM i nie mialo to znaczenia bo dwie firmy byly pod jednym wlascicielem

21.06.2018 15:45

Jeżeli dany obiekt ma podpisaną umowę z firmą Maxus to jak w obiekcie mogą przebywać pracownicy firmy mm service????? Żaden obiekt nie ma podpisanej umowy z firmą Maxus i z firmą MM Service. Umowa jest podpisywana albo z jedną albo z drugą firmą. Firma robi zwyczajne machloje i tyle w temacie. Leszek ma rację. Jeżeli pracownik ulegnie wypadkowi w obiekcie to powstanie problem. Co robił na obiekcie skoro jest zatrudniony w innej firmie. Zadzwoń do Pipu i się dokładnie zapytaj. Zauważ także ze na umowach są podpisy prezesów Masłowskiego i Pycia. Adresy firmy też są dwa. Łódź i Kruszów. Ta firma to jedeno wielkie kłamstwo. I tylko liczy się kasa kasa kasa. Dlatego posypały się pozwy do odpowiednich instytucji. Pan dyrektor Piórkowski zatopił firmę. Zniszczył ją. Czekamy finału.

21.06.2018 17:09

Owszem to byly machloje ale jak powstala firma Maxus to mieli jeden adres byla to Lodz i dwie firmy pracowaly pod jednym adresem dopiero pozniej przeniesli sie do Kruszewa ale jak to teraz wyglada to mnie to juz nie interesuje ale w ubieglym roku tak bylo .Teraz nie sledze czy to dwie czy jesna firma mam inne problemy zwiazane z ta firma.
    ReviewUserIconKasia

19.06.2018 23:05

Może ktoś obeznany w temacie jak to jest prawnie że na obiekcie jest zatrudnionych kilka osób dwie w maxusie jedna w mm service a obiekt który jest chroniony ma umowe tylko z maxusem ,czy to jest legalnie ? bo np cos sie stanie na obiekcie gdy akurat była osoba która ma umowe z mm service a abiekt ma tylko umowe z maxusem na ochrone jestem ciekawa o cio w tym chodzi bo to tez jakis wałek z tymi umowami
    ReviewUserIconKasia

21.06.2018 01:55

dzks za odp ale to co napisałes to akurat jest ok a mi chodziło że dwóch pracowników podpisaną umowę o prace w MM service na ochronę z kontrahentem z czego kontrahent tez ma umowe z MM service a trzecia osoba pracuje na umowe zlecenie ale w Maxusie to w razie kontroli czy cos by sie stało nie daj boze to nie wiem czy ta osoba powinna byc na obiekcie bo teoretycznie jest zatrudniona w innej firmie niby siostrzanej ps konrahent chyba nawet nie jest świadom żejeden pracownik ma umowe w innej firmie

21.06.2018 11:22

ta osoba nie powinna tam pracować niezależne od powiązań spółek , gdyby kontrahent o takim fakcie został poinformowany to miałby prawo zerwać umowę bez wypowiedzenia...za zaistniałą sytuację w pierwszej kolejności winny jest koordynator a jak zachowały by się instytucje kontrolne ? nie wiem - po raz pierwszy spotykam się z taką nieodpowiedzialnością ze strony pracodawcy ale cóż widocznie wolą płacić kary lub nie potrafią zapanować nad sytuacją...ale to daje obraz bałaganu panującego pod wodzą obecnego kierownictwa...

21.06.2018 01:48

Mm service security to o ile wiem stracili dotację z PFRON i wtedy powstała firma Maxus.Jasny wniosek się nasuwa że firma ta musi chodzić ciemnymi ścieżkami. Ja też byłam zatrudniona w MM service security, potem w Maxusie. Jeśli coś się stanie na obiekcie to ponoszą winę koordynator i dyrektor Piórkowski oraz prezesów tworzenie z Łodzi. Niech kupują szalupę i ratują się. Nie pozwól winy zwalić na siebie. Zostaw bilingi rozmów w telefonie. Nagrania z rozmów oraz wszelkie inne rzeczy które mogą być przydatne. Kręcą sami na siebie bat.

18.06.2018 22:01

To co Wy tu wypisujecie i jak sie wyzywacie to swiadczy o Waszej kulturze a raczej jej braku .Dorosli ludzie a zachowujecie sie gorzej niz dzieci .Po takich wpisach i takich wypowiedziach to trudno Was traktowac powaznie .Sami mocno pracujecie na to aby Was lekcewazyc

19.06.2018 12:30

Owszem wypowiadalem ale czy w takiej formie pokaz mi moj jeden obrazajacy kogos wpis

19.06.2018 13:32

Proszę bardzo. To jest twój wpis z 13. 06.2018 do Iwonki.......... Ty podstawiona przez swoich bosow przestan sie czepiac ludzi nie naskakuj na niewinnych i upokorzonych wiem ze jestes podstawiona i co ci dyktuja to piszesz bo wywala cie na zbity pysk wiec stul pysk albo przestan wypisywac takie bzdury jestes zwyklym sprzedawczykiem co ci obiecali podwyzke czy stanowisko koordynatora i wspolprace zTwoim ulubionym dyrektorem ty szantrapy.......

14.06.2018 12:07

Maxus stracił obiekt UKSW ul. Dewajtis 5...efekt ,,grubej kreski" Piórkowskiego i tolerowania mobberów takich jak Lewicki oraz trolli udających tam pracę a bluzgających na każdego kto nie pasował do kliki drobnych cwaniaczków...a teraz od lipca cwaniaczki jazda na szpital bielański albo na Sękocin Las bo dla wszystkich miejsca na Wójcickiego nie starczy...to dopiero początek równi pochyłej...marna spółka pod obecnym kierownictwem całkowicie schodzi na psy....

18.06.2018 20:18

Masz rację. Plosę pani, a on się psezywa. Bulakiem mnie nazywa.

19.06.2018 05:22

A ty kim jesteś? Wyzywasz ludzi od idiotow a innych krytykujesz.przyganial kocioł garnkowi....
    ReviewUserIconDanuta

13.06.2018 17:19

Jola jako pierwsza postawiła się "koordynatorowi" szatniarzowi i jego przyjaciółce za karygodne traktowanie!!! Jako pierwsza złożyła pozew do pip-u i sądu pracy, złożyła również do prokuratury doniesienie o popełnionym przestepstwie. Jak ktoś może pisać takie paszkwile na temat Joli.? Cała historia poniżania, ubliżania etc...etc... przez szatniarza -koordynatora skończyła się dla Joli UDAREM !!! Zanim coś napiszcie bardzo proszę pomyślcie. Nie róbcie komuś krzywdy z niewiedzy.

14.06.2018 15:04

Strasznie sie denerwujesz cos Ci lezy na watrobie ze uzywasz wulgaryzmow wyzywasz zobacz ja jak nie mam nic ani nikogo na sumieniu pisze do Ciebie grzecznie bo jak ktos jest inteligetny to nawet z takim prostakiem ja Ty potrafi spokojnie i grzecznie pisac
    ReviewUserIconIwonka

14.06.2018 15:27

Ha ha ha przyganiał kocioł garnkowi albo uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia ????
    ReviewUserIconnowy

13.06.2018 16:21

Witam grupę zdesperowanych pracowników mam pytanie o firmę Maxuss oni teraz pilnują WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im. Najświętszej Maryi Panny ul. Bialska 104/118 42-200 Częstochowa napiszcie coś na temat pracy w tej firmie jestem tu na grupie nowy dostałem ofertę na ochronę tego Szpitala i po waszych wpisach totalna załamka

14.06.2018 11:42

Jeżeli takie rzeczy dzieją się w Warszawie to też dzieją się gdzie indziej. Prezesi są ci sami a nie oni rozdają karty.

14.06.2018 11:43

A ONI rozdają karty.

13.06.2018 05:47

Cyfrowy nie wiecie jak zablokować nasze prezesostwo żeby nowej firmy nie otworzyli? Z chęcią zdjęłabym te dwie gwiazdki co mają. @pesymistka Czy wiesz gdzie pracują pozostali. ? Jako przycichłaś

13.06.2018 16:49

A ile jestem warta to wiem napewno wiecej od Ciebie tylko ja sie nikogo nie czepiam i nie czepiaj sie mnie zeby zaspokoic twoja ciekawosc to juz od stycznia nie pracuje i mam prosbe zostaw mnie w spokoju bo nie chce sie denerwowac mnie juz wystaczy stresu zwiazanego z firma Maxus
    ReviewUserIconIwonka

13.06.2018 18:08

A mnie nie interesuje kobieto czy ty pracujesz czy nie pracujesz i co robisz. A jesteś pewna że nikt wcześniej nie złożył skargi.???Ty się z tym obnosiłaś wszem i wobec gadając o tym do każdego. A po co? Co tym chciałaś osiągnąć robiąc rozgłos? Myślałaś że p. PYĆ zaprosi cię na czerwony dywan i obsypie brokatem? A może przeprosi? Takie sprawy załatwia się dyskretnie ale uwieńczone zwycięstwem a nie jeszcze większym upokorzeniem.
    ReviewUserIconZybi

13.06.2018 13:36

Dno osiągnęli tym swoim pazerstwem. Nikt na rynku pracy nie ma dobrego zdania o firmie "MAXUS".
    ReviewUserIconSprawiedliwy

08.06.2018 18:00

Uprzejmie donoszę że firma "MAXUS" przegrała przetarg obiektu UKSW Dewajtis 5 !!!
    ReviewUserIconPomocny

08.06.2018 19:17

Super!!! Panowie Prezesi, pracownicy prosili Was o wsparcie o pomoc w sprawach mobbingu oraz samowoli Panów szatniarza- Lewickiego oraz pseudo dyr Piorkowskiego. Nie było Waszej reakcji....ale Panowie to nie koniec dobra passa dla Was dopiero się zaczyna......

13.06.2018 08:23

w monitorze UKSW nie ma oficjalnego potwierdzenia informacji ale wcale bym się nie zdziwił gdyby było to prawdą...gratulacje dla Lewickiego , Piórkowskiego i spółdzielni...zostaniecie bez obiektów i pracowników a wtedy kto zarobi na Wasze pensje ? a co do wody...to w upały należy się pracownikom jak psu kość niech decydenci o tym nie zapominają bo zostaną rozliczeni...
    ReviewUserIconSzczęśliwa

10.06.2018 10:18

Hurra, hurra, hurrra Biblioteka też przegrana - przetarg WYGRAŁA OCHRONA - KOWALCZYK !!!! Gratulacje Panie Prezesie. Mam nadzieję że już wkrótce cała Warszawa i okolice będziecie mogli tylko podziwiać z perspektywy turysty. Karma wraca.
    ReviewUserIconLeon

10.06.2018 11:29

Masz rację to dopiero początek kłopotów firmy "MAXUS....

12.06.2018 18:31

Biblioteka na Koszykowej? A co, pracownicy za mało reprezentacyjni byli na obiekt? Pani J.G. takimi kryteriami się bowiem kierowała.
    ReviewUserIconzszokowany

11.06.2018 21:28

Żeby w firmie nie było wody dla pracowników?!!!!! Szoooooook!!!!! Ludzie siedzą w nagrzanych pomieszczeniach a do tego są niepełnosprawni. Przy niektórych chorobach jest zwiększone zapotrzebowanie na przyjmowanie płynów. Tylko czekać aż ktoś zasłabnie. Ludzie to widzą i co najgorsze myślą że administratorzy budynków są za to odpowiedzialni. Dlatego biorąc tą firmę na obiekt traci się renomę.
    ReviewUserIconGrażyna

12.06.2018 05:55

Tak w tej firmie było i jest. Stare budynki gdzie nie ma klimatyzacji to koszmar. Latem w pomieszczeniu ochrony dochodziło nawet do 36 stopni. Ten fakt też jest już zgłoszony. Biedna firma nie stać ich na wodę dla pracowników. Każdy na swój dyżur taszczył że sobą 2,3 litry wody żeby nie uschnąć.

12.06.2018 09:40

Nie administratorzy . Oni zawierają tylko umowę z naszą firmą. TO FIRMA JEST ZA TO ODPOWIEDZIALNA. I NIESZCZĘŚNI PREZESI. ( KTÓRZY NIE POWINNI NIMI ZOSTAĆ NIGDY ) . Czasami myślę że szkoda że tak się nie stało. Szkoda tylko pracowników którzy to wszystko z nosili. Piórkowski potrafi tylko jeść ciasteczka, pić kawę i bujać się na fotelu. To nie dyrektor.
    ReviewUserIconOceana

09.06.2018 17:39

Dziwi mnie że ta firma ma 2 gwiazdki w ocenie pracodawców. W mojej ocenie to ZERO.
    ReviewUserIconLeon

09.06.2018 17:53

Mniej niż zero!!!!!
    ReviewUserIconBezimiena

11.06.2018 17:36

Jak tych gwiazdek ująć naszej firmie? Nie sami siebie nie chwalą. Gdzie są ci którzy tak chwalili Piórkowskiego i Woźnicę? Pozaszywali im usta?
    ReviewUserIconNikoś

10.06.2018 14:43

Ciekawy jestem czy "GÓRA" to w czyta. Jeżeli czyta to; HURRA, HURRA, HURRA po stokroć H U R A !!! CIESZĘ SIĘ ( NIE TYLKO JA) ŻE WPADACIE W CZARNĄ DZIURĘ.
    ReviewUserIconIskierka

10.06.2018 13:33

Panie Prezesie na kłopoty BEDNARSKIEGO "trza" zatrudnić. Teraz poważnie. Dziwię się że wszyscy no prawie wszyscy się dziwią. Od grudnia zbierały się czarne chmury - efekt - w postaci utraty obiektów to dopiero początek gradobicia.
    ReviewUserIconJeszcze pracownik

10.06.2018 11:06

No cóż każdy dostaje to na co zasługuje a zwierzchnicy w Warszawie w postaci koordynatorów oraz (pożal się Boże) dyrektora to (już ktoś tak tu pisał) DNO I WODOROSTY!!! Panie Prezesie Warszawa dla firmy "MAXUS" przestaje istnieć....a mogło być miło - wystarczyło zacząć dialog z pracownikami. Monolog Pana Lewickiego cytuję " że mną się nie dyskutuje " oraz " wywale na zbity pysk" firma nic dobrego nie uzyska.Kredo Pana Piorkowskiego - cytuję " podkreślamy to co było grubą krechą".....owszem może być tabula rasa ale po słowach PRZEPRASZAM. Panoszące się (usunięte przez administratora) nepotyzm oraz hipokryzja warszawskim naczelnikom nie pozwoliła na odrobinę człowieczeństwa.
    ReviewUserIconMiś

09.06.2018 17:45

Zauważyliście jak wymiotło tych aktywnych chwalacych tych nieudaczników?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAXUS?

Kontakt - MAXUS Sp. z o.o.

ul. 3-go Maja 64/66 93-408 Łódź

ReviewUserIconanonymous

09.06.2018 17:33

Po trzykroć hurrraa hurra hurra. Brawo panie Piórkowski. MOŻE PRACOWNICY PRZYPROWADZĄ TECZKĘ. Może wreszcie wywiozą tych darmozjadów z biura.Brawo panie prezesie. GRATULUJĘ DECYZJI. Ja się cieszę. Ha ha ha. Poczekam jeszcze trochę na następne obiekty jak będą padać. A potem wypiję szampana.Brawo. Pracownicy ostrzegania.
    ReviewUserIconWiesiek

09.06.2018 16:40

Banda pseudo koordynatorów warszawskich na czele z guru pseudo dyrektorem warszawskim padła!!! Oby tak dalej....
    ReviewUserIconJeszcze pracownik

09.06.2018 14:55

Hurra, hurrrrra, hurrrrrra!!!! Powoli klika się rozpada. Mam nadzieję że administratorzy obiektów widzą i słyszą co się dzieje. Panie Piórkowski proszę zakupić dużo kredy żeby miał Pan czym podkreślać utracone obiekty ... a Pana Lewickiego zatrudni do pchania karuzeli. Panie Prezesie gratulacje!!!!
    ReviewUserIconanonim

09.06.2018 13:26

09.06.2018 13:28

ReviewUserIconZadowolony

09.06.2018 08:22

CZY KTOŚ WIE JAKA FIRMA WYGRAŁA PRZETARG NA UKSW DEWAJTIS?
    ReviewUserIconWiem

09.06.2018 12:04

SOLID SECURITY
    ReviewUserIconGrzegorz

09.06.2018 13:23

Obojętnie która firma wygrała. Ważne, że Maxus przegrał z kretesem.. Tylko gdzie są obrońcy Lewickiego? Pięknej Niny? Pijaka Ernesta i całej reszty bandy Piórkowskiego?????? Tak nagle zamilkli.Stracili swoją pewność i spuścili z tonu. A tacy byli pewni, że są najlepsi i nie zastąpieni. A szkoda...... ha ha ha. DOBRZE WAM TAK!!!!!! ZARAZE TRZEBA TĘPIĆ I SIĘ JEJ POZBYWAĆ. I też chciałbym żeby odpadł obiekt po obiekcie. Mam nadzieję, że administratorzy budynków z całej Warszawy czytają opinie na temat tej firmy. I mają już zdanie na temat Maxusa.

09.06.2018 09:16

BRAWO BRAWO I co panie Lewicki spadnie pan jak kot na cztery lapy i znowu bedzie pan paltka wydawal

09.06.2018 10:44

Karma wraca. Ja z całego serca życzę tej firmie upadku na twarz z dużej wysokości. Żal ludzi....... niektórych. Pozostała sama wredota i (usunięte przez administratora) To było źle posunięcie że strony prezesów że odebrali Grycowi koordynatore. Był sam jeden, ogarniał tyle obiektów. Teraz dyrektorzy, koordynatorzy, sekretarka podkreślając non stop że była pracownikiem cywilnym policji. I co? I dno. Przetargi przegrane brak nowych obiektów. Złożone pozwy do sądu, skargi do Pipu....... itd itd. I tak jak ktoś tu napisał nastąpi wielkie bum. Pozdrawiam tych którzy walczą o sprawiedliwość i godność.
    ReviewUserIconZadowolony

09.06.2018 10:48

Dno i wodorosty.
    ReviewUserIconPesymistka

08.06.2018 13:36

Danka tą grubą pracuje w szpitalu Bielańskim nie Bródnowskim. Agnieszka pracuje w MOP-sie, Regina i Leszek nie wiem ale się dowiem.
    ReviewUserIconDanuta

08.06.2018 15:45

PESYMISTKA POCAŁUJ MNIE W MOJĄ GRUBĄ DOOOPE!!!!! DAJCIE MI PLOCIUCHY ŚWIĘTY SPOKÓJ. BĘDĘ CHCIAŁA TO BĘDĘ PRACOWAŁA.
    ReviewUserIconBezimiena

08.06.2018 21:38

@pesymisttka. Zwięksżyłam niebezpiecznie dawki leków lub się napiłaś za dużo.Wynajmij detektywa za 1500 zł za dzień to się może dowiesz. A najlepiej to nie filozofuj bo to ci niestety nie wychodzi. Ha ha ha. Uśmiać się można do rozpadu z ciebie. Fujara jesteś. Nie nadajesz się na donosiciela dla Z. P. Ale to śmieszne.Dzieci są mądrzejsze. Ha ha ha ha.
    ReviewUserIconBezimienna

08.06.2018 19:40

@limonka. Dobra passa ale w czym? Śmiem myśleć że dobra passa już dawno się skończyła. Ale wszystko w swoim czasie. Życzę Wam miłego tańcówowania z ............. Miłego zmywania głów od prezesów. Ha ha ha. Boki już od śmiechu z nich bolą.

04.06.2018 17:01

informacja dla mniej zorientowanych - są dwie kanalie którym bardzo przeszkadza moja osoba - jeden to mitoman alkoholik a druga kanalia to niestety kobieta tyle ze psychiczna którą cieszy dokuczenie każdemu...ja już nie zwracam na przedstawicieli tego bagna uwagi...czas rozliczeń niebawem nastąpi , nawet w internecie nikt nie pozostaje anonimowy i nie pomoże wówczas skamlanie ani parasol ochronny Piórkowskiego i Lewickiego...może wiem o firmie niewiele ale wystarczająco dużo aby przynajmniej częściowo przywrócić normalność i doprowadzić co poniektórych tam gdzie jest ich miejsce...ostrzegałem a teraz czas im dany minął - zaczynamy rozliczenia...
    ReviewUserIconDoris

08.06.2018 08:54

Debilem Leszek jesteś debilllemmmm.
    ReviewUserIconDorota

08.06.2018 13:37

A co ma debilko Leszek do mojej osoby? Leczymy główkę leczymy. Może nie jest za późno
    ReviewUserIconPracownik jeszcze

06.06.2018 20:02

@ pesymistka. No nie mów. Czy to prawda? Niemożliwe. To (usunięte przez administratora) Nie wiedziałam. Ale które obiekty przejął?
    ReviewUserIconPesymistka

06.06.2018 17:30

Piotrek przejął koordynature za J.G. Danka pracuje w szpitalu na Bródnie. Nie wiem co z pozostałymi osobami ale się dowiem.
    ReviewUserIconObecny

06.06.2018 19:54

Który Piotrek przejął za JG???? Która Danką pracuje w szpitalu na Bridnie???? Co ty za bzdury wypisujesz????
    ReviewUserIconAgnieszka Grądalska

05.06.2018 09:26

BARDZO PROSZĘ ŻEBY PEWNE OSOBY NIE PODSZYWAŁY SIĘ POD MÓJ NICK. OBECNIE NIE MAM GŁOWY ANI NASTROJU DO PISANIA NA STRONIE GOWORKU ŻADNYCH KOMENTARZY. TO CO MIAŁAM NAPISAĆ NAPISAŁAM A TO CO MAM ZROBIĆ TO ZROBIĘ. NIE ROZUMIEM OSÓB KTÓRE ROBIĄ TAKIE ZAMIESZANIE I PRÓBUJĄ SIAĆ FERMENT W FIRMIE. KAŻDY MA SWÓJ ROZUM I WIE CO POWINIEN ROBIĆ. TAK JAK W KAŻDEJ DUŻEJ GROMADZIE LUDZI BYWAJĄ SPIĘCIA I NIEPOROZUMIENIA ALE GDZIEŚ POWINIEN BYĆ UMIAR, KULTURA, SZACUNEK.
    ReviewUserIconCzas_na_zmiany

03.06.2018 09:40

Obserwuje od dłuższego czasu tą firmę i nie da się ukryć, że kadra zarządzająca wysokiego poziomu nie reprezentuje. Dziwi mnie fakt że przy tak wysokim bezrobociu na rynku pracy (bynajmniej w Warszawie), ludzie siedzą w tej patologii. Przecież za te pieniądze można znaleźć super pracę, z pełnym socjalem itp... . Zostawcie to (usunięte przez administratora) i poszukajcie sobie coś konkretnego. Jak można się dogadać z kimś kto całe swoje życie spędził na komendzie? To jest nierealne! Takie osoby są zakłamane, wydaje im się że zawsze mają rację i to próbują przerzucić na innych, celem usprawiedliwienia siebie samych. W tej firmie mają pod sobą ludzi słabych i to im się udaje. Niech przyjdzie do normalnej firmy zarządzać. Nawet miesiąca by nie wytrzymał bo by dostał w ryj i poszedł by z płaczem. Także komórki w dłoń, zalogujcie się do internetu i szukajcie normalnej pracy. Powodzenia!
    ReviewUserIconBogdan

04.06.2018 13:30

Następny czubek który wyuczył się formułki o kręgosłupie. Chyba, że czterokropek zmienił nick. Już się nie pogrążaj Eryk czterokropek. Poproś kogoś normalnego żeby nauczył cię innego zdania. Trochę to potrwa ale zawsze jakaś odmiana. Najgorzej jak imbecyle piszą coś, czego nie rozumieją.
    ReviewUserIconMądry człowiek

04.06.2018 14:23

A po czym pozna (usunięte przez administratora) drugie (usunięte przez administratora) Po tym, że sam jest gównem.

29.05.2018 10:42

nawiązując do poprzednich wypowiedzi - dwa zachowania eliminują pracownika ochrony - to pijaństwo w pracy i lepkie ręce...pracownik dozoru ( koordynator ) Arkadiusz Białecki wraz z administratorką Dorotą Stefańską zatuszowali picie alkoholu w pracy przez Ernesta W. we wrześniu 2017 r. Pracownik dozoru ( koordynator ) Robert Lewicki wraz z tą samą administratorką zatuszowali picie alkoholu w dniu 30 marca 2018 r. przez Tomasza J. Ponadto tenże Robert Lewicki zatuszował kradzież dysku zewnętrznego z pomieszczenia 301 ( ochrona ) na szkodę p. dr.Agnieszki S. O ile picie alkoholu jest naganne to tuszowanie tych spraw ( pijaństwo , kradzież ) jest po prostu żenujące i świadczące o tym iż koordynatorzy nie dorośli do swoich funkcji albo należą do układu ( kliki ) o powiązaniach towarzysko - materialnych...o powyższych faktach wie dyr. Piórkowski i je toleruje podkreślając ,,grubą kreską" wszystko co złe...po chamskich atakach na moją osobę czuję się moralnie zwolniony z zachowania powyższych faktów w tajemnicy a wręcz zachowaniem wiadomych osób zostałem sprowokowany do ich ujawnienia publicznie...
    ReviewUserIconSprawiedliwy

03.06.2018 07:32

A JAKĄ JEST GWARANCJA ZE TY TEGO DYSKU NIE PRZYTULIŁEŚ?

04.06.2018 12:17

taka sama jak to że 30 marca byłem pijany...to przecież prezes do mnie wysłał Lewickiego...potracicie obiekty też to będzie moja wina ? ale akurat w tym ostatnim mogę wam pomóc...z wdzięczności.
    ReviewUserIconLeszek

04.06.2018 10:48

Jestem szują,gnidaaa, hipokryta. Wybaczcie tłuszcz zalewa mój mózg.

04.06.2018 11:59

tak bardzo jestem dla ciebie (usunięte przez administratora) niebezpieczny że podszywasz się pod moją osobę ? to tylko jeszcze jeden dowód na zatrudnianie w tej firmie psychicznie chorych...Piórkowski gratuluję dupoliza...byłeś taki zdegustowany babochłopem a teraz co mordę w kubeł i radia słuchasz ?

03.06.2018 16:35

Ta strona służy do opinii o firmie a nie do wykłócania się z użyciem wulgarnych słów. Stąd moja podpowiedź co do wyboru spotkania na neutralnym gruncie. Wiem, że administratorzy obiektów czytają tę stronę i potem wszyscy pójdą na psy szczekać, bo inne firmy ochroniarskie zatrudniają nie chorych, a tzw. zdrowych z orzeczeniami. I zmuszają do ogromnej ilości nadgodzin czego osoba naprawdę chora nie wytrzyma na dłuższy czas.

03.06.2018 19:15

Kasa z PFRON nic do tego nie ma. W takim Solidzie są obiekty gdzie co prawda weekendy masz wolne a codziennie zasuwasz 10 h. I ani do lekarza ani do piekarza, bo jak wychodzisz z roboty prawie wszystko zamknięte a ty padasz na pysk. A nie wszyscy są w stanie brać dyżury nocne, są osoby dopuszczone przez lekarza wyłącznie na dzień. I tak samo chcą żyć i jeść chleb.
    ReviewUserIconPiotr

03.06.2018 20:18

Kasa z pefronu oznacza zatrudnienie osoby niepełnosprawnej. A to wiąże się z limitem godzin przepracowanych w danym miesiącu. Przekroczenie tych godzin bardzo interesuje PIP. W Solidzie akurat mam masę znajomych którzy pracują na różnych obiektach i w różnym systemie godzinowym. Jeśli lekarz nie wyraża zgody na pracę w godzinach nocnych to nie pozostaje nic innego jak praca w dzień. I tu pracodawca nic nie zrobi. W naszej firmie też są obiekty gdzie pracownicy pracują na dzień. Choćby administrację. Ja pracowałem w adm na same noce ponieważ jeden z pracowników nie mógł pracować w porze nocnej.
    ReviewUserIconPela

02.06.2018 17:45

Czy możecie przestać zachowywać się jak przedszkolaki? Jak macie jakieś wąty spotkajcie się w neutralnym miejscu i dajcie sobie po ryju. I to dla was rozsądna rada od tej z orzeczeniem 02P, która mysli od was logiczniej .
    ReviewUserIconPela

03.06.2018 16:48

Widać, że tu wypowiadają się tzw. " święte krowy" P.G. i J.G. Czyli takie, którym zmieniali obiekty na ich żądanie wywalając pracujących tam wcześnie ludzi. Firma dobrze zna te osoby.
    ReviewUserIconPerełka

03.06.2018 17:01

Proponuję zwiększyć dawki leków albo zmienić lekarza.
    ReviewUserIcon....

01.06.2018 07:35

Leszek jesteś zwykłą szują oraz mendą Pozbawiony kręgosłupa moralnego.
    ReviewUserIcon....

02.06.2018 14:52

Jesteś gorszy od truchła.

02.06.2018 15:13

czopku - tylko tyle ?...efekt przyjmowania psychicznych do firmy...nic innego nie potrafią tylko opluwać ale w tej spółce ryba śmierdzi od głowy idealnie się sprawdza...miłego dnia dla wszystkich czytających życzę...
    ReviewUserIconTomasz

31.05.2018 09:19

Skończcie już biadolić, bo to jest na serio żałosne. Zdobądźcie jakiekolwiek umiejętności/wykształcenie i zacznijcie pracować w normalnej robocie. Problem się sam rozwiąże.
    ReviewUserIconHarry

31.05.2018 17:46

Kretyn pozostanie zawsze kretynem.

31.05.2018 19:52

Masz rację. Więc się już nie wypowiadaj i zmień nicka na KRETYN
    ReviewUserIconPRACOWNICY

09.05.2018 14:15

SPOTYKAMY SIĘ W SOBOTĘ 12.05.2018 O GODZ 12 PRZY PRASKICH MISIACH NA PRADZE PÓŁNOC. POROZMAWIAMY I UZGODNIMY CO DALEJ. ZAPRASZAMY
    ReviewUserIconKarolina M.

30.05.2018 15:09

Czy mógłbym wiedzieć kiedy i gdzie będzie jakieś następne spotkanie? Chciałbym poznać ludzi którzy byli traktowani w ten sam sposób!
    ReviewUserIcon...

30.05.2018 16:18

Ty " chciałbym " Karolina babochłopy mile widziane.

Zostaw merytoryczną opinię o MAXUS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAXUS Sp. z o.o.!