Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o MAXUS Sp. z o.o.

Opinie o MAXUS Łódź

ReviewUserIcon.....

29.05.2018 20:14

Uwaga bardzo istotna informacja otoz duza czesc osob co tak glosno pomstowala na firme i pracodawcow co sie odgrazali ze pojda do uwagi do Jaworowiczowej juz nigdzie nie pojda wszystko ucichlo a ludzie Ci wrocili z podkulonym ogonem za wyzsze wynagrodzenie do pracy sa bardzo zadowoleni i tak zakonczyli walke z mobingiem i ponizaniem pracownikow BRAWO TO JEST MOCNE

30.05.2018 07:00

Jaka Agnieszka???? Jaka Regina? Danką???? Piotrek??? Ha ha ha najwyższy czas zwiększyć dawki leków.

30.05.2018 07:44

Mocno to Ty masz zrytą banie.
    ReviewUserIcon.........

30.05.2018 07:31

Ty szujo nie dali ci imieniem ? Na nick też Cię nie stać ? Co wolisz czyjeś duży lizać a nie wiesz dlaczego z MM SERVICE SECURITY powstał MAXUS ? To Cię lekko uświadomię. Mm straciło dotację z PFRON za przekręty. TEN SIĘ KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI. Jeszcze nie skończyłam tańcować z tą firmą.
    ReviewUserIconPaweł

25.05.2018 22:15

Tak sobie analizuje niektóre wpisy i wsrod moich kolegów z obiektu nie ma osoby która narzeka na kontakt z Panem Z. W. Grafik robimy sami ( jak komu potrzeba to ustawiamy dyżury tak że mamy normę godzin a dwa tygodnie wolnego więc urlopu nie wykorzystujemy) ???? Nie zawalamy służb nie ma skarg i kar to i luz mamy. Dziwi mnie to że ludzie zatrudniają się w firmie wiedzą że pensja minimalna bez bonów itp a wymagają. Firmy prywatne nie mają takiego obowiązku. Jeżeli wiecie co Wam się należy a tego nie macie to PFRON I PIP dawno by pomógł. Polska to wolna amerykanka. Przykry i bolesny jest ten mobbing trudno w to uwierzyć ale może to nie mobbing? Lub w bardziej ostry stanowczy sposób przekazanie obowiązków? Znam trochę ludzi z tej firmy i mogę stwierdzić że niektórzy to sobie w kulki lecieli, swoje kalectwo wykorzystywali do L4... W końcu każdy z nas wyskrobie L4 w każdej chwili. Jest to zakład pracy chronionej ale nie dla ludzi naprawdę ciężko chorych w,, ochronie,,. Po za tym ktoś kto został przeniesiony niech się nie dziwi bo jak od Nas kolega poszedł na zwolnienie to musiał się liczyć z tym że nie ma obowiązku wrócić na ten sam obiekt bo w tym czasie przyjmuje się nowa osobę i co potem z nią zrobić? Przeszkolonego nowego pracownika przesuwać na inny obiekt tylko dlatego że stary pracownik wraca z L4? To ten nowy to ma być zapchaj dziura? Widzę że niektórzy myślą że mają prawa przez,,zasiedzenie,, a umowa jest podpisana na terenie WOJEWÓDZTWA mazowieckiego.
    ReviewUserIconNika

27.05.2018 17:29

Kłamiesz. Nic takiego nie było. Nie wiem tylko czemu to ma służyć- pomówienia.???

28.05.2018 08:44

nie rozumiesz że ja tam byłem i od 1,30 do 7 rano musiałem siedzieć z Lewickim - a zarzucanie mi kłamstwa w tej sytuacji to jedyne co potraficie a facet gdyby miał choć odrobinę godności to by się wstydził...o 0,15 przed budynkiem tak darł mordę wyzywając Magdę S. przez telefon od ,,burych suk" że po drugiej stronie Wisły zapewne był słyszalny a tam mieszkają w eremach zwykli ludzie i proboszcz...żenująca obrona za wszelką cenę.

25.05.2018 14:32

26.05.2018 11:39

a co do bezczelności to twoje wypowiedzi są bezczelne bez szacunku do innych więc z hipokryzją - przyganiał kocioł garnkowi...

26.05.2018 11:50

Masz racje zapewne skoncze to co zaczelam przed szpitalem tylko teraz mam troche to utrudnione bo poruszam sie przy chodziku co mnie troche blokuje ale dam sobie rade .Chce podkreslic ze nie chodze przy chodziku tylko sie poruszam a to jest istotna roznica wiec prosze mi nie mowic co mam robic bo ja doskonale wiem i dokoncze to co zaczelam
    ReviewUserIconPolik

23.05.2018 09:49

Patologia wśród kierownictwa jest w tej firmie niezaprzeczalna. Jednak poziom wypowiedzi poniżej pokazuje jaką również patolą są pracownicy tej firemki.... poziom wypowiedzi prosto z rynsztoku... i Wy zarzucacie kierownictwu patologię? spójrzcie na siebie najpierw... jak ktoś ludzi tak się zachowujących ma traktować poważnie? Nie dziwi mnie to w sumie.... Wszyscy cywilizowani ludzie uciekli z tej firmy. Wszyscy, którzy coś sobą reprezentują nie dadzą traktować się jak śmieci... wszyscy, którzy coś sobą reprezentują nie wytrzymają długo z takimi kierownikami jak P i W jak i z „cudownymi” współpracownikami (jak cudownymi? Widać poniżej).... wszyscy, którzy coś sobą reprezentują pójdą do innej firmy, bo jak sobą coś prezentują to pracę z palcem nie powiem gdzie znajdą... w efekcie patola pracownicza kłóci się z patolą kierowniczą.... nie żal mi żadnej ze stron...
    ReviewUserIconkobra

23.05.2018 11:08

jesteś w błędzie bądź nie masz najświeższych informacji, gdyż ta patola jest na wylocie, gdyż współpracownicy i ludzie zarządzający nieruchomościami nie chcą z nimi współpracować.
    ReviewUserIconpracownik

24.05.2018 09:57

bo to koordynatorzy ustalali warunki przy przetargach? piszesz, jak potłuczony
    ReviewUserIconPracownik jeszcze

23.05.2018 20:48

@kobra. Myślisz że ludzie którzy jeszcze pracują to patologia? Zobacz uważnie na kierownictwo. Tam to dopiero patologia się rozszerza. Jakby był Gryc, byłyby i nowe obiekty, a tak nie ma nic. Nowych obiektów brak, na jedno miejsce pewnie ze 4 chętnych bo obiektów nie ma. Ciekawe co zrobią jak OPS odpadną. SZKODA GADAĆ. JESZCZE JEDNO. CO ZROBILIBY GDYBY NA RAZ ZWOLNIŁOBY SIĘ Z 10 OSÓB NA RAZ? ILE BY MIAŁA FIRMA W PLECY? PANIE PREZESIE ZASTANÓW SIĘ NAD TYM.
    ReviewUserIconNever_again

22.05.2018 18:36

Po tych wpisach poniżej, gołym okiem widać jaki poziom panuje w tej firmie. Jest zgoda na pijaństwo, obelgi i wulgaryzmy. Jak najdalej od tej patologi. Jeden z kadry zarządzającej to byly komendant z Marek. Co swego czasu w Markach się dzialo każdy wie.
    ReviewUserIconkobra

23.05.2018 10:05

no właśnie, takie osoby, które tutaj w prosty sposób obrzucają się obelgami są już na wylocie. bo własnie one pokazują poziom, jaki panuje obecnie, a byli zatrudnieni przez poprzednich zarządzających.pamiętajcie, że te osoby również w taki sam sposób zachowują się na obiektach, na których pracują. ja osobiście też nie mam ochoty z nimi pracować. to jak postępuje firma, a jak zachowują się Ci ludzie, to dwie różne sprawy. bądźcie obiektywni.

23.05.2018 11:50

A skąd Ty wiesz kto pisze? Kto jest na wylocie? My też nie mamy ochoty z Tobą pracować.

21.05.2018 14:59

Przeczytałam te opinię i muszę to napisać. Znam Leszka i Ernesta. Jeśli chodzi o Leszka to nie można temu człowiekowi nic zarzucić (oczywiście chodzi mi o pracę) sumienny, rzetelny, zawsze służący pomocą i wiedzą. Natomiast na temat Ernesta nie chce się wypowiadać. Ostatni incydent kiedy musiałam zamknąć się w nowym gmachu na UKSW przed pijanym kolega został zamieciony pod dywan. STANDARD. Pozdrawiam.
    ReviewUserIconKryśka

20.05.2018 11:10

@zadozwolony. Co kradłeśna Świętokrzyskiej? Tam Erneście też przychodziłeś po pijaku do pracy. Dobrze że się skończyła umowa bo administrator Rogaczewski z policją by cię wyprowadził.
    ReviewUserIcon....

21.05.2018 11:51

Patologio wal się w ten pysk. Brakuje mi słów na ciebie jesteś zwykłą SZMATĄ. Szczam na ciebie ciulu. Nie odpisuje bo walę ciebie ciepłym moczem w ten twój gruby świński ryj. To jest już mój ostatni wpis. Kuuutasie.

21.05.2018 12:41

Szczam? Wieśniaku ja szczę na Twój pysk. (usunięte przez administratora) to masz zamiast nosa ha ha ha taki kugasiany kinol pijacki. Jak Ci brakuje słów to kup sobie ddebilu słownik. Poglebisz zasób słownictwa. Wiejski niedorozwoju umysłowy.

20.05.2018 17:13

@zadowolony. Leszek nie pracował na Świętokrzyskiej a ja pracowadami z tobą. TROCHĘ SZACUNKU DO OSÓB STARSZYCH

19.05.2018 18:14

Lola, Kolega, Kryśka, Karol to Leszek opasły obrzydliwy hipokryta. Dno moralne oraz intelektualne.

20.05.2018 11:40

i tu jest pewien problem albowiem na uczelniach zgodnie z procedurą policja może być wezwana jedynie za zgodą rektora lub upoważnionego przez Niego pracownika...dlatego ta kanalia tak długo się ślizga w swej bezkarności...pozdrawiam uczciwych pracowników spółki Maxus i dziękuję za wsparcie.

20.05.2018 11:48

Ja nie będę czekał na zgodę i krycie pijaństwa Ernesta. Nikt nie reaguje na pijaństwo kradzieże wulgaryzmy itd itd. Bez zgody nawet prezydenta będę wzywał policję. Pozdrawiam i walczymy dalej

19.05.2018 17:53

Tak czytam te Wasze wypowiedzi i to jak sie scigacie w tych obelgach i opluwaniu ze az strach Ludzie ogarnijcie sie troche to wszystko mialo troche inaczej wygladac a to co sie teraz dzieje to jest zenada dorosli ludzie a zachowujecie sie jak dzieci .Czy ma to Wam dodac powagi i doroslosci .Tyle bylo mowy o pojsciu do sadu zrobienia nie wiem co i jak do tej pory to tylko gadanie a nic nie robicie Ja naslalam juz PIP teraz ide do prokuratury a Wy tylko krzyczycie i sie nawzajem opluwacie nie wiem do czego dazycie ale to nie tedy droga .Mysle ze tak samym krzykiem i awanturami miedzy soba do niczego nie dojdziecie ale to juz nie moj problem ale takie wpisy i wyzywanie to chyba nie przystoi wsrod doroslych ludzi Bo takie slowne przepychanki i tak nic nie zmienia

20.05.2018 07:58

Każdy robi to co może. A wiesz co zaciekawiło UWAGĘ? To że wszelkie instytucje które powinny nam pomóc mają nas gdzieś. Liczy się tylko kasa kasa kasa. Druga sprawa to fakt, że przełożeni nie reagują na nasze skargi prośby a wręcz przeciwnie traktują nas nie zgodnie z zasadami etyki.

20.05.2018 10:06

To ze przelozeni aja nas gdzies to w tym miejscu sie z Toba zgodze tylko mialo to byc wspolne rozwiazywanie tego problemu a okazuje sie ze kazdy na wlasna reke ale ok niech kazdy robi to co uwaza za stosowne byle przynioslo to pozytywne rezultaty .Pozdrawiam

19.05.2018 18:58

@zadowolony. A skąd ty to wiesz? Widzę że brakuje ci odwagi cywilnej i odpowiedzialności dorosłego człowieka skoro chowasz się pod nicami. Żenada. Spróbuj podjąć się pracy tak jak P.G. Bądź dostępny 24h na dobę. Ze sprawami firmowymi i swoimi chorobami.Ciekawe czy szef da ci podwyźkę za pracę -LASEK SĘKOCIN. I BASTA. CZEGO CI ŻYCZĘ.
    ReviewUserIconBolo

19.05.2018 21:17

Jaś, Lola, Karol, Kolega, Kryśka oj LESZEK tak słabo z twoją tożsamością? Już sam nie wiesz jak masz na imię? To ja Ci przypomnę hipokryta LESZEK.

20.05.2018 08:00

Ha ha ha detektywie Rutkowski albo jasnowidzu Jackowski jesteś w strasznym błędzie. I nie długo otworzysz szeroko swoje oczka. Ze zdziwienia.

19.05.2018 17:39

Dlaczego pisząc wypowiedzi na temat Maxusa znajdują się na stronie MM Service Security? Przecież jestem zatrudniona w Maxusie. Dlaczego w naszej firmie panuje dalej mobbing i strach przed przełożonymi do tego stopnia że pracownicy którzy pracowali 3czy 4 lata postanawiają porzucić tę pracę? Ja na takie traktowanie przez szefostwo NIE ZGADZAM SIĘ. STOP WYZYSKOWI PRZEZ SZEFÓW.

19.05.2018 16:40

Ernestowi to beko spermy możesz tylko buty czyścić. Jak Ci pozwoli. Hahahaha
    ReviewUserIconLola

19.05.2018 17:29

Tylko niech menel ERNEŚCIK po pijaku nie zapomni założyć te buty ha ha ha. Na przymusowe leczenie się zgłoś.

19.05.2018 17:30

Ty już nawet spermy nie masz od chlania denaturatu hi hi hi

17.05.2018 13:09

szanowni czytelnicy opinii...uprzejmie informuję iż część opinii dotyczących ,,Maxusa"została przeniesiona na stronę ,,MM Serwis"...a część zniknęła - to co pozostało nie jest 100% odzwierciedleniem sytuacji panującej w firmie a w firmie z inicjatywy panów Lewickiego i Piórkowskiego dzieje się żle , dzieje się to przy biernej postawie prezesa a więc za Jego cichym przyzwoleniem...przez prawie 6 miesięcy osoby stosujące mobbing były bezkarne ale miały jednocześnie czas na zmianę swoich zachowań - zamiast zmiany na lepsze postanowiły brnąć w bezprawne działania pewni swej bezkarności...gdybym był złośliwy zgłosił bym fakty rektorowi UKSW i jestem święcie przekonany że wróciłbym na Dewajtis ale firma zapewne nie dostałaby nowego kontraktu...działanie a w tym konkretnym przypadku brak zdecydowanych działań przeciwdziałających mobbingowi doprowadził Naszą koleżankę na salę szpitalną...jeżeli właściciel Pan Masłowski nie ukróci zachowań przeciwko uczciwym pracownikom to niestety narazi się na procesy o zadośćuczynienia i odszkodowania.

19.05.2018 16:36

A Ty zołza z autopsji to wiesz? Srałłaś pod siebie hahaha. A Leszek beka gowna z łojem zamiast mózgu. Pasujecie jak ulał. Hahahaha

19.05.2018 16:37

Ty beko spermy możesz czyścić buty Ernestowi.
    ReviewUserIcon....

19.05.2018 15:11

Tematem firmy będzie " Sprawa dla reportera"Pani redaktor Elżbiety Jaworowicz. To tyle w temacie. Podjęłam już pierwsze kroki. Nie mam zamiaru się ujawniać. Będzie to wielkie zaskoczenie i niespodzianka dla DYREKCJI.

19.05.2018 16:21

Brawo. Popieram. I chętnie wezmę udział w programie.

17.05.2018 20:16

Dobra mnie juź mierzi to. Skupmy się i pójdźmy wreszcie w działazience, bo to prezesów, Piórkowskiego i całej sitwy nie interesuje. Ostatni dzwonek na działanie. Jeśli nie oni (PIP, PFRON )nie przynoszą rezultatów są takie programy jak publicystyczne. Wystarczy tylko podpowiedzieć i sprawa załatwiona. Hasło i jestem gotowa do działania. Nie może to ujść płaczem. Wiele osób nawet jeśli już nie pracują to też to wszystko poprą. Oni teź z mobbingem się spotkali. DZIAŁAJMY JUŻ KONKRETNIE.

18.05.2018 12:14

O tak upomni sie i to juz wkrotce. Dzisiaj wychodze ze szpitala a od poniedzialku zaczynam dzialac .

18.05.2018 16:36

Ach ten słownik .

11.05.2018 21:27

Jak juz pisalam wybieralam sie do sadu pracy poniewaz pip nie wiele zdzialal na moja skarge ale po tym co mnie spotkalo do czego mnie doprowadzili jestem zmuszona i zrobie to zglosze cale zajscie do prokuratury nie zawacham sie nawet przez moment.Bylam niepelnosprawna ale poruszalam sie o kuli bylam w miare samodzielna a oni doprowadzili mnie do tego ze jestem niechodzaca przykuta do lozka. Tylko dlatego ze chcialam pracowac a nie spodobalam sie Ninie i zaplacilam taka cene teraz ona bedzie musiala zaplacic razem z cala reszta nie daruje tego co mi zrobili.Panie prezesie mam na pismie zapewnienie pana ze w firmie nie spotka mnie juz zadna przykrosc to byl rok temu i co ?.Spotkalo mnie cos gorszego bo zaplacilam wysoka cene za zachowanie Pana pracownikow
    ReviewUserIconBogdan

17.05.2018 11:34

Ja bym tej szantrapy Niny wogóle nie wypuściła.

17.05.2018 18:17

To nie Nina byla zamknieta tylko druga szatniarka a magister Nina przyszla i nie mogla wejsc i to bylo to moje przestepstwo .To jak nie mozna opuszczac budynku to czemu magister wyszla ze swojego? A zreszta nie chce mi sie o niej pisac pogadamy jak rowny z rownym w sadzie tam nie bedzie taka mocna jestem tego pewna .To co ona teraz wyprawia z ludzmi na UKSW na Wojcickiego to skandal ale ludzie sobie na to pozwalaja a ja nie i dlatego spotkamy sie w sadzie

13.05.2018 18:38

Tak leze i mysle a czasu mam bardzo duzo na rozmyslanie co tak naprawde da nam napisanie pisma do panow prezesow przeciez oni dobrze wiedza co dzieje sie w firmie i jak sa traktowani pracownicy .wydaje mi sie ze to tylko przeciaganie liny ok ja sie podpisze jestem za tylko mam ogromne watpliwosci czy to tak naprawde cos zmieni .Owszem moze byc tak ze nam odpisza ze juz to sie wiecej nie powtorzy i co mamy im zaufac i przejsc z tym do porzadku dziennego i udawac ze nic sie nie stalo .?Otoz nie ja nie uwierze juz w zadne ich zapewnienia i z pewnoscia pojde do prokuratury to w moim przypadku zaszlo za daleko .Probowalam dzwonilam do łodzi jezdzilam do biura Bog mi swiadkiem chcialam pracowac i gdy by mnie tak Piorkowski z Woznica nie potraktowali to moze wszystko by sie uspokoilo ale po ich zapewnieniach rozmowach wszystko skonczylo sie tak jak sie skonczylo wiec ja nie jestem wstanie isc na zaden kompromis zostalam znokautowana i powalona na deski w calym tego slowa znaczeniu nie chodze w glowie mam metlik jestem rozgoryczona i potwornie wsciekla .Musze sprawe doprowadzic do konca nie zostawie tak tego
    ReviewUserIconpromenaada

17.05.2018 15:52

ja też wiem, że chcesz wrócić Panie P.G. wydzwaniasz po prezesach. sam się zwolniłeś, zresztą któryś raz z kolei. znajdź sobie człowieku robotę i daj ludziom spokojnie pracować.

17.05.2018 17:12

A kto Ci nie daje pracować? Tak bardzo podniecasz się czytając te wpisy. Weź coś na uspokojenie. A jeśli myślisz że pod nickiem ZOŁZA kryje się Gryc to jesteś w potężnym błędzie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAXUS?

Kontakt - MAXUS Sp. z o.o.

ul. 3-go Maja 64/66 93-408 Łódź

27.04.2018 17:57

Kochani wszyscy umieszczający tutaj komentarze,proszę was o szacunek,komentowania,oraz wyniesienia odpowiedzialności za popełnienie błędów,każdy je popełnia,proszę Was jeżeli chcecie coś zmienić to nie w ten sposób,można to wszystko na spokojnie załatwić i dojść do porozumienia,namawiam tych wszystkich co mają pretensje lub zarzuty do tej Firmy o spotkanie grupowe i ustalenie obustronnych rozwiązań,bo wiadomo,że najlepszym rozwiązaniem była by zgoda.Zgoda buduje,zło rujnuje.Chciał bym namówić Was do propozycji i napisania na kartkach swoich zarzutów,problemów,oraz marzeń jakie macie i spotkania się na spokojnie,a mówię Wam,że nie zostawię Was z tym wszystkim samych.Z nikim w tej firmie nie chcę konkurować bo jestem zwykłym szarym pracownikiem,ale chciał bym aby każdy pracujący w tej Firmie czuł się szanowany,i aby każdego słowa miały znaczenie,więc proszę nie załamujcie się bo na tym świat się nie kończy.Więc głowa do góry,i dozobaczenia na spotkaniu grupowym,aby rozwiązać wszystkie problemy.Spokojnej i słonecznej wszystkim Majówki życzę!!!
    ReviewUserIconBolo

09.05.2018 19:05

Milka u Ciebie z głową coś nie tak....czy po prostu jesteś jeb.....od upadku z kołyski?

16.05.2018 15:33

Bolo słuchaj widać kto ma z głową coś nie tak,a jeżeli masz problem to idź się leczyć!!!

12.05.2018 18:55

Dzisiaj według ustaleń spotkaliśmy się o godz 12. Szkoda, że pomimo obietnic wiele osób wymięklo. Lecz my odważni co dotarliśmy na spotkanie odważnie i honorowo będziemy walczyć o naszą godność. Wspólnie ustaliliśmy, że składamy oficjalne pismo do Prezesów naszej firmy. Jedna z pracownic nasza koleżanka, przeplacila zdrowiem zatrudnienie w naszej firmie i poniżanie przez pracowników. Będziemy zbierać podpisy do zbiorowego pozwu przeciwko mobbingowi, poniżaniu i szmaceniu pracowników. Nie możemy doprowadzić do sytuacji kiedy przez stres jaki fundują nam przełożeni dojdzie do tragedii. Nie może być tak, że przebywamy na zwolnieniu ze strachu przed przełożonymi i ich decyzjami. Sytuacja jaka panuje w firmie kwalifikuje się do zgłoszenia do Sądu Pracy Pipu oraz do prokuratury. PANOWIE PREZESI OTWÓRZCIE OCZY I ZACZNIJCIE ROZMAWIAĆ Z PRACOWNIKAMI.

12.05.2018 19:33

Slyszalam o Waszych ustaleniach jestem za i podpisze sie pod wszystkim co dotyczy ukarania winnych za to co mnie spotkalo .

12.05.2018 22:34

Czas najwyższy!!! Dziękuję ze mogłam Was poznać.

11.05.2018 19:09

Przypominam o jutrzejszy spotkanie o 12 w Parku. Obecność obowiązkowa

11.05.2018 19:20

No chyba nikt się nie przestraszył przełożonych?

11.05.2018 21:00

Bardzo chetnie bym przyszla ale jak wiecie przez moich przelozonych i Nine leze w szpitalu po udarze
    ReviewUserIconTadek

09.05.2018 22:59

A w tygodniu proponuję grupowo pójść do biura!!!!

10.05.2018 09:29

Zapomniałam jeszcze o jednej bardzo ważnej sprawie. Pan Piotr Gryc był koordynatorem 24 godziny przez 7 dni w tygodniu!!!! Natomiast Pan R.L. od poniedziałku do piątku do 16.00 soboty i święta nie pozwalał na kontraktowanie. Mottem Pana pseudo koordynatora R.L. jest cytuję " że mną się nie dyskutuje ", wyrzucę na zbity pysk, " jeszcze z Tobą nie skończyłem ".... oraz steki kłamstw ( jestem w posiadaniu dowodów). To ma być KOORDYNATOR? Wstydzę się że jestem pracownikiem tej firmy Panie Prezesie. Wstydzę się.

10.05.2018 10:28

Nie używam wulgaryzmów oraz niestosownych epitetów. Nie wiem dlaczego Admin wykasował cześć moich wypowiedzi!!!

09.05.2018 10:53

PROŚBA!!!! WSZYSCY KTÓRZY TU ZAGLĄDAJĄ A MOJA PODOBNE ZDANIE PROSZĘ O WSPARCIE! PANIE PREZESIE PYĆ PROSIMY PANA O PRZYWRÓCENIE NA STANOWISKO KOORDYNATORA PANA PIOTRA GRYCA. PROSIMY O ZAKOŃCZENIE MOBBINGU, CHAMSTWA ORAZ TRAKTOWANIU PRACOWNIKÓW JAK NIEWOLNIKÓW PRZEZ PANA PIÓRKOWSKIEGO, LEWICKIEGO ORAZ WOŹNICĘ. Z POWAŻANIEM PRACOWNICY.
    ReviewUserIconEryk

09.05.2018 15:45

Będę o 12.00
    ReviewUserIconLilka

09.05.2018 15:47

Oczywiście czas najwyższy będę o 12.00
    ReviewUserIconDanuta Szulawiak

08.05.2018 18:46

Panowie Piórkowski i Lewicki oraz Pani Nina możecie być z siebie "dumni" Pani Jola już nie wróci do pracy. Miała udar - w 100% Wasza ZASŁUGA!!!
    ReviewUserIconMagda

08.05.2018 22:56

Jola z uksw? Życzę zdrowia.

09.05.2018 09:58

(usunięte przez administratora) , arogancja i mobbing tych ,,panów" doprowadziło Naszą koleżankę do takiego stanu ...prezes nie reaguje...teraz do oceny ich działań właściwy będzie prokurator...dopóki ta klika będzie rządzić w tej firmie każdego z pracowników może spotkać podobny los...przestrzegam.

04.05.2018 20:45

04.05.2018 21:18

Warunki zatrudnienia przypominam osób niepełnosprawnych są poniżej ludzkiej godności. Źle liczone godziny urlopowe oraz godziny nocne. Brak premii, paczek i bonów świątecznych. Brak jakiejkolwiek pomocy socjalnej. I o tym właśnie piszemy. I dlatego przygotowywany jest zbiorowy pozew do sądu. To jest cała prawda o tej firmie. A szkoda bo było całkiem dobrze. Obecna kadra spowodowała zamieszanie jakie powstało. Brak kompetencji przełożonych doprowadziło do takiej reakcji pracowników. W tej firmie nikt nie chce z nami rozmawiać. Pan dyrektor Piórkowski wszystkich kieruje do sądu. Więc idziemy do sądu.
    ReviewUserIconJohnny

01.05.2018 18:51

Panie prezesie nawet alimentow na córkę pan nie placi mamy rozumieć ze taka bieda w kraju i dlatego takie oszustwa w firmie.Zwolnienie Pana G tez uważam za zle posunięcie.

03.05.2018 20:59

W firmie dzieje się zle sama złożyłam wniosek do sądu pracy bo z dyrekcą nie szło się dogadać ale wywlekanie takich osobistych spraw jak alimenty to już chyba grubo przesadzone jeszcze trochę to zaczniecie pisać kto z kim sypia i ile na tym zarabia ogarnijcie się trochę bo to już żenada .Owszem to co się dzieje w firmie to jest bulwersujące ale prywatne życie to chyba nie pracowników sprawa .Jak do tej pory pensje są wypłacane w terminie i niech to będzie tematem dyskusji .Takie jest moje zdanie ale być może się mylę
    ReviewUserIconAgnieszka Grądalska

04.05.2018 11:52

A Ty nie masz komornika nad głową? Też uważam że prywatne życie nie powinno nas pracowników interesować. Strona dotyczy opinii o danej firmie, instytucji a nie o tym kto za co nie płaci. Chyba autor grubo przegiął. W firmie jest nie dobrze ale trzymajmy się zasad i zachowajmy choćby odrobinę kultury.
    ReviewUserIconEryk

03.05.2018 16:06

I co Leszek nie pomogło twoje szykanowanie? Wszystko wróciło do normy. Tylko Ty w lesie....
    ReviewUserIconmania

01.05.2018 10:07

Kiedy są wydawane grafiki w tej firmie?
    ReviewUserIconMądry

01.05.2018 18:03

Nie wiem o wszystkich ale na UKSW to wtedy kiedy nieudacznikowi lewickiemu zrobi Nina z Bożeną poprawkami i zmianami do końca miesiąca. Sam nie potrafi.

20.02.2017 12:52

19.04.2018 12:38

Człowieku co Ty piszesz Gryc w porównaniu z Lewickim to był złoty człowiek .Lewicki to gbur ordynus i (usunięte przez administratora) pracowałam z nim to wiem co piszę razem ze swoją przyjaciółką Niną stworzyli własny folwark na UKSW na Wójcickiego

30.04.2018 22:26

Prawda

25.04.2018 07:44

30.04.2018 22:16

Bywały kontrole i nikt nie miał uwag bo umowę zamiast na koordynatora to miał na pracownik dozoru. Więc nie istniał prawnie i nie zarządzał

30.04.2018 22:21

To że przesunął Ciebie na inny obiekt to akurat chamskie podejście... Może zadzwoń do Łodzi?

30.04.2018 15:36

A czy ty nie wiesz że istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych? Za takie operowanie symbolem choroby możesz być podanym do sądu? Piszecie hymny na cześć Piórkowskiego i Woźnicy a nie wiecie że do naszego biura trzeba się zaangażować? Coś załatwić w biurze zostaje wyznaczona data kiedy mogę porozmawiać z dyrektorem. Paranoja. !!!! TO NIE PRZYCHODNIA ANI LEKARZ.Czy ŁÓDŹ nie widziała co tu się dzieje? Dlaczego zamyka na to wszystko oczy ? Obudzą się jak w kasie zabraknie pieniędzy do wypłat a oprócz tego będą musieli płacić odszkodowania.

30.04.2018 22:10

Serio trzeba się umawiać na daną godzinę? Ja myślałem że jak przyjdę do biura to od ręki załatwię sprawę.

29.04.2018 01:52

29.04.2018 16:17

Napisana szczera prawda. Tylko szkoda, że panowie prezesi nie biorą pod uwagę słów skarg i próśb pracowników.
    ReviewUserIconDana

28.04.2018 17:51

Wpis z dnia 27.04.2018r. godzina 16.30. Tchórzu podpisuj się własnym Nickiem!!! Wiem kim jesteś - porażką i żenadą. Zabrakło odwagi żeby się podpisać?
    ReviewUserIconRegina Makosiej

18.04.2018 15:07

Dzisiaj byłam w biurze u p. Piórkowskiego. Niestety nie załatwiłam nic w sprawie moich godzin urlopowych i nadgodzin. Jutro ma być w Łodzi.Potem ma oddzwonić w piątek. Nie ma głównej osoby zamieszania p. Woźnicy. Woźnica nie nadaje się na koordynatora. Przede wszystkim musi nauczyć kodeksu pracy. Nie umie zliczyć godzin wypracowanych i godzin urlopowych. Art 94 kodeksu pracy mówi że to koordynator zobowiązany jest do zorganizowania pracy aby pracownik wypracował obowiązujące godziny w danym miesiącu. Musi wiedzieć o art 149 kodeksu pracy który mówi o ewidencji pracy. Pan Piórkowski zapomniał o art 85 paragraf 5 gdzie jest mowa o udostępnienie dokumentów na których podstawie jest obliczane wynagrodzenie. Piórkowski wysyła mnie do sądu. Za jego radą byłam w Inspekcji pracy a także na policji. Złożyłam doniesienie na firmę za łamanie praw pracowniczych. Panie Pyć pan też o tym wiedział i miał pan zapoznać się z tym i podjąć odpowiednie kroki i w poniedziałek oddzwonić do mnie. JA UPOMINAM SIĘ TYLKO O TO CO MOJE. Niektórzy narzekali na Gryca ale Gryc wiedział jak godziny podliczać. Nie było takiego bałaganu jak to jest obecnie. Mam swoje marzenia i liczę na to że się spełnią i PREZES BĘDZIE DOBRYM PREZESEM.
    ReviewUserIconlena

28.04.2018 13:48

mlka 198889 potrzebujesz natychmiast lekarza, dobra zmiano!!! hahaha
    ReviewUserIconAga G

28.04.2018 14:17

A kim Ty jesteś dobra zmiano? Czemu ukrywasz się pod nickiem? Posunąć władzy Twoją skromną osobę kiedy nie wiemy z kim mamy do czynienia. Puknij się w pusty baniak zanim coś napiszesz. I naprawdę nie interesują mnie jakimi w życiu kierujesz się mottami. Życie to nie bajka o nie motta. Życie to realne patrzenie na świat.

27.04.2018 16:30

ReviewUserIconAga G

27.04.2018 17:17

Niesamowite co teraz się dzieje w firmie. Nigdy takich cyrków nie było. Czemu nasi przełożeni nie reagują na takie zachowania pracowników. Dopiero bekną jak dojdzie do tragedii i faktycznie ktoś komuś zrobi krzywdę. Może w takich sytuacjach kiedy owy gość jest pod wpływem i rozrabia należy wezwać policję?
    ReviewUserIconDana

28.04.2018 13:38

podpisuj się swoim nickiem tchórzu...wiem kim jesteś... żenada pl.

24.04.2018 15:25

Firma Maxus Sp. z o.o. Ochrona osób i mienia z Łodzi.Jestem pracownikiem od Lutego br,przyjemna atmosfera panująca w pracy na stanowisku-szatni,bardzo otwarta i uśmiechnięta na ludzi jest Pani Koordynator Nina oraz Pan Robert.Na czas są wypłacane pensje,również w pracy można liczyć na pomoc Ochrony:Zrobienie herbaty,kawy,porozmawianie na tematy życiowe,chciał bym wymienić w szczególności Panią Jadzie,która jest uśmiechniętą Kobietą i bardzo życzliwą i pomocną w każdej sytuacji.Stanowisko pracy jest dostosowane do niepełnosprawności.Studenci oraz Profesorowie są życzliwi dla pracowników.Szacunek jakim darzą nas tutaj przełożeni jest mało spotykanym,pierwszy raz jestem zadowolony z tą firmą współpracą.Osoby,które wyżej komentowały, wulgarnie,obrażając Koordynatorów oraz Firmę Maxus z Łodzi, proszę nie czytać tych bzdurnych komentarzy bo są nie prawdziwe i wymyślone z zazdrości,do tych ludzi.Napiszę tak miło nie jest drodzy państwo wyżej,którzy pracowaliście w tej Firmie a nie spełnialiście oczekiwań jakie wam przedstawiano i dawano wam szansę nie jeden raz.Szanuj drugiego człowieka,jeżeli chcesz być szanowany,jeżeli tak nie jest,to nie masz szacunku również i do siebie.Wymarzona praca dla każdego,kto lubi kontakt z człowiekiem.
    ReviewUserIconjola

26.04.2018 21:22

Ja mam szanować Lewickiego o nie za moje nerwy i upokorzenie jakiego doznałam od tego człowieka jestem po dwoch udarach a Lewicki przez 20 minut wyzywał mnie od złodziejek wydzierał się na mnie że ukradłam jakies nic nie znaczące gazetki takie życzenia świąteczne złożył mi pseudo koordynator i ja mam go szanowac było wiele innych sytuacji i dlatego podałam sprawę do sądu pracy odpowiedzą za to co zrobili on i ta jego piękna Nina a na szacunek nalezy sobie zasłużuc
    ReviewUserIconSCORPION

27.04.2018 10:54

MILKA puknij się w głowę piszesz same bzdury,jakie oczekiwania .LUDZIE chcą pracować w tej firmie,bo zależy im na pracy,ale ATMOSFERA i NOWE kierownictwo jest do bani.

24.04.2018 15:57

ReviewUserIconLeszek

25.04.2018 18:35

Zachęcam do nie zastanawia się tylko przyjścia........ co to za analfabeta pisał??? I od kiedy śmierdząca i arogancka Nina jest koordynatorem????? Puknij się Kowalski w łeb i przestań pisać bzdury i kłamstwa.

26.04.2018 09:51

opinia z 25.04 z godz.18:35 nie jest moją opinią - ktoś podszył się pod mój nick...

25.04.2018 09:09

ReviewUserIconDanusia

25.04.2018 13:21

Gryc wracaj !!!
    ReviewUserIconAngela

25.04.2018 14:24

Grycuś wracaj do nas. Bez Ciebie ta firma to dno i wodorosty.

Zostaw merytoryczną opinię o MAXUS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAXUS Sp. z o.o.!