Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

lili

19.05.2026 18:46

Bardzo dobre miejsce do zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego. Współpraca z ludźmi przebiega bez problemów, a komunikacja w firmie stoi na wysokim poziomie. Na plus także stabilność i profesjonalne podejście. Po prostu lubię tutaj pracować:)
    maxim

28.10.2025 23:55

Bardzo dobre warunki pracy. Mam okazje działać przy ciekawych projektach i też dobrze zarabiać także polecam.
    gregory

10.12.2025 08:26

Mam podobne odczucia. Zdecydowanie warto się odważyć tutaj pracować!
    larysa

15.05.2026 23:02

Ja bardzo doceniam, że mogłam zacząć od praktyk i zostać na stałe. Masa wiedzy i doświadczenia
    larysa

15.05.2026 22:57

Naprawdę polecam pracę w Cavatinie. Zaczęłam od stażu, sprawdziłam się i tak już zostałam na kilka lat. Super miejsce do rozwoju
    sandra

13.05.2026 23:56

Po prostu polecam:)
    bedi

09.05.2026 17:40

Można tutaj zdobyć konkretne doświadczenie przy ambitnych projektach, a nie tylko wykonywać powtarzalne zadania. Dobrze wspominam pracę tutaj, a szczególnie ludzi z zespołu:)
    miłosz

22.11.2025 21:44

Pracodawca zasługujący na polecenie. 5/5.

07.05.2026 16:05

Na plus zdecydowanie rozwój i możliwość zdobycia doświadczenia przy dużych inwestycjach. W Cavatinie można się dużo nauczyć, szczególnie jeśli ktoś lubi dynamiczne środowisko i chce mieć realny wpływ na swoją pracę. Doceniam też dobrą atmosferę między działami i to, że nawet przy napiętych terminach ludzie potrafią normalnie współpracować i sobie pomagać.

07.05.2026 16:02

Pracuję w Cavatinie już ponad rok i najbardziej doceniam to, że projekty są naprawdę ambitne i nowoczesne. Nie ma poczucia robienia ciągle tego samego, a każdy projekt daje możliwość nauczenia się czegoś nowego. Duży plus za ludzi, bo mimo szybkiego tempa można liczyć na wsparcie zespołu i sensowny onboarding. Fajne jest też to, że wiele decyzji zapada sprawnie i nie ma typowo korporacyjnego przeciągania tematów.
    jakub

07.11.2025 18:06

Śmiało polecam. Ekipa fajnych, zdolnych ludzi. Angażujące projekty. Zarobki wg mnie też ok.
    dav

29.11.2025 00:32

Podbijam. Fajny zespół i rozwijająca praca.
    Marrt

06.05.2026 16:28

Ludzie to mocny filar tego miejsca. Fajna atmosfera ułatwia współpracę przy projektach
    Marrt

06.05.2026 16:21

Pracując tutaj od początku cenię sobie profesjonalizm i dobrą organizację pracy. Projekty są ciekawe i rozwijające, a jednocześnie można liczyć na stabilne warunki zatrudnienia.
    Andrzej

09.12.2022 11:41

idealna praca dla młodych
    angie

26.04.2024 16:02

Ja rozważam praktyki tutaj i nie ukrywam, że opcja późniejszej pracy jest zachecająca. Muszę się w końcu zdecydować, bo deadline miejsca praktyk ściga (:

30.04.2026 14:55

Na plus zdecydowanie elastyczność i podejście do pracowników. Firma stawia na jakość i rozwój, co widać w realizowanych inwestycjach, ale trzeba też lubić wysokie tempo pracy, więc nie będzie to ideał dla każdego
    avi

09.12.2025 07:39

Dobra współpraca z naprawdę zgranym zespołem. Polecam.

30.04.2026 14:49

Ja też trafiłem tutaj na pomocny zespół, więc podzielam opinię

30.04.2026 14:46

Wg mnie praca tutaj to dobre miejsce dla osób, które chcą się rozwijać i zdobywać nowe doświadczenia. Firma oferuje nowoczesne środowisko pracy i jasno określone cele. Doceniam możliwość rozwoju i wysokie zarobki.
    kajtek

30.04.2026 11:15

Mogę śmiało polecić pracę tutaj. Dobre warunki i płaca
    simon

04.03.2026 17:53

Dla mnie praca w Cavatinie to fajne doświadczenie. Atmosfera jest przyjazna, a zespół wspierający. Daje też szansę na rozwój i naukę nowych rzeczy w codziennej pracy.

29.04.2026 11:26

Co człowiek to inny odbiór i inna opinia, ale ja podzielam Twoją. Też trafiłem na spoko zespół, co pomogło mi się sprawnie wdrożyć i działać

29.04.2026 11:24

Pracowałem tutaj 4 lata. Zespół przyjął mnie pozytywnie, szybko się wdrożyłem. Dużo fajnych projektów. Bywało bardzo intensywnie, ale później była satysfakcja z dowiezionych zadań no i spoko pensja
    nikodamn

30.04.2024 17:01

Polecam pracę tutaj osobom, które chcą poznać branżę od środka, rozwinąć się, a przy tym dobrze zarabiać.
    piotr

28.04.2026 17:54

Dokładnie. Trzeba się nastawić na intensywność pracy, ale dzięki temu można wiele się nauczyć i dobrze zarabiać
    piotr

28.04.2026 17:53

Firma z konkretnymi wartościami. Zarobki na wysokim poziomie, angażujące projekty. Ja jestem bardzo zadowolony z przepracowanych tutaj lat.

27.04.2026 19:03

Dobre miejsce do rozwoju, szczególnie jeśli ktoś chce się angażować i wychodzić z inicjatywą. Przełożeni są w porządku, a współpraca w zespole układa się bardzo dobrze.
    eliza

24.04.2026 17:39

Mi praca w Cavatinie dała możliwość nauki i zdobywania doświadczenia. Polecam
    Oask

20.02.2019 22:59

ciężka praca ale ma tez swoje pozytywne strony, fajni ludzie i fajne projekty
    A

09.03.2024 23:22

Bywały różne dni i okresy, ale ja ogólnie trafiłem tu na ekipę, z którą dobrze mi się współpracowało
    kordian

21.04.2026 08:46

Dokładnie, a dzięki temu można tutaj pracować przez lata, co daje stabilność

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    kordian

21.04.2026 08:44

Konkretna firma. Praca zgodnie z założeniami z rozmowy kwalifikacyjnej. Wysokie zarobki i angażujące projekty. Dla osoby głodnej rozwoju jak najbardziej polecam!
    miriax

27.02.2026 23:30

Polecam. Warunki pracy zgodne z umową i z ustaleniami omawianymi na rozmowie kwalifikacyjnej. Pracuję od kilku miesięcy i jak dotąd jestem bardzo zadowolona.
    dorota

20.04.2026 23:27

Z tym również się zgadzam. To co na rozmowie ma odzwierciedlenie w rzeczywistości
    dorota

20.04.2026 23:26

Szczerze polecam pracę tutaj. Dobre zarobki, atmosfera naprawdę w porządku i ciekawe zlecenia.
    paw

18.02.2026 09:22

Praca w Cavatinie często jest dość intensywna, w zależności od okresu. Generalnie dużo się dzieje, więc nie ma miejsca na nudę. Fajne jest to, że projekty są ambitne, ale atmosfera w zespole raczej na luzie i można się sporo nauczyć w praktyce. Także ja polecam

19.04.2026 23:03

Zgadzam się, że trzeba lubić taki tryb pracy, ale jest sporo jej plusów m.in pensja:)

19.04.2026 23:02

Szczerze mogę polecić pracę w Cavatinie. Ja sobie chwalę. Dobre zarobki, czasem szybkie tempo, ale ja to lubię.
    Ania

22.02.2022 13:22

Zastanawiam się czy to dobra praca na początek, daje szansę na rozwój i pozwala zdobyć kontakty w branży?
    tomsz

15.02.2026 20:33

Według mnie: tak. Sam zaczynałem tutaj kilka lat temu i pracuję do dzisiaj, a co więcej bardzo lubię tę pracę, więc polecam.
    albert

16.04.2026 23:27

Nie ma co ukrywać, bywa intensywnie, ale jeśli chcesz zdobyć doświadczenie i kontakty to wg mnie warto spróbować
    albert

16.04.2026 23:26

Dla mnie praca w porządku. Jak ktoś lubi korpo świat to się odnajdzie.
    arek

21.10.2025 22:24

Pracuję w Cavatinie od pewnego czasu i naprawdę cenię sobie atmosferę oraz możliwość rozwoju. Projekty są ambitne, a ludzie w zespole wspierający i zaangażowani.
    wito

14.04.2026 18:27

Dobre miejsce dla osób, które chcą się uczyć i zdobywać doświadczenie. Projekty są ciekawe. Dodatkowo zarobki na dobrym poziomie.
    wito

14.04.2026 18:15

Z mojej perspektywy Cavatina to rzetelny pracodawca. Duży plus za organizację pracy i jasne zasady współpracy. Widać, że firma się rozwija i daje pracownikom przestrzeń do rozwoju. Atmosfera jest przyjazna, a ludzie pomocni, co bardzo ułatwia codzienne obowiązki.
    Niki

20.07.2021 10:32

Dobra firma na start, zdobyte doświadczenie bardzo się przydaje.
    franek

13.11.2025 20:24

Potwierdzam. Można wiele się nauczyć, a dzięki temu rozwinąć zawodowo.
    mike

12.04.2026 12:23

Też uważam, że świetne miejsce do zdobycia wiedzy i doświadczenia no i oczywiście kontaktów;)
    Tadeusz

25.08.2021 13:22

Polecacie pracę w Cavatinie?
    marian

20.03.2026 17:36

Tak. Firma daje możliwości rozwoju i kontaktu z nowoczesnymi rozwiązaniami, co jest dużym plusem na start kariery
    kam27

09.04.2026 18:23

Ja bardzo polecam. Stałe zatrudnienie z dobrymi zarobkami
    kam27

09.04.2026 18:22

Polecam. Dobra atmosfera i zarobki
    kandydatka

03.03.2026 08:05

Czy ktoś zaczynał może od praktyk? Polecacie?
    nikka

31.03.2026 22:47

Tak, ja właśnie tak zaczynałam pracę w Cavatinie i bardzo polecam!
    kornel

08.02.2026 12:07

Od zawsze chciałem pracować w tej branży i jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do Cavatina. Świetne zarobki i rozwijające projekty.
    barto

30.03.2026 23:53

też słyszałem dużo dobrego i tak właśnie trafiłem do Cavatiny ja sobie chwalę
    barto

30.03.2026 23:52

ze swojej strony polecam pracę w cavatinie
    jacek

29.03.2026 21:20

Konkret firma Ciekawe zlecenia i dobre zarobki Polecam
    lab

28.03.2026 23:56

Bardzo fajne miejsce pracy Pensja dobra, atmosfera też i dużo ciekawych projektów Polecam
    Krystian

08.06.2021 09:11

Pracowałem w kilku firmach z branży i uważam, że w Cavatinie jest lepiej niż u konkurencji. Dobre warunki i atrakcyjna pensja.
    kazek

24.02.2026 09:06

Zgadzam się. Warunki bardzo dobre. Ja też miałem zgrany zespół, co było dodatkowym atutem
    igo34

25.03.2026 23:24

Zgadzam się, a do tego super specjaliści i budowanie siatki kontaktów
    igo34

25.03.2026 23:23

Ja polecę Cavatine. Pracowałem kilka lat. Dużo doświadczenia zdobyłem i kontaktów. Gdyby nie chęć przejścia na własną działalność to dalej bym tutaj pracował.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.