Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

marysia

12.04.2022 11:19

Nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie, bo dają szansę i pomagają zdobyć potrzebne doświadczenie. Dzięki nim bardzo się rozwinęłam i poznałam masę cudownych ludzi.
daniel

24.05.2026 23:36

Ja pracę w Cavatinie wspominam naprawdę pozytywnie. Dużo się nauczyłem, szczególnie dzięki ludziom w zespole, bo atmosfera była luźna, ale każdy wiedział, co ma robić. Fajne miejsce dla kogoś, kto chce zdobyć doświadczenie przy dużych i ciekawych projektach.
Anna

22.06.2026 23:50

Zgadzam się, bo mam podobne doświadczenia. Pracując tutaj można zdobyć mnóstwo umiejętności i doświadczenia, a do tego dobrze zarabiać
Anna

22.06.2026 23:47

Dla osób chcących rozwijać się w branży Cavatina jest super wyborem. Polecam!
rob

28.01.2026 07:57

Jak dla mnie super miejsce pracy. Rozwój i fajna atmosfera. Polecam 👍
łukasz

19.06.2026 21:34

W Cavatinie najbardziej podoba mi się dynamiczne środowisko i różnorodność zadań, dzięki czemu trudno o rutynę. Firma stawia na profesjonalizm, ale jednocześnie zachowuje partnerskie podejście do pracowników. Dobrze wspominam współpracę i możliwość realizacji projektów o dużej skali.
łukasz

19.06.2026 21:33

Praca w Cavatinie dała mi możliwość udziału w ciekawych i ambitnych projektach, dzięki którym mogłem realnie rozwijać swoje umiejętności. Doceniam dobrą atmosferę w zespole i otwartość współpracowników na wymianę wiedzy. To miejsce, w którym można zdobyć wartościowe doświadczenie i mieć wpływ na efekty swojej pracy.
natan

12.01.2026 16:17

Praca w Cavatinie to dobry wybór dla osób, które chcą się rozwijać i nie boją się intensywnego tempa pracy. Wymagania są jasne.

27.04.2026 19:04

Racja. Bywa intensywnie, ale plusem jest, że można się sporo nauczyć i zdobyć ciekawe doświadczenie przy różnych projektach.
Jarosław

18.06.2026 14:57

Wg mnie Cavatina to dobre miejsce dla osób, które chcą rozwijać się w branży nieruchomości i budownictwa. Doceniam możliwość współpracy z doświadczonymi specjalistami oraz ciekawe projekty.
Jarosław

18.06.2026 14:55

Pracowałem w Cavatinie przez ponad dwa lata. Firma daje możliwość udziału w ambitnych projektach i zdobycia cennego doświadczenia, jednak tempo pracy bywa wysokie, a terminy wymagające. Dużym plusem jest profesjonalny zespół i nowoczesne podejście do realizacji inwestycji.

12.04.2026 12:22

Praca w Cavatinie naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła, widać, że firma się rozwija i daje ludziom przestrzeń do działania. Duży plus za ambitne projekty i sensowne podejście do pracy zespołowej. Atmosfera jest raczej ok i wszystko działa jak trzeba. Ogólnie miejsce, w którym można się rozwinąć i nie stać w miejscu.
kajtek

30.04.2026 11:16

+1 Dużo mówi się o rozwoju, ale tu naprawdę to widać. Dobre miejsce do poznania branży i zdobycia doświadczenia
Kuba

17.06.2026 11:04

Osobiście bardzo dużo nauczyłem się w trakcie pracy tutaj. Dobre miejsce do uzyskania doświadczenia, umiejętności i kontaktów.
gregory

10.12.2025 08:17

Praca w Cavatina jest w porządku, dobra atmosfera i zgrany zespół. Zarobki na plus, a projekty angażujące.
eliza

24.04.2026 17:40

Pracowałam kilka lat i potwierdzam. Dużo możliwości do nauki, dobre zarobki, zdobycie kontaktów w branży. Generalnie dużo zalet
Robert

12.06.2026 11:38

Też polecam. Firma daje dużą samodzielność, a jednocześnie można liczyć na wsparcie współpracowników.
Robert

12.06.2026 11:36

Pracę w Cavatinie wspominam bardzo dobrze. Miałem możliwość realizacji ciekawych projektów, a współpraca z zespołem przebiegała dobrze. Jeśli komuś zależy na zdobyciu doświadczenia i kontaktów to myślę, że jest to dobre miejsce.
Krzysiek

20.06.2021 16:09

Czy w Cavatinie można szybko awansować?
lili

19.05.2026 18:49

Ciężko powiedzieć, bo jest dużo zależnych. Czy jest zapotrzebowanie, jakie są kryteria itd, ale myślę, że warto się dowiadywać wewnętrznie i wykazywać, bo to zawsze na plus
gem

11.06.2026 12:16

W zależności od obecnej sytuacji w firmie i zapotrzebowania. Pracując tutaj doceniam przede wszystkim tempo rozwoju firmy i otwartość na nowe pomysły. Każdy projekt stawia przed zespołem ciekawe wyzwania, co sprawia, że praca jest różnorodna i pozwala stale poszerzać swoje kompetencje. Bardzo dużo się tutaj uczę i rozwijam, więc mam nadzieję, że na awans przyjdzie czas :)
gem

11.06.2026 12:14

Praca w Cavatinie to dobra okazja do zdobywania doświadczenia przy ambitnych projektach, które są widoczne na rynku i mają realny wpływ na rozwój miast. Dużym atutem jest możliwość współpracy z ekspertami z różnych dziedzin oraz dynamiczne środowisko pracy. Każdy ocenia subiektywnie, ale ja mam pozytywne odczucia :)
Magdalena

01.06.2026 17:28

Moje doświadczenia z pracy w Cavatinie są dobre. Firma realizuje ambitne projekty i daje możliwość uczestniczenia w ciekawych inwestycjach od strony biznesowej i organizacyjnej. Atmosfera w zespole była profesjonalna, a przełożeni stawiali na samodzielność i odpowiedzialność. Jak w każdej szybko rozwijającej się organizacji zdarzały się okresy większego natężenia pracy, jednak pozwalało to zdobyć wartościowe doświadczenie i rozwijać kompetencje.
Basia

28.06.2021 22:53

Cavatina to dobra firma dla osób, które lubią pracę w zespole. Zdarza się, że praca jest wymagająca ale pozwala na rozwój zawodowy.
kornel

08.02.2026 12:09

Dokładnie. Bywają intensywniejsze okresy, ale jest też satysfakcja z dobrze wykonanej pracy.
wiktor

31.05.2026 12:16

Dokładnie, ja doceniam dużą samodzielność i zaufanie, jakie firma daje pracownikom. Cavatina stawia na rozwój i jakość, dzięki czemu można zdobywać wartościowe doświadczenie przy ambitnych inwestycjach.
wiktor

31.05.2026 12:15

Praca w Cavatinie to przede wszystkim możliwość realizacji ciekawych projektów i współpracy z doświadczonym zespołem. Atmosfera jest profesjonalna, ale jednocześnie przyjazna, co sprawia, że codzienna praca przebiega bardzo komfortowo.
bart

25.04.2024 20:58

Pracowałem tu przez kilka lat. Rotacja ludzi faktycznie była, co wg mnie jest nieuniknione. Mam kilka dobrych znajomych z czasu pracy tutaj, utrzymujemy kontakt, więc naprawdę współpracownicy byli spoko. Na pewno zostały kontakty i co najważniejsze dużo się tu nauczyłem, co pomogło mi się rozwinąć w branży.
bedi

09.05.2026 17:42

Też pracowałem kilka lat i generalnie polecam. Ja akurat miałem naprawdę fajnych ludzi w zespole i pracowaliśmy nad ciekawymi projektami, a kontakty zostały do dziś:)
szymon

29.05.2026 19:15

Też mam wiele znajomości z czasów pracy tutaj, a także kontakty biznesowe. Nieocenione w tej branży!
szymon

29.05.2026 19:14

Polecam pracę w Cavatinie. Firma zajmująca się międzynarodowymi projektami, profesjonalne podejście do pracowników jak i klientów. Dobre zarobki i atmosfera
Weronika

18.08.2021 23:02

Co myślicie o firmie? Warto się u nich zatrudnić?
kuba

31.01.2026 11:17

Totalnie warto. Nie spróbujesz to się nie przekonasz, a jak Ci się nie spodoba to zawsze można potraktować to jako zdobycie doświadczenia

28.05.2026 17:54

Pewnie, że warto! Zarobki bardzo dobre, pozytywna ale i profesoinalna atmosfera i dużo możliwości do zyskania doświadczenia

28.05.2026 17:53

Moja pierwsza praca, którą mogę szczerze polecić! Mam mega nostalgię do tego miejsca. Zostałabym dłużej, ale zakładam swoją firmę.
marcelo

27.05.2026 23:52

Rozmowa przebiegła w miłej i profesjonalnej atmosferze. Konkret. To sobie cenię.
ireneusz

25.05.2026 22:32

Polecam. Firma na międzynarodowym poziomie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
daniel

24.05.2026 23:34

Cavatina to było dla mnie dobre miejsce do rozwoju i poznania branży od środka. Najbardziej doceniałem normalne podejście do pracownika i dobrą współpracę między działami. Mimo szybkiego tempa pracy dało się dogadać i pracować w przyjaznej atmosferze.
Ktoś

21.05.2026 20:38

Jeżeli wysyłacie mailowe zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną to informujcie, że trzeba mieć konto Microsoft, aby móc dołączyć do spotkania. Spóźniłem się 2 minuty, ponieważ zakładałem konto, dzwoniłem, że miałem problem do osoby, która się ze mną skontaktowała oraz napisałem maila z informacją. Mogliście chociaż oddzwonić, że rozmowa przepadła a nie marnować mój czas, bo czekałem kilkadziesiąt minut z nadzieją, że zostanę dopuszczony do rozmowy.
tomsz

29.12.2025 23:17

Projekty na najwyższym poziomie. Zespół świetnych fachowców. Polecam serdecznie.

21.05.2026 12:16

Też tak uważam. Cavatina robi naprawdę ciekawe projekty i to było widać już na etapie współpracy z podwykonawcami. Dobra organizacja, sensowny kontakt i mało chaosu, co w tej branży niestety nie jest standardem. Plus za terminowość i konkretnych ludzi po drugiej stronie.

21.05.2026 12:15

W Cavatinie podoba mi się to, że projekty są ambitne i nie robi się ciągle tego samego. Jest kontakt z ciekawymi inwestycjami i ludźmi, którzy naprawdę znają branżę. Dla mnie dużym plusem jest też to, że można wyjść z własną inicjatywą i nie trafia to w próżnię.
lili

19.05.2026 18:46

Bardzo dobre miejsce do zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego. Współpraca z ludźmi przebiega bez problemów, a komunikacja w firmie stoi na wysokim poziomie. Na plus także stabilność i profesjonalne podejście. Po prostu lubię tutaj pracować:)
maxim

28.10.2025 23:55

Bardzo dobre warunki pracy. Mam okazje działać przy ciekawych projektach i też dobrze zarabiać także polecam.
gregory

10.12.2025 08:26

Mam podobne odczucia. Zdecydowanie warto się odważyć tutaj pracować!
larysa

15.05.2026 23:02

Ja bardzo doceniam, że mogłam zacząć od praktyk i zostać na stałe. Masa wiedzy i doświadczenia
larysa

15.05.2026 22:57

Naprawdę polecam pracę w Cavatinie. Zaczęłam od stażu, sprawdziłam się i tak już zostałam na kilka lat. Super miejsce do rozwoju

13.05.2026 23:56

Po prostu polecam:)
bedi

09.05.2026 17:40

Można tutaj zdobyć konkretne doświadczenie przy ambitnych projektach, a nie tylko wykonywać powtarzalne zadania. Dobrze wspominam pracę tutaj, a szczególnie ludzi z zespołu:)
miłosz

22.11.2025 21:44

Pracodawca zasługujący na polecenie. 5/5.

07.05.2026 16:05

Na plus zdecydowanie rozwój i możliwość zdobycia doświadczenia przy dużych inwestycjach. W Cavatinie można się dużo nauczyć, szczególnie jeśli ktoś lubi dynamiczne środowisko i chce mieć realny wpływ na swoją pracę. Doceniam też dobrą atmosferę między działami i to, że nawet przy napiętych terminach ludzie potrafią normalnie współpracować i sobie pomagać.

07.05.2026 16:02

Pracuję w Cavatinie już ponad rok i najbardziej doceniam to, że projekty są naprawdę ambitne i nowoczesne. Nie ma poczucia robienia ciągle tego samego, a każdy projekt daje możliwość nauczenia się czegoś nowego. Duży plus za ludzi, bo mimo szybkiego tempa można liczyć na wsparcie zespołu i sensowny onboarding. Fajne jest też to, że wiele decyzji zapada sprawnie i nie ma typowo korporacyjnego przeciągania tematów.
jakub

07.11.2025 18:06

Śmiało polecam. Ekipa fajnych, zdolnych ludzi. Angażujące projekty. Zarobki wg mnie też ok.
dav

29.11.2025 00:32

Podbijam. Fajny zespół i rozwijająca praca.
Marrt

06.05.2026 16:28

Ludzie to mocny filar tego miejsca. Fajna atmosfera ułatwia współpracę przy projektach
Marrt

06.05.2026 16:21

Pracując tutaj od początku cenię sobie profesjonalizm i dobrą organizację pracy. Projekty są ciekawe i rozwijające, a jednocześnie można liczyć na stabilne warunki zatrudnienia.
Andrzej

09.12.2022 11:41

idealna praca dla młodych
angie

26.04.2024 16:02

Ja rozważam praktyki tutaj i nie ukrywam, że opcja późniejszej pracy jest zachecająca. Muszę się w końcu zdecydować, bo deadline miejsca praktyk ściga (:

30.04.2026 14:55

Na plus zdecydowanie elastyczność i podejście do pracowników. Firma stawia na jakość i rozwój, co widać w realizowanych inwestycjach, ale trzeba też lubić wysokie tempo pracy, więc nie będzie to ideał dla każdego
avi

09.12.2025 07:39

Dobra współpraca z naprawdę zgranym zespołem. Polecam.

30.04.2026 14:49

Ja też trafiłem tutaj na pomocny zespół, więc podzielam opinię

30.04.2026 14:46

Wg mnie praca tutaj to dobre miejsce dla osób, które chcą się rozwijać i zdobywać nowe doświadczenia. Firma oferuje nowoczesne środowisko pracy i jasno określone cele. Doceniam możliwość rozwoju i wysokie zarobki.
kajtek

30.04.2026 11:15

Mogę śmiało polecić pracę tutaj. Dobre warunki i płaca
simon

04.03.2026 17:53

Dla mnie praca w Cavatinie to fajne doświadczenie. Atmosfera jest przyjazna, a zespół wspierający. Daje też szansę na rozwój i naukę nowych rzeczy w codziennej pracy.
adam

29.04.2026 11:26

Co człowiek to inny odbiór i inna opinia, ale ja podzielam Twoją. Też trafiłem na spoko zespół, co pomogło mi się sprawnie wdrożyć i działać
adam

29.04.2026 11:24

Pracowałem tutaj 4 lata. Zespół przyjął mnie pozytywnie, szybko się wdrożyłem. Dużo fajnych projektów. Bywało bardzo intensywnie, ale później była satysfakcja z dowiezionych zadań no i spoko pensja
nikodamn

30.04.2024 17:01

Polecam pracę tutaj osobom, które chcą poznać branżę od środka, rozwinąć się, a przy tym dobrze zarabiać.
piotr

28.04.2026 17:54

Dokładnie. Trzeba się nastawić na intensywność pracy, ale dzięki temu można wiele się nauczyć i dobrze zarabiać

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.