Cavatina GW

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cavatina GW Sp. z o.o.

Opinie o Cavatina GW Kraków

Nie przegap nowości o Cavatina GW Sp. z o.o.!

nf

24.11.2025 07:44

Pracuję w Cavatinie od kilku lat i bardzo sobie chwalę atmosferę oraz podejście zespołu. Dużo się uczę. Jak dotąd jestem naprawdę zadowolony z pracy.

Kacper

07.07.2026 21:43

Ja najbardziej cenię w Cavatinie możliwość rozwoju i różnorodność zadań. Każdy projekt jest inny, dzięki czemu można nauczyć się wielu praktycznych rzeczy, a współpraca z zespołem przebiega w dobrej atmosferze. Ale umówmy się, zarobki też są bardzo dobre, a to ważna kwestia!

Kacper

07.07.2026 21:42

Pracuję w Cavatinie od kilku lat i przez ten czas miałem okazję uczestniczyć w realizacji kilku dużych projektów. Według mnie jest to fajne miejsce pracy dla kogoś, kto chce zdobywać doświadczenie i nie boi się nowych wyzwań.
    Barbara

26.08.2021 00:11

Czy w Cavatinie jest możliwość pracy zdalnej?
    józek

31.01.2026 20:28

Wydaje mi się, że w zależności od stanowiska, ale raczej istnieje szansa. Warto pytać bezpośrednio na rozmowach albo w HR

Julia

30.06.2026 10:56

Z tego co wiem, jest. Chociaż pewnie zależy od działu i stanowiska, więc warto bezpośrednio pytać

Julia

30.06.2026 10:53

Zaczęłam pracę w Cavatinie kilka lat temu od stażu i była to bardzo dobra decyzja. Z czasem dostałam coraz więcej odpowiedzialności i możliwość rozwoju przy ciekawych projektach. Doceniam to, że zaangażowanie i chęć nauki są tutaj zauważane, a zdobyte doświadczenie naprawdę procentuje.
    arek

08.05.2026 18:38

W Cavatinie dużo się dzieje, więc nie ma nudy i można szybko złapać doświadczenie. Fajni ludzie, nowoczesne biuro i raczej luźna atmosfera na co dzień.
    Jeremi

29.06.2026 21:05

Dla mnie największy plus pracy w Cavatinie to zespół i możliwość rozwoju. Trzeba być gotowym na sporo odpowiedzialności, ale w zamian dostaje się realne doświadczenie przy ciekawych inwestycjach i kontakt z różnymi etapami projektu.
    Jeremi

29.06.2026 21:04

Pracuję w Cavatinie od ponad roku i ogólnie jestem zadowolony. Projekty są duże i ambitne, więc można się sporo nauczyć, szczególnie na początku. Tempo bywa szybkie, ale dzięki temu nie ma nudy i cały czas coś się dzieje.

30.12.2021 09:21

Szukałem pracy po pierwszej fali pandemii z myślą, żeby była tylko na chwilę. Tak trafiłem do Cavatiny i wbrew swoim założeniom, zostałem tu na dłużej, bo po prostu wszystko mi tu odpowiada.
    sobel

25.02.2026 22:45

Witam kolegę! Ja też pracuję od tamtego czasu i nie zamierzam zmieniać pracy. Jest naprawdę dobrze.
    Kamil

28.06.2026 23:18

Ja też pracowałem od okresu pandemii i oceniam te lata bardzo pozytywnie. Mimo wyzwań tamtego okresu organizacja pracy była dobrze poukładana, a zespół potrafił się wspierać. To był czas, w którym zdobyłem sporo praktycznego doświadczenia i rozwinąłem swoje umiejętności.
    Kamil

28.06.2026 23:17

Pracując tutaj którym można było sporo się nauczyć, zwłaszcza dzięki współpracy z doświadczonymi osobami, które chętnie dzieliły się swoją wiedzą. Doceniałem również to, że inicjatywa i zaangażowanie były zauważane, a dobre pomysły spotykały się z otwartością. Dzięki temu miałem poczucie, że moja praca realnie wnosi wartość i pozwala mi rozwijać się zawodowo.
    bartek

27.06.2026 08:11

Z perspektywy czasu bardzo dobrze wspominam pracę w Cavatinie. Oprócz ciekawych projektów i dobrej atmosfery dużym atutem były dla mnie konkurencyjne zarobki oraz jasne zasady współpracy, dzięki czemu można było skupić się na rozwoju i spokojnie wykonywać swoje obowiązki.
    robin

11.03.2026 18:00

W Cavatinie dobrze mi się pracuje. Zespół jest w porządku, atmosfera luźna, a zadania ciekawe. Można się rozwijać i poznawać nowe rzeczy, a przy tym fajnie spędza się czas z ludźmi.
    bartek

27.06.2026 08:10

Dla mnie największym plusem była dla mnie atmosfera i otwarta komunikacja w zespole. Kiedy pojawiały się wyzwania, zawsze można było liczyć na wsparcie współpracowników i wspólne szukanie rozwiązań.
    osk

22.10.2025 07:43

Polecam. W każdej pracy są lepsze i gorsze momenty, ale generalnie dużo zyskałem pracując tu, nie tylko finansowo, ale też wiedzę i doświadczenie.
    danno

10.11.2025 18:18

Dokładnie. Fajnie mieć pracę, w której dobrze się zarobki, ale też satysfakcję z niej.
    Tadek

25.06.2026 18:11

Z mojej perspektywy firma była dobrym miejscem do rozwoju, szczególnie dla osób, które lubią dynamiczne środowisko pracy. Na plus oceniam współpracę z zespołem i możliwość poznania wielu aspektów branży od środka.
    Tadek

25.06.2026 18:11

Pracowałem w firmie przez kilka lat i najbardziej doceniałem możliwość udziału w ambitnych projektach oraz sporą samodzielność w działaniu. Tempo bywało wymagające, ale dzięki temu można było zdobyć dużo praktycznej wiedzy i rozwinąć kompetencje zawodowe.
    natasza

23.06.2026 21:10

Praca w Cavatinie pozytywnie mnie zaskoczyła. Najbardziej cenię możliwość udziału w ambitnych projektach i fakt, że pomysły pracowników są realnie brane pod uwagę. Dużym atutem jest też zgrany zespół i dobra komunikacja, dzięki którym codzienna współpraca przebiega sprawnie.
    Kuba

17.06.2026 11:02

Dobra atmosfera i fajni ludzie, z którymi naprawdę dobrze się współpracuje. Praca daje sporo możliwości uzyskania nowych skilli. Polecam.
    natasza

23.06.2026 21:07

Zgadzam się! Duży plus za ludzi. Współpraca między zespołami jest naprawdę sprawna, a atmosfera bardziej partnerska niż formalna.
    HR Way

23.06.2026 09:03

obecnie spółka poszukuje specjalisty ds. kadr i płac, czy ktoś ma doświadczenie jak wygląda praca w tej firmie na tym lub podobnym stanowisku?
    marysia

12.04.2022 11:19

Nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie, bo dają szansę i pomagają zdobyć potrzebne doświadczenie. Dzięki nim bardzo się rozwinęłam i poznałam masę cudownych ludzi.
    daniel

24.05.2026 23:36

Ja pracę w Cavatinie wspominam naprawdę pozytywnie. Dużo się nauczyłem, szczególnie dzięki ludziom w zespole, bo atmosfera była luźna, ale każdy wiedział, co ma robić. Fajne miejsce dla kogoś, kto chce zdobyć doświadczenie przy dużych i ciekawych projektach.
    Anna

22.06.2026 23:50

Zgadzam się, bo mam podobne doświadczenia. Pracując tutaj można zdobyć mnóstwo umiejętności i doświadczenia, a do tego dobrze zarabiać
    Anna

22.06.2026 23:47

Dla osób chcących rozwijać się w branży Cavatina jest super wyborem. Polecam!
    rob

28.01.2026 07:57

Jak dla mnie super miejsce pracy. Rozwój i fajna atmosfera. Polecam 👍
    łukasz

19.06.2026 21:34

W Cavatinie najbardziej podoba mi się dynamiczne środowisko i różnorodność zadań, dzięki czemu trudno o rutynę. Firma stawia na profesjonalizm, ale jednocześnie zachowuje partnerskie podejście do pracowników. Dobrze wspominam współpracę i możliwość realizacji projektów o dużej skali.
    łukasz

19.06.2026 21:33

Praca w Cavatinie dała mi możliwość udziału w ciekawych i ambitnych projektach, dzięki którym mogłem realnie rozwijać swoje umiejętności. Doceniam dobrą atmosferę w zespole i otwartość współpracowników na wymianę wiedzy. To miejsce, w którym można zdobyć wartościowe doświadczenie i mieć wpływ na efekty swojej pracy.
    natan

12.01.2026 16:17

Praca w Cavatinie to dobry wybór dla osób, które chcą się rozwijać i nie boją się intensywnego tempa pracy. Wymagania są jasne.
    karol

27.04.2026 19:04

Racja. Bywa intensywnie, ale plusem jest, że można się sporo nauczyć i zdobyć ciekawe doświadczenie przy różnych projektach.
    Jarosław

18.06.2026 14:57

Wg mnie Cavatina to dobre miejsce dla osób, które chcą rozwijać się w branży nieruchomości i budownictwa. Doceniam możliwość współpracy z doświadczonymi specjalistami oraz ciekawe projekty.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cavatina GW?

Kontakt - Cavatina GW Sp. z o.o.

Wielicka 28 30-552 Kraków

Branża główna: Budowa budynków
    Jarosław

18.06.2026 14:55

Pracowałem w Cavatinie przez ponad dwa lata. Firma daje możliwość udziału w ambitnych projektach i zdobycia cennego doświadczenia, jednak tempo pracy bywa wysokie, a terminy wymagające. Dużym plusem jest profesjonalny zespół i nowoczesne podejście do realizacji inwestycji.

12.04.2026 12:22

Praca w Cavatinie naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła, widać, że firma się rozwija i daje ludziom przestrzeń do działania. Duży plus za ambitne projekty i sensowne podejście do pracy zespołowej. Atmosfera jest raczej ok i wszystko działa jak trzeba. Ogólnie miejsce, w którym można się rozwinąć i nie stać w miejscu.
    kajtek

30.04.2026 11:16

+1 Dużo mówi się o rozwoju, ale tu naprawdę to widać. Dobre miejsce do poznania branży i zdobycia doświadczenia
    Kuba

17.06.2026 11:04

Osobiście bardzo dużo nauczyłem się w trakcie pracy tutaj. Dobre miejsce do uzyskania doświadczenia, umiejętności i kontaktów.
    gregory

10.12.2025 08:17

Praca w Cavatina jest w porządku, dobra atmosfera i zgrany zespół. Zarobki na plus, a projekty angażujące.
    eliza

24.04.2026 17:40

Pracowałam kilka lat i potwierdzam. Dużo możliwości do nauki, dobre zarobki, zdobycie kontaktów w branży. Generalnie dużo zalet

12.06.2026 11:38

Też polecam. Firma daje dużą samodzielność, a jednocześnie można liczyć na wsparcie współpracowników.

12.06.2026 11:36

Pracę w Cavatinie wspominam bardzo dobrze. Miałem możliwość realizacji ciekawych projektów, a współpraca z zespołem przebiegała dobrze. Jeśli komuś zależy na zdobyciu doświadczenia i kontaktów to myślę, że jest to dobre miejsce.
    Krzysiek

20.06.2021 16:09

Czy w Cavatinie można szybko awansować?
    lili

19.05.2026 18:49

Ciężko powiedzieć, bo jest dużo zależnych. Czy jest zapotrzebowanie, jakie są kryteria itd, ale myślę, że warto się dowiadywać wewnętrznie i wykazywać, bo to zawsze na plus
    gem

11.06.2026 12:16

W zależności od obecnej sytuacji w firmie i zapotrzebowania. Pracując tutaj doceniam przede wszystkim tempo rozwoju firmy i otwartość na nowe pomysły. Każdy projekt stawia przed zespołem ciekawe wyzwania, co sprawia, że praca jest różnorodna i pozwala stale poszerzać swoje kompetencje. Bardzo dużo się tutaj uczę i rozwijam, więc mam nadzieję, że na awans przyjdzie czas :)
    gem

11.06.2026 12:14

Praca w Cavatinie to dobra okazja do zdobywania doświadczenia przy ambitnych projektach, które są widoczne na rynku i mają realny wpływ na rozwój miast. Dużym atutem jest możliwość współpracy z ekspertami z różnych dziedzin oraz dynamiczne środowisko pracy. Każdy ocenia subiektywnie, ale ja mam pozytywne odczucia :)
    Obcny

03.06.2026 12:19

Pakiet moderacji wszedł komuś w organizacji za mocno zdaje się 😂 Gonitwa, mobbig zwalnianie bez powodu :). B2b jako podstawowa forma współpracy. Haos i brak organizacji, słaby managment :)
    Magdalena

01.06.2026 17:28

Moje doświadczenia z pracy w Cavatinie są dobre. Firma realizuje ambitne projekty i daje możliwość uczestniczenia w ciekawych inwestycjach od strony biznesowej i organizacyjnej. Atmosfera w zespole była profesjonalna, a przełożeni stawiali na samodzielność i odpowiedzialność. Jak w każdej szybko rozwijającej się organizacji zdarzały się okresy większego natężenia pracy, jednak pozwalało to zdobyć wartościowe doświadczenie i rozwijać kompetencje.
    Basia

28.06.2021 22:53

Cavatina to dobra firma dla osób, które lubią pracę w zespole. Zdarza się, że praca jest wymagająca ale pozwala na rozwój zawodowy.
    kornel

08.02.2026 12:09

Dokładnie. Bywają intensywniejsze okresy, ale jest też satysfakcja z dobrze wykonanej pracy.
    wiktor

31.05.2026 12:16

Dokładnie, ja doceniam dużą samodzielność i zaufanie, jakie firma daje pracownikom. Cavatina stawia na rozwój i jakość, dzięki czemu można zdobywać wartościowe doświadczenie przy ambitnych inwestycjach.
    wiktor

31.05.2026 12:15

Praca w Cavatinie to przede wszystkim możliwość realizacji ciekawych projektów i współpracy z doświadczonym zespołem. Atmosfera jest profesjonalna, ale jednocześnie przyjazna, co sprawia, że codzienna praca przebiega bardzo komfortowo.
    bart

25.04.2024 20:58

Pracowałem tu przez kilka lat. Rotacja ludzi faktycznie była, co wg mnie jest nieuniknione. Mam kilka dobrych znajomych z czasu pracy tutaj, utrzymujemy kontakt, więc naprawdę współpracownicy byli spoko. Na pewno zostały kontakty i co najważniejsze dużo się tu nauczyłem, co pomogło mi się rozwinąć w branży.
    bedi

09.05.2026 17:42

Też pracowałem kilka lat i generalnie polecam. Ja akurat miałem naprawdę fajnych ludzi w zespole i pracowaliśmy nad ciekawymi projektami, a kontakty zostały do dziś:)
    szymon

29.05.2026 19:15

Też mam wiele znajomości z czasów pracy tutaj, a także kontakty biznesowe. Nieocenione w tej branży!
    szymon

29.05.2026 19:14

Polecam pracę w Cavatinie. Firma zajmująca się międzynarodowymi projektami, profesjonalne podejście do pracowników jak i klientów. Dobre zarobki i atmosfera
    Weronika

18.08.2021 23:02

Co myślicie o firmie? Warto się u nich zatrudnić?
    kuba

31.01.2026 11:17

Totalnie warto. Nie spróbujesz to się nie przekonasz, a jak Ci się nie spodoba to zawsze można potraktować to jako zdobycie doświadczenia
    sandra

28.05.2026 17:54

Pewnie, że warto! Zarobki bardzo dobre, pozytywna ale i profesoinalna atmosfera i dużo możliwości do zyskania doświadczenia
    sandra

28.05.2026 17:53

Moja pierwsza praca, którą mogę szczerze polecić! Mam mega nostalgię do tego miejsca. Zostałabym dłużej, ale zakładam swoją firmę.
    marcelo

27.05.2026 23:52

Rozmowa przebiegła w miłej i profesjonalnej atmosferze. Konkret. To sobie cenię.
    ireneusz

25.05.2026 22:32

Polecam. Firma na międzynarodowym poziomie.
    daniel

24.05.2026 23:34

Cavatina to było dla mnie dobre miejsce do rozwoju i poznania branży od środka. Najbardziej doceniałem normalne podejście do pracownika i dobrą współpracę między działami. Mimo szybkiego tempa pracy dało się dogadać i pracować w przyjaznej atmosferze.
    Ktoś

21.05.2026 20:38

Jeżeli wysyłacie mailowe zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną to informujcie, że trzeba mieć konto Microsoft, aby móc dołączyć do spotkania. Spóźniłem się 2 minuty, ponieważ zakładałem konto, dzwoniłem, że miałem problem do osoby, która się ze mną skontaktowała oraz napisałem maila z informacją. Mogliście chociaż oddzwonić, że rozmowa przepadła a nie marnować mój czas, bo czekałem kilkadziesiąt minut z nadzieją, że zostanę dopuszczony do rozmowy.
    tomsz

29.12.2025 23:17

Projekty na najwyższym poziomie. Zespół świetnych fachowców. Polecam serdecznie.

21.05.2026 12:16

Też tak uważam. Cavatina robi naprawdę ciekawe projekty i to było widać już na etapie współpracy z podwykonawcami. Dobra organizacja, sensowny kontakt i mało chaosu, co w tej branży niestety nie jest standardem. Plus za terminowość i konkretnych ludzi po drugiej stronie.

21.05.2026 12:15

W Cavatinie podoba mi się to, że projekty są ambitne i nie robi się ciągle tego samego. Jest kontakt z ciekawymi inwestycjami i ludźmi, którzy naprawdę znają branżę. Dla mnie dużym plusem jest też to, że można wyjść z własną inicjatywą i nie trafia to w próżnię.

Zostaw merytoryczną opinię o Cavatina GW Sp. z o.o.