Nowavent sp. z o.o.

Adres: Motoryzacyjna 2, 67-100 Nowa Sól

NIP: 5272565055 KRS: 0000298871

Nowavent sp. z o.o.
2 103 415 5 1

Opinie o Nowavent sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja trochę z innej beczki. Kilka słów o nowym "kierowniku" na magazynie.... Gość chodzi z założonymi rękami i przesiaduje w kontenerze nic nie robiąc, lub przebywa u kierownika "uprzejmie donosząc. Cała robotę spycha na innych....

Pomocna?
Tak12Nie8
Goka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kolo 11.07.2019 06:21

To tak jak nasz Playboy i cyganka z mag .gość już wie ,że bycie konfidentem tu się opłaca bardziej niż bycie dobrym pracownikiem .Nic dziwnego, że ludzie nie chcą pracować w takim klimacie z Judaszami na plecach .Co żeście zrobili z tym zakładem ?

Pomocna?
Tak3Nie1
Baton
 Opinia
@Goka 14.07.2019 19:41

Widze ze magazyn to punkt zapalny !!! Moja propozycją wymienic caly zespoł na nowy.Niech wszyscy wezmą się do uczciwej pracy a nie ploty i pomówienia siać.

Pomocna?
Tak19Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie5
Karolina
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A ja lubię Danka bardzo❤❤❤❤

Pomocna?
Tak3Nie7
Lubiedanka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karolina 13.07.2019 11:38

Podpis: Sandra ????

Pomocna?
TakNie
Zniesmaczona :(
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam fałszywe osoby które tylko donoszą aby mieć lepiej dla siebie. Pamiętajcie z karma wraca i wróci też do was.

Pomocna?
Tak3Nie3
Danek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam panowie z ekipy /Danek hahahahaha

Pomocna?
Tak1Nie9
1
Incognito
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Apropo magazynu to Kamil,był jaki był, ale pomagał PRACOWAŁ!!!! Poniedziałek do pięt mu nie dorasta!

Pomocna?
Tak6Nie18
1
Kolegakola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W końcu ktoś się odważył napisać prawdę(usunięte przez administratora) P.s. Nie lubię poniedziałków

Pomocna?
Tak11Nie17
Bunia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma schodzi na psy. Dzięki nowej wspaniałej kadrowej.

Pomocna?
Tak94Nie10
Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bunia 13.04.2019 23:30

Nowa Sól Pani(usunięte przez administratora) wprowadza bardzo niedobrą atmosferę...... pracuje od niedawna, a panoszy się jakby była od powstania tej firmy..... nie zna się na produkcji, magazynie, a przede wszystkim na ludziach.....a na siłę próbuje wszystko zmieniać..... z tego co wiem nawet ma udział przy zabieraniu premii.... brak jej empatii.....z tego co wiem w poprzedniej firmie , po jej odejściu polały się szampany.... trzymajcie się ludzie..... nie damy się

Pomocna?
Tak95Nie10
Bunia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kolo 17.04.2019 14:41

Pani Żenada... Nic dodać nic ująć

Pomocna?
Tak82Nie8
Obserwujący
 Opinia
@Bunia 13.04.2019 23:30

Antypatyczna kobieta zachowująca się jakby była jedyną osobą znającą się na sprawach kadrowych a w rzeczywistości jest inaczej ....jak ktoś się zna na wszystkim to znaczy że nie wie o niczym.Wszystko musi być po jej myśli z byle czym robi każdemu pod górkę proste sprawy musi zagmatwać tylko po to że ma być pod jej dyktando,naszczescie odliczam dni kiedy już uwolnie się z tego kabaretu bo do zakładu ciężko to porównać .

Pomocna?
Tak89Nie10
Lobelia
 Opinia
@Bunia 20.04.2019 21:38

Takich żenad jest więcej w tej firmie niestety. Szkoda ,że szef faworyzuje te fałszywe ,toksyczne osoby. Wiele wartościowych osób odeszło z firmy przez te egoistyczne osoby.

Pomocna?
Tak35Nie9
Nicky
 Opinia
@Lobelia 06.06.2019 11:12

Takie osoby są potrzebne bo właśnie odwalają taka brudna robotę, stad przyzwolenie. I wilk syty i owca cała.

Pomocna?
Tak5Nie27
Rajmund
 Opinia
@Nicky 08.06.2019 11:44

(usunięte przez administratora)podobno jest niedopuszczalny. Kiedyś ktoś w końcu wniesie sprawę do Sądu I przestaną praktykować takie zachowania ci Państwo spod parasola bo ileż można szargac czlowiekiem ,który chce spokojnie I uczciwie pracować.Nie jedna osoba właśnie z tego powodu odeszła psychicznie już wykonczona tym wszystkim ,tymi fałszywymi gierkami ,intrygami.

Pomocna?
Tak4Nie11
Igor
 Opinia
@Rajmund 09.06.2019 16:26

Jak pracować w tej firmie to tylko u Pana Tyraka na zmianie .Ten człowiek docenia dobrego pracownia.Na drugiej zm.bajkopisarze w uchu prezesa.

Pomocna?
Tak6Nie75
Homosapiens
 Opinia
@Bunia 13.04.2019 23:30

Ta firma to stan umysłu .

Pomocna?
Tak1Nie1
Dron
 Opinia
@Bunia 13.04.2019 23:30

Wcześniej zeszła firma na te psy za innej kadrowej takiej figo fago pamiętasz jak jechała po szefie na zebraniach przy kierowniku, nie można było jej ufać.Te rządy wiele zepsuły w firmie to się mści do dzisiaj niestety.

Pomocna?
Tak1Nie2
13 Piątek
 Opinia
@Bunia 13.04.2019 23:30

Płace!!!!Premie!!! Komu ile???? Według jakich zasad???Według widzi misie!!!! Podwyżki na jakich zasadach???? W zakładzie powinny być przejrzyste płace, każdy na danym stanowisku powinien wiedzieć ile może zarobić , jaką premie może otrzymać, a nie wielkie tajemnice wynagrodzeń, które i tak po jakimś czasie stają się tajemnicą "poliszynela" i wtedy pracownik się zastanawia czy ma szukać nowej pracy, gdzie jego praca zostanie doceniona i prawidłowa wynagrodzona. Odbieranie chęci do pracy i zaangażowania, to przepaści w płacach na danych stanowiskach!!!! Jak można rozgraniczać na podobnych stanowiskach, za podobną pracę wynagrodzenie według widzimisię???? A może kto więcej ...........sami sobie dopowiedzcie.

Pomocna?
Tak50Nie2
Joachim
 Opinia

@Bunia Możesz rozwinąć swoją opinię. Słyszałem o firmie dobre opinie.

Pomocna?
TakNie
Lamus
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Joachim 16.04.2019 15:54

Tak były dobre opinie i świetni oddani pracy pracownicy w 2014 -2017 .

Pomocna?
Tak8Nie1
Kowalscy
 Opinia

Podsumowując rok pracy naprawdę jest okay, zatrudnione są tu małrzeństwa, matki z corkami, matki z synami, ojcowie z corkami, ojcowie z synami, itp. a firma daje szansę młodym na ich pierwszą pracę. Gdy komuś się nie podoba podobno wszędzie brakuje rąk do pracy ale zasuwać wszedzie trzeba. Pozdrowienia Kowalscy.

Pomocna?
Tak13Nie1
Snięty Mikołaj.
 Opinia

Przyjmowanie po znajomości tak się właśnie kończy .Wszyscy odpierniczaja masową manianę i tworzy się spychologia wrazie kłopotów.Wesołych Świąt ludziska.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karolinę
 Opinia

Praca w zakładzie całkiem spoko tylko aby troszkę wiecej płacili byłoby Ok :) Jedyny minus to ze pracownik nie ma swojego stanowiska ciagle jest ganiany z jednego miejsca na drugie

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Małgosia
 Opinia
@Karolinę 18.11.2018 19:30

Karolina, to nie jest firma z typową taśma produkcyjna , masz więc więcej swobody jak stojąc przy linii. Jest wiele rożnych pojedyńczych maszyn (oprócz działu uszczelek) gdzie obsługujesz je sama lub w dwie osoby, dodatkowo na różnych działach niektóre maszyny się powtarzają. Urochomili zmianę nocną gdzie zarobki są b. dobre ale nie każdemu pasują takie godz. pracy. Jestem zatrudniona już 4 lata i co roku są lekkie podwyżki. Pozdrawiam Małgosia

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była pracownica.
 Opinia

Witam serdecznie jakiś czas temu pracowałam w tej firmie i złego słowa na szefa nie powiem bo człowiek wspaniały ,wyrozumiały jakiego daleko szukać.Zauważyłam ,że niektórzy zaczęli to wykorzystywać a najgorsze jest to ,że krytyczni wobec szefa byli ci którym szef dał i zapewnił fajną posadkę po bliższej ,starej znajomości te fale krytyki wychodzące z ich ust budziły mój niesmak.Zasada ograniczonego zaufania, nikomu nie można ufać bo wbiją z zazdrości i zawiści Panu nóż w plecy jak mi .Pozdrawiam ,życzę powodzenia i dalszych sukcesów w rozwoju firmy Nowavent, niech Wam się wiedzie.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Jak dla mnie praca jest okay, wypłata zawsze na czas oraz dodatkowo premia. Jak ktoś mieszka w Kożuchowie, N. Miasteczku czy okolicy Nowej Soli to nie ma co narzekać. Ogólnie jak szukałam zatrudnienia to dla kobiet nie ma wcale za dużo ofert, chyba ze ktoś do krasnali lub w agencjach pracy tymczasowej szuka. Podsumowując "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma"

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
uwolniona od Nowaventu:)
 Opinia

A ja się uwolnilam z tego zakładu. Cieszę się, bo z tego co piszecie to jest tam coraz gorzej. Pracowałam już w innych zakładach, ale takiego traktowania ludzi jeszcze nie widziałam. Jeśli ktoś nie szanuje Was to szanujcie się sami siebie. Nie warto się męczyć. Dziwi mnie tylko, że Dyrektor na to wszystko pozwala... Długo ten zaklad nie pociągnie z takim traktowaniem pracowników. Pozdrawiam wszystkich

Pomocna?
Tak4Nie2
Smerfetka
 Opinia
@uwolniona od Nowaventu:) 16.11.2018 00:02

Szczęściara !

Pomocna?
TakNie
13 Piątek
 Opinia
@uwolniona od Nowaventu:) 16.11.2018 00:02

"Długo ten zaklad nie pociągnie z takim traktowaniem pracowników." Następny PROROK " Nie warto się męczyć." Czyli plotkować i narzekać jak to źle w tym NOWAVENT!!! Nikogo nie zmuszają do pracy w tym OKROPNYM NOWAVENCIE. JAK KTOŚ SOBIE POZWALA TAK MA.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Gocha, składałaś CV, ale nie zdecydowałaś się na pracę? Na jakie stanowisko aplikowałaś? Jak obecnie wygląda kondycja firmy? Może mógłby wypowiedzieć się obecny pracownik firmy o warunkach zatrudnienia u tego pracodawcy? Pojawiło się nowe ogłoszenie o pracę na stanowisku magazyniera. Pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie, możliwość poszerzania swojej wiedzy z zakresu magazynowania i logistyki, atrakcyjny system premiowy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zoska
 Opinia
@Hanna 20.09.2018 13:45

Jakie poszerzania wiedzy, żadnych szkoleń firma nie robi, każdy uczy się od każdego na magazynie (usunięte przez administratora) i ubustwo, ci z magazynu nic nie robią, bo cała produkcja stoi i jest tego coraz więcej.... Praca w tej firmie to jest porażka współczuję osoba które tu pracują....

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gocha
 Opinia
@Hanna 20.09.2018 13:45

Oczywiscie, że dla nowych kobiet oferują uszczelki tak się dowiedziałyśmy. Pracy nie podjęłam bo jeszcze mam umowę z obecnym zakladem .Szukam pracy w nowoczesnym i czystym zakładzie gdzie nie ma równych i równiejszych i każdy pracownik ma swobodę wypowiedzi i nie jest szykanowany . Cenię swoje zdrowie bo jest jedno a zakładów chcących zatrudnić ludzi jest naprawdę sporo.W tym zakładzie jest wiele do zyczenia.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monia
 Opinia
@Zoska 21.09.2018 08:18

Zaklad gdzie pracusie prędzej czy później zostaja upokorzeni przez wpływowych leni chorych z zawiści nie mogących zniesc tego, że ktoś uczciwie pracuje i bardzo sie stara.W koncu ktoś zglosi to Belgom i sie skończy takie traktowanie ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heniek
 Opinia
@Zoska 21.09.2018 08:18

Nie pozdrawiam wiekowej pracownicy z wydań magazynowych. Kultury i szacunku do innych się naucz kobieto spod parasola, nie przesladuj ludzi zajmij się swoja pracą I wyjmij ręce z kieszeni.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Gocha 22.09.2018 09:22

Proponuję założyć własną firmę!!! Będzie czysta i będziesz sama sobie równa. Niestety w każdym zakładzie są i będą starzy doświadczeni i młodzi którzy na początku generują buble zanim się nauczą. Chyba że skład się nie zmienia, ale takich firm niema. A jeszcze się taki nie narodził by wszystkim Polakom dogodził.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gocha
 Opinia
@Pracownik 23.09.2018 08:49

Tak też uczynię mały ZUS dla firm od nowego roku zachęca do założenia własnej firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tom.
 Opinia
@Zoska 21.09.2018 08:18

To prawda to co dzieje się na produkcji i to co przekazuje się szefowi jak jest to dwie rożne wersję.Tak jest wszystko kreowane od dawna by laury zbierali liderzy i kontro.(sami siebie chwalą na wzajem do szefa )a nie ludzie pracy ,którzy wykonują mrówczą pracę .Ludzie tu tak wszystko potrafią zrobić ,że żaden kontroler tu nie jest potrzebny dać tych z kontro na magazyn tam sa braki w ludziach przecież uprawnienia mają WJO.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rafael
 Opinia
@Pracownik 23.09.2018 08:49

Nie jestem młody pracuje tu już piąty rok i chyba już do emerytury będę młodym w tym zakładzie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anioł stróż.
 Opinia
@Zoska 21.09.2018 08:18

Amen.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Justa
 Opinia
@Heniek 22.09.2018 13:05

Postać okropna, paskudna charakterem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Smerfetka
 Opinia
@Monia 22.09.2018 09:37

Czekam na to aż tak się stanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Smerfetka
 Opinia

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę...Taka jedna czy druga dała by sobie p...e na łyso ogolić dla kasy. Nie jedna,więcej tam jest takich pań i panów... Pozdrawiam fajnych ludzi,bo takich też tam jest całkiem dużo !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia
@Smerfetka 25.10.2018 23:14

Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie jesteś zadowolona z atmosfery w pracy. Myślisz, że można by ją w jakiś sposób poprawić? Praca w przyjaznym otoczeniu jest bardziej motywująca dla pracownika. Czy rywalizacja o wyższą pensję i premie jest tak duża jak piszesz? Masz informacje na temat aktualnych rekrutacji. Ja nie znalazłem żadnych ofert pracy. Takie wiadomości przydadzą się innym użytkownikom forum, którzy szukają zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zoska
 Opinia
@Kamil 08.11.2018 16:39

@Kamil Nowavent już nie potrzebuje ludzi do pracy teraz będzie zwalniać bo jest za dużo osób i szukają każdy możliwy sposób aby uwalic premie i jak człowiek ma żyć za 2 tysiące

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Margaret
 Opinia

Zapraszamy nowe osoby na uszczelki liderka da wycisk ostry i uwali premie jak to ciągle robi jakby z własnej kieszeni to wypłacala,ale to chodzi o to że trzeba się podlizywac do kierownika,z tego jest znana od dawna,żal mi jej i żal biednych dziewczyn

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
agnes
 Opinia
@Margaret 14.10.2018 11:21

racja aż się nie chce jutro tam iść więc nowe przybywajcie!!!!!! Chodzcie do nas !!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BYŁA
 Opinia

ważne jest to ze liderzy są spoko

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kika
 Opinia
@BYŁA 02.07.2018 19:11

Ta...... każda pliszka swuj ogonek chwali .W każdym innym zakładzie lider ma stanowisko pracy i pracuje fizycznie na równi jak inni pracownicy ,tu raczej się nie przepracowują zbytnio co niektórzy oczywiście, jedynie nogi od łażenia ich bolą nie ręce od pracy .Żyć nie umierać ,zakład przyjazny liderom mniej ludziom pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeno
 Opinia
@Kika 02.07.2018 19:45

Nie zapominajmy, że dzisiaj na rynku mamy zapotrzebowanie na dobrego pracownika ,operatora ,montera to jego praca wzbogaca firmę a nie szwędacze, którzy i tak wrazie nieprawidłowości winę zwalają na pracownika.Tak być nie może.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Jeno 03.07.2018 10:06

Dla jasności Dyro zabronił im pracy, mają się "szwendać" i obserwować. " Pańskie oko konia tuczy".

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bina
 Opinia
@Pracownik 03.07.2018 11:25

Obserwować ale co niebo gwieździste , zachód słońca czy spadający meteoryt ?Może jak fajkę palą za barkiem u nas na wydaniach czy nikt nie widzi,nie nadchodzi .Bo ludzi chyba nie, bo każdy wie co ma robić, nie trzeba nad nami stać bo takie prześladowanie zbytnie to już pod mobbingu podchodzi.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Bina 03.07.2018 19:16

Bina na pewno była byś lepszym Liderem, przecież obserwować i plotkować umiesz najlepiej, powiedział bym do roboty zamiast plotkować, ale to już mobbing!!!!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inna
 Opinia
@Jeno 03.07.2018 10:06

Są tez tacy liderzy którzy winę biorą na siebie, nawet nie swoją winę ...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeno
 Opinia
@Inna 04.07.2018 13:09

Nie wątpię w to .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeno
 Opinia
@Inna 04.07.2018 13:09

Lider za to bierze duże pieniądze bo jest i ma być odpowiedzialny za produkcję a nie za to ,że ma tytuł Lidera .On nie bierze czegoś na siebie dla jasności on odpowiada za wszystko na swojej zmianie .Więc nie mówcie, że coś wziął na siebie prawda jest taka ,że to on czegoś nie dopilnował.Boże jaka spychologia w tym zakładzie aż dziwne ,że jeszcze to wszystko funkcjonuje.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gruncie.
 Opinia
@Jeno 26.09.2018 18:25

Nawet 1500 kg miedzi w zwitku,które zginęło to kobiety w torebce wyniosły ,normalnie hit .Wstyd ,wstyd jak tak można tak upokarzać ludzi a zwłaszcza kobiety a to nie jeden taki wybryk gdzie winny jest zwykły ,szary pracownik .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gocha
 Opinia

Poskladałysmy z koleżankami CV na strefach i również w w tej firmie ale po zobaczeniu produkcji wielkie rozczarowanie,chyba to ostatnia firma w której musiałabym pracować .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Serdeczna
 Opinia

Niektórym musi palca uciąć żeby zrozumieli w jakim (usunięte przez administratora) pracują.Ja składam wymówienie wkrótce

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Licznikstart
 Opinia

Paranoja z normami na omerach I to jeszcze takimi kosmicznymi liczbami, nikt nie jest tego w stanie zrobic jesli ma przy tym kontrolowac jakosc produkowanego produktu I przygotowac go w pelni do wysylki , troche logiki, a nie zmierzenie czasu nalozenia 5 uszczelek I wyliczenie z tego ilosc uszczelek na caly dzien, a gdzie caly proces I otoczka poza praca maszyny? A jest tego masa do wymienienia. Uwazam, ze lepiej zrobic 700-800 uszczelek, ale puszczać pewny detal, niz takie liczby jak ktos sobie wymyslil, ktore I tak nie sa do przeskoczenia, a buble beda szly, bo liczy sie ilosc, nie jakosc. Ludzie zaczna się zwalniac ;) nie wiem czy na tym straci pracownik omer czy pracodawca ? :)))) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anita
 Opinia
@Licznikstart 10.09.2018 16:54

To oczywiste ,że kontroler jakości z produkcji będzie odpowiedzialny za buble ,za jakość produktu nie operator maszyny .W każdym zakładzie tak jest ,on ma obowiązek kontrolować proces powstawania produktu od A do Z za to mu płacą ,Do roboty mieszacze jajek z kontro.macie wyzwanie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Liczniksztuk
 Opinia
@Anita 10.09.2018 18:12

Wiemy z praktyki jak to jest z kontrolowaniem detalu przez naszych kontrolerów, wiec nawet tego dalej nie skomentuje, nie ma na co liczyc,to kontrola jest, aby dowalic I Cie podpieprzyc, ze cos pusciles zle niz aby Ci grzecznie zwrocic uwage I cos pomoc, aby moc naprawic blad :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anita
 Opinia
@Liczniksztuk 11.09.2018 08:29

Niestety masz rację oni tak punktują u szefa zamiast dostać po uszach, że nie dopilnowali produkcji.Ustawili się tak by za nic nie odpowiadać tylko być nagradzany.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Anita 10.09.2018 18:12

Brawo Anita ,bardzo podoba nam sie Twoja wypowiedz szczegolnie ta o mieszaczach jajek trafne okreslenie .pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
X
 Opinia

Niestety , na omerach wprowadzili normy. Strzelili sobie tym samym w kolano!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia
@X 06.09.2018 11:57

Widzę ze firma się rozwija a ludziom żyje się lepiej itd.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Y
 Opinia
@X 06.09.2018 11:57

Kto ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bik
 Opinia
@X 06.09.2018 11:57

Będą grupowe odejścia z omer ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nos
 Opinia
@Bik 08.09.2018 20:10

Bedzie więcej bubli.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Ewelina, z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że byłaś pracownikiem firmy. Jakie masz doświadczenia odnośnie warunków pracy i atmosfery. Byłaś z niej zadowolona, a jak wyglądały relacje z przełożonym? Mogłaś liczyć na benefity takie jak premie, pakiet socjalny lub kursy doszkalające? Dodatkowe szczegóły dotyczące zatrudnienia są cenne dla innych osób szukających pracy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lol
 Opinia
@Hanna 20.08.2018 13:42

Odeszła z firmy jak wielu niezauważonych kilkuletnich pracowników ostatnio to o czymś świadczy tak?Tylko stare, cwane wygi mają się tu dobrze i będą mieć nadal oni swoich stanowisk nie opuszczą bo gdzie im lepiej będzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia
@Hanna 20.08.2018 13:42

Hanna, ja trafiłam na super ludzi i lidera, jednak nie wszyscy mieli takiego farta, zależy kto co robi i gdzie trafił. Premie zawsze miałam bo mi lider nie zabierał, ale wiem ,że niektórzy liderzy zabierają. Kursów doszkalających nie miałam, co by się przydało. Ogólnie z pracy byłam zadowolona(oprócz sobót, które musiałam odrobić i kosmicznych temperatur, które mnie wykańczały),ale jeśli chodzi o ludzi to polecam drugą zmianę na pierwszej hali. Raz było lepiej ,raz było gorzej, ale ja dobrze wspominam pracę w Nowavencie. Pozdrawiam moją kochaną ekipę:)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kik
 Opinia
@Ewelina 24.08.2018 10:44

jak było tak dobrze to czemu odeszłaś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ela
 Opinia
@kik 28.08.2018 16:41

Bo było więcej minusów niż plusów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bim bam tu i tam.
 Opinia
@Ela 30.08.2018 14:45

Życie to kwestia dokonywania wyborów,proste.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

Dziękuję ekipie z omer za wspólną pracę będzie mi was brakować , spotkać tak fajnych ludzi i lidera to prawdziwa rzadkość pozdrawiam i powodzenia:)

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Edziu, czy zgłaszałeś problem zbyt wysokiej temperatury do działu BHP? Powinni się zająć tą sprawą. Napisz kilka informacji na temat zatrudnienia. Czy możesz liczyć na premie lub szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? @Iskierka, nie jesteś zadowolona z atmosfery w pracy. Czy chodzi o relacje z pracownikami, czy z przełożonym? Może spokojna i pełna argumentów rozmowa mogłaby coś zmienić i poprawić stosunki panujące w firmie?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
My Słowianie.
 Opinia
@Hanna 31.07.2018 12:41

Jednych argumenty sa wysłuchane tych wybrańców innych nie dopuszcza się do głosu .Dlatego wielu z Nas odeszło bo tak się nie da pracować być ciągle biczowanym za ciężką pracę to cholernie upakarzajace być ciągle tym gorszym sortem mimo tego, że w 100% starasz się dla tej firmy robisz wszystko na tip top.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edziu
 Opinia

Nie idzie wytrzymać przy drugiej zmianie ,Panie K.moze czas zakupić w końcu te wiatraki wszędzie,albo zainwestować w Klime,ludzie mdleja,głowy nie pracują a nasze tempo jest wolniejsze,czy o to chodzi by nas wykonczyc

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iskierka
 Opinia

Witam wszystkich .Ponieważ żyjemy w trudnych czasach ,każdy ma swoje problemy mniejsze lub większe jeszcze w pracy niedomówienia ,konflikty ,zgrzyty to czasem przerasta człowieka i jest naprawdę ciężko przeżyć spokojnie dzień w pracy.Proponuje ale jak najbardziej poważnie aby firma rozważyła spotkanie z psychologiem grupowe a następnie indywidualne by pracownicy mogli się wypowiedzieć z czym maja problem w pracy by można było polepszyć atmosferę i rozwiązać istniejące problemy w relacjach miedzy pracownikami .Dziękuję i dobranoc .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia

Brawo dla Anki N.ze dzisiaj się zwolniła zazdroszcze ze uwolnilas się od tego fałszu na gumach,powodzenie w nowej pracy w szkole,niebawem i ja odejdę bo mam dosyć ich wszystkich

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inna pracownica
 Opinia
@Pracownica 23.07.2018 16:15

Po co chcesz czekać, jak Ci nie pasuje odejdź już. Pracy jest pełno dookoła, a tutaj Cie nikt na siłę nie trzyma. Chyba, że jesteś takim pracownikiem, że w innych miejscach nikt Cię nie chce przyjąć.. Może wszędzie siejesz taki ferment. Odejdź teraz póki ciepło, to jeszcze zrobimy sobie festyn z tej okazji :)

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
....
 Opinia
@Inna pracownica 24.07.2018 18:57

A co Ciebie to obchodzi odejdę kiedy odejdę moja sprawa i możesz mi Gośka powiedzieć w oczy przy stole a nie wypisujesz tu lidereczko

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
....
 Opinia
@Inna pracownica 24.07.2018 18:57

A co Ciebie to obchodzi odejdę kiedy odejdę moja sprawa i możesz mi Gośka powiedzieć w oczy przy stole a nie wypisujesz tu lidereczko

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia
@.... 24.07.2018 19:26

Leć jutro znów liderko do kierownika jak dzisiaj dorosła kobieta a jak dzieciuch lata się skarżyć że ktoś wypisuje bez komentarza...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
13 Piątek
 Opinia
@Aga 25.07.2018 17:07

Sama sobie odpowiedziałaś kto jest "dzieciuch" a niby jesteś taka dorosła kobieta ..... Problemy rozwiązujemy w realu. Należy rozmawiać a nie plotkować!! Pozdrowienia dla Pani Gosi.

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia

Witam, firma spoko,szef spoko tylko obstawia się nie właściwymi ludźmi. Nie wie do końca co się dzieje w firmie.Mówią to co szef chce słyszeć,resztę się tuszuje.Rządzi kilku lizusów,samozwańczych liderów,którym się wydaje że są bogami.A szkoda bo już tylu fajnych ludzi odeszło lub zostało zwolnionych.Ale co zrobić widać dodatki funkcyjne niektóre osoby bardzo zmieniają,ale czy na dobre?

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ojciec Dyrektor
 Opinia
@Jan 08.02.2018 09:47

Szef przestał być spoko juz dawno temu, pomijając fakt, że na prawdę rządzą tu Belgowie z firmy matki, niestety niezbyt wiedzą co dzieje się w zakładzie nqa codzien, co nie raz dało się odczuć i zauważyć. Lizusy lizusami, wszystko to i tak pachołki a Dyro słucha nie wielu, głównie "Hitlera", ulubieńca K. i Peppy. Wielu odeszło i wielu odejdzie, kwestia przejrzenia na oczy, że poza Nowavenem też może być lepiej. Z kim nie pogadasz z byłej ekipy, każdy cieszy się, że w porę zmienił zakład. Potencjał był ogromny, ale przy nieodpowiedniej kadrze i windowaniu na piedestał pachołków lizusów i wszelkiego takiego pospólstwa, ludzie z potencjałem, czy po prostu pracowite jednostki, zwinęli się gdzie lepsze warunki, szacunek i komfort pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KIKa
 Opinia
@Ojciec Dyrektor 17.07.2018 02:58

Fiu fiu następny mądrala korzystający z anonimowości internetowej, a może konfrontacja w realu?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Noc.
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

Idź spać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kik
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

ooo.... zabolało...haha.... trafił ktoś w czuły punkt , czyli napisał prawdę... Dawno temu pracowałem w tej firmie pełen optymizmu i chęci do pracy , wtedy jeszcze byli fajni ludzie, teraz z tego co słyszę intryga goni intrygę , kierownictwo skłóca ludzi , atmosfera ciężka , nie można z nikim pogadać bo zaraz podpieprzą do biura i po premii...szkoda że ludzie tak się zmienili w pogoni za "władzą" i kasą , że tak nisko niektórzy upadają

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Martin
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

Z Tobą konfrontacja? Z szantażystą się nie dyskutuje .Twój transfer jest zadziwiający .Zaraz będziesz pchała się na górę , czyja głowa teraz spadnie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dziunia
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

KIKa z Tobą to już wszyscy się chleba najedli więc zamilcz kobieto .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Borys
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

Konfrontacja z Tobą w realu wiesz jak by się skończyła zanim dobrze by się zaczęła ?.Pobiegła byś do biura na skargę machając prymitywnie rękoma ale najpierw telefon do meżulka byś wykonała by się skonsultować co masz zrobić bo Ty swojego rozumu niestety nie masz dwulicowcu nie potrafisz dyskutować, Ty zawsze chcesz mieć rację i nie możesz strawić racji kogoś innego .Jesteś po prostu dzieckiem w dojrzałym wieku .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mag.
 Opinia
@Borys 19.07.2018 10:29

Ciężki człowiek do współpracy ta KIKa, oj ciężki ,mało kumaty ale za to zadziorny ludzik z nerwowym uśmiechem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś.
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

Mała fałszywa Mi Ty i real ,hahaha dobre sobie .Ty i Peppa zakłamujecie rzeczywistość dla własnej korzyści .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łupinka
 Opinia
@KIKa 17.07.2018 08:49

Całe szczęście, że Ty nie jesteś internetowym, anonimowym madralą masz takie oryginalne imię..... KIKa .Przedstaw się a spotkam się z Tobą w realu na neutralnym gruncie to sobie pogadamy a zapewne będzie o czym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Ojciec Dyrektor 17.07.2018 02:58

Kilka lat zmarnowanych pracując dla tej firmy ,mało poważne podejście do pracownika, który poważnie i odpowiedzialnie pracował .Fałszywi i zawistni ludzie maja tu prawo głosu ale nie zwykły ,uczciwie pracujacy człowiek, który bardzo się starał i dawał radę ,robił nawet więcej niż powinieni to kogoś bardzo bolało .Jak się chce psa uderzyć to zawsze się kij znajdzie .Mojego utraconego tutaj zdrowia już nikt mi nie zwróci ,lekarz patrząc w moja kartę zalecił mi pilną zmianę zakładu pracy dla dobra mojego zdrowia.Mam stopnień niepełnosprawności umiarkowany po rekonwalescencji poradzę sobie gdzie indziej.Pozdrawiam fajnych ludzi Nowaventu.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Efka
 Opinia

Dzięki Malgorzato za wspólną przerwę i tłuste zarelko ale nie podlizesz się do nas nie tędy droga pierw zastanów się nad sobą jak nas traktujesz dalej podlizujesz się do kiera tyle z nim siedząc buhha żałosne to

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Efka 21.07.2018 00:00

Jak mówi przysłowie (usunięte przez administratora) miodem wysmaruje a i tak nie dogodzisz". Czego ty chcesz? Powiedz w realu. Jak tak ci żal, rozmów z K. Do biura prosta droga. Pozdrowienia dla Pani Małgorzaty.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
13 Piątek
 Opinia
@Efka 21.07.2018 00:00

Spać nie możesz. Typowa zazdrość. Typowa Polka. Gdy ktoś awansuje, a dlaczego nie ja? Typowa żółć....... Oczerniać i jęczeć na forum....... Jak napisała "OLa .. Do biura prosta droga" Jak jest tak źle, to biuro lubi słuchać. Pozdrowienia dla Pani Gosi.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Trans
 Opinia
@Efka 21.07.2018 00:00

Efka to szkoda ze wspólna kolacja Ci w gardle nie stanęla za Twoją fałszywość!! Skoro tak Ci źle w (usunięte przez administratora) to zmień zaklad pracy, bo Twoje pisanie staje się już żenujące !!! Niemasz co robic kobieto, zajmij sie swoim zyciem!! Na miejscu wspołpracownic to wykopalabym Cie na zbity pysk z grupy ! Za takie obrabianie d*upy ! Widocznie mocna jestes tylko w inrernecie a w realu palisz głupa ! Haha żenujaca jestes ! Predzej czy później dostaniesz po piź**ie !Głupia wieśniaro !

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Nowavent sp. z o.o. - Nowa Sól

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej