Kiedy poszukujesz pracy i czujesz się jako człowiek który wniesie więcej aniżeli inni, co robisz? Rozglądasz się po firmach, wertujesz oferty pracy i co? Dochodzisz do jednego wniosku, banialuki wyssane z palca? To ja powiem Tobie, tudzież napiszę, że jeśli ogłoszenie wyżej wymienionej firmy zostało pominięte w Twoich poszukiwaniach, to popełniłeś zbrodnię godną ścięcia Ciebie ;) Większość opinii zależna jest od sytuacji w której "siedzi" piszący je człowiek. I tak nie zawsze odzwierciedla, to rzeczywistość. Czyli, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) NIE! W tej firmie, tego nie doświadczyłem. Każdy jest dla każdego, myślisz niemożliwe? Ano, bardzo możliwe, realne, ludzkie. Jestem pracownikiem i bardzo sobie cenię współpracę ze wszystkimi, ot to określenie, to nie pracownicy, raczej rodzina, przyjaciele. Wyobraź sobie, że do pracy rano nie wstajesz jak nie do obowiązku a jak do przyjemności? Wiem, pomyślisz, że mam "krzywo pod sufitem", lecz tak właśnie jest. Nie piszę, że lekko ale urobisz się momentami po łokcie lecz będziesz miał satysfakcję, która będzie kolejnym motywatorem do dzialania. Mógłbym się "rozlać" na wiele słów, ale czy to Ciebie przekona zrażonego przeżytymi procesami rekrutacji? Na pewno nie ma to sensu, więc wyślij swoją aplikację i spotkajmy się! W tej firmie nie jesteś anonimowy albo nie jesteś numerem konta jak to jest w korporacjach, jesteś sobą! Skorzystaj, zobacz, inaczej... Jak mawiali, "veni, vidi, vici" i do przodu zwyciężaj z nami :)))))