Niestety, pobyt w tym obiekcie bardzo mnie rozczarował.
Już po wejściu zauważyłem, że podłoga w salonie nie była dokładnie umyta. Samo to można jeszcze zrozumieć, jednak zdecydowanie większym problemem był stan łazienki. Przy toalecie znajdowały się plamy, co sprawiało wrażenie, jakby łazienka nie została posprzątana po poprzednich gościach. Przy obiekcie noclegowym takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.
Kolejnym problemem były środki higieniczne i płyn do naczyń. Mydło do rąk oraz płyn do naczyń były bardzo mocno rozcieńczone, praktycznie jak woda. Niestety, podczas pierwszego użycia płynu do naczyń jego zawartość wylała się na moją koszulkę i pozostawiła plamę.
Duże rozczarowanie spotkało nas również w kwestii zameldowania. Recepcja wiedziała, że byliśmy na wschodzie słońca i praktycznie nie spaliśmy w nocy. Mieliśmy świadomość, że oficjalna godzina zameldowania to 15:00, jednak recepcja poinformowała nas, że postara się wpuścić nas wcześniej, jak tylko obiekt zostanie posprzątany.
Około godziny 13:00 pani zajmująca się sprzątaniem zeszła na dół, a około 14:00 całkowicie opuściła obiekt. My natomiast cały czas czekaliśmy przed recepcją. Ostatecznie musieliśmy czekać do godziny 15:00. Co więcej, kiedy około godziny 14:00 zadzwoniliśmy na recepcję, usłyszeliśmy, że musimy najpierw uregulować rachunek. Jeśli i tak nie było możliwości wcześniejszego zameldowania, można było po prostu jasno powiedzieć nam, że do godziny 15:00 nic nie da się zrobić. Zamiast tego od godziny 11:00 czekaliśmy przed recepcją, licząc na wcześniejsze wejście.
Kolejną kwestią jest parking. Jeśli przyjeżdża się jednym samochodem, można zaparkować w pobliżu recepcji i nie ma większego problemu. Jednak w przypadku przyjazdu dwoma samochodami sytuacja staje się znacznie mniej wygodna. Szczególnie jeśli wynajmuje się domek położony na samym końcu obiektu, brakuje dogodnego miejsca do zaparkowania drugiego auta i trzeba szukać miejsca dalej od domku. Warto o tym wiedzieć przed przyjazdem, zwłaszcza gdy podróżuje się większą liczbą osób.
Kolejną kwestią, o której warto wiedzieć przed dokonaniem rezerwacji, jest sposób funkcjonowania obiektu. Jest to jeden obiekt, ale zarządza nim czterech właścicieli. Poszczególne domki nie są wyposażone w taki sam sposób, a informacja na ten temat znajduje się dopiero na samym końcu opisu. Moim zdaniem jest to istotna informacja, którą klient powinien znać przed dokonaniem rezerwacji.
Podsumowując, niestety nie mogę polecić tego miejsca. Problemy z czystością, jakością podstawowych środków, organizacją zameldowania oraz niedogodności związane z parkowaniem sprawiły, że pobyt nie spełnił naszych oczekiwań.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że właściciele wyciągną z tej opinii odpowiednie wnioski