ASMO Solutions

3.9/5

• ASMO Kierowcy – kim jesteśmy ?
  • Jak działamy
  • Dla Biznesu

ASMO Kierowcy – kim jesteśmy ?

Jak działamy

Dla Biznesu

Warszawa - Maobi Group Sp. z o.o.

5. Opinie o ASMO Solutions Sp. z o.o.

Opinie o ASMO Solutions Warszawa

Nie przegap nowości o ASMO Solutions Sp. z o.o.!

Natalka

03.05.2024 05:11

cześć. :) znalazłam ofertę dla pracownika działu kadr i administracji. Wymagania generalnie spełniam, możecie opowiedzieć więc o atmosferze w biurze? dodatkowo piszą o godzinach od 8 do 16 lub 9 do 17. Mogę zacząć jak mi wygodnie?
    HR

04.05.2024 20:47

Hej, odpowiadajac, w biurze atmosfera jest pozytywna, troche jak start up. Wszyscy sobie pomagaja. Szukamy od zaraz. Sprawdz tez opinie i nas na pracuj.pl jako MAOBI Group.
    Michał

01.05.2024 21:10

jade od przyszlego poniedzialku. wszystko poszlo jak po płatku. Zaskoczony byłem, ze przez telefon, ale tutaj pełen profesjonalizm. Polecam!
    Goska

05.04.2024 11:22

Pracuje na magazynie w Media markt dobre warunki pracy, wszystko zorganizowane z asmo nie kontaktuje się czesto bo mamy tam przelozopnych z media marktu, piniedze mi zaplacili tak jak mieli

23.04.2024 11:12

Mozesz coś więcej napisać o tym magazynie?jak wygląda zakwaterowanie?zarobki na czysto po odjęciu zakwaterowania przy standardowej ilości godzin?
    Jan

22.04.2024 20:40

ja moge tylko polecic. Praca jak praca, zarobic mozna wiecej niz w Polsce, ale umówmy sie, nie bedzie lzej. Kwatery takie sobie, ale mozna sie przyzwyczaic. Zalezalo mi na dorobieniu sie i tu ta firma sie sprawdza.

23.04.2024 11:10

Na jakim projekcie aktualnie jesteś?
    Gucio

12.01.2024 11:59

Hej! Czy ktoś pracuje/pracowal w okolicach Bremen? Produkcja sałatek i dressingów. Planuje tam pracować i szukam opinii
    Suzi023

16.04.2024 01:50

Hejka niedługo wybieramy się do pracy jako Pracownik magazynu RTV/Komisjoner Göttingen czy miał ktoś doświadczenie w tej firmie ? Jak oceniacie ?
    hmm

17.04.2024 15:35

witam, kiedy planowany wyjazd?
    Marcinek

04.04.2024 16:49

Nie mogę narzekać na firmę załatwili mi prace jak zostałem wykiwany w Pl,.
    Józek

22.03.2024 15:54

Wyjechałem i jest ok. Wywrotka, praca jak tu w Polsce.
    Gościu

20.03.2024 21:33

Wyjechałem i na razie jest ok praca na dniówki wokół komina powoli zaczynam ogarniać co gdzie jest mieszkanie też może być
    Kubuś

21.03.2024 13:57

Chcę jechać na ładowacza śmieciarki proszę o jakieś info co jak itp pozdro
    Kris

12.03.2024 10:52

Znaleźli mi dobrą robotę z mieszkaniem, płacą na czas często zjeżdzam do domu i kasa spoko
    Kaśka

15.02.2024 18:28

Praca na magazynie ok nie jest zbyt wymagająca fajni ludzie jest beka
    #kaśka

26.02.2024 16:55

Gdzie pracujesz? Na czym polega praca? Jak zakwaterowanie?
    Ola

26.02.2024 19:46

Witaj a co robisz na magazynie ? Język trzeba znać niemiecki ?
    Janko

21.02.2024 11:26

Pracuje u nich ogarneli mi pokój i pojechałem na gotowe praca taka jak opisywali robota ta sama co w pl tylko kasa lesza
    Meso

03.02.2024 09:37

Witam dostałem ofertę pracy z tej agencji jako ślusarz spawacz w Magdeburgu,kto coś się orientuje?Będę wdzięczny za info pozdrawiam
    Ewa 52

10.01.2024 18:03

Czy ktoś pracuje przez tą agencję jako szwaczka?? Mam ponad 20 lat pracy w zawodzie krawcowej i jestem ciekawa czy warto wyjechać przez tą agencję do pracy??

Oferty pracy - ASMO Solutions Sp. z o.o.

Praca Kierowca C, chłodnia - nowoczesne auta w automacie

Hamburg

Praca Niemcy Kierowca C - solo chłodnia z bezpłatnym zakwaterowaniem

Eisenach

Oferta z wysokimi zarobkami dla kierowcy w Niemczech

Köthen

Kierowca kat. C+E, wywrotka, Magdeburg, bez języka

Magdeburg

WalletIcon

3200 - 3400 EUR / m

Kierowca chłodni w Niemczech bez języka

Monachium

Kierowca CE Naczepa/Mega Bremen

Bremen

ładowaczMPO

07.01.2024 12:19

Witam Czy ktoś pracuje przy załadunku odpadów jako ładowacz śmieciarki ( mulllader ) Co możecie powiedzieć o tej pracy w Niemczech ? Pracuję w Polsce w tym zawodzie. Pozdrawiam !
    Kosmo

06.01.2024 09:12

Nie mam zastzren robie u nich od 2 lat zmieniłem firme raz jak wywrotka na zime sie skonczyla bez przestoju. Płacą i tyle jak wolne chce to jakos tam ogarna mi zawsze
    Pioter82

26.12.2023 12:12

nie mogę złego słowa powiedzieć, załatwili mi pracę bez języka w razie potrzeby ogarniją tematy ,żeby mi pomóc jak nie mogę sie dogadac. Wypłłata zawsze jest
    K.

17.12.2023 13:49

Polecam fajną atmosfera w pracy , ładne biuro pomocni ludzie, ogólnie dobrze się tutaj pracuje
    Alek D

28.11.2023 14:18

Praca ciężka na nocki przepinac się trzeba ale przynajmniej kasa jest dobra a nie że nie wiesz za co pracujesz
    Aduś

27.11.2023 08:11

polecam nie ma na co narzekać
    Anna

23.05.2023 15:50

Hej. Jedzie może ktoś swoim samochodem na magazyn z elektroniką do Getyngi? Potrzebujemy dwóch miejsc już tam na miejscu żeby dojeżdżać do pracy i z pracy (oczywiście nie za darmo)
    Andreas

21.06.2023 19:33

Ale weż też doliczyć koszty dojazdu..powrotu..To suma około 1000zł..I po przeliczeniu tego wszystkiego zarobisz tyle co w Lidlu na kasie..
    MERCIM

23.11.2023 17:39

To jest netto a to oznacza,że 1570 jest euro do ręki my z żoną również mamu to ofertę i jakoś pisze wyraźnie,że 300 euro już po odtrąceniu wcześniej więc nie wiem skąd taka kwota się wzięła u Ciebie jak już ta suma jest po odtrąceniu.Czytanie ze zrozumieniem się kłania.....????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASMO Solutions?

Aga

22.11.2023 17:28

Polecam pracodawcę fajny klimat w pracy , dbają o pracownika.
    Nowa

28.06.2023 19:46

Witam . Wybieram się do pracy na komisjonowanie elektroniki w ok Kassel. Czy może ktoś napisać coś na temat warunków mieszkaniowych i pracy ?
    Przemo

16.10.2023 17:01

To zależy od pory roku. Zimą na magazym lepiej zabrać cieplejszą bluzę. Latem ok.
    Dkminika123

09.11.2023 19:50

Jeżeli masz łazienkę na 5 osób to nie powiedziałabym że są to dobre warunki. Wyjeżdżałam nie raz i miałam łazienkę w pokojach dwuosobowych. Kuchnia i pralnia łączona. Nie wyobrażam sobie jechać na taką lokacje
    Karol85

29.10.2023 09:25

przyjechałem do roboty i warunki dobre mieszkanie normalne na razie nie mam zarzutów zaliczke dostalem ludzie z mieszkania mowia ze kase tez mają na czas
    BeeGee

01.11.2023 15:57

Cześć. Można zapytać gdzie pojechałeś do pracy / jaka oferta od Asmo magazyn, Bawaria? Pytam ponieważ się zastanawiam nad wyjazdem czy kasa się zgadza, czy wypłaty terminowe ogólnie czu jest z tą agencją bezproblemowo? Dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam Pozdrawiam
    Kozioł

23.10.2023 11:38

Polecam rok bez problemowo zleciał, rabota cały czas była trasy te same więc nie trzeba się stresować jak na międzynarodowce
    Przyszły pracownik

19.10.2023 15:24

Witam Czy ktoś pracuje na magazynie z mala elekronika niedaleko Kassel? Mozecie opowiedziec czy jest duzo godzin jak wyglada zakwaterowanie oraz jaki jest kontakt z koordynatorami?
    Tomek

20.10.2023 10:51

Na razie spokojnie można wypracować 40h w tygodniu. Od listopada maja być nadgodziny i możliwość pracy w sobotę, wiec szykuje się ze na święta zarobię sobie więcej. Zakwaterowanie w porządku, albo na mieszkaniach albo w pensjonatach. Pokoje max 2 os. Jest kuchnia. Koordynatorzy nawet spoko, można zawsze się dodzwonić.

13.06.2023 09:31

Hej pracuję ktoś może w magazynie okolice Kassel jako komisjoner przy elektronice? Możecie coś napisać na temat pracy ? I jakie jest zakwaterowanie?
    Ania

20.06.2023 13:00

Też tam pracuje od niedawna. Czemu uważasz że praca tam się kończy?
    Piter

17.10.2023 08:44

Cześć, zakwaterowanie jest w pokojach dwuosobowych w mieszkaniach lub pensjonatach. Na zakwaterowaniu masz dostęp do łazienki, kuchni, pralki, internetu.

Kontakt - ASMO Solutions Sp. z o.o.

Ul. Komitetu Obrony Robotników 45B 02-146 Warszawa

FacebookIconLinkedinIcon
    Assa

06.07.2023 18:26

@Nelka Pokoje są dwuosobowe zdarzają się jedynki bywają też pokoje przechodnie ale z tego co ludzie w pracy opowiadają to jest rzadkość a z łazienkami to jest tak ....zależy do jakiego mieszkania trafisz może być łazienka na cztery osoby a może być łazienka na więcej osób ale zdarza się też tak że masz łazienkę na dwie osoby ...możesz trafić do domu gdzie połowa ludzi ma inną zmianę niż ty i wtedy jest luz i z łazienką i z kuchnią
    Piter

17.10.2023 08:42

Cześć, mieszkańcy/pracownicy sami sprzątają.
    Ania

28.05.2023 11:15

Hej pracuję ktoś może w magazynie okolice Kassel jako komisjoner przy elektronice? Możecie coś napisać na temat pracy ? Jak norma? I czy praca po 8 godz , są zlecenia?
    Przemo

16.10.2023 17:05

Ania, nie ma normy, praca po 8 godzin, ale mogą występować nadgodziny.
    GrubyLolo

10.10.2023 20:35

Witam. Czy ktoś pracował jako kierowca manewrowy ( shuter,Rangier) przez Asmo Moze napisać czy warto jechać i jak się pracuje bo jest ogłoszenie przez Asmo. 60km za frankfurtem/m Pozdrawiam
    Sosna

09.10.2023 07:39

Polecam
    Kk

28.09.2023 09:56

Zgłosiłam się z chłopakiem na operatora wózka widłowego na ofercie jest lokalizacja Getynga, najdziwniejsze jest to że koordynator nie chce nam wysłać zdjęć zakwaterowania i nazwy firmy w której będziemy pracować. Szukałam na internecie firmy która zajmuję się obsługą sklepu internetowego media markt i saturn i nie ma nawet takiej firmy
    Endriu

01.10.2023 12:41

Firma której szukasz nazywa się Geis(Rosdorf). Pracuje w tym magazynie tylko przez inną agencje. Jest dużo pracowników z Asmo i nie narzekali na zakwaterowania chociaż ceny mają kosmiczne za nie.
    Ana

23.09.2023 08:34

Hejka.Jestem kandydatką,miasto Gottingen,komisjoner-elektronika.Chcialam uzyska trochę opinii. Są różne?
    Kier

25.06.2023 11:36

Kiedy widzę ofertę pracy kierowcy c+e w Niemczech bez systemu za 1955-2155, to nie mogę opanować śmiechu. Niemcowi zaproponujcie :)
    Jan

24.08.2023 10:38

@Kier Jak rozumiem niemiecki znasz perfekt i masz adr?
    Norbi..

26.08.2023 10:51

Nie rozumie dlaczego jeszcze łapiecie się do pracy przez Asmo..Przecież to banda (usunięte przez administratora) jest tworzona przez Polaka..A nikt Cie nie okradnie tak jak to zrobi rodak...Przepracowałem przez nich prawie dwa lata..Zero kontaktu z biurem(na początku super) później zapomnij.Wypłaty ciągle się nie zgadzają..I jest jedną wielką walka o swoje..Jak chciałem odejść to mnie okradli na 700 euro (sprawa w sadzie) ubezpieczają na 1/4..no może na 3/4 etatu..To jest max!!!Jeżeli ktoś chce zasięgnąć opinii podaję telefon 691530470
    Inny

09.08.2023 12:51

Jadę w okolice Kassel jako komisjoner elektroniki jak spisują się koordynatorzy? bo w mojej poprzedniej pracy w Niemczech koordynator to był największy problem
    Zainteresowana

17.07.2023 19:08

Dzień dobry. Czy ktoś wybiera się do pracy na komisjonowanie elektroniki w Getynga?
    Kierowca

27.06.2023 18:35

Witam Czy ktoś pracuje jakoś kierowca kat.C przez ASMO Solutions? Mają dość ciekawa ofertę w Mannheim solowka chłodnia wynagrodzenie netto 2600 na 1 klasie podatkowej i 2800 na 3 klasie ciezarowka jest ladowna na magazynie Lidla potem trzeba rozwieść towar do 2 sklepów prac od 8 do 15/17 Czy ktoś kojarzy taką firmę w Mannheim? Może ktoś tam pracuje i mógłby coś napisać o tej firmie. Pozdrawiam
    Assa

24.06.2023 08:49

Witam Jedzie ktoś na komisjonowanie elektroniki do Getynga? Start pracy 27 czerwca
    Agaaa

25.06.2023 21:22

Hej. Możesz coś więcej napisać o pracy . Mój syn szuka z wyjazdem na już.
    Andreas

01.06.2023 10:07

Jest ok ja pracuje od 2 lat i nie ma problemów zarobić można a robota jak w Polance
    ALEK

16.05.2023 12:47

Mi sie dobra robota trafila nie mam zadnych problemów
    X

04.05.2023 13:52

Miła obsługa:ale minus nie masz samochodu to nie dzwoń bo nie masz szansę na pracę.

Zostaw merytoryczną opinię o ASMO Solutions Sp. z o.o.