ASMO Solutions Sp. z o.o.

Adres: Heyki 2 lok. 23, 70-631 Gdańsk

NIP: 9552355303 KRS: 0000500781

ASMO Solutions Sp. z o.o.
4 37 61 5 1

Opinie o ASMO Solutions Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Adamus
 Rekomendacja

Pracowalem u nich, potem przeszedłem bezpośrednio do firmy dla jakiej byłem wypożyczony. Podejscie maja bardzo dobre, zanim zaczalem wynajęli mi pokoj ze sniadaniem w hotelu. Kasa zawsze była na czas. 2 razy ksiegowa walnela się z pensja, zadzwoniłem i w ciągu tygodnia skorygowali. Polecam

Pomocna?
Tak1Nie
Emil33
 Opinia

firma ok, choć ostatnio sporo ludzi zwolnili. Glownie przez wode, albo olewanie. Jak robisz swoje w normalnym tempie jest git.

Pomocna?
Tak2Nie
Kamil
 Opinia
@Emil33 16.05.2019 12:21

Często dochodzi do takich sytuacji, że pracodawca decyduje się na wręczenie wypowiedzenia pracownikom, którzy niekoniecznie przykładają się do wykonywania swoich obowiązków? W przypadku, gdy pracownik nie jest zaangażowany w prace, otrzymuje pierwotnie od pracodawcy ostrzeżenie, czy może od razu jest to wypowiedzenie umowy o pracę? Wyjaśnij, proszę.

Pomocna?
TakNie
Emil33
 Opinia
@Kamil 17.05.2019 08:57

jak ktoś zostawia skład w czwartek na parkingu pod berlinem zabiera kluczyki i jedzie do polski na wekend to po co takiego asa trzymać? szef ostrzegał zawsze i to nie raz, dobry kierowca jest szanowany w firmie. na mnie się nie zawiedli ja na nich tez

Pomocna?
Tak2Nie
SOBOTA
 Opinia

Mila pani w rekrutacji, pani w Hamburgu tez symaptyczna, robota jak robota zrobić trzeba. Kasa zawsze przed 15 na koncie

Pomocna?
Tak3Nie
Jan
 Opinia
@SOBOTA 13.06.2019 17:06

Wszystkie warunki zatrudnienia, które przedstawiło Ci biuro pośrednictwa pracy ASMO Solutions zgadzały się w rzeczywistości? Jest to ważna kwestia dla osób, które pierwszy raz wyjeżdżają do pracy za granicą. Podziel się, proszę swoimi doświadczeniami na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SOBOTA
 Opinia
@Jan 14.06.2019 11:09

wszystko sie zgadzalo. praca była szybko, dostalem dobry sklad tak jak uslalilem z nimi to dotrzymali slowa. jak ktos mysli o pracy u niemcow to polecam

Pomocna?
Tak3Nie
Borowy
 Opinia

na pczatku trafiłem do (usunięte przez administratora)firmy potem mnie pzeniesli i było dobze. Po roku pzeszedlem do niemcow. Milo wspominam

Pomocna?
Tak2Nie
Gabriela
 Opinia
@Borowy 03.06.2019 13:18

Sądzę, że nigdy nie zapoznawałeś się z regulaminem GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin Przeczytasz w nim między innymi o tym, iż nie wolno posługiwać się tu wulgarnym językiem - pamiętaj następnym razem o tym szczególe. Ponadto - z Twojego posta niewiele dowiadujemy się na temat pracodawcy, jakim jest ASMO Solutions. Może chociaż powiesz nam, czy zatrudniając się tam można liczyć pełny dostęp do bezpłatnej opieki medycznej? Bardzo zachęcam Cię do dalszej dyskusji !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chudy
 Opinia

Pracowalem u nich, potem przeszedłem bezpośrednio do firmy dla jakiej byłem wypożyczony. Podejscie maja bardzo dobre, zanim zaczalem wynajęli mi pokoj ze sniadaniem w hotelu. Kasa zawsze była na czas. 2 razy ksiegowa walnela się z pensja, zadzwoniłem i w ciągu tygodnia skorygowali. Polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Pawel
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

kasa na czas. Z robota w pierwszej firmie ciężko ale poprosiłem o zmiane i teraz calkiem spoko

Pomocna?
Tak2Nie
Pafnucy30
 Opinia

NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE. NIE BEDE SIE ROZPISYWAL BO JEST TEGO ZA DUZO . JAK KTOS MA PYTANIA SKAD TAKA OPONIA TO PROSZĘ NAPISAC EMAILA Z NUMEREM TEL O ODDZWONIE I CHETNIE PODZIELE SIE MOIMI DOSWIADCZENIAMI: PAFNUCY30@GMAIL.COM

Pomocna?
Tak3Nie
Niezadowolony
 Opinia

Pracowałem przez asmo solutions w firmie transportowej w okolicy Bremen. Z pracy byłem dosyć mocno niezadowolony dlatego zrezygnowałem po krótkim czasie. Po pierwsze umowę podpisujemy z asmo solutions, nie tak jak w większości firm bezpośrednio z pracodawcą.(jesteśmy pracownikiem oddelegowanym ,czyli firma transportowa płaci asmo a asmo po odliczeniu niewiadomej kwoty płaci kierowcom) Firma do której mnie wysłali okazała się totalną porażką. Tak zniszczonego sprzętu nigdy wcześniej nie widziałem, praktycznie przy każdym rozładunku/ załadunku był problem( rozwalone konice, które trzeba było wybijać młotkiem i potem wbijać, drzwi od naczepy nie dało się zamknąć musiałem rozpinać bok i drzwi zamykać od środka pasem itp, wizualnie auta wyglądały tak, że wstyd tym było jeździć, zderzaki, błotniki poklejone taśma, zdjęcia zostawiłem sobie na pamiątkę.) Telefon komórkowy dostałem po ok 1.5tyg, wcześniej musiałem ze swojego prywatnego nr dzwonić do niemieckich dyspozytorów. Organizacja w firmie była na poziomie zerowym, cotygodniowe zmiany auta, auta były nieposprzatane i nie zatankowane( jak dla mnie to Polacy sprzątali auta niemieckim kierowcą i za tydzień to samo) Soboty miały być niepracujące, okazało się, że każda sobotę pracowałem. Jak dla mnie fajnie, zawsze można więcej zarobić. Od szefa asmo solutions dowiedziałem się, że firma niechętnie płaci za soboty i daje wolne w tygodniu. Żadnego wolnego nie dostałem a czy mi za to za płacili to nie wiem bo ciężko było połapać się w kwitku od wypłaty. Pracę zakończyłem w sobotę a na rozliczeniu rocznym w okresie pracy widnieje, że pracowałem do piątku.... Przez czas jaki tam pracowałem, nie spotkałem kierowcy, który by pracował tam dłużej niż 3 miesiące. Rotacja bardzo duża, niektórzy rezygnowali po tygodniu. Jedyny plus ten firmy to biuro w Polsce, w którym pracowali profesjonaliści. W razie jakichkolwiek problemów, gdy nie mogłem dodzwonić się do niemieckich dyspozytorów itp, zawsze mogłem liczyć na ich pomoc. Opinie tą piszę z perspektywy czasu. Pracuję teraz przez inną agencję i jeśli chodzi o pracę jaką mi znaleźli a pracę przez asmo to jest przepaść.

Pomocna?
Tak9Nie
Marcin Obiegły
 Rekomendacja
@Niezadowolony 03.04.2019 12:05

Na szczęście dobrze znam warunki panujące u naszych klientów. To my Pana zwolniliśmy Panie Pawle i póki co jest Pan na chorobowym. Reszty nie chce mi się nawet komentować, bo jak tylko zwolnimy jakiegoś "Orła" natychmiast potem mamy taki komentarz. Pozdrawiam Marcin Obiegły

Pomocna?
TakNie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niezadowolony
 Opinia
@Marcin Obiegły 11.04.2019 13:55

Niestety nie zgadł Pan kto wystawił ten komentarz. Domyślam się, że jest to bardzo trudne zadanie biorąc pod uwagę fakt, że takich niezadowolonych kierowców jak ja, jest całkiem pokaźna liczba. A co do treści mojego komentarza to się Pan nie odniósł z oczywistego względu. To wszystko co napisałem to prawda. Mam zdjęcia i smsy, które to potwierdzają. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

Widzę, że negatywne opinie są systematycznie usuwane. Bez sensu takie forum...

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebastian
 Opinia

Firma ASMO Solutions poszukuje obecnie pracownika na stanowisku kierowcy https://www.gowork.pl/praca/asmo-solutions-sp.-z-o.o.;pr W wymaganiach przedstawionych przez pracodawcę nie widnieje informacja na temat ewentualnej potrzeby posiadania doświadczenia. Mam rozumieć, że osoby młode, które nie pracowały jeszcze w charakterze kierowcy, ale posiadający odpowiednie uprawnienia mogą aplikować na to stanowisko? Ktoś jest w stanie odpowiedzieć?

Pomocna?
TakNie2
Pracodawca

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja
@Sebastian 23.01.2019 12:17

Dzień dobry, w tej chwili we wszystkich ofertach, które posiadamy, jest wymagane doświadczenie, ale kilka razy do roku pojawiają się oferty z możliwością przeszkolenia. Pozdrawiam, Kasia Ptaszyńska ASMO Solutions

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Obiegły
 Opinia

Szanowny Panie, w związku z nieprawdziwymi oszczerstwami uprzejmie informuję, że sprawę kierujemy do adwokata.

Pomocna?
Tak11Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna E.
 Opinia
@Marcin Obiegły 04.12.2018 15:38

Bardzo dziękuje panie Marcinie za odebranie chleba od ust moich dzieci,nie wiem z kąd biorą się tak pozytywne opinie ale mogę tylko przypuszczać.Chciała bym wiedzieć bo skoro wszystko jest ok,dlaczego nie otrzymał mój mąż wynagrodzenia i nie otrzymał faktur obciążeniach które zostały wystawione"za szkody"które mój mąż wyrządził.Mąż kazał mi dopuścić i nic nie pisać ale nie mogę żyć ze świadomością że odebrano mu to na co ciężko zapracował.Jeśli ma pan choćby troszkę godności to spodziewam się odpowiedzi.Myślę że wie pan dokładnie o kim piszę.Więc?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna E.
 Opinia
@Marcin Obiegły 04.12.2018 15:38

Nie skomentuje Pan?Ciekawe czemu.Wie Pan o kim pisze.Dziwne.Ale to nic,jeśli nie chce Pan porozmawiać ze mną ti z chęcią porozmawia Pan z PIP.Czekam na kontakt z Pana strony do poniedziałku.Wtedy też mam spotkanie z radcą prawnym.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Obiegły
 Opinia
@Joanna E. 17.01.2019 13:08

Szanowna Pani, myślę, że wiem o kogo chodzi. Przykro mi, że tak późno odpisuję, jednak nie śledzę internetu w poszukiwaniu negatywnych opinii. Pani mąż został już w grudniu poinformowany dlaczego została z nim rozwiązana umowa o pracę i o tym, że zostanie częściowo pociągniety do odpowiedzialności. Piszę częściowo, po łączne szkody opiewają na kilka tysięcy euro. Zgodnie z niemieckim prawem pracy jeśli pracownik celowo narazi pracodawcę na szkody lub nie dopełnij swoich obowiązków, pracodawca ma prawo w określonej części obciążyć pracownika. Mogliśmy już obciążyć Pani męża w grudniu jednak tak jak powiedziałem przez telefon, nie będę robił takich rzeczy na Święta. Rozumiem Pani rozgoryczenie, pisze Pani o dzieciach. Wszyscy je mamy, a pracodwaca nie jest osłem którego mienie można nieskończenie niszczyć, bo jak nazwać fakt, że Pani mąż: 1. Wjechał samochodem ciężarowym w uliczkę leśną z zakazem wjazdu dla pojazdów pow. 7,5 tony, a następnie postnaowił zawrócić w środku lesie wjeżdżając w jeszcze mniejszą szosę (bo to już ulica nie była). Firma musiała sprowadzić dźwig aby wyciągnąć ciężarówkę z lasu - koszt 1.850 EUR 2. Nie zabezpieczył ładunku (beczek) pomimo, że inny kierowca jeszcze go ostrzegł. Skutkiem tego było zniszczenie całego łądunku - straty kilka tysięcy EUR 3. Postanowił samowolnie pojechać pustą ciężarówką do firmy - koszt 220 EUR 4. Podczas załadunku uznał, że może podjechać nieco z otwartymi drzwiami, czego skutkiem było ich wyrwanie - koszt 1480 EUR Mam nadzieję, że teraz Pani rozumie dlaczego obciążyliśmy Pani męża. Odnośnie dobrych opinii pragnę tylko powiedzieć, że staramy się być dobrym pracodawcą i jeśli zdarzy im się wypadek lub niedopatrzenie puszczamy to w niepamięć, ale nie możemy akceptować faktu, że jeden człowiek w 2 miesiące wyżądza takie szkody. Pozdrawiam Marcin Obiegły

Pomocna?
Tak3Nie2
Irena
 Opinia

ASMO Solutions poszukuje pracowników na stanowisko Kierowy CE do Dortmundu. Wynagrodzenie to 2100/2300 Euro. Znajomość języka niemieckiego nie jest wymagana. Jeżeli ktoś z Was jest ciekawy większej ilości informacji, to dodaję link do oferty: https://www.gowork.pl/oferta/kierowca-ce-2100-2300-euro-na-reke-bez-jezyka-dortmund-plandeka,2YnD2rSi2bTesgfKrGYYOx,nysa Czy zdecydujecie się na aplikacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jas
 Opinia
@Irena 09.01.2019 00:20

Może nawet tak.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irena
 Opinia
@Jas 09.01.2019 21:30

Co najbardziej zainteresowało Ciebie w tej ofercie pracy? Zachęcam Ciebie także do późniejszego podzielenia się z obecnymi na forum Twoimi spostrzeżeniami nabytymi podczas procesu rekrutacyjnego oraz napisania, jakie są konkretne początkowe warunki zatrudnienia na tym stanowisku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andree
 Opinia

Współpraca, kontakt, wypłaty, urlop jak ustalone tak było. Polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kraszfik77
 Opinia

Proste i uczciwe warunki zatrudnienia. Pieniądze na czas zawsze były. NIe pracowałem przez wiele agencji ale nie wiem skąd te niektóre opinie. Nigdy mnie nie wystawili. Szef spoko. Mam o nich dobre zdanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michu
 Opinia

Hej,czy w Asmo faktycznie w systemie 3/1 nie przysługuje urlop płatny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kary
 Opinia
@Michu 15.12.2018 14:28

Normalnie urlop byl naliczany, tylko przy systemach 3/1 i 2/1 maja taka zasade, ze te dwa dni urlopu rozliczają co miesiąc, kiedy się zjezdza do domu na systemowe wolne

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kary
 Opinia

Pracowałem z Asmo 11 miesięcy ale sprawy rodzinne ściągnęły mnie do PL. Byli uczciwi i dało się zawsze wszystko dogadać z szefem przez tel. Do tego zawsze mogę wrócić jak wszystko poukładam. Moje sugestie dla ASMO Solutions Sp. z o.o.: Oby uczciwie dalej. Dobrze im idzie Lubię atmosferę w ASMO Solutions Sp. z o.o. za: szef pomaga jak trzeba. Trafiłem na nowy skład, uczciwe podejscie, jak nie to nie i już a nie obiecywanie głupot.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michu
 Opinia
@Kary 10.12.2018 12:43

Pytanko,czy w Asmo faktycznie w systemie 3/1 nie przysługuje urlop płatny?Taką dostałem info.i zastanawiam się czy tak może być

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Obiegły
 Opinia

Szanowny Panie, po pierwsze podpisałl Pan informacje, na której czarno na białym jest napisana marka samochodu (Mercedes Atego lub MAN TGL). Po drugie spał Pan w kabinie z własnej winy, gdyż zapomniał Pan kluczy do mieszkania). Po trzecie wynagrodzenie zostało naliczone i wypłacone zgodnie z umową i naszymi ustaleniami. Swoja drogą ładnie się Pan odwdzięcza za dowożenie Panu zaliczek co 2 dni, bo nie potrafi Pan zaplanować swojego budżetu.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jezdziec
 Opinia

Jak dyspo poniesie to szef staje w obronie ogólnie spoko ale mogliby mieć oferty w Berlinie

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@jezdziec 06.09.2017 22:05

czesc kolego szukam tez cos w Berlinie na solowke wokol komina moze masz jakies oferty lub namiar gdzie mozna znalezc cos uczciwego? pracy sie nie boje pozdrawiam Piotr tel 504 591 981

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ak123
 Opinia
@jezdziec 06.09.2017 22:05

hahhah jak dyspo poniesie--daj spokoj stary oni jak myszki maja siedziec-szef wezmie w obrone hahhaha-taki z ciebie jezdziec chyba bez głowy

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin Obiegły

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Szanowny Panie, prosiłbym nie kłamać. Wszyscy pracownicy otrzymali od nas wynagrodzenie za godziny nadliczbowe ,a wynagrodzenie nie zostało wstrzymane bo się obraziliśmy, tylko z powodu pańskiego zachowania. Najpierw zabrał Pan bezprawnie dwa komplety kluczy od ciężarówki po czym postanowiły zrobić sobie wolne, celowo narażając firme na straty finansowe. Nie generujemy żadnych fałszywych rachunków. Proszę śmiało informować PIP, nie mamy nic do ukrycia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pedro
 Opinia

Podpowiedzcie jak się ogólnie pracuje w firmie? Warto starać się o pracę w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mlody
 Opinia

witam czy ktos został oszukany przez Asmo solutions proszę zostawić komentarz lub napisać emaila slawekhoj@wp.pl Moje sugestie dla ASMO Solutions Sp. z o.o.: Bardzo negatywne

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pingu
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Firma " niepoważna". Najpierw szukają ludzi potem przez prawie 3 tygodnie ściemniają kiedy rozpoczęcie pracy a na koniec okazuje się , że niemiecki szef zabezpieczał się , że ktoś mu do pracy nie przyjedzie i w razie "w" to miałby kierowcę od ręki.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Darek
 Opinia

Jak się pracuje z agencją? Czy mają dużo pracy? Podpowiedzcie coś nowemu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tomi
 Opinia

witam mam wyjechac do bremen czy ktos by napisał cos wiecej o tej firmie bo zastanawiam sie juz tyle razy byłem wykrecony ze chcem cos wiecej wiedziec zanim sie spakoje i pojade

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
radamer888
 Opinia
@tomi 18.04.2018 09:54

hej kiedy masz jechać ja mam zacząc w Bremen od maja 2018 jak bedziesz miał jakies info daj znac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MTS
 Opinia
@tomi 18.04.2018 09:54

i pracujesz w tej Bremie? bo widzę,że jest znowu ogłoszenie i sam się zastanawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w ASMO Solutions Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian
 Opinia

Warunki jak ustalone, bez ściemy.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witek
 Opinia

Widziałem ostatnią ofertę i całkiem niezłe zarobki, czy to już na rękę faktycznie?

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca
 Opinia

Dlaczego tak długo są ogłoszenia o pracy? I w radio i w internecie i w OLX. Czy to nie podejrzane że od kilku miesięcy nie mogą znaleźć kierowcy kat C na solówkę za 1900/2100 euro netto ?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SAS
 Opinia
@kierowca 19.04.2018 22:01

Zakwaterowanie 8 osób po 2 na pokój. Jak będę szukał partnera do życia, to pójdę do gej klubu. Miło, że darmowe, ale wolałbym mieć wybór.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@kierowca 19.04.2018 22:01

Witam Pana, Cieszymy się, że nasza oferta przykuła Pana uwagę. Jesteśmy agencją pracy , tym samym zajmujemy się kwestią personalną wielu firm. W związku z tym poszukujemy wielu pracowników , nie tylko z kategorią C ale także z kategorią CE na wywrotki, BDF, plandeki i inne. Pozdrawiam serdecznie Aleksandra ASMO Solutions

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadek
 Opinia

Agencja bardzo porządna. Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zarabiać i mieć pewność, że wypłata będzie na czas. Asmo solutions to chyba jedna z nielicznych agencji, która dba o pracownika i stara się go zatrzymać. Kontakt z biurem bez zastrzeżeń, pomagają jeżeli ma się jakiś problem.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Tadek 09.11.2017 12:11

hej czy nadal tam pracujesz? Piotr tel 504 591 981

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Porządna agencja pracy. Stają zawsze po stronie pracownika. Warunki mieszkaniowe ok. Kasa na czas zawsze. Formalności, składki itp załatwione na czas i porządnie. polecam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Olek 25.10.2017 12:34

hej czy nadal tam pracujesz? Piotr tel 504 591 981

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o ASMO Solutions Sp. z o.o. - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny