ASMO Solutions

3.9/5

• ASMO Kierowcy – kim jesteśmy ?
  • Jak działamy
  • Dla Biznesu

ASMO Kierowcy – kim jesteśmy ?

Jak działamy

Dla Biznesu

• Ciechanów
Warszawa - Maobi Group Sp. z o.o.

5. Opinie o ASMO Solutions Sp. z o.o.

Opinie o ASMO Solutions Warszawa

Nie przegap nowości o ASMO Solutions Sp. z o.o.!

09.11.2020 11:32

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi najnowszymi ofertami pracy ze szkoleniem.

News image

Grzegorz

06.05.2026 14:02

Polecam, oferty przygotowane pod umiejętności kierowcy. Pani Paulina nie ściemnia, mówi jak jest.

Jacek

02.05.2026 17:33

Witam
    #KierowcaCe

Miroslaw O

02.10.2025 09:49

Jestem zadowolony ze wspolpracy z asmo, ktora trwa juz ponad 4 miesiace. wszystko tak jak trzeba, kontakt z opiekunem panem Pawlem jest bezproblemowy. Co mi sie podoba to dostepnosc przez caly czas, maja taki numer alarmowy i jak cos to zawsze moge zadzwonic i pomoga. Polecilem tez swojego znajomego i wam tez polecam. pozdrawiam, Mirek

Iwon

21.09.2025 21:12

Nie mam na co narzekać polecam
    Jakub

11.08.2024 08:33

Witam. Jest tu ktoś kto zaczyna pracę w Gottingen od 13 sierpnia na magazynie z elektroniką?
    Iii

07.03.2025 23:22

Czy w końcu wyjechałeś? Też planuję jechać ale trochę się boję w ciemno
    Mateusz

27.08.2025 10:07

I jak wyjechałeś? Jeśli tak to jak jest? Rozważam zatrudnienie przez tą agencję ale tak jak Ty trochę mam opory przed tym ( już nie jedna agencję mam za sobą).
    Lkw kierowca

20.08.2025 20:41

Polecam agencję pracy. Pieniążki na czas, ludzie bardzo mili i pomocni. Wszystko co uzgadnialiśmy się zgadza. Polecam i pozdrawiam

26.07.2025 10:27

Pracuje ktoś na komisjonowaniu w magazynie w okolicach Bamberg?Jak to wszystko wygląda na miejscu?
    A.

08.07.2025 18:41

Polecam zgadza się to co było w ofercie
    Jurseses

16.06.2025 11:32

Uczciwa firma. Połaci za wszystko na co się umawiamy.
    Anna

09.04.2025 22:49

Nie polecam i całkowicie odradzam, brak profesjonalizmu. Nie są w stanie nawet odpowiedzieć na maile, które są dla nich nie wygodne, nie umieją się odwołać, ani nawet odpowiedzieć w jednym zdaniu raczej nie pracują tam poważni ludzie skoro mają problem z wyjaśnieniem. Olewają pracowników. Nawet nie wiedzą jakie są warunki pracy, bo powiedzieli jedno, a jak przyjechaliśmy na miejsce to nawet ich koordynatorzy co oprowadzali wyśmiali, że mówią głupoty i nie wiedzą jak jest na miejscu. Radzę też dokładnie przeliczyć wypłaty, bo z nadgodzinami też mieli problem, żeby dobrze wyliczyć i po ponad miesiącu pisania w końcu udało im się doliczyć, że źle policzyli nadgodziny. Niemiecki też nie jest raczej ich mocną stroną, bo prawie dwa tygodnie czekaliśmy na hasło do internetu, a nie mogli się dogadać z właścicielką, koniec końców dowiedzieliśmy się od sąsiadów jakie jest hasło, bo nawet w tej kwestii był problem. Znajomi mieli sytuację, że nagle na mieszkanie wprowadza się Pani z pieskiem, zero pytań czy ktoś ma coś przeciwko czy mają uczulenie. Jak dzwoniła, że mają zmienić mieszkanie, i co w sytuacji jakby miała uczulenie powiedzieli, że nie pomyśleli o tym. Jednak nie tylko o tym nie pomyśleli.
    Misio

24.05.2025 09:58

Co Ty pleciesz wszystko łatwia na czas kasa na czas odpowiedzi też więc się ogarnij

12.05.2025 08:34

Poznaj ASMO Solutions – lidera w rekrutacji kierowców zawodowych do pracy w Niemczech! Od ponad 10 lat łączymy profesjonalnych kierowców z najlepszymi niemieckimi firmami transportowymi. Naszym celem jest nie tylko zapewnienie legalnej, dobrze płatnej pracy, ale także pełne wsparcie na każdym etapie zatrudnienia.

Dlaczego warto z nami pracować? ✅ Legalne zatrudnienie na niemieckich warunkach
    ✅ Umowa o pracę bez pośredników
    ✅ Atrakcyjne wynagrodzenie i dodatki
    ✅ Zakwaterowanie i pełne wsparcie koordynatora
    ✅ Oferty pracy dopasowane do Twoich potrzeb

Zobacz nasz film promocyjny i przekonaj się, dlaczego ASMO Solutions to nie tylko praca – to pewność, bezpieczeństwo i rozwój zawodowy!

???? Odwiedź naszą stronę:
    ???? Aplikuj online lub skontaktuj się z nami przez Facebooka, WhatsAppa lub telefonicznie!

Aaa

06.05.2025 13:47

Witam czy ktoś jeździł na śmieciarce przez tą firmę ?? Jak tam płacą warunki mieszkaniowe?

05.05.2025 19:40

Polecam, nie ma czego się doczepić. pracuję pół roku ponad i pensja się zgadza. Warunki sa takie jak ustaliliś,my podczas podpisywania umowy.
    52 latek R....

17.04.2025 13:45

Czy ktoś pracował przez tą Agecję jako Ładowacz śmieci . Czyli obsługa przy doczepianiu kubła pod auto ( wiadomo o co chodzi ) Jakie tam oferują zakwaterowania napewno jak wiem pensjonaty i dużo ludzi na mieszkaniu I pokoje 2 osobowe . I kuchnia czy łazienka wspulna . Też oferują przy pracy Ładowacza .1 zmianę 1900€ na miesiąc. Jak ktoś coś może opisać co o tym myślicie Nie dawno wróciłem z Niemiec Ale inną Agecję inaczej mówi przez telefon a jak się okazało nie było tak jak było ustalone .
    Adrian @1

26.03.2025 17:51

Solidna agencja, zawsze pomocna pani koordynator Magda , praca lekka co się rzadko zdarza w komisjonowaniu , pieniądze na czas , mieszkania w dobrych warunkach . Jedyny minus to bramki wchodząc/ wychodząc, zwłaszcza w okresie świątecznym te 10 minut trzeba liczyć na wyjście z pracy bądź przerwę.

14.10.2024 14:39

Witam. Czy ktoś pracuje aktualnie w Kassel (Gottingen) na komisjonowanie lekkich towarów elektronicznych? Jak wygląda tam zakwaterowanie ładne mieszkania czy występuje jakiś tam grzyb/pleśń? Jest norma? Jak z ubezpieczeniem? Wypłaty na czas ? Sami Polacy czy ludzie z innych narodowości też pracują tam?
    Michał

12.01.2025 14:55

Polecam wszystkim ta Agencje pracy pracowałem tam na komisjoner i jestem bardzo zadowolony atmosfera super pracodawca traktuje cie jak człowieka wszystko jest normalne
    Asia

15.01.2025 18:09

Cześć. Wie ktoś może jakie agencje rekrutują jeszcze do Gettingen na magazyn oprócz Asmo?
    Rot-ruleez

01.12.2024 21:38

Siemaa pytanie do ludzi z różnych projektów (nie licząc pracy w geis), czy macie problemy z kartami, którymi odbijacie się na początku i na końcu pracy ? Czy źle liczą wam godziny pracy? W geis jest z tym problem, ciekawe czy w innych pracach też?
    Robson

23.11.2024 06:03

Dzień dobry jest może ktoś tutaj kto jeździ na silosach w Oldęburgu? Co to za firma jakie warunki atmosfera itd
    Nika

29.08.2024 12:07

Czy ktoś pracuje na magazynie w Getyndze? Mają właśnie ofertę pracy na magazynie , pakowanie.lekkiego adg.Czy ktoś może się wypowiedzieć. ? Jak z mieszkaniem , czy pomagają w biurokracji , jakie kwatery? Pozdrawiam
    Sylka

07.11.2024 10:57

Hej, wyjechałaś na tą ofertę pracy bo ja mam jechać w poniedziałek i jestem ciekawa
    Ex

17.11.2024 10:02

Jedź śmiało,praca naprawdę spoko,warunki ok, tylko chcieć pracować
    Filip

12.11.2024 21:22

Terminowo wypłacane wynagrodzenie. Atmosfera jest bardzo przyjazna, aż chce się pracować!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ASMO Solutions?

Maciej

07.11.2024 22:22

Wypłata zawsze na czas. Dobry kontakt z biurem
    Ira

02.11.2024 13:45

Rekrutacje przeszedłem sprawnie i bez straty czasu jeżdże juz na pierwszych trasach. Pierwsze wrażenia bardzo dobre :D
    Wiciu

30.10.2024 12:00

Polecam każdemu, kto ceni sobie wysoką wypłatę i miłą atmosferę pracy.
    Roger

28.10.2024 14:13

Szybki proces rekrutacji. Bardzo duża ilość ofert pracy dla kierowców C+E. Każdy znajdzie coś dla sobie pod kątem lokalizacji i tras.
    Sylwester

24.10.2024 19:26

Cenię sobie przejrzystość umowy oraz terminowość wypłat, co daje poczucie stabilności i bezpieczeństwa. To firma, która rzeczywiście dba o swoich pracowników i ich rozwój.
    Jakub

21.10.2024 00:40

Wszystkie moje pytania i wątpliwości zawsze były szybko wyjaśniane przez dział HR, a współpracownicy są pomocni i życzliwi.

Kontakt - ASMO Solutions Sp. z o.o.

Ul. Komitetu Obrony Robotników 45B 02-146 Warszawa

FacebookIconLinkedinIcon
    Patryk

19.10.2024 21:13

Proces rekrutacji był przejrzysty i profesjonalny. Od początku czułem, że jestem w dobrych rękach – wszystkie etapy były dokładnie wyjaśnione, a komunikacja z przedstawicielami firmy była bezproblemowa. Dzięki ASMO szybko znalazłem pracę w Niemczech, a oni zadbali o wszystkie formalności, łącznie z organizacją transportu i zakwaterowania.
    Monika

15.10.2024 10:48

Witam czy ktoś pracuje na dziale słodyczy w Erfurcie ,jakie są warunki mieszkaniowe i ile się płaci, czy ktoś jest zadowolony z pracy i ile jest zmian?
    Ewelina

19.10.2024 11:50

Podpinam się pod pytanie, czy ktoś pracuje w Erfurcie? Ile za mieszkanie? Jakie zarobki?
    Bartek

17.10.2024 19:08

Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane terminowo, co buduje poczucie stabilności. Współpracownicy są pomocni i otwarci, dzięki czemu praca jest przyjemna
    Umowa

14.10.2024 20:11

Czy ktoś umowę podpisywał przed wyjazdem ? Wszystko było jak powinno być?
    Paweł

11.10.2024 16:17

Proces rekrutacyjny przebiega sprawnie, a terminowo wypłacane wynagrodzenie daje poczucie bezpieczeństwa.
    Johny

09.10.2024 22:23

firma docenia moją pracę, co motywuje mnie do dalszego rozwoju zawodowego.
    Aga

10.10.2024 22:19

Pracujesz jako kierowca? Czy na magazynie?
    Panna anna

03.10.2024 21:27

Cześć czy pracował ktoś na magazynie w Getyndze i może coś powiedzieć? Czy agencja jest wypłacalna?
    Gucio

08.10.2024 23:53

Hej, trafiłaś tam może na ten magazyn? Wiesz jak tam praca wygląda?
    Gucio

08.10.2024 23:52

Cześć, czy ktoś już pracuje albo wie jak jest z magazynem w Getyndze (ponoć z elektroniką)?. Na umowie jest wpisana firma Geis która jest mniej więcej firmą kurierską. I troszkę mnie to ciekawi czy tak powinno być.
    Daria

08.10.2024 18:45

Jestem kobieta, która posiada prawko CE, mam szansę zdobyć jakiekolwiek doświadczenie w tej firmie? Czy ktoś z was też wyjeżdżał bez doświadczenia u nich?
    Olaf

04.10.2024 17:11

Rekrutacja jest szybka i bezproblemowa, a firma dba o wszystkie formalności, co bardzo ułatwia pracę w Niemczech.
    Darek

01.10.2024 21:26

Zdobyłem doświadczenie jako zawodowy kierowca. Firma zapewnia profesjonalne wsparcie na każdym etapie – od rekrutacji po codzienne obowiązki. Wszystkie formalności związane z pracą za granicą są doskonale zorganizowane, co pozwala skupić się na pracy bez stresu. Warunki finansowe - bardzo dobre.
    Kobel

27.09.2024 20:11

Praca w ASMO Solutions to dla mnie strzał w dziesiątkę! Firma zapewnia pełne wsparcie w organizacji wyjazdu do Niemiec, od zakwaterowania po załatwianie formalności. Doceniam również terminowe wypłaty i uczciwe podejście do pracowników.
    Natan

26.09.2024 23:13

Pracując tutaj można liczyć na dobrą stałą opiekę i fajne zarobki.
    Krzysztof

26.09.2024 08:20

Widziałem że dla kierowcy CE do transportu styropianu oferowali wdrożenie. Onboarding odbywa się na terenie firmy czy już w Niemczech?
    Jurek

26.09.2024 21:09

Przecież oni mają biuro 2×2 we Warszawie..Więc wszystko u klienta do którego zostaniesz sprzedany jest w Niemczech..Dogadasz się jak znasz język...Tylko czy chciałbyś w takiej firmie pracować???(usunięte przez administratora)

26.09.2024 21:14

Dzień dobry Panie Jurku.Zapraszamy do nas do Warszawy, bo widać że Pan u nas nie był. Biuro w Warszawie ma 1000 metrów a jeżeli to będzie dla Pana za mało to zapraszamy do naszego oddziału w Lublinie, który ma 300 metrów lub do Rumunii do Timisoary gdzie jest ponad 100 metrów:)

Zostaw merytoryczną opinię o ASMO Solutions Sp. z o.o.

Oferty pracy - ASMO Solutions Sp. z o.o.

Kierowca chłodni w Niemczech bez języka

Monachium

Kierowca CE Mega i Tandem okolice Münster