ASMO Solutions Sp. z o.o.
5 24 6 1

Opinie o ASMO Solutions Sp. z o.o.

Michu

Hej,czy w Asmo faktycznie w systemie 3/1 nie przysługuje urlop płatny?

Kary

Pracowałem z Asmo 11 miesięcy ale sprawy rodzinne ściągnęły mnie do PL. Byli uczciwi i dało się zawsze wszystko dogadać z szefem przez tel. Do tego zawsze mogę wrócić jak wszystko poukładam. Moje sugestie dla ASMO Solutions Sp. z o.o.: Oby uczciwie dalej. Dobrze im idzie Lubię atmosferę w ASMO Solutions Sp. z o.o. za: szef pomaga jak trzeba. Trafiłem na nowy skład, uczciwe podejscie, jak nie to nie i już a nie obiecywanie głupot.

Michu
@Kary 10.12.2018 12:43

Pytanko,czy w Asmo faktycznie w systemie 3/1 nie przysługuje urlop płatny?Taką dostałem info.i zastanawiam się czy tak może być

songo

Witam nie polecam tej firmy. Miałem styczność z tą firmą i proszę unikajcie jej jak ognia. Wypłata niby 2500 netto a co do czego przychodzi to dostajesz 1700 bo reszte ci agnecja obcina a wciska Ci bajer że pracodawca dla agencji wiecej nie zapłacił.

Marcin Obiegły
@songo 03.12.2018 18:22

Szanowny Panie, w związku z nieprawdziwymi oszczerstwami uprzejmie informuję, że sprawę kierujemy do adwokata.

Kocur

Firma nie informuje że jazda odbywa się autami w małej ciasnej kabinie Mercedesa atego wprowadza w błąd że wykend śpimy na kwaterze 3 tygodnie spałem w kabinie a gdy powiedziałem że się zwalniam znaleźli pretekst i nie wypłacił mi 600euro nie polecam tej firmy by ustrzec innych przed oszustwem.

Marcin Obiegły
@Kocur 04.12.2018 10:59

Szanowny Panie, po pierwsze podpisałl Pan informacje, na której czarno na białym jest napisana marka samochodu (Mercedes Atego lub MAN TGL). Po drugie spał Pan w kabinie z własnej winy, gdyż zapomniał Pan kluczy do mieszkania). Po trzecie wynagrodzenie zostało naliczone i wypłacone zgodnie z umową i naszymi ustaleniami. Swoja drogą ładnie się Pan odwdzięcza za dowożenie Panu zaliczek co 2 dni, bo nie potrafi Pan zaplanować swojego budżetu.

jezdziec

Jak dyspo poniesie to szef staje w obronie ogólnie spoko ale mogliby mieć oferty w Berlinie

Piotr
@jezdziec 06.09.2017 22:05

czesc kolego szukam tez cos w Berlinie na solowke wokol komina moze masz jakies oferty lub namiar gdzie mozna znalezc cos uczciwego? pracy sie nie boje pozdrawiam Piotr tel 504 591 981

ak123
@jezdziec 06.09.2017 22:05

hahhah jak dyspo poniesie--daj spokoj stary oni jak myszki maja siedziec-szef wezmie w obrone hahhaha-taki z ciebie jezdziec chyba bez głowy

kierowca

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: taka prawda - obiecują cuda, dobrze platne godziny nadliczbowe, potem sciemniają, że wyplata godzin co dwa miesiace, a jak czlowiek sie upomina i stawia sprawe na ostrzu noza, to sie obrażają i wstrzymują wypłatę, generując fałszywe rachunki. Jak nie jesteś w ciemie bity, to po kilku miesiącach juz wiesz co to za "firma"... gorzej z tymi kierowcami, co sie im wmawia, ze tak to wyglada w transporcie... juz mi Was żal. Czytajcie umowe, kwity z wypłaty tez, bo wiele tam przekłamań. U mnie sie juz prawnik tym zajmuje. PIP tez nie omieszkam poinformować :D

Marcin Obiegły
Zweryfikowany użytkownik
@kierowca 25.10.2018 12:32

Szanowny Panie, prosiłbym nie kłamać. Wszyscy pracownicy otrzymali od nas wynagrodzenie za godziny nadliczbowe ,a wynagrodzenie nie zostało wstrzymane bo się obraziliśmy, tylko z powodu pańskiego zachowania. Najpierw zabrał Pan bezprawnie dwa komplety kluczy od ciężarówki po czym postanowiły zrobić sobie wolne, celowo narażając firme na straty finansowe. Nie generujemy żadnych fałszywych rachunków. Proszę śmiało informować PIP, nie mamy nic do ukrycia.

Pedro

Podpowiedzcie jak się ogólnie pracuje w firmie? Warto starać się o pracę w firmie?

Mlody

witam czy ktos został oszukany przez Asmo solutions proszę zostawić komentarz lub napisać emaila slawekhoj@wp.pl Moje sugestie dla ASMO Solutions Sp. z o.o.: Bardzo negatywne

Pingu

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Firma " niepoważna". Najpierw szukają ludzi potem przez prawie 3 tygodnie ściemniają kiedy rozpoczęcie pracy a na koniec okazuje się , że niemiecki szef zabezpieczał się , że ktoś mu do pracy nie przyjedzie i w razie "w" to miałby kierowcę od ręki.

Darek

Jak się pracuje z agencją? Czy mają dużo pracy? Podpowiedzcie coś nowemu.

tomi

witam mam wyjechac do bremen czy ktos by napisał cos wiecej o tej firmie bo zastanawiam sie juz tyle razy byłem wykrecony ze chcem cos wiecej wiedziec zanim sie spakoje i pojade

radamer888
@tomi 18.04.2018 09:54

hej kiedy masz jechać ja mam zacząc w Bremen od maja 2018 jak bedziesz miał jakies info daj znac

MTS
@tomi 18.04.2018 09:54

i pracujesz w tej Bremie? bo widzę,że jest znowu ogłoszenie i sam się zastanawiam

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w ASMO Solutions Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Damian

Warunki jak ustalone, bez ściemy.

Witek

Widziałem ostatnią ofertę i całkiem niezłe zarobki, czy to już na rękę faktycznie?

kierowca

Dlaczego tak długo są ogłoszenia o pracy? I w radio i w internecie i w OLX. Czy to nie podejrzane że od kilku miesięcy nie mogą znaleźć kierowcy kat C na solówkę za 1900/2100 euro netto ?

SAS
@kierowca 19.04.2018 22:01

Zakwaterowanie 8 osób po 2 na pokój. Jak będę szukał partnera do życia, to pójdę do gej klubu. Miło, że darmowe, ale wolałbym mieć wybór.

Pracodawca
@kierowca 19.04.2018 22:01

Witam Pana, Cieszymy się, że nasza oferta przykuła Pana uwagę. Jesteśmy agencją pracy , tym samym zajmujemy się kwestią personalną wielu firm. W związku z tym poszukujemy wielu pracowników , nie tylko z kategorią C ale także z kategorią CE na wywrotki, BDF, plandeki i inne. Pozdrawiam serdecznie Aleksandra ASMO Solutions

Tadek

Agencja bardzo porządna. Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zarabiać i mieć pewność, że wypłata będzie na czas. Asmo solutions to chyba jedna z nielicznych agencji, która dba o pracownika i stara się go zatrzymać. Kontakt z biurem bez zastrzeżeń, pomagają jeżeli ma się jakiś problem.

Piotr
@Tadek 09.11.2017 12:11

hej czy nadal tam pracujesz? Piotr tel 504 591 981

Olek

Porządna agencja pracy. Stają zawsze po stronie pracownika. Warunki mieszkaniowe ok. Kasa na czas zawsze. Formalności, składki itp załatwione na czas i porządnie. polecam

Piotr
@Olek 25.10.2017 12:34

hej czy nadal tam pracujesz? Piotr tel 504 591 981

Ulka

Wydaje mi się , że trzeba sprawdzić dokładnie wszystkie dokumenty!!

Henryk

Takie opinie i ta cisza to musi być dobrze!!!

Waldigator

Polecam, dobra wspópraca i ok warunki

Adamus

Agencja ok tylko dysponent w firmie do jakiej trafilem to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

szeryf

ok, szef idzie na ugode, łatwa praca

michal87

Pieniądze na czas, dobra opcja na początek

agencja pracy

reznia do zarzynania złotych kur? pewnie kolejne dziadostwo, aby sie nachapać moim kosztem

markus195

Wszystko spoko

Zostaw opinię o ASMO Solutions Sp. z o.o. - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASMO Solutions Sp. z o.o.