Sekonix Poland Sp. z o.o.

Adres: Aleja Jana Pawła Ii 71, 44-240 Żory

NIP: 8961550177 KRS: 0000612989

Sekonix Poland Sp. z o.o.
3 150 6 1

Opinie o Sekonix Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Jack
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To jest dno ludziom przerwę zabierają

Pomocna?
Tak3Nie
Ledy
 Opinia
@Jack 16.04.2019 01:18

Porażka ludzie powinni się odezwać . Każdy tylko czeka do tej przerwy aby trochę dychnac. Totalna Zenada jeśli tak będzie A podobno będzie ludzie pójdą z wypowiedzeniami. Totalna Zenada. Powinni dac premie tym co robią więcej! Ponad normę! Motywować ludzi A nie powodować że nie chce iść się do pracy

Pomocna?
Tak3Nie
^^
 Opinia
@Jack 16.04.2019 01:18

Porażka bo są ng ZAWSZE BEDA !!!!

Pomocna?
TakNie
^^
 Opinia
@Jack 16.04.2019 01:18

Jak wszyscy mają nie mieć przerw z led to wszyscy A nie że nie które sobie idąnie sprawiedliwe

Pomocna?
TakNie
vv
 Opinia
@^^ 17.04.2019 15:21

będą bo co? bo szanowne panie nie potrafią wykonać porządnie swojej roboty? zrobiłaś zle - napraw, nikt nie będzie tego robił za ciebie

Pomocna?
TakNie
;)
 Opinia
@vv 17.04.2019 15:38

Dobrze to podpisujemy każdą część niech ukaraja tylko te osoby co robią źle dla Czego każdy obrywa ! W adiencie jest tak że przychodzą w sobotę mają płacone 100% I naprawiaja . A u nas jak jest inwentaryzacja liczenie to idzie produkcja hehe I wgl parodia to potem nic się nie zgadza .

Pomocna?
TakNie
Ola
 Opinia
@;) 17.04.2019 17:19

najlepsza zmiana moni wszystko ogarnięte .jak już To iść na tą zmianę

Pomocna?
Tak1Nie4
vv
 Opinia
@Ola 17.04.2019 17:23

to idź do adientu jak ci nie pasuje..

Pomocna?
Tak3Nie
????????‍♀️
 Opinia
@Ola 17.04.2019 17:23

Dobre dobre ????

Pomocna?
TakNie
nikt
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ola 17.04.2019 17:23

hahahaaahahhhahaahaahahhahhah

Pomocna?
TakNie
O.N.A
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, chciałam zapytać o dział jak wy to mówicie "jakości", troszkę się naczytałam, ale byłoby miło gdyby ktoś wprost napisał jak się tam pracuje, jaka jest atmosfera, liderzy, najlepiej ktoś kto ma z tym styczność nie ktoś kto po prostu widzi dziewczyny które przeginają z przerwami i nie bardzo interesuje mnie czy dziewczyny są ładne, czy faceci przystojni, chodzi jak najbardziej o pracę i atmosferę. Jakie są dodatki do stałej stawki? Czym mam spodziewać się jakichś szczegółowych pytań na rozmowie kwalifikacyjnej?

Pomocna?
TakNie
Robin
 Opinia

Jak wygląda praca kierowcy magazyniera Jakie zarobki. Jaka atmosfera. Proszę o opinie

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czy wiadomo coś o jakiejś premii światecznej na wielkanoc ?bo wszedzie cisza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 05.04.2019 13:43

no właśnie!czy jakiś lider albo osoba z biura mogłaby coś na ten temat napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@Pracownik 05.04.2019 13:43

Hahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@Sandra 08.04.2019 23:38

no dostaniemy maski na buzię aby nie rozmawiać

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sandra
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@;) 09.04.2019 15:36

no niektórym osobom na pewno by się przydały.................

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Naczelnik
 Opinia

(usunięte przez administratora) Niech sobie nosi co chce. Gorszy cie to albo przeszkadza to do niej podejdz osobiscie gnoju

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@Naczelnik 10.04.2019 23:14

O co chodzi ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

Praca jest przez agencję czy od razu pod firmą? Przyjęcia jakieś są? Na jaki dział najlepiej trafić? Jak zarobki na początek i jaka umowa?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakiero
 Opinia
@Bolek 29.03.2019 11:13

Odrazu pod firma a przyjecia sa caly czas a zarobki6 hehe 2250 brutto + premie oczywiscie brutto6

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia

chcialabym się dowiedzieć jak zarobki na produkcji na Ledach? Jak wychodzi cały miesiąc wypłata . I czy praca jest trudna ? Proszę o szybką odpowiedź

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@Ola 23.02.2019 12:51

Czy ktoś odpowie ??

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1234
 Opinia
@Ola 23.02.2019 12:51

2250 podstawy 400 bonus frekwencyjny i 100 dojazdowy. Wszystko oczywiście brutto

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@1234 25.02.2019 21:28

No tak A jak praca ? Ciężka????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@Ola 23.02.2019 12:51

Nie polecam praca bardzo bardzo ciężka..

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;-)
 Opinia
@Ola 23.02.2019 12:51

Praca nie jest aż tak ciężka jak co niektórzy piszą, jeśli jesteś odporna na stresik i masz tempo chociaż i takie ostatnio szybkie nie jest to wcale źle nie jest, kwestia tego czy wytrzymasz np 8h na wkrętarce albo czy przeszkadza ci zmiana stanowiska co jakiś czas...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@;-) 27.02.2019 18:34

Zwalniają ludzi bez powodu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;-)
 Opinia
@^^ 01.03.2019 17:47

Zwalniają gdy to słuszne. ostatnio zbyt wiele osób czuję się ponad swoje stanowisko, nie wykonuje go tak jak ma być więc po co trzymać takiego pracownika, spowalnia linie, robi źle i nie chce się poprawić to przykro mi. Każdy ma swoją szansę niestety nie każdy z tego korzysta odpowiednio.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@;-) 02.03.2019 15:49

Ponad swoje stanowisko ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@;-) 02.03.2019 15:49

Na czym polega ta praca co się tam robi ? Da radę się nauczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;-)
 Opinia
@^^ 03.03.2019 14:04

Jeśli chodzi o LEDy to kwestia jest połączenia jakiś części ze sobą, wkręceniu śrubek i tyle. Następnie osoby z maszyn sprawdzają to.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:-)
 Opinia
@;-) 04.03.2019 18:00

Na ktora zmiane najlepiej isc, o ile ma sie wybór?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@;-) 04.03.2019 18:00

Łatwo się nauczyć tego czy nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;-)
 Opinia
@^^ 04.03.2019 20:54

Pewnie że da się tego nauczyć. Zmiany są trzy wiec idzie się 22:00, 14:00, 6:00, ale ponoć dogadać też się da z menagerem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Egon
 Opinia
@1234 25.02.2019 21:28

Nawet stażowe ale tylko dla roboli bo liderom się nie należy im staż stoi w miejscu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@^^ 04.03.2019 20:54

Nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stelaaaa
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@:-) 04.03.2019 20:40

Na zmianę pierwsza najlepsza ????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@^^ 01.03.2019 17:47

Racja. Jak nie wyrabiasz to zwalniaja ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ASDF
 Opinia
@pracownik 22.03.2019 17:27

A co byś chciał, zarobić i sie nic nie narobić. To jest produkcja wiec norma musi być zrobiona, jak po paru miesiącach nie potrafisz jej zrobic to znaczy ze sie nie nadajesz.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Gdzie ta śmieszna agencja pracy las serwis ma siedzibę w Żorach na rynku? Bo chodzę tam na szeptyckiego 2A od tygodnia i cały czas zamknięte, telefonów nie odbiera nikt oprócz koreańskiego buca. Chodzi oo pit 11. Bo do tej pory nie dostałem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były pracownik 19.03.2019 21:10

Ja też byłam w agencji i zamknięta. Weszłam przez internet na E-pity i tam znajdował się mój pit. Spróbuj

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Blade
 Opinia
@Były pracownik 19.03.2019 21:10

PIT można odebrać w US

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Dawali z agencji pracy las serwis pity 11 bo już marzec a jak pitu nie było to nie ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia
@Były pracownik 01.03.2019 18:12

Nie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gracjan Obsztyfitykultykiewicz
 Opinia
@Były pracownik 01.03.2019 18:12

Dzwonię do płokułatury. Szczerze? Za takie coś jest kara, nie od dziś wiadomo że Las to firma kogucik. Zgłoście to do US.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Gracjan Obsztyfitykultykiewicz 07.03.2019 20:55

Dzwonilem nawet do tej agencji to nawet telefonów nie potrafią odbierać, będę musiał się przejechać do tego srakonixu i sobie z nimi porozmawiać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Były pracownik 10.03.2019 08:45

Las Serwis nie stacjonuje juz w Sekonix. Siedzibe maja na rynku w Żorach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
 Opinia
@Były pracownik 01.03.2019 18:12

Również jestem ciekawa jak to wyglada .. już 18 marca pitu dalej jak nie było tak nie ma :/ telefonu nikt nie odbiera a na rynku agencja tez była zamknięta jak chciałam się dowiedzieć co i jak ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kinga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Były pracownik 01.03.2019 18:12

Tez nie dostalam a dodzwonić sie nie moge :/

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, Interesuje mnie praca na dziale SMT. Posiadam ok 2,5r doświadczenia. Chgciałbym dowiedzieć się jak wyglądają zarobki, czy są przyjęcia na ten dział i coś nt kadry zarządzającej. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Nowy 13.03.2019 20:36

Przyjdź a się dowiesz

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@Nowy 13.03.2019 20:36

Na smt teamleder porażka. Nie zna się nie wiadomo kto go wgl wybral

Pomocna?
TakNie
dominika
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

zasrane koreance chca zeby czlowiek napierdzielal za miske ryzu smiech na sali chyba nie podazaja za czasem bo ten sie zmienil pracy jest duzo a tam stoja w miejscu nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@dominika 01.03.2019 01:39

Prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick heidfeld
 Opinia

pozdrowienia dla barana ktory parkuje czarnego focusa przed firma poza wyznaczonym miejscem parkowania.. ile razy bylo juz pisane na kakalo zeby przestawiac te auto .. malo masz teraz miejsca? rozumiem jeszcze jakbys tam parkowal jakas fajna bryka, ale tym focusem to se daruj

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Foka
 Opinia
@nick heidfeld 26.02.2019 23:38

mozesz sie przedstawic??albo przyjsc mi to powiedziec w oczy zapraszam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Foka 27.02.2019 22:06

To Ty sie przedstaw bo nie wiem do kogo mam przyjść xd

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Foka
 Opinia
@Nick 06.03.2019 08:51

Zapraszam na logistykę jutro o 14;00 ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenada
 Opinia
@Foka 27.02.2019 22:06

Hahhahah no przecież to było wiadome że tylko babsko tak parkuje bo jest najbliżej hahahha jpd babom to prawa jazdy nie powinno dawać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zenada 08.03.2019 10:19

zapewniam Cię, że to mężczyzna ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia

Jacyś fajni mężczyźni na magazynie ?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madzia
 Opinia
@;) 23.02.2019 12:48

Stasiu

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@;) 23.02.2019 12:48

Brajan szkoda tylko że ma taka te...dziewczynę;-)

Pomocna?
Tak5Nie
;)
 Opinia

Hahahahhaha jak wam się tak praca nie podoba to zapraszam nifco I adient tam zobaczycie co to zaaaa..... zmuszanie do weekendow I nadgodzin

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@;) 28.02.2019 12:44

A tu jak jest z weekendami? Trzeba soboty i niedziele? Czy jest jakiś przydział ile kto ma zrobić?

Pomocna?
TakNie
Ala@
 Opinia

Halo :-) czy ktoś może mi powiedzieć czy w weekendy są 3 zmiany czy tylko 1?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;-)
 Opinia
@Ala@ 23.02.2019 15:58

To już zależy od zapotrzebowania.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Czy ktoś wie coś o pitach za tamten rok czy firma las serwis już wysyła

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia
@Były pracownik 24.02.2019 15:19

Też czekam czy coś już wiadomo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Może nowa
 Opinia

Hej lepiej na montażu czy na wtryskach dla kobiety proszę o radę :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oblesnypatryk
 Opinia
@Może nowa 06.02.2019 10:24

lepiej to sie nie zatrudniać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Może nowa 06.02.2019 10:24

Chodzą takie plotki że na wtryskach za niedługo będą pracować tylko ludzie z Ukrainy ;) montaż jest okej ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Była pracownica
 Opinia
@Może nowa 06.02.2019 10:24

No nigdy na montaż, serio... injection spoko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia

Najładniejsza kobieta to roksana słyszałem że ma dziecko z koreancem A czy jest wolna ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@;) 22.02.2019 11:21

Prędzej Sandra

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;))
 Opinia

Moim zdaniem nie ma ładnych dziewczyn w tej firmie kilo tapety na twarzy i świeca się jak psu jajco. A przecież stare bloki się maluje nie nowe ! Rozumiem trochę się podmalowac. Ale gdybysmy zobaczyli je bez tapety to pewnie koszmar A z taka ilością makijazu ;o odstraszajace

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@;)) 22.02.2019 11:27

racja I te oczy wymalowane chodzby na kopalni robiły

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
^^
 Opinia
@;)) 22.02.2019 11:27

Tak A starsze kobiety trochę podmalowane I wyglądają wporzo I są wporzadku:D

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Haha
 Opinia
@;)) 22.02.2019 11:27

Haha to nie patrzcie jak wam sie nie podoba, proste ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@;)) 22.02.2019 11:27

To pisał chyba jakiś brzydal którego dziewczyny w sekonixie olewaja... A dziewczyn jest dużo ładnych i to bardzo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ala@
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy w soboty i niedziele pracują wszystkie 3 zmiany?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SamWieszKto
 Opinia

Nie chce wiele mówić ale mam znajomego co co chwilę mi posyła zdjęcia jak się opierdzielaja i filmiki jak grają w gry na komputerze albo jak opowiadał jak z koleżanką baraszkował w windzie albo między regałami. Powiem tak że to źle świadczy o tej firmie i władza powinna się za to wziąć bo to jest karygodne zachowanie i tego pracownika powinni zwolnić bo tak Polski nie odbudujemy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@SamWieszKto 22.01.2019 15:58

Fajnie jest w tym sekonixie, takie rzeczy robić każdy by chciał

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szkoda gadać
 Opinia
@SamWieszKto 22.01.2019 15:58

Hahaha żal (usunięte przez administratora) ściska

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@SamWieszKto 22.01.2019 15:58

Zapraszam że zdjęciami

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;d
 Opinia
@SamWieszKto 22.01.2019 15:58

ja mam filmik jak sobie dyskoteke robia i muzyki sluchaja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BylyPracownik
 Opinia

Nie polecam firmy, samo (usunięte przez administratora) w szczególności ze strony kobiet. Już po miesiącu wiedziałem, że nie przedłużę umowy, a wypłata to porażka.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia
@BylyPracownik 19.02.2019 21:21

Kobiety to nazywasz kobietami? Jedynie te starsze im należy się szacunek są wporzadku

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bylypracowsnik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bartosz 19.02.2019 21:23

Kobietki w sekonixie są właśnie przednie Tyczy sie to kazdego działu W szczegolnosci quality heh

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zakochany
 Opinia
@Bylypracowsnik 20.02.2019 19:56

Zgadzam! W kontroli jakości teraz najładniejsza jest ta Kasia w okularach słodko wygląda w tym za dużym na nią polarze.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Twojkochany
 Opinia
@Zakochany 21.02.2019 17:18

Ta Kasia to idiowtka xD

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zakochany
 Opinia
@Twojkochany 21.02.2019 17:44

Niby czemu? Znasz ją?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zakochany
 Opinia
@Twojkochany 21.02.2019 17:44

I pisze to pewnie jedna z dziewczyn z jakości co jej nie lubią i jak przerwa jest to chodzą na fajeczke i ja obgaduja a później sie uśmiechają do niej.. baby

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@Zakochany 21.02.2019 17:18

1 litera nazwiska ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia

Kiedy bedziecie wysyłać pit-y

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yoyo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kurła jeszcze CV nie wysłałem a wiem już że nie opłaca się tu pracować

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
--
 Opinia

jestem trochę nie śmiała dziewczyna gdzie mogę iść z zastrzeżeniami do 1 pracownika z magazynu ?nie daje mi spokoju jest bezczelny I chamski ma na imię Patryk.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@-- 07.02.2019 11:52

sami go wyrzuca I będzie spokoj hehe

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@-- 07.02.2019 11:52

No W sumie to masakra z nim obleśny (usunięte przez administratora) najlepiej takich unikać chodz trudno I nie da sie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bezczelny chamski Patryk
 Opinia
@-- 07.02.2019 11:52

"nie daje mi spokoju" haha aby Twoja historia byla bardziej prawdziwa proponuje dodac jeszcze ze siedze codziennie Ci pod drzwiami , stalkuje na fejsie plus biegam za Toba po Seko :D wtedy true info 101%. A co do Twojego pytania postaram Ci sie osobiscie pomoc, jest kilka opcji takich jak: list ze skarga do Sw.Mikolaja, Policja, FBI, wystapic w Trudnych Sprawach lub w ostatecznosci udac sie do mojego Kierownika. W kazdych z tych opcji jest 1 zasada,argumenty musza byc prawdziwe zeby ktos Cie smiechem przypadkiem nie zabil. Jako ze jestes nie smiala do kazdej z opcji proponuje anonimowy list zeby wyszlo tak dramatycznie. Dzieki za fejm ale na wiecej wiad juz nie odpisze bo szkoda mi czasu :D milej konwersacji, Peace :D

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@bezczelny chamski Patryk 08.02.2019 15:25

Z 50 osób pójdzie ze mną na skargę na ciebie jak nie więcej

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Serwis
 Opinia
@bezczelny chamski Patryk 08.02.2019 15:25

Śmierdzi Ci z buzi i krocza...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@bezczelny chamski Patryk 08.02.2019 15:25

Lepiej się nie wypowiadaj chyba że o tym co odtawiasz to sobie pogadamy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia
@bezczelny chamski Patryk 08.02.2019 15:25

sie nie wypowiadaj tylko niech cię zwolnią każdy ma cie dosyć!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ict
 Opinia
@Serwis 10.02.2019 19:27

prawda umył by chociaż zeby bo kupa ma lepszy zapach. Mam nadzieje ze mu nie przedłuża umowy. Wredne oddzywki I nachalnosc do każdej z nas

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia
@Ict 17.02.2019 18:48

Hahahhahahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia

pozdrawiam gorące mamusie po 40

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szukam pracy
 Opinia

Czy sa przyjecia do firmy. ? Jaka umowa na stary "czas trwania zarobki" Czy ktos moze mi powiedziec jak jest na Lakierni.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Czy ktoś powie jak wygląda praca na Ledach czy jest w miarę łatwa do ogarnięcia jak ludzie tam ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Może nową
 Opinia

Witam. Jaka praca na montażu? Czy praca jest ciężka do nauczenia się? Bardzo mi zależy na waszej szczerej opinie I liczę na szybką odpowiedź:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szkoda gadać
 Opinia
@Może nową 24.01.2019 19:50

Umiesz liczyć do 10 to dasz radę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aneta
 Opinia

Witam szukam pracy i teraz zastanawia mnie czy lepiej pracować na Żorach czy lepiej na Czechach.Czy zarobki sa te same.I jak z umowami jak sie ma komornika idzie załatwić jakaś najniższa ok 200złzeb nie zabierał????Jak praca nigdy nie miałam styczności z tego typu praca czy to trudne .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Aneta 28.01.2019 18:29

Jak się ma komornika to lepiej pracować w Czechach. Bo w Polsce zostawi Ci tylko na koncie 1470 a resztę on zabiera. Wiem coś o tym bo też mam takiego kolegę zwanego komornikiem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Sekonix Poland Sp. z o.o. - Żory

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sekonix Poland Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.