Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Flex

12.12.2023 14:20

Czesc wszystkim! Slyszalem duzo pozytywnych opinii na temat firmy, a w związku z tym, ze muszę odbyc praktyki w przyszlym semestrze jestem ciekawy, czy ta firma moglaby mnie na takie praktyki przyjąć? Czy ktos wie jak to wygląda? Jestem na studiach technicznych. Z góry dzieki za odp :)

23.05.2024 09:16

Mozesz zaczac od wymienienia plusow?
    strejk

24.05.2024 10:12

wdg mnie duzym plusem jest atmosfera tutaj no i sama organizacja
    Radzio

17.03.2024 13:14

Z tego co napisali na stronie to chętnie przyjmą CV od osób które chcą pracować jako serwisanci mechanicy i elektrycy. Mam uprawnienia SEP do 1kV i chciałbym wiedzieć czy są wystarczające żeby aplikować. Niewiele jest informacji o samej (usunięte przez administratora) więc każda wskazówka mi się przyda.

23.05.2024 09:18

Jaka nastepna umowe daja najczesciej po probnym?
    strejk

24.05.2024 10:09

chyba uopa
    Martynika

14.04.2024 16:04

Cześć, jest ogłoszenie do księgowości. Jakich widełek mogę się spodziewać? Czy to najniższa krajowa dla każdego?
    Maika

16.04.2024 11:13

Też jestem tego zdania. Podanie widełek to nic nadzwyczajnego w tych czasach
    Dziffka

21.05.2024 22:49

No tak, życie.
    Żak

28.03.2024 11:13

Cześć wszedłem ostatnio na stronę firmy i znalazłem stanowiska na które aktualnie jest zapotrzebowanie ale nie ma wyszczególnionych konkretnych wymagań tylko benefity, ktoś wie jak jest z tym doświadczeniem?

24.04.2024 09:46

Mówili, że dadzą znać niezależnie od decyzji ale nie miałem okazji sprawdzić na sobie
    Zwik

20.05.2024 15:15

Skoro tak powiedzieli to pewnie by się odezwali, inaczej mogliby po prostu nic nie powiedzieć

10.05.2024 15:56

op

17.05.2024 20:42

Może i firma na początku robi wrażenie, sypią obietnicami lepiej niż nie jeden polityk przed wyborami. Słabe stawki z czego 50% to premia uznaniowa, jeśli chodzi o stawki dużo zależy od czyjegoś widzimisię. Rotacja pracowników w tej firmie jest ogromna. Zwykły pracownik jest tylko kosztem, z którego trzeba wycisnąć jak najwięcej i ma przydzielony numerek(usunięte przez administratora) Chcesz normalnej pracy ? Idź do firmy gdzie szanuje się pracownika ale to nie ten adres.
    Stefan

09.04.2024 20:00

Odradzam tą firmę, szkoda zmarnowanego czasu, chociaż sama firma robi wrażenie, to zarobki są kiepskie, można zapomnieć że doczekasz się jakiejś konkretnej podwyżki, nastawienie do pracownika delikatnie mówiąc słabe, (usunięte przez administratora), wiecznie są oferty pracy na te same stanowiska. Jak już się tam zatrudnisz i wreszcie nadejdzie ten dzień że odejdziesz, nie zapomnisz go baaardzo długo.
    No

10.04.2024 13:59

Oczywiście że zapamiętasz. Wychodząc przez główną bramę...

08.04.2024 16:35

Pysia

09.04.2024 11:09

No tak. Jak zapłacisz to usuną. Wszyscy o tym wiedzą:)
    Pysia

09.04.2024 11:11

Najbardziej uwielbiam na tej stronie tego bota co cenzuruje słowa które nie są ani obraźliwe ani wulgarne. Miód ;)
    Goro

19.03.2024 07:15

Praca w tej firmie to wielkie wyzwanie. Pracując tutaj trafisz na wspaniałych ludzi którzy z uśmiechem na twarzy tobie pomogą. Reszta to lokalne '(usunięte przez administratora)' które będą złośliwie tobie w tej pracy przeszkadzać. Tak abyś nie mógł się na niczym skupić. Ktoś kiedyś tutaj się pytał jakie są działy firmowe; są różne np.: dział konstrukcji, dział finansowy, dział zakupów, dział sprzedaży (głównie Ekocel), dział przygotowania produkcji, planiści itd. Są też działy typowo produkcyjne jak spawalnia, lakiernia czy finalnego montażu. Zawsze coś można dla siebie znaleźć, ew miejsce za płotem. I pamiętajcie, uważać na '(usunięte przez administratora)', bo mają fory u przełozonych.
    Kamiński

22.03.2024 12:44

Wolność Tomku w swoim domku :)
    Tito

04.04.2024 07:33

Dokładnie tak jest. Sama prawda.
    track

13.11.2023 13:04

Zoeller ma monopol na rynku na śmieciarki? Bo nigdy nie widziałem innych niż z waszej fabryki. Chyba, że po prostu zdominowaliście rynek
    Beos

22.03.2024 10:46

Pewnie mailem taka informacja leci
    bravos

25.03.2024 10:13

po rozmowie podobno każdego informują o decyzji
    Zainteresowany

13.03.2024 12:09

Mam pytanie jakie stawki są dla szlifierzy? Napiszcie w prosty jak to wygląda bo zastanawiam się czy warto się zatrudnić.
    abc

17.03.2024 12:07

Stawki są niskie, żebyś musiał robić nadgodziny i soboty aby nie umrzeć z głodu.
    Bomba

26.01.2024 10:11

cześć wie ktoś może czy są teraz planowane jakieś przyjęcia? jeśli tak to na jakie stanowiska?
    Lims

22.02.2024 11:22

Mnie bardziej te badania interesują, zawsze się je robi przed rozpoczęciem pracy na uopie?
    Fresh

29.02.2024 10:49

No robi się badania w medycynie pracy ale jak zmieniasz pracę co miesiąc to nie robisz ich co miesiąc tylko raz na jakiś konkretny czas
    3bit

30.11.2023 08:18

cześć wie ktoś może czy można się zapisać do firmy na praktyki zawodowe?
    hael

28.02.2024 10:29

Jest ktos kto by mogl powiedziec cos wiecej o tym? Jak to tu wyglada i ile trwa?
    Fresh

29.02.2024 10:45

Ale czemu wy nie piszecie z takim zapytaniem do firmy tylko tutaj szukacie byłych praktykantów? W biurze wam pewnie wyjaśnią tę zawiłą jak widzę kwestię...
    ..I..

20.12.2023 23:18

Po dłuższym czasie firma sprawia wrażenie że (usunięte przez administratora), na 1 prace, do poduczenia się ? polecam, na dłużej nie. (usunięte przez administratora) myślisz że kiedyś tam się doczekasz konkretnej podwyżki ? lata lecą a ty jesteś dobijany wysokością stawek nowych świeżych osób które mają na start tyle co ty po x latach.
    Dokladnie

05.02.2024 17:37

(usunięte przez administratora)Też nie polecam tego zakładu nikomu tymbardziej że twoimi przełożonymi są osoby(usunięte przez administratora)
    xXx

18.02.2024 13:12

Ja mam inne zdanie, jak się w pracy nie jest docenianym a wykonuje się swoją pracę dobrze to się ją zmienia, nie każdy lubi latać do przełożonego albo wchodzić komuś w (usunięte przez administratora) i prosić o podwyżkę.

05.02.2024 17:44

Kys

13.02.2024 10:33

W dodatku jak potem da się zauważyć większość nazwisk jest niemiecka.
    Myst

16.02.2024 09:28

Ale co ja tam wiem:) ja nie noszę niemieckiego nazwiska :)
    Marysia

30.01.2024 21:14

Hej. Pytanko odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej/praca biurowa/ księgowość - jak przebiega rozmowa? Czy są jakieś zadania do rozwiązania? Czy rozmowa jest po angielsku( jeśli tak to do przeżycia czy mega trudno )? Z góry dziękuje za odpowiedz
    Marysia

01.02.2024 19:18

Dzięki za opinie ☺️ A jak atmosfera w dziale ? Ktoś jeszcze się wypowie
    Przez es

05.02.2024 17:32

Wszetkich biorooo,nie paczą czy (usunięte przez administratora)..dasz radee
    Parking

30.11.2023 10:15

Czy jest jakis pomysl rozwiazania problemu na parkingu ? Duza jego czesc jest wylaczona z uzytkowania co stanowi obecnie problem, dodatkowo osoby przyjezdzajace duzo szybciej do pracy na druga zmiane nie potrzebnie pogarszaja sytuacje. Poogladac serial w telefonie mozna rowniez w domu i nie trzeba tego robic na parkingu lub stolowce.
    wtorek

28.12.2023 11:29

jeszcze dopytam o godziny w jakich się tutaj pracuje, są konkretne zmiany?
    tilat

04.01.2024 20:04

Można czy trzeba? Jakoś przekłada się to na godziny w miesiącu?
    aldo

22.11.2023 10:15

cześć jak wygląda w tej pracy sprawa opieki medycznej? medicover czy lux med?
    ser w brzegach

20.12.2023 15:06

ja tam jestem zadowolony z tych kart z regulranie korzystam, zawsze to jakieś wsparcie
    ..I..

20.12.2023 23:10

Jakie wsparcie ? co ty za głupoty piszesz, sam do tego dopłacasz, nikt ci nie daje za darmo, ceny z kosmosu, mogę napisać więcej ale komentarz zostanie usunięty. Ta karta to tylko taki tzw. chwyt marketingowy, aby ładnie wyglądało w ofertach pracy.
    Welder97777

23.11.2023 00:21

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak działa premia uznaniowa co np. ma wpływ na to że jest minimalizowana
    Jadźka

18.08.2023 17:28

W ofertach pracy znalazłam ogłoszenie na stanowisko lakiernika. Pomagam trochę mężowi, ponieważ rozgląda się za pracą w tych okolicach, wymienionych zostało kilka benefitów, UoP, ubezpieczenie, Multisport a jak z podstawa zatrudnienia czyli zarobkami? Miesięcznie ok 6 tysięcy można oczekiwać? Jak z atmosferą?

11.11.2023 20:06

Zapomniałeś wspomnieć, ze przerwa produkcyjna jest pobierana dni z urlopu i jest wtedy otwarty tylko jeden dział. Trzeba uzasadnić dlaczego wtedy nie chcesz wziąć urlopu, by trafić na ten dział
    kkkk

19.11.2023 21:36

Nikt nie zmusza do brania urlopu gdy jest przerwa produkcyjna, można przyjść do pracy gdy ktoś nie ma urlopu lub nie chce brać, jakieś zajęcie zawsze się znajdzie. Poprostu takie coś istnieje i dużo osób to wykorzystuje, za 10 dni urlopu pod rząd przysługują pieniądze za tzw. wczasy pod grusza,ale nie jest powiedziane kiedy to musisz wykorzystać.
    Lenka

02.09.2023 10:40

Mam kilka pytań odnośnie stanowiska spawacza. Zarejestrowanie na umowę o pracę oraz benefity można wyczytać w samym ogłoszeniu, a kasa? Na jakim poziomie zarobki?
    BLB

07.11.2023 14:21

no bardzo fajnie, ale kolega o te 3 dni się pytał jakies tutaj...
    Tribe

08.11.2023 08:42

Ten "kolega" miał na myśli że kolejną umowę dostaniesz w ciągu trzech dni.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Varen

28.09.2023 08:11

Hej, zauważyłem na stronie firmy w zakładce edukacja że organizują staże wakacyjne. Czy poza wakacjami jestem w stanie się załapać?
    Varen

28.09.2023 08:12

Pytam bardziej czy ktoś się tak załapał, bo ofert nie widzę ale można aplikować bez ofert na to :D
    Anonim9607

20.09.2023 16:19

Witam, jakie są warunki na stanowisku spawacz, mniej więcej jakie są stawki i czy jest możliwość robienia nadgodzin?
    Grant

27.09.2023 10:19

Pracuje się w systemie dwuzmianowym? Jakie godziny obowiązują wtedy?
    Grant

27.09.2023 10:19

Widziałem też, że mile widziany jest język angielski, do czego jest tutaj używany?
    Coubaskovo

11.08.2023 10:56

Elo, Jak tam premie, były ?
    Furty

14.09.2023 11:54

W sensie odkąd się zatrudnisz czy trzeba na nie czekać?
    Prezes

17.09.2023 19:16

Hahahaha
    Alice in Chains

19.07.2023 10:51

Cześć, Mam takie pytanko czy jest możliwość powrotu jak się kiedyś pracowało tutaj? No i pytanie czy dostanie się tę samą stawkę jak poprzednio?
    Malkas

29.08.2023 08:29

Na jakim stanowisku pracowałeś? Brzmi dobrze
    Malkas

29.08.2023 08:29

w jakim sensie narzędzia pracy?
    AN

07.08.2023 20:30

Hej, pytanko jak dostać prace w biurze? widać ogłoszenia tylko na produkcje, czy w biurze rzadko kiedy zmienia się personel?
    wapniak

18.08.2023 09:57

jest szansa ze rekrutacja zawsze mniej wiecej tyle trwa? czyli 2-3 tygodnie w maksie?
    Muzykant

18.08.2023 10:51

Na spokojnie maks 3 tygodnie.
    Billy

24.07.2023 07:45

Czy produkcja pracuje w weekendy czy tylko w dni powszednie ?
    eloelo321

04.08.2023 17:45

tak mozna w soboty platne 100%
    Villain

07.08.2023 12:13

ale to pracujecie od poniedziałku do soboty czy jak?
    Op

29.07.2023 12:46

Kursy UDT mozna zrobic w firmie wiec to nie problem jak ktos nie ma. Dofinansowanie do multisporta to okolo 70 -80%.Dofinansowanie do wczasow to kilka stowek. Są tez bony swiateczne pod warunkiem ze sie solidnie pracowalo przez rok. Praca na dwie zmiany 6.00 -14.00 14.30-22.30 z mozliwoscia nadgodzin plus soboty. Praca stabilna ,wyplata zawsze na czas.
    Mirko

02.08.2023 11:12

No to nawet lepiej. A te zmiany to raz na tydzień chodzi się na ranki a potem na popołudnia czy jak to jest?
    Zbyszek

02.08.2023 19:15

Jeden tydzień na rano 6-14 Drugi tydzień 14:30-22:30
    Pionek

26.06.2023 08:19

mam pytanie co do ilości dni urlopowych w tej firmie czy jest to normalne 20 dni dla osób z małym stażem pracy czy jakoś inaczej tutaj macie?
    sashimi

28.07.2023 09:07

wcześniej miałem multisporta i zależy mi na tym żeby był też możliwy w miejscu do którego pójdę pracować..
    Mulet

31.07.2023 08:33

na górze kolega pisął że dofinansowanie 70-80% na multisporta mają
    Revi

29.06.2023 08:32

Był tu ktoś ostatnio na jakiejś rozmowie kwalifikacyjnej i może się podzielić informacjami jak to wygląda? Zastanawiam się nad aplikowaniem tutaj bo jest oferta dla mnie ale zastanawiam się jak to tutaj wygląda
    Gomu

25.07.2023 09:15

Jak dla mnie sama rozmowa też okej, nie ma co się stresować tylko po prostu się przygotuj i będzie dobrze
    Gomu

25.07.2023 09:17

w sumie na stronie firmy masz opisany proces, możesz sobie zobaczyć sam
    Erdo

10.07.2023 11:38

Siema, Na jakie warunki możnaby liczyć na produkcji? W sensie jakie pieniądze można zarobić, ile godzin trzeba wyrobić premie itd.
    tonic

20.07.2023 09:00

no to akurat brzmi sensownie bo nikt nie powinien oczekiwac ze jesli sie nie umie to sie bedzie zarabiac kokosy
    tonic

20.07.2023 09:01

a długo już tu robisz ? polecasz zatrudnienie ?

30.05.2023 07:54

Pytanko mam, kiedy przypada przerwa produkcyjna w tym roku?
    Stachu

29.06.2023 09:51

Dowiesz się w swoim czasie :)
    nacokomu

05.07.2023 15:58

a skad mamy wiedziec jak jest gdzieś indziej? ludzi raczej nie interesuja jak inni robia zbyt duzo własnych zmartwien zeby innymi sie ejszcze przjemowac
    Derwan

27.06.2023 09:51

Jak robi się na spawalni? Jaka metoda i czy jakies dodatkowe umiejętności są potrzebne? Biorą tez na przyuczenie jak cos?
    waters

27.06.2023 11:54

w ogłoszeniu jest info, że MAG 135
    waters

27.06.2023 11:54

w zasadzie na pytanie o umiejętności też znajdziesz odp w ogłoszeniu
    Ramon

25.03.2023 18:51

Szukam pracy w biurze, jestem zaraz po szkole więc mogę się nauczyć wszystkiego. Na początek może byc staż ale później dobrze by było zostać na dłużej
    berry

31.05.2023 08:07

podpowiedź: wejdź na stronie internetową i przejrzyj oferty pracy, dziękuję za uwagę.
    Pionek

26.06.2023 08:17

no to wyślij cv, nie wiem po co ten wpis chyba żeby sie pochwalić
    Wolka

24.05.2023 15:42

Dzień dobry. Pytanko o prace w księgowości ? Jak się pracuje ktoś może się wypowiedzieć ? Pozdrawiam ????
    aceptor

23.06.2023 11:20

jesli pytasz o produkcje to podejrzewam ze sie robi, raczej rzadko gdzie i kiedy produkcja jest wstrzymywana na weekendy
    aceptor

23.06.2023 11:21

wiec dolaczam sie do pytania, jesli sie robi to po ile h w soboty i niedziele?
    Mare

21.06.2023 09:54

Cześć, na stronie głównej jest oferta na młodszą księgową. Ta oferta jest aktualna, prawda? Czy ktoś może mi opowiedzieć jak w praktyce wygląda taka praca? Nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale raczej spełniam wszystkie wymogi. Jak wyglądają benefity w tej pracy?
    Mare

21.06.2023 09:57

Chcę jeszcze dopytać czy ktoś z tego właśnie obszaru mógłby się wypowiedzieć jak wygląda atmosfera?
    Nostrum

22.06.2023 07:44

Jest ok. Naprawdę jest miło i spokojnie, bez ciśnienia spokojna praca na luzie.
    Lulek

17.05.2023 10:18

Gdzie znaleźć informacje dot. pracy administracyjnej? bo tutaj chyba nie bardzo
    Gacek

16.06.2023 09:55

a jak jest z przyuczeniem na spawacza? da radę czy nie?
    Wacek

16.06.2023 12:58

Pewnie, jak masz predyspozycje to tak.
    ein

21.04.2023 10:31

serwisant mobilny jak i kiedy układany jest grafik? jakie godziny plus minus? powie ktoś jak to w praktyce wygląda?
    ein

24.04.2023 14:51

podbijam pytanie
    berry

31.05.2023 08:05

no słuchaj jak ci tu nikt nie odpowiedział do tego czasu, to mam nadzieję, że się dopytałeś sam w rekrutacji, ale napisać mógłbyś co się dowiedziałeś ;)
    1 Łódź

10.02.2023 18:12

Nadal jest jak jest..........
    Doland

25.05.2023 10:48

No i fajnie.
    koss

25.05.2023 12:40

No fajnie. Trzeba sie cieszyć z małych rzeczy. Z tego, że sie ma prace rowniez.
    Ordono

11.04.2023 15:41

Dużo macie tych ofert o prace, jak sie pracuje w firmie?
    Unhappy

24.05.2023 20:24

Poszczęściło się Tobie. Dział obróbka mechaniczna (usunięte przez administratora)
    Unhappy

24.05.2023 20:25

Dokładnie, nie każdy dział jest do (usunięte przez administratora)
    Comes

25.04.2023 07:52

Cześć, Jakie macie działy w firmie i czym się te działy zajmują?
    Oto

20.05.2023 07:38

Hmm, dział wyglądania przez okno?
    Bucio

23.05.2023 10:56

Nooo, jest jeszcze dział klikania w myszkę oraz stukania w klawiaturę.

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.