Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Przem

02.07.2026 20:57

GoWork powstał tylko po to aby nawet najgorsze firmy miały pozytywne komentarze a te negatywne jak nie zostaną usunięte to aby je przykryć jakimś bełkotem. Warto i tym pamiętać.
    #AsystentOsobyNiepelnosprawnej

falaśniegu

26.06.2026 08:09

Siemka. Myślicie, że jako osoba bez dużego doświadczenia zawodowego mam tutaj szanse się dostać?

Szmer

26.06.2026 18:33

Szanse sa,zwłaszcza jeśli pokażesz chęć do nauki i pozytywne nastawienie. W moim przypadku większe doświadczenie nie bylo tak kluczowe jak motywacja i zaangażowanie podczas rozmowy kwalifikacyjnej

bursztyn

26.06.2026 22:30

szanse mają wszyscy, nawet bez dużego doświadczenia, zwłaszcza jeśli pokażą dobre nastawienie :)
    oddech

25.06.2026 14:08

Jest jakiś pakiet sportowy u was do wykorzystania?
    dimglimmer

25.06.2026 21:45

pakiet sportowy do dyspozycji i korzystałem z niego kilka razy mozna wybrać cos co pasuje nie musi byc to tylko siłownia czy basen ale tez inne aktywności jak joga albo biegi co tam w multisport jest
    Sennawy

26.06.2026 04:41

Pakiet jest, faktycznie fajnie, że nie ogranicza się tylko do siłowni. Można znaleźć coś dla siebie bez problemu.
    Cichacz

24.06.2026 10:14

Są jakieś szkolenia dla pracowników? Fajnie by było wiedzieć, jak to wygląda w praktyce.
    Dewlight

24.06.2026 20:14

Szkolenia sa i różnią się w zależności od działu. U mnie na przykład były bardziej praktyczne,nastawione na konkretne umiejętności potrzebne do pracy, więc nie tylko teoria. Dzięki temu łatwiej przyswoić nowe rzeczy w codziennych obowiązkach
    VOID

25.06.2026 00:10

w moim przypadku były to raczej krótkie warsztaty wprowadzające, nie jakiś długi kurs. Dzięki temu szybciej można się wdrożyć bez zbędnego przeciążenia wiedzą.
    Frostveil

23.06.2026 14:21

Ile zazwyczaj przysługuje przerwy???
    Softember

23.06.2026 21:03

przerwy są, ale faktycznie czasem trudno wyłapać idealny moment na ich wykorzystanie w ciągu intensywnej zmiany. Dobrze mieć to jakoś jasno ustalone, żeby uniknąć niepotrzebnego stresu
    zawiej

24.06.2026 03:52

U mnie zazwyczaj dwie po 15 minut, ale zależy też od długości zmiany
    Cloudstill

22.06.2026 11:54

Jest ktos do pomocy na poczatku pracy w razie w? dla nowego zawsze potrzebne
    doliniec

23.06.2026 00:39

Na spokojnie zawsze można kogoś znaleźć kto pomaga, z reguły w każdym dziale są ludzie chętni pomocy :)
    On

21.06.2026 17:38

Cos chyba nie tak jest z ta firma szukają na lakiernie ludzi od lat juz albo firma płaci grosze albo atmosfera ludzie i z kierownictwem.cos nie tak
    Drift

06.06.2026 10:41

Jak wygląda kwestia ubezpieczenia w tej firmie? Czy to standard ZUS, czy są jakieś dodatkowe opcje? Pytam, bo różnie z tym bywa w zależności od branży.
    quietfield

07.06.2026 01:39

Z tego co pamietam standardowe ubezpieczenie to ZUS bez jakichś dodatkowych pakietów ubezpieczeń. Raczej nie ma tu wielkich niespodzianek, przynajmniej na etacie.
    Żar

07.06.2026 18:46

Zgadza się, firma oferuje standardowy ZUS ale też można przyłączyć się dodatkowo do ubezpieczenia grupowego, więc to nie jest tak, że nie ma nic ponad. Jak ktoś chce to korzysta :)
    Lig

04.06.2026 20:20

Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć oferty pracy do tej firmy?
    Młynek

05.06.2026 14:06

Dla mnie najprościej byłoby zacząć od strony firmowej i jednocześnie sprawdzać chociażby pracujpl
    ZwykłyNick

06.06.2026 00:40

Warto rzucić okiem na profile w mediach społecznościowych firmy, tam coś dodają czasami czy nie bardzo?
    Uwa

05.06.2026 22:33

Fajne mi się pracowało Ale cuz przedobrzylem alkohol mnie załatwił bym chciał wrócić odstawiłem to wiem że potrzebujecie na krawedziarke konfekcję wiertarki więcej pracowałem na krawedziarke i konfekcji na pile też bałbym radę
    Cichot

03.06.2026 13:26

Zastanawiam się, z kim jest rozmowa rekrutacyjna przeprowadzana? Z kimś z działu HR, czy może od razu z jakimś kierownikiem danego działu czy coś? Bo wiadomo – różnie się człowiek przygotowuje w zależności od tego, kto siedzi po drugiej stronie.
    QUARTZ

04.06.2026 07:08

Czy to aż taka różnica kto prowadzi rozmowę? Trzeba to przetrwać i tyle hehe
    Północnik

05.06.2026 08:57

Z mojego doświadczenia wiem, że dzial HR skupia się bardziej na formalnościach i ogólnych pytaniach, a kierownik sprawdza konkretne kompetencje związane z pracą na danym stanowisku.
    Rozzik

02.06.2026 08:55

Fajna praca, dobrzy ludzie, nie ma źle. W dzisiejszych czasach to już naprawdę sporo. Jak atmosfera dobra, to i robota idzie łatwiej.
    ZostawięTu

02.06.2026 21:40

To ile tu pracujesz? od początku taka atmosfera i nic się nie zapowiada na żadna zmianę?
    Shadelet

04.06.2026 05:22

A poza tym ludzie potrafią zrobić dużo więcej, gdy nie ma zbędnego napięcia. Z własnego doświadczenia wiem, że wtedy i błędy łatwiej wyłapać, bo można spokojnie zapytać o pomoc, a jak wiadomo nikt nie jest idealny i błędy też się zdarzają.
    CYAN

01.06.2026 18:55

Średnie wykształcenie będzie ok, by pracować tutaj? Nie każdy miał okazję iść na studia, ale przecież to nie wszystko. Chyba ważniejsze, żeby człowiek chciał pracować, nie?
    zaya

03.06.2026 17:36

ja tam uważam że wystarczy odpowiednio ich przekonać na rozmowie rekrutacyjnej, są też szkolenia czy kursy którymi można udokumentować odpowiednie umiejętności
    Slowbloom

01.06.2026 18:10

Opowie ktoś, jak wyglądały jego początki pracy tutaj? Zawsze najtrudniej się wdrożyć. Ciekaw jestem, czy ktoś pomaga nowym, czy trzeba sobie samemu radzić.
    krąglic

03.06.2026 03:33

wydaje mi się, że zawsze warto podpytywać tych bardziej doświadczonych, bo bez tego trochę trudniej jest wszystko ogarnac
    Załyn

03.06.2026 16:20

U mnie akurat sporo rzeczy musiałem sam ogarnąć, ale z czasem kontakty z bardziej doświadczonymi pomagały lepiej rozumieć specyfikę pracy. Tak więc wsparcia nie zabraknie, ale jednak samodzielność przede wszystkim.

21.04.2026 12:39

#AsystentOsobyNiepelnosprawnej

17.05.2026 20:20

Co ci to da, przecież to sam gowork musiał je usunąć, skoro to zrobili to najwyraźniej coś nie banglało wobec regulaminu, który bądź co bądź każdy akceptuje kiedy coś tu pisze.
    Przem

19.05.2026 21:05

Bzdury piszesz. Jest tutaj takie coś jak usuwanie niewygodnych komentarzy dzięki wykupieniu abonamentu.
    moonlow

25.03.2026 09:34

Pierwszą umową jest umowa o pracę? długo zajmuje nowemu pracownikowi poznanie nowych obowiązków itd ?
    Fogmellow

28.03.2026 12:31

czyli rozumiem, że zaczyna się od umowy o pracę, a jak długo trwa nauka nowych zadań? da się to ogarnąć szybko?

17.05.2026 20:24

Zależy od tego jak szybko łapiesz i czy masz już jakieś pojęcie. Ktoś z większym doświadczeniem ogarnie praktycznie od razu, świeżak potrzebuje więcej czasu, to chyba oczywiste

20.04.2026 15:08

17.05.2026 20:21

Ale co? Bo nic z tego nie wynika.
    półszarówka

24.04.2026 11:54

Zdarzają się jakieś premie czy czysta podstawka? Bo wiadomo, każdy lubi, jak się coś dodatkowego wpadnie. Często to zależy od wyników?
    Ksiazulo

14.05.2026 14:59

Tam możesz ewentualnie dostac -20 % od pensji za głupie spóźnienie się na odprawę, musisz chodzić jak w zegarku 😁😁

17.05.2026 20:18

W końcu to praca, a nie szkoła, gdzie spóźnisz się i dostaniesz uwagę do dzienniczka, a jak robisz to notorycznie, to wezwą twoich rodziców. Takie uroki roboty.
    Rozdźwięk

22.04.2026 10:52

Można pracować na 3/4 etatu? Pytam, bo studiuję i nie wiem, czy da się to połączyć. Czasem firmy mają z tym luz, a czasem twarde "pełny etat albo nic".
    Nie Bot

21.04.2026 15:01

Wy macie serio ludzi za ograniczonych umysłowo ?Przecież takie nicki się tu nigdy nie pojawiały widać za biurowy siedzi i klepie pozytywne opinie,wiarygodne by było jak byś się podpisywał Mietek,Wiesiek,Zbyszek a nie angielskie losowe przez AI wygenerowane opinie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Shadecrest

20.04.2026 12:21

Ile trwa najdłuższa przerwa na zmianie ośmiogodzinnej? Zawsze dobrze wiedzieć, ile realnie można odpocząć, zanim znowu wróci się do roboty. Kawa i kanapka to obowiązek aa.
    Windreach

16.04.2026 08:45

Widzę, że sporo osób pyta o robotę. Pracowałem tu jakiś czas temu, co prawda niedługo, bo potem się przeprowadziłem do innego województwa, ale szczerze, wspominam nieźle. Warunki przyzwoite, ludzie w większości bardzo spoko. Moim zdaniem nie ma co się bać i spróbować na własnej skórze, może akurat wam się spodoba, nie ma nic do stracenia.
    Pochylen

20.04.2026 11:45

Czy naprawdę warto to sprawdzać?
    Shadequiet

13.04.2026 14:42

jeśli mam doświadczenie, ale nieco mniejsze niż wymagane w ogłoszeniu to jest sens składać CV czy raczej odpuścić?
    lowdusk

15.04.2026 08:52

Nie wiem po co sobie to utrudniać. A może im mniej doświadczenia tym lepsza wkrętka?
    Pozytywny

15.04.2026 15:43

Szczerze powiem że po pół roku pracy miałem już dosyć. Nikomu nie polecam tej firmy ok to co ludzie piszą że praca w tym miejscu to strata czasu to tak Faktycznie JEST. (usunięte przez administratora) ODRADZAM !!!
    Sven

13.04.2026 07:02

Firmy nie polecam dla rządzących (usunięte przez administratora) jeśli pracowałeś w kilku firmach to nie jesteś rzetelna osoba z którą można podpisać umowę o pracę.
    Wyjadacz77

14.01.2026 12:59

Widać firma kupuje boty żeby przykryć komentarze ostatnich podwyżek i premi rocznych.Słabiutko trzeba było ludzią zapłacić a nie teraz fisiować,
    Wal

04.04.2026 16:10

Firma dla ludzi którzy chcą pracować a nie kombinować polecam
    Karol

08.04.2026 22:14

O tej firmie można napisać dużo ale z całą pewnością nie to że to firma dla "chcących pracować" dużym plusem jest to że duża część pracowników ma blisko, młody może zdobyć jakieś doświadczenie i to koniec zalet. Jak zacznę wymieniać minusy to komentarz zostanie usunięty.
    Indoktrynator

31.03.2026 16:19

Jak wygląda kwestia "wyjść na dymka", jest taka opcja, czy stoisz jak kołek 8 godzin przy maszynie
    Marcepan

03.04.2026 16:29

4 godziny 100% twojej ciężkiej pracy w sobotę czyli tak naprawdę 8 godzin czyli 1 dzień za darmo w miesiącu.
    ZbigniewBoniek

01.04.2026 23:50

Im dłużej pracuje się w tej firmie, tym więcej rzeczy staje się jasnych. Wiedza i doświadczenie nie zawsze są mile widziane(usunięte przez administratora) Styl zarządzania opiera się głównie na (usunięte przez administratora), zamiast na współpracy i szacunku. Kadra jest szkolona pod kątem egzekwowania wyników, nie budowania zespołu. Na portalach opinii widać wyraźną dysproporcję między realnymi doświadczeniami pracowników a nagłym napływem bardzo pozytywnych komentarzy, co pozostawia pole do własnych wniosków. Częste zmiany kadrowe, w tym na stanowiskach kierowniczych, nie poprawiają sytuacji na produkcji. Zamiast rozwiązywać problemy, tworzy się nowe. Każdemu polecam dokładnie przemyśleć, czy to środowisko pracy jest dla niego.
    półśnieżynek

28.03.2026 12:45

fajna praca, raczej spokojna na codzień i w dość dobrej atmosferze. na ogół polecam
    Dewtrace

30.03.2026 07:38

a możesz powiedzieć coś więcej o codziennych obowiązkach? bo szukam czegoś w miarę spokojnego.
    Zawirow

23.03.2026 14:30

Czy do firmy można zatrudniać się też poprzez agencję pracy? Bo widziałem kilka ofert podpisanych przez różne agencje. Ciekawi mnie, jak to wygląda w praktyce.
    Zasmuż

24.03.2026 10:55

tak, można przez agencje, to dość popularne. niektórzy tak zaczynają i później zostają na stałe
    zadrzewek

25.03.2026 08:42

spoko, jak agencja ma oferty, to chyba warto spróbować. ale ciekawe jak potem z umową się to wszystko układa.
    nightfalling

20.03.2026 13:27

Jak atmosfera w firmie przekłada się na efektywność pracy? Ciekawi mnie to, bo często klimat w zespole robi ogromną różnicę. Niby banał, ale jak ludzie się dogadują, to wszystko idzie lepiej.
    NiechZostanie

23.03.2026 08:50

zdecydowanie atmosfera ma znaczenie. jak się ludzie dogadują, to praca lepiej idzie i mniej stresu.
    Zasnuwek

23.03.2026 09:54

to prawda, dobry klimat w zespole to klucz. chętniej się pracuje, kiedy możesz liczyć na innych
    Tchnienie

18.03.2026 12:22

Co do rekrutacji – tylko spotkanie, czy pierwsza rozmowa telefoniczna również jest tą selekcyjną? Niektórzy traktują telefon jako wstęp, inni już jako pierwszy etap eliminacji. Jak to wygląda u Was?
    Cieniowanie

19.03.2026 11:09

czyli rozumiem, że rozmowa telefoniczna może być traktowana jako selekcja? to trochę zmienia sprawę.
    powid

20.03.2026 09:22

u nas telefon to raczej wstęp, ale już sporo osób dostaje zaproszenia na spotkanie od razu. nie ma co się stresować, wszystko zależy od rekrutera

16.03.2026 11:18

Driftor

17.03.2026 08:38

zgadzam się, kasa zawsze na czas to duży plus. atmosfera też w porządku, jak ktoś chce pracować
    Sunquietly

18.03.2026 09:49

czyli dobrze słyszeć, że nie ma z tym problemu. a jak u was z awansami? są jakieś możliwości?

15.03.2026 12:17

Firma wymagająca, bardzo rygorystyczna, pensja średnia - podobnie jak w okolicy, a gorzej niż w 3 City (zależy od stanowiska). Atmosfera jest różna, ostatni qwartał roku bywa napięty i z dużym brakiem profesjonalizmu co skutkuje masą reklamacji, za które bierzesz odpowiedzialność podpisując protokoły ukończonego procesu produkcyjnego. Ogólnie duża firma należąca do korporacji - praktycznie jesteś tylko numerkiem, a jak chcesz zarobić, to na produkcji musisz robić nadgodziny jak są zamówienia. Jako pracownik biurowy masz odpowiedzialność za powierzone zadania i musisz się z nich wywiązać, nacisk z strony przełożonego, który wie najlepiej. Według mnie lepiej się nie wychylać, bo natłok obowiązków (jak jesteś ambitny) zniszczy Twój zapał i chęci obserwując współpracowników, którzy się nie wychylali z pomysłami. + Firma stabilna i wypłacalna. - Trzeba uważać na ludzi i studzić zapał do pracy, bo i tak nic więcej nie zyskasz poza większą ilością obowiązków i odpowiedzialnością za nowe pomysły i rozwiązania. Uważajcie co mówicie ludzią, bo nigdy nie wiesz kto strzela z ucha!

15.03.2026 05:52

Pracujesz rekordową ilość godzin by coś zarobić. (usunięte przez administratora)
    CRUX

12.03.2026 13:02

Nie mam za bardzo doświadczenia w zawodzie. Czy mogę liczyć na zatrudnienie tutaj na jakimś stanowisku?
    przymróźny

13.03.2026 08:36

sporo osób tu zaczynało bez doświadczenia, więc pewnie też masz szansę. najlepiej aplikuj i zobacz co się wydarzy
    OstrożniePiszę

14.03.2026 12:06

myślę, że warto spróbować. zawsze mogą dać szansę nawet tym, co dopiero zaczynają.
    VEIL

10.03.2026 09:11

Jak oceniacie relacje towarzyskie w pracy? Czy ludzie spotykają się też poza firmą, czy raczej każdy po godzinach znika? Zawsze fajnie, jak zespół potrafi się dogadać nie tylko zawodowo.
    smoglik

11.03.2026 09:56

w sumie to ludzie się znają, ale większych spotkań po godzinach nie ma. każdy raczej wraca do swojego życia i tyle
    skrąg

28.02.2026 23:42

Byłam kiedyś na rekrutacji w firmie. Wprawdzie ostatecznie nie dostałam pracy, ale wrażenie po rozmowie miałam bardzo pozytywne. Widać, że firma wymagająca, ale to na plus.
    półsenność

02.03.2026 08:05

spoko, że miałaś pozytywne wrażenie. może warto spróbować jeszcze raz, kto wie co się zmieniło
    Tonic

09.03.2026 22:46

Tylko najpierw trzeba się dostać, więc koleżance to raczej szczególnie nie pomoże, że można się sporo nauczyć

01.03.2026 13:10

przymglik

03.03.2026 08:00

a jaka tam atmosfera? lubisz pracować w takim środowisku, gdzie ludzie się znają i wspierają?
    Tonic

09.03.2026 22:45

No różnie, zależy od ludzi, z jednymi się dogadasz, z innymi nie. Też zależy jaką osobą sam jesteś, czy sam coś mącisz, obgadujesz, czy jesteś spoko koleś.
    Tlenik

26.02.2026 15:45

Jest jakiś określony profil kandydata w który trzeba się wstrzelić?
    Strefik

27.02.2026 13:11

Nie ma jakiegoś sztywnego profilu, ale wiadomo, że lepiej mieć doświadczenie w branży
    smoglik

28.02.2026 23:21

a co dokładnie masz na myśli? interesuje mnie jak to wygląda z ich strony.

27.02.2026 10:40

Rozmarzyk

28.02.2026 23:16

no właśnie, praca może być monotonna. ale przynajmniej nie ma za dużej presji, to też coś.

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.