Zoeller Tech Sp. z o.o.

Rekowo Górne

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 209 ocen.

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.

Zygo

Mela przeciez ona Ci nie poda kwoty, tylko bedzie gadała takie bzdury jak powyżej, o doświadczeniu, kwalifikacjach itp... Dobry spawacz zarabia od 25zl/h w górę takie sa stawki tam gdzie ja pracowalem

anonymous
@Llll 22.02.2018 12:18

Chodzi mi o kolesia jaki on jest. Nie interesuje mnie to ze juz tam nie pracuje.

lady
@anonymous 22.02.2018 15:54

to po co się pytasz? po co ci to wiedzieć? to forum nie służy do obgadywania ludzi.

Paluch

Cieżko ocenić pracę na serwisie bo to męcząca robota. wszędzie taka jest, miejsce pracy nie ma znaczenia. no ale jakbym już mial zoellera oceniać to pracuje się dobrze bez problemow. ludzie jacyś tacy życzliwi do siebie chyba to nie takie powszechne teraz. pozytywnie oceniam. pozytywnie

Tosia

Jednym slolowem bylo dobrze za. P.Zasady i P.kleszcza a teraz same zakazy i nakazy i komu by tylko dowalic nagana lub premie

Mela
@Tosia 19.02.2018 15:59

Za kleszcza???!!!!To czemu za niego przez to parę mc poszło tyłu ludzi w h..? Za zasadę tak

biedronk

czasem cisną z robotą, ale muszą, bo normy trzeba trzymać, żeby interes się kręcił, ale reszta jest znośnie

Wieszcz
@biedronk 19.02.2018 15:56

Dobrze, niech cisną, póki warunki do pracy są zachowane, to nie ma się co czepiać. Nawet lepiej, bo znaczy, że jest co robić, firma dobrze stoi i pracownik się o przyszłość martwić nie musi.

Socks

Ktoś coś o Marcinie W. Byly kierownik.

Krystian

Witam a premie są?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jagoda
@Dokładnie 14.02.2018 15:18

Z koniem poukuadane? Chyba nie pracowaliscie na v 19, 20. Zawsze bajzel. Wagwizdane na robote i to sie wam podobalo tylko. Pisza tylko tu co lubia opierdalaaaac sie. Ja pracuje na czarnej i nie nazekam. Robie swoje i nie narzekam. Teraz jest porzondek i nikt tego nie powie. Dobre ze znalazl sie taki co wziol sieza nierobow... Z rysunkiem nigdy nie bylo problemu wiec skoncz wymyslac i (usunięte przez administratora) tylkonzacznij robic!!!!! Oby tak dalej!!! Powinien cale premie zabrsc nierobom!!!

anonymous
@Jagoda 14.02.2018 18:30

Z koniem nie bylo żadnego bajzlu linia wiedziała co ma robić i żadnych opóźnień nie było! A koń miał w (usunięte przez administratora) bo pewien Pan i tak powiedział wcześniej ze i tak umowy mu nie przedłuży ,Ale potrafił z ludźmi rozmawiać ,a nie robom owszem co niektórzy to co miesiąc premi powinni mieć 0,0.

Pucki

(usunięte przez administratora) biurowi idioci i skończeni debile .

stopperon
@Pucki 15.02.2018 05:40

Rybak przestań zaśmiecać forum. Zajmij się swoim życiem!!!!!!!!!!!!

Mariuszzz

A ile zarabia monter spawacz?

Petarda
@Mariuszzz 12.02.2018 22:53

12zl

wizus

niektore z tych tu opini są krzywdzace. nie jest łatwo ale sie robi czas mija całkie szybko i leci. wynagrodzenie daja na czas i super wiecej człowiekowi nie trzaa.

Ahmed

Pan Ryszard notorycznie neka praktykantów proszę coś z tym zrobic jak najszybciej

Krystian

A jak to wyglada z premią w tej firmie?

Mariuszzz

Ile zarabia monter spawacz?

Spawman

W Zoellerze pracowałem na stanowisku spawacza. Robota ciężka, ale w bardzo dobrych warunkach i z dobrym sprzętem, nie to co w innych tego typu firmach, gdzie głównie stary złom jest. Pracowałem w otoczeniu fajnych ludzi. Umowa bardzo dobra, stawki też.

hallux
@Bajki opowiadasz 08.02.2018 15:08

jakbyś nie zauważył to firma raczej nie lata w powietrzu i jak ktoś się musi przenieść do innego miasta albo coś w tym stylu, to firma za nim magicznie nie leci. czasem się rezygnuje z fajnej pracy, chociaż się nie chce, bo życie nie zawsze się układa jak chcemy. życzę Ci, żebyś nigdy nie był w takiej sytuacji

Natural
@hallux 09.02.2018 14:16

rybaczyna już się tyle razy wypowiadał bez sensu, że nie ma go co słuchać, bo gada jak potłuczony...

Potter

może to nie jest idealne miejsce pracy, ale żeby od razu krytykować, to raczej nie ma specjalnie o co. dużo roboty, ale ja nie z takich, co to odstrasza, raczej zadowolony jestem, że zajęcie mam i co do garnka włożyć.

TYK
@mądry 02.02.2018 11:55

Tak, tak...wszyscy dobrze wiedza, ze w biurze siedza nieroby, ktore nie znaja sie na swojej robocie. Nie jest tak jak piszesz, bo mamy pojecie co robicie. Przerysowac to kazdy potrafi, a jak potrzeba pomocy na dole, to wszyscy sie boja podejsc....zreszta widac przez okno Wasze wieczne przerwy

Optymist
@TYK 03.02.2018 07:35

nieroby? w każdej firmie zdarzą się wyjątki, ale żeby wszystkich nazywać nierobami to już przesada... opanuj się gościu!!!

Ja tylko pytam

Na stronie urzedu pracy w pucku widnieje kilka ofert pracy z zoellera i sa nawet podane stawki tylko szkoda ze nie prawdziwe bo rzekomo w firmie ma sie zarabiac od ok 3500brutto a w rzeczywistosci jest to ok 2500 brutto wiec jak to w koncu jest?

Pele
@Jo 30.01.2018 23:32

Oczywiscie ze tyle zarobisz tylko ze jest jeden maly szczegol,niby ma sie tyle zarobic pracujac 40h tygodniowo a nie ponad 50h. W ofercie pracy jest wyraznie napisane od 3500 brutto przy zachowaniu 40h tygodniowo pracy,ma sie to nijak do rzeczywistowsci. Otrzymujac 12 zl na start nigdy nie wyjdzie to 3500.

Rybak z Pucka
@Pele 31.01.2018 09:34

Tak wszyscy gadaja i gadają wode nigdy nie wyjdziesz 3500 przy 40h tyg jak zrobisz nie wiadomo ile nadgodzin to moze i zarobisz ja mam zrobic 168 godz miesiecznie i zarobic a nie dymać nie wiadomo ile godzin miesiecznie bujda na resorach te ich ogloszenia i wymyslanie bajek

sprawiedliwym

Ludzie weźcie się za robotę a nie piszcie głupot!Jak komuś jest źle to niech się zwolni ,ja uważam ze jest ok płacą na czas pracujemy w ciepłym .Majstrowie też są ok musza pilnować dyscyplinę inaczej nikt by nic nie robil.Kierownik ma dobra ekipę tak dalej

Gordżus
@Rybak 23.01.2018 19:33

Zauważyłeś, że jesteś tu sam? Tylko Ty masz problem z tą firmą. Już znamy Twoją opinię i starczy. Nie musisz jej powielać milion razy.

odef
@Gordżus 24.01.2018 12:23

ten Rybak już wiele razy pisał takie bezsensowne opinie, więc nie ma się co awanturować. ot, głupoty pisze sobie po prostu, bo musi się gdzieś wyżyć.

ZZ Top

Pracowałem dla tej firmy kilka lat. Bardzo porządni ludzie w niej pracują i też nią kierują. Nie miałem zastrzeżeń żadnych większych. Samej pracy rzeczywiście jest dużo. Pensja standardowa na region. Po prostu polecam.

mariuszz

a ile zarabiają spawacze w tej firmie?

Pucki
@mariuszz 26.01.2018 23:19

7zł na reke i umowa zlecenie

polo kokta

robota jak robota. dużo pracy, ale warunki dobre.

Obecny pracownik

Jak jest tak źle to lepiej zmień firmę i nie pisz bredni.

spokojny
@Obecny pracownik 17.01.2018 19:16

podbijam. wszyscy jakoś pracują i nie mają problemów, a winternecie to wszyscy mądrzy

polska

Tak sobie jest zła atmosfera

potok

Praca ok ale liderzy wymagają czasu pracy A sami tego nieprzestrzegaja A wogule Ci na czarnej hli pod oknem niech sami zaczną tych zasad przestrzegać posiłki jemy na stołówce a nie w budzie panowie i trwa to 15 min a nie puk Dnia

Feniks Reda Fight Club

Znalazłem ogłoszenie w sprawie pracy o treści- pomocnik lakiernika. Warto?

jarobot
@Feniks Reda Fight Club 14.01.2018 20:45

jak chcesz się poduczać na lakiernika to praca super. znajomy tak robił i mówił, że było w porządku

tyle w temacie

a ty jak chcesz zaśmiecać to forum jakimiś głupimi opowiastkami, to lepiej znajdź sobie na to inne miejsce. siedź sobie na tym kutrze w pucku i się z niego nie wychylaj, bo brednie gadasz.

nowy

witam chciałem sie zapytac jak oceniacie prace tych ala liderów ?

Kajko
@Pijus 10.01.2018 21:22

Beznadziejni to są ci, którym się pracować nie chce, a nie liderzy. Dajcie im spokój, robią, co mają.

NOWY OD NIE DAWNA

Zastanowcie sie co piszecie co oni komus zrobili?,Jak dla mnie bez zastrzeżeń ich praca. Robia to co Mają, życzę wam żebyście trafili kiedys na przełożonego co wam naprawde codziennie w pizzz wstawi i bedziesz czul mobbing na plecach Moze wtedy docenicie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sp

(usunięte przez administratora)jakie 12? To czemu ja rok temu miałem 30? A teraz dają mi 35? Marny z Ciebie spawacz skoro tak cię cenia

Kutrowy z rybą
@Sp 10.01.2018 15:05

Na działalności chyba

friedrich

Są zakłady pracy w których nie uświadczysz normalnych warunków do pracy i ludzi do pomocy. Nie to co tu. Pożyjecie to zobaczycie co mówie. Dlatego cenie Zoellera.

anonim

(usunięte przez administratora)

NIE_PRACUJĄ

Hahah "którzy nie pracuja" a według Ciebie do pracy sie chodzi po to zeby nie pracowac? Czyli twoja definicja pracy jest taka ze :Ty nic nie robisz a firma ma placic i jest Git ,wszyscy zadowoleni.. Nie,no padne czytajac glupoty ludzi. Pewnie pisza to jakies nieroby co dostali (usunięte przez administratora) albo gowniarze co mysla tylko gdzie sie schować, albo pogadac, byle nie pracowac. Prosze was .normalni ludzie nie pisali by tychy bzdur,nawet nie wpadlo by im do glowy zeby tu wchodzic i tracic czas na wymyslanie takich bajek. Ogarnijcie sie.

Alo alo

hej forum, nie wiecie może czy nie szukają kogoś na serwis? dajcie znać, no i czy warto też parę słów. dzięki

r
@Bifur 03.01.2018 14:22

szukaja serwisanta

alo alo
@r 05.01.2018 11:06

dzięki, wysłałem zgłoszenie, zobaczymy co będzie

Chora

Są osoby, które tu pracują długo, więc widocznie warto. Ale nie każdego się zadowoli, wszystko zależy od tego jak się do pracy nastawimy.

hekson

Dobra robota tu była. Dużo doświadczenia można zebrać. Sporo pracy wprawdzie, ale pracowałem w takich zakładach, że dużo więcej się robiło za te samą kasę w dodatku.

mikołaj

Wesołych Świąt Zoeller..

ukłony

ZOELLER JEST W PORZĄDKU. tyle w temacie

Korbbb

w zoellerze jest praca fizyczna. nie jakieśtam siedzenie za biurkiem, więc wysilić się trza, żeby zarobić pieniążki na życie. jak się wysilisz to masz. nie ma miejsca na leni, które tu wypisują niestworzone rzeczy o zoellerze.

Jopek

ludzie, jak macie z czymś problem, to zgłoście to w firmie, a nie piszecie nie wiadomo co w Internecie. tu to każdy pierwszy do krytyki, a do pracy to wszyscy ostatni. zoeller to bardzo porządny zakład pracy, nie czytajcie tych bzdur, które tu zamieszczają jacyś frustraci...

Mechmech

w zoeller pensję zawsze dostawałem na czas, co patrząc na inne firmy i to co sie teraz dzieje, to super. warunki optymalne i naprawdę fajni ludzie. mógłbym z nimi zawsze i wszędzie pracować. szefostwo ok.

Pokerzysta

Pracuję jako serwisant w terenie i to bardzo porządna praca. No klienci różni, normalka. Zoeller zapewnia służbowy samochód, także wygodnie. Ogólnie umowa bardzo spoko i wszystko na poziomie.

Boni

Od dawna obserwuję opinię o tej firmie i z tego co widzę, to nadzwyczaj dużo pozytywów jest. Jestem pewien, że to zmowa.

kris
@Boni 04.12.2017 10:55

Tez mnie to cos dziwi

kuelwo
@Boni 04.12.2017 10:55

a może zmową są negatywy tu pisane? ludzie, opamiętajcie się, po prostu piszcie o firmie, a nie się zastanawiacie kto co pisze i kiedy...

Dawny spawacz

Witam! Mam pytanie ...jak wygląda praca instruktora spawania? Ile dają na rękę? Jestem na działalności. A moje doświadczenie znają...

Viper

robiłem na lakierni i chciałbym zwrócić uwagę, że zoeller ma bardzo dobry sprzęt do pracy. wcześniej robiłem gdzie indziej to szkoda gadać jak tam było. praca trudna, ale była odpowiednio wynagradzana. musiałem się niestety przeprowadzić, a tak to bym został.

Kris

Witam mam pytanie.dostałem propozycje pracy na monter końcowy za 12zł/h i premia 50%msc,możecie mi powiedzieć ile to wychodzi ta premia co miesiąc i czy sa jakieś inne dodatki typu talony itp. I ile nadgodzin trzeba zrobic

Licz
@Kris 01.12.2017 15:34

12 brutto czyli, 12zl-30%(podatek)=8,4zl/h +50%=12,6zl/h 12,6zlx168= 2116zl bez nadgodzin

kris
@Licz 02.12.2017 08:37

Na reke 12zł

ja

Witam jak wygląda praca na montera dział końcowy proponują 12zl/h ,czyli mało, jaka jest premia miesięczna? i wczasy pod gruszą 600zł mówili

MICHU

czemu moje pytanie o firme nie zostalo opublikowane

prawda

Tu są wspaniali ludzie

siema

Chłopaki są w porzadku

UW

Ta firma jest porządna. Są normalne umowy, wypłaty, atmosfera. Ludzie nie doceniają tego, co mają. Kolega pracuje w podobnej branży i nie ma tak dobrze. Mówiłem mu, że jest teraz trochę ogłoszeń, więc może się przeniesie.

Hiiii

Praca jako monter pojazdów komunalnych nie jest zla. Może czasem ciezka. Ale warunki godne. Pracowalem wczesniej w innej firmie i porownujac to tu jest o wiele lepiej ludzie przyjaźni kierownictwo i liderzy na obu zmianach bardzo fajni, nikt nad nikim nie stoi z batem. Normalni ludzie.A to co pisza to nie prawda. Niech pojda na stocznie to zobaczą jak wyglada praca i przełożeni. To beda mieli porownanie.

sieć

powiem tak - niełatwa praca, ale warunkki i zarobki na poziomie. koledzy super, kierownictwo też. nie ma na co narzekać, jest dobrze!

Hlickerssss

widziałem ogłloszenie, że szukają montera pojazdów. ktoś coś może powiedzieć o tej pracy?

Nie jestem robotem
@Hlickerssss 21.11.2017 10:26

Dobre warunki są. Jest umowa o pracę i dodatki. Proponuję się zgłosić, pewnie tam się dowiesz więcej.

hlickerss
@Nie jestem robotem 22.11.2017 15:49

o, to nieźle, dzięki za info

meduza

Zoeller to dobra firma. Solidna. Ludzie okej. Wszystko działa jak należy.

Zostaw opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.