Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.

Hlickerssss

widziałem ogłloszenie, że szukają montera pojazdów. ktoś coś może powiedzieć o tej pracy?

meduza

Zoeller to dobra firma. Solidna. Ludzie okej. Wszystko działa jak należy.

hi

praca w porzadku.wiele nie prawdziwych rzeczy pisza jak np o zydze czy dziewczynach w biurze..panowie sie zgrywaja powoli i tyle..byly nieporozumienia ale idzmy do przodu pozdr

wenna

Możemy ale nie tak.

hm

Ja tylko odrobiłem lekcje..

ja

miałem rację.nigdy wy nie wybacze my nie wybaczamy..

Nuanda5

pracowałem kiedyś w podobnej firmie i było nieciekawie. nawet umowy o pracę nie było. a w zoellerze jest i całkiem niezłe warunki do tego. dobrze, że już nie muszę pracować w tamtej firmie, tu jest o niebo lepiej.

Kowalski

Te posty poniżej to chyba dupo włazy piszą albo ktoś ważny haha zarobki o czym mowa. Dymasz weekendy święta i nadgodziny a w nagrodę dostajesz karę za palenie albo mleka se nie możesz wziąść tak to właśnie jest w tym Auschwitz

Tech

w zoellerze miałem umowe o prace i niezłą pensje. ludzie jak ludzie czyli różnie, ale ja akurat miałem zgrany zespół i nie było problemów. pomocni byli bardzo. ktoś pisał, że prawdziwi fachowcy i to zdecydowanie potwierdzam!

Gong

a jak z inżynierami w tej firmie? jak pensja? dają dodatki jakieś??? prosze o info

Nainżynier
@Gong 10.11.2017 10:58
a jak z inżynierami w tej firmie? jak pensja? dają dodatki jakieś??? prosze o info

Dobrze jest, umowa o prace, dają multisporta do tego na pewno. pensja niezła, sporo szkoleń. jak sie zastanawiasz, to nie ma nad czym, tylko wysyłaj cv

Nainżynier
@Gong 10.11.2017 10:58
a jak z inżynierami w tej firmie? jak pensja? dają dodatki jakieś??? prosze o info

Dobrze jest, umowa o prace, dają multisporta do tego na pewno. pensja niezła, sporo szkoleń. jak sie zastanawiasz, to nie ma nad czym, tylko wysyłaj cv

Heller

byłem kiedyś w zoeller na serwisie. ciężka robota, ale pensja normalnaaa i na czas. kierownictwo bardzo w porządku dla mnie było.

Etui

na produkcji nie ma lekko ale da sie normalnie pracować kasa godziwa ludzie z chęcią do pracy. ci co narzekajom to chyba nie wiedza do jakiej pracy przyszli. tu jest normalna praca jak na produkcji.

Popopopopopo

Bardzo długo pracowałem w Zoeller na produkcji i powiem tak. Było ciężko, ale gdzie indziej jest dużo ciężej. A tu jeszcze naprawdę fajni ludzie som prawdziwi fachowcy.Zarobki są ok.

Dżordżi234

Byłem w tej firmie na praktykach studenckich. Dużo się dowiedziałem i dzięki temu dostałem fajną pracę i nie mam w niej problemów. Polecam wszystkim studentom!

Arapajma

Jakie zarobki w jakosci ? Specjalista ds. Jakosci? Ktos cos wie...?

Wszystko widzę nic nie mówie!

Powie mi ktoś dlaczego prawie cała prototypowania nie chodzi mi o tokarzy to jedna stereotypowa budowa drogi w Polsce, jeden robi a sześciu patrzy i na końcu dostaje zjeby od pseudo mistrza majstra czy kim tam ten typ jest za to że jest źle zrobione. Wszyscy tacy wielcy fachowcy a zawsze widzę tylko go jednego robiącego coś na proto i młodych co mu pomagają. Ja bym na miejscu każdego takiego człowieka jak ten blondyn(usunięte przez administratora). Ogólnie to jeszcze (usunięte przez administratora)u Ukraińcowi co chodzi po proto i mówi zapierdalać trzeba (usunięte przez administratora) już z tym tekstem.

jarbarek

Witam. W tej firmie ....

sp

A dla spawacza zarobki ktos wie?

Spawacz
@sp 17.07.2017 15:12
A dla spawacza zarobki ktos wie?

Wszedzie indzej dostaniesz wiecej.

Byly spawacz
@sp 17.07.2017 15:12
A dla spawacza zarobki ktos wie?

Spawaczy traktują jak...a Ty se kurwa wciagaj na nogi i kręgosłup się lecz . Szkoda zdrowia na umowie może 14 dostaniesz a na działalności to może 25-28. Kiedyś tam był a złota praca. Akord premie itd teraz to na lekarzy i leki tylko tam zarobisz

*

Wybaczam

;-^

Przepraszam- kocham Was wybaczcie mi.Pokoj

gosc

a czy jest jakas osoba ktora moze powiedziec cos o sprzataczkach , jak wyglada tam praca od strony sprzatania

???

Warunki pracy są ok. Na głowę nie pada i jest ciepło, zarobki jak za taką pracę bardzo niskie.Andrzej zna się na robocie ,tylko nie stara się o podwyżki i bonusy za nadgodziny dla swoich ludzi ,monterzy z jego zmiany fachowcy na których można polegać (nie wszyscy ale większość) .Organizacja pracy przez górę totalna klapa.

???

Warunki pracy w tej firmie są ok. , ale zarobki słabe na kasie w Biedrze mają więcej .Monterzy na zmianie Andrzeja fachowcy na których można polegać ,tylko sam Andrzej nie stara się dla nich o podwyżki czy jakieś bonusy za nadgodziny .Cała góra to totalna klapa .

sprawiedliwym

Ludzie weźcie się za robotę a nie piszcie głupot!Jak komuś jest źle to niech się zwolni ,ja uważam ze jest ok płacą na czas pracujemy w ciepłym .Majstrowie też są ok musza pilnować dyscyplinę inaczej nikt by nic nie robil.Kierownik ma dobra ekipę tak dalej

wolf

Prawda jest taka że pracownicy z większym stażem uciekają z stamtąd gdy tyko mają okazję i prawda jest taka że to oni wybudowali do tej wielkości ta firmę . A teraz niby ma się rozbudowywać . ( za ich zdrowie) A tam każdy monter spawacz ma problemy z kręgosłupem,(ciekawe dlaczego ) ludzie mocno się zastanówcie . Tam pseudo lider produkcji nawet sprzataczkom z obcej firmy zwraca uwagę że niby mają brudną wodę do mycia podłóg . No ale cóż młody przecież musi się wykazać wprowadzaniem rygorystycznych zasad nawet sprzataczkom skoro nie radzi sobie z praca w" swojej "brygadzie.

Thomas

A czego wy się boicie że przeszkadzają wam kontrole z strony ochrony ?

Roki

W tej firmie nie ma uczciwosci sa 2 osoby na stanowisu czy wiej robia to samo a stawka godz różni sie nawet o 2zl gdzie tu ucziwosc

anonim

(usunięte przez administratora)

Fala

Karol, weź się do pracy...

Tomasz

Jakie warunki są przy pracy na magazynie ktoś coś wie ?

Tomasz

Co powiecie na temat pracy na magazynie zarobki atmosfera itp

Cieciu

Podpisując umowę automatycznie pracownicy godzą się na regulamin wewnętrzny panujący na terenie zakładu. Wszystko jest zgodne z prawem i strasznie policją, bądź prokuraturą, jest po prostu śmieszne. Czytając opinie o zarobkach też jest równie śmiesznie, wasze pieski z ochrony zarabiają niekiedy więcej niż wy, nakurwiajcie dalej nadgodziny dla Niemców. Może niektórych będzie stać na krem albo mydło do rąk.

Janusz
@Cieciu 03.10.2017 15:10
Podpisując umowę automatycznie pracownicy godzą się na regulamin wewnętrzny panujący na terenie zakładu. Wszystko jest zgodne z...

W proszę najpierw przeczytać regulamin a później się wypowiadać w regulaminie jest napisane tylko o kontroli plecaków nie ma mowy o sprawdzaniu nas wykrywaczem i wymuszanie na nas wyciągania z kieszeni życzy prywatnych ogólnie ten zapis w regulaminie jest zły bo powinien być podany w jaki sposób będziemy sprawdzani dlatego jest nie zgodny z prawem sprawa prędzej czy później trafi do sądu

Adwokat
@Cieciu 03.10.2017 15:10
Podpisując umowę automatycznie pracownicy godzą się na regulamin wewnętrzny panujący na terenie zakładu. Wszystko jest zgodne z...

Cieciu regulamin jest nie zgodny z prawem pracownik nie musi ci pokazac plecaka tylko to jest jego dobra wola ty nie nasz prawa dotknac zadnej rzeczy twoja brudna reka bo to jest przestepstwo. Ty jako ciec najpierw zapoznaj sie z prawami ciecia bo ich nie znasz to co robicie na bramce mozecie tylko robic na masowych imprezach. Wkoncu ktos wam te wasze brudne łapy poprzetraca za macanue plecakow.

Inż.

Ty, Robol, miej litość i daruj sobie komentarze o "zderzakach" i kobietach. Wyzbądź się kompleksów nt. swojego mikrofiuta i zacznij oceniać kompetencje a nie inne walory czy płeć.

Robol-ten gorszy
@Inż. 01.10.2017 11:54
Ty, Robol, miej litość i daruj sobie komentarze o "zderzakach" i kobietach. Wyzbądź się kompleksów nt. swojego mikrof...

Inzynier jakie ty masz kapetecje kopiuj wklej to dziecko w przedszkolu potrafi i nawet kreske dorysuje tak jak wy robicie i to twoje kapetecje. Koledzy pracujacy na halah i niegodzacy sie z traktowaniem nas jak zlodzeji i pijakuw trzeba sie zebrac i podac dyrekcje do sadu im wiecej nas bedze tym wiecej straca. A juz kilka razy stracili i to nie male pieniadze. A jak bedze pozew zbiorowy to duzo zaplaca to moze Tomas przejrzy na oczy ze w zarzadze ZOELLER TECH sa osoby dzalajace na szkode calej grupy ZOELLER.

Były pracownik

Powiem krótko jako były pracownik zakład całkiem fajny dopóki ludzie nie zaczęli psuć atmosfery.... Co do kontroli powiem sam wyleciał za alkohol i polecam wszystkim tym którzy szukajom jak obejść zakazy czytać kodeks pracy albo Jurz szukać nowej roboty. Z mojej strony dziękuje za współpracę i Panu z bhp i temu Panu co jest szefem ochroniaży i pani dyrektor i wszystkim dziekuje to był mój błąd. A wam zmarnował czas. Pozdrawiam

byly pracownik

Dobrze ze ja już tam nie pracuje zrobilem co mialem zrobic predzej zwolnic sie z tego obozu to co tam sie dzieje to jest kpina koledzy jak wy tam jeszcze mozecie pracowac stawki to sa jak dla sprzataczki nie polecam nikomu tam pracowac

Szary kowalski

Nareszcie kontrole dotyczą wszystkich pracowników. Brawo Derekcjo na 4 lat pracy chociaż jedno dobre zdanie mogę o was powiedzieć ;) ! Za dzisiejsze naprawdę wielki szcacubek

Ochroniarz

Widze Konstruktor ze nie smakuje ci steropian moze zacznuesz nas roboli szanowac bo teoria to jest igla w stogu siana liczy sie praktyka a wy konstruktorzy macie tylko teorie bo wam jest cierzko rece sobie pobrodzic dla was komputer to jest caly swiat a to jest bzdura. Dla tego zapraszam was na hale czarna czy lakiernie a nawet na biala i popytajcie ludzi co jest nie tak. Bo wy wyzej s...ie niz d..e macie a pojecia zero.

spawacz

Witam cienki temat po rozmowie wstępnej wybuchłem śmiechem chcą doświadczonego fachowca spawacz najlepiej z 5 letnim doświadczeniem za 8 zł netto ludzie co to za śmieszna firma jak wy się godzicie na takie stawki no i jeszcze usłyszałem tekst roku że po przepracowanych 10 latach dostał bym 11 zł netto a znajomy rozwozi tylko towar paleciakiem i ma 2500 tys życzę powodzenia ludzim co pracują w tej firmie

Herod

Witam panowie, jakie wynagrodzenie dla planisty produkcji zaproponowac - 2 letni staz pracy, jakie widelki? Ktos moze podpowiedzieć?

Konstrukor

Szary zwykły pracownik i dyskryminacja o czym wy mówicie gdybyś naprawdę miał dużo pracy to zamiast palić i biegać między palarnią a stołówka to zrozumialbys jeden z drugim co znaczy słowo dyskryminacja i praca pod presją ;) kto zabrania ci się uczyć podnosic kwalifikacje . Ale nie no lepiej jeczec marudzic i przychodzić pijanym do pracy na 2 zmianę . Czego tu oczekiwać nie podoba się polecam zamienić się z panami z bramy i tam popracować za psie pieniądze stając jak osiol w deszczu czy upale uzerac się z takimi nierobami . Coż Panie ochroniarzu z postu powyżej polecam słownik ortografi i prace w zoellerze a później wypowidać się ! Co za brak kompetencji szkoda słów ; ( pozdrawiam kumatych

Były pracownik
@Konstrukor 31.08.2017 12:33
Szary zwykły pracownik i dyskryminacja o czym wy mówicie gdybyś naprawdę miał dużo pracy to zamiast palić i biegać między palar...

Ciekawa sprawa. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłeś gówno widziałeś człowieku. Na drugą zmianę przychodzą ludzie i dmuchaja w wasze alkomaty jeden za drugim. Ponad 800 pracowników i jeden alkomat. Brawo wy :) Człowiek nic nie pił a i tak pokazuje. No tak ale praca w zoeller techu to coś zajebistego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cię na każdym kroku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 8 godzin albo i dłużej a i tak wiecznie mało zrobione.

uratowany
@Konstrukor 31.08.2017 12:33
Szary zwykły pracownik i dyskryminacja o czym wy mówicie gdybyś naprawdę miał dużo pracy to zamiast palić i biegać między palar...

Panie "wielki" konstruktorze. Kompetencji z waszego działu nie ma nikt! Robicie tylko zmiany i kopiujecie rozwiązania z jednego typu do drugiego (nawet małpa to potrafi) ale wy dodatkowo dajecie coś od siebie - błędy (masę błędów!). Gdybym był szefem tej firmy to raczej bym postawił na małpy - tańsze i nie ma co ukrywać efektywniejsze bo to co dzieje się w konstrukcyjnym to jeden wielki piknik za każdym razem kiedy wychodzi seba :D więc nic dziwnego że się z robotą nie wyrabiacie :DDDDDD (powinien was wziąć w obroty). Nierobami jesteście wy! No i jak wy się zachowujecie?! Głowy w chmurach :D Szacunek dla drugiego człowieka wynosi się z domu nie ze szkoły - żadna praca nie hańbi ani nie umniejsza człowieka. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś a będziesz już wiedział co to dyskryminacja - gardzisz ludźmi bo nie mają szkoły? czy za to że mniej zarabiają? a może za to że robią coś czego ty byś nie robił? a może dlatego że są mniej kumaci? - TO WSZYSTKO SYNEK TO JEST DYSKRYMINACJA!!!!

Praca.

A ty tak obeznany jestes we wszystkim kto co robi wiec pewnie znajac zycie nic oprocz obserwowania ludzi nie robisz. Pewnie jestes lewusem do pracy. Ktos cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za to że nic nie robisz i teraz piszesz ze jestes zawiedziony. Haha A ty to chyba nie byles na zmianie Aleksandra. jak go prosisz o czesci to dostaniesz je za dwa dni albo wcale. A jak cos sie pytasz to z wielka łaska moze ci cos powie albo przyniesie rysunki.naprawde osoba co chce i daje rade. Weźcie sie pracownicy z produkcji za prace i kreatywnosc to na pewno nie bedziecie mieli czasu na pisanie. Jak komus zle to niech sie zwolni..

Praca.

A ty tak obeznany jestes we wszystkim kto co robi wiec pewnie znajac zycie nic oprocz obserwowania ludzi nie robisz. Pewnie jestes lewusem do pracy. Ktos cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za to że nic nie robisz i teraz piszesz ze jestes zawiedziony. Haha A ty to chyba nie byles na zmianie Aleksandra. jak go prosisz o czesci to dostaniesz je za dwa dni albo wcale. A jak cos sie pytasz to z wielka łaska moze ci cos powie albo przyniesie rysunki.naprawde osoba co chce i daje rade. Weźcie sie pracownicy z produkcji za prace i kreatywnosc to na pewno nie bedziecie mieli czasu na pisanie. Jak komus zle to niech sie zwolni..

Zawiedziony

Witam,napiszę jak wygląda praca liderów na hali gdzie się składa śmieciarki.Marcin to osoba która unika pracy tzn.ktoś czegoś potrzebuje to odpowiedz jest taka cyt. zapytaj kogoś bo nie mam czasu,a jak są jakieś braki magazynowe to tego też nie załatwia wysyła pracownika aby to sam załatwił,a ten musi tam stać w kolejce bo tam stoi całe stado takich wypchniętych z hali. Adam to dzieciak który podlizuje się każdemu nic nie robi zażywa wszędzie tabakę i robotą się wcale nie interesuje po prostu jest i to chyba wszystkim pasuje. Zygmunt i Aleksander to są ludzie co mają chęci i chcą oni dają radę.

transport

witam, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat "działu transportu" o ile taki istnieje/ osobami zajmujące się transportem w firmie lub działem związanym z zakupami importem ogólną logistyką? jestem świeżo po studiach, posiadam 2 letnie doświadczenie w spedycji i zastanawiam się czy składać papiery do Rekowa??

Koala
@transport 11.07.2017 13:57
witam, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat "działu transportu" o ile taki istnieje/ osobami zajmujące się trans...

Jest liczący kilka osób dział zakupów, w którym jedna osoba zamawia tiry do transportu produktow gotowych - to jest wlasciwie caly transport. Pozostałe osoby kupują materiał. Dział ma fajnego i doswiadczonego szefa, ale z powodu złego planowania w firmie zadania działu zakupów w głównej mierze ograniczaja sie do przyspieszania dostaw pilnych materiałów. Jesli chcesz sie rozwijac i masz juz podstawowe doswiadczenie, to odradzam, bo niczego sie tam nie nauczysz.

Kuźnia

My jesteśmy zadowoleni, jest super.

Kuźnia

Pracujesz tam z przymusu???? Wolny kraj człowieku, chyba że nic nie umiesz poza staniem za skrzyniami

Anty Zoeller
@Kuźnia 07.07.2017 19:02
Pracujesz tam z przymusu???? Wolny kraj człowieku, chyba że nic nie umiesz poza staniem za skrzyniami...

Panie KUŹNIA ja za dlugo pracuje w tej firmie zeby sie chowac za skrzyniami i zeby sie nie znac na tym co robie w przeciwienstwie do panow pracujacych w dzale konstrukcyjnym juz pusalem ze tytul inzyniera to nie wszystko trzeba miec pojecie i praktyke a oni ani tego ani tamtego nie maja. Ludze na samym dole szczebla wasze bzdury wylapuja a itak nic z tym nie robicie.

stefan

teraz szukają szefa jakości?

SUZI77

2200 brutto + premia

Zainteresowany

Ile proponują za pracę w dziale technologii/ planowania produkcji na początek ? Był ktoś na rozmowie i może się wypowiedzieć ??

wolf3333

Widac jak kierownik bez pojecia zaczyna rzadzic tak sie dzieje jak sie dzieje firma upada na psy i te wszystkie kontrole na bramkach to jest smieszne przeciez nikt smieciarki nie wyniesie to jest chore i liderzy moze i odchodza ale jak nie maja pojecia to po co oni tam i prawde zawsze malo na psie pieniadze i raczej to sie nie zmieni nie polecam

Kandydat

Bylem na rozmowie kwalidikacyjnej z pania od rekrutacji i zaszokowala mnie swoja gadka. Po przedstawieniu warunkuw zatrudnienia (srednio kozystne) dodala praca jest w systemie dwu zmianowym po minimum 10 godz i trzeba przyjsc w wszystkie soboty i co najmniej w dwie niedzele. Szok.

bezradny
@Kandydat 18.06.2017 16:41
Bylem na rozmowie kwalidikacyjnej z pania od rekrutacji i zaszokowala mnie swoja gadka. Po przedstawieniu warunkuw zatrudnienia...

Ludzie kiedy Wy to w końcu zrozumiecie? Temat, że jest to kołchoz i że tam się nie idzie do pracy, bo warunki, zarobki i atmosfera to dno jest poruszany od wielu miesięcy, ale Wy nadal nie wierzycie. Ile można powtarzać??? Chcesz zmarnować sobie życie idź, nawet pomogę Ci załatwić tam pracę, tylko jak potem Ci się odechcę to nie do mnie pretensję.

Xxxxxxx

Dno, liderzy, psełdo spawalnik bez szkoły w tym kierunku, masakra trzeba szukać pracy.

Zostaw opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.