Zoeller Tech Sp. z o.o.
4248

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.

prefabrykacja

(usunięte przez administratora) partaczem to na pewno jesteś ty my z (usunięte przez administratora) nie mamy problemów pracuje się z nim bardzo dobrze każdy wie jak młotkiem tłukłeś blachy albo laser musial trzy razy to samo palic bo nie potrafiłeś dobrze wygiąć!Premie powinieneś juz dawno stracić za te swoje buble bez ciebie pracuje się nam dużo lepiej zdrowsza atmosfera.

obserwator

Te wasze wpisy są żałosne jesteście zwykle lenie pewnie robic się wam nie chce liderzy was pilnują i nie pozwalają ściemniać to onich piszecie! Sami jesteście po podstawówce lub gimnazjum a wytykacie szkole innym weźcie się za siebie najpierw to nie jest przedszkole

Kuba

Słyszalem,. że firma ma opinie bardzo dobrego pracodawcy. Super, że piszą ludzie zadowoleni i bronią firmy od maruderów!!

Prawda jest jedna
@Kuba 24.05.2018 10:37

Ja słyszałem, że firma zatrudnia cukiernikow i piekarzy, później okazuje się, że do pracy się nie nadają i umieszczają ich na stanowiskach kierowniczych... Smutne :d

Kandydat

Słyszałem, że w tej firmie przełożeni zabierają bez powodu premie czy to prawda? Chcę złożyć cv ale nie chciałbym żeby ktoś mnie okradal jak już będę zatrudniony

Maciej
@Seeel 21.05.2018 14:01

Mi mój były przełożony o imieniu (usunięte przez administratora) zabrał premie bez powodu,poszedłem partaczowi na rękę nie dam się okradać i zwolniłem się:) Niech sobie szuka teraz ludzi ,firma traci renomę przez takich laików

Rybak

Firma dno i wodorosty prostacy zostają liderami ....

Mailu
@Rybak 25.05.2018 02:53

I znowu Rybak, jeszcze Ci się nie znudziło?

loll

Dbacie ponoć o każdą opinie ! Dziwne że połowa ginie bezpowrotnie. Nie jest dobrze i każdy o tym wie. Wyślijcie lepiej liderów i majstrów na szkolenie z zakresu ich obowiązków i .... wychowania, bo to żenada żeby tacy ludzie decydowali o pracownikach!!!

Nickita
@loll 23.05.2018 10:02

O których mówisz?

Ktoś

Niedługo w tej firmie będą robić nowe meble i piec ciasta a za namiotami będą zwierzęta chodowlane mamy ludzi wykształconych w tym fachu na produkcji nawet ponoć liderów

Mailu
@Ktoś 22.05.2018 22:05

Głupoty pleciesz. Jeszcze jedna opinia Ci nie wystarczyła, trzeba było napisać więcej. Brak słów.

Ktoś

Jeżeli administrator wszystkie treści usowa to to świadczy o firmie nie dowiecie się niczego o firmie i o ps majstrach szkoda gadać to rutyna niemiecka wydymać a zarobić pracownik się nie liczy ps do pana który rzekomo robi te korekty ile zarabiasz na oszukiwaniu ludzi wstyd wszyscy w firmie wiedzą jak ten pan się nazywa

Gogol

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy są jakieś benefity?

Osndjdi
@Gogol 09.05.2018 11:58

Są benefity za (usunięte przez administratora)

Kaka

Czy też tak myślicie, (usunięte przez administratora)podpierdziela innych liderów do kierownika żeby podnieść sobie samoocenę i być zauważonym? Zauważyliście to?!

emdżej

niektórzy faktycznie przesadzają. w zoeller można dobrze pracować oczywiście o ile sie chce anie sobie bimbać. warunki są w porządku. nie mam czego zarzucic.

Spawacz 13 lat

Ten który to pisał że się siedzi 10 lat na krześle i nic innego nie potrafi jest w błędzie ,to ten który to piszę nic innego nie potrafi tylko włazić w (usunięte przez administratora) ,ps w koncu to rodzina .

ogień

Witam. Moim zdaniem(usunięte przez administratora) jest najmądrzejszym majstrem tanc hali. Taki fachowiec (usunięte przez administratora), siedziec na krześle przez ponad 10lat , spawać ciagle to samo, nie umieć nic innego robic.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hkj

(usunięte przez administratora) to najlepszy majster na spawalni, a co przeszkadza ze trzyma porzadek i dyscypline? Od tego jest, a swoje detale to zna na pamiec.

Spawacz 13 lat

(usunięte przez administratora) firma nigdy nie będzie miała fachowców nawet ich się nie da przyuczyć bo tylko robota i zapierdalanie (usunięte przez administratora) mać może wyszsza kadra na to zwróci uwagę bo to jest jakaś pomylka

Bolek

A jak tam spawacz? Jakie wynagrodzenie ? Ekipa spawaczy Ok?

anonymous
@Pracownik 09.05.2018 22:51

skad masz te informacje, przeciez byly podwyzki, nawet poczatkujacy maja wiecej

Migumagu

Czy są teraz jakieś przyjęcia? Ktoś ma jakieś informacje?

kolorado
@Migumagu 07.05.2018 14:28

szukają na magazyniera i serwisanta. są nawet ogłoszenia w necie świeże więc możesz zaaplikować.

gutek

Pracowałem tam kilka lat, ocena neutralna, dopóki byłem zdolny do pracy byłem wykorzystywany na maxa, jak zachorowałem zostałem potraktowany jak śmieć. Cóż w końcu robią śmieciarki.

norming

Widzę, że niektórzy to sobie zapomnieli, że to forum do wyrażania opinii o pracodawcy. A pracodawcą Zoeller jest dobrym. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki wśród ludzi, to jest przecież nieuniknione w takich firmach, ale ogólnie atmosfera jest okej.

LOL
@norming 30.04.2018 14:08

a bo wszystkim się wydaje że w internecie to są anonimami i wszystko mogą. ale na szczęście tak nie jest i prędzej czy później to do nich dotrze...

Ave PiS

To co się w tej firmie można nazwać wyzyskiem i (usunięte przez administratora), i od września 2017 roku została wprowadzona ciekawa polityka wypełniania firmy praktykantami żeby zaoszczędzić

Śmieszek

Rozmowa rekrutacyjna w tym miejscu to jakiś żart . kobieta ktora umawia się z Tobą na godzinę w której nie można jej zastać to juz pierwszy z oznakow że coś jest nie tak ,(usunięte przez administratora)kompletny brak kompetencji wraz z warunkami jakie zostały mi zaproponowane (usunięte przez administratora) tyle

Atomek
@Rybak z Pucka 27.04.2018 08:42

O! Rybak, widzę że nie odpuszczasz. Jeszcze Ci się nie znudziło hejtowanie Zoellera? Nie słuchajcie tego pana, bo on tu tylko miesza!!!!

apko

nie jest źle. to znaczy wiecie pewnie by sie znalazły i lepsze zakłady ale są też i te gorsze że tak powiem. ważne że pieniądz dają i normalnie pracujesz.

Kopo

Więcej dystansu trzeba niektórym. Znam wiele innych firm, które można krytykować tak jak tutaj niektórzy próbują, ale Zoeller do tej grupy nie należy. Dla mnie to bardzo porządna firma, oferują jasne i przejrzyste warunki pracy, no i na plus warto odnotować atmosferę na zakładzie. Więcej dystansu ludzie.

skowronek

głupoty głupotami ale pracuje sie dobrze i kasa w termin jest.

fenikss

w mojej opinii zoeller to dobry pracodawca. pracuje i nie marudze na nic bo i nie ma na co. przykładam się do swojej pracy jak trzeba i lubię ją to sobie pracuje i nie marudze.

Llll
@fenikss 18.04.2018 10:40

Pracuj nie marudz, to sobie pracuj i nie marudz i nie marudz i sobie pracuj.... I się nie powtarzaj, takich ludzi jak Ty firma potrzebuje:)

Frog1234

Czy orientuje się ktoś czy oferty na stronie internetowej zollera w zakładce praca są aktualne i na bieżąco aktualizowane ? Jak wygląda praca w administracji ? Opłaca się rekrutować ? Potrzebują teraz kogos ? i jakie są widełki z zarobkach administracyjnych zollera na początek ?

vurbeć
@Frog1234 13.04.2018 22:57

koleżanka pracowała w administracji i chwaliła sobie pracę. nie pamiętam ile zarabiała, ale zadowolona była.

Marek Babarowski

Aktualnie (kwiecień 2018) szukają technologa (inżyniera) produkcji. Mam pytanie czy ktoś wie ile miesięcznie płacą? Doświadczenie w firmach zagranicznych na podobnym stanowisku.

Maciej

Witam... Pracowałem w tej firmie ponad dwa lata na prasie krawędziowej. Firma dobra, wypłaty na czas, w kadrach co chciałeś załatwiłes bez problemu,zarobki-pracujesz nadgodziny bardzo dobrze zarobisz. Byłem zadowolony z pracy, wykonywałem wszystkie obowiązki przełożonych, pracowałem uczciwie, nie spóźnialem się,przychodzilem chętnie na nadgodziny. Nie byłem żadnym dyletantem, partaczem w pracy którą wykonywałem. Posiadam duże doświadczenie na prasach cnc i bardzo dobrze znam rysunek techniczny. Niestety niedawno musiałem zakończyć współpracę z firmą Zoeller Tech. Z niewiadomych przyczyn przełożony na dziale którym pracowałem uciął mi premie a o skutkach dowiedziałem się dopiero z wyciągu z wypłaty. Po przeprowadzonej z nim rozmowie zamurowało mnie. Stwierdził, że zabrał mi premię bo słyszał od swoich kolegów(osób trzecich), że źle wypowiadam się o nim. (miałem wrażenie jakbym rozmawiał z przedszkolakiem) :O i powiedział, że tak kazali mu postępować jego ,,przełożeni'' Rozmawiałem z osobą odpowiedzialną za kierownictwo firmy I wyszło tak, że jeden i drugi miał inną wersję. Jednego rozmowa nie pokrywała się z drugim. Jak osoba reprezentująca firmę na tym stanowisku może tak się zachowywać?! Na mój temat pewnie też wiele osób coś mówiło, ale ja nikogo nie mogę osądzic dopóki nie usłyszę tego z ust tej osoby. (usunięte przez administratora) powinien skończyć jeszcze jakaś szkole, oprócz piekarza czy cukiernika jaka on tam ma.Tego najwyraźniej mu brakuje. Same kursy lean management i kaizen nic mu nie pomogą skoro nie potrafi rozmawiać z podwładnymi i nie zna rysunku technicznego np.rzutowanie prostokątne. Złożyłem wczesniej podanie na wyższe stanowisko Lider Prefabrykacji co najprawdopodobniej było prawdziwą przyczyną zabrania tej premi. Bał się tego, że ktoś będzie lepszy od niego z predyspozycjami do wykonywania tej pracy. Chciałbym powiedzieć o tym, wszystkim pracownikom i oznajmić również nowych kandydatów, którzy wybierają się do tej firmy na ten dział z kim będą mieli do czynienia. Żeby czasem nikt nie myślał, że wypisuje tu jakieś brednie dlatego wszystko mam uwidocznione w nagraniu rozmowy którą wykonałem. Nagranie udostępniam indywidualnie, jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę dać komentarz na forum. Napewno się skontaktuje :) Pozdrawiam

Izabela

@pronto ma rację, forum służy do dzielenia się przydatnymi informacji o pracy w firmie, a nie do obrażania, dlatego skupcie się na tym co jest tutaj ważne. @Maciej, zgodnie z postanowieniami regulaminu forum nie należy podawać danych osobowych innych osób. Dane osobowe są chronione przez prawo. @RYBAK, na forum należy wypowiadać się w sposób merytoryczny bez obrażania innych osób oraz używania obraźliwych określeń. @Wrek, jak już napisałam wyżej nie należy na forum nikogo obrażać oraz podawać danych osobowych. @Kochanka, podszywanie się również jest niezgodne z regulaminem forum. @Prefabrykacja, Tobie także przypominam o przestrzeganiu regulaminu forum oraz o tym, że zgodnie z jego treścią nie należy nikogo obrażać. Zapoznajcie się z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Zaznaczam jeszcze raz, że jest to forum do merytorycznych dyskusji bez obrażania innych użytkowników oraz współpracowników. Wszystkie wpisy, które są niezgodne z regulaminem będą usuwane przez admina. @tak jest, @wywiad wspominacie o mobbingu. "Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników." Czy to się właśnie działo w firmie? Jako, że to poważne oskarżenie to ważne, by to ustalić.

Cygu
@Izabela 10.04.2018 12:36

Na czele z Rybakiem gadają co im ślina na język przyniesie!!!

Obserwator

Zauwarzyliscie ze pozciagali zegary z bo od 17.04 ma byc PIP CIEKAWE CZY CIECIE BEDA ZAGLADAC W TORBY PROPONUJE ZEBY WSZYSCY OTWIERALI NA OSCIEZ TORBY I ROZCHYLALI KURTKI PRZED CIECIAMI NIECH PIP ZOBACZY JAK JESTESMY TRAKTOWANI.

Łysy z grzywką
@Obserwator 12.04.2018 22:39

Rozbierz się cały najlepiej. Weź słownik ortograficzny i w oczekiwaniu na kontrolę czytaj sobie...

Pokad

Rzetelna firma, jest stabilnie.

Rybak
@Pokad 09.04.2018 11:37

Nie oszukuj ludzi Ci co tutaj koloryzują to standardowo biuro ogólnie jest lipa płacą słabo trzeba ich gdzieś zgłosić do Pipu albo Skarbówki że oszukują na pieniądzach coś trzeba wymyśleć żeby ich pokontrolowali

Zostaw opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.