Zoeller Tech Sp. z o.o.
4 283 6 1

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

ghost

Wy jesteście nienormalni i głupi. Firma chce dać podwyżkę a wy nadal wrzucacie i marudzicie aby tylko marudzić. Nie dają podwyżki - źle.. dają podwyżkę - dalej źle. Później zdziwienie, że stawka stoi w miejscu. Zacznijcie pracować normalnie i wtedy się wypowiadajcie. Najgłośniej krzyczą ci co najmniej robią

Stażysta
@ghost 02.11.2018 10:02

Wiecie coś czy może przyjmują na staż? Chodzi o dział księgowości

Kocur
@Stażysta 02.11.2018 18:51

No jasne. Szukaja ksiegowych na m2. Tam wiekszosc to ksiegowi.

Stażysta
@Kocur 03.11.2018 09:06

Czyli przyjmują czy nie? Bo słyszałem że tam lipa z miejscami ...

Pracownik
@ghost 02.11.2018 10:02

Firma nie chce ale musi dać podwyżkę bo ludzie się zwalniają!

ghost
@Pracownik 04.11.2018 15:16

O tym dobrze wiem. Mało tego, odeszło kilku dobrych pracowników. W moim komentarzu chodziło mi o to, że ludzie cały czas narzekają nawet wtedy kiedy firma podejmuje decyzję o daniu podwyżek. To tylko pokazuje jacy ludzie tu się wypowiadają. Krzyczą, że zarabiają za mało a jak firma chce podnieść płace nawet o 10% to nadal jest źle. Nie mam pojęcia co ci ludzie mają w głowie :D

Black
@ghost 02.11.2018 10:02

Pytanie moje brzmi jak oscylują się zarobki w tejże firmie, przykładowo na produkcji ?

Pracownik
@Black 06.11.2018 11:03

12.5 zł brutto + premia procentowa....mi premie przelozony zabral bo mial swoje widzi mi sie dlatego nie bierz tej premii na powaznie. Brak możliwości rozwoju w firmie ,a na dziale maszyn nieznośni przelozeni;/ dobrze sie zastanów ,twoj wybór

Ja
@ghost 02.11.2018 10:02

Kolego ,co to za podwyżki mają być?Może wiesz więcej ,bo ja wiem tylko że mają być.Podwyżka w wysokości 1€ do godziny to ja rozumiem a nie jakieś śmieszne 10% dalej sobie robią jaja z ludzi.WSTYD

Admin
@Ja 20.11.2018 09:49

Mają być do 10%.

Ręce opadają
@Ja 20.11.2018 09:49

Robią sobie z ludzi idiot**,jakieś premie uznaniowe procentowe,później szantażują,że zabiorą zwłaszcza na (usunięte przez administratora) liderzy...firma bez przyszłości.nie polecam

Człowiek inicjatywa

Witam. Pracuje w firmie zoeller tech. Od niedawna z polecenia, słyszałem dużo dobrego o systemie premii, sowitych nadgodzinach i atmosferze w pracy. Otóż sytuacja wyprostowala się już w trakcie samej rozmowy kiedy padło stwierdzenie ze premie są przyznawane po to żeby było co pracownikowi odciąć (nie dosłownie ale dali to do zrozumienia). Po badaniach zleconych przez pracodawcę przystąpiłem do pracy w (usunięte przez administratora) gdzie zastałem 3 "kolegów" którzy to mieli mnie przygotować i wyszkolic do pracy na stanowisku tak jak to ustaliliśmy w trakcie samej rozmowy jeszcze. Szkolenie wyglądało tak że przez pierwsze 4 dni latałem po (usunięte przez administratora) z karteczką zbierając części do zamówienia i od czasu do czasu miałem okazję się poruszać na używanym przez nich systemie (usunięte przez administratora)navigion czy jakoś tak. W piąty dzień pracy jakoś godzinę przed fajrantem od kierownika (usunięte przez administratora) usłyszałem że nie wykazuje inicjatywy do pracy a "koledzy" z działu nie są zadowoleni z moich poczynań. Oczywiście po małym obeznaniu zorientowałem się że jestem na stanowisku na którym jest największa rotacja ludzi. Teraz mała refleksja z mojej strony. Co to znaczy wykazywać inicjatywę? Być punktualnie w miejscu pracy i rzetelnie robić to co przydziela ci do roboty jako nowemu ludzie którzy cię uczą, czy może wszystko co powyżej plus mieć pozjadane wszystkie rozumy i systemy (usunięte przez administratora) mieć w jednym palcu i to za 8.42 pln na rękę. Powodzenia, takich tylko że świecą szukać! Zachowanie przełożonych moim zdaniem żałosne, polegać na zdaniu pracowników tylko, nie mając własnego zdania lub opinii tylko świadczy o jeszcze większym braku szacunku do nowo pozyskanych pracowników. Ostrzegam zainteresowanych i szanujacych się ludzi ze nie warto tracić czasu i użerać się z tą bandą wieśniaków. Miłego wieczoru.

Człowiek Refleksja
@Człowiek inicjatywa 18.11.2018 19:00

Taka uwaga jak po pięciu dniach tylko "się poruszałem po systemie" to gratulacje (to właśnie jest brak inicjatywy) bo każdy z nowych , który zostal to po pięciu dniach funkcjonował sam . Atmosfera jest świetna choć specyficzna ale to najbardziej zgrany zespół . A co do kierownictwa i "polegania na opinii pracowników" to prawda jest taka dzięki słuchaniu ludzi z których są zadowoleni i swojemu doświadczeniu stworzyli zespół , którego nie trzeba pilnowac na okrągło bo wiedzą że zrobią swoje . Co do nieprzychylnej opinii widocznie koledzy nie mieli ochoty robić za niańki przez całą Twoją niedoszła karierę w tej firmie . I może jestesmy wieśniakami ale każdy ma to czego Tobie brakuje "jaja i kręgosłup" . I taka uwaga jak ktoś Cię poleca to nie wal mu kłody pod nogi , bo takie zachowanie ma taką wulgarna nazwę na "k" i kończy się na estwo . I na przyszłość praca na magazynie wymaga pewnych predyspozycji bo przychodzić punktualnie i robić co każą to sobie możesz w podstawówce .Powodzenia w nowej pracy byle z dala od nas .

Człowiek Refleksja
@Człowiek inicjatywa 18.11.2018 19:00

A w temacie dla chętnych , po dłuższym okresie pracy na magazynie , który tu objechano . Oferta powinna wyglądać tak : " Chcesz fajnej pracy w zgranym zespole ? Jesteś ambitny kreatywny ? Chcesz mieć wpływ na swoją pracę ? Zapraszamy , początki nie są miodem i mlekiem płynące ale doceniamy zaangażowanie i Twój wkałd . Nie pożałujesz !!! " Bo ta opinia jest krzywdząca dla mega zespołu którego można tylko pozazdrościć .

...
@Człowiek Refleksja 19.11.2018 18:59

Dziekujemy☺

mojtolo

Praca marzen to moze nie jest ale i tak mi sie lepiej pracuje niz kiedys

Bonifacy

Zastanawiam się czy do was nie przejsc, znajomy opowiadal jak jest u was, przynajmniej sprzet macie porzadny, czlowiek sie nie boi kolo maszyny stanać zeby nie wybuchla ruina

trres

100%zgadzam sie z Ghost

Pucek

Witam. Mam pytanie ile na rękę zarobi pomocnik lakiernika po szkoleniu?

odp
@Pucek 08.11.2018 21:46

Między 12 a 13,50 + 50% premii uznaniowej

zz
@odp 09.11.2018 10:02

12 a 13,50zl ale brutto a premia do 50% a nie 50 odp ,pisz zrozumiale(na umowie masz do 50%)...chyba nowi kandydaci chcieli by znać prawdę zanim aplikują do firmy co nie?

Rybak
@Pucek 08.11.2018 21:46

Omijać szerokim łukiem nie dajcie się omamić obiecankami szefostwa i pajaców z biura. Ile to zarobicie .....

Izabela
@Pucek 08.11.2018 21:46

@Pucek, czy już aplikowałeś do firmy? Jakie jeszcze kwestie, poza zarobkami, są dla Ciebie ważne? Czy masz doświadczenie na tym stanowisku? Napisz proszę, czy podjąłeś pracę w Zoeller Tech, oraz na co mogą liczyć nowi pracownicy.

Izabela

@Luka, rozumiem, że Tobie także odpowiada praca w firmie? Możesz napisać, jakie stanowisko zajmujesz? Jest coś, co szczególnie Ci się podoba? @Gr, @Obserwator, forum nie jest miejscem na prywatne dyskusje, lecz rzeczowe komentarze dotyczące zatrudnienia.

Obserwator
@Izabela 25.09.2018 08:38

Izabela ludze maja się dowiedzec w jakiej firmie będą pracować i z kim a taki jeden Gr i inni dostali wytyczne od dyrekcji i maja koloryzowac a w rzeczywistosci ludze w wjezieniu sa lepiej traktowani jak a ZOLLER TECH. I to jest prawda kto sie zgadza.

syrek
@Obserwator 25.09.2018 10:40

Przecież rozne sa opinie i rozne maja ludzie nastawienie do pracy. nie da sie mowic za wszystkich. Jak ktos juz w firmie troche siedzi to jednak az takiej masakry nie ma i ja wlasnie tak mysle. pozdrawiam.

Obserwator
@Izabela 25.09.2018 08:38

Dlaczego tylko popierasz pozytywne opinie. Do puki był kierownikem pan Z bylo dobrze każdy mial respekt potem był pan K on próbował byc lepczy dla pracowników to go wy...i. Teraz jest pan J ktury oprucz tego że same zakazy wprowadza to robi tak żeby ta firma upadła bo pracujac nadcie lat nie pamiętam żeby bylo aż tak źle jak jest teraz wszystkiego brakuje od ludzi którzy odchodzą po części do produkcji. Ta firma jak tak dalej pujdze to bankrut.

Ciekawski
@Obserwator 04.10.2018 22:47

Twoja ortografia mówi sama za Ciebie. Ja firmę polecam.

Maciek

Witam... Pracowałem w tej firmie ponad dwa lata na prasie krawędziowej. Firma dobra, wypłaty na czas, w kadrach co chciałeś załatwiłes bez problemu,zarobki-pracujesz nadgodziny bardzo dobrze zarobisz. Byłem zadowolony z pracy, wykonywałem wszystkie obowiązki przełożonych, pracowałem uczciwie, nie spóźnialem się,przychodzilem chętnie na nadgodziny. Nie byłem żadnym dyletantem, partaczem w pracy którą wykonywałem. Posiadam duże doświadczenie na prasach cnc i bardzo dobrze znam rysunek techniczny. Niestety niedawno musiałem zakończyć współpracę z firmą Zoeller Tech. Z niewiadomych przyczyn przełożony uciął mi premie a o skutkach dowiedziałem się dopiero z wyciągu z wypłaty na koniec miesiąca. Po przeprowadzonej z nim rozmowie zamurowało mnie. Stwierdził, że zabrał mi premię bo słyszał od swoich kolegów(osób trzecich), że źle wypowiadam się o nim. (miałem wrażenie jakbym rozmawiał z przedszkolakiem) :O i powiedział, że tak kazali mu postępować jego ,,przełożeni'' Rozmawiałem z osobą odpowiedzialną za kierownictwo firmy I wyszło tak, że jeden i drugi mial inna wersję. Jednego rozmowa nie pokrywała się z drugim. Jak osoba reprezentująca firmę na tym stanowisku może tak się zachowywać?! Na mój temat pewnie też wiele osób coś mówiło, ale ja nikogo nie mogę osądzic dopóki nie usłyszę tego z ust tej osoby.Osoba ta powinna skończyć jeszcze jakaś szkole, oprócz piekarza czy cukiernika jaka on tam ma.Tego najwyraźniej mu brakuje. Same kursy lean management i kaizen nic mu nie pomogą skoro nie potrafi rozmawiać z podwładnymi i nie zna rysunku technicznego np.rzutowanie prostokątne. Złożyłem wczesniej podanie na wyższe stanowisko Lider Prefabrykacji co najprawdopodobniej było prawdziwą przyczyną zabrania tej premii. Bał się tego, że ktoś będzie lepszy od niego z predyspozycjami do wykonywania tej pracy. Chciałbym powiedzieć o tym, wszystkim pracownikom i oznajmić również nowych kandydatów, którzy wybierają się do tej firmy na ten dział z kim będą mieli do czynienia. Żeby czasem nikt nie myślał, że wypisuje tu jakieś brednie dlatego wszystko mam uwidocznione w nagraniu rozmowy którą wykonałem. Wstawiam po raz czwarty ten post, moja opinia nie łamie regulaminu a już trzy razy pod rząd administrator strony gowork.pl usuwa jej treść próbując zatuszować prawdę. Pozdrawiam

Zz
@Maciek 11.09.2018 20:07

Ten przełożony to ten cwa nia czek kloc?

Biszkopt
@Maciek 11.09.2018 20:07

Cześć, Pracowałem swego czasu w takiej firmie jak Wytwórnia Aparatury Mleczarskiej. Na początku super brygadziści i ludzkie podejście, potrafili słuchać. Dbając oczywiście o interesy firmy zawsze coś zaradzili aby choć po części zaspokoić potrzeby pracowników. Kontraktów firma brała dużo, bo i ludzie chętnie pracowali a ekipa z każdym miesiącem się powiększała. Firma była ceniona za jakość wykonywanej pracy, za tą jakość oczywiście trzeba było płacić pracownikom (spawaczom, ślusarzom, monterom, tokarzom) W pewnym momencie odgórne naciski spowodowały że dobrzy brygadziści zwolnili się, a na ich miejsce zaczęli przybywać coraz bezwzględniejsi ludzie, uznaniowe premie leciały, obcinali wypłaty nadgodzin, nawet zakazano rozmów na hali. Zleceń nadal było dużo ale już nie było tak dużej ekipy. Firma na przestrzeni trzech lat zwolniła do tego stopnia że z powodu braku wykwalifikowanej kadry fachowców (brali ludzi z łapanki za śmieszne pieniądze) musiała ograniczyć ilość przyjmowanych zleceń, znacznie spadła też jakość pracy. Zgodnie z zasadą "ryba psuje się od głowy" tak i w tym przypadku ktoś na górze w pewnym momencie chciał zaoszczędzić na ogniwie jakim są ludzie. Dziś wiem że brygadziści realizowali tylko polecenia z góry. Tej firmy o której pisze już nie ma. W pewnym momencie wpadł syndyk, położył na wszystkim łapę, a ludzie poszli do domu. Firma z prawie dwudziestoletnim stażem na rynku i wypracowaną bardzo dobrą opinią przestała istnieć. Reasumując, jeżeli przełożeni nie grają fair play to znaczy że mają na to pozwolenie z góry. W ten sposób można robić wszystko w białych rękawiczkach. Jak się zrobi kwas bo z czymś jeden z drugim przegnie, zdejmą pionka z szachownicy i powiedzą że nie wiedzieli. Pytanie więc nie brzmi czy tak można, ale jak długo? Pozdrawiam, Biszkopt

Pracownik
@Biszkopt 25.10.2018 11:52

no niestety...nic nie poradzimy na to są i tacy ludzie w firmach co nie maja bladego pojęcia o robocie ja w tej z Rekowa

Eeeeror

Słabo sympatyku zooller tech????????????

error

. . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. .

xx

ujdzie ujdzie

error

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..

Jacek

Krew mnie zalewa jak słyszę ze wypłata na czas ze zarobki dobre człowieku jakie ty masz wymagania wygórowane tu zarabia sie głodowe pensje za tak ciężka prace dobre to znaczy ile jeśli masz w osiem godzin minimum cztery tys to ok .W styczniu maja byc podwyżki 10 % to jest porażka jak ktoś ma 15 zł to wychodzi 1,50 szok a wszystko do góry idzie to jest nawet nie wyrównanie a gdzie podwyżki

Kowalski

Jak was słyszę ze wypłata jest na czas i zarobki dobre to mnie h.strzela czy wy jesteście normalni jakie macie wartości normalnie czuby . W styczniu maja byc podwyżki 10 %to jest kpina pracownik który ma 15zk dostanie 1,50 podwyżki masakra a paliwo jedzenie prąd do góry paranoja jakaś

rendi

przyszedlem tu do pracy zaraz po szkole, wiec z doswiadczeniem bylo slabo. nauczylem sie tu wszystkiego, zrobilem papiery. teraz przychodze robie co mam, dobrze ze pracuje ze spoko ludzmi. wyplata jest w porządku na czas, ubezpieczenie, umowa.

Pppppp

Ta firma dzieli się na 2 hale na czarnej gonią ludzi jak psy prawie mobbing kary finansowe zwolnienia bez powodu itp zeczy a na białej luzik tak jak powinno być nie wiem czemu tak jest ale to jest hore z czarnej hali hlopacy powini się zebrać na stoluwce i się im postawić w grupie siła paru odwarzych powinno pociągnąć resztę za soba

Kolo
@Pppppp 27.09.2018 16:14

Zgadzam sie z kolegom. Na czarnej hali (usunięte przez administratora). Dlaczego spawacze sie zwalniaja....? A na Olx zawsze znajdziesz ogloszenie przyjmiemy spawaczy slusarzy monterow. Ktos odpowie czemu taka rotacja. BO TO (usunięte przez administratora) JEST. Liderzy zmiany po hotelarce pajacuja mysla ze sa kims. Kims to byli na zmywaku gdy mieli miesieczna praktyke. A co do czego niema pojecia o przemysle...zero pojecia.

Marsj

aaa gadanie...zwyczajna robota bez szalu wiec o co tyle krzyku..

Dział Prawny

Dział prawny Zoeller Tech Sp. z o.o. Szanowni Państwo, Apelujemy o rozważne wyrażanie opinii dotyczących działalności firmy oraz jej pracowników. Osoby pomawiające firmę Zoeller Tech Sp. z o.o. oraz konkretne osoby przedstawione w komentarzach powinny liczyć się z możliwymi sankcjami prawnymi i konsekwencjami wynikającymi z naruszenia art. 212 Kodeksu Karnego, czyli zniesławiania. Przypominamy jednocześnie, że forum to służy wyrażaniu opinii o firmie jako pracodawcy, a nie do krytykowania konkretnych osób. 2. Zamieszczanie niemerytorycznych wpisów, które będą miały na celu zniechęcenie do komentowania poprzez "zaśmiecenie" profilu - m.in. wpisy z tekstem pisanym pionowo, które zajmują znaczną część strony.

NoNiezle
@Dział Prawny 19.10.2018 15:19

Czyli nie można mówić o firmie nic negatywnego, jeśli nie ma się twardych dowodów? Trochę trudno o legalnie nagrane rozmowy czy zapis obrazu przedstawiający takie sytuacje. Ktoś, kto stosuje np. mobbing chyba nie zezwolić na nagranie twardych dowodów przeciwko jemu samemu. Czy to przypadkiem nie są zaczatki orwellowskich wizji, skoro firma straszy już swoimi prawnikami osoby, które wypowiadają się niezbyt pozytywnie o pracy w rzeczonej firmie?

Obserwator
@Dział Prawny 19.10.2018 15:19

To najpierw się zajmnijcie sprawą łamania kodeksu pracy przez dyrekcje chodzi o kontrole trzeźwości i rewizje a potem nas straszcie. Na te wybryki są też paragrafy i sankcje prawne.

Trybik

Moim zdaniem firma jest spoko pracuje już parę lat i nie mam powodów do narzekania . Jak się chce idzie zarobić a co do stawki to pewnie też zależy od tego jakim pracownikiem się jest . Ja szczerze polecam . Fakt jak wszędzie bywają zgrzyty i bywają ludzie nie zadowoleni i można by zmienić parę rzeczy , zawsze też będą ludzie którzy narzekają bo nie da się wszystkim dogodzić . A co do ludzi którzy chcą spróbować pracy w Zoeller Tech polecam jak się nie spodoba można odejść , ale widzę że większość zostaje a wczasach kiedy pracy jest naprawdę duzo chyba nie świadczy to najgorzej o firmie . Pozdrawiam Moje sugestie dla Zoeller Tech Sp. z o.o.: Uważam że liderzy , majstrowie i kierownicy zmiany powinni być oceniani przez pracowników . Karty oceny powinny być podobne jak dla pracowników i oceny powinni wypisywać anonimowo . Lubię atmosferę w Zoeller Tech Sp. z o.o. za: Postawa przełożonych , atmosfera jaka tworzą ludzie .

Maciek
@Trybik 09.10.2018 16:24

Temu (usunięte przez administratora) to zaraz wystawić ocenę (0) ZERO za jego mądrości .Facet się tylko kompromituje w tej firmie. Pozbyć się jak najszybciej tych pasożytów!

fado
@Trybik 09.10.2018 16:24

normalnie czlowiek chodzi do pracy i nie jest niczym zdziwiony.

Były pracownik
@Trybik 09.10.2018 16:24

Co Ty (usunięte przez administratora) o stawkach jakim pracownikiem sie jest....na koniec miesiaca ogołocą Cie z premi i (usunięte przez administratora) Ci zostanie z wypłaty. Ciekawi mnie kto komu zleca pisanie samych dobrych opinii o tej firmie. Dobrych fachowców ta firma sie szybko pozbędzie

Alarma

Słyszałem, że w Zoeller Techu opracowano nową jednostkę czasu. Mianowicie, plotki głoszą, że czas mierzy się tam w inżyniero-spawaczu, czyli jednostce odpowiadającej częstotliwości (usunięte przez administratora) inżyniera lub dobrego spawacza z firmy. Miarą sukcesu jest z kolei ponoć przelicznik ilu pracowników da się zatrudnić w cenie leasingu jednego Mercedesa. Prawda to?

koczor

Co tu duzo gadac i sie rozpisywac normalnie sie pracuje i tyle.

Monter

Dostaliśmy bezdyskusyjny nakaz pracy po 10 ,12 godzin od kierownika J czy to normalne .oczywiście przez maila ten człowiek nawet niema odwagi zejsc i pogadać że są opuznienia i czy zostaniemy dużej .Ta firma niej est normalna ,opamiętaj się człowieku firmę ciągniesz na dno

Obserwator
@Monter 10.10.2018 19:30

jaki nakaz opóźnienia są przez osoby rzadzace w dyrekcji to niech pan J zakasa rekawy i ze swoją swita logistykow wskakuje w robocze ubranie i zasuwa na produkcje a nie nakaz.

Spawacz
@Monter 10.10.2018 19:30

Rozmawiałem z tym "człowiekiem" .Z nim nie idzie normalnie gadać.Pan J. ma swojego pupilka z prefabrykacji co donosi na każdego i za którego dałby sobie rękę uciąć. Ta firma ztacza się na dno.

Dostawca

Dlugo zastanawiałem się czy napisać. Dostarczamy dla firmy materiał stalowy. To co się dzieje na magazynie nr 2 przerasta ludzkie pojęcia. Ludzie tam są nie do zniesienia. T(usunięte przez administratora)myśli że ma pozjadane wszystkie rozumy i jego fumfel który siedzi wiecznie przy komputerze. Gość musi czesto dawać w palnik że tak ma facjate czerwona od przepicia. (usunięte przez administratora)nie potrafi nawet przyjąć zlecenia dostawy. Wysluguje się tylko ludźmi. Ale czego oczekiwać więcej od kogoś, kto po hotelarstwie i gastronomi zarządza magazynem. Przecież on nigdy niczego nie wie. Nie wiem za co dostał tam prace. Napewno nie za wiedzę i kompetencje.

Pracownik
@Dostawca 30.08.2018 22:31

Takimi ludźmi firma obstawia managerskie stanowiska to nie pierwszy przypadek. Na (usunięte przez administratora)jest podobna sytuacja.

Karma wraca
@Pracownik 31.08.2018 12:32

(usunięte przez administratora) to woogole wa riat, w bale x met alu go nie chcieli bo to co ponoć tam odwalil jak go zwolnili albo się zwolnił przerasta ludzkie pojęcie, jak można być tak wredn ym. A tu chce robić karierę człowiek co nie ma bladego pojęcia o robocie. (usunięte przez administratora) mu obiecał, że zostanie kierownikiem na hali którą wybudują... Hahaha

BartusG
@Dostawca 30.08.2018 22:31

Od razu widac ze po hotelarstwie. Tylko siedzi w tym telefonie albo komputerze, a gdyby mogl to by sie polozyl jak w hotelu he he. Jak czerwona zaba z tymi oczami na wierzchu! Chyba gastronomia mu nie sluzy he he

Burak
@Dostawca 30.08.2018 22:31

Przecież to warzywo. Inaczej nie idzie tego nazwać. Takie czerwone co na polu rośnie.

Prefabrykacja
@Karma wraca 04.09.2018 10:06

I kłania się ból (usunięte przez administratora) Lider prefabrykacji jest super. Na pierwszej i na drugiej zmianie. Nie mam żadnych zastrzeżeń choć pracuje już dość długo na tym dziale. Robisz swoje i masz spokój.

Spawacz
@Prefabrykacja 07.10.2018 21:00

Prefabrykacja???????????? sam sobie piszesz opinie? Kloc to największy par**cz w firmie ...Największy w dwóch znaczeniach:D

Tolek

Po miesiacu umowa o prace, robota na dwie zmiany, wiem ze na montaz i spawanie moga nawet przyuczyc jak trzeba wiec z tym nie ma problemu. Jednym sie spodoba, drugim nie..idzie sie do roboty i robi swoje pozdro

Były pracownik
@Tolek 05.10.2018 09:00

Tolek...słuchaj mnie teraz dziecko drogie.Umowe o pracę dostaniesz w tych czasach wszędzie.Jakim Ty musisz być (usunięte przez administratora) żeby pisać tu takie informacje,bzdury.Ta firma będzie zatrudniać największych (usunięte przez administratora)bo żaden normalny,mądry,pracowity fachowiec nie zechce pracować będąc okradanym przez pracodawcę i nie mając możliwości rozwoju w firmie.Pamietaj! Dobry fachowiec znajdzie wszędzie prace i nie będzie pracować tam gdzie nie był szanowany.

Kowalski

Czy kierownictwo zamierza w koncu cos zrobic z tak zanieczyszczona hala gdzie sa kempery do oczyszczania powietrza jak była inspekcja to sie od razu znalazły . Widać jak głęboko maja nasze zdrowie gdzie jest inspekcja ,każdy widzi i narzeka a nic nie jest robione w tej sprawie

J. G.

O kurła sławny jestem!!! Kiedy będę w gazecie?

D.D.
@J. G. 01.10.2018 17:47

Sławny nie będziesz,nie z tą m**dą :D przestan zajmować się głupotami podczas pracy i będzie dobrze, nie po to dostałeś taką duza stawkę godzinową żeby teraz ściemniać

Borys kabluje na innych

Won z takimi

D.D.
@Borys kabluje na innych 29.09.2018 19:42

Jak liderzy na prefa bryka cji nie radzą sobie ze swoimi zadaniami to ktoś musi to wziąć w swoje ręce...a ten(usunięte przez administratora)to woogle...chodzi i ściemnia...tylko szlugi za srutownią palą,prawie się ostatnio zajarało

J. G.
@D.D. 30.09.2018 14:32

Anonimowi cwaniacy. Ten kto napisał ten komentarz o mnie niech przyjdzie w pracy i powie mi to osobiście. W internecie każdy jest kozakiem.

orzel

zalezy jakie kto ma doswiadczenia z robota...w porownaniu z tym co mialem kiedys to jest troche lepiej. nie czaje sytuacji czemu ktos narzeka a dalej w tej robocie siedzi. przeciez nikt nikogo na sile nie trzyma...ja tak mialem z wczesniejszymi zakladami ze nie wytrzymaleem i szukalem dalej i tu siedze narazie.

Zyga

Zadam tylko jedno pytanie do kierownictwa mianowicie wskażcie gdzie spawacz nie dostanie na dzien dobry 20 zł chodzi mi tylko o Puck i okolice bo Trójmiasto to juz inna bajka

Koleś

Ten (usunięte przez administratora)z prefabrykacji a jego przydupasu z lasera za robotę niech się wezmą a ten (usunięte przez administratora) co podpiernicza koleguw się doigra jak zdjęcia trafia do kierownika jak śpi na paletach za śrutowania tak on nadgodziny robi

work
@Koleś 27.09.2018 16:04

(usunięte przez administratora) z lasera jest z Doma towa,lubi podpierdzielac innych

Zostaw opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.