Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

mrokowiec

25.02.2026 15:48

Myślicie, że jest jakaś szansa żeby się u was zaczepić na stałe?
    LUCID

27.02.2026 10:27

zawsze można aplikować, nawet jakbyś miał być na początku na próbę. później to zależy od waszej współpracy
    Blaze

29.01.2026 08:10

Raczej łatwo czy ciężko się wdrożyć na stanowiska tutaj?
    Cichowiszek

30.01.2026 08:10

wdrożenie nie jest trudne, w zasadzie to przede wszystkim kwestia przyswojenia procedur i systemów, da się ogarnąć.
    MinimalnyKomentarz

30.01.2026 13:05

a jak to wygląda w praktyce? bo słyszałem różnie, czy trzeba od razu wszystko kumać
    ZwykłeSłowa

28.01.2026 09:26

Jest możliwość pracy zdalnej? Nie chodzi mi o full remote, ale może chociaż kilka dni w miesiącu? Czasem lepiej się człowiekowi pracuje z domu niż w biurze.
    lowtide

29.01.2026 08:06

parę osób z mojego zespołu korzysta z opcji pracy zdalnej, ale to raczej sporadycznie. myślę, ze można się dogadać, jak masz konkretne dni na myśli.
    Driftcrest

29.01.2026 15:13

a wiesz może, czy jest szansa, żeby uzyskać parę dni pracy zdalnej? jakby co, to lubię czasem popracować w domowych warunkach.
    Bystry

29.01.2026 14:53

Ludzie to nie debile,wiedzą że to boty i biurowi piszą żeby zakryć prawdzie opinie.
    Skrzat

27.01.2026 15:07

Stabilne miejsce pracy według was i można na dłużej się zatrzymać? Bo już mam dość ciągłych zmian. Fajnie byłoby w końcu gdzieś osiąść na parę lat.
    szpony

29.01.2026 08:01

to brzmi całkiem nieźle, bo obecne zmiany przytłaczają mnie trochę. może warto spróbować.
    Bystry

29.01.2026 14:52

Ej ty biurowy ile premi dostajesz za pisanie opini ?

26.01.2026 17:18

Zatrwoga

27.01.2026 09:50

są jakieś bonusy, ale to raczej jak przez dłuższy czas dobrze robisz swoje.
    Zadrgnięcie

28.01.2026 08:18

a to ciekawe, wiesz może jakieś konkretne nagrody sączy głównie chodzi o pochwały
    Półlód

25.01.2026 19:58

Na ile pierwszą umowę się podpisuje?
    Zaszum

26.01.2026 17:09

umowę dają zazwyczaj na 3 miesiące, potem można przedłużać jak obie strony będą zadowolone.
    WidzZBoku

23.01.2026 23:12

chyba nie ma teraz zadnych ofert aktualnych, nie ?
    Śladek

24.01.2026 23:13

no na razie nie widzę nic na stronie, ale czasem się coś pojawia, więc warto zaglądać od czasu do czasu
    rozjaśnia

24.01.2026 23:52

w sumie to też się zastanawiam, bo chciałbym aplikować, ale jak nie ma ofert, to szkoda czasu
    Rozsiewka

22.01.2026 10:43

Nie mam doświadczenia w pracy, czy mogę próbować się tu przyjmować?
    Moonpath

23.01.2026 08:17

praca dla każdego, kto jest chętny do nauki. Jak nie masz doświadczenia, to możesz zacząć od podstawowych stanowisk.
    półlśnienie

23.01.2026 23:25

warto spróbować. Niektóre firmy doceniają świeże spojrzenie i są otwarte na nowych pracowników bez doświadczenia.
    Void

23.12.2025 10:18

Siedziba od zawsze była w tym miejscu, czy kiedyś się przenosiliście? Nie wiem czemu, ale zawsze mnie ciekawi takie tło firm. Czasem za tymi zmianami kryją się ciekawe historie.
    Zanurzenie

24.12.2025 14:11

Nie jestem pewien, jak to było na początku, ale siedziba w tym miejscu jest znana od lat. Ciekawe, jakie historie mogły się wydarzyć związane z wyborem lokalizacji.
    Rts

20.01.2026 23:22

Kiedyś była w Pucku ale to było jakies 15 - 20 lat temu
    Dzieciak60

16.10.2024 14:16

Polecam tę firmę. Można nauczyć się tu wielu nowych rzeczy w raz posiąść pożądane przez rynek umiejętności :)
    Dario

03.01.2025 07:00

No i nie podobasz mi się....
    dejv

13.01.2026 21:46

Ty pewnie też nie jesteś w jego typie

21.01.2025 11:43

the end

23.03.2025 20:31

jak przypadkowy gościu w internecie mówi, że należy skończyć dyskusję to zdecydowanie tak trzeba postąpić
    dejv

13.01.2026 21:46

Jak widać skończyli ;)
    CichyGość

25.12.2025 16:46

Można się do was zatrudnić na pół etatu albo 3/4 etatu, czy raczej tylko pełny etat wchodzi w grę? Bo mam inne obowiązki i nie wiem, czy jest w ogóle sens aplikować. Jak ktoś pracuje w niepełnym wymiarze, to niech da znać, jak to wygląda.
    KtośPrzypadkowy

26.12.2025 13:29

Firma czasem przyjmuje na niepełny etat, ale to zależy od konkretnego działu. Może warto się zapytać podczas procesu rekrutacji o takie możliwości.
    Still Tone

28.12.2025 13:37

Przyda mi się to w rozmowie, bo rzeczywiście mam inne zobowiązania i chciałbym wiedzieć, jakie są opcje.
    Soft Mark

24.12.2025 12:52

Chciałbym się dowiedzieć, czy obecnie prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne online czy stacjonarnie? Wiadomo, że Covid sporo zmienił.
    Sidelook

25.12.2025 11:15

Z tego, co wiem, rozmowy kwalifikacyjne odbywają się głównie online. To chyba standard w obecnej sytuacji, ale warto potwierdzić to bezpośrednio w dziale rekrutacji.
    Simple

25.12.2025 17:03

Ciekawe, czy będzie możliwość spotkań stacjonarnych w przyszłości, bo dla mnie to bardziej komfortowa opcja.
    KtośWDrzwiach

22.12.2025 09:11

Na których stanowiskach można liczyć na awans? Nie pytam dla siebie (jeszcze), ale po prostu ciekawi mnie, czy to dotyczy tylko biura, czy też produkcji. Bo różnie z tym bywa w firmach.
    ReagujęCicho

23.12.2025 08:22

awans w firmie obejmuje zarówno biuro, jak i produkcję. W zależności od wyników pracy i chęci rozwoju można liczyć na różne możliwości. Na pewno warto się starać

23.12.2025 09:01

Oceny pracowników i co za tym idzie awans jest na zasadzie "widzi mi się" twoje kompetencje czy zaangażowane w pracy nie jest ważne, nawet po 5-10 latach przełożony znajdzie coś co pozwoli mu zablokować twój awans, tylko dlatego że nie jesteś (usunięte przez administratora) z kredytem, rodzina lubi jak wracasz do domu i nie robisz nadgodzin, albo nie śmiejesz się z jego żartów, tak to działa w tej firmie, nie widać tego od razu, ładnie się będą sypały obietnice, sama firma też na początku robi wrażenie. Zasady przyznawania awansu nie są jasne, sprawiają tylko takie wrażenie. Ciekawe czy firma zatrudnia człowieka do usuwania komentarzy tutaj czy robi to ktoś non-profit.

23.12.2025 05:13

Dlaczego nie zmienicie pracy jeśli mało płacą. Kto usuwa komentarze nie kamiace regulaminu.na to są pieniądze a na podwyżki nie ma?
    WtemAnon

19.12.2025 14:31

Polecam pracę, fajni ludzie, dobre pieniądze.
    Przeglądający

21.12.2025 16:10

Zgadzam się, atmosfera jest naprawdę przyjemna i można liczyć na wsparcie ze strony zespołu. Finanse również są na dobrym poziomie, co zawsze jest ważne.
    Calm

21.12.2025 16:47

Dzięki za polecenie, to zawsze dobra informacja. Jak wygląda sprawa z rekrutacją? Możesz powiedzieć więcej o warunkach pracy?
    Delikatny

18.12.2025 12:22

Jaki jest stosunek pracowników do siebie? Gramy do jednej bramki czy raczej podkładamy sobie po cichu nogę?
    DelikatnyWpis

19.12.2025 10:21

Wydaje mi się, że atmosfera jest raczej pozytywna. wszyscy starają się współpracować i pomóc sobie nawzajem,a nie podkładać sobie nogi
    AnonDopisuje

19.12.2025 16:29

Ciekawi mnie to, jak wygląda ta współpraca między pracownikami. Chciałbym wiedzieć, czy można liczyć na wsparcie w trudniejszych momentach
    Soft Entry

17.12.2025 11:17

Można tutaj spodziewać się jakichś premii czy dodatków?

18.12.2025 10:24

Nie zależy od stanowiska, zaangażowania czy wyników danego pracownika, najważniejsze w tej firmie to znać kogoś albo przynajmniej znać kogoś kto zna kogoś, niestety ale (usunięte przez administratora) czy też nazywane przez innych (usunięte przez administratora)w tej firmie stoi na bardzo wysokim poziomie, niejasne zasady ocen pracowników, kto za co, czarna magia, ważne że zadowolony jest ten kto ma być zadowolony.
    KtośWTemacieJest

18.12.2025 14:11

To by było fajne, ale ciężko powiedzieć jak to wygląda w praktyce. może warto zapytać podczas rozmowy rekrutacyjnej, żeby uzyskać konkretne informacje.

18.12.2025 09:45

Atmosfera rodzinna proszą jednego żeby przyszedł do pracy na weekend drugiego dnia delikatnie mówiąc z oburzeniem pytają się co tu robi 😂 coraz ciekawiej tam macie słysząc teraz z opowieści , kiedyś jak pytali się gdzie pracujesz to zazdroscili dzis zadajac to samo pytanie gdzie pracujesz odpowiadając w zoellerze słyszy się ojjj współczuje także dużo ludzi przejrzało na oczy i wzięli życie w swoje ręce poprawiając sobie status .Powodzenia tym co wytrwali i dalej dążą do celu ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Narazie grzeczna prośba

29.08.2025 07:46

Na hali zdarzają się poważne nieprawidłowości związane z BHP. Robot spawalniczy uruchamiany jest już o 5:30, mimo że pracownicy zaczynają dopiero o 6:00. Oznacza to hałas przed rozpoczęciem pracy i brak odpowiedniego nadzoru, bo osoba uruchamiająca sprzęt często wybiera kawę i rozmowy zamiast pilnowania maszyny. To jawne łamanie zasad bezpieczeństwa i lekceważenie ludzi. Takie praktyki są niedopuszczalne i zagrażają zdrowiu pracowników. Dodatkowo pracownicy nie mogą spokojnie wejść do zakładu i zacząć dnia normalnie, bo wygląda to bardziej na celowe robienie na złość niż na rzetelną organizację pracy. Zamiast wykazać się solidną robotą, ktoś szuka tanich sposobów, żeby udawać „inicjatywę”. Brak kompetencji w czystej postaci. Co najgorsze – ten problem był już zgłaszany dwukrotnie na oficjalny adres e-mail pracodawcy. Do tej pory zero reakcji, jakby bezpieczeństwo ludzi nie miało żadnego znaczenia.
    Gąbka

08.09.2025 12:12

Jak się nie umie wykazać w innym sposób to szuka działań pod publikę .Nie walczcie z ludźmi bo wam to na dobre nie wyjdzie,już bokiem wam wychodzi,tytanic tonie cytujący firmowy żart który się obraca w rzeczywistości.
    Ochkarol

12.12.2025 09:56

To już masz odpowiedź. Cała załoga do 5.45 jest nie mile widziana na hali. Pokazują gdzie mają siłę robocza
    Ochkarol

12.12.2025 09:48

Z samego faktu ilości usuwanych komentarzy można wywnioskować że firma chce za wszelką cenę utrzymać dobre opinie żeby zdobywać tanich pracowników. Nie dzieje się tu dobrze , niskie stawki ,brak szacunku do pracownika , (usunięte przez administratora) Tu stawka jest godzinowo premiowa (usunięte przez administratora)
    #KierownikMagazynu
    Monter

12.12.2025 09:11

Praca w tej firmie od dawna słabo opłacana , najniższe stawki w regionie,praca niestabilna, cały czas panuje atmosfera niepewności (usunięte przez administratora) bo co róż rozchodzą informacje o redukcji,sporo osób ostatnio odeszła , nie którym nie przedłużyli umowy a część którym się kończą umowy za kilka tygodni nie wiedzą czy dostaną nastepne umowy, rozciągnięcie podwyżek w czasie ostatnio była po 1,5 roku i to w wysokości minimalnej bo zaledwie kilka procent nie pokrywające nawet inflacji a co dopiero trendu w branży. Można przyjść nauczyć cię zdobyć jakieś tam uprawnienia ale napewno nie jest to stabilna firma w które da się dobrze zarobić. Osoby z doświadczeniem przestrzegam że szkoda czasu i energii no chyba że mieszkasz "za płotem" . Atmosfera raczej ciężka jeśli chodzi o współpracę kadra pracownik, raczej spory dystans , pracownik nie ma poczucia że jest częścią tej firmy. Ostatnio nawet kierownictwo w odpowiedzi na jakiegoś mówiła anonima ,zakomunikowało załodze że nie są mile widziani za szybko na hali produkcji.czas pracy jest tylko od pełnych godzin tj nie uwzględniają czasu potrzebnego na przebranie się ,tylko kadra Zarządzająca ma płacone za pełen czas przebywania na terenie firmy.firma duża z kapitałem zagranicznym zorientowana na maksymalny zysk minimalnym nakładem.
    #Montazysta

10.12.2025 04:18

To ile macie realnie na rękę placone. Jakaś tajemnica to jest?

11.12.2025 10:10

W okolicach płacy minimalnej, to jedna z najsłabiej płacących firm w branży, jako nowy pracownik nie masz co liczyć na zbyt dużo, bym napisał coś więcej ale takie komentarze są usuwane, zawsze możesz jak to mówią sam sprawdzić(usunięte przez administratora)

02.12.2025 04:35

Mam pytanie. Czy pracując od poniedziałku do piątku po 8 godzin ,,i jak przyjdziecie w dwie soboty to macie 5700 na rękę? Czy mniej? Prosze o szczera odpowiedź. Bo mam na oku firmę która tyle płaci. I potrzebują pracowników na długo okres czasu.
    Judaa

05.12.2025 11:04

Ale brutto. Chłop pytał ile netto. Czyli na rękę.

05.12.2025 19:22

6400 brutto? To słabo. Bardzo slabo . (usunięte przez administratora)
    LiderProdukcji

25.11.2025 10:35

Kiedy wychodzimy strajkować jak w Valeo? Ciekawe ilu łamistrajków jest wśród nas.
    Pjoter

26.11.2025 11:50

W tej firmie nawet strajk czy związki zawodowe nic nie zmienią, za mocno wieżą w tych z długim stażem pracy co przychodzą miło spędzić czas, rotacja pracowników ogromna, odchodzą nowi z dnia na dzień bo sobie wymyślili że aby normalnie zarobić to trzeba u nich pracować xx lat. Nawet ktoś z dużym doświadczeniem czy zaangażowaniem szybko dochodzi do wniosku że coś tutaj nie tak, życzę tej firmie aby naprawdę mieli dużo zleceń i brak ludzi do pracy.
    Długosz

04.12.2025 16:43

Każdy to potwierdzi,wstyd nie tylko na powiat a nawet za województwo.
    grahamka

26.09.2025 09:15

czy firma zapewnia pracownikom jakieś szkolenia ?
    ARko

23.10.2025 23:01

Na pewno wdrożyć każdego i tak wdrożą, bylebyś zakumał jak najszybciej

27.11.2025 20:37

Szkolenia? Na co? Brak możliwości rozwoju zawodowego. (usunięte przez administratora) Tylko wykonczysz swoje zdrowie od dźwigania ciężkich blach. (usunięte przez administratora) . Przyjdź,popracuj i zobaczysz jak tam jest. Może się coś zmienilo.Ale 10lat temu była katastrofa.
    Szatanek

27.10.2025 01:00

Jak ktoś lubi robić za trochę więcej niż najniższa z kierownikiem za plecami (usunięte przez administratora) na każdym kroku jak małe dziecko w przedszkolu to droga wolna. Zarządzanie tam to komuna totalna. Usuwają tutaj opinie na bieżąco.
    Wymiatacz1988

03.11.2025 12:29

Źle myślisz kolego tu nie chodziło o zgłoszeniu problemu,narobił sobie wrogów swoim zachowaniem i ludzie wyczekali moment żeby przypomnieć mu jak on sam się zachowuje,szanuj drugiego jak samego to nie będziesz miał kłód pod nogami.
    Wacek

03.11.2025 15:06

Coraz gorzej,dobrze że się zwolniłem i odżyłem życiem wam też polecam.

29.07.2025 16:12

nowy

22.10.2025 20:33

można się jakoś wcześniej tego dowiedzieć tak na 100% ? zanim się wyślę cv i zaangażuje w całą tą rekrutacje ...
    ARko

23.10.2025 23:11

Jedynie jak się z nimi skontaktujesz to się dowiesz, pewnie gdzieś nr tel byś znalazł jak poszukasz.
    Otto

22.10.2025 16:48

Czy ktoś z was się orientuje jak pracodawca rozlicza czas potrzebny na przebranie się w ciuchy robocze i odwrotnie ? Może gdzieś to jest zapisane w jakimś regulaminie ?
    Tinyua

10.10.2025 18:18

Jest możliwość jakiegoś anonimowego donosu?
    Tomek

21.10.2025 15:07

Pisz na oficjalny e mail firmy,oni uwielbiają załatwiać wszystko mejlami.(usunięte przez administratora)Chyba że chcesz donos na firmę napisać to się nie krępuj można anonimowo zgłosić problem do PIP.

27.05.2025 15:24

Roj

27.06.2025 08:20

Pytam dlatego, bo widziałem kiedyś jakieś oferty ale nie jestem pewien czy były konkretnie z tej firmy
    Darek w….r

19.10.2025 15:31

Tak jest możliwość wzięcia smieciarke do spawania o dzieło w domu .

28.08.2025 20:52

sobota

23.09.2025 23:05

Administracja chyba ma jakieś dodatkowe benefity, ale to też jest rozpisane na stronie
    LA

24.09.2025 11:19

A kojarzysz może co to za benefity dokładnie ?

15.05.2025 15:13

Miszi

18.09.2025 13:48

Nie sugeruje oczywiście, że w ogłoszeniach są jakieś fake info. Ale wiadomo, że najlepiej to bezpośrednio się czegoś dowiedzieć
    Hugo

21.09.2025 11:50

To wszystko co masz w ogłoszeniach to w zasadzie odpowiada temu co w firmie wiec nie ma co sie bać

18.09.2025 19:09

Nie polecam firmy a dokładnie styczności z ludźmi którzy zarządzają ta firmą.To moja opinia i innych osób co już tam nie pracują.
    CzłowiekNieNumer

11.09.2025 15:46

Wystarczy wpisać w Google Zoeller Tech opinie. AI samo podsumowuje: niskie zarobki, brak kompetencji kadry, olewanie BHP i nacisk na zysk. To nie są pojedyncze głosy, tylko obraz całej firmy. Jak AI tak mówi, to znaczy, że nie da się już tego przykryć.
    Nic nowego od pół roku

29.08.2025 05:49

Człowiek zaczyna pracę o 6:00, ale robot spawalniczy ma własny grafik – startuje już od 5:30. Hałas niesie się po całej hali, więc zanim zdążysz się przebrać, już masz gratisowy koncert w uszach. Do tego maszyna chodzi sama, a osoba, która ją uruchamia, zamiast nadzorować, wybiera kawę i ploteczki. Wygląda to jak żart, ale to jest jawne łamanie zasad BHP – maszyna bez kontroli, hałas przed rozpoczęciem pracy i kompletne lekceważenie pracowników. Kto lubi takie atrakcje, niech próbuje. Kto szanuje swoje zdrowie, niech się dobrze zastanow.
    polo

16.07.2024 11:38

Sa teraz do was jakies nabory?
    omega

31.07.2025 17:16

ty od początku taki mądry byłeś i wszystko o wszystkim wiedziałeś? pomyśl że to może być czyjaś pierwsza praca
    absurdo

09.08.2025 14:44

też nie rozumiem tego nacisku na to żeby wszystko wiedzieć, każdy ma swoje tempo, możliwe że chłopak pierwszej pracy szuka i tyle, ma prawo nie wiedzieć
    Prezes

28.07.2025 21:58

Na chwilę obecną firma wstrzymała rekrutację. Osobą bez umowy na czas nieokreślony dziękują i nie przedłużają umowy. Nadgodzin brak, tylko nomonialnw godziny pracy co kształtuje wypłatę na poziomie 3500 - 5500 netto zależy od przepracowanych lat i umiejętności. Bez nadgodzin, czyli pracy do 00:30 oraz sobót, to miodu nie ma. Pracodawca stabilny na rynku, nie upadnie. Brakuje zamówień na zabudowy komunalne i dodatkowo firma się rozbudowuje kosztem .... Szacunkowo od początku roku zwolniło sie około 100-200osób, widać po parkingu samochodów osobowych. Trzeba czekać na lepsze czasy lub zmienić pracę.

26.03.2025 14:55

Seba

02.04.2025 19:31

Całkowicie się zgadzam, stawki np. dla spawaczy są śmieszne... a szkody na zdrowiu, jakie ponosi się za taką pracę, są nieporównywalne z zarobkami.
    Jurek

25.07.2025 17:47

7/10 jest bardzo mocno naciągane, firma wydaje się na początku fajna, im dłużej tym gorzej, znów brak nadgodzin i pracujących sobót, pieniądze za tzw wczasy pod gruszą są jałmużną w dzisiejszych czasach, podobnie jak stawki większej części załogi. Jak chcesz się czegoś dorobić, to nie w tej firmie, z czasem człowiek przestaje wierzyć w cokolwiek co mówi przełożony, potem zaczyna się "kombinowanie" i szukanie czegoś innego.

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.