Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

30.05.2025 12:43

Zmeczony

15.07.2025 12:02

Co ty za głupoty piszesz Chyba wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Znowu brak nadgodzin tym razem podobno do końca wakacji zapewne wszyscy szczesliwi brakiem możliwości jakiego kolwiek dorobienia do tego ochłapu. Czas na zmiany

17.07.2025 20:47

Góra twierdzi że tak jak nie ocenia się książki po okładce, tak samo nie ocenia się firmy po wypłacie, czasy że pracownik ma się cieszyć że ma pracę, wracają.

02.04.2025 14:25

02.07.2025 14:40

Kto normalny by chciał się spotykać ze współpracownikami poza pracą ?
    medi

17.07.2025 16:09

na tym polega jakaś odskocznia od tej pracy, jak ma się dobre relacje z ludźmi z którymi pracujesz to na co dzień w tej pracy jakoś lepiej, łatwiej jest
    Podejrzany

19.06.2025 13:55

Aby móc być aresztowanym pierw musza być postawione zarzuty oraz musisz być podejrzanym. Chyba że w Kaszubskim kraju to inaczej wygląda. Ale to już sprawa dla MSW.
    OGR

30.05.2025 11:43

Co możecie powiedzieć o rekrutacji? Szybko mija?
    owies

17.06.2025 17:26

miałem takie firmy że się i po 3 tygodnie czekało :D
    Me

18.06.2025 11:55

A w razie negatywnej decyzji również dają znać?
    Robaczek

12.06.2025 18:39

Tak wygląda „docenienie” na produkcji – złotówka albo złoty pięćdziesiąt więcej. Serio? Przy tej inflacji i coraz większych wymaganiach? Obowiązków coraz więcej, tempo jak w fabryce śrubek, a wdzięczność? Zero. Tylko pretensje, naciski i robota ponad siły. Po urlopach wielu ludzi planuje odejść – i słusznie. Firma chyba musi zostać bez załogi, żeby zrozumieć, że bez szacunku nie ma lojalności. A te „podwyżki” to co najwyżej na drożdżówkę i kubek kawy z automatu. Słabo.

14.06.2025 19:21

Za stawkę wielu długoletnich pracowników nikt nowy nie chce przyjść, to muszą dać więcej, potem podziękują wszystkim z umową na czas określony tak jak to miało miejsce kilka miesięcy temu, warto o tym wspomnieć. Duża firma z dużym naciskiem na zysk, zwykli pracownicy są klepani po plecach przez przełożonego tak długo jak są potrzebni, potem jest pożegnanie i zdanie że możesz przyjść za 3-4 miesiące, aż się nie chce wierzyć że firma która chce być poważna bawi się w taki sposób pracownikami. Te ich podwyżki to śmiech na sali, coś czuję że nie będzie komu pracować, szczególnie w te gorące dni.
    Pjoter

15.06.2025 21:47

W tej firmie doby pracownik wykonujący swoją pracę dobrze, bywa że ponad normę to koszt w exelu a nie inwestycja, uciekamy bo ta łajba tonie.
    Tegotypu

11.06.2025 23:25

Warunki pracy są coraz gorsze. Latem na hali temperatura dochodzi do 40 stopni, brak klimatyzacji czy wyciągów – jedynie stare nawiewy, z których leci kurz i brud. Nikt się tym nie przejmuje, chociaż wielu pracowników źle się przez to czuje. Od 1,5 roku nie było prawdziwej podwyżki – ostatnio tylko po symbolicznej złotówce. Zamiast szacunku i docenienia – ciągłe pretensje i dokładanie obowiązków. Firma jako część niemieckiej korporacji traktuje polskich pracowników jak ludzi drugiej kategorii – bez zrozumienia, bez empatii, tylko wyniki i presja. Liczy się tylko produkcja, a człowiek się nie liczy. Zero dialogu, zero wsparcia. Pracownicy są zmęczeni, wypaleni i niedoceniani. Rotacja rośnie, a atmosfera coraz gorsza. Szkoda, bo kiedyś to miejsce miało potencjał
    Gitara

11.06.2025 23:14

Super podwyżki po złotówce zobaczycie jak ludzie się szybko ulotnią,zero szacunku (usunięte przez administratora)
    B....s

12.05.2025 19:18

Pytacie o atmosferę, pieniądze itd.na dzień dzisiejszy to wygląda tak: ludzie odchodzą ponieważ naobiecywali ludziom podwyżki których nadal niema,a jak będą to marne grosze więc odradzam tu się przyjmować.Jest wiele innych firm które oferują lepsze warunki jak i pieniądze.Atmosfera już nie taka jak była.
    Dejw

03.06.2025 15:08

Toksyczna firma, bardzo duża rotacja pracowników, już taka opinia krąży w regionie że tam mało płacą aby zachęcić do nadgodzin i pracy w weekendy. Dużo osób pisze że nie warto polegać na opiniach i sprawdzić samemu, ja uważam że szkoda tam tracić czas.
    Tak to jest z Niemcami

06.06.2025 13:31

Podwyżki od 1,5roku nie było aneksy miały być dziś i nie ma nadal.

20.05.2025 09:49

Dla mnie ta firma była rozczarowaniem. Brak możliwości rozwoju zawodowego,nie czułem się doceniony przez przełożonych w pracy,ciągle tylko więcej nadgodzin więcej nadgodzin pracuj. Straciłem tam kilka lat życia w tej firmie. Nie polecam nikomu ,to moja opinia
    Opinia kilkunastu osób.

13.05.2025 07:25

Zawód i rozczarowanie – tak mogę podsumować pracę w tej firmie. Na początku brzmi pięknie – obietnice podwyżek, lepszych warunków, możliwości rozwoju. Człowiek się stara, daje z siebie wszystko, wierząc, że to tylko kwestia czasu. A potem mija miesiąc za miesiącem… i nic. Zero realnych działań, tylko puste słowa. Podwyżki? Jak już są, to takie, że aż wstyd o nich mówić. Ludzie zaczęli odchodzić, bo ile można żyć nadzieją, która nigdy się nie spełnia? Patrzeć, jak wysiłek pracowników jest ignorowany i niedoceniany? Jeśli myślisz o pracy w tej firmie – ostrzegam: nie daj się nabrać. Lepiej omijaj to miejsce z daleka, bo zamiast stabilności i szacunku, dostaniesz tylko frustrację i stracony czas.

16.04.2025 12:38

Rzodkiew

06.05.2025 09:46

Początek to jedno, pytanie jak reszta hehe jest jak coś opcja po czasie zmienić stanowisko?
    Rzodkiew

06.05.2025 09:47

Jakiś awans może nawet by się przydał, kto wie...
    Cheef

04.05.2025 10:39

Ja nie polecam tej firmy(usunięte przez administratora)tylko nadgodziny, nadgodziny, nadgodziny. Przełożeni (usunięte przez administratora). Tylko obiecują dużo by utrzymać kadrę pracowników. Brak możliwości rozwoju zawodowego w firmie. Nie polecam!
    PYTANIE

29.01.2025 02:58

Czy to prawda że firma zwalnia ludzi? Jaki jest powód. Głośno o tym w powiecie puckim ,, a tu cisza .
    Maniek

01.04.2025 23:30

Zwalniać nie zwalnia, umów nie przedłuża a jaki jest powód to nie wiadomo ale można się domyślić, że jest mniej zleceń i tną koszta.
    Sweterek

08.10.2024 11:47

Czy firma organizuje spotkania integracyjne dla pracowników? Jeśli tak to czy są to spotkania po pracy czy też tylko z jakiś specjalnych okazji?
    Erdo

20.03.2025 11:44

A kto mówił że to był przypadek?
    Rudolf

31.03.2025 13:28

Nie bardzo rozumiem, przecież to wiadomo że nie każdy każdemu do gustu przypadnie, więc w czym problem?

28.03.2025 09:30

koo

28.03.2025 11:14

do mnie oddzwonili jakiś czas temu po dwóch dniach max ;)
    Rudolf

31.03.2025 13:23

Brzmi jakbyś długo tu w takim razie nie pracował, co? jak wrażenia do tej pory?
    Robol

14.03.2025 09:45

Kiedy będą podwyżki i czy to prawda że firma celowo przeciąga czas na swoją korzyść.
    Gdzie pieniądze są za las

13.03.2025 05:29

Halo, czy firma dała/ planuje dać podwyżki? Kwiecień się zbliża a tam gdzie jestem nikt nic nie dostał..
    Spawdaw

10.03.2025 18:02

A ktoś wie jak długo nie będzie nadgodzin? Ktoś pytał o podwyżki...będą będą...najpierw zrobią przesiew i niech robią, bo już zygac się chce zapierdalaniem za innych, jak nie chorobowe to opieką, jak nie opieką to krew, siła wyższa itd.ja to rozumiem jest to trzeba korzystać, ale co niektórzy to bez przesady. Inni zapierdalaja na ich wyplate nierobi...I pewnie może sugerują by wykorzystać zaległy urlop do konca marca puki są jeszcze ci "pracocholicy". Mi i tak się nie uda i zostanie w h...urlopu. I już nie mówię, że dzięki tym geniuszą mi i nie tylko mi, bo normalnym pracownikom, uczciwie pracującym, a nie kombinującym to przepadły dodatkowe urlopy typu opieką, siła wyższa, bo nie było na to czasu. A zarobki to se narzekajcie, że najnizsza krajowa hee każdy stawkę na taką na jaką zasłużył!
    Wiertełko.

12.03.2025 10:20

Mylisz pojęcia, trzepanie godzin i zap..e to dwie różne rzeczy, na tych nadgodzinach i tak się nic nie działo, albo telefon w łapie albo drzemka że trzeba co niektórych chodzić budzić jak czas do domu. Życzę sobie i wam aby te nadgodziny nie wróciły, człowiek bardziej wypoczęty jest w pracy i ma więcej czasu dla rodziny.
    Spawdaw

12.03.2025 19:25

No może u was spali...pewnie dzień dobry (usunięte przez administratora)halo...szczerze to mu teraz (usunięte przez administratora) bo w 8 godzin musimy zrobić(usunięte przez administratora), i raczej to nie chodzi mi o te godziny a o kasę, bo nie wiem jak wy ale ja nadgodziny robiłem tylko po 2 zm i mam (usunięte przez administratora)mniej do wypłaty. Wiec czas dla rodziny miałem. Nie pracuje tu od wczoraj, a od czasow skk i jeszcze takich drobnych tu nie zarabiałem.

17.11.2024 15:12

Jest w stanie ktos opisac jaka panuje atmosfera pracy na utrzymaniu ruchu jako elektryk? Opinie mocno zroznicowane sa tutaj, po gwiazdkach mocna 4 ale komentarze juz mniej przychylne.
    Delfin

28.01.2025 14:32

Każdy ma inne hobby ;))
    rhs

28.02.2025 08:18

to nie działa tak że mówisz i masz, czasami pewnie nie wszystko idzie znaleźć

14.01.2025 21:06

barista

25.02.2025 11:34

Dokładnie prosto i zwięźle nikt nikogo nie zmusza do niczego
    rhs

28.02.2025 08:13

tak czy inaczej wypadałoby uszanować, że kogoś ten temat może interesować

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

20.02.2025 07:56

Braun

20.02.2025 20:02

Ponawiam usunięte słowa, które notabene nie były obraźliwe.: : (usunięte przez administratora) "(usunięte przez administratora) Pozdrawiam
    Nowy 1

14.02.2025 15:38

Jakie zarobki na początek?Slusarz spawacz czyt.rysunku technicznego uprawnienia sztapkarki suwnice.Prosze o odpowiedź
    Urlop

05.02.2025 09:51

Ostatnio został odczytany mail aby pracownicy wykorzystali zaległy urlop do marca, pewnie ma to związek z mniejszą ilością pracy, oczywiście pracodawca nie może narzucić pracownikowi terminu wykorzystania urlopu, czas na wykorzystanie urlopu zaległego jest do 30 września. Traktujcie to jako sugestie a nie przymus.

02.02.2025 19:51

Misiouk

04.02.2025 04:38

A powinno się pisać o zarobkach. Tak by ludzie wiedzieli jak jest,, a nie że obiecują złote góry, człowiek zacznie pracę i zarobi mało. Gdzie mógłby w tym czasie wybrać inną ofertę pracy,może lepsza. Firma z daleka wygląda fajnie. (usunięte przez administratora)
    Raf

04.02.2025 10:33

Niestety, obiecują ci na rozmowie o pracę podwyżki przy podpisywaniu kolejnych umów, później jesteś zdziwiony. Jeśli chodzi o płace to ta firma to dno, ale faktycznie dużo obiecują i firma robi dobre wrażenie na początku, szkoda zmarnowanego tam czasu.

09.01.2025 04:33

Czy jest prawda że firma będzie zwalniac ludzi z zaistniałą sytuacją spadku zainteresowania autami z silnikiem diesla,,a rosnącą popularnością elektryków wśród śmieciarek? Coś tam ludzie na wiosce w Pucku gadali
    Kogut

07.01.2025 20:50

Czy to normalne, że stawka godzinowa jest niższa niż najniższą stawka godzinowa brutto?
    Kura

08.01.2025 09:27

Zależy. Jeśli lider ciebie polubi to dostaniesz wyższa stawkę. Jeśli nie to niższą.
    Malibu

30.12.2024 09:24

Mam pytanie, bo nigdzie nie mogę info znaleźć, ile jest etapów rekrutacji?
    Malibu

30.12.2024 09:26

Bo rekrutacje to normalnie stacjonarnie przeprowadzają a nie żadne rozmowy online chyba?
    przestój

10.12.2024 09:57

Czy ktoś wie co się dzieje w firmie że jest taki przestój i praca tylko p 8h?

11.12.2024 11:57

Lider podał takie info...oczywiście nieoficjalnie
    oo

12.12.2024 11:51

Bez nadgodzin to okolice minimalnej płacy, redukować zatrudnienia nie będą musieli, dużo osób odejdzie.
    Monter/spawacz

04.12.2024 15:35

Typowa firma masówka. Pracownik tu znaczy tyle co numerek ewidencyjny. Może zacznę od plusów : praca pod dachem ,nie jest zimno w zimę ale za to w lato nie do wytrzymania.temperatury sięgają nie jednokrotnie 30 stopni i więcej na hali. Ogólnie praca spokojna ,stanowiska dobrze wyposażono ,ale cały czas trzeba być w ruchu ,a za telefony karają.ale najważniejsze teraz wynagrodzenie. (usunięte przez administratora)Benefity dodatkowe to tak jak w każdej firmie zapomoga świąteczna multi Sport Medicover ....ogólnie praca żeby przetrwać raczej dla nowego pracownika nieatrakcyjna no chyba że się mieszka spacerkiem od firmy bo tak to szkoda zachodu
    Pr

10.12.2024 10:57

Niestety firma bardzo się wstydzi uposażenia pracowników i zgłosiła do administratora o usunięcie tej kwestii.stawki zaczynają się dużo po niżej minimalnej krajowej a uzupełniane są premia. Suma sumaru na start wychodzi kilkaset zł więcej od minimalnej. Pracownicy uzupełniają wynagrodzenie o nadgodziny których od początku grudnia do odwołania zakazano

27.08.2024 09:31

Profanator

28.08.2024 10:42

W zasadzie same małolaty 20-25 latek. Jest w czym wybierać :)
    xyz

31.10.2024 09:10

różny przedział wiekowy jest, ale nie wpływa to negatywnie na atmosferę w pracy jeśli się o to martwicie

20.08.2024 20:21

Nowator

22.10.2024 23:29

Żadnych ofert nie widziałem, ale można wypełnić formularz na ich stronie
    cosmos

27.10.2024 16:49

też właśnie w taki sposób się dostałeś?
    metro

31.07.2024 08:14

Czy firma pozwala na rozwój? Jakieś premie są dostępne?
    Lucek

27.09.2024 08:48

Oczywiście że jest. Tylko nie wiem czy jest jakaś gratyfikacja finansowa za to :/
    Ekscentryk

07.10.2024 14:29

Plusów jest więcej, ale tych ujemnych :)
    Nogger

02.09.2024 19:33

Witam, na produkcji jako ślusarz idzie zarobić fajną kasę czy najniższa krajowa?
    Ara

12.09.2024 22:41

Dużo osób dochodzi do wniosku że nie warto, można dorobić na boku więcej i w spokoju albo zwyczajnie odpocząć i spędzić czas z rodziną, nie samą pracą wszyscy żyją.
    woody

20.09.2024 14:08

Tez mam nadzieje ze sa tylko dla chetnych ;/
    sing

25.07.2024 17:15

Spoko praca. Zaraz mija mi rok z tego co wiem zostane już na kolejny. Nie narzekam.
    mucha

14.08.2024 11:16

tylko się nie popłacz xd
    friz

22.08.2024 11:55

zależy ile dla ciebie to 'duzo'
    Max

26.06.2024 12:24

W jakich godzinach pracujecie? na ile zmian jest robota?
    kojot

23.07.2024 12:04

mozesz po prostu sie nie spozniac i bedzie problem z glowy…
    Student

21.08.2024 09:31

Czyli po 8 godzinach dwie kolejne to tak zwane 50tki
    Myson

20.06.2024 23:22

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak u was wygląda rekrutacja? Ile etapów, jak długo całość trwa itd. Z góry dzięki za pomoc!
    Rogovsk

03.07.2024 13:39

To się cieszę. Już myślałam że mogę nie dać rady w trakcie rozmowy :)
    Ulo

27.07.2024 13:53

Cały obraz tej firmy, wymagać od pracownika jak najwięcej, płacić jak najmniej. Zawsze będę polecał tą firmę dla tych co chcą zdobyć jakieś doświadczenie a potem poszukać coś innego, jak zatrzymać ludzi chcących pracować i się rozwijać pomysłu nie ma, są tylko piękne zdania pochwał i obiednic, pewnie wyuczone na pamięć przez przełożonych.
    kante

29.04.2024 11:47

Jak wygląda praca u was? Na jakiej umowie można być zatrudnionym i czy są jakieś fajne dodatki?
    renifer

20.06.2024 10:10

moze dla ciebie sa wtorne...
    Morena

20.06.2024 12:09

Tak, są różnice. Zazwyczaj procentowe w zależności od stanowiska. Jeśli pracujesz na produkcji to masz 50 procent premii, jeśli w administracji to masz 40 procent premii.

04.06.2024 18:42

expert

14.06.2024 12:38

dokładnie już bez przesady ludzie kompletnie nic nie robią tylko by siedzieli żeby im wszystko podsunąć
    renifer

20.06.2024 10:11

dokladnie, moglby ktos odpowiedziec na pytania
    El Directore

17.06.2024 10:33

Siema, Pytanie czy są jakieś przyjęcia do działu planowania produkcji? Posiadam spore doświadczenie w branży produkcyjnej części zamiennych do maszyn i urządzeń rolniczych. Będę wdzięczny za informację :)
    BHP Banan

07.06.2024 11:53

Hejka, jakie są kryteria przyjęcia do działu BHP? Kolezanka się pyta :)

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.